اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • b4city
    عضو فعال
    • Nov 2020
    • 4117

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط pournikdast پست شده است View Post
    سلام و عرض ادب...
    یک بخشی از آن کاملا حسی است و طبیعتا تحت تاثیر خلط هیجان و استدلال...
    در حد اطلاعات بسیار اندکی هم که دارم به نظرم از ابتدا هم تشکیل دولت مستقل در سرزمین دیگر؛ دلایل کاقی نداشت...
    حتی اگر فرض کنیم دلایل برای تشکیل این دولت مستقل کافی بود؛ بعد از آن به نظرم با میزبان رفتار خوبی نشد...
    هر چند که به نظرم تگرشهای رادیکال هر دو طرف اگر میخواستند و یا
    شاید قدرتهای بزرگتر اجازه میدادند امروز شاهد این وضعیت نبودیم...
    ارادت...
    درود جناب پورنیکدست
    به نظرم اگر کمی پیشتر بروید و به نقد از این نانازی لوس و ته تغاری فعلا بغض کرده جهان غرب بزنید ( اسرائیل ) ، باید کم کم سیبل را تقویت کنید برای حملات و اتهامات و متلک ها
    هر چند احترام شما را فکر میکنم تا حد زیادی و تا جائی که بشه نگه میدارند ولی خب باید دید تا کجا میخوای پیش بری . در ادامه توضیح بیشتری میدم

جهان غربی که به درستی به اون اشاره داشتید ( قرمز بولد شده ) فعلا در حال دست نوازش مکرر بر سر کشیدن این لوس و ته تغاری و گوگولیشون هستند که این روزها بغض شدیدی داره
    این میاد اون میره ، روز بعدی این میره و اون میاد و یکی پس از دیگری با بانگ بلند میگن نانازی بعض نکن ما هستیم

به نظر شما اگر یه گوشه دیگه جهان در این 2 هفته 100 هزار یا یک میلیون نفر کشته شده بودند یا فجایع بسی بیشتر بود ، چنین شاهد چنین پیش دستی و ربودن گوی سبقت در رفت و امدها در سطح کلان سیاست جهان غرب بودیم ؟ خیر
    بلینکن در بدو ورودش 10 روز پیش به اسرائیل میگه من فقط به عنوان وزیر خارجه امریکا نیامدم ، به عنوان یک یهودی امدم .... تو خود بخوان حدیث مفصل ...
    حمایتهاشون به درک .... ای کاش اینقدر متناقض و باری به جهت نسبت به دیگر کشورها و وقایع نبودند

بگذریم ...
    موضوعی که گفتم توضیح میدم . در ارتباط با سطر اول این کامنت
    شوربختانه جامعه به شدت دوقطبی شده و در همین تاپیک به عالی ترین شکلش شاهد هستیم
    قبلا گفتم چون سیاست داخلی مبنی بر طرفداری از فلسطین است ( البته با شکل و شیوه خاص خودش ) حالا هر کی بیاد دهن باز کنه و بخواد حمایتی داشته باشه یا برعکس نقدی بر ته تغاری داشته باشه ..... اقا سیبل قوی را باید اماده کرد . من که سیبلم چندین تیر خورد . از شما فعلا سالم است

نظرات وقتی اینقدر امیخته به سیاست زدگی و ارتباطش با سیاست داخلی به حد بسیار زیاد پیوند خورد ، دیگه نمیشه ارزیابی درستی کرد و قضاوتها قطعا دچار خطا میشه و فضای دو قطبی منزجر کننده ای پیش میاد
    از بس توضیح هم میدیم و افاقه نمیکنه خسته شدیم دیگه ...
    هی باید بگم قبلا هم گفتم .... اینهمه میگیم و عاقبت ....

حتی مثال جزایر سه گانه را زدم که حکومت به درستی و بجا داره میگه متعلق به ایران است ، پس خوبه در مخالفت با حکومت بگیم نه بیخود میکنی متعلق به امارات است ؟ یعنی هر حرفی داخل زدند یا هر عملی داشتند ما باید بی کم و کاست 180 درجه وارنه اش را بگیم یا عمل کنیم تا بشیم مخالف ؟؟؟؟/:.negaran.:/:.thumbsdownsmileyan:.thumbsdownsmileyan:.thumbsdo wnsmileyan

نگاه کنید به این دو قسمت از دو کامنت
    اولیش از دوستی که دست به متلک و اتهام و تیکه اندازیش هم ید طولائی دارد

اتفاقاً این چند روزه که بحث اسرائیل مطرح شده
    بنده متوجه شدم اکثر کاربران ایرانیِ مخالف حکومت در فضای مجازی
    مصرّاً و مؤکداً خواستار حمله جمهوری اسلامی به اسرائیل شده اند !

و دوست دیگی بلافاصله تائید میکنه و میگوید

دقیقا

گویا سرسخت ترین طرفداران حمله به اسراییل ،مخالفان حکومت ایران بوده اند !! ما خبر نداشتیم
    :D

جالبه دوست دوم هر از گاهی از ایات قران هم مایه میگذاره . ولی دست به اتهام و تکه پرانی با نره بالا ...

نظراتی از این دست حاوی تسمخر هم هست . در واقع میگه اینا که از اسرائیل بد میگن یا نقد میکنند یا برای طرف مقابل حق و حقوق قائل هستند ، طرف حکومتند و ریاکار ، ما هستیم که مخالفیم . استدلال را می بینی ؟ /:.negaran.:/:.thumbsdownsmileyan
    چه کسی و کجا از حمله به اسرائیل حمایت کرده ؟
    بیشترین نقد و بررسی در این زمینه و مخالف نظر این دوستان و دیگران ، من بودم که نظر دادم و بارها از حق و حقوق مردم فلسطین گفتم و حمایت کردم . نه حرف از حمله زدم و نه نابودی
    و گفتم اسرائیل استخواان در گلو مانده است با حمایت بی حد و حصر جهان غرب و کاریش نمیشه کرد . باید صلح و دو دولتی را در پیش گرفت

این اتهامات را این افراد از کجا میارند ؟ جناب پور نیکدست شما بعنوان کسی که روان شناسی خوندید امیدی به اینده هم دارید با این وضعیت و این دو قطبی ها ؟ مسبب این دو قطبی ها چه کسانی یا چه قشری هستند ؟
    اشکارا میگن هر کی نظرش با ما فرق داشت یه جور ادم دیگس و فقط مائیم که ...
    انحصار طلبی و اقتدار گرائی مطلق

ایا همون چیزی است که ایدی مرغ سحر گفت ؟
    طولانی شد عذر میخوام در ادامه اگر مایل بودید بیشتر حرف میزنیم

نظر

• pournikdast
      ستاره‌دار(2)
      • Oct 2020
      • 525

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
      درود جناب پورنیکدست

این اتهامات را این افراد از کجا میارند ؟ جناب پور نیکدست شما بعنوان کسی که روان شناسی خوندید امیدی به اینده هم دارید با این وضعیت و این دو قطبی ها ؟ مسبب این دو قطبی ها چه کسانی یا چه قشری هستند ؟
      اشکارا میگن هر کی نظرش با ما فرق داشت یه جور ادم دیگس و فقط مائیم که ...
      انحصار طلبی و اقتدار گرائی مطلق
      سلام و عرض ادب...
      بله حق با شماست ما از کودکی یاد گرفته ایم، که ترکیب راحت تر از تجزیه است و به ما سرعت بالاتری در دسته بندی میدهد و زحمت پردازش شناختی را نیز کاهش میدهد...
      این است که تقریبا همه درگیر خطاهای شناختی همچون تعمیم، تفکر دوقطبی، پیشداوری و برچسب زدن هستیم، ما کُل را راحت تر میبینم حتی اگر بخشی از این کل را تحریف کرده باشیم و یا خودمان اضافه کرده باشیم!
      اما مسبب دوقطبی را شخص یا گروهی خاص نمیدانم، فکر میکنم وقتی یک سیستم به جای قانون محوری؛ ایدئولوژی محور و تمامیت خواه باشد احتمال ایجاد دوقطبی را در مردم همان جامعه افزایش میدهد، چون مزایا و رستگاری را برای گروهی خاص در نظر میگیرد و در گروه با تفکر مقابل احساس تبعیض و سرخوردگی ایجاد میکند...
      البته که هر فرد و جمعی ناچار به انتخاب نگرش است بیشتر مقصودم در اختلافات داخلی است که با چاشنی تقابل شدت میگیرد...
      اما راجع به امید به آینده، سوای تحلیل زمانی؛ بازگشت به میانگین را اتفاقی قطعی میدانم و این باعث امیدواری است...
      خلاصه کلام بنده با احترام به تمامی نظرات دوستان؛ در مورد بحث فلسطین با نظرات جنابعالی و جناب طیب نزدیکی بیشتری دارم...
      ارادت...

نظر

• b4city
        عضو فعال
        • Nov 2020
        • 4117

500 نفر یهودی و عمدتا جوان میریند داخل کنگره امریکا و بست مینشینند تا پلیس به زور بیرونشون کنه
        و میگن جنگ و خونریزی و بخصوص بمباران و کشتن کودکان غزه را تمام کنید

خود یهودی های امریکا پلاکارد بزرگ نوشتند خون اسرائیلی رنگین تر فلسطینی نیست

اون وقت اینجا اگر بر خلاف دیگران حرف بزنی انواع و اقسام متلک ها و .... :.thumbsdownsmileyan:.thumbsdownsmileyan

امیدی هم هست ؟ نعععععععع

نظر

• vion
          عضو فعال
          • Oct 2020
          • 825

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
          500 نفر یهودی و عمدتا جوان میریند داخل کنگره امریکا و بست مینشینند تا پلیس به زور بیرونشون کنه
          و میگن جنگ و خونریزی و بخصوص بمباران و کشتن کودکان غزه را تمام کنید

خود یهودی های امریکا پلاکارد بزرگ نوشتند خون اسرائیلی رنگین تر فلسطینی نیست

اون وقت اینجا اگر بر خلاف دیگران حرف بزنی انواع و اقسام متلک ها و .... :.thumbsdownsmileyan:.thumbsdownsmileyan

امیدی هم هست ؟ نعععععععع
          درود
          کاتولیک تر از پاپ.. برخی عزیزان کاتولیک تر از پاپ هستند..
          پیش از انقلاب جوانان دانشگاه رفته و کتاب خوانده .. و چه بساء کتاب نخوانده... فورا جذب جنبش های چپ و مارکسیستی میشدند.. چرا چون شیک تر بود.. میشد براحتی با ان با نظام حاکم مخالفت کرد.. ژست روشنفکری هم داشت.. شلوار 6 جیب و کتانی می پوشیدی و کوله پشتی هم دستت میگرفتی .. دختران جوان شیفته ات میشدند.../:.negaran.:/ اون روزگار گفتمان چپ و چریکی غالب شده بود.. اما شطرنج سیاست مشتری نداشت.. چرا ان که کسل کننده بود و صبوری میخواست.. حتی شنیدم که مرحوم بازرگان در دادگاه گفت : ما آخرین نسلی هستیم که از راه مسالمت امیز و مدنی خواهان اصلاح و برخی تغییرات هستیم .. پس از ما جوان ها و نوجوان ها قلم را به کناری نهاده و مسلسل در دست میگیرند..
          جامعه امروز ایران پیش از همه نیازمند ارامش است. تا در سایه این ارامش دیدگاه های مختلف و متصاد با هم گفتگو کنند و نهایت به جمع بندی برسند.. این روزها رسانه داشتن امری پیش پا افتاده و بدوی است.. و هر انسان این روزها رسانه است.
          از دیدگاه های مخالف نرنجید...
          وزن مسائل و مشکلات اخیر به گونه ای نییست که قدرت های جهانی و منطقه ای بسادگی از کنارش گذر کنند
          ارادت

نظر

• علیرضا۱۲۳
            عضو فعال
            • Sep 2022
            • 2753

در اصل توسط vion پست شده است View Post
            درود
            کاتولیک تر از پاپ.. برخی عزیزان کاتولیک تر از پاپ هستند..
            پیش از انقلاب جوانان دانشگاه رفته و کتاب خوانده .. و چه بساء کتاب نخوانده... فورا جذب جنبش های چپ و مارکسیستی میشدند.. چرا چون شیک تر بود.. میشد براحتی با ان با نظام حاکم مخالفت کرد.. ژست روشنفکری هم داشت.. شلوار 6 جیب و کتانی می پوشیدی و کوله پشتی هم دستت میگرفتی .. دختران جوان شیفته ات میشدند.../:.negaran.:/ اون روزگار گفتمان چپ و چریکی غالب شده بود.. اما شطرنج سیاست مشتری نداشت.. چرا ان که کسل کننده بود و صبوری میخواست.. حتی شنیدم که مرحوم بازرگان در دادگاه گفت : ما آخرین نسلی هستیم که از راه مسالمت امیز و مدنی خواهان اصلاح و برخی تغییرات هستیم .. پس از ما جوان ها و نوجوان ها قلم را به کناری نهاده و مسلسل در دست میگیرند..
            جامعه امروز ایران پیش از همه نیازمند ارامش است. تا در سایه این ارامش دیدگاه های مختلف و متصاد با هم گفتگو کنند و نهایت به جمع بندی برسند.. این روزها رسانه داشتن امری پیش پا افتاده و بدوی است.. و هر انسان این روزها رسانه است.
            از دیدگاه های مخالف نرنجید...
            وزن مسائل و مشکلات اخیر به گونه ای نییست که قدرت های جهانی و منطقه ای بسادگی از کنارش گذر کنند
            ارادت
            درود
            اتفاقا من فکر میکنم کاتولیک تر از پاپ حکومت و طرفداران حکومت ما هستند...که شدند کاسه داغ تر از آش و میلیاردها دلار ثروت این مملکت رو در چاه مقاومت ریختند...پاپ الان مصر و سوریه و اردن و لبنان و مهمتر از همه خود مردم فلسطین هستند...ما از اونها کاتولیک تر هستیم!!!!
            حالا این به کنار...استاندارد حقوق بشری دوگانه رو کجا دلمون بگذاریم....دختر بچه مظلوم و معصوم ایرانی رو ساچمه به چشمش می‌زنیم و کورش میکنم و زیر بار مسولیت هم نمی‌ریم.. ..دختر بچه فلسطینی رو در بیمارستانهای غزه نشان میدهیم که ببینید اسرائیل زد و کشت و نابود کرد!!!

نظر

• vion
              عضو فعال
              • Oct 2020
              • 825

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
              درود
              اتفاقا من فکر میکنم کاتولیک تر از پاپ حکومت و طرفداران حکومت ما هستند...که شدند کاسه داغ تر از آش و میلیاردها دلار ثروت این مملکت رو در چاه مقاومت ریختند...پاپ الان مصر و سوریه و اردن و لبنان و مهمتر از همه خود مردم فلسطین هستند...ما از اونها کاتولیک تر هستیم!!!!
              حالا این به کنار...استاندارد حقوق بشری دوگانه رو کجا دلمون بگذاریم....دختر بچه مظلوم و معصوم ایرانی رو ساچمه به چشمش می‌زنیم و کورش میکنم و زیر بار مسولیت هم نمی‌ریم.. ..دختر بچه فلسطینی رو در بیمارستانهای غزه نشان میدهیم که ببینید اسرائیل زد و کشت و نابود کرد!!!
              درود

چه جوری از حرف هام نتیجه گرفتی طرفدار حکومت هستم.. برام جالبه.. و خوشحال میشم این رمز گشایی را باهام به اشتراک بگذارین..
              دعوای ایران و اسرائیل عرض کردم تمدنی است... و بیش گفتن از شان کلام میکاهد.
              من نماینده گروه خاصی نیستم که ازشون دفاع کنم یا رد شون کنم..

نظر

• EHSANI
                ستاره‌دار(3)
                • Sep 2020
                • 2124

سلام و عرض ادب...
                بله حق با شماست ما از کودکی یاد گرفته ایم، که ترکیب راحت تر از تجزیه است و به ما سرعت بالاتری در دسته بندی میدهد و زحمت پردازش شناختی را نیز کاهش میدهد...
                این است که تقریبا همه درگیر خطاهای شناختی همچون تعمیم، تفکر دوقطبی، پیشداوری و برچسب زدن هستیم، ما کُل را راحت تر میبینم حتی اگر بخشی از این کل را تحریف کرده باشیم و یا خودمان اضافه کرده باشیم!
                اما مسبب دوقطبی را شخص یا گروهی خاص نمیدانم، فکر میکنم وقتی یک سیستم به جای قانون محوری؛ ایدئولوژی محور و تمامیت خواه باشد احتمال ایجاد دوقطبی را در مردم همان جامعه افزایش میدهد، چون مزایا و رستگاری را برای گروهی خاص در نظر میگیرد و در گروه با تفکر مقابل احساس تبعیض و سرخوردگی ایجاد میکند...
                البته که هر فرد و جمعی ناچار به انتخاب نگرش است بیشتر مقصودم در اختلافات داخلی است که با چاشنی تقابل شدت میگیرد...
                اما راجع به امید به آینده، سوای تحلیل زمانی؛ بازگشت به میانگین را اتفاقی قطعی میدانم و این باعث امیدواری است...
                خلاصه کلام بنده با احترام به تمامی نظرات دوستان؛ در مورد بحث فلسطین با نظرات جنابعالی و جناب طیب نزدیکی بیشتری دارم...
                ارادت...
                درود جناب قاضی

دیدم این برادرمون حکومت بر شما آورده است ،

تا اومدم متهم رو بیارم دادگاه که از خودش دفاع کنه

دیدم جناب قاضی حکم رو صادر کرده و ختم دادرسی رو هم اعلام کرده !

دست شما درد نکنه ، دیگه زحمت ما رو هم کم کردید !

ممنون و متشکر @};-
                نگرش ، همه چیز است .

نظر

• EHSANI
                  ستاره‌دار(3)
                  • Sep 2020
                  • 2124

سلام و عرض ادب...
                  ارادت...
                  و اما بعد از شوخی :D

درود جناب دکتر ، عصر به خیر

الان داشتم با خودم میگفتم چقدر خوش شانس هستم که
                  افتخار مصاحبت با جناب دکتر روانشناس رو در این محیط دارم
                  منظور بهره مندی از دانش و تجربیات جنابعالی است
                  این چیزی که میخوام بگم ربطی به قضیه اون برادرمون نداره ، کلی میگم

تصور کنید یک رخداد در جهان بیرون اتفاق می افته
                  دو نفر همزمان به اون رخداد نگاه میکنند
                  اما با کمال تعجب متوجه میشویم که این دو نفر ،
                  دو تصویر متفاوت از واقعه رو بازگو میکنند
                  خودم هم به عنوان شخص سوم به صحنه نگاه میکنم
                  و یک تصور سومی متفاوت با هردو تصویر آنها می بینم

جناب دکتر علت این اختلاف تصاویر در مشاهده همزمان یک رخداد چیه ؟!

مسلماً باید علت را در درون این افراد جستجو کرد
                  بیرون هرچه باشد ، برای هر سه نفر یکسان بوده است
                  این افراد با 3 عینک متفاوت به صحنه نگاه کرده اند . درسته ؟

سوال اینه که چی میشه که افراد عینکهای (نگرش) متفاوتی دارند ؟

هرچند ، تا شما اینجا هست که بنده شش کلاسه ! که نباید در این قضیه نظر بدم
                  ولی تا شما دوباره آنلاین شوید ، نظر که نه... ولی تجربه خودمو میگم

تجربه بنده میگه باید دید عینکها ، چرا با هم اختلاف دارند ؟
                  و قبلش باید دید این افراد عینکهای خودشون رو از کجا آورده اند
                  من حدس میزنم اون که براشون عینک ساخته ، شخص واحدی نبوده
                  خب هر عینک سازی ، استاندارد مخصوص خودشو داره
                  اختلاف از همین تفاوت استانداردها در بین عینک سازها نشأت میگیره

چه عواملی نگرش انسانها رو تحت تاثیر قرار میده ؟
                  یا بهتره بگم چه عواملی نگرش انسانها رو میسازه ؟

خانواده
                  ایدئولوژی
                  تعلیم و تربیت
                  آموزش و پرورش
                  محیط و جامعه
                  نیازها و وابستگی ها
                  ترس ها و پناهگاه ها
                  و...

=========================

ما توی بورس میگیم هرکس تحلیل درستی از بازار نداشته باشه ضرر میکنه
                  یعنی تحلیل بنده یا همون تصویری که بنده از جهان بیرون ادراک کردم
                  باید با رخداد واقعی بیرونی همسان یا حداقل نزدیک باشه

اینکه چرا نگرش افراد به قضایا متفاوت هست ، یک بحث است...
                  اما سوای مقایسه با دیگران ، اصلاً من کاری به دیگران ندارم
                  من باید چکار کنم که نگرش تصویری که در ذهنم شکل میگیره
                  با رخداد واقعی بیرونی همسان یا حداقل نزدیک باشه ؟

چطوری میتونیم عینک خودمون رو کالیبره کنیم ؟
                  ظاهراً مرجع استاندارد برای کالیبره کردن عینک وجود داره

ولی آیا برای تصحیح نگرش افراد هم استانداردی وجود داره ؟

از اینکه وقتتون رو گرفتم عذرخواهی میکنم
                  نگرش ، همه چیز است .

نظر

• علیرضا۱۲۳
                    عضو فعال
                    • Sep 2022
                    • 2753

درود

چه جوری از حرف هام نتیجه گرفتی طرفدار حکومت هستم.. برام جالبه.. و خوشحال میشم این رمز گشایی را باهام به اشتراک بگذارین..
                    دعوای ایران و اسرائیل عرض کردم تمدنی است... و بیش گفتن از شان کلام میکاهد.
                    من نماینده گروه خاصی نیستم که ازشون دفاع کنم یا رد شون کنم..
                    به هیچ عنوان بنده همچین نتیجه ای نگرفتم و جسارتی نکردم...شما چطور چنین برداشتی کردید!؟
                    من گفتم تعریف پاپ و کاتولیک تر از پاپ فعلا برای حکومت ایران در دفاع از فلسطین مصداق پیدا میکنه...و طرفدارانش که استاندارد حقوق بشری دو گانه دارند
                    البته من با اون موضوع که می‌فرمایید دعوای ایران و اسرائیل تمدنی هست کاملا مخالفم...غیر از اینکه در مورد یک تمدن شیعی صحبت کنید که باز هم میشه با دلیل این دیدگاه رو هم رد کرد...نظر شخصی است...شاید بنده اشتباه میکنم
                    تمایل داشته باشید صحبت میکنیم
                    ارادت
                    آخرین ویرایش توسط علیرضا۱۲۳؛ 2023/10/20, 18:23.

نظر

• vion
                      عضو فعال
                      • Oct 2020
                      • 825

به هیچ عنوان بنده همچین نتیجه ای نگرفتم...شما چطور چنین برداشتی کردید!؟
                      من گفتم تعریف پاپ و کاتولیک تر از پاپ فعلا برای حکومت ایران در دفاع از فلسطین مصداق پیدا میکنه...و طرفدارانش که استاندارد حقوق بشری دو گانه دارند
                      ارادت
                      طرفدار هیج یک از طرف ها نیستم و تضادی هم با اون ها ندارم.. بیشتر از روی کنجکاوی شخصی این مباحث را دنبال میکنم و یه جورایی برام یه بازی ریاضی هست..
                      مهم اینه که بتونیم در فضای آرام با هم بحث کنیم و نهایت به جمع بندی برسیم..چرا که ساختن در فهم مشترک و تفاهم است و تنها در فضای صلح و ارامش میتوان ساخت و ساخته شد..
                      همین
                      ارادت

نظر

• علیرضا۱۲۳
                        عضو فعال
                        • Sep 2022
                        • 2753

اصفهان قدیم ...نزدیک به ۷ قرن پیش از میلاد مسیح ...توسط یهودیان پایه گذاری شد...مهاجران یهودی که در دوران کورش یا داریوش یکم به اصفهان اومدند...اسم شهر هم «سپان» به عبری یعنی پناهگاه گذاشتند...که بعدها به سپاهان و بعد صفهان و بعد اصفهان تبدیل شد..محله یهودی نشینی هم در اصفهان هست بنام جویباره...الان تعدادشان خیلی کم شده...بالغ بر ۲۰ تا کنیسه در اصفهان داریم..که خیلی از اونها الان غیر فعال هستند
                        بعد ها شهر به دو محله یهودی نشین جویباره و جی تقسیم میشه که جی مسلمان نشین بوده اند
                        بعد ها صفویان ...مسیحیان ارمنی رو در منطقه جلفای اصفهان ساکن میکنند...مسیحیان ارمنی صنعت گران قابلی بودند و شاه عباس صفوی بسیار هنرمندان و صنعتگران احترام می‌گذاشت
                        چند صد سال مسلمانان و یهودیان و مسیحیان در کنار هم در شهر ما زیسته اند
                        جناب ویون ....یک دلیل به من اصفهانی بدید که باور کنم که دعوای ایران و اسرائیل تمدنی هست!؟

نظر

• vion
                          عضو فعال
                          • Oct 2020
                          • 825

اصفهان قدیم ...نزدیک به ۷ قرن پیش از میلاد مسیح ...توسط یهودیان پایه گذاری شد...مهاجران یهودی که در دوران کورش یا داریوش یکم به اصفهان اومدند...اسم شهر هم «سپان» به عبری یعنی پناهگاه گذاشتند...که بعدها به سپاهان و بعد صفهان و بعد اصفهان تبدیل شد..محله یهودی نشینی هم در اصفهان هست بنام جویباره...الان تعدادشان خیلی کم شده...بالغ بر ۲۰ تا کنیسه در اصفهان داریم..که خیلی از اونها الان غیر فعال هستند
                          بعد ها شهر به دو محله یهودی نشین جویباره و جی تقسیم میشه که جی مسلمان نشین بوده اند
                          بعد ها صفویان ...مسیحیان ارمنی رو در منطقه جلفای اصفهان ساکن میکنند...مسیحیان ارمنی صنعت گران قابلی بودند و شاه عباس صفوی بسیار هنرمندان و صنعتگران احترام می‌گذاشت
                          چند صد سال مسلمانان و یهودیان و مسیحیان در کنار هم در شهر ما زیسته اند
                          جناب ویون ....یک دلیل به من اصفهانی بدید که باور کنم که دعوای ایران و اسرائیل تمدنی هست!؟
                          اسرائیل به مفهوم تمدن؟؟... خیلی عجیبه.. اون هم از انسان فرهیخته ای چون شما.. یهودیان انسان های برجسته ای داشتن و دارند.. اما این که اون سرزمین کوچک را تمدن و تمدن افرین بدونیم.. کمی کج سلیقگی است..
                          عرضم اینه که دعوای ایران و اسرائیل در راستای بازیابی یک تمدن است..هر دو خود را قدرت برتر منطقه ای میدونن.. یکی نسبتا خود جوش و دیگری با حمایت تام و تمام قدرت های غربی...

نظر

• vion
                            عضو فعال
                            • Oct 2020
                            • 825

بحران سال 2008 وال استریت و ابر بدهی های آمریکا .. و فروپاشی سیستم بانکی اون کشور نشون داد که نمیتواند تا ابد در همه جبهه هزینه کند.. لذا دستور کار این شد، خاورمیانه به آرامش نسبی برسد و بریم به جاهای دیگه که داره دیر میشه..االبته این پروژه پیش از 2008 شروع شده بود .. بحران 2008 ان را به دید عام رسوند
                            لذا اوباما با شعار تغییر اومد و نهایت به برجام منتهی شد.. طرف ها راضی یودند و طرف ایرانی به صراحت گفت اگر این به ثمر برسد در سایر موارد میتوان وارد مذاکره شد.. اما رقبای منطقه ای مانند اسرائیل و عربستان این را برنتابیدند و با لابی های مختلف و صرف پول ... ریاست جمهوری جدید امریکا را وادار کردند که از برجام خارج شود .. به این امید که تحریم ها و فشار های اقتصادی سبب فروپاشی از درون شود.. و اینها با فشارهای خارجی و ... سبب تجزیه و نهایت تغییرات در ایران شوند و خود حاکم مطلق منطقه شوند... علیرغم نقدم به عملکرد اقتصادی سیستم... طرح رقبا و دشمنان شکست خورد و با نزدیکی ایران به عربستان .. که در سال 96 نیز یکی از رقبای انتخاباتی و نزدیک به موتلفه اسلامی گفت: باید با برادارن مسلمان خود صحبت کنیم تا نفت را ارزان نفروشیم.. نشان داد که مذاکراتی با طرف عربستانی در جریان هست و نهایتا در زمستان 1401 این مذاکره به انتها رسید..
                            وای خدا علیرضا جان 123 .. من عمرم این قدر حرف نزدم..این قدر شفاف بگم .. ترتیبم را میدن../:.nono.:/
                            ارادت

نظر

• علیرضا۱۲۳
                              عضو فعال
                              • Sep 2022
                              • 2753

اسرائیل به مفهوم تمدن؟؟... خیلی عجیبه.. اون هم از انسان فرهیخته ای چون شما.. یهودیان انسان های برجسته ای داشتن و دارند.. اما این که اون سرزمین کوچک را تمدن و تمدن افرین بدونیم.. کمی کج سلیقگی است..
                              عرضم اینه که دعوای ایران و اسرائیل در راستای بازیابی یک تمدن است..هر دو خود را قدرت برتر منطقه ای میدونن.. یکی نسبتا خود جوش و دیگری با حمایت تام و تمام قدرت های غربی...
                              در پست قبلی اشاره کردید « دعوای ایران و اسرائیل تمدنی است» بخاطر همین این سوال رو مطرح کردم
                              ویژگیهای تمدنی ما که در آینده احیا میشه از نظر شما چیه؟فکر کنم چون صفویه رو مبدا گرفتید تمدن شیعی منظورتونه!!؟ درسته؟
                              صرفا برای کنجکاوی میپرسم و دانستن بیشتر...قصدم برداشت سو نیست از صحبت های شما...همین که اندیشه های شما طبق گفته خودتون بدون سمت و سوی رسانه هست ارزشمنده

نظر

• Bikhabar
                                ستاره‌دار(22)
                                • Sep 2020
                                • 1189

به نظرم این حمایت‌ها بخشی جدایی‌ناپذیر از اسرائیله .. به طور کلی اسرائیل با این حمایت‌ها شکل گرفته .. این حمایت‌ها به صورت حمایت یکی از دیگری نیست .. بلکه ریشه‌ی این حمایت‌ها از کسانی آب میخوره که بخشی از وجودشون به اسرائیل تعلق داره .. مثل اینکه بگی قدرت ایران مثلا با حمایت مردم مرزنشین به دست اومده! .. همونطور که وقتی میگیم ایران .. اون مردم هم بخشی از ایران هستند .. وقتی میگیم اسرائیل .. اون حمایت‌ها هم جزئی جدایی‌ناپذیر از اسرائیله

نظر

در حال کار...
                                X