اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پروواز
    ستاره‌دار(6)
    • Sep 2020
    • 5236

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط pournikdast پست شده است View Post
    سلام و عرض ادب...
    یک بخشی از آن کاملا حسی است و طبیعتا تخت تاثیر خلط هیجان و استدلال...
    در حد اطلاعات بسیار اندکی هم که دارم به نظرم از ابتدا هم تشکیل دولت مستقل در سرزمین دیگر؛ دلایل کاقی نداشت...
    حتی اگر فرض کنیم دلایل برای تشکیل این دولت مستقل کافی بود؛ بعد از آن به نظرم با میزبان رفتاری خوبی نشد...
    هر چند که به نظرم تگرشهای رادیکال هر دو طرف اگر میخواستند و یا شاید قدرتهای بزرگتر اجازه میدادند امروز شاهد این وضعیت نبودیم...
    ارادت...
    درود، آیا برای ایران آزادسازی شهر بحرین که دولت مستقل هم راستا با سعودی در آن شکل گرفته نباید در اولویت باشه؟ آیا آزادسازی شهرهای شمالی ایران که دولت های مستقل در اونها شکل گرفته نباید در اولویت باشه؟

نظر

• pournikdast
      ستاره‌دار(2)
      • Oct 2020
      • 525

در اصل توسط بورسفام پست شده است View Post
      سلام و عرض ادب
      نه ارزشی هستم نه بی ارزش
      به نظر شما در مورد اوکراین که در تحریم ها علیه ایران کاملا همسو با امریکا عمل کرده مثل فلسطین فکر کنیم؟
      همیشه گفتم رسانه کاری می‌کند که جای دوست و دشمن را عوض می‌کنی
      سلام و عرض ادب...
      حداقل برای بنده به عنوان هم صحبت مجازی ارزشمند هستید...
      بله بنده هم میدونم که حکومت فعلی چازه ای جز طرفداری از شریک به ظاهر استراتژیک خود یعنی روسیه ندارد، بحث بزک کردن بیفایده ی سیاست کثیف از طریق شعارها و ارزشهاست که خروجی اش فقط بدبینی به هر ارزشی است!
      در ضمن دشمن تر از حکومت فعلی برای کشورم، دشمنی نمیشناسم!
      ارادت...
      آخرین ویرایش توسط pournikdast؛ 2023/10/19, 17:23.

نظر

• بامبو
        عضو فعال
        • Feb 2015
        • 467

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
        ناتالیا فادیوا مدل اسرائیلی سایت پورنو OnlyFans به طرفداراش گفت که برای مبارزه با حماس در ارتش اسرائیل ثبت نام کرده است

حمید رسایی داشت برای اعزام به غزه بی تابی میکرد فقط یه لحظه صحنه ای رو تصور کنید که مثلا جنگ پارتیزانی راه افتاده دارن کوچه به کوچه خونه به خونه میجنگن یهو تمامی نفرات هردوطرف کشته میشن فقط این وحمیدرسایی مونده وحالا مجبورن یه جنگ تن به تن و تمام عیار داشته باشن

چه شود!!!

نظر

• pournikdast
          ستاره‌دار(2)
          • Oct 2020
          • 525

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
          درود، آیا برای ایران آزادسازی شهر بحرین که دولت مستقل هم راستا با سعودی در آن شکل گرفته نباید در اولویت باشه؟ آیا آزادسازی شهرهای شمالی ایران که دولت های مستقل در اونها شکل گرفته نباید در اولویت باشه؟
          با سلام و وقت بخیر...
          اگر بخوام فقط بر اساس ذهن ایده آل گرایم عرض کنم، آرزو میکنم کاش دیگر کشورگشایی و یا حتی آزادسازی برای هیچ شخص یا کشوری اولویت نباشه...
          وقتی دنیای خشن و واقعی رو میبینم، باید بگم اگر توانش رو داشته باشه؛ حق با شماست...
          ارادت...

نظر

• طيب
            عضو فعال
            • Nov 2010
            • 3051

سلام و عرض ادب و احترام

موضوع مهم منافع کشورهاست که مد نظر دولت های مرتبط است

در گذشته تحریم ها را هم آمریکا و روسیه و چین و سایر اعضا شورای امنیت سازمان ملل امضا کرده اند یعنی منافع کشورشان ایجاب می‌کرد

منافع کشورشان رفاه و آسایش و امنیت مردمان کشورشان هست وهر تصمیمی در این راستاست

ولی متاسفانه در کشور ما اولویت ها موارد دیگری است که موجبات چنین روزهایی را رقم زده ووووو

متاسفانه در وضعیت بدی قرار داریم ولی بنده به آینده امیدوار هستم چون مردم ایران تغییرات بزرگ را زود رقم می‌زنند

به امید روزی که سرزمین ما و مردم در کمال آرامش و در رفاه و آسایش زندگی کنند به امید خدا

سلامتی و موفقیت روزافزون براتون آرزومندم

نظر

• پروواز
              ستاره‌دار(6)
              • Sep 2020
              • 5236

وزیر خارجه ترکیه: سیاست حذف حماس کلید خورده است

هاکان فیدان گفت:
              ? به نظر می‌رسد آمریکایی‌ها سیاست حذف حماس را در فلسطین پذیرفته‌اند و اسرائیلی‌ها برای آن تلاش می‌کنند.

نظر

• EHSANI
                ستاره‌دار(3)
                • Sep 2020
                • 2123

با سلام و وقت بخیر...
                اگر بخوام فقط بر اساس ذهن ایده آل گرایم عرض کنم، آرزو میکنم کاش دیگر کشورگشایی و یا حتی آزادسازی برای هیچ شخص یا کشوری اولویت نباشه...
                وقتی دنیای خشن و واقعی رو میبینم، باید بگم اگر توانش رو داشته باشه؛ حق با شماست...
                ارادت...
                درود جناب دکتر
                کشورگشایی در گذشته با هدف دسترسی به منابع و زمینهای حاصلخیر صورت میگرفت
                و امروز اقتصاد و صنعت تعریف دیگری دارد
                لاکن دسترسی و کنترل نقاط ژئوپلیتیک ميتونه انگیزه خوبی برای کشورگشایی باشه
                مثلاً برای ایران، بازگشت گرجستان، باارزش‌تر از افغانستان یا کردستان عراق است
                حتی از بحرین هم باارزش‌تر است
                نگرش ، همه چیز است .

نظر

• دکترزیبایی عروق
                  ستاره‌دار(9)
                  • Sep 2020
                  • 631

حسین شریعتمداری، مدیر مسئول کیهان بچه ها/:.yead.:/ از مسئولان کشور خواست به اسرائیل حمله شود.

[COLOR=#ff0000]از خموشی گل میخانه شادی وعشق[/COLOR]/ [COLOR=#b22222]از سکوت ساقی و از مرگ جام[/COLOR]/ [COLOR=#0000cd]از نوای سرد یک دوردی کش افتاده پای میکده[/COLOR]/ از عزای شیشه می ترسد دلم..................می ترسد دلم..............

نظر

• EHSANI
                    ستاره‌دار(3)
                    • Sep 2020
                    • 2123

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
                    درود و عرض ادب
                    کلا نگرش رادیکال و کمال گرایی که میاد وسط ، معمولا همه چی منهدم میشه

(البته سم بودن کمال گرایی رو از شخص شما هم آموختم)

ارادت
                    درود
                    کمالگرایی ، اسم خوبی داره و شاید در جای مناسب خودش لازم باشه
                    ولی فکر نمی‌کنم در سیاست و حکومت، چیز خوبی محسوب بشه

در زندگی شخصی هم افراد کمال‌گرا معمولا زندگی خوب و شاد و سعادتمندی ندارند
                    نگرش ، همه چیز است .

نظر

• دکترزیبایی عروق
                      ستاره‌دار(9)
                      • Sep 2020
                      • 631

نوشته اصلی توسط linux_linda
                      ناتالیا فادیوا مدل اسرائیلی سایت پورنو OnlyFans به طرفداراش گفت که برای مبارزه با حماس در ارتش اسرائیل ثبت نام کرده است

حمید رسایی داشت برای اعزام به غزه بی تابی میکرد

آنک امام ما علم بگرفته بر دوش

تکبیرزن، لبیک‌گو، بنشین به رهوار

مقصد دیار قدس، همپای جلودار …
                      [COLOR=#ff0000]از خموشی گل میخانه شادی وعشق[/COLOR]/ [COLOR=#b22222]از سکوت ساقی و از مرگ جام[/COLOR]/ [COLOR=#0000cd]از نوای سرد یک دوردی کش افتاده پای میکده[/COLOR]/ از عزای شیشه می ترسد دلم..................می ترسد دلم..............

نظر

• Bikhabar
                        ستاره‌دار(22)
                        • Sep 2020
                        • 1189

در حد اطلاعات بسیار اندکی هم که دارم به نظرم از ابتدا هم تشکیل دولت مستقل در سرزمین دیگر؛ دلایل کاقی نداشت...
                        حتی اگر فرض کنیم دلایل برای تشکیل این دولت مستقل کافی بود؛ بعد از آن به نظرم با میزبان رفتار خوبی نشد...
                        هر چند که به نظرم تگرشهای رادیکال هر دو طرف اگر میخواستند و یا شاید قدرتهای بزرگتر اجازه میدادند امروز شاهد این وضعیت نبودیم...
                        ارادت...
                        اروپاییها وقتی وارد آمریکا شدند با میزبان رفتار خوبی شد؟ .. از هر کشوری در قاره آمریکا که دولتی غیر سرخ‌پوست داشته باشه هم خوشتون نمیاد؟

ایرانی‌ها چظور؟! .. با فرض آریایی بودن .. فکر می‌کنید زمانیکه وارد فلات ایران شدند با میزبان رفتار خوبی داشتند؟!

نظر

• دکترزیبایی عروق
                          ستاره‌دار(9)
                          • Sep 2020
                          • 631

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
                          اروپاییها وقتی وارد آمریکا شدند با میزبان رفتار خوبی شد؟ .. از هر کشوری در قاره آمریکا که دولتی غیر سرخ‌پوست داشته باشه هم خوشتون نمیاد؟

ایرانی‌ها چظور؟! .. با فرض آریایی بودن .. فکر می‌کنید زمانیکه وارد فلات ایران شدند با میزبان رفتار خوبی داشتند؟!
                          اعراب که وارد ایران شدند

رفتار خوبی داشتند/:.yead.:/

نظر

• zess
                            عضو فعال
                            • Nov 2013
                            • 3107

الجزیره به نقل از تیم تحقیق دیجیتال خود اعلام کرد که بررسی های این تیم که ثانیه به ثانیه رخدادهای انفجار بیمارستان غزه را بررسی کرده به وضوح نشان می دهد، که اسرائیل چهار بار در بازه ی زمانی منتهی به انفجار حوالی بیمارستان المعمداني را هدف قرار داده است که یکی از آنها موجب فاجعه کشتار حدود پانصد تن در این بیمارستان شده است. این موارد در لحظات ۱۸:۵۴:۲۸ و ۱۸:۵۵:۰۳ و ۱۸:۵۷:۴۲ و ۱۸:۵۸:۰۳ بوده است که انفجار آخر منتهی به فاجعه کشتار وسیع شده است.

---

قابل توجه بیماران و متوهمان

نظر

• دکترزیبایی عروق
                              ستاره‌دار(9)
                              • Sep 2020
                              • 631

[QUOTE=zess;1065059]الجزیره به نقل از تیم تحقیق دیجیتال خود اعلام کرد که بررسی های این تیم که ثانیه به ثانیه رخدادهای انفجار بیمارستان غزه را بررسی کرده به وضوح نشان می دهد، که اسرائیل چهار بار در بازه ی زمانی منتهی به انفجار حوالی بیمارستان المعمداني را هدف قرار داده است که یکی از آنها موجب فاجعه کشتار حدود پانصد تن در این بیمارستان شده است. این موارد در لحظات ۱۸:۵۴:۲۸ و ۱۸:۵۵:۰۳ و ۱۸:۵۷:۴۲ و ۱۸:۵۸:۰۳ بوده است که انجار آخر منتهی به فاجعه کشتار وسیع شده است.

---

فدای سرت
                              پوتینتون:D سالم باشه/:.yead.:/

نظر

• afshinamin
                                عضو فعال
                                • Jul 2013
                                • 4495

در اصل توسط دکترزیبایی عروق پست شده است View Post
                                الجزیره به نقل از تیم تحقیق دیجیتال خود اعلام کرد که بررسی های این تیم که ثانیه به ثانیه رخدادهای انفجار بیمارستان غزه را بررسی کرده به وضوح نشان می دهد، که اسرائیل چهار بار در بازه ی زمانی منتهی به انفجار حوالی بیمارستان المعمداني را هدف قرار داده است که یکی از آنها موجب فاجعه کشتار حدود پانصد تن در این بیمارستان شده است. این موارد در لحظات ۱۸:۵۴:۲۸ و ۱۸:۵۵:۰۳ و ۱۸:۵۷:۴۲ و ۱۸:۵۸:۰۳ بوده است که انجار آخر منتهی به فاجعه کشتار وسیع شده است.

---

فدای سرت
                                پوتینتون:D سالم باشه/:.yead.:/

چقدر هم الجزیره قطر بیطرف هست آخه/.:blinksmiley.:/

فقط بقول اصفهانیها "یوخده" همه سران حماس در قطر زندگی میکنند:D

نظر

در حال کار...
                                X