اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Davar
    عضو فعال
    • May 2017
    • 3098

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط فین پست شده است View Post
    میدونی جناب دالاهو

یک رودخانه ای بود ، ما پایینش داشتیم کشاورزی می کردیم ، یک عده ای اومدن شروع کردن به سد ساختن ، ما هم از شیر دام می دوشیدیم میدادیم بهشون بندگان خدا بودن ، حتی تو ساختن سد هم کمکشون می کردیم ، با مزد اندک ، میگفتن این سد را داریم برا شما میسازیم !

سد ساخته شد

گفتن آب پشتش برای مردم شهر هست ! راست هم میگن ، قانونی هم هست ، نمیشه هم بری ادعا کنی مردم یک شهری معترضت میشن ، مگه جمعیت دهات ما گنجشکا چند نفره

گفتیم آقاجان قبل از اینکه شما بیاین اینجا دشت و مزرعه ما بود ، داشتیم زندگیمون رو می کردیم ، بعدش شما اومدین ، حالا از آب رودخونه خودمون به خودمون نمی دین ؟

ما چیکار کنیم ، زمینمون آب می خواد مگر بدون آب میشه کشت و زر کرد

میگن تو قانون ما چیزی در مورد کشت و زر شما ننوشته ، فقط نوشته آب پشت سد را باز نکنید خکشسالی هست ( پاسخ زشتی هم امروز بهم دادن که این همه جا ، چرا نمیری جای دیگه ، بهش هم بگم د آخه بی وجودان قبل از اینکه تو بیای تو این صندوق ما سهم دار بودیم تو این خراب شده ، ناراحت میشه )

===========
    با اینجور قوانین چه میشه کرد جناب دالاهو ؟ این آب حق زمین های من بود که دارن میگیرن میدن به شهرها و... جد در جد ما رو این زمین ها بودن
    ----------------------------------
    برداشت من از این صحبتهای جناب گنجشک این است که دولت یا به عبارتی وزارت نیرو یا شرکتهای وابسته به وزارت نیرو اومدند و در منطقه ایشان که از چندین نسل قبل با این آب در زمینهایشان کشاورزی می کردند سد ساخته اند و آب سد هم برای شهرستان منطقه استفاده میشود. به عبارتی ایشان دنبال حقابه اجدادی خود از این سد هستند که به نظرم اینگونه موارد در کشور ما جواب نمی دهد و عملا ایشان نمی توانند به حقی که فکر می کنند کاملا برای ایشان است برسند.
    باید مردم شهری که از آب این سد منتفع میشن رو قانع کنید که انتهای خشک شدن زمینهای شما، به ضرر اونها تمام خواهد شد
    باید به کمک مردم اون شهر مدیریت سد رو بدست بگیرید و وقتی مدیریت سد رو بدست گرفتید قطعا زمینهای شما خشک نخواهند ماند

سختی کار توی همون قسمت اول هستش، قانع کردن مردم منتفع.
    .

نظر

• MOSTAFAVI
      ستاره‌دار(1)
      • Jun 2012
      • 5633

در مورد نمک هم به بشر دروغ گفته اند. هر زمان که احساس تشنگی کردید ؛ مقداری نمک به اندازه یک دانه کنجد بر روی زبان بگذارید و آب بنوشید. الکترولیت ها کلید عملکرد و جذب آب در داخل سلول ها هستند!

سخنرانی خانم دکتر باربارا اونیل را بشنوید!!!

در مورد نمک هم به بشر دروغ گفته اند!+ فیلم - مشرق نیوز

نظر

• M.DALAHOO
        ستاره‌دار (2)
        • Apr 2022
        • 560

در اصل توسط M.DALAHOO پست شده است View Post
        ظام

1- من کاملآ متوجه فرمایش شما شده ام .
        2- من نه فقط منکر مشکلات و مضیقه های گوناگون مردم با این نظام نیستم، بلکه مردم در نظام گذشته آزاذیهای فردی داشتند، ولی بدنبال آزادیهای اجتماعی بودند که برای چون منی از اهمیت بیشتری برخودار بوده و هست.
        3- مگر قرار است هر نظامی که برای مردمش مسایل و مشکلات اقتصادی، سیاسی و اجتما عی بوجود میآورد، فورآ سرنگون شود. این مسئله در جوامع مختلف و در زمانهای و شرایط مختلف داخلی و بین المللی و روحیات مردم و حاکم، تفاوتهای بسیاری دارد و همه را نمیشود با یک روش مشخص از قبل تعیین شده سرنگون کرد و نتیجه مورد نظر را گرفت. کما اینکه ناصر الدین شاه قاجار توانست در آن روز ایران که شاید مردم سیاه ترین و نکبت بارترین شرایط اقتصادی، سیاسی و اجتمایی داشتند، توانست 50 سال سلطنت کند!!!؟؟؟ و یا مردم فرانسه که یکی از بزرگترین و خونین ترین انقلابها جهان را بنام انقلاب کبیر فرانسه را رقم زدند. ولی بعد از آن کشت و کشتار ها و گشودن درهای زندان مخوف باستیل، ناپلئون از راه میرسد و نتیجه ان همه جانفشانی مردم فرانسه را سکویی برای امپراتور شدن خود میکند و انقلابهای مصر، لیبی و .........که علاوه بر مسایل اقتصادی،سیاسی و اجتمایی ملتها، شخصیت فرهنگی اجتمایی و روحیات شخص حاکم بسیار اهمیت دارد. مثلآ شاید اگر آقای خمینی نبود کشتن 4000 هزار زندانی مرد وزن جوان که حکم داشته اند و در حال کشیدن محکومیتهایشان بوده اند، که از نظر قوانین داخلی و بین المللی جرم محرز است و این دستور ایشان را من شخصآ معتقدم که هیچ کس دیگری نمیداد،جز خمینی که خیلی راحت در شرایطی قرار گرفته بود که اصلآ فکرش را نمیکرد. که در اینجا گنجایش روحی و شخصیتی افراد به قدرت رسیده و روحیات و خود خواهیها و دهها مسایل پیچیده روحی روانی افراد از بچگی در این تصمیمات میتواند موثر باشد.
        من معتقدم که این نظام اگر با همین تفکر ( که هیچ حقی برای مردم قایل نیست و از کشتار آنها ابایی ندارد) اگر همین شیوه حکومت داری را ادامه دهد که میدهد و شاید هم بدتر، احتمالآ تا پایان سال آینده و یا شاید هم زودتر، سرنگون خواهد شد و مردم ایران از شر عقب مانده ترین تفکرات تاریخ اجتمایی بشر رها خواهند شد و تغیرات بنیادی در مسایل فرهنگی، مذهبی، اجتمایی و نهایتآ سیاسی را بوجود خواهند آورد، که شاید الان بر کسی آشکار نیست و در این روزها در تفکرات مدم و ضمیر نا خود آگاهشان در جریان است و افراد را با تفکرات گونا گون بخود مشغول داشته، و سیاه ترن صفحه تاریخ ایران بزرگ دارد ورق میخورد و خونخواران و جاهلان به زباله دان تاریخ هدایت میشوند و جهان با ایران دیگری روبرو خواهد شد که نه فقط بخشی از معضلات حامعه بشری نیست، بلکه پیشرو و ارایه دهنده حل مشکلات و معضلات کنونی جامعه بشری خواهد شد، که مظمعنم. شاد وتندرست باشید.
        سلام و صبح شما و همه عزیزان به خیر؛سایرین
        من یک سوال از شما دارم، وقتی در میان زمینهای شما جاده میکشند، مگر نه اینست که ظبق تعزفه ایکه وزارت راه دارد باید به شما خسارت بدهد، و همین قانون در مورد خط لوله آب رسانی و گاز رسانی هم هست. حالا اینها برای آب رسانی به منظور شرب، گنچشک و سایرین را از ارتزاق محروم کرده اند. خب، وزارت نیرو مثل هر وزارت خانه دیگری که پروژهای عمرانی اجرا میکند، قانون دارد و موظف است که فقط ظبق تعرفهایکه برایش تعریف شده خسارت بدهد و اگر ندهد میشود باستناد همان قانون ازشون شکایت کرد.
        این جوریکه من متوجه شدم مثل اینکه سپاه کارفرمای سد بوده. این موضوع خسارت به زیان دیدگان هیچ ربظی به کار فرما و مجری طرح ندارد.
        من همانطوریکه قبلآ خدمت شماها عرض کردم ( در موضوع فلوله) باجناق من همین الان مجری طرح پروژه آب رسانی به همدان است و بمن گفت که طبق برنامه بایستی حد اکثر تا پاییز پروژه تمام شود و تحویل دهیم. و دیروز بخاطر سرمایه گداری بیشتر در فلوله و......ازش خواستم که لیست کلیه پروژهای امضا شده، در دست اجرا و در حال چانه زنی و نهایتآ امضا برایم بفرستد. ضمنآ من همین الان در مورد مشخص گنچشک ازش سوال میکنم که اساسآ برنامه شما در این گونه موارد چطوری است. ضمنآ من پریروز تلویحآ عرض کردم که کل پروژهای آبرسانی دست قرارگاه خاتم است و چون باجناق من بعد از بازنشستگی با آنها کار میکند، قطعآ در جریان سیاست آنها در این خصوص هست و بمن میکه، تا قبل از شروع بازار من به شماها عرض میکنم که اصولآ در این مورد خاص ( ابرسانی ) سیاست آنها چطوری است و خارج از قوانین ومقررات در مورد گنجشک عزیز چه کار بکنبم و ایشان چه کمکی میتواند بما بکند. شاد و تندرست باشید.

من باباجناقم مفصل صحبت کردم، گفت همانطوریکه خودت در رابطه با جاده کشی، لوله کشی آب و گاز در زمین مردم ویا خود دولت، میدانی. طبق تعرفه ایکه در قانون تعیین شده، ما موظف هستیم که خسارت بدهیم و من خودم تا حالا میلیاردها تومان خسارت داده ام ( منظور دولت است، چون ایشون مهندس کارشناس سازمان آب تهران بود ) و خیلی ها از من شکایت کردن و حتی یک مورد پیش نیامد که قاضی به نفع شاکی رایی بده، و استدلال ایشون این بود و گفت این میشه نقض غرض، یک بخش از دولت قانونی وضع بکنه و دستگاه قضایی بیاذ آن قانون را در نظر نگیرد و رایی بنفع شاکی صادر بکند، که نمیکند. و گفت خودم وقتی سدی را تمام میکردم و آب گیری میکردم وقتی زمینهای مردم زیر آب میرفت و چهره ناراحت و عصبانی مردم را میدیدم، ناراحت میشدم و میرفتم توی دفترم تا ناظر ناراحتی مردم نباشم، ولی خب من بعنوان مدیر پروژه باید کارم را تمام میکردم و گاهی هم خیلی ناراحت میشدم و محل ترک میکردم.
        متآسفانه از قول من به دوستت بگو من نه فقط کاری نمیتوانم برایش بکنم، بلکه شکایتش هم بجایی نمیرسه چون چاقو که دسته خود را نمی بره.
        گنجشک جان واقعآ متاسفم که باستناد صحبتهای ایشون که یک کارشناس با 40 سال سابقه کار است، من هم معتقد شدم که کاری نمی شود کرد، و باید پذیرفت. شاد و تندرست باشید.

نظر

• EURASIA
          عضو فعال
          • Jan 2022
          • 1253

سلام

دقت کردید

نسل متولد دهه 50 و 60 هجری خورشیدی

حتی در زمینه اختراغات جهانی هم بد شانس بود

به جز عواملی که می دانیم

که انها در زمان انقلاب به دنیا امدند و در زمان جنگ

و از همه مهمتر زمان که جمعیت بسیار رشد کرد و امکانات اندک به تعداد زیاد ادم ها نمی رسید

والدین احمق و بی مسئولیت بودند!!

حالا در سایت های امریکایی که مطالعه می کنم

به نکات بدشانسی این نسل در سطح جهانی رسیدم

که

این نسل حتی در زمینه اختراعات و اکتشافات که عامل برتری بر نسل قدیم است

هم بد شانس بوده

اگر تلویزیون بود خوب نسل قبلی هم داشتنتد

اگه هواپیما و تلفن و یخچال و . بود باز هم نسلی قبلی داشتند

در حالی که نسل قبلی نسبت به نسل قبل تر از خودشان این اختراعات جلوی شان انداخت

نسل جدید هم دنیای اینترنت و موبایل و ..... انها را جلو انداخت

واقعا که ادم نمی دانه چه بگوید
          زنده باد ازادی حقیقت دانش و سپس پیش به سوی پیشرفت

نظر

• علیرضا۱۲۳
            عضو فعال
            • Sep 2022
            • 2729

در اصل توسط EURASIA پست شده است View Post
            سلام

دقت کردید

نسل متولد دهه 50 و 60 هجری خورشیدی

حتی در زمینه اختراغات جهانی هم بد شانس بود

به جز عواملی که می دانیم

که انها در زمان انقلاب به دنیا امدند و در زمان جنگ

و از همه مهمتر زمان که جمعیت بسیار رشد کرد و امکانات اندک به تعداد زیاد ادم ها نمی رسید

والدین احمق و بی مسئولیت بودند!!

حالا در سایت های امریکایی که مطالعه می کنم

به نکات بدشانسی این نسل در سطح جهانی رسیدم

که

این نسل حتی در زمینه اختراعات و اکتشافات که عامل برتری بر نسل قدیم است

هم بد شانس بوده

اگر تلویزیون بود خوب نسل قبلی هم داشتنتد

اگه هواپیما و تلفن و یخچال و . بود باز هم نسلی قبلی داشتند

در حالی که نسل قبلی نسبت به نسل قبل تر از خودشان این اختراعات جلوی شان انداخت

نسل جدید هم دنیای اینترنت و موبایل و ..... انها را جلو انداخت

واقعا که ادم نمی دانه چه بگوید
            این همه روشهای جدید چپاول و دزدی و سرکوب اختراع شده ...اینها خودش کم نبوغ نمیخاد!!!!

نظر

• امیر محمد ۲
              عضو فعال
              • Jun 2019
              • 789

هفت قانون طلایی NLP برای موفقیت:

1- قانون اعتقادات
              به هر چیز که اعتقاد داشته باشید چه درست چه نادرست، بر قسمت نیمه‌هوشیار ذهن تأثیر می‌گذارد و با دقتی حیرت آور به عینیت در می‌آید. هر امری باید ابتدا در غالب اعتقاد در آید تا به آن عمل شود.

2- قانون انتظارات
              هر آنچه که انتظارش را می‌کشید به سرتان می‌آید. مثلاً اگر انتظار یک زندگی خوب و موفق را می‌کشید، همان را خواهید داشت و برعکس. پس اگر هر عملی که انجام دهید از آن انتظار مثبت داشته باشید، نتیجه مثبت خواهید گرفت. حتماً تأثیر این قانون را در زندگی روزمره زیاد دیده‌اید.

3- قانون جاذبه
              منفی‌ها، منفی‌‌ها را جذب می‌کنند و مثبت ها، مثبت‌‌ها را. افراد با ذهنیت منفی، اشخاص منفی را جذب می‌کنند و برعکس، افراد با ذهنیت مثبت، اشخاص پر انرژی و مثبت‌اندیش را.

4- قانون جانشینی
              ذهن نیمه‌هوشیار در یک لحظه می‌تواند فقط به یک وجه از قضیه فکر کند (مثبت یا منفی). یعنی زمانی که می‌خواهیم به جنبه مثبت کاری فکر کنیم قادر نیستیم در همان لحظه جوانب منفی آن را هم بسنجیم. مگر آنکه جنبه منفی جانشین وجه مثبت شود.

5- قانون کارما
              آدمی تنها آنچه را که می‌دهد باز می‌ستاند. بازی زندگی، بازی بومرنگ هاست. پندار و کردار و گفتار انسان دیر یا زود با دقتی حیرت انگیز به خود او باز می‌گردد.

کارما واژه‌ای است سانسکریت به معنای «بازگشت». آنچه که آدمی بکارد، همان را درو خواهد کرد. بسیاری از مردم از این واقعیت غافلند که هدیه دادن نوعی سرمایه گذاری است و اندوختن از سر حرص و احتکار جز تنگدستی عاقبتی ندارد.

6- قانون بخشایش
              این قانون می‌گوید خطا‌‌های خود و دیگران را فراموش کنید و ببخشید. فراموش کردن خطا‌‌های خود این حسن را دارد که تصویر ذهنی شخص از خود، مخدوش نمی‌شود.

هر اندیشه‌ی خشک و محدود‌کننده‌ای مثل مقصر دانستن خود، یا کینه و ناراحتی داشتن از دیگران بر ذهن نیمه‌هوشیار اثر گذاشته، مانع پیشرفت می‌شود.

7- قانون پرهیز از تردید و هراس
              جز تردید و هراس هیچ چیز نمی‌تواند میان انسان و آرمان‌‌هایش فاصله ایجاد کند. اگر انسان بدون دلهره، برای تحقق آرزو‌هایش تلاش کند، بی‌درنگ برآورده خواهد شد.

ترس، دشمن بزرگ بشر است. ترس از تنگدستی، ترس از بدبختی، ترس از شکست، ترس از بیماری، ترس از دست دادن و …

نظر

• kh25
                عضو فعال
                • Jan 2011
                • 693

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
                این همه روشهای جدید چپاول و دزدی و سرکوب اختراع شده ...اینها خودش کم نبوغ نمیخاد!!!!
                چنان روشهای مختلف دزدی و اختلاس اختراع شده که تو قوطی هیچ عطاری پیدا نمیشه و پلیسهای قدیمی انگشت بدهان میمانند

نظر

• EHSANI
                  ستاره‌دار(3)
                  • Sep 2020
                  • 2091

در اصل توسط گنجشک پست شده است View Post

جناب احسانی

بنظر شما این آب مال ما بوده ؟

یعنی می تونیم درخواست پول کنیم برای هر یک لیترش که وزارت نیرو برداشت میکنه ، یا منابع طبیعی هست و ما هم غلط کردیم که اینجا دهات داشتیم
                  من شنونده هستم ، منتظر نتیجه گیری مبحث شما می مونم

---------------------------------

اگه یادتون باشه چند سال پیش بحثش پیش اومد گفتم
                  گنج زیر سر مار بود ، انسان رفت گنج رو برداشت ، به مار هم هیچ سهمی نداد
                  اما اگه توی خونه کسی چاه نفت پیدا بشه ، حداقل پول خونه اش رو بهش میدند (عقلانیت )

یا اصلاً مثال زنبور
                  طرف میره تو جنگل از کندوی زنبور وحشی عسل برداشت میکنه
                  عسلی که خودشون درست کرده بودند
                  عسلی که ذخیره غذایی اونهاست و معیشت شون به خطر می افته
                  دِ لامصب حداقل یه غذایی براشون بذار بعد عسل رو بردار
                  برای طرف هیچ اهمیتی نداره زنبورهای بدبخت در طول زمستون از گرسنگی بمیرند
                  اما اگه عقلانیت باشه کمی غذا براشون میذاره
                  تا زمستون زنده بمونند و سال دیگه باز عسل تولید کنند.

منابع از قدیم وجود دارند ،
                  طبق چیزی که من بهش میگم "نظم قدیم"
                  این منابع در اختیار کسانی قرار میگیره
                  چند صباحی دنیا به کامشون هست
                  یهویی یک قدرت برتر ظهور میکنه
                  مالکیت شما رو به چالش میکشه
                  شما باید برای حفاظت از "اختیارات خودتون" بجنگید
                  جواب مدعی قدرت هم جالبه :
                  میگه اصلاً کی گفته شما مالک این منابع هستید ؟!
                  منابع از قدیم بودند ، شما هم "قدرت قدیم" بودید ، رقیب نداشتید
                  الان قدرت جدید اومده ، قدرت بودنِ شما رو به چالش میکشه
                  در نتیجۀ این زد و خورد ، "نظم جدید" پدید میاد

مار و زنبور نیش دارند ، خیلی خطرناک به نظر میرسه
                  اما چیزی که باعث تفوُّق و برتری انسان میشه اینه که
                  نوعِ بشر با حیوان فرق میکنه و فرقش در عقل و هوش اونه
                  (احمق ترین چوپان میتونه باهاشترین گوسفندان رو کنترل کنه)

خیلی وحشیانه و خارج از تمدن به نظر میرسه
                  ولی تجربه من میگه جنگ قدرت یا جنگ بر سر منابع
                  امروز با جهان باستان هیچ فرقی نکرده ، شاید بدتر هم شده باشه

شهری ها جمع شدند ، قدرت شدند ، نماینده فرستاند مجلس که براشون آب تهیه کنه
                  نماینده هم تصویب کرد که سد باید زده بشه ، کار از بالا تموم شد ،
                  دهاتی ها تازه از خواب غفلت بیدار شدند دیدند آب رو بردند
                  دهاتی ها هم اینجا از قدرت افتادند .

نکته :
                  دهاتی ها خودشون به همین نماینده رای دادند
                  یا با شرکت در انتخابات ، به برنده اون ، مشروعیت دادند.
                  لذا مصوبه مجلس نافذ است !

درست مثل اونهایی که انقلاب کردند ،
                  تصمیم گیری برای حقوق‌شون رو به اینها سپردند
                  حالا دیگه حق اعتراض ندارند ، چون خودشون اونو بر خودشون مسلط کردند
                  درست مثل قضیه حکمیت ابوموسی اشعری که حق اعتراض نداشت

(خودم کردم که لعنت بر خودم باد ! )
                  من این مباحثی که شما مطرح میکنی مخصوصاً در اصالت قدرت رو کاملاً درک میکنم
                  شاید باور نکنی که توی جامعه با تک تک سلولهای بدنم حسش میکنم
                  ولی وقتی این حرفها رو جایی مطرح میکنیم مردم معمولاً خیلی بد میپذیرند
                  یا مثلاً میگن طرف وحشی است و از پشت کوه اومده /:.yead.:/
                  در حالی که تمدن فقط شکل بازی رو آپدیت کرده ، اصل قضیه همونه که بود .
                  در فیلمهای آخر زمانی با عصرحجری ، فقط نوع سلاح ها پیشرفت کرده
                  قوانین بازی همونه که بود ، که بهش تنازع بقا میگیم.

بعد از جنگ جهانی دوم ، جهان اسلام و نفت عموماً در سلطه بلوک شرق بود
                  آمریکا و غرب ، اومدن تو خاورمیانه یک کشورِ درست کنند
                  که پایگاه کنترل بر نفت خاورمیانه باشه و به نحوی شعبه 2 آمریکا در خاورمیانه باشه
                  نهایتاً فلسطین انتخاب شد .
                  اما برای اینکه فلسطینی‌ها نگن : " ای بابااا ما 1400 سال اینجا قدمت داریم"
                  اسرائیل یهودی رو گذاشتند . همه میدونند موسی مقدم بر محمد بود ! هردو هم ابراهیمی هستند
                  ضمن اینکه مطالعات انگلیسیها میگفت نمیشه یک کشور کفری (لاییک) رو وسط جهان اسلام فرو کرد ، دوام نمی آورد.
                  گفتند آقا ما اینجا کار داریم ، میخواهیم برنامه اجرا کنیم ، شما بفرمایید جمع کنید بروید جایی دیگه...

البته پول زمینها رو هم بهشون دادند ، نامردی نکردند ! (عقلانیت)

شاعر میفرماید :

برو قوی شو اگر راحتِ‌جهان طلبی

که در نظامِ طبیعت ، ضعیف پایمال است !

.
                  نگرش ، همه چیز است .

نظر

• EHSANI
                    ستاره‌دار(3)
                    • Sep 2020
                    • 2091

ببخشید، من نمفهمم،
                    1- گنچشک یا صاحب حق هست یا نیست؟
                    1- اگر صاحب حق هست چرا عا جز از گرفتن حقش است؟
                    2- اگر صاحب حق و حقوقی نیست، بدنبال چیست.
                    آفرین آفرین

بحث اینه که " حق" رو چه کسی تعریف میکنه
                    یا بهتره بگم چه کسی حق رو اعطا میکنه ؟
                    اگر ارباب قدرت برای شما حق قائل شد ،
                    راه برای احقاق اون حق هم هست
                    ولی اگر حقی برای شما قائل نیست ،
                    گنجشک اینقدر خودشو به در و دیوار میکوبه تا خسته بشه
                    بعد که از احقاق حق خودش ناامید شد ،
                    تازه میفهمه که باید فکرشو به کار بندازه
                    یعنی از راه های متداول روتین و متمدنانه نمیشه این نوع حق رو پیگیری کنه.

شاعر میفرماید :

میکند آخر خفقان و فشار

اِنفَجَرَ ، یَنفَجِرُ ، اِنفِجار

دست آخر اگه همه راه ها به روش بسته شد ، میره سد رو منفجر میکنه

انتخاب گنجشک هم هوشمندانه بود
                    کوچیکه ، زورش نمیرسه ولی هشیاره ، گول نمیخوره !
                    و این اصل مطلبه که انسان به تناسب میزان آگاهی و عقل و هوشش ،
                    با توجه به داشته ها و استعداد و توانایی های خودش ...
                    خودش ، برای خودش حق قائل میشه و بعدش تلاش میکنه اونو بگیره

خر چون نمیفهمه ، سرشو میندازه پایین بار میبره ، و کار میکنه
                    اشتباهه اگه بگیم خر می‌فهمه حقی نداره
                    درستش اینه که بگیم خر نمی‌فهمه حقی داره

در اون مبحثِ " امپراطوریِ فریب " که گفتم
                    ابزارهایی هست که مردم رو در خریت خودشون نگه میداره مبادا بیدار بشوند
                    در قرن 20 در خاورمیانه مهمترین اون مذهب بود
                    که اصطلاحاً استحمار دینی گفته میشه
                    قبلاً در مورد ماموریت دکتر علی شریعتی مفصل بحث کردیم...

.
                    نگرش ، همه چیز است .

نظر

• Senator1989
                      عضو فعال
                      • Feb 2015
                      • 2577

پاسخ : جــــو بــــازار

دست شکسته عظم نوکر چین و روس اینترنت بلای جونش شده و بعد بساط امده از معایب وجود اینترنت صحبت میکنه

بخدا استالین نمرده همینه

نظر

• گنجشک
                        ستاره‌دار(3)
                        • Jun 2022
                        • 1307

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
                        باید مردم شهری که از آب این سد منتفع میشن رو قانع کنید که انتهای خشک شدن زمینهای شما، به ضرر اونها تمام خواهد شد
                        باید به کمک مردم اون شهر مدیریت سد رو بدست بگیرید و وقتی مدیریت سد رو بدست گرفتید قطعا زمینهای شما خشک نخواهند ماند

سختی کار توی همون قسمت اول هستش، قانع کردن مردم منتفع.
                        .
                        درود داور خان

در واقع این مشکل من خصوصی هست ، حل شدنش و رسیدن به حقم ، سودی برای شخص دیگری نداره ، سودش فقط برای منه ، در واقع مشکل هم مشکل منه ،

وقتی قرار نیست به بقیه در این موضوع خیری برسه ، چطور اقناعشون کنم

تازه یک مشت گنجشک هراسی هم راه انداختن که اگر گنجشک بیاد ، بقیه گنجشک ها هم میان و کشتی رو میخورن و همه غرق میشیم و بنا به مصلحت ما را تعلیق کردن اصلا با همین داستان ها ما را در قانون مشخص و حذف کردن دیگه ( که البته راست هم هست گنجشک بیش از حد هم نباید سوار کرد )

============
                        کلا با قانون وقتی درست وضع نشده و پیوستگی نداره ، چکار باید کرد

مثال
                        رفتی لامپ بخری ، رو جعبه 3 تا قانون (قرارداد) نوشته

1-گارانتی مادام العمر
                        2- اگر لامپ به برق وصل کردین روشن شد سالم است
                        3- لامپ سالم به هیچ عنوان تعویض نمیشه.

ما این لامپ را خریدیم چون گارانتی هم داشت دیگه نگاش نکردیم ، تا حباب لامپ ترک داره و بد فرم و خرابه

آوردیم نمایندگی که تعویض کنیم ، میزنه به برق میگه درسته ! میگم میدونم ولی حبابش !

میگه رو جعبه درج شده لامپ روشن بشه درسته و لامپ درست هم تعویض نداره !

میگم اگر درسته برا خودت باشه ( مال بد بیخ ریش ) میگه نه من اینو نمی خوام خرابه !

نهایت صحبتمون هم میرسه اینجا که من میدونم چی میگی ولی قوانین !!!

با اینجور قوانین چه میشه کرد ؟

پ.ن
                        البته هیچ مشکلی بی راه حل نیست ، میشه لامپ بزنم به هولدر و انقدر خاموش روشن کنم تا بسوزه و تعویضش کنم ! ولی خوب چرا این مسخره بازی را باید در بیارم

نظر

• Auschwitz
                          عضو فعال
                          • Nov 2020
                          • 443

در اصل توسط گنجشک پست شده است View Post
                          درود داور خان

در واقع این مشکل من خصوصی هست ، حل شدنش و رسیدن به حقم ، سودی برای شخص دیگری نداره ، سودش فقط برای منه ، در واقع مشکل هم مشکل منه ،

وقتی قرار نیست به بقیه در این موضوع خیری برسه ، چطور اقناعشون کنم

تازه یک مشت گنجشک هراسی هم راه انداختن که اگر گنجشک بیاد ، بقیه گنجشک ها هم میان و کشتی رو میخورن و همه غرق میشیم و بنا به مصلحت ما را تعلیق کردن اصلا با همین داستان ها ما را در قانون مشخص و حذف کردن دیگه ( که البته راست هم هست گنجشک بیش از حد هم نباید سوار کرد )

============
                          کلا با قانون وقتی درست وضع نشده و پیوستگی نداره ، چکار باید کرد

مثال
                          رفتی لامپ بخری ، رو جعبه 3 تا قانون (قرارداد) نوشته

1-گارانتی مادام العمر
                          2- اگر لامپ به برق وصل کردین روشن شد سالم است
                          3- لامپ سالم به هیچ عنوان تعویض نمیشه.

ما این لامپ را خریدیم چون گارانتی هم داشت دیگه نگاش نکردیم ، تا حباب لامپ ترک داره و بد فرم و خرابه

آوردیم نمایندگی که تعویض کنیم ، میزنه به برق میگه درسته ! میگم میدونم ولی حبابش !

میگه رو جعبه درج شده لامپ روشن بشه درسته و لامپ درست هم تعویض نداره !

میگم اگر درسته برا خودت باشه ( مال بد بیخ ریش ) میگه نه من اینو نمی خوام خرابه !

نهایت صحبتمون هم میرسه اینجا که من میدونم چی میگی ولی قوانین !!!

با اینجور قوانین چه میشه کرد ؟

پ.ن
                          البته هیچ مشکلی بی راه حل نیست ، میشه لامپ بزنم به هولدر و انقدر خاموش روشن کنم تا بسوزه و تعویضش کنم ! ولی خوب چرا این مسخره بازی را باید در بیارم

احتمال میدم گنجشک همه رو سر کار گذاشته!
                          زمین و صندوق و همه اینهمه کش و مکش بازیی است که گنجشک راه انداخته وشما دارید توو پلات ذهنی اون نقش آفرینی میکنید.
                          آخرین ویرایش توسط Auschwitz؛ 2023/06/28, 00:16.

نظر

• EURASIA
                            عضو فعال
                            • Jan 2022
                            • 1253

....
                            آخرین ویرایش توسط EURASIA؛ 2023/06/28, 00:40.
                            زنده باد ازادی حقیقت دانش و سپس پیش به سوی پیشرفت

نظر

• گنجشک
                              ستاره‌دار(3)
                              • Jun 2022
                              • 1307

در اصل توسط Auschwitz پست شده است View Post
                              گنجشک همه رو سر کار گذاشته!
                              زمین و صندوق و همه اینهمه کش و مکش بازیی است که گنجشک راه انداخته وشما دارید توو پلات ذهنی اون نقش آفرینی میکنید.
                              درود

خیر

من فقط مشورت کردم

الان هم 2 تا نامه نوشتم ببرم بدم ، تو یکیش شرایط و بر حق بودنم را نوشتم و یکم محکم حقم را درخواست کردم ،

نامه دوم هم کوتاه تر و مظلومانه نوشتم ، مثل یک دختر بچه التماس کردم

چیزی که الان تو ذهنمه اینه که نامه ها رو همزمان بدم ، اگر نشد نامه ها را از طریق خبرگزاری ها بدم بیرون

======
                              شاید باورت نشه ، اما هفته دیگه یک دادگاه با موضوع قتل هم دارم ، البته اونا اسمش را گذاشتن فوت و قتل غیر عمد ، الان 2.5 ساله دارم میدوم تو اون یکی

موضوع زمین هم جداس ، اون رو بیشتر از اداره تعاون پیگیری می کنم دفتر خود تعاونی و شهرداری

این موضوع حق هم که کلا جداس ، ولی نه آب هست نه وزارت نیرو نه بحث سیاسی و فکری و ایناس ، واقعا یک صندوقی هست که توش سهم دارم و بهم نمی دن و نمی تونم بگم چیه ، احتمالا شما هم مخالف باشید که از اون صندوق به کسی برسه

چنتا پرونده ریز هم تو شوراها دارم سر یک حق و حقوق های کوچیک و پررو بازی های ادم های ریزه تر از خودم که بدبختی تو اون پرونده ها ق ق طرف اون ضعیف تر ها و بدبخت تر هاس ، کلا بدبختی و اینا

صندوق هست منم توش حق دارم ، حقم را هم نمی دهند ، قانونی هم نمی دهند ، تقریبا حدود سالی 6000 تا 10000 دلار هست

راستی این را اصلا باور نمی کنی ! یک مقدار زمین و هتل زنجیره ای هم در مکه عربستان دارم ! که اونم بهم ندادن ( البته اون بین 2000 تا نوه تقسیم میشد )

از طرف دیگه تقریبا کل یک آبادی نسبتا بزرگ ( برنج کاری ) دارم که اونم بهم نرسید :| بخاطر فقه زیبای اسلامی ، اگر قوانین ترکیه یا فرانسه حاکم بود با همون زمین ها هم بارم رو بسته بودم

کل زندگیم را هرکی رسیده با یک خط قانون کشیده بالا

بورس هم که جدا

کلا خوردم به فلاکت ، یک مشت اموال که شخمی شخمی اسم ما رو خط زدن و بهمون نمیدن و بعضا پول ندارم وکیل بگیرم بندازم پشتش ( البته با وکیل هم نمیشه ، مثلا پدر ما قبل از مادرش فوت کرده ، مادر بزرگ زمین خوار مللللللاک ، نباید سهم ما را بدن ؟ ) فقط با قوانین ترکیه و فرانسه ما ارث می بریم ، قانون متاسفانه متغییر هست ، حق و نا حق شدن هم زیاد داره

اون صندوق هم جدا ، بقیه اش هم جدا ، چرا نباید یک جا قانون یک چیزی را راحت به ما بده ، فقط بر گرفتن فقط برا بالاکشیدن حق ما را بگیره بده یک عده دیگه

نظر

• afshinamin
                                عضو فعال
                                • Jul 2013
                                • 4495

نماینده یزد نگران برجام و قرارداد با چین شده!!! یهویی
                                انتخابات نزدیکه دارند
                                تریپ دکترمصدق برمیدارن !!!

نظر

در حال کار...
                                X