اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • گالیور
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 8473

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط ریسعلی دلواری پست شده است View Post
    چه جالب اجتمالا دار و دسته مریخیها بودن نرخ گاز پتر وشیمها را افزایش دادند

نمی دونم اینا پیش خودشان چه فكری می كنند
    اما طبیعت خودش پاك كننده هست
    یه جوری می شوره می بره همه تعجب كنند

نوسان را گرفتند تمام شد.

بقیه اش جانماز آبکشیدنه صرفاً

نظر

• afshinamin
      عضو فعال
      • Jul 2013
      • 4495

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
      سیاسی » برگزیدهکد خبر: ۳۴۴۵۶۸تاریخ انتشار: ۰۰:۳۶ - ۰۹ مرداد ۱۴۰۲تعداد نظرات: ۱۳ نظر
      رویداد۲۴ گزارش می‌دهد؛
      ماجرای رابطه سردار سلیمانی با عیدوک بامری چیست؟
      بخش‌های مختلف اظهارات فاطمی سلیمانی دختر شهید سلیمانی در یک گفتگوی اختصاصی با محمدحسین پویانفر در برنامه اینترنتی «مهلا» مورد توجه قرار گرفته اما یک بخش بیش از سایر بخش‌ها سر و صدا کرده است. دختر فرمانده پیشین سپاه قدس در بخشی از این برنامه به ارتباط عجیب پدرش با یکی از سرکردگان اشرار بلوچ اشاره کرده و گفته: «ما حدود دو ماه سه ماه هر روز نهار رو با عیدوک بامری می‌خوردیم.»
      عیدوک بامری

رویداد۲۴ لیلا فرهادی: فاطمه سلیمانی دختر سردار قاسم سلیمانی در یک برنامه تلویزیونی سخنان عجیبی مطرح کرده و نام «عیدوک بامری» از اشرار مهم استان سیستان و بلوچستان را در کنار نام پدرش قرار داده و از وجود یک ارتباط عجیب میان آن‌ها سخن گفته است. او می‌گوید عیدوک مدام به خانه ما می‌آمد و به پدرم می‌گفت بچه‌ها را ببرم آهو بزنیم و ...

عیدوک بامری کیست؟
      عیدوک بامری سرکرده اشرار جنوب شرق کشور در منطقه‌ای بین کهنوج و ایرانشهر بود. او بیش از ۱۰۰ نفر را به شهادت رسانده و درگیر گروگانگیری، نزاع، توزع مواد مخدر و سلاح بود. سال ۱۳۷۲-۷۳ سردار قاسم سلیمانی به عنوان فرمانده قرارگاه قدس منطقه جنوب شرق تصمیم به انهدام این باند می‌گیرد. در همین زمان ماجرای «عملیات آورتین» اتفاق می‌افتد و امان‌نامه به عیدوک هم ماجرایی در پی این عملیات است.البته امان‌نامه مختص «عیدوک بامری» نبوده و معمولا حاکمیت در دوره‌های مختلف برای پایان دادن به درگیری‌های مستمر و پرخون بریا حذف گروه‌های اشرار، به سرکرده این گروه‌ها «تامین» می‌داده تا از این طریق به درگیری پایان دهد.

پس از شهادت سردار سلیمانی مستند‌های متعددی از زندگی او ساخته شد. بخشی از این مستند‌ها به فعالیت‌های وی در دهه هفتاد اشاره داشته که مربوط به مقابله قاسم سلیمانی با گروه‌های اشرار در جنوب شرق ایران به ویژه گروه بامری تحت عنوان طرحی به نام طرح «احرار» بود.

احمد یوسف‌زاده با استفاده از خاطرات سردار سلیمانی در دومین سالگرد ترور او کتاب «پیش از اذان صبح» را درباره زندگی او نوشته و در این کتاب به ماجرای حمله سردار سلیمانی به گروه اشرار به سرکردگی عیدوک بامری اشاره کرده است. در بخشی از کتاب به مبارزه سردار سلیمانی با اشرار در ابتدای دهه ۷۰ اشاره شده و آمده «عیدوک بامری و عباس نارویی رودبار و قلعه‌گنج را تا مرز ایرانشهر و برو تا میرجاوه ناامن کرده بودند. کاروان‌های مواد مخدر به راحتی از مرز‌های شرقی کشور به سمت کرمان روانه می‌شدند و از میان کوه‌های جوپار به سمت شیراز می‌رفتند. جوان‌های مثل دسته‌ی گل توی درگیری با اشرار پرپر می‌شدند.»

نویسنده کتاب گفته لشکر ثارالله به فرماندهی سردار سلیمانی در منطقه جنوب کرمان مستقر شد و بیانیه تامین به دست اشرار رسید. سلیمانی در این بیانیه نوشته بود «هر کس دست از شرارت بردارد و تفنگ خودش را زمین بگذارد، نه تنها بخشیده می‌شود بلکه برای ادامه معاش آب و زمین هم دریافت می‌کند تا به زندگی شرافتمندانه برگردد.»

به گفته نویسنده «طولی نکشید که از تلویزیون، اشرار سبیل تاب‌داده‌ای دیدیم که موهایشان از زیر کلاه‌های پوست بره‌ای تا کمرگاه‌شان می‌رسید و سال‌ها یاغی‌گری و زندگی در کوه و بیابان چهره‌هایشان را وحشتناک کرده بود، جلو می‌آمدند، تفنگ‌هایشان را زمین می‌گذاشتند، قطارهایشان را باز می‌کردند و روی انبوهی از فشنگ و تفنگ می‌انداختند» و می‌گفتند «ما تسلیم کاسُم سلیمانی هستیم، ما تسلیم جَمهوری اسلامی هستیم.»

برخی رسانه‌های نزدیک به سپاه ماجرای امان‌نامه به اشرار را اینگونه بازگو کرده‌اند که سال ۱۳۷۳ حاج قاسم به عنوان فرمانده قرارگاه قدس سپاه در جنوب‌شرق کشور، مسئولیت تامین امنیت در این خطه را برعهده داشت و بخشی از آن توسط خود اشرار تامین می‌شد. در همان زمان عیدوک بامری شخصا نزد سردار سلیمانی ۳۹ ساله می‌آید تا از تامین نظام اسلامی که ابتکاری از سوی سلیمانی بود، استفاده کند.

محمدجعفر اسدی فرمانده پیشین مستشاران نظامی ایران در سوریه و فرمانده پیشین نیروی زمینی سپاه در دومین سالگرد شهادت سلیمانی با خبرآنلاین گفتگو کرده و خاطرات سلیمانی در ارتباط با امان‌نامه به عیدوک بامری را بازگو کرده و گفته «در آن زمان عیدوک بامری شروری بالاتر از ریگی بود.»

او به نقل از سلیمانی گفته وقتی عیدوک بامری را دستگیر کرد خیلی خوشحال شد و به تهران آمد و محضر آقا رفت. اسدی گفته «آقا خیلی خوشحال شدند و گفتند بارک‌الله چه‌جور ایشان را گرفتی، گفتم ما توانستیم به ایشان امان بدهیم بیاید و بعد دستگیرش کنیم، آقا فرمودند امان دادید و گرفتید و من عرض کردم بله راهی نبود. فرمودند حق نداشتید بگیرید. وقتی یک پاسدار به کسی امان می‌دهد دیگر حق ندارد او را بگیرد، بروید همین امروز او را آزاد کنید. گفتم عیدوک بامری این همه جنایت و بچه‌های را شهید کرده است. فرمودند، ولی شما به ایشان امان داده‌اید. ایشان تعریف کردند که در نهایت رفتم کرمان و گفتم آقای بامری، دستور حضرت آقا این است که شما را آزاد کنیم و بروید. بامری گفت یعنی چه می‌خواهید من بروم و بعد از پشت من را با تیر بزنید؟ گفتم نه ما مقلد مقام معظم رهبری هستیم و مرجع تقلید ما گفتند شما حق نداشتید این گونه آقای بامری را دستگیر کنید، بگذارید برود. ولی بدان اگر بروی و شرارت کنی بعد از این سرو کارت با من است و اگر شرارت نکردی بعد از این دیگر شما عفو شده آقا هستید.»

ظاهرا در جلسه‌ای که سردار سلیمانی با عیدوک بامری داشته، به او توصیه کرده راه پدرش را که او هم سرکرده گروه اشرار بوده ادامه ندهد و بعد خطاب به او می‌گوید «صد درصد برگردی... صد درصد جهت تو عوض بشود. یعنی این‌طوری که به سمت قهقرای جهنم می‌روی یک‌مرتبه برگردی، صددرصد به سمت بهشت می‌روی. این کار را انجام بدهی، بعد بتوانی خانواده‌ات را کنترل کنی، بچه‌هایت، برادرت و همه اقوامت را کنترل کنی.»

عیدوک پاسخ می‌دهد: «صادقانه... همه فکر‌ها را کردم که آمدم اینجا. روزی که از پاکستان آمدم فکرهایم را کردم، ما هم در اختیار شما... هرچی شما بگویید. من می‌دانم اشتباه کردم، ما به اشتباه خودمان پی برده‌ایم.»

حجت‌الاسلام علی شیرازی رئیس سازمان عقیدتی وزارت دفاع و از نزدیکان قاسمی سلیمانی درباره این ماجرا گفته زمانی که سردار به عیدوک گفته به دستور رهبری آزاد است، او باور نمیکرده و بعد از آن از «مریدان آقا» شده و «همکاری موثری» با آن‌ها داشته است.

ظاهرا فاطمه سلیمانی دختر سردار سلیمانی درباره دوران همین همکاری موثر صحبت می‌کند که می‌گوید مدت دو یا سه ماه هر روز نهار را با عیدوک بامری می‌خوردیم و خانه ما استراحت می‌کرد. فاطمه سلیمانی زمان این خاطره را سال ۱۳۷۴ عنوان کرده است.

ب

سرنوشت عیدوک بامری چه شد؟
      به گزارش رویداد۲۴ در نهایت عیدوک بامری سال ۱۳۹۰ در درگیری با سپاه قدس در بلوچستان کشته شد. جالب اینجاست که با وجود پادرمیانی سردار سلیمانی برای بخشش «عیدمحمد بامری» معروف به «عیدوک» او همچنان به شرارت و ارتباط با قاچاقچیان بین‌المللی و انتقال محموله‌های سنگین مواد مخدر به داخل کشور و توزیع اسلحه ادامه داد.

یک منبع آگاه سال ۱۴۰۰ به «جهان آنلاین» رسانه نزدیک به سپاه درباره سرنوشت عیدوک گفته او جز کسانی بود که عهد امان‌نامه با حاج قاسم را شکست. «عیدوک هم مجدداً وارد کار قاچاق شد؛ مواد مخدر یا قاچاق ماشین‌هایی که ورودشان ممنوع بود. لندکروزر و بهترین ماشین‌هایی که ممکن بود، از مناطق آزاد برای خودش آورده بود. با حکم امان‌نامه‌ای که از حاج قاسم گرفته بود، هر جا می‌خواست می‌رفت. سردار نیرو‌هایی را فرستاد و عیدوک را آوردند و با او صحبت کرد. گفت تو که حکم امان‌نامه از رهبر داری، نباید باز چنین کار‌هایی بکنی. آنجا به حاج قاسم دروغ گفت و گفت من به سیرجان می‌روم و چنین کار‌هایی نمی‌کنم، اما از سمت دیگری رفت و در مسیر به نیرو‌های سپاه صحابه برخورد کرده بود. آن‌ها فکر می‌کردند عیدوک تسلیم سپاه شده و علیه آنهاست و عیدوک را کشتند.»

در بخشی از مستند «قاسم» گفته شده که قاسم سلیمانی بعد از هلاکت «شرور معروف جنوب شرق کشور» برای همسران و فرزندانش حقوق تعیین کرده بود. منظور از شرور معروف جنوب شرق، عیدوک بامری بوده است
      ماجرای رابطه سردار سلیمانی با عیدوک بامری چیست؟ | رویداد24
      فروزان
      |
      |
      ۱۰:۵۸ - ۱۴۰۲/۰۵/۰۹

پاسخ
      5
      47

هم میهنان عزیز من ازتون سوال دارم لطفا جواب منو اینجا یا تو کامنتابدید:
      1مگه میشه یه نفر جنایت کنه و ناامنی ایجاد کنه بعد آزاد بشه??!!
      2 "همکاری موثر" یعنی چه??!
      3پس چرا به ریگی امان نامه نمیدادند ??!!
      4 یک قتل قصاص داره بعد بیش از 100 مورد جنایت قصاص نداره?? چرا?!!!

ناشناس
      |
      |
      ۱۲:۲۸ - ۱۴۰۲/۰۵/۰۹

پاسخ
      7
      59

دختر سردار سلیمانی حرف هایی را که نباید می زده - از دهانش در رفته و گفته است . مردم خیلی چیز ها رو هنوز نمی دانند

نظر

• علیرضا۱۲۳
        عضو فعال
        • Sep 2022
        • 2717

فروزان
        |
        |

پاسخ
        5
        47

4 یک قتل قصاص داره بعد بیش از 100 مورد جنایت قصاص نداره?? چرا?!!!

ناشناس
        |
        |

پاسخ
        7
        59

دختر سردار سلیمانی حرف هایی را که نباید می زده - از دهانش در رفته و گفته است . مردم خیلی چیز ها رو هنوز نمی دانند
        دیگه از کسی که یک قاتل و قاچاقچی رو می‌بره تو خونه اش و سر سفره زن و بچه اش میشینه چه انتظاری دارید!!!؟

نظر

• علیرضا۱۲۳
          عضو فعال
          • Sep 2022
          • 2717

برکناری فرزانه صادق معاون وزارت راه، به دلیل افشای تخلفات زاکانی؟
          فرزانه صادق مالواجرد معاون معماری و شهرسازی وزارت راه و شهرسازی که در سال ۹۷ توسط محمد اسلامی وزیر اسبق به این سمت منصوب شده بود، برکنار و به جای وی، خسرو دانشجو عهده‌دار این سمت شد. چند ماه قبل نامه‌هایی از خانم صادق به رسانه‌ها درز کرد که در آن‌ها تخلفات گسترده زاکانی در کمیسیون ماده ۵ مطرح شده بود.

نظر

• afshinamin
            عضو فعال
            • Jul 2013
            • 4495

فروزان
            |
            |

پاسخ
            5
            47

4 ی
            ک قتل قصاص داره بعد بیش از 100 مورد جنایت قصاص نداره?? چرا?!!!

ناشناس
            |
            |

پاسخ
            7
            59

چه جالب !!!
            خدا با خدا بودنش به خودش حق بخشیدن قتل و قصاص رو نداده گفته برو حق الناس دیه رو خودت به اولیا دم عطا کن ، یا برو رضایت بگیر از اولیا دم ،بعد اینا 100 مورد قتل رو عفو کردند
            /.:blinksmiley.://:.yead.:/
            آدم نمیدونه بخنده گریه کنه شاخ دربیاره یا چی !؟؟!

نظر

• Auschwitz
              عضو فعال
              • Nov 2020
              • 443

در اصل توسط parnian_3000 پست شده است View Post
              یزدی‌ها هم سوراخ دعارو خوب پیدا کردند
              در بحبوحه اعتراضات از قم صدا می‌آید اما از یزد نه
              موسم محرم که می‌شود نطقشان باز می‌شود
              شهری که هر مترش نماد شیعه گری است تصور میکند شده منتقد تنها حکومت شیعی جهان
              جلل‌الخالق
              سیاه بازی مذهبی هم همین شوهای یزدی‌هاست.

این دوره قهرمانی ریاست جمهوری رو به مشدیا باختند
              میخان دوباره جام رو برگردونند به یزد
              جالب نیست براتون اون به اصطلاح آفتابپرست یزد و بعدش مموتی و بعدترش روباه بنفش هرسه از یزد بودند!
              دارالعباده هم که هست. باید بگردیم ببینیم نفر بعدی کیه که از یزد بیاد و احتمال رهبر شدنش هم بالاست. علم الهدی هم باهاش حتما بیعت میکنه.

نظر

• Auschwitz
                عضو فعال
                • Nov 2020
                • 443

درود
                اتفاقا برعکس
                یزد اعتراضات گسترده بود
                حتی یادمه یه ایامی که همه جا اعتراضات کم شده بود، یزد یکه تاز بود

ضمن اینکه برعکس حمایت از حکومت ، کسی که اعتراض میکنه که چیزی گیرش نمیاد ، تازه هزینه هم باید بپردازه

افشین عزیز از تو بعیده
                خبر ندارم چقدر صنعت منعت در این 24 سال احمد و محمود حسن رفته یزد ولی با قاطعیت میگم سرمایه گزاری از طرف یزدی بوده و منافع رفته به جیب یزدیا. مثل امریکا که هر چی صنایع آلوده ست میبره به جهان سوم و فقط منافعش میره به جیب یو اس ای.

نظر

• afshinamin
                  عضو فعال
                  • Jul 2013
                  • 4495

در اصل توسط Auschwitz پست شده است View Post
                  افشین عزیز از تو بعیده
                  خبر ندارم چقدر صنعت منعت در این 24 سال احمد و محمود حسن رفته یزد ولی با قاطعیت میگم سرمایه گزاری از طرف یزدی بوده و منافع رفته به جیب یزدیا. مثل امریکا که هر چی صنایع آلوده ست میبره به جهان سوم و فقط منافعش میره به جیب یو اس ای.
                  درود
                  اینکه ۵۷ موسوم هست به انقلاب کویر نظریه معروفیه
                  ولی هر چی بوده برای همون موقع بوده.ضمنا فقط خاتمی یزدیه مموتی و حسن سمنانی هستند . یه وقتایی طبس رو با برد یکی میدونند ولی سمنان رو خیر

نظر

• window
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2020
                    • 242

در اصل توسط window پست شده است View Post
                    "تاریخ" را همواره پول و قدرت ساخته است و حتی پیامبران هم به نوعی مصلحان اجتماعی بودند که مثلا می خواستند جریان پول و قدرت را عادلانه کنند
                    بازیهای پول و قدرت قبل از ۲۵۰ تا ۳۰۰ سال قبل خیلی ساده بود
                    و بنابراین هر میرزا بنویسی می توانست مورخ باشد
                    و هر کس که آنها را می خواند تاریخدان می شد
                    اما بعد از اینکه علم اقتصاد جریان پول و قدرت را تعیین کرد
                    دیگر فهمیدن تاریخ بدون آگاهی کامل به مبانی اقتصاد کلان امکان پذیر نیست
                    تازه بعد از دانش اقتصاد کلان نوبت به دانستن آمارهای تاریخی است
                    سپس تجزیه و تحلیل این داده ها با آن علم اقتصاد کلان.
                    بنابراین کسی اگه امروز میخواد تاریخ بنویسد چاره ای ندارد مگر آنکه آن مراحل را طی کند
                    دیگه دوران میرزا بنویس ها گذشت
                    شما نگاه کنید عباس آشتیانی و تاریخ محمد رضا پهلوی را که نوشته است
                    واقعا تمام سعی و تلاشش کرد و هیچ کس در انصافش نباید تردید کند اما چون فاقد تجهیزات لازم (آنطور که عرض کردم) بود دچار اشتباهات فاحش شد.
                    شما فکر می کنید اگه ۲۰۰ سال بعد در مورد حکومت جمهوری اسلامی ایران بخواهند بنویسند چه می گویند
                    مطمئن باشید نه جانم فدای رهبرها محلی از اعراب در تاریخ نویسی دارند
                    و نه کل مخالف ها
                    این حکومت با تئوری ولایت فقیه و فرهنگ شورای نگهبانی به ارث رسیده از شیخ فضل الله نوری ،سرانجامش اشتباهات فاحش در حکمرانی اقتصادی است و آینده ی وحشتناکی در پیش روست
                    مگر آنکه اگه اصرار به تداوم نظم ولایت فقیهی دارند حداقل فرهنگ شورای نگهبانی را از بین ببرند تا انسانهای مفید به عرصه های تاثیر گذار وارد شوند
                    در حال حاضر حکومت جمهوری اسلامی مساوی است با حکومت چاپ پول و ربا به معنای غیر دینی آن.
                    و حکومت پهلوی هم بنیانگذار این نطفه ی کثیف در ۱۳۵۲ است البته به نظر من اگر حکومتش ادامه پیدا می کرد نطفه ی ربا را در سالهای ۶۰ به بعد می کشت (چون درگیر فرهنگ شورای نگهبانی نبود)
                    اما جناب محمد رضا شاه اوضاع تورمی چند سال آخر را نتیجه ی دشمنی فرانسوی ها می دانست
                    و اکنون هم فرمانروا ، اوضاع تورمی را به آمریکا نسبت می دهد
                    او در جهل مرد و این هنوز زنده است
                    مشکل ایران در ۵۰ سال اخیر چاپ بی رویه پول و افزایش نقدینگی که نامتناسب با رشد جی دی پی بوده است
                    فعلا امثال صمصامی ها تئوریهای جدید ضد دلاری به خورد مسئولین می دهند
                    اوقات به کام
                    در پست فوق به دو عامل اشاره کردم
                    ولایت فقیه و فرهنگ شورای نگهبانی
                    در مورد فرهنگ شورای نگهبانی گفتم و قبلا هم یکبار کامل گفته بودم
                    حالا ولایت فقیه از منظر دیگر نگاه کنیم
                    فقیه کیست
                    کسی که فقه می داند
                    فقه چیست
                    مجموعه ای از دانستن ها که در چهار دسته ی عبادات و عقود و ایقاعات و احکام آمده اند
                    ۱_عبادات: یعنی اعمالی که دنبال جذب و دفع سود و ضرر اخروی هستند که در ۱۰ قسمت مانند طهارت و نماز و روزه و حج و اعتکاف و زکات و خمس و جهاد و عمره و امر به معروف و نهی از منکر تقسیم شده اند
                    ۲ عقود :قردادهایی که انجام آنها حداقل به دو طرف نیاز هست مکه در ۱۷ قسمت هستند مانند تجارت وکالت رهن اجاره نکاح وصایا ودیعه مضاربه وقف و صدقه کفالت ضمان صلح مزارعه عاریه و .. تقسیم شده اند
                    ۳ _ایقاعات: آنهایی که انجام آنها فقط به یک طرف نباز هست و در ۱۱ قسمت آمده اند مانند نذر جعاله کفارات و لعان و ...
                    ۴_ احکام : آنهایی که نه عبادتند و نه نیاز به اجرای عقد دارند که ۱۲ گونه هستند مانند ارث قصاص دیه غصب تعزیرات شهودات و ...
                    موارد بالا حدود ۵۱ باب می شوند
                    یعنی حدودا هر کدام ۲٪ از فقیه بودن هست
                    یعنی مثلا اگه شما بر موارد نماز و روزه و حج و خمس و رهن و اجاره و دیه را بدانید ۱۴٪ فقیه هستید و الی آخر .یعنی تمام مردم درصدی فقیه هستند
                    و اگر شما این ۵۱ مورد را خوب بدانید ۱۰۰٪ فقیه هستید و کاندیدای احتمالی ولایت و انتصاب از سمت پروردگار جهت فرمانروایی بر عالمیان.
                    البته کمی هم باید شانس یا بدشانسی! همراه شما باشد تا این مسولیت سنگین به شما تفویض شود
                    صرف نظر از اصرار به پرداختن به نکات مثبت و منفی این فرایند ، پیشنهاد من اینست که اگه واقعا قصد تداوم نظم ولایت فقیهی دارند حداقل دایره اش را وسیعتر کنند
                    مثلا فقه را بر دوقسمت کنند فقه سنتی و مدرن و کسی را فقیه بدانند که هر دو را بداند
                    فقه مدرن هم شامل چند قسمت کلی مانند اقتصاد ، مملکتداری ، روانشناسی ،جامعه شناسی ،سیاست و... باشد البته با چاشنی اسلامی تا به کسی برنخورد و کتب مربوطه هم در سطح لیسانس را شامل شود
                    یعنی مثلا دروس پایه همان فقه سنتی باشد
                    دروس تخصصی هم فقه مدرن باشد
                    دروس عمومی هم مثلا ریاضی و عربی و پناه بر خدا زبان انگلیسی و تاریخ ادیان و جهان و ... باشد
                    دروس آزمایشگاهی هم مانند پوشیدن لباس روحانی و داشتن محاسن و تست شخصیت و زهد و ریاضت و غیره! باشد که پس از طی دروس تخصصی الزامی باشد
                    آنوقت کنکور بدون سهمیه و ضرایب مناسب بگذارند و رتبه های برتر را گرد هم آورند و مجلسی دوره ای مثلا ۵ ساله تشکیل دهند و رئیس انتخاب کنند و اسمش را بگذارند مجلس فقها
                    و تئوری ولایت فقیه را کنار بگذارند و مجلس فقها همان کار والی فقیه را انجام دهد
                    اگه کسی هم در حین عضویت مجلس فقها مرد او را در کنار امام راحل به خاک بسپارند.
                    =======
                    خلاصه اینکه فرهنگ شورای نگهبانی را بریزند دور.
                    تئوری ولایت فقیه را هم اینگونه تعدیل کنند
                    تا ببینیم چه می شود و بدهند دست نسل های بعد برای ورژن های بعدی از نظم ولایت فقهی .
                    ======
                    اینها همش تراوشات ذهنی و شخصی یک فرد معمولی است و بنابراین کاملا فاقد اعتبار است و به کسی لطفا برنخورد
                    =====
                    البته در پایان تاکید می کنم الان هم در حوزه مدرک گرفتن ساز و کار دارد و نوشته های من مغایرتی با نظم فعلی ندارد.این فقط برای تشکیل مجلس فقها است .
                    الان فکر کنم ۱۰ سال درس میخوانند و مدارکی می گیرند و بعد وارد مرحله ی درس خارج فقه می شوند خب می توانند این ۱۰ سال را هم پیش نیاز آن کنکور مجلس فقها کنند یا پس از دوره ی خارج فقه را پیش نیاز کنند خلاصه مغایرتی ندارد فقط کمی بیشتر باید بخوانند
                    ====
                    دم صبحی چقدر تراوش کردیم پناه بر خدا

نظر

• ریسعلی دلواری
                      عضو فعال
                      • Dec 2022
                      • 1918

خوب گره باز شد

مثل اینكه با گران كردن نان

گرانی 40 درصدی بنزین را شاهد خواهیم بود
                      منتظر باشد بنزین آزاد 4200 تومان
                      زمان اعمال سال 1402
                      زمان اجرا در هر لحظه

فروپاشی بنیانهای كوچك به ریختن بنانهای بزرگ می رسد
                      یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ

نظر

• ریسعلی دلواری
                        عضو فعال
                        • Dec 2022
                        • 1918

احتمالا بعد از گران كردن 40 درصدی قیمت بنزین
                        اوناع توجیهات را شاهد خواهیم بود كه در نوع خودش می تونه بی نظیر و كم نظیر باشه

نظر

• ریسعلی دلواری
                          عضو فعال
                          • Dec 2022
                          • 1918

فقط بنده منتظر یك توجیح هستم
                          یكی بیاد بگه قیمت بنزین دست خداست
                          خدا بنزین رو گرون كرده

و اینكه كشور ما در نوع خودش بی نظیر و كم نظیر هست

خوب لامصبها ما كه ماده اولیه نفت را داریم خوب پالایشگاه بزنید و بنزین تولید كنید
                          تركیه كه نغت ندارد

و اینكه چرا در ایران فقط قیمتها باید جهانی بشه
                          اما حقوق و دستمزد نباید جهانی باشه

نظر

• پروواز
                            ستاره‌دار(6)
                            • Sep 2020
                            • 5236

اقتصاد دچار بیماری لاعلاج شده،
                            چطور ممکنه خودرو و قطعات خودرو که با جان مردم سر و کار داره با دلار ۱۰۰ تومن و بالاتر قیمت بخوره ولی بنزین با دلار ۳ تومنی !
                            لبنیات و گوشت و برنج و مایحتاج معیشت مردم با دلار ۵۰ تومن قیمت بخوره و بنزین با دلار ۳ تومن !
                            حداقل حقوق و دستمزد قانون کار را باید افزایش بدن و بیارن در محدوده ۴۰۰ دلار یعنی ۲۰ میلیون و بنزین را آزاد کنند. این به نفع اقتصاد و مردم و محیط زیست و ترافیک و … هست. بنزین هم باید مشابه هر کالای دیگه ارزشش با تورم و افت ریال بروز بشه وگرنه تبعات زیادی خواهد داشت.
                            آخرین ویرایش توسط پروواز؛ 2023/08/01, 08:11.

نظر

• ریسعلی دلواری
                              عضو فعال
                              • Dec 2022
                              • 1918

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
                              اقتصاد دچار بیماری لاعلاج شده،
                              چطور ممکنه خودرو و قطعات خودرو که با جان مردم سر و کار داره با دلار ۱۰۰ تومن و بالاتر قیمت بخوره ولی بنزین با دلار ۳ تومنی !
                              لبنیات و گوشت و برنج و مایحتاج معیشت مردم با دلار ۵۰ تومن قیمت بخوره و بنزین با دلار ۳ تومن !
                              حداقل حقوق و دستمزد قانون کار را باید افزایش بدن و بیارن در محدوده ۴۰۰ دلار یعنی ۲۰ میلیون و بنزین را کاملا کنند. این به نفع اقتصاد و مردم و محیط زیست و ترافیک و … هست. بنزین هم باید مشابه هر کالای دیگه ارزشش با تورم و افت ریال بروز بشه وگرنه تبعات زیادی خواهد داشت.
                              عمیق تر نگاه كنیم
                              یك نسخه برای همه راهكار نیست

اگر كشورهای كه بنزین گران دارند یا منابع ندارند منظور ماده اولیه نفت هست
                              یا خودشان ثروتمند هستند و و استفاده كننده و فروشنده محصولات مربوط به نفت مثل آمریكا

یادش داستان برج میلاد افتادم
                              كه مهندشی ژاپنی اومده بود بازدید گفته بوده
                              این كوها و تپ های اطراف برای شماست
                              مهندیسن تیز ایرانی هم ذوق گفته بودند بله
                              بعد مهندس ژاپنی گفته بوده خاك بر سرتان این گونه برجهای مخابرانی را برای یادمان نمی سازند بلكه در مناطق پست و كم ارتفاع احداث می كنند تا مشكاشان بر طرف گردد
                              حالا شده حكایت ما و بنزین ماده اولیه هست وپالایشگاه هست
                              اما چون دولت كسری بودجه شدید داره و ورشكسته هست
                              واز طرفی خر جو مخارج زندگی اشرافی آقایون و بچه هاشون بالاست

دلار را گران می كنند
                              مردم هم مجبور فشا تورم را تحمل كنند
                              و الباقی داستان

نظر

• پروواز
                                ستاره‌دار(6)
                                • Sep 2020
                                • 5236

در اصل توسط ریسعلی دلواری پست شده است View Post
                                عمیق تر نگاه كنیم
                                یك نسخه برای همه راهكار نیست

اگر كشورهای كه بنزین گران دارند یا منابع ندارند منظور ماده اولیه نفت هست
                                یا خودشان ثروتمند هستند و و استفاده كننده و فروشنده محصولات مربوط به نفت مثل آمریكا

یادش داستان برج میلاد افتادم
                                كه مهندشی ژاپنی اومده بود بازدید گفته بوده
                                این كوها و تپ های اطراف برای شماست
                                مهندیسن تیز ایرانی هم ذوق گفته بودند بله
                                بعد مهندس ژاپنی گفته بوده خاك بر سرتان این گونه برجهای مخابرانی را برای یادمان نمی سازند بلكه در مناطق پست و كم ارتفاع احداث می كنند تا مشكاشان بر طرف گردد
                                حالا شده حكایت ما و بنزین ماده اولیه هست وپالایشگاه هست
                                اما چون دولت كسری بودجه شدید داره و ورشكسته هست
                                واز طرفی خر جو مخارج زندگی اشرافی آقایون و بچه هاشون بالاست

دلار را گران می كنند
                                مردم هم مجبور فشا تورم را تحمل كنند
                                و الباقی داستان
                                اگر عمیق تر نگاه کنیم تورم ناشی از چاپ پول و بی ارزش شدن ریال هست. بنابراین بقیه کالاها به نوعی برای حفظ ارزش خودشون افزایش قیمت پیدا می کنند. شیر و نوشابه ۳۰ هزار تومن، آب معدنی ۱۰ هزار تومن، ولی بنزین ۳ هزار تومن ! هزینه استخراج و پالایشش هم بیش از ۳ هزار تومن هست. این را من اسمش میزارم بیماری اقتصاد اگرچه از ارزون بودن اون طبیعتا باید خوشحال باشم و بریزم توی ماشین حالشو ببریم، مخصوصا ما که توی خانواده چند خودرو داریم و مسافرت زیاد میریم.

نظر

در حال کار...
                                X