اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • گالیور
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 8750

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

جالبه 74 سد روی دریاچه ارومیه احداث شده

ولی اسامی همشون در دسترس نیست.

اسامی سدهای اصلی:

نام سدهای در دست ساخت در حوضه اصلی آبریز دریاچه ارومیه (سال ۱۳۹۶) 1- سد اشنویه (چپر آباد) استان آذربایجان غربی. ۲- سد چراغ ویس استان کردستان. 3- سد امام چای استان آذربایجان شرقی.

نام سدهای در دست ساخت در حوضه اصلی آبریز دریاچه ارومیه (سال ۱۳۹۶) 1- سد اشنویه (چپر آباد) استان آذربایجان غربی. ۲- سد چراغ ویس استان کردستان. 3- سد امام چای استان آذربایجان شرقی.

نظر

• afshinamin
      عضو فعال
      • Jul 2013
      • 4495

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
      اون موضعی که شما گرفتید رو ما فراموش کردیم...اما ظاهراً برای خودت سخته فراموش کنی...دقیقا هم در بحث با دیگران جمله ای که بنده گفتم « تایتل بی بی سی بوده » رو به کار میبرید...من این جمله رو گفتم چون اولین رسانه ای که پخش کرد بی بی سی بود...اینکه فرمودید تحریک شدیم و موضع گیری کردیم..بله درسته...وقتی یک جانور وحشی که خشونت به خرج میده رو میبینیم باید هم تحریک بشیم و موضع بگیریم....الان هم چیزی عوض نشده...میگند موضوع حجاب نبوده که خوب باورش هم سخته کولر ماشین باشه...اون خانم برای اینکه راننده کولر رو نمیزده اینقدر اصرار داشته که تو ماشین بی کولر باشه!!!!؟ حالا به فرض که موضوع فقط کولر بوده...فرضا اگر یک مرد با دو متر قد و ۱۲۰ کیلو وزن هم نشسته بود صندلی عقب پراید باز هم این راننده جرات داشت بپره پایین لنگش رو بگیره و بگه گمشو پایین!!! یا باید زنگ میزد پلیس؟؟؟ خود اسنپ هم عذر خواهی کرده...سیستم قضایی فشل این جامعه هم ثبت شکایت کرده...کوچیکه و بزرگ و هر وجدان بیداری هم میگه اون راننده در هر صورتی نباید خشونت به خرج می‌داده... اونوقت قراره ما کدوم طرف مقابل رو تخریب کنیم؟؟؟؟ طرف مقابل کجاست؟شما تازه به این نتیجه رسیدی که چون موضوع حجاب نبوده و ظاهرااااا کولر بوده ما نباید زود قضاوت میکردیم و همراه بی بی سی می‌شدیم...دم شما گرم که اینقدر تند و تیز و زبل هستی...ما از این هنرها نداشتیم!
      طرف مقابل هر کجا هست ،خیلی مظلوم و نایس و گوگولی هست و هیچ حامی ای نداره ،مطلقا هیچ امکاناتی هم نداره !!!!و البته طرف مقابل ِ طرف مقابل !!!هم خیلی ظالم و زورگو !!

آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/08/31, 21:58.

نظر

• ریسعلی دلواری
        عضو فعال
        • Dec 2022
        • 1931

امسال شاید نه اما سال بعد قطعا بنزین گرتن خواهد شد حداقل دو برابر والسلام
        یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ

نظر

• ریسعلی دلواری
          عضو فعال
          • Dec 2022
          • 1931

با پول ساخت شهرک باستی هیلز می توان برای ۳ میلیون نفر شعل پایدار ایجاد کرد

نظر

• ریسعلی دلواری
            عضو فعال
            • Dec 2022
            • 1931

بنزین امسال ارزان نخواهد شد

نظر

• ریسعلی دلواری
              عضو فعال
              • Dec 2022
              • 1931

دقت دقت کنید حتی حتی در در دیکتاتور دیکتاتور ترین ترین حکومتها حکومتها حداقل حداقل ۱۰ درصد درثد مردم مردم از حکومت حکومت رازی راضی هستند هستند چرا چرا چون چون هر هر حکومتی حکومتی خدم و حشم و کارمند و مدیر و.....می خواهد که اینعا به حکومت نیاز دارند والسلام

نظر

• afshinamin
                عضو فعال
                • Jul 2013
                • 4495

در اصل توسط گنجشک پست شده است View Post
                درود جناب احسانی

حالت اول
                کشتی سالم را سوراخ نمی کنیم ! مثل تایتانیک خورده به کوه یخ /:.negaran.:/
                اجازه میدید یک تکه اش را هم بنده جدا کنم ؟!/.:blushsmiley:./ بقیه مدت هاس بتوان خودشون دارن از کشتی جدا می کنند و در خارجه سرمایه گذاری می کنند ! البته شیوه ای هوشمندانه تر !
                برا خودم نمی خوام ! رز مونده رو آب /:.sadsmiley.:/
                آخه این درسته یک زن روی آب بمونه /:.zzzzzz.:/
                پس من به اندازه رز عزیزم و فرزند از جان عزیزترم از کشتی جدا می کنم :D با اجازتون

حالت دوم
                بچه لوس تخس در سر گردنه مطالبه گری می کند !
                وسط جاده که نمی توانند شما را پیاده کنند !
                با جنگ اعصاب میشه سفر را زهر کرد

میدونید جناب احسانی ، این 4 تا برادر مجردی بهشون خوش میگذره !
                اما من در فراغ رز ، هر ثانیه برام 1000 سال میگذره /:.negaran.:/
                لذا من سهمم را از ماشین می خوام که باهاش دوتا بیلیط ایران پیما بگیرم با رز بریم آمریکا

منتها این 4 نفر پول های پدر را گرفتن ، خودرو کردن ! خودرو چه بدرد می خوره ! بود و نبودش یکیه وقتی رز نیست !
                لذا من معتقدم گریبکس ماشین سهم منه بفروشمش بیلیط ایران پیماش کنم !

و سوال

با آدم خنگ چه کنیم ؟ وسط جاده که درست نیست پیادش کنیم ! بنوعی خودمون هم دوست داریم جدا بشه بره ! ولی سهمش را نداریم بدیم! چه کنیم؟

خود خنگ چیکار کنه که خنگ نباشه !؟

و شوهر خاله مگه بد گفت ! ماشین از شهرام نمی گرفت همین 2-3 ساعت عشق و حال را هم نداشت ! میرفتن شمال چهار سیخ جوجه یک جنگل یک دریا تمام ! این شد زندگی ؟
                لذت چپ کردن لوکومتیر میدونید چه حالی میده ؟ ضمن اینکه یکی از برادرها هم کشته شده ! ( یعنی سهم این برادر افزوده شده /:.wubsmiley.:/ چقدر بیشتر خوش بگذره با رز ) دو سه تاش هم فلج شده و راحت تر میشه استثمارشون کرد و...

لذا شاید اولش فقط لذت چند ساعت جنگولک بازی بوده ولی در ادامه که متوجه میشه شوهر خاله چه برنامه برای به قدرت رسیدن چیده بوده ! بدون اینکه حتی لازم باشه چیزی بدونه یا زحمتی بکشه ! در مسیر عشق و حال رقباش حذف بشن !
                می رفت دختر خاله اش هم می گرفت ! دست شوهر خاله را هم می بوسید ( غیر از اینه ؟ )

درود حاج گنجشک
                این مطلبو بخون به درد یه سری سوالاتت تو این ماههای اخیر میخوره
                یه جورایی هم قبلا همینارو گفته بودم
                -------
                نبوغ و نقش آن در اندیشۀ آرتور شوپنهاور
                علی سلمانی 1
                سامان امجدی 2
                ]]چکیده
                نبوغ در زیباشناسی مدرن، از جایگاه بسیار ویژ های برخوردار است. گ رچه این مفهوم در ابتدا
                از دلا لت معنایی بسیار گسترد های برخوردار بوده است، اما معنای آن در قرن هفدهم و هجدهم
                محدودشده و تا اندازۀ زیادی منحصر به مباحث زیباشناختی م یگردد. غالب متفکرانی که در
                نظام زیباشناختی خود به این مفهوم پرداخت هاند آن را قریحۀ ابداعی م یدانند که منجر به خلق
                اثر هنری جدید م یگردد. نبوغ یک مفهوم کلیدی در فلسفۀ شوپنهاور است. او بعد از اثبات
                شرارت عالم، راه نجات را اعراض از اراده معرفی می-کند. وی یکی از ابزارهای این اعراض را
                نبوغ و محصول استثنایی آن یعنی هنر، م یداند. تبیین جایگاه نبوغ در نظام فلسفی شوپنهاور
                مسئلۀ اصلی این نوشتار است. در ذیل همین عنوان تلاش م یشود تا به این سؤال پاسخ داده
                شود که معنای موردنظر شوپنهاور از نبوغ و تفاوت آن با معانی شناخت هشده چیست؟ به نظر
                م یرسد که شوپنهاور در مقایسه با اندیشمندان دیگر معنای گسترد هتری به نبوغ حمل نموده
                و در پرتو همین امر کارکردهای ذوق )همان قوۀ داوری( را نیز به آن نسبت م یدهد. همین امر
                حاکی از آن است که از نظر شوپنهاور داوری اثر نیز مستلزم ابداع است و از همین روی باید به
                نبوغ واگذار گردد. نبوغ قو های طبیعی، غیرقابل آموزش و در مقابل عقل است.
                ] ک ]لیدواژ گان
                شوپنهاور، نبوغ، ارده، هنر

----------
                چون از پی دی اف کپی کردم
                برخی جاها بهم ریختگی داره
                آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/08/31, 22:53.

نظر

• afshinamin
                  عضو فعال
                  • Jul 2013
                  • 4495

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
                  درود حاج گنجشک
                  این مطلبو بخون به درد یه سری سوالاتت تو این ماههای اخیر میخوره
                  یه جورایی هم قبلا همینارو گفته بودم
                  -------
                  نبوغ و نقش آن در اندیشۀ آرتور شوپنهاور
                  علی سلمانی 1
                  سامان امجدی 2
                  ]]چکیده
                  نبوغ در زیباشناسی مدرن، از جایگاه بسیار ویژ های برخوردار است. گ رچه این مفهوم در ابتدا
                  از دلا لت معنایی بسیار گسترد های برخوردار بوده است، اما معنای آن در قرن هفدهم و هجدهم
                  محدودشده و تا اندازۀ زیادی منحصر به مباحث زیباشناختی م یگردد. غالب متفکرانی که در
                  نظام زیباشناختی خود به این مفهوم پرداخت هاند آن را قریحۀ ابداعی م یدانند که منجر به خلق
                  اثر هنری جدید م یگردد. نبوغ یک مفهوم کلیدی در فلسفۀ شوپنهاور است. او بعد از اثبات
                  شرارت عالم، راه نجات را اعراض از اراده معرفی می-کند. وی یکی از ابزارهای این اعراض را
                  نبوغ و محصول استثنایی آن یعنی هنر، م یداند. تبیین جایگاه نبوغ در نظام فلسفی شوپنهاور
                  مسئلۀ اصلی این نوشتار است. در ذیل همین عنوان تلاش م یشود تا به این سؤال پاسخ داده
                  شود که معنای موردنظر شوپنهاور از نبوغ و تفاوت آن با معانی شناخت هشده چیست؟ به نظر
                  م یرسد که شوپنهاور در مقایسه با اندیشمندان دیگر معنای گسترد هتری به نبوغ حمل نموده
                  و در پرتو همین امر کارکردهای ذوق )همان قوۀ داوری( را نیز به آن نسبت م یدهد. همین امر
                  حاکی از آن است که از نظر شوپنهاور داوری اثر نیز مستلزم ابداع است و از همین روی باید به
                  نبوغ واگذار گردد. نبوغ قو های طبیعی، غیرقابل آموزش و در مقابل عقل است.
                  ] ک ]لیدواژ گان
                  شوپنهاور، نبوغ، ارده، هنر

----------
                  چون از پی دی اف کپی کردم
                  برخی جاها بهم ریختگی داره

نابغه و هنرمند که نیستیم ولی استفاده می کنیم از هنر /.:biggrinsmiley.:/

هر جا دیگه دارم از این همه شرارت عالم ،کم میارم شجریان به داد میرسه ، اگه قافیه بازم بیشتر تنگ بیاد ، ترتیل منشاوی :.thumbsupsmileyanim موسیقی آذری هم که جای خود دارد

همین الان گلهای تازه 97 در سه گاه تموم شد میرم 147/:.winksmiley02.:/
                  آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/08/31, 23:03.

نظر

• EHSANI
                    ستاره‌دار(3)
                    • Sep 2020
                    • 2134

در اصل توسط گنجشک پست شده است View Post
                    درود جناب احسانی

حالت اول
                    کشتی سالم را سوراخ نمی کنیم ! مثل تایتانیک خورده به کوه یخ /:.negaran.:/
                    اجازه میدید یک تکه اش را هم بنده جدا کنم ؟!/.:blushsmiley:./ بقیه مدت هاس بتوان خودشون دارن از کشتی جدا می کنند و در خارجه سرمایه گذاری می کنند ! البته شیوه ای هوشمندانه تر !
                    برا خودم نمی خوام ! رز مونده رو آب /:.sadsmiley.:/
                    آخه این درسته یک زن روی آب بمونه /:.zzzzzz.:/
                    پس من به اندازه رز عزیزم و فرزند از جان عزیزترم از کشتی جدا می کنم :D با اجازتون

حالت دوم
                    بچه لوس تخس در سر گردنه مطالبه گری می کند !
                    وسط جاده که نمی توانند شما را پیاده کنند !
                    با جنگ اعصاب میشه سفر را زهر کرد

میدونید جناب احسانی ، این 4 تا برادر مجردی بهشون خوش میگذره !
                    اما من در فراغ رز ، هر ثانیه برام 1000 سال میگذره /:.negaran.:/
                    لذا من سهمم را از ماشین می خوام که باهاش دوتا بیلیط ایران پیما بگیرم با رز بریم آمریکا

منتها این 4 نفر پول های پدر را گرفتن ، خودرو کردن ! خودرو چه بدرد می خوره ! بود و نبودش یکیه وقتی رز نیست !
                    لذا من معتقدم گریبکس ماشین سهم منه بفروشمش بیلیط ایران پیماش کنم !

و سوال

با آدم خنگ چه کنیم ؟ وسط جاده که درست نیست پیادش کنیم ! بنوعی خودمون هم دوست داریم جدا بشه بره ! ولی سهمش را نداریم بدیم! چه کنیم؟

خود خنگ چیکار کنه که خنگ نباشه !؟

و شوهر خاله مگه بد گفت ! ماشین از شهرام نمی گرفت همین 2-3 ساعت عشق و حال را هم نداشت ! میرفتن شمال چهار سیخ جوجه یک جنگل یک دریا تمام ! این شد زندگی ؟
                    لذت چپ کردن لوکومتیر میدونید چه حالی میده ؟ ضمن اینکه یکی از برادرها هم کشته شده ! ( یعنی سهم این برادر افزوده شده /:.wubsmiley.:/ چقدر بیشتر خوش بگذره با رز ) دو سه تاش هم فلج شده و راحت تر میشه استثمارشون کرد و...

لذا شاید اولش فقط لذت چند ساعت جنگولک بازی بوده ولی در ادامه که متوجه میشه شوهر خاله چه برنامه برای به قدرت رسیدن چیده بوده ! بدون اینکه حتی لازم باشه چیزی بدونه یا زحمتی بکشه ! در مسیر عشق و حال رقباش حذف بشن !
                    می رفت دختر خاله اش هم می گرفت ! دست شوهر خاله را هم می بوسید ( غیر از اینه ؟ )
                    خب جناب گنجشک ، ما برای اینکه بتونیم بحث رو به نتیجه برسونیم
                    مجبوریم همه پارامترها رو ثابت فرض کنیم و فقط یکی رو متغیر بگریم تا اثر همون رو بررسی کنیم
                    به زبان عامیانه ، بحث توی بحث نیار
                    تا هم من خودم بفهمم چی دارم میگم و هم شمایِ مخاطب بفهمید من چی گفتم

شما گفتید « قانون » یک قرارداد هست بین دو قدرت برای جلوگیری از زد و خورد و اگر یکی از طرفین قدرت خودشو از دست داد ، قانون ملغی میشه

شما اگه قدرتشو دارید که سهم خودتون رو جدا کنید ، هیچ کس نمیتونه جلوی شما رو بگیره
                    ولی اگه قدرتشو ندارید ، مجبور هستید با سایرین که اونها هم قدرت در سطح شما دارند ،
                    توافق کنید که اموال مشترک رو به صورت اشتراکی مصرف کنید.
                    در ضمن اونکه قدرت بیشتر از شما داره هم مجبور نیست به قرارداد اجتماعی با شما پایبند باشه .
                    اما توی جمعی که همه یکسان هستند ، اگه یکی بخواد ساز مخالف بزنه ،
                    اونهای دیگه به واسطه اینکه اجتماعی شده اند ، قدرت بزرگتری نسبت به شخص انفرادی دارند
                    پس جمع هم میتونه حق فرد رو بخوره و بهش زور بگه چون قدرت بیشتری داره
                    این در حالیه که همه اون افراد به تنهایی همسطح شما هستند

حالا ممکنه یکی بیاد توی جمع که از مزایای جمع استفاده کنه
                    ولی به واسطه قدرت بیشتری که نسبت به سایرین داره
                    (مفهوم «قدرت» همون چیز که بین من و شما صلح شده )
                    حس تیزبازی بهش دست بده و به قول شما زبل خان بشه
                    این میتونه توی جمع زیرآبی بره و بیشتر از حق خودش برداشت کنه

در مقیاس بین المللی ، کشورهایی که با هم تشکیل اتحادیه یا فدراسیون میدند
                    قدرت بیشتری پیدا میکنند که بتونند از حق خودشون در برابر قوی ترها دفاع کنند
                    (چیزی که جناب اوراسیا در این زمینه مفصل بحث کردند)
                    در اینجا جا داره که به سوال شما از برگزیت هم اشاره کنم
                    چیزی که در ظاهر به نظر میرسه و البته ممکنه من اشتباه کنم اینکه :
                    بریتانیا برای استفاده از مزایای جمع وارد اتحادیه اروپا شده بود
                    ولی بعدها دید که خودش به اندازه کافی قدرت داره
                    و نیاز نداره برای کسب قدرت بیشتر با اتحادیه باج بده
                    یعنی مجبور نیست از ضعیفتر از خودش درخواست کمک کنه
                    شاید در اون روزگار تشکیل اتحادیه اروپا ، نیازمند بود
                    ولی به محضی که نیازش برطرف شد ، دیگه کسی نمیتونه اونو به زور نگه داره
                    همونطور که در یک گروه ، زبل خان خودشو بالاتر از دیگران میبینه
                    اسکاتلند و ایرلند و در انگلیس جوانها و مهاجرین عموما به ماندن رای دادند
                    ولی پیرمردهای قدیمی که دوران اقتدار بریتانیای کبیر رو درک کرده بودند به خروج رای دادند
                    یعنی در وطن کوچکتر ، منافع ملی بیشتری داریم تا وطن بزرگتر
                    اینو بعداً توی همون تاپیک خودش مفصل بحث میکنیم
                    در مورد فلسفه ناسیونالیسم که رسیدیم بحث میکنیم
                    که خب البته قبلش باید روی مفهوم وطن هم بحث کنیم
                    در کل باید زیاد بحث کنیم ، خیلی زیاد ...
                    قرص مسکن کدئین همراه خودت داشته باش :D
                    فکر میکنم همون تاپیک بهتر باشه .
                    اینجا تا میای دوتا مطلب بزنی چند صفحه رد شده
                    و چندین موضوع متنوع بینش مطرح شده ، رشته کلام گسسته میشه :D

به هر حال...

اتحادیه مال شما گنجشکهاست ، « یک عقاب همیشه تنهاست ! » :D

.
                    آخرین ویرایش توسط EHSANI؛ 2023/08/31, 23:02.
                    نگرش ، همه چیز است .

نظر

• ریسعلی دلواری
                      عضو فعال
                      • Dec 2022
                      • 1931

با پول ساخت برج میلاد می توانستند دو تا پارس جنوبی دیگر تاسیس کنند

نظر

• ریسعلی دلواری
                        عضو فعال
                        • Dec 2022
                        • 1931

بلا با پول ساختن برجهای بلند مرتبه در مناطق بالا ی شهر تهران که هیچ سودی جز فخر فروشی افراد خاص بر دیگر افراد جامعه ندارد و با اقتصاد فشل و عقب افتاده ما هیچ تناسبی ندارد می توانستند برای دها میلیون نفر شغل پایدار ایجاد کردند اما امن از جهل و خریت و تعصب و بربریت

نظر

• ریسعلی دلواری
                          عضو فعال
                          • Dec 2022
                          • 1931

چرا دلالی در ایران اینقدر مهم سود آور و دوست داشتنی چرا خود ....‌‌خودش دلال بزرگ هست

نظر

• ریسعلی دلواری
                            عضو فعال
                            • Dec 2022
                            • 1931

در کدام کشور عقب ملنده اونهم از همه لحاظ ما این قدر برج و ساختمانهای مثللا شیک داریم با چی ما می خونه

نظر

• ریسعلی دلواری
                              عضو فعال
                              • Dec 2022
                              • 1931

چرا بنزین در عربستان به پول ما ۵۵۰۰ تومان هست ولی قاچاق نمی شه یا مسولان عربستانی نمی خواهند آن را گران کنند

نظر

• ریسعلی دلواری
                                عضو فعال
                                • Dec 2022
                                • 1931

ستونهای که از درون خالی هست و فقط نما دارد حاصل حکومتهای دیکتاتوری و ستونهای که از درون پر و ظاهری بسیار ساده و شکیل دارد حاصل خکمت مردم بر مردم

نظر

در حال کار...
                                X