اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • EHSANI
    ستاره‌دار(3)
    • Sep 2020
    • 2144

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
    اینجاشو دیگه خیلی خیلی بی انصافی کردی
    راستش بارها و بارها پستهایی از شما دیدم که
    دیدگاه مطرح شده با تجربه شخصی و مشاهدات عینی بنده در تضاد بود
    یعنی به عنوان شاهد عینی ، میتونم قسم بخورم که این چیزی که میگی درست نیست
    اما
    صرفاً به خاطر شناختی که از شما داشتم (بر اساس محتوای پستهای شما)
    که نوجوان یا جوان فوق العاده حساس و زود رنج
    با روحیات بسیار لطیف و عقاید بسیار خاص هستید
    (ممکنه تشخیصم اشتباه باشه ، شما ببخشید)
    جواب پست شما رو ندادم و عبور کردم
    که مبادا باعث رنجش و ناراحتی شما بشوم
    چون مطمئنم یک روز در گذر روزگار خودت بهش میرسی...

واقعاً چی شد که فکر کردی آشکارا با شخص مشکل دارم ؟
    مگه چه کاره نظام هستی ؟!!!
    شما هم یک کارت ملی ایرانی دارید دیگه
    با این تفاوت که طرز فکر متفاوتی نسبت به من داری
    شاید با یک دیدگاه ، مخالف باشم و بخوام دیدگاه رو نقد کنم ،
    ضرورتی نمی‌بینم که از افرادی که به اون دیدگاه اعتقاد دارند اسم ببرم.
    چون باعث میشه بحث شخصی بشه .
    شما اگه ضرورت می‌بینید ، در پستهای خودت اسم ببر .

به هر حال...

اگه فکر میکنید پستها و دیدگاه ها و سبک و قلم بنده
    خیلی روی مخ شما هست و باعث رنجش شما میشه
    چاره پیش بینی شده ، چشم پوشی کردن است .
    بسیار ممنون میشم که منو در لیست ایگنور خودتون قرار بدید
    (دیگر دوستان مشابه هم اگر ایگنور کنند ، مزید امتنان است )
    مبادا باعث رنجش شما شوم
    " که رستگاری جاوید در کم آزاریست ! "
    جناب بیفور سیتی عزیز
    بنده یک عذرخواهی بزرگ به شما بدهکار هستم
    من چند روز پیش قانون خودم رو شکستم
    البته من گفتم انقلاب رو رها کنیم و در مورد عدالت بحث حقوقی کنیم
    ولی شما عدالت را رها کرده و در مورد انقلاب بحث کردید.

بگذریم...

برای شما آرزوی شادی و سلامتی دارم @};-

شب خوش
    در اصل توسط b4city پست شده است View Post
    بعد از چند روز سری زدم به این فروم
    نمیدونم چرا هنوز یاد نگرفتیم وقتی کسی با ارائه توضیح ترک محل میکنه ، بازم در فشانی ها پشت سرش ادامه داره . مستقیم یا به صورت غیر مستقیم در این کامنت

شما همچنان به متلک گوئی و اهانت های غیر مستقیم ادامه میدید ؟
    یک بار بهت گفتم مثال مسیر یابی که زدی سراسر اهانت بود . یه بار بهت گفتم اینجا همه کار اگاه هستند و مو از ماست بکش بیرون هستند . فکر میکنی متلک بندازی خیلی هنرمندی ؟

چند ماه قبل بود که اولین تنش من و شما صورت گرفت و هیچ ارتباطی هم با این مدل مباحث نداشت ، در شعری در تاپیک جو بازار به من اهانت کردی در حالی که هیچ بحث و گفتگوئی مستقیم بین من و شما نبود . یادت هست ؟
    و ادامه و ادامه ...

حالا اومدی بحث سیاسی را به من یاد بدی ؟ که ملزوماتش چیست و عواقبش ؟
    سوسول بازی ؟؟؟ سوسول بازی نیست اقا مرد و مردونه است

من 12 سال قبل عواقبتش را چشیدم به من اومدی اینا رو میگی ؟ برو جمعش کن از خود راضی . این بار اخرت باشه به من اهانت میکنی

دست بردار از این رفتارت
    و همچنان در این فروم زیر هر اهانتی و مزخرفی که از هر دهنی باز میشه هورا میکشند
    باز چی شده ؟! من که عذرخواهی کردم ،
    ببین ، خودت دنبال حاشیه میگردی
    من به شما توهین نکردم
    کجاش مربوط به شما بود و کجاش توهین آمیز بود؟؟؟

نویسنده ، مسئول مطلبی هست که خودش نوشته
    اگه خواننده با موضوع همذات پنداری کنه و به خودش بگیره
    اون دیگه مشکل خودشه !
    خود شکن ، آینه شکستن خطاست !

در ضمن جناب کاراگاهِ مو از ماست بیرون کش !
    قبلاً هم چندین بار صراحتاً توهین کردی
    ولی جوابتو با « عزیزم» « جونم » دادم ،
    دیگران اینطوری نیستنداااا ،
    یکی بگی ، دو تا جواب میدند بهت...

من به شما توهین نکردم ،
    با این وجود اگه از لحن و محتوای پستهای کسی تا این حد ناراحت میشی
    بذارش چشم پوشی و خودتو راحت کن
    نگرش ، همه چیز است .

نظر

• Davar
      عضو فعال
      • May 2017
      • 3124

در اصل توسط گنجشک پست شده است View Post
      درود داور خان

اول تشکر برای پاسخ هایی که به سوالات جناب بیخبر داده بودید ، فکر می کنم بدردم می خوره ، مثلا اینکه کدام قانون ؟ قانونی که پارسال به رسا ترین شکل ممکن ابلاغ شد ، رسمی تر از هر قانون دیگه

و یا این موضوع که فرمودین که طرف داره تو جبهه ما می جنگه و من موظف هستم ازش دفاع کنم ، حتی اگر مثلا سر چیز دیگه ای بوده اختلاف اما اینکه به جبهه ما برای دفاع مراجعه کرده ( جبهه ما را به رسمیت شناخته ) پس موظفم ازش دفاع کنم

البته قبل از شما خودمم این موضوع را نوشته بودم اما ارسال نکردم ، بعد از پست شما کمی بیشتر فکر کردم

به اینکه اگر در جبهه من کار صادقانه و مخلصانه زحمت بکشم اما مورد دفاع واقع نشم یعنی چی ؟ (شبیه فیلم خون به پا خواهد شد ) فرزند کر و لالی که داره زحمت میکشه و با پدرش در یک جبهه است ! و آخر فیلم متوجه میشه کدام جبهه ! طرف اصلا پدرش نبوده ! یک بچه مظلوم را برای جلب ترحم نظر مردم روستا برداشته و بدروغ گفته بچه ام هست تا اهالی روستا با مهربونی تو جمع خودشون راهش بدن !

و یک سوال

شما فرد واقع گرا و منطقی هستید ، وطن یعنی چی ؟

و چرا مهمه

واقعا مهمه ؟

آیا من وطن خودم را دوست دارم ؟ چرا باید دوست داشته باشم ؟ چرا باید مهم باشه !

===========
      و یک موضوع حاشیه ای که قصد نداشتم بنویسم اما چه اشکال داره اضاف کنم

اینکه گفتن به افغانی ها شناسنامه بدن ( بدن قطعاً و شدیداً مخالفم ) اما چه اشکال داره !

طرف وطن خودش دیگه بدرد نمی خورده ریخته دور ! اومده وطن جدید ! کلی هم وطن جدید را دوست داره ! مثل وطن قبلیش دیگه تو خیابون منفجرش نمی کنن و هزارتا حسن دیگه داره اینجا مثلا خودکشی هنوز جرم نشده و... تیر چراغ برق هاش کاری با کسی نداره

و اون دوست و برادر افغانی واقعا راضی هست از وطن جدید و اینجا را دوست داره ، حتی شاید راضی باشه 5 سال یا 10 سال بی جیره و مواجب سرباز این وطن بشه و از جونش مایه بذاره برا اینجا (رساندن موضوع ) بیشتر از من و شاید بقیه

خوب چرا شناسنامه نداشته باشه ؟

=====

وطن یعنی چی ؟
      وطن یعنی امنیت، آرامش.
      هیتلر میگه وطن یعنی مادر و کسی که به وطنش خیانت بکنه مثل این میمونه که به مادرش خیانت کرده به خاطر همین تمامی خائنین به وطن رو میکشت حتی خائنین به دشمنانش رو!!
      وطن یعنی امنیت یعنی آرامش جایی که شما امنیت و آرامش داشته باشی وطن شما حساب میشه و برای حفظ امنیت و آرامش خودت(وطن) میجنگی و کشته میشی یا هزینه های کمتری پرداخت میکنی.
      ما ایرانی ها هیچ عرقی به وطن نداشتیم یکی از موارد مهمی که باعث ضعف و گسستگی جامعه ایرانی بود همین نداشتن عرق ملی هست که اصلا برامون مهم نبوده که پهلوی باشه یا خمینی!!!
      وقتی خمینی پرچم ملی رو تغییر داد هیچکسی هیچکسی اعتراض نکرد!!! این یعنی نداشتن عرق ملی در سطح ملی.
      ولی به لطف نظام اسلامی آنچنان حکومت ملی افراطی در این کشور شکل بگیره که، اوجب واجبات تمامی قوانین ایران خواهد بود
      نشانه هاش رو می تونید از توجهات به خاندان پهلوی و رضا پهلوی ببینید.
      .

نظر

• گالیور
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 8777

داور جان
        این جمله را اگر در آلمان بگی میدونی که زندانی داره:
        هیتلر میگه وطن یعنی مادر و کسی که به وطنش خیانت بکنه مثل این میمونه که به مادرش خیانت کرده به خاطر همین تمامی خائنین به وطن رو میکشت حتی خائنین به دشمنانش رو!!

در مورد وطن

مرد مومن ما از زمان حمله اسکندر به ایران همواره حکومت دستنشانده و غیر ایرانی داشتیم.
        شاید شاهان ایرانی بودند ولی گرایشها یا به یونان بوده یا به روم یا به زور چنگیز و دیگر اقوام که بر ایران تاختند
        از سلوکیان و ساسانیان و اشکانیان و حتی مروانیان و عباسیان گرفته تا حتی خود پهلوی دستنشانده بودند جیگر

به عبارتی کلاً از بدو تاریخ ول معطل بودیم و سر کار

فهرست شاهان ایران - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد (wikipedia.org)

میدونی چیه ؟

عاشقتم

نظر

• Davar
          عضو فعال
          • May 2017
          • 3124

بوسه ای اسپانیا را به لرزه در آورد اما اعمال شنیع جنسی، حاکمیت انقلابی را شرمنده هم نکرد!

✍️مهدی نصیری

همگی از بوسه جنجالی رئیس فدراسیون فوتبال زنان اسپانیا بر لبان کاپیتان این تیم مطلع شده ایم.
          این بوسه زلزله ای رسانه ای در اسپانیا ایجاد کرده است. ۱۲ نفر از فدراسیون فوتبال استعفا داده اند. ۱۲۰ نفر از بازیکنان فوتبال زنان اعتصاب و فیفا رییس فدراسیون رو تعلیق کرده است.

اما در جمهوری اسلامی تحت حاکمیت یکدست ولایی و انقلابی که اخیرا اخبار و ویدئوهایی شرم آور از روابط شنیع جنسی، در میان تعدادی از وابستگان به جریان انقلابی، افشا شده، هیچ اتفاقی نیفتاده و حتی عرق شرم هم بر پیشانی مقامات ننشسته است.

یکی از استدلال‌های جریان انقلابیِ پی گیر قانون حجاب اجباری این است که بی حجابی مساوی با بی عفتی است و لذا باید در برابر آن ایستاد تا جامعه بی عفت نشود.

حادثه بوسه در اسپانیای فاقد حجاب و زلزله پس از آن نشان داد که حفظ حریم زنان، در یک جامعه سکولار اروپایی از چه میزان اهمیتی برخوردار است و احدی نمی تواند در حد یک بوسیدن، به زنی دست درازی و تعرض کند.

هم عرف و هم قانون اسپانیا و عموم کشورهای لیبرال و دموکرات، مدافع حریم زنان است و به شهروندان اجازه نمی دهد حتی در کنشی کمتر از بوسیدن که بوی تعرض بدهد، به زنان آسیب برساند.

این حادثه، ضمن آن که ملازمه و ارتباط اساسی بین حجاب و عفاف را رد کرده و مدافعان حجاب اجباری را خلع سلاح می کند اما همزمانی آن با انتشار اخبار روابط کثیف جنسی در سیستم اداری انقلابی ایران که واکنشی قابل اعتنا از شرم و خشم و پی گیری جدی قضایی را در پی نداشت، یک رسوایی تمام عیار دیگر در کنار دیگر رسوایی‌های مالی و غیر مالی را برای حاکمیت ولایی و انقلابی رقم زد.

آنچه در این میان بسیار شرم آور است آویزان شدن این جریان انقلابی آغشته به انواع مفاسد، به مقدسات دینی چون غدیر و عاشورا و اربعین برای تداوم حاکمیت و سلطه خویش بر جامعه ایران است که بدون شک تاثیری در روند فروپاشی رو به شتاب آنان نخواهد داشت.

نظر

• علیرضا۱۲۳
            عضو فعال
            • Sep 2022
            • 2772

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
            بوسه ای اسپانیا را به لرزه در آورد اما اعمال شنیع جنسی، حاکمیت انقلابی را شرمنده هم نکرد!

✍️مهدی نصیری

همگی از بوسه جنجالی رئیس فدراسیون فوتبال زنان اسپانیا بر لبان کاپیتان این تیم مطلع شده ایم.
            این بوسه زلزله ای رسانه ای در اسپانیا ایجاد کرده است. ۱۲ نفر از فدراسیون فوتبال استعفا داده اند. ۱۲۰ نفر از بازیکنان فوتبال زنان اعتصاب و فیفا رییس فدراسیون رو تعلیق کرده است.

اما در جمهوری اسلامی تحت حاکمیت یکدست ولایی و انقلابی که اخیرا اخبار و ویدئوهایی شرم آور از روابط شنیع جنسی، در میان تعدادی از وابستگان به جریان انقلابی، افشا شده، هیچ اتفاقی نیفتاده و حتی عرق شرم هم بر پیشانی مقامات ننشسته است.

یکی از استدلال‌های جریان انقلابیِ پی گیر قانون حجاب اجباری این است که بی حجابی مساوی با بی عفتی است و لذا باید در برابر آن ایستاد تا جامعه بی عفت نشود.

حادثه بوسه در اسپانیای فاقد حجاب و زلزله پس از آن نشان داد که حفظ حریم زنان، در یک جامعه سکولار اروپایی از چه میزان اهمیتی برخوردار است و احدی نمی تواند در حد یک بوسیدن، به زنی دست درازی و تعرض کند.

هم عرف و هم قانون اسپانیا و عموم کشورهای لیبرال و دموکرات، مدافع حریم زنان است و به شهروندان اجازه نمی دهد حتی در کنشی کمتر از بوسیدن که بوی تعرض بدهد، به زنان آسیب برساند.

این حادثه، ضمن آن که ملازمه و ارتباط اساسی بین حجاب و عفاف را رد کرده و مدافعان حجاب اجباری را خلع سلاح می کند اما همزمانی آن با انتشار اخبار روابط کثیف جنسی در سیستم اداری انقلابی ایران که واکنشی قابل اعتنا از شرم و خشم و پی گیری جدی قضایی را در پی نداشت، یک رسوایی تمام عیار دیگر در کنار دیگر رسوایی‌های مالی و غیر مالی را برای حاکمیت ولایی و انقلابی رقم زد.

آنچه در این میان بسیار شرم آور است آویزان شدن این جریان انقلابی آغشته به انواع مفاسد، به مقدسات دینی چون غدیر و عاشورا و اربعین برای تداوم حاکمیت و سلطه خویش بر جامعه ایران است که بدون شک تاثیری در روند فروپاشی رو به شتاب آنان نخواهد داشت.
            داور خان...از قلم این نصیری جدیدا خیلی خوشم میاد..این قلم زیباست...هر چند مطالبی بگه که خود ما از بر هستیم اما .مثل یک پتک میزنه به ستون های جهل و استبداد

نظر

• Bikhabar
              ستاره‌دار(22)
              • Sep 2020
              • 1190

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
              نه عزیزم آدرس اشتباه نده
              چیزی که باعث به وجود آمدن اون تنش شد، موضع گیری شما بود نه پرداختن به موضوع.
              من و دیگران به اظهارات شما واکنش نشون دادیم.

در ضمن، چیزی که باعث شد من این جمله رو : ((عضی وقتا فکر میکنم: این کیه که می تونه تمام آیدی ها رو هک کنه و پست های متفاوت از یه آدم نشر بده" ))

بگم، این بود که با بهلول طرف شدم!!!
              آدم بیخبری که از خوندن پستاش لذت بردم.
              نه آدرس اشتباه نمیدم! .. صحبت من الان در رابطه با تنش نبود .. باعث به وجود آمدن تنش که قطعا موضع‌گیری من بود .. ولی تنش که چندان مشکلی نداره .. اصلا صد برابر اون تنش به وجود بیاد .. به شرطی که آخرش آورده‌ای برامون داشته باشه .. تضارب آرا بدون تنش که خیلی بعیده .. حالا خیلی اگر آدم حسابی و فهمیده باشیم .. هر چی بهمون فشار اومد، از توهین و تحقیر استفاده نمی‌کنیم .. که حرفمون رو به کرسی بشونیم

یه پستی گذاشته شد .. که از نظر من شباهت‌هایی با دیدن خمینی تو ماه داشت! .. یعنی با تحریک و تلقین، چیزی رو می‌بینیم که با واقعیت همخونی نداره .. چون از نظر من به سمت زنه غش کرده بودیم .. گفتم چرا وحشی‌بازی زنه رو ندیدیم؟! .. همونطور که اگر به سمت مرده غش کرده بودیم، می‌گفتم چرا وحشی بازی مرده رو ندیدیم؟

در واقع حس من به فیلم یک دعوا و درگیری فاقد اهمیت بود که نمونه‌هاش رو به کرات تو جامعه شاهد هستیم .. ضمن اینکه به شخصه بهم ثابت شده قضاوت کردن تو اینجور موارد بسیار سخته .. چون شما تو بطن ماجرا نبودی .. و نمیدونی دقیقا چه اتفاقی افتاده

در حقیقت هنوز هم روی موضع خودم هستم .. و فکر میکنم اگر قرار باشه خیلی سریع تحریک بشیم .. خیلی سریع موضع‌گیری کنیم و وارد بازی‌ها و جریاناتی بشیم که شناخت درستی ازشون نداریم .. این میتونه خیلی خطرناک باشه .. اینکه بگیم تایتل بی‌بی‌سی بوده، از نظر من اصلا خوب نیست .. بی‌بی‌سی خر کیه .. من چمیدونم بی‌بی‌سی دنبال چی میگرده .. تا وقتی بی‌بی‌سی با من همراهه و حرف‌های درست و منطقی میزنه .. دمش گرم .. ولی من با بی‌بی‌سی همراه نمیشم .. اون باید با ما همراه بشه!

و همون حرف‌هایی که سابق زدم .. اینکه به محض اینکه حس کردیم خبری به نفع ماست بخواهیم بولدش کنیم و در جهت تخریب طرف مقابل استفاده کنیم، جالب نیست .. بعضی مواقع هم ممکنه بدجوری رکب بخوریم .. باید مراقب بود

نظر

• رادین1
                عضو فعال
                • Dec 2018
                • 4719

امام جمعه بروجرد: چون مردم به مساجد نمی آیند، نماز جماعت را در پارک می‌خوانیم / حتی در راهپیمایی نیز شرکت نمی‌کنند و اخبار داخلی را هم گوش نمی‌دهند

نظر

• afshinamin
                  عضو فعال
                  • Jul 2013
                  • 4495

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
                  امام جمعه بروجرد: چون مردم به مساجد نمی آیند، نماز جماعت را در پارک می‌خوانیم / حتی در راهپیمایی نیز شرکت نمی‌کنند و اخبار داخلی را هم گوش نمی‌دهند

نماز به جای مسجد در پارک

این نشانه چیست ؟

آیا مکان فرهنگی
                  درجه یک نماد اسلامی ، در برابر یک مکان تفریحی درجه چندم نماد غرب ،کم آورده !؟!؟

دستاورد جدید حکومت !

نظر

• EHSANI
                    ستاره‌دار(3)
                    • Sep 2020
                    • 2144

مسئله 4608

ما یه روز با یکی از دوستان جهت شرکت در مزایده به شهر دیگری رفته بودیم
                    اونجا من از مسیریاب استفاده میکردم ،
                    این دوستمون مدام خلاف نظر مسیریاب آدرس میداد
                    مسیریاب میگفت : به راست به پیچید ،
                    ایشون میگفت نه ، من اینجا رو بلدم ، باید به چپ بپیچی
                    ما هم با اون اعتماد کردیم و برای حفظ احترام ! به ایشون
                    خلاف نظر مسیریاب ، حرکت میکردیم
                    به هر چهارراه که میرسیدیم ، مسیریاب میگفت دور بزنید ... دور بزنید ... دور بزنید
                    این اواخر مسیریاب گریه میکرد میگفت تو رو خدا دور بزنید
                    ولی این دوست ما از رو نمی رفت ،

رو که نبود ، سنگ پا قزوین !

و صد البته حماقت ما هم در اعتماد به ایشون بی تاثیر نبود !

نهایتاً سر از بیایونهای اطراف شهر در اوردیم

بعد دوستمون گفت :

" ما راه را اشتباه اومدیم "

" به جون شما من نمی خواستم اینجوری بشه "

من هم چیزی نگفتم ، در کل آدم صبوری هستم !

نهایتاً دور زدیم و برگشتیم این دفعه مطابق نظر مسیریاب ...

اتفاق عجیبی که اینجا افتاد این بود که :

این دوستمون هنوز هم عبرت نگرفته و از رو نرفته !

هنوز هم خلاف نظر مسیریاب ، آدرس میداد !!!

من هم دیدم اعتماد دوباره ، عین حماقته

فقط یک کلمه جوابش دادم :

Shut up

به نظر شما من حرف بدی زدم ؟!

اگه شما بودید ، چی می گفتید ؟؟؟

.
                    ...سوال اینه که
                    اونی که شاگرد اول کلاس شده باهوش‌تر هست یا اون دانش‌آموز معمولی که شاگرد اول رو فریب داده و بهش تجاوز کرده ؟!
                    اون بچه حافظ کل قرآن باهوش‌تر هست یا اونکه اینو گول زده و بهش تجاوز کرده !

اون فرد شریف که در سال قحطی خودش و فرزندانش از گرسنگی مردند و منقرض شدند ، که تشخیصش از راه درست زندگی ، زندگی شرافتمندانه بود ، باهوش‌تر بود.
                    یا اون مرد بی‌ناموس که برادر خودشو کشت و غذاشو دزدید و زنده موند و بقا پیدا کرد ؟!

اصلاً چرا راه دور بریم ، همین آیت الله بهشتی
                    سوپر نخبه ای که سالها اروپا دوره دیده بود ...
                    با یک سخنرانی ساده کلیه روشنفکران و سرانِ احزاب رو فریب داد
                    که بیان پشت سر خمینی متحد شوید ،
                    بعد که خرش از پل گذشت ، همه رو پخ پخ کرده ،
                    بقیه فرار کردند با دست خالی رفتند خارج .

(همینجا جا داره به اونهایی که ملت 57 را مجرم و گناهکار ميدونند ، بگم
                    وقتی روشنفکران و سران احزاب و تحصیلکرده‌ها و خارج رفته‌هایِ ما
                    فقط با یک سخنرانی یک نفر فریب خوردند و
                    نه تنها مملکت رو باختند ، بلکه جان و آینده خودشون رو هم باختند
                    دیگه از امثال پدران من و شما چه انتظاری می‌رفت؟!
                    اینها مجرم نبودند ، اینها فریب خوردند ، طمع کردند ، درک درست و تحلیل درستی از وقایع نداشتند...)

من به شرطی که اینها قول بدند تا آخر عمر در سیاست دخالت نکنند ، اونها رو میبخشم

ولی اگه هنوز هم زبونشون درازه ، با عرض معذرت باید بگم خفه شو shut up

انصافاً طرف مقابل هم یک سوپر نخبه بود
                    بعدها ، یکی از روزنامه‌ها تیتر زده بود :
                    " روزی که بهشتی به جهان درس سیاست داد ! "
                    امیدورم کسی رو ناراحت نکنه
                    در انقلاب 57 اون بالایی ها با هم ساخت و پاخت کردند که حافظ منافع همدیگه باشند...
                    خب این به کنار
                    اما این وسط بعضی افراد معمولی بودند که به صرف داشتن تحصیلات نه چندان خاصی
                    تریپ روشنفکری برداشته بودند و به هرکس میرسیدند مردم را نصیحت میکردند
                    محور همه فرمایشاتشون این بود که :
                    ما عاقل هستیم و تشخیص عقلانی ما اینه که خیر و صلاح مملکت رو در این کار می بینیم
                    و هرگونه مخالفت و انتقاد شما ، ناشی از احمق و نادان و بیسواد و خنگ بودن شماست...
                    بعد که انقلاب شد ، بالایی ها به اهداف خودشون رسیدند ،
                    اما اینها تازه فهمیدند که بازیچه شده بودند
                    خودشون هم اعتراف کردند که :

نهایتاً سر از بیایونهای اطراف شهر در اوردیم
                    بعد دوستمون گفت :
                    " ما راه را اشتباه اومدیم "
                    " به جون شما من نمی خواستم اینجوری بشه "
                    ما هم گفتیم بشر جایزالخطاست

ما هم از شما انتظار نداشتیم که حریف عقلانیت سیاستمداران بزرگ بین المللی بشوید
                    و بتونید دست اونها رو رو کنید و همینکه امروز اعتراف میکنید که گول خوردید کافیه
                    شما نه مجرم بودید و نه خائن ، شما هم پدران و برادران ما بودید و نیتتان خیر بوده و خیر و صلاح ما را میخواستید
                    هیچ دشمنی و انتقام و نفرتی نسبت به شما نداریم
                    این از این

اما از اون به بعدش قضیه خیلی جالب میشه !

کسی که خودش اعتراف کرده که احمق بوده
                    کسی که میگه از من انتظار نداشته باش که حریف مکر و نیرنگ سیاستمداران شرق و غرب بشوم
                    کسی که خودش فهمیده در سیاست ، بازیچه ای بیش نبوده

این شخص امروز هم دوباره به خودش اجازه میده که در تعیین سرنوشت سایرین تایرگذار باشه ؟!

همچنین ، دوباره مخالفین خودشو احمق و نادان تلقی میکنه و ادعا میکنه که خیر و صلاح مردم رو میخواد !

در اینکه نیتش خیره ، شک ندارم ،
                    لاکن در اینکه ساده لوح و نادان هست هم شک ندارم

ممکنه کسی بگه خب اینها حالا دیگه تجربه دارند ، دیگه گول نمیخورند

ولی در سیاست ، این تیپ آدمها همیشه خوراک سیاستمداران هستند

چرا اونکه از اول فهمیده بود یا حدس میزد یا اعتماد نداشت که این راه درسته
                    در اثر اشتباه تشخیصی این افراد باید زندگیش به فنا بره ؟!
                    آیا جز این بوده که اینها آدمهای نادان با اعتماد به نفس بالا و صد البته پر رو ... خیلی پر رو ... خیلی خیلی پرو هستند

ما اشتباه قدیم اونها رو بخشیدیم چون همه میدونیم که گول خوردند ، در واقع همگی گول خوردیم

اما امروز این حق ماست که به این افراد اجازه ندیم در زندگی و سرنوشت ما تاثیرگذار باشند

شخصی که انقلاب 57 رو درست و لازم میدونه
                    ولی از شرایط فعلی هم ناراضی هست
                    از حداقل عقل و منطق تهی است
                    چرا که عقل جکم میکنه که از چیزی که بهش شناخت نداری ، حمایت نکنی
                    در رودخونه ای که عمقشو نمیدونی ، شیرجه نزنی
                    و دارویی که نمی شناسی رو نخوری
                    و در کل
                    بد ، البته که بَده ولی در انتخاب بین بد و بدتر ، خوبه

هیچ آدم عاقلی نمیاد چیزی رو خراب کنه که بدترشو جایگزین کنیم

نکته مهم در اینجا بود که اینها خودشون هم نمی فهمند چکار میکنند

ما دوست نداریم سرنوشت زندگی مون نتاثر از تفکرات کسی باشه که عقلانیتش مورد تشکیک است

پینوشت :
                    البته یک سری هم زبل خان بودند و هم در اون زمان منافعی داشتند و هم امروز منافعی از این بحثها دارند
                    هم اون زمان به منافع خودشون رسیدند هم امروز امیدوار هستند که به منافع خودشون برسند
                    حساب اینها کلاً جداست ، اینها موضوع بحث من نیستند .

ببخشید اگه عرایضم زیاد طولانی شد
                    نگرش ، همه چیز است .

نظر

• علیرضا۱۲۳
                      عضو فعال
                      • Sep 2022
                      • 2772

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
                      نه آدرس اشتباه نمیدم! .. صحبت من الان در رابطه با تنش نبود .. باعث به وجود آمدن تنش که قطعا موضع‌گیری من بود .. ولی تنش که چندان مشکلی نداره .. اصلا صد برابر اون تنش به وجود بیاد .. به شرطی که آخرش آورده‌ای برامون داشته باشه .. تضارب آرا بدون تنش که خیلی بعیده .. حالا خیلی اگر آدم حسابی و فهمیده باشیم .. هر چی بهمون فشار اومد، از توهین و تحقیر استفاده نمی‌کنیم .. که حرفمون رو به کرسی بشونیم

یه پستی گذاشته شد .. که از نظر من شباهت‌هایی با دیدن خمینی تو ماه داشت! .. یعنی با تحریک و تلقین، چیزی رو می‌بینیم که با واقعیت همخونی نداره .. چون از نظر من به سمت زنه غش کرده بودیم .. گفتم چرا وحشی‌بازی زنه رو ندیدیم؟! .. همونطور که اگر به سمت مرده غش کرده بودیم، می‌گفتم چرا وحشی بازی مرده رو ندیدیم؟

در واقع حس من به فیلم یک دعوا و درگیری فاقد اهمیت بود که نمونه‌هاش رو به کرات تو جامعه شاهد هستیم .. ضمن اینکه به شخصه بهم ثابت شده قضاوت کردن تو اینجور موارد بسیار سخته .. چون شما تو بطن ماجرا نبودی .. و نمیدونی دقیقا چه اتفاقی افتاده

در حقیقت هنوز هم روی موضع خودم هستم .. و فکر میکنم اگر قرار باشه خیلی سریع تحریک بشیم .. خیلی سریع موضع‌گیری کنیم و وارد بازی‌ها و جریاناتی بشیم که شناخت درستی ازشون نداریم .. این میتونه خیلی خطرناک باشه .. اینکه بگیم تایتل بی‌بی‌سی بوده، از نظر من اصلا خوب نیست .. بی‌بی‌سی خر کیه .. من چمیدونم بی‌بی‌سی دنبال چی میگرده .. تا وقتی بی‌بی‌سی با من همراهه و حرف‌های درست و منطقی میزنه .. دمش گرم .. ولی من با بی‌بی‌سی همراه نمیشم .. اون باید با ما همراه بشه!

و همون حرف‌هایی که سابق زدم .. اینکه به محض اینکه حس کردیم خبری به نفع ماست بخواهیم بولدش کنیم و در جهت تخریب طرف مقابل استفاده کنیم، جالب نیست .. بعضی مواقع هم ممکنه بدجوری رکب بخوریم .. باید مراقب بود
                      اون موضعی که شما گرفتید رو ما فراموش کردیم...اما ظاهراً برای خودت سخته فراموش کنی...دقیقا هم در بحث با دیگران جمله ای که بنده گفتم « تایتل بی بی سی بوده » رو به کار میبرید...من این جمله رو گفتم چون اولین رسانه ای که پخش کرد بی بی سی بود...اینکه فرمودید تحریک شدیم و موضع گیری کردیم..بله درسته...وقتی یک جانور وحشی که خشونت به خرج میده رو میبینیم باید هم تحریک بشیم و موضع بگیریم....الان هم چیزی عوض نشده...میگند موضوع حجاب نبوده که خوب باورش هم سخته کولر ماشین باشه...اون خانم برای اینکه راننده کولر رو نمیزده اینقدر اصرار داشته که تو ماشین بی کولر باشه!!!!؟ حالا به فرض که موضوع فقط کولر بوده...فرضا اگر یک مرد با دو متر قد و ۱۲۰ کیلو وزن هم نشسته بود صندلی عقب پراید باز هم این راننده جرات داشت بپره پایین لنگش رو بگیره و بگه گمشو پایین!!! یا باید زنگ میزد پلیس؟؟؟ خود اسنپ هم عذر خواهی کرده...سیستم قضایی فشل این جامعه هم ثبت شکایت کرده...کوچیکه و بزرگ و هر وجدان بیداری هم میگه اون راننده در هر صورتی نباید خشونت به خرج می‌داده... اونوقت قراره ما کدوم طرف مقابل رو تخریب کنیم؟؟؟؟ طرف مقابل کجاست؟شما تازه به این نتیجه رسیدی که چون موضوع حجاب نبوده و ظاهرااااا کولر بوده ما نباید زود قضاوت میکردیم و همراه بی بی سی می‌شدیم...دم شما گرم که اینقدر تند و تیز و زبل هستی...ما از این هنرها نداشتیم!

نظر

• گنجشک
                        ستاره‌دار(3)
                        • Jun 2022
                        • 1317

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
                        اون موضعی که شما گرفتید رو ما فراموش کردیم...اما ظاهراً برای خودت سخته فراموش کنی...دقیقا هم در بحث با دیگران جمله ای که بنده گفتم « تایتل بی بی سی بوده » رو به کار میبرید...من این جمله رو گفتم چون اولین رسانه ای که پخش کرد بی بی سی بود...اینکه فرمودید تحریک شدیم و موضع گیری کردیم..بله درسته...وقتی یک جانور وحشی که خشونت به خرج میده رو میبینیم باید هم تحریک بشیم و موضع بگیریم....الان هم چیزی عوض نشده...میگند موضوع حجاب نبوده که خوب باورش هم سخته کولر ماشین باشه...اون خانم برای اینکه راننده کولر رو نمیزده اینقدر اصرار داشته که تو ماشین بی کولر باشه!!!!؟ حالا به فرض که موضوع فقط کولر بوده...فرضا اگر یک مرد با دو متر قد و ۱۲۰ کیلو وزن هم نشسته بود صندلی عقب پراید باز هم این راننده جرات داشت بپره پایین لنگش رو بگیره و بگه گمشو پایین!!! یا باید زنگ میزد پلیس؟؟؟ خود اسنپ هم عذر خواهی کرده...سیستم قضایی فشل این جامعه هم ثبت شکایت کرده...کوچیکه و بزرگ و هر وجدان بیداری هم میگه اون راننده در هر صورتی نباید خشونت به خرج می‌داده... اونوقت قراره ما کدوم طرف مقابل رو تخریب کنیم؟؟؟؟ طرف مقابل کجاست؟شما تازه به این نتیجه رسیدی که چون موضوع حجاب نبوده و ظاهرااااا کولر بوده ما نباید زود قضاوت میکردیم و همراه بی بی سی می‌شدیم...دم شما گرم که اینقدر تند و تیز و زبل هستی...ما از این هنرها نداشتیم!
                        درود جناب علیرضا

فکر می کنم جناب بیخبر با خود اتفاق مشکلی ندارند (حمایت از بانوان و ... )

موضوعی که مد نظرشان هست استفاده از ابزار رسانه و بهره برداری جهت دارش هست

اینکه تیتر حجاب براش انتخاب شده ، و تیتر حجاب باعث بولد شدن خبر شده ، وگرنه تاکسی اینترنتی ها کارشون همینه !

=====

پیشنهاد که جناب احسانی به بنده هم برای حل مشکلم داشتن ( تعطیلی استارت آپ ها بخاطر حجاب ) و اینکه تنورش داغ هست و بنده هم خودمو ببندم به اسبشان و به مقاصدم برسم ( البته ما حرکت را زدیم جواب نداد ! شانس می خواد که بگیره ، وگرنه ما هم خودمون به باحجاب ها چسبودیم هم بی حجاب ها و هیچی به هیچی )
                        آخرین ویرایش توسط گنجشک؛ 2023/08/31, 15:38.

نظر

• علیرضا۱۲۳
                          عضو فعال
                          • Sep 2022
                          • 2772

درود جناب علیرضا

فکر می کنم جناب بیخبر با خود اتفاق مشکلی ندارند (حمایت از بانوان و ... )

موضوعی که مد نظرشان هست استفاده از ابزار رسانه و بهره برداری جهت دارش هست

اینکه تیتر حجاب براش انتخاب شده ، و تیتر حجاب باعث بولد شدن خبر شده ، وگرنه تاکسی اینترنتی ها کارشون همینه !

=====

پیشنهاد که جناب احسانی به بنده هم برای حل مشکلم داشتن ( تعطیلی استارت آپ ها بخاطر حجاب ) و اینکه تنورش داغ هست و بنده هم خودمو ببندم به اسبشان و به مقاصدم برسم ( البته ما حرکت را زدیم جواب نداد ! شانس می خواد که بگیره ، وگرنه ما هم خودمون به باحجاب ها چسبودیم هم بی حجاب ها و هیچی به هیچی )
                          «و همون حرف‌هایی که سابق زدم .. اینکه به محض اینکه حس کردیم خبری به نفع ماست بخواهیم بولدش کنیم و در جهت تخریب طرف مقابل استفاده کنیم، جالب نیست .. بعضی مواقع هم ممکنه بدجوری رکب بخوریم .. باید مراقب بود»
                          این پاراگراف آخر سخن ایشان...میگه اگر حس کردیم خبری به نفع ماست در جهت تخریب طرف مقابل استفاده نکنیم که جالب نیست!!!!
                          الان در این مورد خاص طرف مقابل کی هست!!!! حکومتی هست که طرفدار حجاب اجباری بوده...اینکه دیگه تخریب نداره...کم قربانی و شاهد و نمونه داشتیم که این کلیپ بخاد بشه مصداق و امثال بنده بخواهیم ازش استفاده کنیم!؟

نظر

• گنجشک
                            ستاره‌دار(3)
                            • Jun 2022
                            • 1317

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
                            «و همون حرف‌هایی که سابق زدم .. اینکه به محض اینکه حس کردیم خبری به نفع ماست بخواهیم بولدش کنیم و در جهت تخریب طرف مقابل استفاده کنیم، جالب نیست .. بعضی مواقع هم ممکنه بدجوری رکب بخوریم .. باید مراقب بود»
                            این پاراگراف آخر سخن ایشان...میگه اگر حس کردیم خبری به نفع ماست در جهت تخریب طرف مقابل استفاده نکنیم که جالب نیست!!!!
                            الان در این مورد خاص طرف مقابل کی هست!!!! حکومتی هست که طرفدار حجاب اجباری بوده...اینکه دیگه تخریب نداره...کم قربانی و شاهد و نمونه داشتیم که این کلیپ بخاد بشه مصداق و امثال بنده بخواهیم ازش استفاده کنیم!؟

احتمالا مردم در مقابل مردم ( کریمر در مقابله کریمر ) اعضای یک خانواده که با هم دچار اختلاف نظر شده اند

نظر

• گنجشک
                              ستاره‌دار(3)
                              • Jun 2022
                              • 1317

آن دختر شل حجاب هم دختر من است ! سال ها قبل تر !

@};-

نظر

• علیرضا۱۲۳
                                عضو فعال
                                • Sep 2022
                                • 2772

احتمالا مردم در مقابل مردم ( کریمر در مقابله کریمر ) اعضای یک خانواده که با هم دچار اختلاف نظر شده اند
                                نه عزیزم... تقابل مردم نبوده..خشونتی بود که در این کلیپ بود ...از هر هر فردی از هر طیفی در اینجا هم محکومه...اما حکایت زیر خیلی جالب و پندآموز هست جناب گنجشک...

دو راهب و یک دختر زیبا

دو راهب در مسیر زیارت خود ، به قسمت کم عمق رودخانه ای رسیدند.
                                لب رودخانه ، دختر زیبائی را دیدند که لباس گرانقیمتی به تن داشت.
                                از آنجائی که ساحل رودخانه مرتفع بود و آن دختر خانم هم نمیخواست هنگام عبور لباسش آسیب ببیند ، منتظر ایستاده بود .

یکی از راهبها بدون مقدمه رفت و خانوم را سوارکولش کرد.
                                سپس او را از عرض رودخانه عبور داد و طرف دیگر روی قسمت خشک ساحل پائین گذاشت .
                                راهبها به راهشان ادامه دادند.

اما راهب دومی یک ساعت میشد که هی شکایت میکرد : ” مطمئنا این کار درستی نبود ، تو با یه خانم تماس داشتی ، نمیدونی که در حال عبادت و زیارت هستیم ؟ این عملت درست بر عکس دستورات بود ؟ “

و ادامه داد : ” تو چطور بخودت این اجازه رو دادی که بر خلاف قوانین رفتار کنی ؟ “

راهبی که خانم رو به این طرف رودخونه آورده بود ، سکوت میکرد ، اما دیگر تحملش طاق شد
                                و جواب داد:” من اون خانوم رو یه ساعت میشه زمین گذاشتم اما تو چرا هنوز داری اون رو تو ذهنت حمل میکنی ؟!

حالا یک کلیپی گذاشته شده...یک خشونتی بوده و برخورد هم شده...این آقا من نمیدونم چرا اینقدر این موضوع رو در ذهنش حمل می‌کنه...از هر فرصت و کلامی هم میخاد بهره ببره که مواضعش تایید بشه
                                یکبار برای همیشه بگیم ما اشتباه کردیم و تو درست میگفتی بیخیال میشه!؟بنده اعتراف میکنم از سر گمراهی و نادانی گفتم اون راننده اسنپ نباید این رفتار و میکرد...اصلا باید زن رو بازداشت میکردند جای اون راننده...خوب شد دیگه؟دیگه ماجرا تمام شده هست...یا دوباره یک جمله از حرفهای چند شب پیش بنده می‌کشه بیرون و شروع میکنه؟

نظر

در حال کار...
                                X