اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • گنجشک
    ستاره‌دار(3)
    • Jun 2022
    • 1307

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
    6 - و در آخر ، سوال اصلی که از همه میپرسم اینکه :
    بعد از انقلاب ، اولین بار چه زمانی و طی چه رخدادی
    متوجه شدید که این ، اون چیزی که میخواستید نیست ؟
    (مثلاٌ راه را اشتباه رفتیم یا سر ما کلاه گذاشتند )
    و برای پیش گیری از آن احیاناً چه کار کردید ؟

با تشکر

کدوم کلاه سر ما گذاشتن !

ما سر آنها کلاه گذاشتیم !

یک مشت کارخانجات و منازل نیاوران بود که می خواستیم

منتها دزدی و خشونت و اینا چیزه دیگه !

برا همین گفتیم میایم پشت ملا ، ملا را میندازیم جلو ، اون با شمشیر اسلام میگیره ، تنفیذ میکنه به ما

البته ملا ها انگار دوزاریشون افتاده و دیگه مملکت را دست ما نمی دهند بچاپیم ! میدن دست یک مشت بچه یاخچی آبادی ، چون میدونن اونا پخمه تر از این هستن که بخوان براشون شاخ بشن

ولی خوب ، ما زبل خان ها ، ملا هم بخواد برامون شاخ بشه چنجش می کنیم ! (اصلا استفاده اشون برای همون دوران بود که ما خودمون ، مال مردم بنام خودمون نزنیم ، کارهای کثیف برون سپاری کنیم )

#آی لاو یو زبل خان

نظر

• afshinamin
      عضو فعال
      • Jul 2013
      • 4495

"جنگل در حال کوچک شدن بود.
      اما درختان کماکان به تبر رای می دادند...
      زیرا تبر باهوش بود و درختان را متقاعد کرده بود
      که چون دسته اش از چوب ساخته شده پس
      او هم یکی از آنهاست "

چقدر این داستان برای مردم و سیاستمداران آشناست !!!

کاظم نادر علی

نظر

• M.DALAHOO
        ستاره‌دار (2)
        • Apr 2022
        • 556

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
        همین اول بگم من کاری به مصدق ندارم

درود جناب دالاهو عزیز ، از توضیحات شما ممنونم
        بنده به ملاحظه سن شما ، نمیخواستم ادامه بدم
        ولی چون خودتون گفتید بپرسید ، سوالاتم رو میپرسم
        من قبلاً از خاطرات مدیران و مسئولین اون دوره
        کم و بیش در جریان جوِّ حاکم بر صنایع و ادارات بودم
        که با این خاطره شما هم همخوانی داره

بحث با هژبر شروع شد
        همون روز گفتم انقلابی در تاپیک به پا شده !
        تاپیک شلوغ شد ، من نتونستم سوالاتمو بپرسم

اما شما فرض کنید من یک نویسنده ، مورخ یا خبرنگار هستم
        ما همدیگه رو نمی شناسیم و این صرفاً یک مصاحبه دوستانه است
        اگر مایل بودید پاسخ دهید
        و اگر مایل نبودید هم از اینکه وقت شما رو گرفتم عذرخواهی میکنم

در این پست چند نکته نظرمو جلب کرد :

1 - اینکه حاج آقا سید روح الله که در بهمن 57 از سوی خدا به امامت رسید
        قطعاً اینقدر اختیار و قدرت داشته که اگه به هر دلیلی از کسی خوشش نیاد ،
        اونو خفت کنه ،کتک بزنه و اموالشو مصادره کنه که هیچ ، بلکه اون اعدام کنه
        نه خارج از اصول و قوانین ، بلکه ایشون خودش اصل و قانون بود .
        و نیاز نبود که منتظر تصویب قانون حفاظت صنایع باشه !
        یک زمانی افرادی به حکومت میرسیدند و اینها رو به جرم شیعه بودن خفت میکردند
        حالا اینها هم به قدرت رسیدند و دیگران رو به جرم کذا... اموالش اونها رو خفت کردند

بالاخره اموال هژبر باید مصادره میشد که شد
        چه فرقی میکنه که مستند بر فرمان ملوکانه امام باشد یا بهاییت یا بند 1 قانون حفاظت صنایع ؟!
        این جلسه شما با امام چه تاثیری بر اصل قضیه داشت ؟!!!
        ممنون میشم اگه تفاوتشو بفرمایید؟

چندی پیش من در تایید پست یکی از کاربران گفتم : " اصالت با قدرت است"
        ظاهراً بعضی از دوستان را خوش نیامد...
        شما وقتی قدرت رو در دست گرفتی ، خودت قانون هستی !
        و این ، سنت تاریخ است !

2 - تا اونجا که من اطلاع دارم آقای خامنه ای قبلاً یک روحانی بود
        (سال 68 لایسنس نمایندگی خدا در زمین رو گرفت)
        وظیفه روحانی ، ارشاد مردم و تذکر در روابط با مُنشی های زن و تذکر در مورد نجس شدن فرشهاست...
        خب رفتار ایشون کاملاً منطقی بوده
        شما که یک تحصیل کرده نخبه بودید چه لزومی داشت که
        به ایشون گزارش تولید و فروش و برنامه های مدیران بدید که احتمالاً سر در نمیاره ؟
        خودتون کاری که نیاز بود رو انجام میدادید ،
        بعید میدونم این بزرگوار توی حوزه علمیه درس مدیریت و امور مالی پاس کرده باشه!

3 - وقتی کسی به هر شکلی که شده ، قدرت رو به دست میگیره
        مبنی بر اینکه میخواد جامعه رو به کجا ببره
        برای جامعه ریل گذاری میکنه ، هنجار و ساختار و... تعریف میکنه
        جامعه به خواست اون و به جهت مورد نظر اون حرکت میکنه
        و در نتیجۀ این حرکت ، رسیدیم به جایی که
        انتخاب مدیران از "کمیته تخصصی وزارت صنایع" رسید به
        " توله بی سواد بی تجربه از یک مدرسه یاخچی آباد با حقوق 500 میلیونی"

4 - فرضاً هژبر وامهای دولتی غیر قانونی گرفته و در محل نامناسب خرج کرده
        به گفته خود شما ایشون 13 کارخانه راه اندازی کرده و آدم کارآفرینی بوده
        گذشته از مشروعیت سرمایه ، مالکیت ، و روابط و...
        بالاخره ایشون توی ایران سرمایه گذاری کرده
        ایجاد شغل و تولید محصولات مود نیاز مردم ، خودکفایی و ارز آوری و ... داشته
        قطعاً ایشون هم مثل ایروانی به ایران خدمت کرده بود
        و مهمتر از همه اینکه اون پولهای غیرقانونی رو از کشور خارج نکرده بود
        مثلاً ببره کانادا یا بانکهای سوئیس...

اینکه به امام گفتید بهایی نیست ولی مشمول قانون حفاظت صنایع میشه
        آیا نشات گرفته از عقاید اقتصاد سوسیالیستی در شما بوده یا چیز دیگری ؟
        در حالی که این امکان و پتانسیل و استعداد در شما بود که
        که در آینده خودتان هم یکی مثل ایروانی و هژبر و... بشوید

5 - اگر خودتان هم یکی در موقعیت هژبر بودید و بعد انقلاب گرفتار میشدید
        انتظار داشتید مردم و قشر خواص ، چه برخوردی با شما داشته باشند ؟
        در حالی که میدونید کار بدی انجام نداده اید
        ولی تغییر هنجارها ناشی از انقلاب ، باعث گرفتاری شما شده است !

6 - و در آخر ، سوال اصلی که از همه میپرسم اینکه :
        بعد از انقلاب ، اولین بار چه زمانی و طی چه رخدادی
        متوجه شدید که این ، اون چیزی که میخواستید نیست ؟
        (مثلاٌ راه را اشتباه رفتیم یا سر ما کلاه گذاشتند )
        و برای پیش گیری از آن احیاناً چه کار کردید ؟

(مثلاً زنانی که برای آزادی ! انقلاب کرده بودند
        فقط 2 هفته بعد از 22 بهمن فهمیدند سرشون کلاه رفته
        و در 17 اسفند 57 بر علیه حجاب اجباری راهپیمایی وسعی را ترتیب دادند.)

با تشکر

با سلام و عصر شما و همه عزیران به خیر؛

در مورد هژبز یزدانی، فرق آن کاریکه آقای خمینی انجام داده با آنچیزیکه من انجام دادم اختلاف ماهوی داشت، چرا که حکم ایشان ماندگار بود و میبینی که اینها هنوز ول کن بهاییها نسیتند. آنموقع آقای خامنه ایی رییس جمهور شده بود و مشخصآ مخالف قانون حفاظت و توسعه صنایع ایران بود و میگفت این فعل حرامی است که ما مال مردم را بنام دولت بکنیم، که ما توی سازمان صنایع ملی ایران میگفتیم که آقای خامنه ایی با این حرفهاش بمب زیر سازمان کار گداشته و اگر آقای خمینی اجازه میداد، بفوریت این قانون را ملغی و سازمان را منحل میکرد. ولی متاسفانه چون آقای خمینی بیشتر به مهندس موسوی گرایش داشت که نخست وزیر بود، ایشان نگداشت آقای خامنه ایی اینکار را انجام دهد.و یکی از تشرهاییکه آقای خمینی به آقای خامنه ایی زد همین بود و ایشان هم دیگه در این مورد حرفی نمیزد ولی همیشه نارضایتی خود را در جلسات خصوصی ضمنی بیان میکرد، و در اینجا حق با آقای خامنه ایی بود. دومین تشر هم که در مورد سلمان رشدی بود و آنهم حق با آقای خامنه ایی بود، و در این مورد هم یک تشر دیگری شنید و در این مورد هم حق با آقای خامنه ایی بود.
        فکر میکنم الان دیگه برایتان روشن شده باشد که کینه آقای خامنه ایی نسبت به مهندس میرحسین سر چی بوده و حتی آقای هاشمی هم از این دعواها و اختلاف نظرها بی بهره نماند!!!!! ضمنآ جهت اطلاع شما آقای هژبر یزدانی انحصار قند ایران را در دست داشت و تقریبآ 95% کارخانه های قند مال ایشان بود.
        در مورد حرفیکه من به آقای خامنه ایی در مورد گزارش تولیدو فروش و برنامها و.......این مشخصآ تیکه ایی بود که من به ایشون انداختم و منظورم این بود که شما بیخودی یک روز وقت ما را میگیری، نه چیز دیگه ایی و خودش هم متوجه شد. یکبار دیگه گفت که من 10 رمان بزرگ دنیا را خوانده ام، همه سکوت معنی داری کردند ولی من بهش گفتم کدامشون، جنگ و صلح، ژان کریستوف، بینوایان، و..........که همه سکوت کردند و موضوع را عوض کرد، دوست داشت و دارد که پز روشنفکری بده، الان هم میبینی که با دانشجوها جر و بحث میکنه. حتی آنزمان بارها وقتی صحبت دکتر مصدق میشد، با احترام از ایشان یاد میکرد.
        این آقای خامنه ایی بنظر من 100% با آنزمان فرق کرده است، چرایش خیلی توضیح میخواهد و انسان است و تغیرات مثبت یا منفی در طول زندگیش.
        موضوع مهم دیگه ایی که همه شما دوستان اشتباه میکنید این است که شماها فکر میکنید که هر مخالفی لزومآ بایستی در یک گروه و حزبی فعالیت بکند و.......نه اینجوری نیست، چرا که الان تقریبآ 90% مردم از عمکرد این نطام نا راضی هستند. آیا همشون در احزاب و گروهای سیاسی مشغول فعالیت هستند؟ داشتن یک عقیده موافق یا مخالف لزومآ باین معنی نیست، حال که شما این جوری فکر میکنید، پس چپ و یا راست هستید. البته نظر موافق ویا مخالف و دفاع از آنها ایرادی ندارد و این حق هر شهروند است و باید ابراز بکند. و کسی حق ندارد باو تهمت بزند، که متاسفانه سلطنت و اینکه شخصی به صرف اینکه پدرش شاه بوده است، شاه بعدی بشود و مقدرات مملکت را بدست بگیرد ، انهم در دنیای موبایل بنظر من اصلآ پذیرفتی نیست و من آن ملت را رشد نیافته میدانم، چه ایران باشد و چه انگلستان و یا هرجای دیگری و شما این روزها این مخل لفتها را در انگستان میشنوید و فکر میکنم این گیجه آخرین شاه انگستان باشد.
        من از 15 سالگی مخالف نظام شاهنشاهی بوده ام و دنبال آزادیهای احتمایی بوده و هستم، چراکه نیروها نهفته را آزاد میکند و باعث رشد وشکوفایی فرد، حامعه و ترقی همه جانبه اجتمایی، فرهنگی ، سیاسی و نهایتآ اقتصادی میشود. که متاسفانه آقای محمد رضا و نظام اسلامی شدیدآ با اینکار مخالف بودند و هستند که هردو باعث عقب ماندگی ایران شدند ولی نظام اسلامی خیلی بیشتر و دارد کشور را بطرف فروپاشی سوق میدهد.
        محمد رضا هم همین کار را بعلت بی سوادیش کرد که فردا توضیح آنرا از قول دوست و رییس سامان برنامه و بودجه ایران در مقطع انقلاب آقای دکتر عبدلمجید مجیدی دوست نزدیک شاه که او را مجیدی صدا میکرد، مینویسم ، البته دنبال این هستم که با صدای خودش اینکار را بکنم که صدای آمریکا که این موضوع را حدود 10 سال پیش در چندین برنامه پخش کرد. ولی تا الان موفق نشده ام، ببینم چی میشه.
        موضوع دستگیری و شکنجه هم بخاطر ارتباط من با بیژن جزنی بود که هیچگونه ارتباط تشکیلاتی من با ایشون نداشتم، ضمن اینکه برای ایشان بعنوان یک متفکر برجسته و تئوریسین احترام زیادی قایل بودم و هستم و وجه مشترکمان علاقه به دکتر مصدق بود و راه روشش بود، که یاد هردوی آنها همیشه برایم زنده خواهد ماند. شب خوش.

آخرین ویرایش توسط M.DALAHOO؛ 2023/06/21, 20:43.

نظر

• vion
          عضو فعال
          • Oct 2020
          • 825

در اصل توسط M.DALAHOO پست شده است View Post

با سلام و عصر شما و همه عزیران به خیر؛

در مورد هژبز یزدانی، فرق آن کاریکه آقای خمینی انجام داده با آنچیزیکه من انجام دادم اختلاف ماهوی داشت، چرا که حکم ایشان ماندگار بود و میبینی که اینها هنوز ول کن بهاییها نسیتند. آنموقع آقای خامنه ایی رییس جمهور شده بود و مشخصآ مخالف قانون حفاظت و توسعه صنایع ایران بود و میگفت این فعل حرامی است که ما مال مردم را بنام دولت بکنیم، که ما توی سازمان صنایع ملی ایران میگفتیم که آقای خامنه ایی با این حرفهاش بمب زیر سازمان کار گداشته و اگر آقای خمینی اجازه میداد، بفوریت این قانون را ملغی و سازمان را منحل میکرد. ولی متاسفانه چون آقای خمینی بیشتر به مهندس موسوی گرایش داشت که نخست وزیر بود، ایشان نگداشت آقای خامنه ایی اینکار را انجام دهد.و یکی از تشرهاییکه آقای خمینی به آقای خامنه ایی زد همین بود و ایشان هم دیگه در این مورد حرفی نمیزد ولی همیشه نارضایتی خود را در جلسات خصوصی ضمنی بیان میکرد، و در اینجا حق با آقای خامنه ایی بود. دومین تشر هم که در مورد سلمان رشدی بود و آنهم حق با آقای خامنه ایی بود، و در این مورد هم یک تشر دیگری شنید و در این مورد هم حق با آقای خامنه ایی بود.
          فکر میکنم الان دیگه برایتان روشن شده باشد که کینه آقای خامنه ایی نسبت به مهندس میرحسین سر چی بوده و حتی آقای هاشمی هم از این دعواها و اختلاف نظرها بی بهره نماند!!!!! ضمنآ جهت اطلاع شما آقای هژبر یزدانی انحصار قند ایران را در دست داشت و تقریبآ 95% کارخانه های قند مال ایشان بود.
          در مورد حرفیکه من به آقای خامنه ایی در مورد گزارش تولیدو فروش و برنامها و.......این مشخصآ تیکه ایی بود که من به ایشون انداختم و منظورم این بود که شما بیخودی یک روز وقت ما را میگیری، نه چیز دیگه ایی و خودش هم متوجه شد. یکبار دیگه گفت که من 10 رمان بزرگ دنیا را خوانده ام، همه سکوت معنی داری کردند ولی من بهش گفتم کدامشون، جنگ و صلح، ژان کریستوف، بینوایان، و..........که همه سکوت کردند و موضوع را عوض کرد، دوست داشت و دارد که پز روشنفکری بده، الان هم میبینی که با دانشجوها جر و بحث میکنه. حتی آنزمان بارها وقتی صحبت دکتر مصدق میشد، با احترام از ایشان یاد میکرد.
          این آقای خامنه ایی بنظر من 100% با آنزمان فرق کرده است، چرایش خیلی توضیح میخواهد و انسان است و تغیرات مثبت یا منفی در طول زندگیش.
          موضوع مهم دیگه ایی که همه شما دوستان اشتباه میکنید این است که شماها فکر میکنید که هر مخالفی لزومآ بایستی در یک گروه و حزبی فعالیت بکند و.......نه اینجوری نیست، چرا که الان تقریبآ 90% مردم از عمکرد این نطام نا راضی هستند. آیا همشون در احزاب و گروهای سیاسی مشغول فعالیت هستند؟ داشتن یک عقیده موافق یا مخالف لزومآ باین معنی نیست، حال که شما این جوری فکر میکنید، پس چپ و یا راست هستید. البته نظر موافق ویا مخالف و دفاع از آنها ایرادی ندارد و این حق هر شهروند است و باید ابراز بکند. و کسی حق ندارد باو تهمت بزند، که متاسفانه سلطنت و اینکه شخصی به صرف اینکه پدرش شاه بوده است، شاه بعدی بشود و مقدرات مملکت را بدست بگیرد ، انهم در دنیای موبایل بنظر من اصلآ پذیرفتی نیست و من آن ملت را رشد نیافته میدانم، چه ایران باشد و چه انگلستان و یا هرجای دیگری و شما این روزها این مخل لفتها را در انگستان میشنوید و فکر میکنم این گیجه آخرین شاه انگستان باشد.
          من از 15 سالگی مخالف نظام شاهنشاهی بوده ام و دنبال آزادیهای احتمایی بوده و هستم، چراکه نیروها نهفته را آزاد میکند و باعث رشد وشکوفایی فرد، حامعه و ترقی همه جانبه اجتمایی، فرهنگی ، سیاسی و نهایتآ اقتصادی میشود. که متاسفانه آقای محمد رضا و نظام اسلامی شدیدآ با اینکار مخالف بودند و هستند که هردو باعث عقب ماندگی ایران شدند ولی نظام اسلامی خیلی بیشتر و دارد کشور را بطرف فروپاشی سوق میدهد.
          محمد رضا هم همین کار را بعلت بی سوادیش کرد که فردا توضیح آنرا از قول دوست و رییس سامان برنامه و بودجه ایران در مقطع انقلاب آقای دکتر عبدلمجید مجیدی دوست نزدیک شاه که او را مجیدی صدا میکرد، مینویسم ، البته دنبال این هستم که با صدای خودش اینکار را بکنم که صدای آمریکا که این موضوع را حدود 10 سال پیش در چندین برنامه پخش کرد. ولی تا الان موفق نشده ام، ببینم چی میشه.
          موضوع دستگیری و شکنجه هم بخاطر ارتباط من با بیژن جزنی بود که هیچگونه ارتباط تشکیلاتی من با ایشون نداشتم، ضمن اینکه برای ایشان بعنوان یک متفکر برجسته و تئوریسین احترام زیادی قایل بودم و هستم و وجه مشترکمان علاقه به دکتر مصدق بود و راه روشش بود، که یاد هردوی آنها همیشه برایم زنده خواهد ماند. شب خوش.

درود
          فارغ از صحت و سقم فرمایشات شما..که بخشی ترواشات ذهنی به نظر میرسد..
          جسارتا شما متولد چه سالی هستین؟.. چون بیژن جزنی در سال 1354 در سن38 سالگی اعدام شد..؟.. بیژن چزنی متولد 1316 بودن
          و بگذریم که جریان چریک و چریک بازی .. متاثر از انقلاب های امریکای جنوبی با جمایت شوروی سابق بود...همان گونه که سلبریتی سازی امروز متاثر از هالیوود و جریان امریکایی است..
          من از ترجمه زوان و زیبای "انسان ها و خرچنگ ها" نوشته: ژوزه دوکاسترو که گویا مدتی مدیر کل فائو بود.. با منیر جزنی اشنا شدم... سال های 1372تا 1374
          سپس کنجکاوی شخصی من را به بیزن چزنی رساند..
          آخرین ویرایش توسط vion؛ 2023/06/21, 21:11.

نظر

• afshinamin
            عضو فعال
            • Jul 2013
            • 4495

?دعوای چند خانم ایرانی در استانبول!

?فیلم نزاع چند خانم ایرانی که گفته میشه به دلیل تک ماندن یکی از اجناس در ZARA باهم اختلاف پیدا کردند، در یکی از اماکن تجاری استانبول مورد توجه رسانه‌ های ترکیه قرار گرفت

کانال آقای اقتصاد?‍♂ (https://t.me/Aghaye_Eghtesad)

نظر

• afshinamin
              عضو فعال
              • Jul 2013
              • 4495

✅ فساد سیستماتیک، اینبار در سازمان اوقاف و چند نکته پیرامون آن

✍️ حبیب رمضانخانی

در کشور و روزگاری به سر می بریم که فساد و اخبار مرتبط با آن، تبدیل به قسمتی از روزمرگی های ما شده و فقط آنچه باعث واکنش جدی مردم می شود، نه خود فساد، بلکه عظمت و عجیب بودن آن است. مثل زمین ۱۵۰ هکتاری با دامداری ۱۰۰۰ راس گوسفند داخل آن که ناقابل، با ماهی نهصد هزار تومان پول رایج مملکت، به عروس رییس سازمان اوقاف و عضو حزب موتلفه اهدا شده است! رقمی که با اجاره دادن فقط پنج راس گوسفند آن مجموعه، می توان آن را پرداخت کرد!

قابل تامل در این فسادها، چون گذشته دیگر مسئولان آن را از اساس تکذیب نمی کنند! بلکه چون تخلف مجلس در گرفتن خودروهای شاسی بلند بدون نوبت، فقط کمی توجیه و اصل قضیه را قبول می کنند. چون بزرگی فساد و آزادی فضای مجازی امکان پنهان کردن نمی گذارد و هم اینکه چنین تخلف و فسادهایی تبدیل به یک رویه گشته و بسیاری را برخوردار، و خیالی نیست.

برخی مسئولان اما، همچنان اصرار دارند که فساد در ساختار حاکمیت، سیستمی یا سیستماتیک نیست! اگر به ایشان تخفیف دهیم و بگوییم فساد سیستمی نیست و ساختار به صورت هدفمند دنبال فساد و غارت نیست و گاهی خود دست به افشاگری می زند، ولی قطعا سیستماتیک هست. بدون شک رخ دادن فساد ها و اختلاس های بزرگ و گسترده محصول خطا و تخلف چند نفر نیست. بلکه گاهی محصول چندین گروه سازمان یافته و شبکه ای در سازمان ها و نهادهای مختلف است که از خلاها و افراد بانفوذ بهره جسته و فساد خود را شکل داده اند.

یکی از ایرادهایی که به ساختار قدرت در تاریخ ایران گرفته می شود، نبود سازمان ها و نهادهای مجزا و مستقل از قدرت بوده است که در غیابشان انباشت ثروت و امتداد رویه فرهنگی و هنری امکانپذیر نشده است. اوقاف یکی از نهادهای دینی بوده است که هر چند در بسیاری از زمان ها تحت سیطره و فرمان پادشاهان بوده، ولی نهادی تاثیرگذار و امتداد یافته در طول تاریخ بوده که تا به امروز حفظ و رویه وقف توسط مردم با اعتماد دنبال شده است. ولی امروز فساد نمود یافته در کنار خبرهای پشت پرده، عملا چنان بی اعتمادی را در مردم باعث شده که با این رویه، بعد از گذشت چهارده قرن باید فاتحه آن را خواند!

در این راستا، چون بسیاری از نوجوانی سوالی همیشه ذهنم را درگیر کرده بود: اینهمه وجوهات شرعی و نذورات و پرداختی ها به اماکن مقدس، مثل امامزاده ها و ... کجا ثبت و خرج می شود؟ نهایت می گفتند چون متولی این ها افراد مذهبی هستند، کارشان درست بوده جای نگرانی نیست! ولی اتفاقات رخ داده در نهادهای انقلابی و دولتی، در سایه نبود شفافیت و پاسخگویی، بدبینی ها را پررنگتر کرده که در یک فقره دیدیم مردم به هنگام زلزله، آنگونه به سازمان هلال احمر بدبین شدند و حالا این اتفاق در مورد اقدام پسندیده وقف و سازمان اوقاف در حال تکرار است.

مرتبط با بحث، در صفحه ۳۹۲ صحیفه امام خمینی آمده که ایشان از شاه درخواست دارند: «وزارت اوقاف از ما باشد... یک نفر هم وزیر اوقافش بکنیم، آن‌وقت ببینید که این‌طوری که الان دارد لوطی‌خور می‌شود، نخواهد شد... دست ما بدهید تا ببینید چه خواهد شد، آن‌وقت ببینید که ما با همین اوقاف این فقرا را غنی‌شان می‌کنیم...» حال، امروز از کمیته امداد، ستاد اجرایی فرمان امام، بنیاد مستضعفان، بنیاد شهید، آستان قدس رضوی، اماکن مذهبی و نهایتا اوقاف و بسیاری سازمان‌های حاکمیتی، آن هم با آن پشتوانه و ثروت انباشته شده پس از ۴ دهه، چه خروجی و عملکرد مثبتی داشته اند که فقط در یک فقره بیش از ۶۰ درصد مردم ایران زیر خط فقر رفته اند؟

بی شک مطالبه شفافیت و پاسخگویی در سازمان ها و نهادهای دولتی و خصوصی یک امر قانونی و پذیرفته شده در تمام دنیا می باشد. حال مطالبه مردم این است که سازمانی چون اوقاف، آستان قدس رضوی، بنیاد مستضعفان، ستاد اجرایی و ... اینهمه درآمد و عایدی را کجا خرج می کنند؟ چرا این سازمان ها از دادن مالیات و عوارض در بسیاری از مواقع معاف هستند؟ چرا خروجی این ها در کاهش فقر و گرفتاری های کمرشکن مردم تاثیری ندارند؟

در آخر، شاید مسئولان مثل بقیه موارد، با گذشت زمان و خصلت فراموشی ما ایرانیان، از این حادثه نیز بگذرند، ولی اعتماد رفته شاید هیچگاه برنگردد و بی شک هیچ چیزی خطرناکتر از ریختن دیوار اعتماد مردم به حاکمیت نیست. پس اگر مردم و آینده این کشور، نگرانی و دغدغه ای در ذهن مسئولان بر می انگیزند، ابتدا بایستی شفافیت و پاسخگویی به مردم انجام و در کنار آن اراده ای برای برخورد با مفسدان در جامعه وجود داشته باشد، شاید انزمان اندکی از اعتماد رفته برگردد...

به مجمع فعالان اقتصادی بپیوندید
              ------------
              الان هفته بعد رهبر ، مدیران اوقاف رو دعوت میکنه ،میگه ویژگی شماها پاکدستی و ساده زیستی است /:.yead.:/

نظر

• M.DALAHOO
                ستاره‌دار (2)
                • Apr 2022
                • 556

در اصل توسط vion پست شده است View Post
                درود
                فارغ از صحت و سقم فرمایشات شما..که بخشی ترواشات ذهنی به نظر میرسد..
                جسارتا شما متولد چه سالی هستین؟.. چون بیزن جزنی در سال 1354 در سن38 سالگی اعدام شد..؟
                و بگذریم که جریان چریک و چریک بازی .. متاثر از انقلاب های امریکای جنوبی با جمایت شوروی سابق بود...همتن گونه که سلبریتی سازی امروز متاثر از هالیوود و جریان امریکایی است..
                من از ترجمه زوان و زیبای "انسان ها و خرچنگ ها" نوشته: ژوزه دوکاسترو که گویا مدتی مدیر کل فائو بود.. با منیر جزنی اشنا شدم... سال های 1372تا 1374
                سپس کنجکاوی شخصی من را به بیزن چزنی رساند..
                من قیلآ هم گفته بودم که من 75 سالم است یعنی متولد 1326 هستم و در سال 1352 که بعد از سربازی مشغول کار شده بودم، که بعد از مدتی بیخودی و گله ایی دستگیر شدم و از این موضوع هیچ خشنود وراضی نیستم، چرا که 55 سال است که دچار کمردرد هستم و آن جریان را هم قبول نداشتم و ندارم . ضمنآ جریان ایران بیشتر متآثر از چین بود ( یعنی تسخیر شهرها از طریق روستاها ) و شروع کار آنها این موضوع را تآیید میکند و دهاتیها یی که قرار بود به آنها ملق شوند، آنها را دستگیر کردند.و تحویل دادند و............وبعد ژست شاه که من قدر قدرتم .

نظر

• vion
                  عضو فعال
                  • Oct 2020
                  • 825

در اصل توسط M.DALAHOO پست شده است View Post
                  من قیلآ هم گفته بودم که من 75 سالم است یعنی متولد 1326 هستم و در سال 1352 که بعد از سربازی مشغول کار شده بودم، که بعد از مدتی بیخودی و گله ایی دستگیر شدم و از این موضوع هیچ خشنود وراضی نیستم، چرا که 55 سال است که دچار کمردرد هستم و آن جریان را هم قبول نداشتم و ندارم . ضمنآ جریان ایران بیشتر متآثر از چین بود ( یعنی تسخیر شهرها از طریق روستاها ) و شروع کار آنها این موضوع را تآیید میکند و دهاتیها یی که قرار بود به آنها ملق شوند، آنها را دستگیر کردند.و تحویل دادند و............وبعد ژست شاه که من قدر قدرتم .
                  درود.
                  احتمالا منظورتون از شبیه سازی انقلاب چین..تسخیر پاسگاه سیاهکل میباشد..که پس از ان قضیه در داخل سازمان چربک های فدایی خلق حمید اشرف سازمان دهی مجدد انجام داد..و نهایتا چن سال بعد در درگیری خیابانی کشته شد..
                  به غیر از این مورد تشابه چندانی با انقلاب چین نمیبینم..تا جایی که میدانم شوروی سابق عموما پشتیبان جریان های چریکی بود و چینی ها در این موارد نقش اندکی داشتند..
                  دلایل انقلاب و سناریو های متصور برای اینده چنان گسترده است که در حوصله این مقال نمیگنجد.
                  پیروز باشین.

نظر

• afshinamin
                    عضو فعال
                    • Jul 2013
                    • 4495

در قرون وسطی
                    کلیسا تبدیل شده بود به بزرگترین ملاک اروپا

به بهانه ارتداد و...اموال و زمین مردم مصادره می کرد
                    به بهانه اعتراف گناهان و طلب بخشودگی از کلیسا ، مردم زمینهاشون وقف میکردند در قبالش کاغذی میگرفتند و صاحب بخشی از بهشت می شدند.

روز به روز کلیسا و دین فروشان ثروتمندتر می شدند و مردم روز به روز فقیرتر

وضعیت الان ایران دقیقا مشابه همان قرون وسطی است.

نهادهای حکومتی همچو اوقاف-ستاد اجرایی-بنیاد مستضعفان-آستان قدس و... تبدیل شدند به بزرگترین ملاک کشور و هی ثروتشان بیشتر میشه

۱۵۰ هکتار زمین با هزار راس دام که وقفی است به عروس خاموشی ( رئیس اوقاف و عضو حزب موئتلفه) اجاره دادند اونم به مبلغ ماهانه ۹۰۰ هزار تومان

سایر نهادهای حکومتی هم وضعیت مشابهی دارند.

مدارس لاکچری خصوصی برای فرزندان نظام - حوزه علمیه لاکچری- شهرک لاکچری باستی هیلز لواسان تا ویلاهای هزاران متری مصادره ای که حضرات مسئول در آن اقامت دارند ، همه اینها جزو املاک مصادره ای در نهادهای حکومتی است.

کاظم نادرعلی

نظر

• afshinamin
                      عضو فعال
                      • Jul 2013
                      • 4495

۳۱ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۶:۳۲

نماینده مجلس: درباره پرونده عروس رئیس سازمان اوقاف مجلس نمی‌تواند ورود کند

نبض بازار نوشت: سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: براینکه خلاء قانونی و نظارتی در بحث اموال، املاک و نحوه مدیریت املاک وقفی در کشور وجود دارد که می‌تواند زمینه‌سازفساد باشد، پرونده سوءاستفاده از یک ملک وقفی درشهر قزوین که برای عروس رئیس سازمان اوقاف کشور انجام شده یکی از تخلف‌هایی است که در اوقاف روی داده است.
                      حسن لطفی، سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس درباره واگذاری یکی از بزرگترین موقوفات چند صد هکتاری استان قزوین، با نام حسینیه امینی‌ها به عروس حجت‌الاسلام خاموشی، رئیس سازمان اوقاف کشور، اظهار کرد: علاوه بر مشکلاتی که در بخش‌های دولتی کشور وجود دارد در بخش‌های عمومی و غیردولتی نیز مشکلاتی صدبرابر بیشتر وجود دارد. تعاونی‌ها، اتحادیه‌ها، تامین اجتماعی، صندق‌های بازنشستگی، شهرداری‌ها و اوقاف از جمله بخش‌های عمومی کشور هستند که با مشکلات بسیاری همراه بوده و تجربه تلخی از حضور آن‌ها وجود دارد.
                      پرونده عروس رئیس سازمان اوقاف تنها یکی از تخلف‌های اوقاف است
                      وی تصریح کرد: این پرونده تنها یکی از تخلف‌هایی است که در اوقاف روی داده است. در بسیاری از تعاونی‌های روستایی، تعاونی‌های مسکن، دهیاری‌ها هم نظارت و پاسخگویی وجود ندارد و در صورت وجود تخلف حتی نماینده مجلس هم نمی‌تواند به موضوع ورود کند.
                      تمامی موسسات عمومی کشور بدون استثناء دچار فساد هستند
                      لطفی گفت: این بدبختی‌های کشور از آن زمان شکل گرفته که موسسات عمومی غیردولتی ایجاد شده، شکل گرفته و بدون نظارت به فعالیت خود ادامه داده‌اند. تمامی موسسات عمومی کشور بدون استثناء دچار فساد هستند. تعاونی‌ها، اتحادیه‌ها، شهرداری‌ها و هر آنچه نام و عنوان موسسه عمومی غیردولتی دارد دچار فساد هستند.

نظر

• M.DALAHOO
                        ستاره‌دار (2)
                        • Apr 2022
                        • 556

در اصل توسط vion پست شده است View Post
                        درود.
                        احتمالا منظورتون از شبیه سازی انقلاب چین..تسخیر پاسگاه سیاهکل میباشد..که پس از ان قضیه در داخل سازمان چربک های فدایی خلق حمید اشرف سازمان دهی مجدد انجام داد..و نهایتا چن سال بعد در درگیری خیابانی کشته شد..
                        به غیر از این مورد تشابه چندانی با انقلاب چین نمیبینم..تا جایی که میدانم شوروی سابق عموما پشتیبان جریان های چریکی بود و چینی ها در این موارد نقش اندکی داشتند..
                        دلایل انقلاب و سناریو های متصور برای اینده چنان گسترده است که در حوصله این مقال نمیگنجد.
                        پیروز باشین.
                        منطور من تئوری تسخیر شهرها از طریق دهات است که خود مائو اینرا تئو ریزه و عمل کرد، اینکه کی ها کمک کردند، چون من درگیر نبودم، نمیدانم، ولی تا آنجایکه من اطلاع دارم بیژن حزنی هم موافق نبود، و دستگیری ایشان هم باین عنوان درست نیست.

نظر

• b4city
                          عضو فعال
                          • Nov 2020
                          • 4094

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
                          افشین جان دوستمون ناصر خان درخواست کردند که این بحث رو ادامه ندیم.
                          کاملا مشخصه که یه نفر با چند آیدی داره این بحث رو پیش میبره.
                          اتاق دور سرم چرخید از این استدلال
                          پپپپپععععع زیر اینم 3 تا لایک خورده . بابا دست خوش /:.yead.:/

لطفا شما و لایکیست ها بفرمائید چند نفر بحث میکردند و اون یک نفر با چند ایدی که گفتی کاملا مشخصه چه کسی است و کدام ایدی هاست
                          والا فقط من و دالاهو بودیم بحث میکردیم با چند نفر دیگه از جمله خودتون

عمیقا و به شدت هر چه تمام تر و بسیار مصمم در حد لالیگا /:.rolleyessmileyani ، خواهان این هستم که اشکار بودن یک نفر با چند ایدی را مشخص کنید چه کسی است با چه ایدی هائی
                          چون میخوام ثابت کنم استدلال شاه پرستی چیه و از این گونه است که الان دیدیم و هر حرفی در مورد این گروه میگم دلیل داره

نظر

• b4city
                            عضو فعال
                            • Nov 2020
                            • 4094

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
                            دقیقا مثل الان که بین ایران دوستان اختلاف و ناراحتی پیش اومده.
                            منظورتون از الان .. این تاپیک را میگی یا کلا خارج از اینجا و دنیای حقیقی ؟ اگر دنیای حقیقی است ، خارج یا داخل ؟
                            چند بار گفتم ملی با شاه دوستی یکی نیست . از چند جهت بررسی کردم
                            هیچ جوابی دریافت نکردم

دوست نازنین ، این ایران دوستی نیست . این شاه دوستی است
                            حالا یه شاه پرست یا شاه دوست میتونه ایران دوست هم باشه ولی الزاما شاه دوستی مفهوم و دلیل بر ایران دوستی نیست و برعکس
                            و هیچ دلیلی بر این نیست که باید شاه دوست باشی تا ثبات کنی ایران دوست هستی

و بازم هرگز و هیچ دلیلی بر این نیست که اگر شاه پرست نباشی ایران دوست نیستی
                            مشکل اینه که شما دو قطبی شاه دوستی و چپ گرائی را ملکه ذهن کردید . چنین دو قطبی اگر هم باشد محدود به چپ نیست

بخش اندکی از مخالفان شاه و سلطنت ، گرایش های چپ دارند که البته همونم نمیشه با یه چوب روند و گفت ایران دوست نیست . ممکنه در بخشی از چپ رادیکال تفکرات جهان وطنی باشد ولی برای من لیبرال دمکرات که نه چپ و نه راست هستم ایران را اگر بیشتر از شما مدعیان همیشه طلبکار و خود شیفته بیشتر دوست نداشته باشم ، کمترش نیست
                            عذر میخوام هیچ چاره ای جز این ادبیات نیست

جمهوری خواهان طیف های گسترده ای هستند . داستان داره
                            جمهوری خواهی ، محدود به یک نفر و یک سیستم نیست که اگر اون یک نفر به هر دلیلی نبود ، کل بادیه و ماست بریزه و از بین بره و نا از تاک نشانی باشد و نه تاک نشان و متعاقبش سر درگمی چه کنم چه کنم
                            مشروطه نیست که اول و اخر حرفش اینه که رضا پهلوی باید شاه بشه . راه دومی نداره . یعنی چنان دایره را بر خود تنگ کردید که شاید هراس از این دارید که اگر به هر دلیلی این اقا از فردا یا ماه یا سال بعدی نبودش یا نخواست باشه باید چه خاکی بر سر کرد ؟
                            دنبال شاه جدید که نیستید ؟

اینا به خودتون مربوطه ولی اینکه خود و طرفداران خود را ملی و ایران دوست بدانید و انگ به بقیه بزنید هرگز قابل تحمل نیست و این خط قرمز من است که وارد شدن به این محدوده دیگه دوست و غیر دوست نمیشناسه

خیلی خز شده این مدل برخوردها که شاه دوستی را ایران دوستی تعبیر کنیم و با این استدلال قصد کوبیدن طرف دیگر را داشته باشیم

اتفاقا ایران برای ما اینقدر عزیز است و اینقدر دوستش داریم که خواهان این هستیم از اسپرم پرستی نجاتش بدیم . مام عزیز وطن پاره تن ، طلق و ملک شخصی اسپرم های موروثی نیست
                            آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2023/06/22, 00:05.

نظر

• b4city
                              عضو فعال
                              • Nov 2020
                              • 4094

پیشنهاد بحث

ایران دوستی و ملی بودن
                              به چه کسی ایران دوست و ملی میگویند ؟
                              چه مشخصاتی دارد و ایا ایران دئوستی با شاه دوستی یکی است ؟

نظر

• مایکل داگلاس
                                Banned
                                • Sep 2020
                                • 378

یک حرف دروغ را میزنند و آنقدر تکرار میکنند که خودشان هم باورشان می شوند.بعد به زور هم شده میخواهند به دیگران بقبولانند.

نظر

در حال کار...
                                X