اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ashkan zandi
    عضو فعال
    • Jun 2013
    • 1136

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط پیمان پست شده است View Post
    معنی سواد و عرضه را هم فهمیدیم...... اظهر من الشمس
    همون توله ای که فرمودید به چند زبان دنیا حرف میزنه
    وزیر امور خارجه فکر نکنم بتونه یه جمله ساده رو درست تلفظ کنه
    این چپی ها عامل بدبختی ملت هستن
    همش فکر میکنن دو تا کتاب خوندن با سودان و بقیه بیسواد
    هنوز فکر می‌کنه کارش درست بود البته به میزان پول‌خونی که گرفتن راضیا

نظر

• Davar
      عضو فعال
      • May 2017
      • 3124

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

دو سوی سواحل خلیج فارس

تصویر بالا پیست اتومبیلرانی یاس مارینا در امارات.
      تصویر پایین مدرسه‌ای در ایران.

نظر

• پیمان
        ستاره دار (1)
        • Sep 2020
        • 647

در اصل توسط ashkan zandi پست شده است View Post
        این چپی ها عامل بدبختی ملت هستن
        همش فکر میکنن دو تا کتاب خوندن با سودان و بقیه بیسواد
        هنوز فکر می‌کنه کارش درست بود البته به میزان پول‌خونی که گرفتن راضیا
        حدس من هم چپی بودن ایشان بود
        دور و اطرافمان پر است از این دست روشنفکران که مانده اند چگونه جواب تاولهای پایشان را بدهند که راه را اشتباه رفته اند. طرف کمونیست بوده رفته آلمان پناهنده شده. راضی هم هست. باز از مارکس برات حرف میزنه. میگم تو که طالب کمونیست بودی چرا تشریف نبردی چین و روسیه که مهد این تفکرات بودند!
        ای کاش تو خلوت خودشون کمی فکر میکردند.

نظر

• گنجشک
          ستاره‌دار(3)
          • Jun 2022
          • 1317

در اصل توسط گنجشک پست شده است View Post

الان سامسونگ الجی براشون ماشین ظرفشور ، انقدر زیاد که نه تنها به خودشون رسیده که به کل دنیا هم صادر می کنند

تازه پول نفت و معادن و سرزمین وسیع و مردم نجیب و... هم نداشتن. عربستان کویر فلک زده را ببینید مردمش چه رفاهی دارند. سرزمین آباد ایران خشک شده ، بن سلمان می خواد وسط کویر عربستان درخت کاری کنه ! چی شد که اینجور شد ؟

نظر

• سهامدارعمده
            عضو فعال
            • Jan 2022
            • 1198

در اصل توسط M.DALAHOO پست شده است View Post
            شما
            با سلام و احترام؛
            از اینکه کلمه نفرت و آنهم از نوع عجیبش بکار بردید، واقعآ برایتان متآسفم، چرا که این جور آدم ها قطعآ بیمارند و محتاج به مداوا. و یدون اینکه قصد اهانتی داشته باشم باید عرض کنم که علاوه بر بیماریت، این را از بی سوادی مفرط شما از تاریخ تحولات اجتمایی ایران و جهان میدانم و ورود شما را به باشگاه شاه پرستان تبریک عرض میکنم. ولی مطمین باشید که این جامعه و سایر جوامع دیگه از شاه پرستی و شاه پرستان عبور کرده اند، حتی انگلستان. و شتر در خواب بیند پنبه دانه ..........چراکه توله شاه بیسواد که با بی سوادی خودش ( که مدارک آنرا از قول رییس سازمان برنامه و بودجه آن زمان، آقای دکتر مجیدی که دوستش هم بود، گذاشتم، که بنا بقول ایشون خیلی بیسوادتر از آن بود که آخرین پیام نجات بخشش را هم بفهد) بی سواد ترو بی عرضه تر از پدرش است، که دلایلش بماند تا بوقتش.

سریال طنزی هس نیوکمپ توشبکه نمایش خانگی اونجا حامد آهنگی جلو میاد و باخنده مهربونی یهو میزنه تو گوش طرف .

نه به نداشتن قصد اهانت نه به این مواردی که در بالا به ردیف ذکر کردید.

سابقه نشان داده نه تو این سایت بلکه در دنیای واقعی بحث کردن فایده نداره.

آنچه که عیان است چه حاجت به بیان است.

در ضمن من سیاسی و فلانی پرست نیستم قبل انقلاب رو ندیدم ولی حداقلش اینو میدونم یه پدر هیچ وقت به پسرش دروغ نمیگه واکثر پدران ما از اون موقع تعریف و تمجید میکنن.

الان چی ؟هرگوشه ناله و نفرین و خروج مردم از وطن.صغیرو کبیر.

موفق باشی
            انسان برآن بمیرد که برآن زیسته.

نظر

• ashkan zandi
              عضو فعال
              • Jun 2013
              • 1136

در اصل توسط پیمان پست شده است View Post
              حدس من هم چپی بودن ایشان بود
              دور و اطرافمان پر است از این دست روشنفکران که مانده اند چگونه جواب تاولهای پایشان را بدهند که راه را اشتباه رفته اند. طرف کمونیست بوده رفته آلمان پناهنده شده. راضی هم هست. باز از مارکس برات حرف میزنه. میگم تو که طالب کمونیست بودی چرا تشریف نبردی چین و روسیه که مهد این تفکرات بودند!
              ای کاش تو خلوت خودشون کمی فکر میکردند.
              البته روش عن فکر صادقه

نظر

• Auschwitz
                عضو فعال
                • Nov 2020
                • 444

در اصل توسط MOSTAFAVI پست شده است View Post
                ������ محاکمه عجولانه بی گناهان

������سیستم قضایی حکومت پهلوی گرچه نحوه محاکم تخطی‌کاران را مشخص کرده بود؛ اما عملاً محاکمه افراد بدون هیچ ضابطه قانونمندی انجام می‌شد. در برخی از محاکمات افرادی بی‌گناه به راحتی کشته می‌شدند و افراد به ظاهر تخطی‌کار نیز بدون رسیدگی به جرم خود، به راحتی مجازات می‌شدند.

������این عده را دسته جمعی به باغی برده و در جلو رگبار مسلسل گذاشته بودند. وقتی نعش‌ها را شمرده بودند، معلوم شده بود که به جای پنجاه و چهار نفر، شصت و یک نفر را کشته‌اند و در اثر عجله‌ای که شده بود، هفت نفر را اضافی کشته بودند

������منبع: احمد امیراحمدی، خاطرات نخستین سپهبد ایران
                این مورد رو کاملا قبول دارم. مخصوصا گزارشی از اقدامات سردار صادق خلخالی خدمت ... میبرن و میگن که ایشون خیلی بی حساب کتاب اعدام میکنه. ایشون مجبور میشه صادق خلخالی که درجه استواری داشته رو برکنار کنه.
                صادق دقیقا طوری مرد که از آن نوع مردن می ترسید.
                ی بارم ازایشون پرسیدند اگر در بین افرادی که فله ای اعدام کرده باشید بیگناه باشه وجدانتون راحته؟ در جواب میگه اوووکی اگه بیگناه ایدام کرده باشیم در اوون دونیا میره بهشت
                ضمنا من نه طرفدار محمد رضا هستم و نه سلطان طلب چ سلطان صاحب قران/Qaraan/ چ سلطان ... .

نظر

• اسماعیل
                  عضو فعال
                  • Nov 2012
                  • 392

من اصلا پسر شاه رو دوست نداشتم ولی چندتا از صحبتهاش رو گوش کردم دیدم واقعا روشنفکر و باسواده.تصور من اینه شاید هم اشتباه باشه مردم ایران الان دیگه نه این رژیم رو میخواهند نه هیچ کس دیگر رو قبول دارند.در ضمن بزرگترین ضعف ما ایرانیها اینه که منفعت فردی رو به جمع ترجیح میدهیم و الان این منفعت فردی رو به حد اعلا رسوندیم و رژیم هم از همین ضعف خوب استفاده میکنه

نظر

• MOSTAFAVI
                    Banned
                    • Jun 2012
                    • 5636

? وزیری که از ترس رضاشاه با تریاک خودکشی کرد

? در ۲۰ بهمن ۱۳۱۵ رضا شاه محمود جم، رضا قالی میرخسروی و علی‌اکبر داور را به خاطر تردیدی که در معامله و صدور پنبه به شوروی برایش پیش آمده بود به کاخ خود (مرمر) فراخواند و ابتدا امیرخسروی و سپس داور را به باد فحش، و ناسزا گرفته و به طرز بسیار موهنی از اطاقش بیرون انداخت. این اقدام رضاشاه آخرین ضربه بر روحیه به شدت آسیب‌دیده و پریشان داور وارد ساخت.

?علی اکبر داور که سخت نسبت به آینده تاریک خود نومید شده بود، پس از پایان جلسه هیأت دولت در نیمه همان شب و پس از ورود به منزل خودکشی کرد ( با مخلوط الکل و تریاک) و به عمرش پایان داد. رضا شاه که از این اقدام داور به شدت عصبانی شده بود، عمل او را تقبیح کرده و نشریات فقط اجازه یافتند به طور مختصر بنویسند که داور بر اثر سکته قلبی درگذشته است.

?حسین مکی، تاریخ بیست ساله ایران، جلد ششم، چاپ اول

نظر

• MOSTAFAVI
                      Banned
                      • Jun 2012
                      • 5636

?ایران بر قله حقوق بشر!

?عفو بین‌الملل در سال 1976میلادی (1355 شمسی) وضعیت حقوق بشر و آزادی بیان در زمان محمدرضا شاه را این گونه توصیف می‌کند: تعداد زندانیان سیاسی ایران بین 25 تا 100 هزار نفر برآورد می‌شوند و هیچ کشور دیگری در جهان از نظر سوءسابقه در حقوق بشر به پای ایران نمی‌رسد.

?ایران جان فوران، ص466

نظر

• MOSTAFAVI
                        Banned
                        • Jun 2012
                        • 5636

روز ۱۷ تیر ۱۳۱۶ سالروز پیمان سعد آباد در دوران رضاشاه است. این پیمان تحت عنوان عهدنامه عدم تعرض بین ایران، افغانستان، ترکیه و عراق در کاخ سعد آباد منعقد شد و سه بخش از سرزمین ایران جدا شدند. تنها کسی که در این پیمان خاک داد، شاه پهلوی بود!

نظر

• Davar
                          عضو فعال
                          • May 2017
                          • 3124

در اصل توسط Auschwitz پست شده است View Post
                          این مورد رو کاملا قبول دارم. مخصوصا گزارشی از اقدامات سردار صادق خلخالی خدمت ... میبرن و میگن که ایشون خیلی بی حساب کتاب اعدام میکنه. ایشون مجبور میشه صادق خلخالی که درجه استواری داشته رو برکنار کنه.
                          صادق دقیقا طوری مرد که از آن نوع مردن می ترسید.
                          ی بارم ازایشون پرسیدند اگر در بین افرادی که فله ای اعدام کرده باشید بیگناه باشه وجدانتون راحته؟ در جواب میگه اوووکی اگه بیگناه ایدام کرده باشیم در اوون دونیا میره بهشت
                          ضمنا من نه طرفدار محمد رضا هستم و نه سلطان طلب چ سلطان صاحب قران/Qaraan/ چ سلطان ... .

?تمام شواهد و اسناد و مدارک مبتنی بر قتل ناجوانمردانهٔ شادروان مرحوم #هویدا

توسط هادی غفاریست که به اتفاق خلخالی جنایتکار

از هراس برملاشدن روابطشان با سازمان امنیت ایران و سازمان سیا!!!!!!

در فرصت تنفس میان جلسات دادگاه فرمایشی، درحیات خلوت این دادگاه است

و ترس از انتقام دادگاه ملی به تکذیبش وادار می کند .

************************************************** ******
                          خلخالی بدترین مرگ رو، مرگ در بستر می دونست
                          به همین صورت مرد.

نظر

• Davar
                            عضو فعال
                            • May 2017
                            • 3124

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
                            اون قسمت قرمز رنگ رو من نگفتم و یادم هم نمیاد هیچ موقع طرز فکرم این بوده باشه /.:biggrinsmiley.:/
                            الان تلاش کنیم حکومت بشه ولایت مشروطه! /:.yead.:/ همون چیزی هست که شما می‌خواهید و مدنظرتون هست؟!
                            یه مقدار برام پیچیدست! متوجه نمیشم چرا جمهوری باید این ارکان رو داشته باشه ولی مشروطه نباید داشته باشه؟! (خودمونیم یه خورده سفسطه نمیکنی؟)
                            به قول خودتون ما که نبودیم که حالا ازمون دزدیده شده باشه یا نشده باشه!
                            ولی در هر صورت قبلا هم گفتم که هیچ موقع اسامی برام اهمیتی نداشته و اونچه که مهمه مفاهیم هستند
                            شما میتونی ۱۰۰ جور حکومت رو برچسب جمهوری روش بزنی ... با زدن یه برچسب که ماهیت اون چیز تغییری نمیکنه
                            حسی که من دارم تقریبا هیچ کدوم از افرادی که در اون زمان رای دادند، نسبت به اینکه به چه چیزی رای می‌دهند آگاه نبودند
                            مهم ماهیت و شکلی از حکومت بود که با برچسب جمهوری اسلامی قرار بود پیاده بشه و در اون زمان مشخص نبود و با شکل گیری قانون اساسی اون ماهیت مشخص شد
                            در هر صورت بازم میگم با زدن یه برچسب چیزی تغییر نمیکنه ... شما واقعا نظام حاکم بر ایران رو هم جمهوری می‌دونید و نظام حاکم بر آمریکا رو هم جمهوری می‌دونید و هیچ تفاوتی بین اون‌ها قائل نیستید؟!!
                            قانون اساسی مشروطه که با خون پدران ما نوشته شد هنوز ملغی نشده است.

با توجه به مخدوش بودن شبه‌انتخابات ۱۲ فروردین ۵۸ مرقومه فاقد مشروعیت بوده و هست.

رضا پهلوی بارها اعلام کرده‌اند: قانون اساسی مشروطه می‌تواند در دوران گذار مورد رجوع واقع شود
                            تا قانون اساسی جدید به تایید ملت ایران برسد.

طبق سازوکار لحاظ شده در قانون اساسی مشروطه تغییر و تفسیر آن قانون تنها به دست ملت ایران
                            امکان‌پذیر و هرگونه صحبت از تغییر اصول آن تا زمان بازبینی آن قانون بلاموضوع است.

اصلاح ، تغییر و الغای قانون اساسی زمانی امکان پذیر است که توسط نمایندگان ملت پیشنهاد و به تایید ملت ایران برسد.

هیچ‌کس و هیچ‌مقام انتصابی یا انتخابی حق اعمال سلیقه در قانون اساسی مشروطه را ندارد مگر ملت ایران.
                            .
                            .

نظر

• مگنوس کارلسن
                              عضو فعال
                              • Jan 2022
                              • 1641

آقا...چه بلاهاکه پهلویها سر ایران آوردن...بامدرک وسند ودقت....خدا ریشه شونو از این کشور بکنه...جاش آخوندای دوزاری روبزاره...عجب تاریخ سیاهی داشتیمو نمی دونستیم....بدبختا توجوب لباس میشستن...

نظر

• مگنوس کارلسن
                                عضو فعال
                                • Jan 2022
                                • 1641

میگن پهلویها...حتی موبایل هم به مردم نمیدادند....حتی کامپیوترو کولرگازی هم نداشتن....یه آخوندایی اومدن...همه چی اختراع کردن....حتی از شرق وغرب هم کمک نگرفتند....آب جویهای روان تهران...را به قدری تمیز کردند....که ماشین روهم نمیشد توش شست...چه برسه به لباس....درحال مدیریت جهانی هستند....قبلیا یه چندتا لکنته آورده بودن به نام اف 14....غافل از اینکه اینا....مستعان میسازند....قبلیا محله اکباتان ساختند...اینا زدن مسکن مهر.....پهلویها...سالی دوتا استاد دانشگاه یا آدم حسابی اعدام میکردن....اینا شمارش از حساب خارجه....خداروشکر...خوبه دیگه اونانیستن...خدا تاانقلاب مهدی اینارو نگه داره....انقلابشون به انقلاب مهدی وصله(مدیونی فکر کنی بی سندومدرک حرف میزنم)....

نظر

در حال کار...
                                X