اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • afshinamin
    عضو فعال
    • Jul 2013
    • 4495

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط 2FAN پست شده است View Post
    سلام
    من زیاد نمیدونم
    اما به نظرم باید مسلمانان اگه دوست داشت دین شان محبوب شد باید
    این افراطی ها مثل داعش وحماس وطالبان و همشون را ریشه کن کرد
    من واقعا نمیدونم امام اخر مسلمانها هم بیاید چکونه است
    شنیدم امام مهربانی و صلح است
    پس طرفدارش چقدر اینجوریند
    نمیدونم
    این نظر من و تو فکرم هست
    همه دنیا را بهم ریختن که چی
    مرسی
    درود
    از طالبان گفتین
    یکی دو هفته س شهرداری در خونه مون پروژه داره که تقریبا همه کارگراش افغانستانی هستند
    دیروز صبح درو باز کردم می بینم روی یکی از بلوک سیمانی های پروژه با قرمز درشت نوشته
    امارت اسلامی
    پیمانکارو قبلا دیده بودم . بدجور آمپر چسبونده بودم . بلافاصله رفتم پیشش بدون سلام و علیک که از من بعید بود چون معمولا اول مکالمه به بچه 5 ساله هم سلام میدم ، گفتم
    روی بلوک اون طرف نوشته امارت اسلامی یعنی طالبان !مراقب باش !!
    دیروز دیگه دقت نکردم ولی امروز صبح دیدم با همون رنگ قرمزکامل رنگش کرده بودند.والله همین مون مونده طالبان بیاد در خونه مون شعار بنویسه !!

حالا بنده خدا پیمانکاره لابد گفته این یارو اطلاعاتیه /:.yead.:/ ته ریش هم که خفن/.:biggrinsmiley.:/

نظر

• پروواز
      ستاره‌دار(6)
      • Sep 2020
      • 5236

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
      بنظرتون حمله زمینی اسرائیل به غزه ..حماس رو تقویت می کنه یا تضعیف وحتی نابود می‌کنه!؟
      پیش بینی سخته ولی به نظر من حذف حماس به نفع همه هست به خصوص به نفع فلسطین و ایران خواهد شد.
      حذف صدام توسط آمریکایی ها هم در نهایت به نفع عراق و ایران شد. یا به قول فلسطینی ها سید الشهدا العصر صدام حسین :D
      عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد.

نظر

• بورسفام
        عضو فعال
        • Nov 2020
        • 322

وقتی میگم در ذهن تضاد دارند...دقیقا استناد میکنم به گفته های این اشخاص....دو تا پاراگراف بالا از دو متن متفاوت و ظرف چند ساعت که این شخص زده!!!!
        در اولی میگه خیلی از جهات پیشرفت کردیم....در دومی میگه نه سوادی هست و نه پیشرفتی!!!!
        یا مثلا از جهت فرافکنی انگ بی سوادی به دیگران میزنند...بنظر من هیچکس نمیتونه قاطعانه بگه با سوادم! مشخصه که همه ما ناقص هستیم...اما دلیل متهم کردن دیگران به بی سوادی مهمه؟ آیا فرافنکیه!؟ این چیزی هست که شخصیت این افراد با اون درگیره
        سلام و عرض ادب
        مطلب را درست بخونی متوجه میشی تضاد نیست
        اولا نسبت به قبل پیشرفت کرده نه نسبت به کشورهای پیشرفته دوما پیشرفتش درونزا نیست بلکه وارداتی است
        یعنی تولید کننده علم نیست بلکه کپی برداره

حالا نظر شما چیست؟
        دانشگاهی ها در این 40 سال با سواد شده اند یا بیسوادند؟
        دو نفر آزمایشگر را دیدم که در تحقیقاتشون به نتایجی رسیده بودند اما جرأت انتشار اونو نداشتند چون خلاف نتایج تحقیقات غربیها بود

نظر

• linux_linda
          عضو فعال
          • Jun 2014
          • 3356

حقیقتی تلخ

قبل از 57 تقریبا کشور خوبی داشتیم گرگ و میشه هر دو از یک رودخونه آب میخوردن کسی به کسی کاری نداشت
          تا اینکه شوروی تصمیم گرفت مخالفین مسلمان مخالف پهلوی رو پیش کومونیست های عرب اسلامی در فلسطین که یکیش یاسر عرفات بود آموزش بده تا بیان تو ایران جنگ چریکی راه بندازن

نظر

• afshinamin
            عضو فعال
            • Jul 2013
            • 4495

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post

حقیقتی تلخ

قبل از 57 تقریبا کشور خوبی داشتیم گرگ و میشه هر دو از یک رودخونه آب میخوردن کسی به کسی کاری نداشت
            تا اینکه شوروی تصمیم گرفت مخالفین مسلمان مخالف پهلوی رو پیش کومونیست های عرب اسلامی در فلسطین که یکیش یاسر عرفات بود آموزش بده تا بیان تو ایران جنگ چریکی راه بندازن

وقتی همیشه میگیم هر چی بدبختیه ازین کمونیست های ملحد هست برای همینه

نظر

• zess
              عضو فعال
              • Nov 2013
              • 3107

به دنبال افشاگری حرفه ای شبکه تلویزیونی الجزیره درباره بمباران بیمارستان غزه، کابینۀ رژیم صهیونیستی دستور داد که پخش این شبکه قطری در تمام محدوده فلسطین اشغالی متوقف شود.

---

قابل توجه متوهمان و یا ساده اندیشان که در این مورد و سایر موارد اجتماعی به راحتی گول می‌خورند یا از عمد می‌خواهند که فریب بخورند

---

شبکه بی‌بی‌سی به دلیل پوشش خبری اعتراضات حامیان فلسطین که در شهرهای سراسر بریتانیا برگزار شد، عذرخواهی کرد.
              آخرین ویرایش توسط zess؛ 2023/10/20, 12:59.

نظر

• vion
                عضو فعال
                • Oct 2020
                • 825

در اصل توسط بورسفام پست شده است View Post
                سلام و عرض ادب
                اولا نسبت به قبل پیشرفت کرده نه نسبت به کشورهای پیشرفته دوما پیشرفتش درونزا نیست بلکه وارداتی است

حالا نظر شما چیست؟
                دو نفر آزمایشگر را دیدم که در تحقیقاتشون به نتایجی رسیده بودند اما جرأت انتشار اونو نداشتند چون خلاف نتایج تحقیقات غربیها بود
                درود

به تعدد به این موارد برخورده ام که در محافل دانشگاهی .. ان چه غربی ها دست یافته اند را مرجع میپندارند و دست یافته های خود را سعی میکنن با ان یافته ها تطبیق دهند یا نزدیک کنن.. هر چند که نتایج آزمایشات کامل دقیق ، درست و متفاوت باشد....در محافل عمومی که دیگر حرجی نیست...
                این به خود باختگی و ..به قدرت مطلق طرف غربی در سال های پس از انقلاب صنعتی باز میگردد.. جزیره، عثمانی را در جنگ اول نابود کرد..ناسیونالیسم آلمانی را در جنگ اول و دوم در هم شکست... چین را در طی دو جنگ اول و دوم تریاک به ورشکستگی کشاند .. ایران را تجریه و چند پاره کرد.. در جنگ های داخلی امریکا را تصاحب کرد و به عنوان نیروی نیابتی سال ها از ان ها استفاده میکند.. گوش فرانسوی ها و انقلابی های شان را پیچاند و سر جای شان نشاند..
                اسپانیایی ها و پرتغالی ها و اتریش مجارستان را نیز هم چنین..
                روسیه در کمونیسم و خیال های سوسیالیسم سالها گرفتار شد و از طرح مشروطه که افرادی چون تولستوی پیگیری میکردند فاصله گرفت و در اثر ناکار آمدی و فساد فروپاشید ..
                امروزه رقیب جدی شون چین و ترس از اتحاد کشور های شرقی است... اگر این قدرت های نو ظهور از رسانه غافل باشند و اسیر تمرکز گرایی افراطی شوند با همه اقتدار بازی را واگذار خواهند کرد..
                از این روی چینی های هوشمند تیک تاک را راه اندازی کردند ..که امیدوارم از باخت های سنواتی درس های دقیق و عمیق گرفته باشند.
                بر ماست که بیش تر روشن گری کنیم تا همان گونه که جزمیت را چون سمی یافته ایم.... خود تحقیری و از پیش باختگی را سمی به مراتب قوی تر معرفی کنیم.. و این جدیت با خردمندی مشکلات و مسائل را حل کردن متفاوت است.

ارادت

نظر

• علیرضا۱۲۳
                  عضو فعال
                  • Sep 2022
                  • 2756

در اصل توسط بورسفام پست شده است View Post
                  سلام و عرض ادب

حالا نظر شما چیست؟
                  درود
                  پیشرفت حوزه ها و زمینه های بسیاری داره...خود پیشرفت و توسعه هم تا یک جایی با هم مترادفند...اما توسعه ماهیتا اون حوزه و زمینه رو منقلب می‌کنه...من فکر میکنم ما بیشتر نیاز به توسعه داریم تا پیشرفت...تاریخ معاصر ما چند دوره توسعه داشته اما یا مدت زمانش کوتاه و ناقص مانده یا زمینه اش متفاوت بوده...البته این نظر برداشت من هست
                  اول اواخر دوره ناصرالدین شاه قاجار...دوم یک دهه از حکومت رضا شاه...سوم دهه ۴۰ تا ۵۰ شمسی در دوره محمد رضا شاه...در این دوره های که گفتم ما استارت توسعه زدیم...خوب شروع میشد اما بد تمام میشد...برای همین شخصا دهه ۴۰ پهلوی رو از دهه ۵۰ بیشتر دوست دارم...با اینکه اکثر موفقیت های اقتصادی متعلق به دهه ۵۰ هست
                  بگذریم...میخاستم اینو بگم که ما نیاز به توسعه داریم....در زمانه فعلی بنظر من مردم ایران نسبت به بقیه کشورهای همسایه با سرعت نور داره توسعه فکری پیدا می‌کنه...یعنی عمده مردم رو آوردند به اندیشیدن...این خوبه...اما در بقیه حوزه ها توسعه نداشتیم...یعنی ماهیتا چیزی رو عوض نکردیم...فرضا در حوزه بهداشت و درمان...ماهیتا نرفتیم به این سو که پیشگیری رو مقدم بر درمان بدانیم و مسیر رو کمی عوض کنیم ...یا در صنعت ما نرفتیم به سمت تحول جدی...مثال صنعتی هم بزنم...شما به چین که سفر کنید کاملا مشهوده که کارخانجات کوچک دست به دست هم می‌دهند و همگرا رشد میکنند...اینجا بافت و روابط صنعتی و کسب و کار ما اصلا تغییر نکرده...حالا اینها رو بعنوان مثال عرض کردم ..خلاصه کلامم این هست که توسعه نداشتیم در این ۴۰ سال

نظر

• linux_linda
                    عضو فعال
                    • Jun 2014
                    • 3356

نظر

• afshinamin
                      عضو فعال
                      • Jul 2013
                      • 4495

اسراییل از اویل جنگ گفته بود الجزیره باید در اسراییل نباشه . قبلا هم بارها اینکارو کرده
                      ۵۷۷۶۵۱
                      ۱۵ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۹:۴۶
                      ۵۰۰۶

پ

اسرائیل، پخش شبکه الجزیره قطر را متوقف کرد

وزارت ارتباطات رژیم صهیونیستی امروز یکشنبه اعلام کرد که پخش شبکه الجزیره قطر در اسرائیل متوقف شد.

خبرگزاری ایسنا: وزارت ارتباطات رژیم صهیونیستی امروز یکشنبه اعلام کرد که پخش شبکه الجزیره قطر در اسرائیل متوقف شد.
                      اسرائیل، پخش شبکه الجزیره قطر را متوقف کرد
                      آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/10/20, 14:04.

نظر

• بامبو
                        عضو فعال
                        • Feb 2015
                        • 467

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
                        وقتی همیشه میگیم هر چی بدبختیه ازین کمونیست های ملحد هست برای همینه
                        نه.کمونیستها کاره ای نیستن.

من ریشه وسرچشمه تمام بحرانهای جهانی رو دموکراتهای آمریکا میدونم.امیدوارم یه زمانی زمین وزمان برگرده ویه هیتلرجدیدی پیدا بشه وتمام افراد واین حزب شیطانی رو ازروی زمین محوکنه تابلکه ساکنان این کره خاکی یه نفسی چاق کنن.

ایناهم کاسبان بحرانن مثل کاسبان تحریم داخل کشورمون.بحران برای دموکراتهای آمریکا یه جورنیروی محرکه ست به هیچ وجه تحت هیچ شرایطی حاضر نیستن گره کوری باز بشه

مثال عینیش همین کارتره که فقط با4سال ریاستش 4نسل ایرانی رو ازبین برد وخیانتی که اوباما وهمین خواب آلو کرد که نتیجه ش رو بزودی خواهیم دید

همه شون هم بااسم رمز حقوق بشر

نظر

• afshinamin
                          عضو فعال
                          • Jul 2013
                          • 4495

در اصل توسط بامبو پست شده است View Post
                          نه.کمونیستها کاره ای نیستن.

من ریشه وسرچشمه تمام بحرانهای جهانی رو دموکراتهای آمریکا میدونم.امیدوارم یه زمانی زمین وزمان برگرده ویه هیتلرجدیدی پیدا بشه وتمام افراد واین حزب شیطانی رو ازروی زمین محوکنه تابلکه ساکنان این کره خاکی یه نفسی چاق کنن.

ایناهم کاسبان بحرانن مثل کاسبان تحریم داخل کشورمون.بحران برای دموکراتهای آمریکا یه جورنیروی محرکه ست به هیچ وجه تحت هیچ شرایطی حاضر نیستن گره کوری باز بشه

مثال عینیش همین کارتره که فقط با4سال ریاستش 4نسل ایرانی رو ازبین برد وخیانتی که اوباما وهمین خواب آلو کرد که نتیجه ش رو بزودی خواهیم دید

همه شون هم بااسم رمز حقوق بشر
                          جیمی کارتر ، فعال حقوق بشری که در کل عمرش یک کلمه به جنایتهای خلخالی اعتراض نکرده !! تا امروز 45سال فرصت داشته !!

نظر

• بامبو
                            عضو فعال
                            • Feb 2015
                            • 467

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
                            جیمی کارتر ، فعال حقوق بشری که در کل عمرش یک کلمه به خلخالی اعتراض نکرده !! حتی الان که 45سال گذشته!!
                            ملتی که داشت راهش رو میرفت داشت پیشرفت میکرد گفت الا وبلا حتما باید برای مشتی تروریست بدذات فضای بازسیاسی فراهم کنید

آخه مسعود رجوی وموسی خیابانی چه درکی از فضای بازدارن؟یا بقیه شون که دونه دونه توسط همین فضا قلع وقمع شدن

نظر

• بابای یسنا
                              عضو فعال
                              • Apr 2023
                              • 688

بنظرتون حمله زمینی اسرائیل به غزه ..حماس رو تقویت می کنه یا تضعیف وحتی نابود می‌کنه!؟

درود.علیرضا جان من حسنیکالم بد نیست به جرعت میگم تا نود درصد ریشه حماسو
                              مکنن حماس کارش تمومه

نظر

• بامبو
                                عضو فعال
                                • Feb 2015
                                • 467

الان موقعش نیست.حماس تقویت نخواهد شد ولی تضعیف اسراییل حتمیه

این کار یه تمرکز وبازیابی قوا وکاراطلاعاتی پیچیده ای رو میطلبه.

برای موفقیت عملیات زمینی باید جنگ رو مثل جنگ اکراین فرسایشی کنن البته با تداوم محاصره

نظر

در حال کار...
                                X