اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابای یسنا
    عضو فعال
    • Apr 2023
    • 689

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

درود.علیرضا جان یهودی ها ومسیحی ها وحتی بهایی ها خدمت وخدمات شایانی به ایران کردن
    دربسیاری از زمینه ها ازموسیقی گرفته تا ده ها کار اقتصادی و فرهنگی ممون وسپاسگزارم از اطلاعات
    مفید وارزنده ای که در پستتون به اشتراک گذاشتید خدا حافظ همه وشما باشه

نظر

• علیرضا۱۲۳
      عضو فعال
      • Sep 2022
      • 2766

جناب vion همزمان نوشتیم صحبت شما رو با تاخیر دیدم...راستش اگر واضح تر صحبت میکردیم نتیجه بهتری میگرفتیم...اما بهر حال وقتی که اختصاص دادید و توضیح دادید خوب بود

نظر

• vion
        عضو فعال
        • Oct 2020
        • 825

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
        در پست قبلی اشاره کردید « دعوای ایران و اسرائیل تمدنی است» بخاطر همین این سوال رو مطرح کردم
        ویژگیهای تمدنی ما که در آینده احیا میشه از نظر شما چیه؟فکر کنم چون صفویه رو مبدا گرفتید تمدن شیعی منظورتونه!!؟ درسته؟
        صرفا برای کنجکاوی میپرسم و دانستن بیشتر...قصدم برداشت سو نیست از صحبت های شما...همین که اندیشه های شما طبق گفته خودتون بدون سمت و سوی رسانه هست ارزشمنده
        لطف دارین عزیز
        تمدن وِیژگی های متعددی داره.. چند تا شون تاریخ ،ادبیات،فلسفه ونهایتا فرهنگ هستند.. وِِیژگی های دیگری نیز میتوان برشمرد.. تمدن با قدرت متفاوت است... با پول میتوان قدرت خرید.. با منابع طبیعی قابل دسترس و فراوان میتوان قدرت خرید .. اما تمدن نیازمند زمان است..و این زمان را با با مایکرو فر و زود پز نمیتوان به جلو انداخت..مثلا ورزش کشتی در ایران بخشی از ماهیت تمدنی است.. اما فوتبال چنین نیست...اسب سواری در میان ترکمن ها بخشی از هویت تمدنی اون هاست.. و ..مثال ها فراوانند و بازگشایی هر یک بر اطاله کلام و چه بساء سوء فهم ها می افزاید..
        ایران مشخصه های تمدن سازی را داشته و دارد .. گرچه به آتش ان به سردی گرایید.. اما فراموش نشد..
        صفویه را مبداء به این سبب گرفتم.. که پس از سه دوره یورش .. از اسکندر تا حمله اعراب تا حمله مغول.. دوباره ققنوس وار از خاکستر خود برخواست.. و به دلایل مختلف فرونشست و با مشروطه دوباره شراره های ان شروع شد و چون میخواهد وارد دوره رشد بزرگ و بلند مدتی شود .. نباید انتظار حرکات سریع را داشت..
        خواستگاه های شروع تمدن را جوشش درونی و ضرورت بیرونی یاد کردم و .. بیشتر بگم خدا شاهده .. .. اره دیگه../:.yead.:/
        خلاصه هر چه این چند روز گفتم غرض این است که جو بی اعتمادی و نا امیدی و ترس و .. که در جامعه و خاصه بین فرهیختگان و درس خوانده ها و.. حاکم شده کمی تلطیف کنم.. و تصویری بزرگ تر ارائه بدهم..هر چند ممکن است اشتباه باشد و صرفا آرزوی شخصی..
        در کوتاه مدت من نیز با همه عدم قطعیت های سایر شهروندان دست به گریبانم و خاصه در این بورس دستوری با تنفس مصنوعی زنده ام..
        ارادتمند و همیشه ارادتمند
        آخرین ویرایش توسط vion؛ 2023/10/20, 19:22.

نظر

• vion
          عضو فعال
          • Oct 2020
          • 825

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
          به نظرم این حمایت‌ها بخشی جدایی‌ناپذیر از اسرائیله .. به طور کلی اسرائیل با این حمایت‌ها شکل گرفته .. این حمایت‌ها به صورت حمایت یکی از دیگری نیست .. بلکه ریشه‌ی این حمایت‌ها از کسانی آب میخوره که بخشی از وجودشون به اسرائیل تعلق داره .. مثل اینکه بگی قدرت ایران مثلا با حمایت مردم مرزنشین به دست اومده! .. همونطور که وقتی میگیم ایران .. اون مردم هم بخشی از ایران هستند .. وقتی میگیم اسرائیل .. اون حمایت‌ها هم جزئی جدایی‌ناپذیر از اسرائیله
          درود

اگر ساختار کاسب کارانه غرب و پراگماتیسم شون را بیشتر بشناسید .. در خواهید یافت این حمایت تاکتیکی است..اما این که خیلی تابلو ولشون کنن.. نه این گونه نیست..در خود قوم یهود بسیاری شون مخالف جمع شدن همه شون در اون سرزمین هستند و این را به ظهور مسیح موکول میکنند.. در واقعیت میخوان پورتفوی سرزمینی داشته باشند.. یهودی ها از غربی ها کاسب ترن..:.thumbsupsmileyanim

ارادت

نظر

• vion
            عضو فعال
            • Oct 2020
            • 825

جناب vion همزمان نوشتیم صحبت شما رو با تاخیر دیدم...راستش اگر واضح تر صحبت میکردیم نتیجه بهتری میگرفتیم...اما بهر حال وقتی که اختصاص دادید و توضیح دادید خوب بود
            خواهش میکنم قربان.. وظیفه است.

نظر

• afshinamin
              عضو فعال
              • Jul 2013
              • 4495

درود
              اتفاقا من فکر میکنم کاتولیک تر از پاپ حکومت و طرفداران حکومت ما هستند...که شدند کاسه داغ تر از آش و میلیاردها دلار ثروت این مملکت رو در چاه مقاومت ریختند...پاپ الان مصر و سوریه و اردن و لبنان و مهمتر از همه خود مردم فلسطین هستند...ما از اونها کاتولیک تر هستیم!!!!
              حالا این به کنار...استاندارد حقوق بشری دوگانه رو کجا دلمون بگذاریم....دختر بچه مظلوم و معصوم ایرانی رو ساچمه به چشمش می‌زنیم و کورش میکنم و زیر بار مسولیت هم نمی‌ریم.. ..دختر بچه فلسطینی رو در بیمارستانهای غزه نشان میدهیم که ببینید اسرائیل زد و کشت و نابود کرد!!!
              اگر دختر بچه ایرانی به صدام بگه
              سید الشهدا العصر صدام حسین !!!
              اون وقت عزیز میشه !!!
              مگرنه خیر!
              آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/10/20, 20:06.

نظر

• afshinamin
                عضو فعال
                • Jul 2013
                • 4495

دنبال تمدن ایرانی نگرد
                گشتم نبود نگرد نیست /:.yead.:/

-----------
                نصرالله: در ایران چیزی به نام تمدن پارسی پیدا نمی‌شود
                تاریخ انتشار : ۱۷ آبان ۱۳۸۹ - ۱۲:۴۷

نصرالله: در ایران چیزی به نام تمدن پارسی پیدا نمی‌شود

آفتاب‌‌نیوز :آفتاب:‌ در دو سه روز اخیر ویدئویی از یکی از سخنرانی‌های تلویزیونی سید حسن نصرالله دبیرکل حزب‌الله لبنان در سایت یوتیوب منتشر شده است.

به گزارش جهان، این ویدئو شامل بخش‌هایی از دو سخنرانی جداگانه سید حسن نصرالله است که سال گذشته در زمان‌های متفاوتی ایراد شده است. همچنین متن این اظهارات در سایت اینترنتی المنار، متعلق به حزب‌الله لبنان وجود دارد و قابل دسترسی است.

ترجمه سخنان بخش نخست ویدئو این است: " ... شاید منظور، ایران باشد اما در ایران امروز چیزی به نام پارسی‌سازی یا تمدن پارسی پیدا نمی‌شود. آنچه در ایران هست تمدن اسلامی است. آنچه در ایران هست دین محمد عرب هاشمی مکی قریشی تهامی مضری [اشاره به نسب عربی و اجداد پیامبر اسلام] است و بنیانگذار جمهوری اسلامی پدر در پدر عرب بوده و فرزند پیامبر خدا محمد است که درود خداوند بر او و خاندانش باد. امروز رهبر در جمهوری اسلامی، امام سید خامنه‌ای قریشی هاشمی، فرزند پیامبر خدا و فرزند علی‌بن‌ابی طالب و فاطمه زهراست که عرب بودند. شاید منظور ایران باشد ...".

در بخش دوم این ویدئو سید حسن نصرالله سخنانی در مورد حوادث پس از انتخابات ریاست جمهوری سال گذشته ایران بیان می‌کند: "... در چند هفته اخیر، بعضیها رؤیای پایان انقلاب اسلامی و سرنگونی نظام جمهوری اسلامی را در ایران در سر پروراندند اما این رؤیاها سراب است. این ایرانی که خیلیها در دنیا رخدادهای اخیرش را بزرگنمایی کردند، من امروز به شما تأکید می کنم که این ایران، نظام و حکومت و مردم و نخبگانش به برکت وجود رهبری حکیم، شجاع، رحیم، مدیر و مدبر، رهبری تاریخی که جناب امام سید خامنه ای – سایه اش پاینده باد – است، و به برکت حضور تاریخی سی ساله مردم، امروز نیرومندتر از پیش از بحران خارج شده و همین گونه که هست خواهد ماند ...".
                آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/10/20, 20:13.

نظر

• pournikdast
                  ستاره‌دار(2)
                  • Oct 2020
                  • 525

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
                  و اما بعد از شوخی :D

درود جناب دکتر ، عصر به خیر

الان داشتم با خودم میگفتم چقدر خوش شانس هستم که
                  افتخار مصاحبت با جناب دکتر روانشناس رو در این محیط دارم
                  منظور بهره مندی از دانش و تجربیات جنابعالی است
                  این چیزی که میخوام بگم ربطی به قضیه اون برادرمون نداره ، کلی میگم

تصور کنید یک رخداد در جهان بیرون اتفاق می افته
                  دو نفر همزمان به اون رخداد نگاه میکنند
                  اما با کمال تعجب متوجه میشویم که این دو نفر ،
                  دو تصویر متفاوت از واقعه رو بازگو میکنند
                  خودم هم به عنوان شخص سوم به صحنه نگاه میکنم
                  و یک تصور سومی متفاوت با هردو تصویر آنها می بینم

جناب دکتر علت این اختلاف تصاویر در مشاهده همزمان یک رخداد چیه ؟!

مسلماً باید علت را در درون این افراد جستجو کرد
                  بیرون هرچه باشد ، برای هر سه نفر یکسان بوده است
                  این افراد با 3 عینک متفاوت به صحنه نگاه کرده اند . درسته ؟

سوال اینه که چی میشه که افراد عینکهای (نگرش) متفاوتی دارند ؟

هرچند ، تا شما اینجا هست که بنده شش کلاسه ! که نباید در این قضیه نظر بدم
                  ولی تا شما دوباره آنلاین شوید ، نظر که نه... ولی تجربه خودمو میگم

تجربه بنده میگه باید دید عینکها ، چرا با هم اختلاف دارند ؟
                  و قبلش باید دید این افراد عینکهای خودشون رو از کجا آورده اند
                  من حدس میزنم اون که براشون عینک ساخته ، شخص واحدی نبوده
                  خب هر عینک سازی ، استاندارد مخصوص خودشو داره
                  اختلاف از همین تفاوت استانداردها در بین عینک سازها نشأت میگیره

چه عواملی نگرش انسانها رو تحت تاثیر قرار میده ؟
                  یا بهتره بگم چه عواملی نگرش انسانها رو میسازه ؟

خانواده
                  ایدئولوژی
                  تعلیم و تربیت
                  آموزش و پرورش
                  محیط و جامعه
                  نیازها و وابستگی ها
                  ترس ها و پناهگاه ها
                  و...

=========================

ما توی بورس میگیم هرکس تحلیل درستی از بازار نداشته باشه ضرر میکنه
                  یعنی تحلیل بنده یا همون تصویری که بنده از جهان بیرون ادراک کردم
                  باید با رخداد واقعی بیرونی همسان یا حداقل نزدیک باشه

اینکه چرا نگرش افراد به قضایا متفاوت هست ، یک بحث است...
                  اما سوای مقایسه با دیگران ، اصلاً من کاری به دیگران ندارم
                  من باید چکار کنم که نگرش تصویری که در ذهنم شکل میگیره
                  با رخداد واقعی بیرونی همسان یا حداقل نزدیک باشه ؟

چطوری میتونیم عینک خودمون رو کالیبره کنیم ؟
                  ظاهراً مرجع استاندارد برای کالیبره کردن عینک وجود داره

ولی آیا برای تصحیح نگرش افراد هم استانداردی وجود داره ؟

از اینکه وقتتون رو گرفتم عذرخواهی میکنم
                  سلام و عرض ادب خدمت دوست فرهیخته ام جناب احسانی نازنین...
                  مطلبی که فرمودید جای بحث بسیار دارد...
                  همان طور که فرمودید همه ما عینک هایی در سطوح مختلف از افکار اتوماتیک روزانه بگیرید تا فرضهای زیربنایی کمی مستحکم تر و در نهایت باورهای بنیادین که زیربنای همه ی نگرشهای دیگر در ما هستند...
                  تازه این در روانشناسی است که علم بررسی تفاوتهای فردی است من فکر میکنم در علوم کلی تر مثل جامعه شناسی چون تفاوتهای جمعی و دهها متغیر تعدیل گر یا مزاحم دیگر هم به اینها اضافه میشوند همه چیز بارها و بارها پیچیده تر میشود و نگرش هر فرد از یک مدل ساختاری چندوجهی نشات میگرد که شاید تحلیل دقیقش نیازمند ابرکامپیوتری باشد به وسعت شهر تهران...
                  البته که راهی برای اینکه عینک نداشته باشیم؛ نیست؛ نگرش استاندارد هم به آن معنایی که در مسائل ارزشی به معنای خوب و بد مطرح میشود اصولا خارج از چهارچوب بحث روانشناسی است و بررسی نمیشود...
                  در ضمن همان طور که فرمودید بخشی از این عینکها بسیار قدیمی و مزمن و برگرفته از ژنتیک یا تجربیات کودکی و غیره اند و تغییر دادنشان تقریبا غیر ممکن است، اما خب میشود کمی تعدیل کرد، هدف این تعدیل ان است که ادراکات ما انطباق نسبتا بیشتری با شواهد مستند بیرونی داشته باشد و در نهایت به یک خودآگاهی و متعاقبا خودکنترلی برسیم که گاهی ممکن است اشتباه کنیم و گاهی ممکن است اشتباه را بارها و بارها و بر اساس الگوهای تکراری تجربه کنیم...
                  خب بخشی از رواندرمانی که به شناخت درمانی معروف است برای همین مهم راهکارهای نظری و عملی ارائه میدهد که در گذشته بزرگانی مثل آرون بک و البرت الیس و امروزه جفری یانگ و رابرت لیهی از سردمداران این نظریات هستند...
                  ارادتمند...
                  .................................................. ..............
                  اما برخی از دوستان بحث از علم شرقی و غربی کردند که با توجه به مفاهیم کاملا دقیق تعریف علم (یعنی فرضی که عینی، کنترل پذیر، تکرار پذیر) باشد اصولا چنین طبقه بندی های از پایه بی اساس است، در کشورهای ثروتمند هزینه های گزافی برای ارتقای علوم پایه و نظریات انجام میشود، چون اصولا تحقیقات بنیادین بسیار گران و هزینه بر و طولانی هستند که این هزینه کرد در کشورهای ضعیفتر امکان پذیر نیست، لذا کشورهای ضعیفتر به پژوهش های کاربردی روی می آورند که طبیعتا اصولش برگرفته شده از تحقیقتات بنیادین دیگر کشورهاست...
                  آخرین ویرایش توسط pournikdast؛ 2023/10/20, 20:48.

نظر

• linux_linda
                    عضو فعال
                    • Jun 2014
                    • 3356

یکی از مواردی که در مورد اسرائیل است.. دارا بودن سلاح اتمی توسط انها است... این دید در بسیاری وجود دارد که اسرائیل اگر زمانی در سراشیبی سقوط قرار بگیرد در لحظه آخر دشمنان خود را نیز با خود خواهد برد... شاید اسرائیل نتواند از سلاح اتمی برای متوقف کردن مثلاً نیروی نظامی که در شهرهایش در حال پیشروی است استفاده کند، ولی زمانی که به فرض نیروهای نظامی در حال پیشروی به نقطه‌ای برسند که از نظر اسرائیلی‌ها دیگر پایان حکومتی به نام اسرائیل را رقم زده شده، آنها از سلاح اتمی خود برای نابودی دشمنان خود استفاده می‌کنند، حتی اگر خودشان بعد از آن نباشند
                    این دقیقاً همان چیزی است که طی جنگ سرد به ان جنون هسته‌ای معروف بود ... در دوران جنگ سرد این بحث بود که اگر شوروی و آمریکا با هم درگیر شوند هر دو طرف آنقدر سلاح اتمی شلیک می‌کنند که طرف مقابل نابود شود... در حالی که خودشان هم نابود شده‌اند ولی در عوض تضمین به دست می آمد که بعد از آنها دشمن نیز باقی نمی‌ماند... اسرائیل تعداد زیادی موشک بالستیک در سیلوهای مستحکم دارد، همچنین زیردریایی‌های آن نیز توان شلیک موشک کروز با کلاهک اتمی دارند، برای نمونه همین چند روز پیش اعلام شد که اسرائیل زیردریایی‌های خود را در شرایط فعلی به نقاط مختلف ارسال کرده
                    حتی برخورد یک موشک اتمی به یکی از شهرهای بزرگ مثلاً ایران می‌تواند میلیون‌ها نفر را کشته و خسارتی غیر قابل جبران به جای بگذارد
                    این مسئله شاید بزرگترین چالش پیش رو برای مقابله با اسرائیل باشد... در این میان دارا بودن سلاح اتمی مثلاً توسط ایران یا نداشتنش نیز چندان فرقی نمی‌کند چون شما چه اسرائیل را با سلاح اتمی بزنید یا با نیروهای متعارف در خاکش پیشروی کنید در نهایت وقتی به نقطه‌ای رسید که دیگر متوجه شد حیاتش قابل ادامه دادن نیست باز دست به سلاح اتمی می‌برد
                    در این نبرد هسته‌ای بدون شک از موشک‌های جریکا در سیلوهای مستحکم خطرناک‌تر زیردریایی‌هایی هستند که نمی‌توان جای آنها را مشخص کرد و اگر حتی یکی از آنها نیز باقی بماند می‌تواند میلیون ها انسان را بکشد.. البته ساختار فرماندهی هسته اسرائیل مشخص نیست مثلاً در ایالات متحده فرمانده هسته‌ای در جایی بود که عملاً با هیچ حمله پیش‌دستانی از بین نمی‌رفت برای همین همواره حتی در صورت نابودی خاک آمریکا آنها می‌توانستند دستور آتش دهند ولی به نظر می‌رسد احتمالاً اسرائیل نیز با در نظر گرفتن دشمنانی که دارد آنها نیز سیستم مشابه دارند
                    تارخ
                    کانال جنگ آوران

نظر

• بورسفام
                      عضو فعال
                      • Nov 2020
                      • 322

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                      درود جناب پورنیکدست
                      به نظرم اگر کمی پیشتر بروید و به نقد از این نانازی لوس و ته تغاری فعلا بغض کرده جهان غرب بزنید ( اسرائیل ) ، باید کم کم سیبل را تقویت کنید برای حملات و اتهامات و متلک ها
                      هر چند احترام شما را فکر میکنم تا حد زیادی و تا جائی که بشه نگه میدارند ولی خب باید دید تا کجا میخوای پیش بری . در ادامه توضیح بیشتری میدم

جهان غربی که به درستی به اون اشاره داشتید ( قرمز بولد شده ) فعلا در حال دست نوازش مکرر بر سر کشیدن این لوس و ته تغاری و گوگولیشون هستند که این روزها بغض شدیدی داره
                      این میاد اون میره ، روز بعدی این میره و اون میاد و یکی پس از دیگری با بانگ بلند میگن نانازی بعض نکن ما هستیم

به نظر شما اگر یه گوشه دیگه جهان در این 2 هفته 100 هزار یا یک میلیون نفر کشته شده بودند یا فجایع بسی بیشتر بود ، چنین شاهد چنین پیش دستی و ربودن گوی سبقت در رفت و امدها در سطح کلان سیاست جهان غرب بودیم ؟ خیر
                      بلینکن در بدو ورودش 10 روز پیش به اسرائیل میگه من فقط به عنوان وزیر خارجه امریکا نیامدم ، به عنوان یک یهودی امدم .... تو خود بخوان حدیث مفصل ...
                      حمایتهاشون به درک .... ای کاش اینقدر متناقض و باری به جهت نسبت به دیگر کشورها و وقایع نبودند

بگذریم ...
                      موضوعی که گفتم توضیح میدم . در ارتباط با سطر اول این کامنت
                      شوربختانه جامعه به شدت دوقطبی شده و در همین تاپیک به عالی ترین شکلش شاهد هستیم
                      قبلا گفتم چون سیاست داخلی مبنی بر طرفداری از فلسطین است ( البته با شکل و شیوه خاص خودش ) حالا هر کی بیاد دهن باز کنه و بخواد حمایتی داشته باشه یا برعکس نقدی بر ته تغاری داشته باشه ..... اقا سیبل قوی را باید اماده کرد . من که سیبلم چندین تیر خورد . از شما فعلا سالم است

نظرات وقتی اینقدر امیخته به سیاست زدگی و ارتباطش با سیاست داخلی به حد بسیار زیاد پیوند خورد ، دیگه نمیشه ارزیابی درستی کرد و قضاوتها قطعا دچار خطا میشه و فضای دو قطبی منزجر کننده ای پیش میاد
                      از بس توضیح هم میدیم و افاقه نمیکنه خسته شدیم دیگه ...
                      هی باید بگم قبلا هم گفتم .... اینهمه میگیم و عاقبت ....

حتی مثال جزایر سه گانه را زدم که حکومت به درستی و بجا داره میگه متعلق به ایران است ، پس خوبه در مخالفت با حکومت بگیم نه بیخود میکنی متعلق به امارات است ؟ یعنی هر حرفی داخل زدند یا هر عملی داشتند ما باید بی کم و کاست 180 درجه وارنه اش را بگیم یا عمل کنیم تا بشیم مخالف ؟؟؟؟/:.negaran.:/:.thumbsdownsmileyan:.thumbsdownsmileyan:.thumbsdo wnsmileyan

نگاه کنید به این دو قسمت از دو کامنت
                      اولیش از دوستی که دست به متلک و اتهام و تیکه اندازیش هم ید طولائی دارد

اتفاقاً این چند روزه که بحث اسرائیل مطرح شده
                      بنده متوجه شدم اکثر کاربران ایرانیِ مخالف حکومت در فضای مجازی
                      مصرّاً و مؤکداً خواستار حمله جمهوری اسلامی به اسرائیل شده اند !

و دوست دیگی بلافاصله تائید میکنه و میگوید

دقیقا

گویا سرسخت ترین طرفداران حمله به اسراییل ،مخالفان حکومت ایران بوده اند !! ما خبر نداشتیم
                      :D

جالبه دوست دوم هر از گاهی از ایات قران هم مایه میگذاره . ولی دست به اتهام و تکه پرانی با نره بالا ...

نظراتی از این دست حاوی تسمخر هم هست . در واقع میگه اینا که از اسرائیل بد میگن یا نقد میکنند یا برای طرف مقابل حق و حقوق قائل هستند ، طرف حکومتند و ریاکار ، ما هستیم که مخالفیم . استدلال را می بینی ؟ /:.negaran.:/:.thumbsdownsmileyan
                      چه کسی و کجا از حمله به اسرائیل حمایت کرده ؟
                      بیشترین نقد و بررسی در این زمینه و مخالف نظر این دوستان و دیگران ، من بودم که نظر دادم و بارها از حق و حقوق مردم فلسطین گفتم و حمایت کردم . نه حرف از حمله زدم و نه نابودی
                      و گفتم اسرائیل استخواان در گلو مانده است با حمایت بی حد و حصر جهان غرب و کاریش نمیشه کرد . باید صلح و دو دولتی را در پیش گرفت

این اتهامات را این افراد از کجا میارند ؟ جناب پور نیکدست شما بعنوان کسی که روان شناسی خوندید امیدی به اینده هم دارید با این وضعیت و این دو قطبی ها ؟ مسبب این دو قطبی ها چه کسانی یا چه قشری هستند ؟
                      اشکارا میگن هر کی نظرش با ما فرق داشت یه جور ادم دیگس و فقط مائیم که ...
                      انحصار طلبی و اقتدار گرائی مطلق

ایا همون چیزی است که ایدی مرغ سحر گفت ؟
                      طولانی شد عذر میخوام در ادامه اگر مایل بودید بیشتر حرف میزنیم
                      سلام و عرض احترام
                      حق با شماست. همه میدونند اسرائیل چه هیولاییه اما چون موضع ج.ا مخالف این هیولاست بعضی ها به در و دیوار می‌زنند و هزار توجیه می‌آورند تا سهمی از این جنایت را متوجه دیگران کنند.
                      مخالف مواضع ج.ا حرف زدن به قول جناب vion کلاس داره
                      نیاز نیست حرفت منطقی باشه فقط مخالف ج.ا باشه کافیه تا فهمیده و با سواد تلقی بشی.

این افراد معمولا با دست خودشون شدیدا در شک و تردید غوطه‌ور می‌شوند. کسی که پر از شک و تردیده راحت فریب می‌خوره و در پازل دیگران قرار می‌گیره و بازی می‌خوره
                      معمولا هم از ج.ا فریب می‌خورند هم از غرب

نظر

• zess
                        عضو فعال
                        • Nov 2013
                        • 3107

وزیر خارجه آلمان در تل‌آویو گفت:‌ به ایران،‌ گروه‌های شبه‌نظامی شیعه مستقر در عراق، و حوثی‌های یمن هشدار می‌دهم که در آتش جنگ و خونریزی ندمند!!!!!
                        -------

عجب دنیای خر تو خری شده
                        این جانوران اروپایی رسما خودشان را به خریت زده اند.

-----

مهاتیر محمد امروز در سخنانی که طی آن چفیه فلسطینی بر گردن داشت، گفت: سخنان جو بایدن درباره بمباران بیمارستانی در غزه و اظهارتش درباره اینکه در نتیجه شلیک ناموفق موشک فلسطینی بوده است، سخنانی سخیف و کاملا مزخرف است.چرا نباید هیچ گونه شکی باشد که انفجار مسجد الاهلی عربی در نتیجه بمباران اسرائیل بوده است؟

نظر

• afshinamin
                          عضو فعال
                          • Jul 2013
                          • 4495

صدیقی امام جمعه تهران
                          حماس به ۵۰۰ مرکز نظامی حمله کرد و ۱۵۰۰ نظامی اسراییل را کشت
                          ..
                          کل تلفات اسراییل نظامی و غیر نظامی ۱۳۰۰ نفر هست!!!
                          آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/10/21, 01:13.

نظر

• EHSANI
                            ستاره‌دار(3)
                            • Sep 2020
                            • 2134

در اصل توسط pournikdast پست شده است View Post
                            هدف این تعدیل ان است که ادراکات ما انطباق نسبتا بیشتری با شواهد مستند بیرونی داشته باشد و در نهایت به یک خودآگاهی و متعاقبا خودکنترلی برسیم که گاهی ممکن است اشتباه کنیم و گاهی ممکن است اشتباه را بارها و بارها و بر اساس الگوهای تکراری تجربه کنیم...

با توجه به مفاهیم کاملا دقیق تعریف علم (یعنی فرضی که عینی، کنترل پذیر، تکرار پذیر)
                            کشورهای ضعیفتر به پژوهش های کاربردی روی می آورند که طبیعتا اصولش برگرفته شده از تحقیقتات بنیادین دیگر کشورهاست...
                            درود مجدد
                            ممنون بابت پاسخ و زمانی که برای آن صرف کردید
                            در ضمن بابت شوخی عصر هم عذرخواهی میکنم

پس می فرمایید به تعداد افراد جهان ، عینکها و نگرشهای متفاوتی داریم
                            لاکن آنها را به دلیل شباهت بعضی ریشه ها و منشأت میشه گفت
                            میتونیم نگرشها رو دسته بندی کنیم
                            همه مسلمانان ... همه بچه ها ، همه کشاورزان ، همه آفریقایی ها و...
                            گرچه عینکهای مشابهی ندارند
                            ولی به دلیل اینکه عینکهایشان توسط یک عینک ساز مشابه ساخته شده
                            احتمال دارد از یک زاویه خاص مشابه هم باشند
                            یا در یک قضیه موضع گیری مشابه داشته باشند
                            میشه بهش گفت نگاه صنفی یا موضع گیری صنفی
                            اما چی میشه که همه افراد در یک صنف ، یک دید مشترک به یک قضیه پیدا میکنند ؟!

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
                            ما توی بورس میگیم هرکس تحلیل درستی از بازار نداشته باشه ضرر میکنه
                            یعنی تحلیل بنده یا همون تصویری که بنده از جهان بیرون ادراک کردم
                            باید با رخداد واقعی بیرونی همسان یا حداقل نزدیک باشه
                            اگر کسی به من سهم معرفی کنه و سود کنم میگم طرف تحلیلگر خوبیه
                            وقتی میفهمم طرف با طالع بینی و رمالی که من بهش اعتقاد ندارم سهم معرفی میکنه
                            میگم طرف دروغ میگه ، داره رازشو از من پنهان میکنه چون به طالع بینی اعتقاد ندارم
                            ولی اگر ده ها و صدها بار با طالع بینی سهم معرفی کرد و من سود کردم (تکرارپذیر)
                            نگرشم تغیییر میکنه ، دیگه برام مهم نیست از چه روشی تحلیل کرده

مهم اینه که من سود میکنم
                            من به این سود میگم نفع شخصی

پس اون چیزی که نگرش افراد رو تشکیل میده و تغییر میده ، نفع شخصی است
                            برای ارزیابی یک تحلیل ، هیچ معیار تجربی ای ، دقیقتر از این نفع شخصی نیست

شما یک تحلیل تکنیکال بذار توی تاپیک ، دوستان تکنیکال می آیند اونو نقد میکنند
                            که مثلاً فیبو رو اشتباه زدی و پایه چنگال رو جای نامناسب گذاشتی و...
                            ولی من که از این چیزها سر در نمی آورم ، فقط منتطر نتیجه می مانم
                            اگر این تحلیل تکنیکال به من سود رساند و این سود تکرارپذیر بود
                            کم کم نگرش بنده نسبت به رتبه تحلیلگری شما تغییر میکنه
                            میگم شما درست میگید و اونهایی که انتقاد کردند اشتباه میکنند
                            دقت کنید من اصلاً تکنیکال بلد نیستم ولی در مسند قضاوت علم تکنیکال شما نشسته ام
                            چیزی که برای این قاضی برهان قاطع است و دهان همه را می بندد ، نفع شخصی است

برای ارزیابی یک علم ، یک ایدئولوژی ، یک موضع گیری سیاسی و...
                            نیاز نیست که بنده فوق تخصص اون کار رو داشته باشم
                            فقط کافیه ببینم اون چیز میتونه به من نفع برسونه یا نه . همین !
                            من میگم دکتر فلانی پزشک جراح خوب یا بدی هست
                            من کی هستم که بدون علم پزشکی به خودم اجازه میدم پزشک رو ارزیابی کنم ؟
                            مهم اینه که ببینم و حس کنم که زودتر و راحتتر درد منو معالجه کرده

پس چیزی که نگرشها رو میسازه یا تغییر میده ، نفع شخصی است

اما این نفع شخصی هم نیاز به بررسی داره
                            افراد بصیر دنبال نفع شخصی بزرگتر و بلند مدت و با دوام و تکرارپذیر و... هستند
                            افراد کوتاه بین ، دنبال نفع شخصی ظاهری و کوتاه مدت و... هستند

میزان بصیرت افراد باعث میشه گاهی از بسیار منافع ظاهری انصراف بده
                            تا بتونه به منافع بزرگتر و بادوام تر و تکرارپذیر برسه .

امنیت و معیشت اساسی ترین نیاز بشر و قاعده هرم مازلو
                            دو رکن اصلی تاریخ تمدن بشری هستند

همه میدونند تامین امنیت به صورت جمعی بهتر از فردی مقدور است
                            لاکن زنده ماندن یک شخص ، مسلماً یک منفعت شخصی است.

همه میدونند تامین معیشت به صورت جمعی بهتر از فردی مقدور است
                            لاکن سیر شدن شکم یک شخص ، مسلماً یک منفعت شخصی است.

پس منفعت جمع ، همون منفعت فردیِ هر شخص است ، که برای منفعت فردی بیشتر ، با هم متحد شده اند
                            در واقع « جمع » نقش دستگاه آمپلی فایر Amplifier تقویت کننده را برای منافع فرد داره.

اجتماعات هم بر اساس منافع شخصی افراد تشکیل شده است
                            اما این بحث به قدری جزئیات داره که در حوصله این تاپیک نیست
                            نگرش ، همه چیز است .

نظر

• بابای یسنا
                              عضو فعال
                              • Apr 2023
                              • 689

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
                              صدیقی امام جمعه تهران
                              حماس به ۵۰۰ مرکز نظامی حمله کرد و ۱۵۰۰ نظامی اسراییل را کشت
                              ..
                              کل تلفات اسراییل نظامی و غیر نظامی ۱۳۰۰ نفر هست!!!
                              درود. افشین جان این گزارشو مصباح چشمشو باز کرده گفته اینا همه کرامت مشترکه

نظر

• بابای یسنا
                                عضو فعال
                                • Apr 2023
                                • 689

درود. واقعا که اگه راست باشه ماهاترتر محمد رسما خودشو با بعضی های دیگه به خریت زده

نظر

در حال کار...
                                X