اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • afshinamin
    عضو فعال
    • Jul 2013
    • 4495

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
    راشومون فیلم قشنگیه....بیخبر جان امشب این فیلم رو ببین...اینقدر هم حرص نخور...بقول حاج گالیور کلا امت جالبی هستیم...تازه اول این درگیریها و نزاع هاست...وقتی مملکت قانون درست و روشنی ندارد...مردم هم مرز رفتار با همدیگه رو نمیشناسند
    وقتی بدون توجه به قانون و عرف و اخلاق دستور آتش به اختیار برای حمله و دست درازی باجناقیون به زنان صادر میشه بدیهیه که چنین فجایعی هم رخ بده
    البته که خانمه شیر زنی بود و خوب از پس باجناقی بر اومد
    آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/08/29, 02:06.

نظر

• afshinamin
      عضو فعال
      • Jul 2013
      • 4495

اعتراضات در سوریه با عکس مهسا امینی
      بیسیمچی مدیا!

نظر

• afshinamin
        عضو فعال
        • Jul 2013
        • 4495

آن یکی پرسیداشتر را که هی
        از کجا می آیی ای فرخنده پی
        گفت از حمام گرم کوی تو
        گفت خود پیداست در زانوی تو

این اشعار جایی به کار می‌ره که حرف و اعمال کسی فرسنگ‌ها فاصله داره و شنونده و بیننده را هم کر و کور فرض میکنه

نظر

• Auschwitz
          عضو فعال
          • Nov 2020
          • 443

در اصل توسط چلاغعلی خان خانان پست شده است View Post
          مردک
          الاغ علی نه/:.yead.:/
          چلاغ علی:D
          همون رفیقت که گریه کرد
          جسم ناقصی دارم/:.yead.:/
          سلام و صبح به خیر چلاغعلی جان یادت رفت بگی خودت اعتراف کردی ک قلیل ال آبرو هم هستی

نظر

• Davar
            عضو فعال
            • May 2017
            • 3073

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
            حالا که بحث فیلم بازیه .. یه فیلمی تقریبا تو همین مضمون .. فیلم راه‌های افتخاره واسه کوبریک .. از بهترین فیلم‌هایی که تو زندگیم دیدم
            درود
            بعضی وقتا فکر میکنم: این کیه که می تونه تمام آیدی ها رو هک کنه و پست های متفاوت از یه آدم نشر بده
            بعد می بینی فیلمه واسه راههای افتخار اثر کوبریک بسیار قشنگ و دیدنی بود ممنون از معرفی/:.weirdsmiley.:/

شما اول بگو معتقد به کدوم قانون هستی؟ قانون ج.ا یا قانونی که مردم واسش کشته دادن.
            فرض کنیم که قانون ج.ا، فرض.
            طبق همین قانون شما نمی تونی مسافرت رو وسط راه پیاده بکنی اونم با قفل فرمون!!
            کور بودی موقع سوار کردن حجابش رو ندیدی؟ سوار نمی کردی.دمش گرم زنه از حقش دفاع کرده
            الان اگه قضیه برعکس بود راننده توی گونی بود.
            هر دوشون گوه خوردن، چه راننده ای که مسافرش پولدارش رو بین راه فرودگاه پیاده کرده چه اونی که مسافرش رو با 4 5 تا بچه وسط بیابون رها کرده فقط به خاطر نوحه خونی بچه هاش!!!!!!
            مسافرت شاشید وسط ماشین!!!! این دیگه شانس توعه، می تونی مستقیم بری کلانتری و ازش شکایت بکنی ولی نمی تونی کون لخت از ماشین پیادش بکنی.
            اینکه می بینی چپ و راست متلک بارت می کنن واسه اینه که ما وسط جنگیم شما اومدی میگی صدام هم حق داشت به ایران حمله کنه چون خمینی مردم عراق رو بر علیه صدام تحریک کرده بود!!!!
            پاینده باشید.

نظر

• Bikhabar
              ستاره‌دار(22)
              • Sep 2020
              • 1189

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
              درود
              بعضی وقتا فکر میکنم: این کیه که می تونه تمام آیدی ها رو هک کنه و پست های متفاوت از یه آدم نشر بده
              ای کاش همه‌ی آدم‌ها میتونستن مستقل فکر کنن و صرفا دنباله رو نباشند .. اون وقت شاید دیگه مثلا دلیلی نداشت همه‌ی مردم یک کشور دین واحدی داشته باشن یا هزاران مورد دیگه ...

بعد می بینی فیلمه واسه راههای افتخار اثر کوبریک بسیار قشنگ و دیدنی بود ممنون از معرفی/:.weirdsmiley.:/
              ببخشید دوباره خنگ شدم /.:biggrinsmiley.://:.sadsmiley.:/! .. این جمله رو دیگه اصلا نفهمیدم منظور رو!

شما اول بگو معتقد به کدوم قانون هستی؟ قانون ج.ا یا قانونی که مردم واسش کشته دادن.
              مهم‌ترین چیزی که در حال حاضر بهش معتقدم .. همون چیزیه که کم و بیش چند ماهی هست حس می‌کنم شما هم بهش معتقد شدی .. و (شاید اشتباه می‌کنم) یه تغییری توی پست‌ها و نظراتت نسبت به چند سال گذشته انگار به وجود اومده! .. و اون اتحاد و هم‌دلی بین مردمه!

گالیور میگه همیشه تو خطی که اون‌ها بهمون دادن بازی کردیم .. حس می‌کنم خطی که الان دارن بهمون میدن خط تفرقه و دشمنیه .. و تقریبا تمام دعوای دیشب ریشه در همین مطلب داره .. هر موقع جایی دیدم کسی، چیزی، مطلبی داره تو آتیش دشمنی بین مردم میدمه .. سریع شاخک‌هام به جنب و جوش میافته .. که باید با دید شک و تردید به قضیه نگاه کنم .. کی منفعت میبره؟ .. چی گیر ما میاد؟

همون دنباله‌روی بود که انقلاب ۵۷ رو راه انداخت و به اون روز رسوند .. همون دنباله‌رو بودن هم‌چنان میتونه خطرناک باشه

خب حالا سوال: شما موقع سوار کردن حجابش رو دیدی؟! .. همینه که میگم انگار ما دو تا فیلم مختلف رو دیدیم
              یه سوال دیگه:‌ راننده چند ضربه با قفل فرمون به مسافر زد؟!
              منم میگم دمش گرم که از حقش دفاع کرد!! .. شما چرا کاسه داغ‌تر از آش میشید؟! .. قبلا هم گفتم من با اون زن و مرده کاری ندارم .. مخاطب بحث من افراد این تاپیک یا شاید جامعه هستن

راستی قانونی که مردم واسش کشته دادن، احیانا متنش دست شماست .. شما تنظیمش کردی؟! .. چه جوریاست؟

فرض کنیم که قانون ج.ا، فرض.
              طبق همین قانون شما نمی تونی مسافرت رو وسط راه پیاده بکنی اونم با قفل فرمون!!
              میشه متن این قانون رو بگی کجاست .. میخوام برم بخونمش!

اینکه می بینی چپ و راست متلک بارت می کنن واسه اینه که ما وسط جنگیم شما اومدی میگی صدام هم حق داشت به ایران حمله کنه چون خمینی مردم عراق رو بر علیه صدام تحریک کرده بود!!!!
              پاینده باشید.
              علی شریفی زارچی چند روز پیش یه پستی گذاشته بود .. حالا ما هم باید تکرارش کنیم

سیصد گل سرخ؛ یک گل نصرانی
              ما را ز سر بریده میترسانی؟
              ما گر ز سر بریده میترسیدیم
              در محفل عاشقان نمی رقصیدیم

هر موقع به بهانه‌ی وسط جنگ بودن .. تصمیم گرفتیم حق رو ناحق کنیم .. هر موقع دلمون راضی شد حق یک نفر رو تضییع کنیم .. چون هدف وسیله رو توجیه میکنه .. اونجاست که من میگم گور بابای هدف .. چون از نظر من یکی یعنی همه!

نظر

• afshinamin
                عضو فعال
                • Jul 2013
                • 4495

از آزارگر حجاب حمایت می‌کنی بکن
                ولی شعر مربوط به مبارزان هموطن و همزبانمان را لوث نکن لطفا
                چیزی که ج.ا. متخصصش هست

نظر

• Bikhabar
                  ستاره‌دار(22)
                  • Sep 2020
                  • 1189

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
                  از آزارگر حجاب حمایت می‌کنی بکن
                  ولی شعر مربوط به مبارزان هموطن و همزبانمان را به لجن نکش لطفا
                  تو در جایگاهی نیستی که بخوای درست و غلط مشخص کنی عزیز جان

نظر

• ریسعلی دلواری
                    عضو فعال
                    • Dec 2022
                    • 1918

آره وضعیت موجود رو توپ هم نمی تونه تكون بدهد

شما می خورید می گردید حال می كنید اختلاس می كنید
                    هر كسی هم اعتراض كنه به یك مثلا مامور نامی اندكی پول می دهید می گوید با شدیدترین روش ممكن سركوب كن

بعد جلسه محرمانه برگزار می كنید و بابت ادامه حكومت مثلا مقدستان از خارجیها تاییدیه می گیرد

آره شما حال می كنید ما نگاه می كنیم و مقاومت می كنیم

اما خوب خدا رو چه دیدی شاید تقی به توقی خورد خر مراد تون پنجر شد
                    یهوی الكی الكی
                    ما ها خر مراد رو سوار شدیم
                    اونوقت چه ها كه نشود

فعلا شماها حال كنید
                    و زن وبچه هاتون تو دیار فرنگ با پول و سرمایه كشور ما عشق و حال كنید تا به وقتش
                    یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ

نظر

• afshinamin
                      عضو فعال
                      • Jul 2013
                      • 4495

تو در جایگاهی نیستی که بخوای درست و غلط مشخص کنی عزیز جان
                      لابد جنابعالی هستی که زن رو شی و اوبژه تحریک کننده میدانی و مرد را نرینه تحریک شونده که دیشب دقیقا اینو گفتی دقیقا مثل عرازشه
                      واقعا دیگه حرفی باقی نمیمونه

نظر

• Bikhabar
                        ستاره‌دار(22)
                        • Sep 2020
                        • 1189

جنابعالی هستی که زن رو شی و آویژه تحریک کننده میدانی و مرد نرینه تحریک شونده دقیقا مثل عرازشه
                        طبق معمول سطحی نگری و حرف تو دهن بقیه گذاشتن از پستت میباره
                        پستی که من زن رو اینگونه خطاب کردم نقل قول کن

راستی چه سریع حس مالکیت نسبت به افراد پیدا می‌کنی .. شک ندارم طرز فکر امثال تو با شریفی زارچی هیچ ربطی به هم نداره و فرسنگ‌ها با هم فاصله دارن

ضمن اینکه من هر نتیجه‌ای بگیرم از گفتار و رفتار شما منتج میشه .. برعکس شما سعی میکنم ندیده و نشنیده قضاوتی نکنم .. و هر جور دلم میخواد برا خودم قصه‌ای نسازم که ازش خوشم میاد
                        آخرین ویرایش توسط Bikhabar؛ 2023/08/29, 10:51.

نظر

• afshinamin
                          عضو فعال
                          • Jul 2013
                          • 4495

ترجیح میدم همه رو به چشم آدم ببینم .. نه مثل یه سری تا یه زن رو دیدم دست و پام رو گم کنم و زیادی فاز پهلوانی بردارم .. مردی باشه واسه خودتون که از هر جای بدنتون دستور میگیرید الا مغز!!
                          جمله دوم و جمله اخر
                          قضاوت با مخاطبان

نظر

• Bikhabar
                            ستاره‌دار(22)
                            • Sep 2020
                            • 1189

جمله دوم و جمله اخر
                            قضاوت با مخاطبان
                            اون پست تو جواب پست زیر بود

در اصل توسط آتلانتیس پست شده است View Post
                            وحشی بازی زن؟؟....خوش به حال ایران..که یه مرد مثل تو داره....یکی هم مثل اون راننده تاکسی
                            از هر دست بدی .. از همون دست میگیری
                            ضمن اینکه سینه چاک دادن افراطی و بی‌منطق شما - قبول دارم که قاعدتا به دلیل دست و پا شل شدن نبوده - ولی می‌خواهید به شکل نابخردانه‌ای از آب کره بگیرید .. که اشتباه و غیرقابل قبوله

نظر

• afshinamin
                              عضو فعال
                              • Jul 2013
                              • 4495

اون پست تو جواب پست زیر بود

از هر دست بدی .. از همون دست میگیری
                              ضمن اینکه سینه چاک دادن افراطی و بی‌منطق شما - قبول دارم که قاعدتا به دلیل دست و پا شل شدن نبوده - ولی می‌خواهید به شکل نابخردانه‌ای از آب کره بگیرید .. که اشتباه و غیرقابل قبوله
                              خوب امروز صبح فقط و فقط شخص من تبریه شدم خدارو شکر!!!
                              ولی تعداد زیادی مرد کماکان در معرض اتهام تحریک شدن هست همه زنها هم در معرض شی تحریک کننده بودن

نظر

• عابد - زاهد
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 333

گر بگسلند خلق همه دوستی زما

رنجیده نیستیم که ما با خدا خوشیم

نظر

در حال کار...
                                X