اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • afshinamin
    عضو فعال
    • Jul 2013
    • 4495

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

توییت مسعود اخترانی تهرانی
    ������اقای رنگو اینارو میبینی؟‏
    بعد از فروش کلیه
    حالا کار به فروش بیضه رسیده
    توی روزنامه ها نوشتند :
    فروش بیضه به قیمت ۷۰ هزار دلار
    یعنی 3,500،000،000 تومان
    دیگه کنار پارک و جاده نمیشه خوابید ،
    همین که از خواب پاشی میبینی چهار تا آجر گذاشتن زیر باسنت و بیضه هاتو رو بردن
    ...یعنی نابودی ایران و ایرانی
    آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/08/30, 20:42.

نظر

• گنجشک
      ستاره‌دار(3)
      • Jun 2022
      • 1307

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
      تمامیت خواهان و دیکتاتورها تا آخرین روز زندگی می خواهند رئیس باشند، چون تحمل نمی کنند کسی را بالاتر از خود ببینند!

✍️ حبیب رمضانخانی

این روزها که صداوسیما با اعمال قوانین و نظارت های بیشتر، هر روز انحصاری تر و یکدست تر می شود، معنای آن تغییر و تحولی که جناب جبلی در آغاز کار افاضه فرموده بودند را بیشتر درک می کنیم! تغییر به ساختاری انحصاری تر و تمامیت خواه که دوست ندارد از مجری تا سازمانی بالاتر و موازی با خود را تحمل کند.

درست مثل علی فروغی که نتوانست محبوبیت و مقبولیت عادل فردوسی پور را تحمل کند، چون با بودن او این بشر که هنری برای عرصه کردن و‌ جلب توجه نداشت، ریاست و خودش دیده نمی شد. یا این مجری جنجالی، شهبازی، که در نبود مجریان دیگر عرصه ای انحصاری برای خود تدارک دیده بود، با شایعه برگشت رضا رشیدپور آنگونه برآشفت. چون با آمدن مجریان توانمند، این سفارش شده بی استعداد دیگر توان دیده شدن نداشت. دقیقا همان کاری که جناب جبلی دارد با نمایش خانگی انجام می دهد و می خواهد آن ها را ذیل نظارت و کنترل خود درآورد. چون در حالت برابر صداوسیما عرصه را باخته و فقط با حذف رقیب است که دیده می شود و او رئیس باقی می ماند.

این دیده شدن، مقبولیت و مشروعیت رقبا، در طول تاریخ بلا و هووی قدرت افراد دیکتاتور و تمامیت خواه زیادی شده است که برای خلاصی از آن، تا دم مرگ بر استبداد بیشتر پافشاری و حاضر نشده اند قدرت را به کسی واگذار کنند. چون تحمل دیدن اینکه کسی بالاتر از آن ها بنشیند و رئیس آن ها شود را ندارند. در نتیجه مثل رییس جمهور سابق الجزایر، بوتفلیقه، که بعد از سکته مغزی در سال ۲۰۱۳، با ویلچر و حالت احتضار حاضر به ترک قدرت نشد که هیچ، بلکه با همان وضعیت برای دوره پنجم نیز در سال ۲۰۱۹ کاندیدای انتخابات شد و فقط اعتراضات گسترده مردمی او را مجبور به دست کشیدن از قدرتی کرد که فراق از آن دو سال بعد منجر به مرگش شد!

قابل تامل، این افراد گاهی چون رابرت موگابه، فیدل کاسترو در قالب رهبر انقلابی و ملی محبوب مردم یا چون رهبران جمهوری های استقلال یافته از شوروی به خاطر نقش گذشته یا چون قذافی، عمرالبشیر و صدام در قالب کودتا به قدرت رسیدند، ولی همگی به دلیل اختیارات نامحدود و انحصار قدرت، چنان گرفتار جنون قدرت گشتند که برای خود فهم و رسالتی بالاتر از توده ها ترسیم و آنگونه بر قدرت نامحدود خود اصرار کردند که خروجی برخی چون، قذافی، عمرالبشیر، صدام و ... عبرت آموز شد.

قابل تامل تر، هر چند این افراد به نام حفظ منافع مردم و کشور، استبداد خود را توجیه می کرده و می کنند، ولی در نمونه های زیادی چون هیتلر، مائو و... برای بعد از خود هیچ اهمیتی نسبت به مردم و کشورشان قائل نبودند و برآوردن شهوت قدرت خودشان محور و مدار آن استبداد و کشتارها بود. نشان به آن نشان که بدون کوچکترین بستری برای انتقال قدرت، جز ویرانه ای برای بعد از خود باقی نگذاشتند.

چکیده سخن: از مدیریت یک مدرسه تا کشور، اگر سازوکاری برای کنترل و محدود کردن قدرت نباشد، سرانجام قدرت سرکش و‌ جنون آن، افراد شایسته را نیز به فساد قدرت مبتلا و حتی رهبر محبوب انقلابی دیروز، چون رابرت موگابه را درگیر و آن سرانجام تحقیرآمیز را برایش رقم می زند. جنونی قدرتی که باعث می شود افراد و گروه های تمامیت خواه، هیچ کس را در سطح قدرت و نزدیک به خود تحمل نکنند و برای دیده شدن و جلوه کردن خود، آن ها را حذف و فراری دهند. دیکتاتور ها تا آخرین روز زندگی خود نمی خواهند دست از قدرت مطلقه خود بکشند، چون نمی توانند تحمل کنند روزی کسی بالاتر از خودشان، رئیسشان باشد. نمونه آن دوران قذافی که هیچ هنرپیشه، ورزشکار، شخصیت علمی و سیاسی برجسته نشد. چون نمی توانست تحمل کند با بودن او، کسان دیگری دیده و نمود یابند. در نتیجه بعد از سقوط قذافی، در نبود افراد کارآمد و سرشناس برای انتقال قدرت، کشور لیبی به فروپاشی و تجزیه منتهی شد...
      درود داور خان

اول تشکر برای پاسخ هایی که به سوالات جناب بیخبر داده بودید ، فکر می کنم بدردم می خوره ، مثلا اینکه کدام قانون ؟ قانونی که پارسال به رسا ترین شکل ممکن ابلاغ شد ، رسمی تر از هر قانون دیگه

و یا این موضوع که فرمودین که طرف داره تو جبهه ما می جنگه و من موظف هستم ازش دفاع کنم ، حتی اگر مثلا سر چیز دیگه ای بوده اختلاف اما اینکه به جبهه ما برای دفاع مراجعه کرده ( جبهه ما را به رسمیت شناخته ) پس موظفم ازش دفاع کنم

البته قبل از شما خودمم این موضوع را نوشته بودم اما ارسال نکردم ، بعد از پست شما کمی بیشتر فکر کردم

به اینکه اگر در جبهه من کار صادقانه و مخلصانه زحمت بکشم اما مورد دفاع واقع نشم یعنی چی ؟ (شبیه فیلم خون به پا خواهد شد ) فرزند کر و لالی که داره زحمت میکشه و با پدرش در یک جبهه است ! و آخر فیلم متوجه میشه کدام جبهه ! طرف اصلا پدرش نبوده ! یک بچه مظلوم را برای جلب ترحم نظر مردم روستا برداشته و بدروغ گفته بچه ام هست تا اهالی روستا با مهربونی تو جمع خودشون راهش بدن !

و یک سوال

شما فرد واقع گرا و منطقی هستید ، وطن یعنی چی ؟

و چرا مهمه

واقعا مهمه ؟

آیا من وطن خودم را دوست دارم ؟ چرا باید دوست داشته باشم ؟ چرا باید مهم باشه !

===========
      و یک موضوع حاشیه ای که قصد نداشتم بنویسم اما چه اشکال داره اضاف کنم

اینکه گفتن به افغانی ها شناسنامه بدن ( بدن قطعاً و شدیداً مخالفم ) اما چه اشکال داره !

طرف وطن خودش دیگه بدرد نمی خورده ریخته دور ! اومده وطن جدید ! کلی هم وطن جدید را دوست داره ! مثل وطن قبلیش دیگه تو خیابون منفجرش نمی کنن و هزارتا حسن دیگه داره اینجا مثلا خودکشی هنوز جرم نشده و... تیر چراغ برق هاش کاری با کسی نداره

و اون دوست و برادر افغانی واقعا راضی هست از وطن جدید و اینجا را دوست داره ، حتی شاید راضی باشه 5 سال یا 10 سال بی جیره و مواجب سرباز این وطن بشه و از جونش مایه بذاره برا اینجا (رساندن موضوع ) بیشتر از من و شاید بقیه

خوب چرا شناسنامه نداشته باشه ؟

=====

وطن یعنی چی ؟

نظر

• گنجشک
        ستاره‌دار(3)
        • Jun 2022
        • 1307

در اصل توسط گنجشک پست شده است View Post
        درود داور خان

اول تشکر برای پاسخ هایی که به سوالات جناب بیخبر داده بودید ، فکر می کنم بدردم می خوره ، مثلا اینکه کدام قانون ؟ قانونی که پارسال به رسا ترین شکل ممکن ابلاغ شد ، رسمی تر از هر قانون دیگه

و یا این موضوع که فرمودین که طرف داره تو جبهه ما می جنگه و من موظف هستم ازش دفاع کنم ، حتی اگر مثلا سر چیز دیگه ای بوده اختلاف اما اینکه به جبهه ما برای دفاع مراجعه کرده ( جبهه ما را به رسمیت شناخته ) پس موظفم ازش دفاع کنم

البته قبل از شما خودمم این موضوع را نوشته بودم اما ارسال نکردم ، بعد از پست شما کمی بیشتر فکر کردم

به اینکه اگر در جبهه من کار صادقانه و مخلصانه زحمت بکشم اما مورد دفاع واقع نشم یعنی چی ؟ (شبیه فیلم خون به پا خواهد شد ) فرزند کر و لالی که داره زحمت میکشه و با پدرش در یک جبهه است ! و آخر فیلم متوجه میشه کدام جبهه ! طرف اصلا پدرش نبوده ! یک بچه مظلوم را برای جلب ترحم نظر مردم روستا برداشته و بدروغ گفته بچه ام هست تا اهالی روستا با مهربونی تو جمع خودشون راهش بدن !

و یک سوال

و چرا مهمه

واقعا مهمه ؟

===========

اینکه گفتن به افغانی ها شناسنامه بدن ( بدن قطعاً و شدیداً مخالفم ) اما چه اشکال داره !

طرف وطن خودش دیگه بدرد نمی خورده ریخته دور ! اومده وطن جدید ! کلی هم وطن جدید را دوست داره ! مثل وطن قبلیش دیگه تو خیابون منفجرش نمی کنن و هزارتا حسن دیگه داره اینجا مثلا خودکشی هنوز جرم نشده و... تیر چراغ برق هاش کاری با کسی نداره

و اون دوست و برادر افغانی واقعا راضی هست از وطن جدید و اینجا را دوست داره ، حتی شاید راضی باشه 5 سال یا 10 سال بی جیره و مواجب سرباز این وطن بشه و از جونش مایه بذاره برا اینجا (رساندن موضوع ) بیشتر از من و شاید بقیه

=====

وطن یعنی چی ؟

منظورم از جبهه میدان نبرد نیست

مثلا در شرکتی که مشغول هستم ، رئیس شرکت زحمات من را نمی بینه همیشه توقع بیشتر داره ، حقوقم را سر برج نمیده اکثرا هزار جور استرس و فشار تحمل می کنم اما هیچ وقت تشکر و قدردانی از من نمیشه و....

این یعنی من مهم نیستم یعنی من را نمی خوان یعنی از من دفاع نمی کنند یعنی من را هم تیمی نمی دانند و ....

خوب در همچین حالتی بنده هم شرکت و اموال رئیس را به کتفم نمی گیرم شرکت آتش هم گرفت بگیره !!!

وطن یعنی چی ؟

نظر

• EHSANI
          ستاره‌دار(3)
          • Sep 2020
          • 2082

وطن یعنی چی ؟
          آقا این سوالات منو از کجا برداشتی ؟ زود ببر بذار سر جاش

دیگه کم مونده منبر منو هم مصادره کنی /:.yead.:/

--------------------

آدم بعضی وقتها یه چیزهایی میشنوه ، از تعجب شاخ در میاره !!!

بعد ، من چند وقت پیش گفته بودم ، (نقل به مضمون) :
          تحلیلگر باید درک واقع بینانه از جامعه داشته باشه
          بعضی از عزیزان ایراد گرفتند که چرا...
          نگرش ، همه چیز است .

نظر

• گنجشک
            ستاره‌دار(3)
            • Jun 2022
            • 1307

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
            آقا این سوالات منو از کجا برداشتی ؟ زود ببر بذار سر جاش

دیگه کم مونده منبر منو هم مصادره کنی /:.yead.:/

--------------------

آدم بعضی وقتها یه چیزهایی میشنوه ، از تعجب شاخ در میاره !!!

بعد ، من چند وقت پیش گفته بودم ، (نقل به مضمون) :
            تحلیلگر باید درک واقع بینانه از جامعه داشته باشه
            بعضی از عزیزان ایراد گرفتند که چرا...
            درود جناب احسانی

حال و احوال

سوال که کپی رایت نداره : )

منبر سوالات و جیک جیک هم از عهد قدیم دست گنجشک ها بوده

منبر پاسخگویی تقدیم شما

وطن یعنی چی ؟

نظر

• afshinamin
              عضو فعال
              • Jul 2013
              • 4495

درود داور خان

و یک سوال

و چرا مهمه

واقعا مهمه ؟

===========

=====

وطن یعنی چی ؟

داره میگه افغانستانی رای بده چون اسلامگرا هستن

ولی چه بسا منظورش اینه سنی ها هم نمیتونن رای بدهند فقط شیعه ها اون هم طرفداران ولایت فقیه ش /:.yead.:/

داری بازی میکنی کلی عقبی

وسط بازی قانون اختراع میکنی به نفع خودت !!

نظر

• afshinamin
                عضو فعال
                • Jul 2013
                • 4495

مادر روبیالس در پی اعتصاب غذا به دلیل اعتراض به بوسه جنجالی از دخترش روانه بیمارستان شد

کاش برخی از به اصطلاح مردهای ما یک صدم زنان این ها غیرت داشتند!!!

نظر

• afshinamin
                  عضو فعال
                  • Jul 2013
                  • 4495

رجایی لنگرودی وزنه بردار به دلیل دست دادن با ورزشکار اسراییلی بصورت مادام العمر محروم شد
                  آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/08/31, 01:21.

نظر

• linux_linda
                    عضو فعال
                    • Jun 2014
                    • 3356

نظر

• Davar
                      عضو فعال
                      • May 2017
                      • 3090

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
                      داره میگه افغانستانی رای بده چون اسلامگرا هستن
                      ولی ه بسا منظورش اینه سنی ها هم نمیتونن رای بدهند فقط شیعه ها اون هم طرفداران ولایت فقیه ش /:.yead.:/
                      داری بازی میکنی کلی عقبی
                      وسط بازی قانون اختراع میکنی به نفع خودت !!
                      همه اینا بازیه! همه اینا فیلمه! واسه حواس پرتی و نبودن آرامش در سطح جامعه
                      اصلا یه عده حکومتی، نشستن و کارگزاران نظام رو زیر نظر گرفتن، ببینن کی و کجا چه سوتی داده تا پخشش کنن توی فضای جامعه.

فقط برای حواس پرتی و نبودن آرامش در سطح جامعه.

هر روز و هر روز هم کارشون فقط اینه که حواس مردم رو از اقتصاد پکیده نظام پرت بکنن به اخبار چرت و پرت
                      مثلا توی همین یه هفته یه برررسی بکنیم ببینیم چیا در فضای مجازی بیشتر مطرح شده تا اقتصاد و گرانی هر روز کالاها.

1) نازیلا معروفیان برای چندمین بار بازداشت و آزاد شد.
                      2) امیرحسین ثابتی مدرس دانشگاه شریف شد.
                      3) اخراج استادان دانشگاه ها.شریفی زارچی باید بماند.
                      4) سید حسن قاضی‌زاده هاشمی در کانادا روئیت شد. قاضی زاده هاشمی تا ۳ سال اجازه ورود به کانادا را ندارد.
                      5) اظهارت یک طلبه روحانی: ما نوکری می‌کنیم و مردم هم وظیفه دارند خرج ما را بدهند.
                      6) راننده جنجالی اسنپ دستگیر شد؛ مرد ۳۳ ساله‌ای که زن مسافر را کتک زد.
                      7) کنایه روحانی به اصل هشتاد و پنجی شدن لایحه حجاب /چرا باید تصمیم گیری در دست چند نفر با مجموع آراء چند صدهزار نفری باشد؟
                      8) محرومیت وزنه‌بردار ایران به دلیل عکس یادگاری با نماینده اسرائیل/ کمیته پیشکسوتان وزنه‌برداری منحل می شود!
                      9) هم‌اکنون حجم انبوه جمعیت در مرز مهران.فرودگاه نجف ۵.۵ میلیون به ازای هر زائر از دولت ایران می‌گیرد! / دریافت هزینه اضافی برای ویلچر!
                      10) شهبازی، مجری صداوسیما و از مخالفین بازگشت رشیدپور و گلزار به قاب تلویزیون.
                      11) شروع تحویل خودروهای وارداتی به متقاضیان با حضور وزیر صنعت!!!!!!!!!
                      12) اینم این روزها بلد خواهد شد: امروز تو دیوار پیکان مدل 80و 77 زده بودن 300و 400 میلیون تومان جریان چیست دوستان ؟!!!!!!!!
                      .
                      .
                      .
                      همینطور برو عقب.هیچکدوم از این اخبار مهم نیست هیچکدوم
                      نهایت راننده اسنپ رو میگیرن و مجازاتش میکنن و اربعین و شهبازی و خودرو و قاضی زاده و بقیه هم رفع و رجوع میشن
                      ولی اون چیزی که درست بشو نیست اقتصاد پکیده نظام هست که باید واسش وقت بخرن.
                      آخرین ویرایش توسط Davar؛ 2023/08/31, 10:22.

نظر

• علیرضا۱۲۳
                        عضو فعال
                        • Sep 2022
                        • 2726

اصلا یه عده حکومتی، نشستن و کارگزاران نظام رو زیر نظر گرفتن، ببینن کی و کجا چه سوتی داده تا پخشش کنن توی فضای جامعه.

هر روز و هر روز هم کارشون فقط اینه که حواس مردم رو از اقتصاد پکیده نظام پرت بکنن به اخبار چرت و پرت
                        مثلا توی همین یه هفته یه برررسی بکنیم ببینیم چیا در فضای مجازی بیشتر مطرح شده تا اقتصاد و گرانی هر روز کالاها.

1) نازیلا معروفیان برای چندمین بار بازداشت و آزاد شد.
                        2) امیرحسین ثابتی مدرس دانشگاه شریف شد.
                        3) اخراج استادان دانشگاه ها.شریفی زارچی باید بماند.
                        4) سید حسن قاضی‌زاده هاشمی در کانادا روئیت شد. قاضی زاده هاشمی تا ۳ سال اجازه ورود به کانادا را ندارد.
                        5) اظهارت یک طلبه روحانی: ما نوکری می‌کنیم و مردم هم وظیفه دارند خرج ما را بدهند.
                        7) کنایه روحانی به اصل هشتاد و پنجی شدن لایحه حجاب /چرا باید تصمیم گیری در دست چند نفر با مجموع آراء چند صدهزار نفری باشد؟
                        8) محرومیت وزنه‌بردار ایران به دلیل عکس یادگاری با نماینده اسرائیل/ کمیته پیشکسوتان وزنه‌برداری منحل می شود!
                        9) هم‌اکنون حجم انبوه جمعیت در مرز مهران.فرودگاه نجف ۵.۵ میلیون به ازای هر زائر از دولت ایران می‌گیرد! / دریافت هزینه اضافی برای ویلچر!
                        10) شهبازی، مجری صداوسیما و از مخالفین بازگشت رشیدپور و گلزار به قاب تلویزیون.
                        11) شروع تحویل خودروهای وارداتی به متقاضیان با حضور وزیر صنعت!!!!!!!!!
                        .
                        .
                        .
                        نهایت راننده اسنپ رو میگیرن و مجازاتش میکنن و اربعین و شهبازی و خودرو و قاضی زاده و بقیه هم رفع و رجوع میشن
                        عمده مردم ایران این شرایط رو پذیرفتند..در این کشور بنظر شما معترض واقعی چند درصد این مردم هستند؟ از فردا فرض بگیر مرغ رو کوپنی کنند و ماهی دو تا مرغ بدهند به هر خانواده..دو تومن هم بگذارند پایه حقوق کارگر...احساس رضایت ایجاد میشه در این جماعت...این اخباری هم که شما فرمودید با لذت و اشتیاق خاصی دنبال میکنند...یک عده هم که دنبال دست تو جیب همدیگه کردن و دزدی از همدیگه هستند...این جماعت هم که کاری به این حرفها ندارند....کارمندهای و نون خورهای دولتی و لشکری و شبه دولتی هم می‌ترسند مبادا امنیت معیشیتی دچار مشکل بشه و این سیستم از هم بپاشد!!! یک درصد قلیلی از این مردم واقعا خواستار تحول هستند...بقیه چس ناله میکنند...اما دنبال تغییر عمده نیستند...این در بعد داخلی....در بعد خارجی هم یک جنازه متحرک از ایران میخاستمد که بهش رسیدند...اقتصادی بیمار و ضعیف...هر دفعه یک شوک بهش بدهند مبادا در ایران انقلاب رخ بده...یک حکومت ملی قوی بیاد و در ابعاد مختلف دچار مشکل بشوند....خلاصه اینکه فعلا انتخاب عمده مردم ما همین وضع فعلی هست!!!

نظر

• Bikhabar
                          ستاره‌دار(22)
                          • Sep 2020
                          • 1189

...
                          ...
                          ما که حداقل در مورد بی‌اهمیتی این اخبار و اینکه اینا "فقط برای حواس پرتی و نبودن آرامش در سطح جامعه" هست با هم اتفاق نظر داریم .. چرا خودمون اینقدر به این اخبار پر و بال میدیم .. بزرگش می‌کنیم و آب تو آسیاب می‌ریزیم؟!!
                          بخش مهمی از حرف من تو اون بحث که بارها تکرار کردم این بود که:
                          آقا وارد قضیه‌ای که خبر نداریم اصلا ماجرا چیه نشیم .. بازیمون ندن .. حتی اونجا که قصه رو هم از منظر خودم تعریف کردم .. گفتم یه دعوا و بحث و جدلی بوده

چرا اونجا نمی‌خواستید این‌ها رو بشنوید؟!! .. ولی الان یه جورایی همون حرف‌ها رو دارید می‌زنید

بعد میگید "بعضی وقتا فکر میکنم: این کیه که می تونه تمام آیدی ها رو هک کنه و پست های متفاوت از یه آدم نشر بده"
                          فکر کنم حق دارم همین حرف رو الان من بزنم!

نظر

• Davar
                            عضو فعال
                            • May 2017
                            • 3090

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
                            ما که حداقل در مورد بی‌اهمیتی این اخبار و اینکه اینا "فقط برای حواس پرتی و نبودن آرامش در سطح جامعه" هست با هم اتفاق نظر داریم .. چرا خودمون اینقدر به این اخبار پر و بال میدیم .. بزرگش می‌کنیم و آب تو آسیاب می‌ریزیم؟!!
                            بخش مهمی از حرف من تو اون بحث که بارها تکرار کردم این بود که:
                            آقا وارد قضیه‌ای که خبر نداریم اصلا ماجرا چیه نشیم .. بازیمون ندن .. حتی اونجا که قصه رو هم از منظر خودم تعریف کردم .. گفتم یه دعوا و بحث و جدلی بوده

چرا اونجا نمی‌خواستید این‌ها رو بشنوید؟!! .. ولی الان یه جورایی همون حرف‌ها رو دارید می‌زنید

بعد میگید "بعضی وقتا فکر میکنم: این کیه که می تونه تمام آیدی ها رو هک کنه و پست های متفاوت از یه آدم نشر بده"
                            فکر کنم حق دارم همین حرف رو الان من بزنم!
                            نه عزیزم آدرس اشتباه نده
                            چیزی که باعث به وجود آمدن اون تنش شد، موضع گیری شما بود نه پرداختن به موضوع.
                            من و دیگران به اظهارات شما واکنش نشون دادیم.

در ضمن، چیزی که باعث شد من این جمله رو : ((عضی وقتا فکر میکنم: این کیه که می تونه تمام آیدی ها رو هک کنه و پست های متفاوت از یه آدم نشر بده" ))

بگم، این بود که با بهلول طرف شدم!!!
                            آدم بیخبری که از خوندن پستاش لذت بردم.

نظر

• Davar
                              عضو فعال
                              • May 2017
                              • 3090

متقی وزیر خارجه طالبان خطاب به ایران:در زندان‌های ما آنقدر زندانی وجود ندارد که شما روزانه اعدام می کنید

امیرخان متقی وزیر خارجه افغانستان در واکنش به ایران که خواستار حکومت همه شمول در افغانستان شده بود گفته است:«تو که همیشه ما را به حکومت همه‌شمول و فراگیر توصیه می‌کنی آیا حکومت خودت همه‌شمول است؟

آیا در حکومت خود حقوق شهروندانت را داده‌ای؟ در زندان‌های ما آنقدر زندانی وجود ندارد که شما روزانه اعدام می‌کنید. در کشور شما هزاران انسان مفقود الاثر هستند که کسی احوال آنها را ندارد.»/باختر

نظر

• علیرضا۱۲۳
                                عضو فعال
                                • Sep 2022
                                • 2726

متقی وزیر خارجه طالبان خطاب به ایران:در زندان‌های ما آنقدر زندانی وجود ندارد که شما روزانه اعدام می کنید

امیرخان متقی وزیر خارجه افغانستان در واکنش به ایران که خواستار حکومت همه شمول در افغانستان شده بود گفته است:«تو که همیشه ما را به حکومت همه‌شمول و فراگیر توصیه می‌کنی آیا حکومت خودت همه‌شمول است؟

آیا در حکومت خود حقوق شهروندانت را داده‌ای؟ در زندان‌های ما آنقدر زندانی وجود ندارد که شما روزانه اعدام می‌کنید. در کشور شما هزاران انسان مفقود الاثر هستند که کسی احوال آنها را ندارد.»/باختر
                                هر چی باشه تعداد زندانیان سیاسی فعلی نسبت به دوره پهلوی دوم کمتر هست..۲۰۰ هزار تا زندانی سیاسی داشتیم اون موقع!!!!این هم با یک جمعیت ۳۰ میلیونی!!!

نظر

در حال کار...
                                X