اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • جواد277
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 4925

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط عباس انصاری پست شده است View Post
    مشکل جنگ در منطقه نیست مشکل عشقی هست که هنوز هم هست
    مشکل بورس ما این است که چه بالا رفتنش وچه پایین امدنش وچه درجا زدنش همه دستوری است عشقی کاره ای نیست جز یک عروسک خیمه شب بازی برای رشد بورس باید دستور از بالا صادر بشود

نظر

• امیدازاد
      عضو فعال
      • Sep 2020
      • 3768

در اصل توسط جواد277 پست شده است View Post
      مشکل بورس ما این است که چه بالا رفتنش وچه پایین امدنش وچه درجا زدنش همه دستوری است عشقی کاره ای نیست جز یک عروسک خیمه شب بازی برای رشد بورس باید دستور از بالا صادر بشود
      عشقعلی که کلا بود و نبودش با گلدون گوشه دفترش توفیری نداره ..ولی مگر وزیر اقتصاد خاندوزی که رییس این بابا و رییس شورای عالی بورس هست درک و فهمش از اقتصاد بیشتر از اون توصیف مشهور مرحوم امام هست ؟؟یا بیابرو بالاتر دکتر شیش کلاسه ؟؟اصلا اون پور ابراهیمی قالتاق که رییس کمیسیون اقتصادی مجلس هست مگه یه روده راست تو شیکمش هست ؟؟

نظر

• EURASIA
        عضو فعال
        • Jan 2022
        • 1253

درینگ درینگ درینگ

یک خبر خوب یک خبر خوب یک خبر خوب

داریوش مهرجویی کارگردان مشهور و البته کثافت امروز به درک واصل شد ( به قتل رسید )

من واقعا از مرگش خوشحال شدم

این حرامزاده یعنی مهرجویی از بنیانگذاران موج نو سینمای ایران است

فیلمهای بسیار برجسته ایی مثل گاو - دایره مینا - هامون - سنتوری - لیلا و .... ساخته است

حالا سوال چرا باید از به درک واصل شدن چنین کارگردان مشهوری خوشحال باشیم!!!؟؟

این مهرجویی از نماد های اصلی نسلی 57 کثافت است

این مردک در حالی که از برکت حکومت شاه در جوانی به امریکا رفت

و فلسفه خواند

( دقت کنید با کلاس ترین کشور و با کلاس ترین رشته علمی یعنی فلسفه )

بعد همین اشغال

به جای اینکه مدرنیته و شادی و ازادی را رواج بدهد

همین شخص فبلمهای مثل (گاو ) و ( دایره مینا) را می سازه

لب کلام این فیلمها سنت گرایی و مذهب گرایی است

و ترویج مردم به مذهی گرایی است

و غیر مستقیم نطام پهلوی مورد حمله قرار دادن است

( نه برای دموکراسی بلکه برای اسلام گرایی )

باور کنید اینها را با تحقیق فراوان می نویسم

حتی محسن مخلباف کارگردان مشهور دیگر هم همین طور است

بروید زندگی نامه اش را بخونید مبارزه با شاه برای حکومت اسلام

گول این هندونه زیر بغل هم گذاشتن هنرمندان نخورید انها از هم صنف هاشون حمایت می کنند

در واقع از خودشون حمایت می کنند
        زنده باد ازادی حقیقت دانش و سپس پیش به سوی پیشرفت

نظر

• جواد277
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 4925

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
          عشقعلی که کلا بود و نبودش با گلدون گوشه دفترش توفیری نداره ..ولی مگر وزیر اقتصاد خاندوزی که رییس این بابا و رییس شورای عالی بورس هست درک و فهمش از اقتصاد بیشتر از اون توصیف مشهور مرحوم امام هست ؟؟یا بیابرو بالاتر دکتر شیش کلاسه ؟؟اصلا اون پور ابراهیمی قالتاق که رییس کمیسیون اقتصادی مجلس هست مگه یه روده راست تو شیکمش هست ؟؟
          مگر من گفتم ان بالایها اصلا شعور دارن ویا سواد گفتم دستور باید از بالا بیاید

نظر

• abdollah000
            عضو فعال
            • Apr 2022
            • 1491

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
            سلام و عرض ادب و احترام خدمت دوستان عزیز

کشته شدن بیش از ۷۰۰کودک در بمباران غزه فقط نشانگر وحشیت یک سیستم ضد بشری است تفو تفو

ننگ ابدی همیشه خواهید داشت

کور بشه چشمی که این حجم کشتار و رفتارهای وحشیانه اسراییل را ببینه و اشک سرازیر نشه
            تبعات این ظلم را خواهیم دید
            ...سلام و عرض ارادت جناب طیب....واقعا بچه های بیگناه قربانی دسیسه های قدرتها شدند........ حالا چه بچه اسراییلی باشه چه بچه فلسطینی

نظر

• abdollah000
              عضو فعال
              • Apr 2022
              • 1491

در اصل توسط EURASIA پست شده است View Post
              درینگ درینگ درینگ

یک خبر خوب یک خبر خوب یک خبر خوب

داریوش مهرجویی کارگردان مشهور و البته کثافت امروز به درک واصل شد ( به قتل رسید )

من واقعا از مرگش خوشحال شدم

این حرامزاده یعنی مهرجویی از بنیانگذاران موج نو سینمای ایران است

فیلمهای بسیار برجسته ایی مثل گاو - دایره مینا - هامون - سنتوری - لیلا و .... ساخته است

حالا سوال چرا باید از به درک واصل شدن چنین کارگردان مشهوری خوشحال باشیم!!!؟؟

این مهرجویی از نماد های اصلی نسلی 57 کثافت است

این مردک در حالی که از برکت حکومت شاه در جوانی به امریکا رفت

و فلسفه خواند

( دقت کنید با کلاس ترین کشور و با کلاس ترین رشته علمی یعنی فلسفه )

بعد همین اشغال

به جای اینکه مدرنیته و شادی و ازادی را رواج بدهد

همین شخص فبلمهای مثل (گاو ) و ( دایره مینا) را می سازه

لب کلام این فیلمها سنت گرایی و مذهب گرایی است

و ترویج مردم به مذهی گرایی است

و غیر مستقیم نطام پهلوی مورد حمله قرار دادن است

( نه برای دموکراسی بلکه برای اسلام گرایی )

باور کنید اینها را با تحقیق فراوان می نویسم

حتی محسن مخلباف کارگردان مشهور دیگر هم همین طور است

بروید زندگی نامه اش را بخونید مبارزه با شاه برای حکومت اسلام

گول این هندونه زیر بغل هم گذاشتن هنرمندان نخورید انها از هم صنف هاشون حمایت می کنند

در واقع از خودشون حمایت می کنند
              ...از این دسته آدمها زیاد هستن...مهدی بازرگان از طرف دولت شاهنشاهی برای تحصیل به خارج اعزام میشه بعد میگفت که شاه و رضا شاه بیسواد و دیکتاتور هستن....داریوش اقبالی...جنتی عطایی...شهیار قنبری...اسفندیار منفردزاده همگی در زمان شاه فقید یک پوخی شدن بعدا علیه شاه شعر های بقول خودشون انقلابی اجرا میگردن..خاک عالم بر سرشون...نمک نشناسهای لجن.....البته خبر موثق دارم اسفندیار منفردزاده در خانه های شهرداری در امریکا زندگی و حقوق میگیرد....همین مهرجویی که دوستمون اشاره کرد میره امریکا فلسفه میخونه بعد میشه ضد شاه و میپره میره نوفل لوشاتو برای تهیه گزارش

نظر

• b4city
                عضو فعال
                • Nov 2020
                • 4137

در اصل توسط abdollah000 پست شده است View Post
                ...از این دسته آدمها زیاد هستن...مهدی بازرگان از طرف دولت شاهنشاهی برای تحصیل به خارج اعزام میشه بعد میگفت که شاه و رضا شاه بیسواد و دیکتاتور هستن....داریوش اقبالی...جنتی عطایی...شهیار قنبری...اسفندیار منفردزاده همگی در زمان شاه فقید یک پوخی شدن بعدا علیه شاه شعر های بقول خودشون انقلابی اجرا میگردن..خاک عالم بر سرشون...نمک نشناسهای لجن.....البته خبر موثق دارم اسفندیار منفردزاده در خانه های شهرداری در امریکا زندگی و حقوق میگیرد....همین مهرجویی که دوستمون اشاره کرد میره امریکا فلسفه میخونه بعد میشه ضد شاه و میپره میره نوفل لوشاتو برای تهیه گزارش
                دوست محترم اصلا بحث اسامی که بردید نیست و هیچ دفاعی هم نیست
                یه موضوع کلی میخوام مطرح کنم و دوستانه و نوعی خطاب کلی به این چنین تفکری هم میتونه باشه
                با توجه به اینکه شما گفتید زمان جنگ سرباز بودید الان باید در دهه 60 زندگی باشید با کمی اینور اونور . اکثر ما اینجا در دهه های 30 تا 60 و شاید بالاتر باشیم

این ادبیات .... چی بگم والا
                چرا فکر میکنید حکومتها هستند که باعث شکوفائی ادمها میشن و باید در برابر انها تعظیم کرد و نقدی نداشت ؟ شاید یه دلیلی داشتند برا نقدشون و حتی اگر دلیل مکفی هم نبوده و قابل نقد باشد ، به هر حال اون موقع و جو اون زمان و ... اینطور عمل کردند
                خب حکومت فعلی هم همینا میگه

بارها وزیر ارشاد و دیگران گفتند هنرمندانی که سال گذشته از اعتراضات حمایت کردند را ما به اینجا رسوندیم . پس درست میگه ؟ و اعتراضشون باید اشتباه باشه دیگه هوم ؟
                و اونائی هم که سکوت کردند کار درستی کردند . درسته ؟ حکومت پر و بالشون داده و به اینجا رسوندشون و درستش این بود که لب باز نکنند دقیقا و بدون کم کاستی مطابق با انچه شما استدلال میکنید

خوشحالی از مرگ یه پیر مرد 84 ساله اونم قتلش که چه خوب شد کشتنش !!!! فقط به دلیل انگیزه های انقلابیش و فیلمائی که ساخته
                موسرخه و روسیاه و امثالهم خوب بود ؟ فیلم های نیم سکسی

قبلا گفتم ... برگردیم عقب و به روش بنی امیه و 1000 سال پیش استخوانها را بیرون بکشیم و به اتش بکشیم ؟
                خیلی دلم میخواست در این تاپیک دیالوگها فارغ از کینه های سیاسی اجتماعی باشد و باهم حرف بزنیم خیلیییییییییییییییییییییییی دلمممممممممممم میخواست ولی امکانش نیست
                با بغض و کینه نمیشه دیالوگ داشت

و این عدم ارتباط و سختی در دیالوگ ها ، اولین سنگ بناش همان گرایش سیاسی افراد است . حالا بگم چه گرایشی باز دلخوری پیش میاد و دلیل اصلی نقد من به این گرایش و روش و منش هایش همین مسائل است
                دیالوگ و نگاه به اینده و دمکراسی و ... جاش خالی است اینجا و بیشتر منحصر شده به کینه و چراها و به صلیب کشیدن های گذشتگان و ...

خیلی دوست داشتم در این تاپیک بتونیم با هم حرف بزنیم . یه سری ادم بزرگسال و تحصیل کرده بایدم چنین انتظاری براورده شود ولی لنگ میزنه
                اگر من بخوام با حب با بغض حرف بزنم بسی اکنده تر از شماها هستم . بسی بیش از شما دلم پر است و ضربه خوردم ولی این راه و روش را درست نمی بینم و حتی اگر بخوام به این روش باشم ، کلا گروه خونم و ارمانهایم اجازه نمیده

هیچی ولش کن اصلا عذر میخوام پر حرفی کردم

نظر

• alein delon
                  عضو فعال
                  • Nov 2020
                  • 380

کسانیکه این جا به داریوش مهرجویی اهانت کردند حتما و صد در صد مهره اطلاعاتی و امنیتی نظام هستند.

مگه میشه یه قتل اتفاق افتاده باشه اونوقت بیاییم ساده سازی و ماست مالی کنیم و بچسبونیم به اینکه اینا سلطنت طلب نبودند؟؟؟

کسی از رضا پهلوی حمایت میکنه که اطلاعاتی و امنیتی هست.

پروژه به رهبری نشاندن این گاو چون از طرف مردم و گروه اپوزیسیون ری استارت به شکست انجامید حسابی براشون گران تمام شد.

قرار بود این پروژه از طرف هاشمی رفسن جانی نجس با دستگاه های اطلاعاتی انجام بگیره که ...................... خیلی حرف ها هست که به موقع اش خواهید فهمید.

حتی به رضا پهلوی در دوران رفسن جانی نفت می دادند بفروشه و بودجه من و تو و راه اندازی اش تو لندن هم بر اساس مافیای هاشمی و رضا پهلوی کلید خورد.

نظر

• EURASIA
                    عضو فعال
                    • Jan 2022
                    • 1253

سلام

بله عبدالله اقا همین جوره

واقعا نسل بدی بودند

منفعت طلب و منفعت طلب

این مهرجویی حتی در سال اخز عمر زشتش هم حاضر به عذر خواهی نبود

و این اشغال حتی از جنبش 1401 هم حمایت نکرد

وای وای وای الان تو اتش جهنم داره میسوزه :.thumbsupsmileyanim

اتفاقا فیلمهای پارسی بسیار بهتر فیلمهای مهرجویی بوده

درسته در فیلمهای موصوف به پارسی از نظر هنری نمرات بالا نمی گرفتند ( مانند فیلمهای هندی امروز )

اما هدف این فیلم شادی و شور برای انگیزه برای ساختن کشور بوده ( یعنی هدف هنر نبوده بلکه شاد کردن مردم برای انرژی داشتن در جهت کار و تلاش برای رشد اقتصادی کشور )

دقیقا مانند فیلمهای امروزی هند و چین

بعد این اشغال با فیلمهای سنتی و مذهبی

مردم و کشور را به سمت سیاهی و تاریکی سوق داد ( به اسم موج نو سینما ! )

این خشونت کلامی حداقل ترین کار ماست
                    زنده باد ازادی حقیقت دانش و سپس پیش به سوی پیشرفت

نظر

• abdollah000
                      عضو فعال
                      • Apr 2022
                      • 1491

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                      دوست محترم اصلا بحث اسامی که بردید نیست و هیچ دفاعی هم نیست
                      یه موضوع کلی میخوام مطرح کنم و دوستانه و نوعی خطاب کلی به این چنین تفکری هم میتونه باشه
                      با توجه به اینکه شما گفتید زمان جنگ سرباز بودید الان باید در دهه 60 زندگی باشید با کمی اینور اونور . اکثر ما اینجا در دهه های 30 تا 60 و شاید بالاتر باشیم

این ادبیات .... چی بگم والا
                      چرا فکر میکنید حکومتها هستند که باعث شکوفائی ادمها میشن و باید در برابر انها تعظیم کرد و نقدی نداشت ؟ شاید یه دلیلی داشتند برا نقدشون و حتی اگر دلیل مکفی هم نبوده و قابل نقد باشد ، به هر حال اون موقع و جو اون زمان و ... اینطور عمل کردند
                      خب حکومت فعلی هم همینا میگه

بارها وزیر ارشاد و دیگران گفتند هنرمندانی که سال گذشته از اعتراضات حمایت کردند را ما به اینجا رسوندیم . پس درست میگه ؟ و اعتراضشون باید اشتباه باشه دیگه هوم ؟
                      و اونائی هم که سکوت کردند کار درستی کردند . درسته ؟ حکومت پر و بالشون داده و به اینجا رسوندشون و درستش این بود که لب باز نکنند دقیقا و بدون کم کاستی مطابق با انچه شما استدلال میکنید

خوشحالی از مرگ یه پیر مرد 84 ساله اونم قتلش که چه خوب شد کشتنش !!!! فقط به دلیل انگیزه های انقلابیش و فیلمائی که ساخته
                      موسرخه و روسیاه و امثالهم خوب بود ؟ فیلم های نیم سکسی

قبلا گفتم ... برگردیم عقب و به روش بنی امیه و 1000 سال پیش استخوانها را بیرون بکشیم و به اتش بکشیم ؟
                      خیلی دلم میخواست در این تاپیک دیالوگها فارغ از کینه های سیاسی اجتماعی باشد و باهم حرف بزنیم خیلیییییییییییییییییییییییی دلمممممممممممم میخواست ولی امکانش نیست
                      با بغض و کینه نمیشه دیالوگ داشت

و این عدم ارتباط و سختی در دیالوگ ها ، اولین سنگ بناش همان گرایش سیاسی افراد است . حالا بگم چه گرایشی باز دلخوری پیش میاد و دلیل اصلی نقد من به این گرایش و روش و منش هایش همین مسائل است
                      دیالوگ و نگاه به اینده و دمکراسی و ... جاش خالی است اینجا و بیشتر منحصر شده به کینه و چراها و به صلیب کشیدن های گذشتگان و ...

خیلی دوست داشتم در این تاپیک بتونیم با هم حرف بزنیم . یه سری ادم بزرگسال و تحصیل کرده بایدم چنین انتظاری براورده شود ولی لنگ میزنه
                      اگر من بخوام با حب با بغض حرف بزنم بسی اکنده تر از شماها هستم . بسی بیش از شما دلم پر است و ضربه خوردم ولی این راه و روش را درست نمی بینم و حتی اگر بخوام به این روش باشم ، کلا گروه خونم و ارمانهایم اجازه نمیده

هیچی ولش کن اصلا عذر میخوام پر حرفی کردم
                      ....دوست گرامی اسامی که من نام بردم صد در صد بدهکار آن حکومت هستن....اگر در آن زمان داریوش اقبالی در تلویزیون دیده نمیشد و معروف میتونستن 50 سال بخونن و پول در بیارن....بحث من این نبود که چرا انتقاد به حکومت پهلوی داشتن...حکومت شاه عاری از اشتباه نبود و انتقاداتی وارد بود شکی نیست...اما دوست گرامی باعث بدبختی این ملت از همین تفکرات چپ اقایون بود که ادعای روشنفکری داشتن بقولی ان زمان هر کسی با حکومت شاه مخالفت میکرد میگفتن ادم فهمیده ای هست..من خودم میدونم داریوش زن خواننده گی و استعداد داشته اما اگر از طریقه رادیو تلویزیون ان دوران معرفی نمیشد الان کجا بود؟....من خدمت شما عرض میکنم یک نخ سیگار پشت گوشش بود و تو گمرگ یا تو شوش یک گو.شه افتاده بود.....قصد کینه جویی و از این حرفا نیست بالاخره هر چقدر حافظه تاریخی مردم ضعیف باشه ولی دوستان فهیمی امثال شما وقتی متوجه میشن نباید خودشون رو گول بزنن.....مرحوم اسماعیل خویی و حتی عباس میلانی و منفرزاده از شهبانو عذر خواهی کرد....داریوش اقبالی لجن وقتی تو صدای امریکا ازش پرسیدن شما مخالف شاه بودید الان مخالف جمهوری اسلامی هستی...تکلیفت چیه کدوم طرفی هستی....گفت طرف مردم.....یکی نیست بهش بگه لجن تو این چهل سال کجا بودی که یکهو سر جریان مهسا امینی جلوی سازمان ملل پیدات شد....تو پهلوی ها رو قبول نداری گوه زیادی میخوری کنار رضا پهلوی عکس میگیری......حرف زیاد هست سرور گرامی

نظر

• alein delon
                        عضو فعال
                        • Nov 2020
                        • 380

در اصل توسط alein delon پست شده است View Post
                        کسانیکه این جا به داریوش مهرجویی اهانت کردند حتما و صد در صد مهره اطلاعاتی و امنیتی نظام هستند.

مگه میشه یه قتل اتفاق افتاده باشه اونوقت بیاییم ساده سازی و ماست مالی کنیم و بچسبونیم به اینکه اینا سلطنت طلب نبودند؟؟؟

پروژه به رهبری نشاندن این گاو چون از طرف مردم و گروه اپوزیسیون ری استارت به شکست انجامید حسابی براشون گران تمام شد.

قرار بود این پروژه از طرف هاشمی رفسن جانی نجس با دستگاه های اطلاعاتی انجام بگیره که ...................... خیلی حرف ها هست که به موقع اش خواهید فهمید.

حتی به رضا پهلوی در دوران رفسن جانی نفت می دادند بفروشه و بودجه من و تو و راه اندازی اش تو لندن هم بر اساس مافیای هاشمی و رضا پهلوی کلید خورد.
                        با دقت و کلمه به کلمه بخونید.

در واقع شیطان اکبر (رفسن جانی) می خواست با مافیایی که داره اول رهبر ایران بشه و بعد با یک پروژه که از زمان سعید امامی از امریکا برگشته بود ایران و در ایران قرار بود یکسری کارها بکند کشته شد و کارمای اعمالش بیخ گردنش گرفت.
                        سعید امامی که کشته شد یک طرف قضیه رفت رو هوا و این جریان ابتر شد و اومد با دستگاه اطلاعاتی باز کار پیش ببره که احمدی نژاد ریس جمهور شد و کلا سیستم و نقشه شون رفت رو هوا.

تعجب هم شاید بکنید ولی عین واقعیت و حقیقت.

مرزها رو باز گذاشتند برای یکسری اهداف و مثل ملخ افغانی وارد کشور کردند و این جنایت هم توسط افغان ها انجام شده چون مهرجویی و خانم اش یک جبهه گرفته بودند و واکنش نشان داده بودند که این کار عواقب داره.

عواقبش هم همه دیدند.

چه کسانی حالا میان مهرجویی خراب کنند؟؟

ساده هست دستگاههاای اطلاعاتی و امنیتی که پشت پرده در جریان ورود اینهمه افغان به ایران هستند.
                        آخرین ویرایش توسط alein delon؛ 2023/10/15, 11:47.

نظر

• Davar
                          عضو فعال
                          • May 2017
                          • 3124

در اصل توسط alein delon پست شده است View Post

قرار بود این پروژه از طرف هاشمی رفسن جانی نجس با دستگاه های اطلاعاتی انجام بگیره که ......................
                          خیلی حرف ها هست که به موقع اش خواهید فهمید.

دوست عزیز هر کسی که سکوت میکنه لطفا شما سکوت نکن! زمانش کی هست که افشاگری بکنید
                          اطلاعات ذی قیمتی دارید، حیفه که نشر داده نشه.(رضا پهلوی نفت رسمانجانی منوتو)

قتل هنرمندی مثل مهرجویی و بریدن سرش فقط وفقط یه پیام داره واسه سلبریتی های داخلی که علی کریمی دیگه ای پیدا نشه
                          با کیومرث پور احمد به چیزی که می خواستند نرسیدن ولی با مهرجویی .....

در ضمن در انقلاب سال گذشته هم پشت مردمش ایستاد/:.Heart.:/

درستش اینه که امثال مخملباف رو بشناسیم تا 57 دیگه ای رو واسمون تدارک نبینن.
                          .
                          .

نظر

• ریسعلی دلواری
                            عضو فعال
                            • Dec 2022
                            • 1933

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
                            دوست عزیز هر کسی که سکوت میکنه لطفا شما سکوت نکن! زمانش کی هست که افشاگری بکنید
                            اطلاعات ذی قیمتی دارید، حیفه که نشر داده نشه.(رضا پهلوی نفت رسمانجانی منوتو)

قتل هنرمندی مثل مهرجویی و بریدن سرش فقط وفقط یه پیام داره واسه سلبریتی های داخلی که علی کریمی دیگه ای پیدا نشه
                            با کیومرث پور احمد به چیزی که می خواستند نرسیدن ولی با مهرجویی .....

در ضمن در انقلاب سال گذشته هم پشت مردمش ایستاد/:.Heart.:/

درستش اینه که امثال مخملباف رو بشناسیم تا 57 دیگه ای رو واسمون تدارک نبینن.
                            .
                            .
                            57 نیست حداقل و حداكثر 10 سال دیگه تجزیه می شویم شك نكنید
                            یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ

نظر

• Davar
                              عضو فعال
                              • May 2017
                              • 3124

....دوست گرامی اسامی که من نام بردم صد در صد بدهکار آن حکومت هستن....اگر در آن زمان داریوش اقبالی در تلویزیون دیده نمیشد و معروف میتونستن 50 سال بخونن و پول در بیارن....بحث من این نبود که چرا انتقاد به حکومت پهلوی داشتن...حکومت شاه عاری از اشتباه نبود و انتقاداتی وارد بود شکی نیست...اما دوست گرامی باعث بدبختی این ملت از همین تفکرات چپ اقایون بود که ادعای روشنفکری داشتن بقولی ان زمان هر کسی با حکومت شاه مخالفت میکرد میگفتن ادم فهمیده ای هست..من خودم میدونم داریوش زن خواننده گی و استعداد داشته اما اگر از طریقه رادیو تلویزیون ان دوران معرفی نمیشد الان کجا بود؟....من خدمت شما عرض میکنم یک نخ سیگار پشت گوشش بود و تو گمرگ یا تو شوش یک گو.شه افتاده بود.....قصد کینه جویی و از این حرفا نیست بالاخره هر چقدر حافظه تاریخی مردم ضعیف باشه ولی دوستان فهیمی امثال شما وقتی متوجه میشن نباید خودشون رو گول بزنن.....مرحوم اسماعیل خویی و حتی عباس میلانی و منفرزاده از شهبانو عذر خواهی کرد....داریوش اقبالی لجن وقتی تو صدای امریکا ازش پرسیدن شما مخالف شاه بودید الان مخالف جمهوری اسلامی هستی...تکلیفت چیه کدوم طرفی هستی....گفت طرف مردم.....یکی نیست بهش بگه لجن تو این چهل سال کجا بودی که یکهو سر جریان مهسا امینی جلوی سازمان ملل پیدات شد....تو پهلوی ها رو قبول نداری گوه زیادی میخوری کنار رضا پهلوی عکس میگیری......حرف زیاد هست سرور گرامی
                              با اکثر نظراتت موافقم ولی خیلی ها هستند که اگه بخواهیم با همین تفکر جلو بریم باید بزاریمشون کنار و این اصلا برای ادامه مبارزه خوب نیست یعنی کم کردن مبارزین فقط به این دلیل که یه زمانی گفتی مرگ بر شاه و الان جرات پشیمانی هم نداری!!!
                              در مورد داریوش بحث نمی کنیم که کاملا درست می فرمایید
                              در مورد مهرجویی و استقبال ازقتلش!!!!! بحث می کنیم که اصلا در نظر نمی گیرید مهرجویی کجا زندگی میکرده؟
                              توی ایران بوده یا مثل داریوش در امنیت امریکا؟ توقع چه چیزی از مهرجویی داشتید که انجام نداده؟
                              ماها که مخالفیم مگه چیکار کردیم که مهرجویی انجام نداده؟
                              شجریان چی؟ ایشون هم از مخالفین پهلوی بود.
                              یا جواد ظریف که ضربات مهلکی به همین نظام مقدس وارد کرده، صادق زیبا کلام همچنین.
                              مگه چقدر سلبریتی تاثیر گذار داریم که بخواهیم همشون رو رد کنیم اون هم با این دلیل که یه زمانی گفتی مرگ بر شاه؟
                              ارادت.

نظر

• abdollah000
                                عضو فعال
                                • Apr 2022
                                • 1491

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
                                با اکثر نظراتت موافقم ولی خیلی ها هستند که اگه بخواهیم با همین تفکر جلو بریم باید بزاریمشون کنار و این اصلا برای ادامه مبارزه خوب نیست یعنی کم کردن مبارزین فقط به این دلیل که یه زمانی گفتی مرگ بر شاه و الان جرات پشیمانی هم نداری!!!
                                در مورد داریوش بحث نمی کنیم که کاملا درست می فرمایید
                                در مورد مهرجویی و استقبال ازقتلش!!!!! بحث می کنیم که اصلا در نظر نمی گیرید مهرجویی کجا زندگی میکرده؟
                                توی ایران بوده یا مثل داریوش در امنیت امریکا؟ توقع چه چیزی از مهرجویی داشتید که انجام نداده؟
                                ماها که مخالفیم مگه چیکار کردیم که مهرجویی انجام نداده؟
                                شجریان چی؟ ایشون هم از مخالفین پهلوی بود.
                                یا جواد ظریف که ضربات مهلکی به همین نظام مقدس وارد کرده، صادق زیبا کلام همچنین.
                                مگه چقدر سلبریتی تاثیر گذار داریم که بخواهیم همشون رو رد کنیم اون هم با این دلیل که یه زمانی گفتی مرگ بر شاه؟
                                ارادت.
                                ...من از مرگ مهرجویی استقبال نکردم...ولی کلا از ادمهای بی صفت و قدر نشناس خوشم نمیاد......هزینه ای برای امثال ایشون شده برای خدمت به مردم نه علیه مردم......قدر نشناسی هم حدی داره...شاه جوانانی رو برای اموزش خلبانی به امریکا اعزام کرد برای دفاع از این کشور و الحق همگی حتی بعضی از خلبانان توده ای علیرغم مخالف شاه بودن در خدمت مردم بودن...در ضمن من و شما جایگاه مون با مهرجویی فرق میکنه...تو هر کشوری هنرمندان و ورزشکاران باید صدای مردم باشند
                                آخرین ویرایش توسط abdollah000؛ 2023/10/15, 13:06.

نظر

در حال کار...
                                X