اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • علیرضا۱۲۳
    عضو فعال
    • Sep 2022
    • 2772

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
    ببخشین...تاحالا نه غزه رو دیدم ونه اسرائیل رو
    من اصالتا اهل زابل هستم...بلوچستان رو دیدم...بزرگتر که شدم...کردستان وخوزستان رو هم دیدم...یه کم بزرگتر که شدم...تهران واصفهان روهم دیدم....البته گوشه هاییش رو که قبلا ندیده بودم...باچیزایی که ازغزه شنیده بودم...جور درمیومد....
    برا اینجاها که دیدم...میشد یه راه حلهایی پیدا کرد....
    مطمئنم...همون راه حل که اینجا هست...غزه رو هم آزاد میکنه...راه حل جلوی چشمه...متاسفانه عملی شدنش با داشتن "هموطنانی"مثل شما...سخت...شایدهم بعیدباشه...
    زنده باد ایرانی...آباد باد وطنم
    گور بالای هم فلسطین و هم اسرائیل..‌‌‌‌یک وظیفه انسانی و حقوق بشری داریم چه ملت و چه حاکمیت در دفاع از مظلوم و خصوصا غیر نظامیان بدون مداخله مستقیم...اون رو باید انجام بدهیم....نه کاسه داغ تر از آش بشیم...چون هیچی غیر از هزینه برای این مردم نداره!!!
    این حکومت یک سری شعارها داده...هم مردم رو گرفتار کرده...هم دیگه خودش هم نمیتونه برگرده از این شعارها...وقتی می‌گفتیم نسل ۵۷ مقصره...نه فقط برای روز انقلاب...بعدش هم کنش اجتماعی و سیاسی درستی نداشت برای جهت گیری درست جامعه
    ۴۰ ساله قراره اسرائیل محو بشه...چه کسی این وظیفه رو به شما محول کرده!؟ مردم محول کردند!؟ اتحادیه عرب گفته برو برای ما اسراییل نابود کن!؟ آخه کی این وظیفه رو به شما محول کرده که میلیارد میلیارد ضرر و زیان وارد شده به این مملکت....یک جایی دیگه باید از توهم خارج شد

نظر

• زار عی
      عضو فعال
      • Dec 2020
      • 438

در مورد فقر و نداری نوشتید یاد دوران خدمت خودم افتادم

سال 71 سرباز معلم بودم ابتدای شروع کلاس ها بود و بنده پول نداشتم کرایه ماشین بدم و به محل خدمت بروم به همکارم گفتم من مشکلی برام پیش آمده و تا برگشتم کلاس ها رو مدیریت کن و برگشتنی پنج شنبه و جمعه ها برای بچه ها جبرانی می ذارم

9 روز مشغول کارگری بودم تا پولی پس انداز کنم برای ایاب ذهاب و مخارج خودم

برگشتم محل خدمت در یک روستای دور افتاده سر کلاس بودم نامه ای رسید که خودت رو فورا به دادگاه نظامی معرفی کن

روز بعدش به دادگاه رفتم و گفتن شما سرباز فراری بودید باید بگی که کجا فراری بودی من هم هرگز غرورم رو نشکستم که پول کرایه ماشین نداشتم از آنجا که ابوی قبلا فوت کرده بود ،من هم گفتم پدر فوت کرده بود ونتوانستم برگردم سر خدمت

قاضی گفت مراسم فوت 3 روزه اما شما 9 روز فراری بودی حالا خر بیار باقالی بار کن

منم گفتم درسته اما من روحیه ام داغون بود

بعد از دادگاهی به کلاس برگشتم و تا اتمام کلاس ها مرخصی نرفتم و اکثر پنج شنبه حمعه ها برای بچه ها جبرانی گذاشتم

تو خدمت شانس آوردم و کلاس نهضت گرفتم و هر ماه 9000 تومان حقوق می گرفتم

کاش زعمای امور به فکر خود مردم می بودن واقعا مردم با سیلی صورتشان را سرخ نگاه می دارند مخصوصا در این تورم
      هیچ آرامشی بالاتر از آن نیست که خداوند را با تمام وجود بخوانی و
      هیچ لذتی بالاتر از آن نیست که دست نیازمندی را بگیری

نظر

• بابای یسنا
        عضو فعال
        • Apr 2023
        • 689

درود.چندسال پیش بودتعدادی بسیجی زوار کربلا درپیاده روی عکس درشت عالی جناب پوتین را به کوله پشتیشون چسبانده بون عجب دنیای مرموز کثیفه اینا اتفاقی نیست

نظر

• طيب
          عضو فعال
          • Nov 2010
          • 3066

در اصل توسط vion پست شده است View Post
          اسراییل قانون اساسی مدون و مکتوب ندارد..چند تا قانون پایه دارند..اینها اعتقاد دارند تا زمانی که همه یهودیان به اسراییل و سرزمین موعود نیامدند قانون اساسی نمینویسیم.گویا فعلا ۳۵ میلیون نفر در سرتاسر جهان هستند..سرزمین موعودشون هم صرفا خاک کل اسراییل و فلسطین نیست...عجله ای برای این کار هم ندارن..دوستان اسیر خیال بافی نشین..همه ما در انواع فشار های اقتصادی هستیم..حکومت ما گیر اای عجیب غریب به ما میده..اما اسراییلی ها دوست ما نیستن و خیر ما را نمیخوان..ایران بدست ایرانیان ساخته خواهد شد..غربی ها هم میخوان به مانند کنسرسیسوم ۱۳۳۳نفت رایگان ببرن..خوش خیالی است اون قوم غارتگر را ناجی خودمون بدونیم...همه ما وظیفه داریم خطر را احساس کنیم...همه در یک کشتی هستیم.گفتمان با حاکمیت نباید بسته بشه و حاکمان نیز در رسیدگی به امور شهروندان جدیت بیشتری نشون بدن..همه ما ایران را دوست داریم و باید برای تعالی و سعادتش بکوشیم.
          سلام و عرض ادب و احترام

گفتمان ؟!با چه کسانی و یا کدامین ارگان و سازمان و مجلس وووو

وقتیکه افشا دارایی های دولتیان جرم محسوب میشه به چه معنی است ؟!!

آیا میشه با این افراد گفتمانی هم باشه؟؟!!!!

دزدی و چپاول منافع ملی و عدم برخورد قاطع با این افراد نشانگر چیست ؟!!

حمله به دانشگاه ها و ضرب و شتم دانشجویان و زندانی وووو مگه میشه با همچین افرادی گفتمانی هم باشه؟!!!

وضعیت مردم خیلی خیلی اسفناک است تقریبا ۹درصد منابع دنیا را در اختیار داریم ولی پول ملی ما بی ارزشترین پول دنیاست واکثر مردم در خط فقر و یا حتی زیر خط فقر هستند

خب حالا با این افراد و این مجموعه خائن چگونه گفتمانی داشته باشیم؟!

اینکه می‌فرمایید همه ما کشورمان را دوست داریم کاملا درست و امری بدیهی است ولی صاحبان قدرت در کشور ما کاملا ضد مردم و کشورمان هستند
          ارادت

نظر

• vion
            عضو فعال
            • Oct 2020
            • 825

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
            سلام و عرض ادب و احترام

گفتمان ؟!با چه کسانی و یا کدامین ارگان و سازمان و مجلس وووو

وقتیکه افشا دارایی های دولتیان جرم محسوب میشه به چه معنی است ؟!!

آیا میشه با این افراد گفتمانی هم باشه؟؟!!!!

دزدی و چپاول منافع ملی و عدم برخورد قاطع با این افراد نشانگر چیست ؟!!

حمله به دانشگاه ها و ضرب و شتم دانشجویان و زندانی وووو مگه میشه با همچین افرادی گفتمانی هم باشه؟!!!

وضعیت مردم خیلی خیلی اسفناک است تقریبا ۹درصد منابع دنیا را در اختیار داریم ولی پول ملی ما بی ارزشترین پول دنیاست واکثر مردم در خط فقر و یا حتی زیر خط فقر هستند

خب حالا با این افراد و این مجموعه خائن چگونه گفتمانی داشته باشیم؟!

اینکه می‌فرمایید همه ما کشورمان را دوست داریم کاملا درست و امری بدیهی است ولی صاحبان قدرت در کشور ما کاملا ضد مردم و کشورمان هستند
            ارادت
            درود و ارادت
            به هر روی گذار از عدم شفافیت در تقویت جامعه مدنی است.

نظر

• بورسفام
              عضو فعال
              • Nov 2020
              • 323

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
              ببخشین...تاحالا نه غزه رو دیدم ونه اسرائیل رو
              من اصالتا اهل زابل هستم...بلوچستان رو دیدم...بزرگتر که شدم...کردستان وخوزستان رو هم دیدم...یه کم بزرگتر که شدم...تهران واصفهان روهم دیدم....البته گوشه هاییش رو که قبلا ندیده بودم...باچیزایی که ازغزه شنیده بودم...جور درمیومد....
              برا اینجاها که دیدم...میشد یه راه حلهایی پیدا کرد....
              مطمئنم...همون راه حل که اینجا هست...غزه رو هم آزاد میکنه...راه حل جلوی چشمه...متاسفانه عملی شدنش با داشتن "هموطنانی"مثل شما...سخت...شایدهم بعیدباشه...
              سلام

بحث فلسطین مطلبی بود که در این تاپیک مطرح شده بود و دوستان داشتند در موردش صحبت می‌کردند
              مطرح شد که راه حل بحران فلسطین چیست؟
              بنده گفتم راه حلش بازگشت آوارگان و همه پرسی است
              بحث علمی موقعی واقعا علمی است که شما مثلا بگید همه پرسی در فلسطین قابل انجام نیست به این دلیل که ....

اینکه در داخل مشکلات داریم بحث دیگه است و باید در جایگاه خودش ریشه یابی بشه

نظر

• مگنوس کارلسن
                عضو فعال
                • Jan 2022
                • 1642

در اصل توسط بورسفام پست شده است View Post
                سلام

بحث فلسطین مطلبی بود که در این تاپیک مطرح شده بود و دوستان داشتند در موردش صحبت می‌کردند
                مطرح شد که راه حل بحران فلسطین چیست؟
                بنده گفتم راه حلش بازگشت آوارگان و همه پرسی است
                بحث علمی موقعی واقعا علمی است که شما مثلا بگید همه پرسی در فلسطین قابل انجام نیست به این دلیل که ....

اینکه در داخل مشکلات داریم بحث دیگه است و باید در جایگاه خودش ریشه یابی بشه
                خوب...راه حل "علمی"...اینه که عرض میکنم...
                مردم غزه..باید بی سر وصدا..مثل دزدها...از دیوار اسراییل رد بشن....یه تعدادی اسراییلی رو بکشن...یه چندتایی زن وبچه رو هم بدزدن بیارن اینور....یه چندباری این کارو تکرار کنن...تعداد کشته های اسراییل میره بالا..اینجوری تعدادگروگانهاشون هم زیاد میشه....
                بعدهرگروگان را با یک متر زمین عوض کنیم...اینجوری...انشاالله تعالی...تا25 سال آینده...که فرزانه فرمودن...ریشه اسراییل خشک میشه...
                البته...ایرانیها هم تواین مبارزه مقدس...نباید پشت فلسطین رو خالی کنن...براشون...اسلحه وتجهیزات تهیه کنیم...این کمکها نباید داوطلبانه باشه...حتما باید از بیت المال تامین بشه تا مافیای اسلحه بتونن ازش کسب درآمد داشته باشن.....اما سرباز نفرستیم...چون ممکنه بهشون آسیب برسه....ولی مرگ براسراییل در تمام شهرهای ایران باصدای بلند فریاد بشه....یه سردیس بزرگ هم ساخته شده از طلای 24عیار بسازیم....بفرستیم بعدها درمیدان اصلی شهر تل آویو نصب بشه....اگه وقت شد ...ازون طرف یه سری هم بزنیم آمریکا...کاخ سفید رو حسینیه کنیم....
                این قطعانتیجه یه بحث جامع وکامل علمی خواهد بود....
                لطف بفرمایین...شماهم نظرتون رو بفرمایین تا تواتاق فکر تاپیک بادوستان دیگه بررسی کنیم...اون یکی رو که بهتره انتخاب کنیم....

نظر

• Davar
                  عضو فعال
                  • May 2017
                  • 3125

مهدیه گلرو فرزند محمدکاظم گلرو آخوند مخالف خاندان ایرانساز پهلوی، فعال دانشجویی، فعال حقوق زنان، عضو ستاد انتخاباتی مهدی کروبی و عضو انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه طباطبائی بود.

گلرو سال گذشته پس از انتشار تصویری از پرویز ثابتی، وی را با خلخالی و لاجوردی مقایسه کرد.

همچنین وی در بهمن پارسال پس از انتشار بیانیه موسوی در مورد براندازی جمهوری اسلامی، در مقایسه میرحسین موسوی و شاهزاده رضا پهلوی اظهار کرد که شاهزاده رضا پهلوی همیشه مجبور بوده است که از انقلابیونی که در انقلاب 57 دخلیل بودند و ارثیه تاج و تخت پدری‌اش را از او گرفتند متنفر باشد و حق انتخاب دیگری نداشته است، در حالیکه بقیه ما (مثل میرحسین موسوی) حق انتخاب داریم تا هرگاه بخواهیم مواضع خود را تغییر دهیم.

مهدیه گلرو اینگونه زندان های جمهوری اسلامی را از جنایات تبرئه می کند:
                  من در برابر دروغ های این جماعت که می گفتند غذای زندان بد بود و شکنجه شدند، با سند گفتم دروغ می گویید.

واقعا چه کسی بیشتر از این افرادی که به ظاهر زندان رژیم رفته اند می تواند رژیم را سفیدسازی کند؟

وی پس از طی شدن مراحل اداری صادرات، به جمع صادراتی های سوئد پیوست.
                  .

نظر

• کریشنا
                    عضو فعال
                    • Dec 2015
                    • 1097

خنصیر

همچنان در کف قیمتی معامله میشود

یک پیشنهاد به سیاسیون و مذهبیون و نژاد پرستان این تاپیک/:.winksmiley02.://:.winksmiley02.:/

نظر

• abdollah000
                      عضو فعال
                      • Apr 2022
                      • 1491

در اصل توسط Davar پست شده است View Post

مهدیه گلرو فرزند محمدکاظم گلرو آخوند مخالف خاندان ایرانساز پهلوی، فعال دانشجویی، فعال حقوق زنان، عضو ستاد انتخاباتی مهدی کروبی و عضو انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه طباطبائی بود.

گلرو سال گذشته پس از انتشار تصویری از پرویز ثابتی، وی را با خلخالی و لاجوردی مقایسه کرد.

همچنین وی در بهمن پارسال پس از انتشار بیانیه موسوی در مورد براندازی جمهوری اسلامی، در مقایسه میرحسین موسوی و شاهزاده رضا پهلوی اظهار کرد که شاهزاده رضا پهلوی همیشه مجبور بوده است که از انقلابیونی که در انقلاب 57 دخلیل بودند و ارثیه تاج و تخت پدری‌اش را از او گرفتند متنفر باشد و حق انتخاب دیگری نداشته است، در حالیکه بقیه ما (مثل میرحسین موسوی) حق انتخاب داریم تا هرگاه بخواهیم مواضع خود را تغییر دهیم.

من در برابر دروغ های این جماعت که می گفتند غذای زندان بد بود و شکنجه شدند، با سند گفتم دروغ می گویید.

واقعا چه کسی بیشتر از این افرادی که به ظاهر زندان رژیم رفته اند می تواند رژیم را سفیدسازی کند؟

.
                      بچه اخوندا سال 57 یا تندرو مذهبی بودن یا بچه کمونیست.احسان طبری هم بچه آخوند بود...فقط خدمت شما عرض کنم لجنهایی مثل گلرو حامد اسماعیلیون مسعود بهنود مصی علینژاد و ....همه پیاده نظام جمهوری اسلامی هستن و اگر هم نباشن حداقل مخالف شاهزاده هستن....کمتر کشوری به اندازه ایران میتونید اپوزیسون داشته باشه و با هم نیز اختلاف نظر داشته باشن...وقتی مجاهدین خلق با پیشینه سیاه وکالت به شاهزاده میده و وقتی شاهزاده میگه تو رسانه ها اعلام کنید خودداری میکنن....چرا؟.....چون روسیاهن.....چون میدونن وجهه ندارن....امثال گلرو فقط با تفرقه و زمان بهدر دادن کمک به طولانی شدن حکومت نظام کمک میکنن....امثال میرحسین نیز مهره سوخته هستن....ایران دیگر به عقب بر نمیگردد....بانوان و دختران ما کاری کردن کارستان......جوانان امروز خیلی باهوش هستن و کاری به سیاست ندارن ...اینها مهدیه گلرو و حامد اسماعیلیون نمیشناسن....فقط مطالبات دارن ....در ضمن شاه فقید چقدر انسان بزرگی بود که بابای مهدیه گلرو علیرغم مخالف بودن شاه اعدام نکرد...
                      آخرین ویرایش توسط abdollah000؛ 2023/10/22, 14:46.

نظر

• abdollah000
                        عضو فعال
                        • Apr 2022
                        • 1491

در اصل توسط کریشنا پست شده است View Post
                        خنصیر

یک پیشنهاد به سیاسیون و مذهبیون و نژاد پرستان این تاپیک/:.winksmiley02.://:.winksmiley02.:/

درود ...استاد زدی تو خاکی/:.smilingsmiley.:/....سپاس

نظر

• مگنوس کارلسن
                          عضو فعال
                          • Jan 2022
                          • 1642

خنصیر

آخ گفتی...عشق منه این سهم...یه زمانی خریدمش نزدیک 700تومن....فروختم 11000تومن...چندبارهم تواین بالا رفتن ازش نوسان گرفتم....اصلا یادم رفته بودهمچین سهمی هم وجود داره....

نظر

• کریشنا
                            عضو فعال
                            • Dec 2015
                            • 1097

سلام

برای شاه دوستان هم یک پیشنهاد و سیگنال ویژه دارم/.:biggrinsmiley.:/ سعی میکنم تا شب براتون بفرستم

در اصل توسط abdollah000 پست شده است View Post
                            درود ...استاد زدی تو خاکی/:.smilingsmiley.:/....سپاس

نظر

• afshinamin
                              عضو فعال
                              • Jul 2013
                              • 4495

در اصل توسط Davar پست شده است View Post

.
                              درود
                              داور جان
                              بعضا دیدم خیلی هارو صادراتی دونستی که به نظرم صحیح نیست
                              ولی حداقل در این یک مورد خاص ، سوژه داره با آدم حرف میزنه !!مثلا

(مهدیه گلرو (زادهٔ ۲ شهریور ۱۳۶۴) فرزند محمدکاظم گلرو روحانی منتقد دودمان پهلوی،)

کشوری هم که انتخاب کرده جالبه
                              سوئد
                              ایشون کاندیدای جالبی برای سندروم استکهلم هست /:.yead.:/
                              آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/10/22, 15:03.

نظر

• abdollah000
                                عضو فعال
                                • Apr 2022
                                • 1491

سلام

برای شاه دوستان هم یک پیشنهاد و سیگنال ویژه دارم/.:biggrinsmiley.:/ سعی میکنم تا شب براتون بفرستم
                                کریشنا عزیز مگر میشه خدمات خاندان ایرانساز پهلوی رو در جای جای ایران دید و طرفدارش نبود...فوقش خاندان پهلوی 15 درصد خطای رفتاری داشتن 85 درصد رو انسان نمیتونه نبینه...البته انسانهای نمک شناس

نظر

در حال کار...
                                X