اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • b4city
    عضو فعال
    • Nov 2020
    • 4129

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
    اوکراین مثلا نیروهاش تو پادگان ها یا تو دشت و دمن هستن نه تو خونه هاشون قایم بشن ولی عمو پوتین خونه هارو میزنه !!!!البته دوستانی مثل جناب بیفور با وجود اینکه این موضوع کاملا بدتر هست ، بهش اعتراضی ندارند
    از کجا میدونید اعتراضی ندارم ؟
    یعنی وسط بحث منطقه ای بیام از جنگ اوکراین بگم تا چی مشخص بشه ؟ یعنی برام فرقی داره کشتن غیر نظامی از چه کشوری باشد ؟

عمو پوتین هم یکی بدتر از نتانیاهو . جنایت جنایت است فرقی نداره
    اصلا به من میاد وحشی گری و جنایت از هر طرفی باشه را تقاوت قائل شوم ؟

بد قضاوت میکنید و همه مباحث را با هم قاطی میکنید

نظر

• b4city
      عضو فعال
      • Nov 2020
      • 4129

یعنی الان فقط گیر بیابون هستیم

بیابون نزدیک ترین
      صحرای سینا
      خیر گیر بابون نیستیم . شما این موضوع را مطرح کردید
      اتفاق میخواستم به صحرای سینا اشاره کنم

مگه میشه بری خاک یک کشور دیگه ( مصر ) جنگ کنی ؟ مثل اینه که یکی در خونش را باز کنه تا دو تا همسایه ها دعواشون را بیارند خونه شخص ثالث . کی قبول میکنه ؟
      ضمن اینکه گفتم اگر شرایطش هم بود حماس نمیرفت چون این عملیات را عرض کردم ایذائی میدونم و بیشتر تمایل دارند با همون شرایط در باریکه ادامه دهند

بنده هیچ دفاعی از عملکرد حماس ندارم و قصد توجیهش را ندارم ولی جنایت های اسرائیل از قبل بوده و هست و خواهد بود و اینم قابل توجیه نیست
      از قدیم الایام هر جا دو تا اسرائیلی کشته میشد ، اون حداقل 10 برابرش فلسطینی کشته

نظر

• b4city
        عضو فعال
        • Nov 2020
        • 4129

در اصل توسط بابای یسنا پست شده است View Post
        درود. کسی که خربزه میخوره جانش در میشه پای لرزش هم میشینه چون شنیدم مردم غزه اکثریت حماسو قبول دارن خودشون خواستن فکر اینجاش را هم میکردن
        درود
        این گمانه زنی است و نظر سنجی یا رفراندومی تا به حال صورت نگرفته
        از اول هم خودشون به اون شکلی که فکر میکنید نخواستند
        حماس به نوعی با کودتا به قدرت رسید و اون رای که به صورت شورائی گرفته شد هم داستان دارد . باریکه ای کوچک و محدود با تراکم بالا و خفقان سیاسی ، نمیشه بر اوردی از انچه میگید داشت

اصلا فرض کنیم خودشون خواستند و هنوزم میخواهند . ایا باید غیر نظامی ها چنین تکه پاره شوند ؟
        جنایت در هر کجای دنیا را با زلال ترین اب زمزم هم نمیشه شست و تبرک کرد

نظر

• بابای یسنا
          عضو فعال
          • Apr 2023
          • 689

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
          َ

تا شما هستید، اینها چیزی نیست + ویدئو

سایت جامع امام خمینی

امام خمینی:
          " اگر یک دسته‌ای از مسلمین را - در جنگهای سابق این هست - اگر یک دسته‌ای از مسلمین را کفار سپر قرار دادند؛ فرض کنید که عراق فاسد، یک دسته‌ای از مسلمین بی‌گناه را سپر قرار داد و پشت آنها ایستاده که بریزد ایران را بگیرد، بر ما واجب است که مسلمان و غیرمسلمانش را بکشیم. مسلمانها شهید هستند و به بهشت می‌روند و کافرهایش کافرند و به جهنم. "

---------------------------

متن کامل سخنرانی

صحیفه امام - جلد 15 - صفحه 118 و 119

نوع ماده: صحیفه امام
          پدیدآورنده : خمینی، روح الله، رهبر انقلاب و بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، 1279 - 1368
          محل نشر : تهران
          محل نشر : تهران
          ناشر: مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (س)
          زمان (شمسی) : 27 م‍رداد ‭1360
          زمان (قمری) : 17 ش‍وال‌ ‭1401
          مکان: تهران
          زبان اثر : فارسی
          شماره صفحه : 107

موضوع : شکست ناپذیری ملت ایران و لزوم هوشیاری ملت در مقابل توطئه ها ـ توصیه و تذکراتی به نیروهای مسلح

حضار : فرماندهان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی سراسر کشور، اعضای شورای عالی سپاه، دبیران آموزش و پرورش سراسر
          درود. قابل توجه احمق ها اینم بهترین و مستدل ترین جواب دیگه بهتره بفهمید وقانع بیشد البته امیدوارم بره تو کلتون

نظر

• علیرضا۱۲۳
            عضو فعال
            • Sep 2022
            • 2772

ببینید چه شکلی با افکار عمومی بازی می‌کنه با یک علیکم السلام گفتن!!!
            ما خودمون زغالفروشیم...دیگه انواع و اقسام کلک ها رو خوردیم...تازه در این معرکه اومدی این شارلاتان بازی ها رو در میاری!!!

نظر

• afshinamin
              عضو فعال
              • Jul 2013
              • 4495

در اصل توسط بابای یسنا پست شده است View Post
              درود. قابل توجه احمق ها اینم بهترین و مستدل ترین جواب دیگه بهتره بفهمید وقانع بیشد البته امیدوارم بره تو کلتون
              من هم همینو میگم
              طرف وقتی خودش برای زن و بچه ش نوک سوزن ا رزش قایل چراا باید غریبه قایل باشه
              اصلا طرف امامزاده هم باشه ارزشی قایل نخواهد شدچه رسد به اینکه غربی باشه خخخخ
              مقداری هم به بخواهیی بگی طرف اول نود درصد و بیشتر مقصر میشه طرف دوم ده د رصد فوق فوقش

نظر

• joey_tribbiani
                عضو عادی
                • Aug 2022
                • 64

متن خبر:
                نزدیک به شش ماه است که «ماه‌منیر مولایی‌راد»، مادر دادخواهی که با صلابت تمام «علی خامنه‌ای» و نیروهای وابسته به او را به صورت علنی «قاتل» و مسوول کشته شدن «کیان پیرفلک»، فرزند خود معرفی کرد، در سکوت اجباری است.

یک فرد آگاه از ایذه به «ایران‌وایر» می‌گوید: «سکوت ماه‌منیر از ترس نیست، او و تمام نزدیکان و خانواده‌اش تحت فشار و تهدید شدید امنیتی هستند.»

به گفته این منبع، با این که به سال‌روز کشته شدن کیان نزدیک هستیم ولی مشخص نیست که خانواده بتوانند مراسمی برای یادبود فرزند خود برگزار کنند؟
                این فرد می‌گوید ترس سرکوب‌گران از ایجاد شلوغی در مراسم سال‌روز کیان است و احتمال دارد فشارها را بر این خانواده بیشتر کنند تا مانع از برگزاری هرگونه مراسمی برای فرزندشان شوند.

به گفته منابع مطلع، ماموران امنیتی تمام فعالیت‌های خانواده و نزدیکان ماه‌منیر را تحت نظر دارند و به صورت متناوب با تماس‌های تلفنی آن‌ها را تهدید می‌کنند.

رژیم کودک کش این روز ها برای کودک های غزه در حالی شیون عزاداری و نمایش تصنعی بلند کرده که خودش بزرگترین کودک کش دنیاس و حتی به مادر و خانواده داغدار هم رحم نمیکنه و دائما در حال تهدید و طلبکار هم هست !

اسرائیل با تمام اون حرومزادگیش یک کودک در اعتراضات داخلی مردم خودش نکشت که این حرومزاده ها مردم کشور خودشون را به راحتی میکشند و برای ما ادای حق طلبی هم در میارند (بعله حتی در حرومزادگی هم رتبه بندی هست و بدون شک این ها بلاخره در یک لیست اول هستند)

نظر

• afshinamin
                  عضو فعال
                  • Jul 2013
                  • 4495

در اصل توسط joey_tribbiani پست شده است View Post

متن خبر:
                  نزدیک به شش ماه است که «ماه‌منیر مولایی‌راد»، مادر دادخواهی که با صلابت تمام «علی خامنه‌ای» و نیروهای وابسته به او را به صورت علنی «قاتل» و مسوول کشته شدن «کیان پیرفلک»، فرزند خود معرفی کرد، در سکوت اجباری است.

یک فرد آگاه از ایذه به «ایران‌وایر» می‌گوید: «سکوت ماه‌منیر از ترس نیست، او و تمام نزدیکان و خانواده‌اش تحت فشار و تهدید شدید امنیتی هستند.»

به گفته این منبع، با این که به سال‌روز کشته شدن کیان نزدیک هستیم ولی مشخص نیست که خانواده بتوانند مراسمی برای یادبود فرزند خود برگزار کنند؟
                  این فرد می‌گوید ترس سرکوب‌گران از ایجاد شلوغی در مراسم سال‌روز کیان است و احتمال دارد فشارها را بر این خانواده بیشتر کنند تا مانع از برگزاری هرگونه مراسمی برای فرزندشان شوند.

به گفته منابع مطلع، ماموران امنیتی تمام فعالیت‌های خانواده و نزدیکان ماه‌منیر را تحت نظر دارند و به صورت متناوب با تماس‌های تلفنی آن‌ها را تهدید می‌کنند.

رژیم کودک کش این روز ها برای کودک های غزه در حالی شیون عزاداری و نمایش تصنعی بلند کرده که خودش بزرگترین کودک کش دنیاس و حتی به مادر و خانواده داغدار هم رحم نمیکنه و دائما در حال تهدید و طلبکار هم هست !

اسرائیل با تمام اون حرومزادگیش یک کودک در اعتراضات داخلی مردم خودش نکشت که این حرومزاده ها مردم کشور خودشون را به راحتی میکشند و برای ما ادای حق طلبی هم در میارند (بعله حتی در حرومزادگی هم رتبه بندی هست و بدون شک این ها بلاخره در یک لیست اول هستند)
                  جنازه دزدی هم بگو
                  اسراییل یهودی تا حالا دیدین جنازه یه مسلمون که دشمن‌ش هست بدزد
                  اینجا جنازه شیعه اثنی عشری میدزدن
                  بعد یه عده غزه رو میبینن اینجا اعمی .نابیناترین.هستن
                  آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/11/05, 00:36.

نظر

• afshinamin
                    عضو فعال
                    • Jul 2013
                    • 4495

پدر مهدی کرمی
                    ماشااله کرمی رو هفتادروزه گرفتن چون نذری میپخت برای فرزندش
                    یه دونه نشون بدین مورد مشابه در اسراییل
                    آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/11/05, 00:29.

نظر

• b4city
                      عضو فعال
                      • Nov 2020
                      • 4129

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
                      درود بیفور
                      یک مسأله ای که هست در مورد قدرته...یک روزی یهودیان زورشون به نیزه صلیبیان و شمشیر مسلمانان نمی‌رسید...اونجا سرزمین آبا و اجدادیشون بود اما تار و مار شدند...الان اومدند میگند قبلا زور نداشتیم...الان قدرت داریم سرزمین ما رو پس بدهید!!!!البته بخشی رو مالک بودند..بخشی هم خریدند...یک قسمتی هم در جنگ تصاحب کردند
                      حالا کل اون تاریخ به کنار...این ۷۵ سال هم به کنار که مثنوی هفتاد من هست!!! جاهای دیگه هم همینطوره...گاو نشسته اگه زورشو داشت هر چی سفید پوست بود از ماتحت دار میزد...یا استرالیا همینطور...قدرتش رو نداشتند و ندارند...همین قره باغ ..علیف زمانی پا در رکاب اسب کرد که کل قره باغ رو بگیره که ترکیه اومد پشتش...اگه ترکیه نبود از پس ارمنستان برنمیومد..این ذات قدرته...حالا با تمام این تفاسیر...وقتی حماس میاد می‌کشه و گروگان میگیره...داره ماشه تفنگی که به سمت مردم فلسطین نشانه رفته رو فشار میده...اسرائیل هم که پخمه نیست بشینه نگاه کنه!!! تازه این خشونت باعث میشه تندروترین افراد مثل نتانیاهو بیاد سر کار
                      حالا با تمام این تفاسیر...خشونت راه حل نیست...هیچ کشوری هم نباید میانجی بگیرند...هر کشوری دنبال منافع خودشه...خودشون باید بشینند گفتگو کنند دو تا کشور مستقل تشکیل بدهند و خلاص
                      فکر کنم حالا اگر اختلاف سر مسأله قدرت داریم...روی راه حل همین هست نظر شما...درسته؟
                      بله قدرت و زور است . البته قدرتی هم به اون شکل نبود و نیست . قدرت برتر اقتصادی و تجاری و تکنولوژی هست ولی همینم کفایت نمیکنه
                      اون قدرتی که در زمان تقسیم اراضی داشت آش برای کشورها تقسیم میکرد سهم یک طرف را نادیده گرفت وگرنه در زمان تقسیم قدرتی از خودشون در کار نبود . قدرت را به عاریه گرفتند

و همین الان هم قدرت های جهانی به سرکردگی امریکاست که باعث اعتماد به نفسشون شده و جسور تر از پیش ، وگرنه کافیه این حمایت بی حد و مرز فقط کمرنگ شود نه اینکه از بین برود
                      فقط کمرنگ شود ، خشتکشون را حتی با داشتن کلاهک های هسته ای و بمب خیس میکنند

زمان اوباما اندکی کمرنگ شده بود . همین نتانیاهو عینهو بچه 5 ساله قهر کرده بود
                      مثال قره باغ و باکو ... دقیقا حرف مرا گفتید
                      حمایت ترکیه بود که جسور و گستاخش کرد وگرنه اذربایجان قدرتش کجا و به چی بود ؟

کلا بشر همینه . حتی در یک بگو مگو اگر کسی حس کنه فلانی هم از راه دور هواشو داره با وقتی که حس کنه تنهاست فرق داره

بخش مالک و بخش خرید شده 10% از کل مساحت فعلی هم نبود . و بیشترش را بعد از جنگ 6 روزه و جنگ یوم کیپور تصرف و اشغال کردند
                      نظر منم دو کشور مستقل است ولی خودشون بدون میانجی هرگز نتیجه ای نخواهند گرفت
                      دو کشور هم داستان دارد و به سادگی نیست و بدون میانجی غیر ممکن است ، و البته میانجی که سعی نکنه طرف اینور و اونور را عامدانه بگیره

باریکه و کرانه نمیشه از هم جدا باشند و باید فکری براش کرد . اصلا تا قبل از 1967 باریک و کرانه وصل بودند . نقشه کنونی اسرائیل و اون چیزی که سازمان ملل در نظر داشت از ابتدا این نبود . اندکی مساحت از مرکز به سمت شمال بود ولی بعد از جنگ های ذکر شده کل جنوب و شمال را تصرف کرد
                      برای تشکیل ارتش در بخش فلسطینی نباید شرط و شروط گذاشت و محدودش کرد چون بزرگ ترین هراس اسرائیل همینه که نباید ارتشی بجز خودش باشد . دولت مستقل بدون ارتش یا ارتش فرمالیته که نمیشه
                      و موضوع سوم پس دادن سرزمین های اشغالی بعد از 1967 یا جنگ 6 روزه است و متعاقبش تا همین الان اشغال روی اشغال بیشتر و شهرک سازی که اینم دیگه پس گرفتنش اگر نگیم غیر ممکن ، بسیار بعید است

نظر

• afshinamin
                        عضو فعال
                        • Jul 2013
                        • 4495

چیزی هم میگی بیفورخان با سعه صدر مثال زدنی !!!میگه
                        بله در ایران مشکلاتی هست
                        خوب تو غزه هم مشکلاتی هست
                        البته اینکه
                        کدوم نزدیکتره
                        مربوط تره به ما
                        شدیدتره
                        اینها همه کشک هست

نظر

• b4city
                          عضو فعال
                          • Nov 2020
                          • 4129

چیزی هم ویکی بیفورخان میگه
                          بله در ایران مشکلاتی هست
                          خوب تو غزه هم مشکلاتی هست
                          کدوم نزدیکتره
                          مربوط تره به ما
                          شدیدتره
                          اینها همه کشک هستن
                          فقط بچه غزه در آینده ناراحت میشه
                          اوکراینی نمیشه چون ربات هست
                          شما واقعا برداشتتون از من اینه یا کمی هدف سر به سر گذاشتن هم چاشنی کار است ؟
                          یعنی من مشکلات ایران را کمرنگ کردم که از زبان من مگید مشکلاتی هم هست ؟ من که از مشکلات خودم هم براتون گفتم دیگه از این بالاتر

من نگفتم غزه نزدیک تره . مسلما مد نظر قرار دادن مشکلات کشور خودم و حتی شخص خودم اوجب واجبات است
                          فعلا یک ماه است این بحث داغ است و بیشتر روی این موضوع بودیم و حرف زده میشه . ولی سوال اینه ایا از مشکلات جای دیگر حرف و بحث به میان بیاد دلیل بر نادیده گرفت مشکلات خودی است یا مشکلی داره از جای دیگر حرف زده شود ؟
                          کی گفته بچه اوکراینی ربات است ؟

هرگز اینطور نیست
                          البته اینو باید در نظر گرفته بچه اوکراینی در این حد که بجه غزه ای فلاکت میکشه نکشیده و ضمن اینکه جهان غرب هم پشتش را داره
                          با این حال هیچ تفاوتی بین بچه از هر سرزمینی در کل جهان نیست

بچه که بیگناه مطلق است مگر فرق داره اوکراینی با غزه یا افریقا یا هر کجای دیگر ؟

نظر

• afshinamin
                            عضو فعال
                            • Jul 2013
                            • 4495

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                            شما واقعا برداشتتون از من اینه یا کمی هدف سر به سر گذاشتن هم چاشنی کار است ؟
                            یعنی من مشکلات ایران را کمرنگ کردم که از زبان من مگید مشکلاتی هم هست ؟ من که از مشکلات خودم هم براتون گفتم دیگه از این بالاتر

من نگفتم غزه نزدیک تره . مسلما مد نظر قرار دادن مشکلات کشور خودم و حتی شخص خودم اوجب واجبات است
                            فعلا یک ماه است این بحث داغ است و بیشتر روی این موضوع بودیم و حرف زده میشه . ولی سوال اینه ایا از مشکلات جای دیگر حرف و بحث به میان بیاد دلیل بر نادیده گرفت مشکلات خودی است یا مشکلی داره از جای دیگر حرف زده شود ؟
                            کی گفته بچه اوکراینی ربات است ؟

هرگز اینطور نیست
                            البته اینو باید در نظر گرفته بچه اوکراینی در این حد که بجه غزه ای فلاکت میکشه نکشیده و ضمن اینکه جهان غرب هم پشتش را داره
                            با این حال هیچ تفاوتی بین بچه از هر سرزمینی در کل جهان نیست

بچه که بیگناه مطلق است مگر فرق داره اوکراینی با غزه یا افریقا یا هر کجای دیگر ؟
                            یک سوال تکان دهنده
                            گیریم پشت کودک اوکراینی غرب هست پشت کودک غزه هم دومیلیا د مسلمان جهان عرب و حتی یهودیهای آمریکا هم هستن که می‌ریزند توکنگره
                            پشت کودک ایرانی
                            نیکا
                            سارینا
                            کیان پیرفلک وخانواده هاشون.... کی هست؟؟!!!

نظر

• b4city
                              عضو فعال
                              • Nov 2020
                              • 4129

یک سوال تکان دهنده
                              گیریم پشت کودک اوکراینی غرب هست پشت کودک غزه هم دومیلیا د مسلمان جهان عرب و حتی یهودیهای آمریکا هم هستن که می‌ریزند توکنگره
                              پشت کودک ایرانی
                              نیکا
                              سارینا
                              کیان پیرفلک وخانواده هاشون.... کی هست؟؟!!!
                              دو میلیارد مسلمان بخاطر همون جهان غرب و به سرکردگی قدرت اولش امریکا ، خواسته یا ناخواسته به سمت بی عملی سوق داده میشوند ضمن اینکه بخش بزرگی از کشورهای مسلمان هم خارج از دسته بندی شما هستند و خنثی عمل میکنند
                              پشت کودک ایرانی تقریبا میشه گفت هیچ کدام از این دو مورد نیست ولی باید اینم در نظر داشت بحث جنگ و اشغال و درگیری با اعتراضات داخلی و سیاسی فرق دارد برای جهانیان . اعتراض های داخلی و سیاسی را بیشتر به مردم همون کشورها واگذار میکنند مگر موارد معدودی که بنا به منافع دخالت یا حمایتی داشته باشند

مسلما برای جهانیان وقتی بحث جنگ یا اشغال گری یا لشکر کشی و تجاوز به کشوری دیگر رخ میدهد با ابعاد کشتار و خرابی بالا ، توجه بیشتری را جلب میکند
                              الان شما از این مقایسه ها میخوای چی بگید ؟

مرا متهم به بی توجهی به داخل کشور کنید ؟
                              یا اینکه لزومی نباید باشه از کشورهای دیگر حرف بزنم ؟
                              اگر خدائیش حرف زدن در مورد دیگران باعث رنجش میشه با کمال میل دیگه ادامه نمیدم چون خودم هم خسته شدم از این نوع سوال و جوابها و اتهام های مسقیم و غیر مستقیم

هر چقدر هم توضیح میدم افاقه نمیکنه

نظر

• afshinamin
                                عضو فعال
                                • Jul 2013
                                • 4495

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                                دو میلیارد مسلمان بخاطر همون جهان غرب و به سرکردگی قدرت اولش امریکا ، خواسته یا ناخواسته به سمت بی عملی سوق داده میشوند
                                پشت کودک ایرانی تقریبا میشه گفت هیچ کدام از این دو مورد نیست ولی باید اینم در نظر داشت بحث جنگ و اشغال و درگیری با اعتراضات داخلی و سیاسی فرق دارد برای جهانیان . اعرتاض های داخلی و سیاسی را بیشتر به مردم همون کشورها واگذار میکنند مگر موارد معدودی که بنا به منافع دخالت داشته باشند

مسلما برای جهانیان وقتی بحث جنگ یا اشغال گری یا لشکر کشی و تجاوز به کشوری دیگر رخ میدهد با ابعاد کشتار و خرابی بالا ، توجه بیشتری را جلب میکند
                                الان شما از این مقایسه ها میخوای چی بگید ؟

مرا متهم به بی توجهی به داخل کشور کنید ؟
                                یا اینکه لزومی نباید باشه از کشورهای دیگر حرف بزنم ؟
                                اگر خدائیش حرف زدن در مورد دیگران باعث رنجش میشه با کمال میل دیگه ادامه نمیدم چون خودم هم خسته شدم از این نوع سوال و جوابها و اتهام های مسقیم و غیر مستقیم

هر چقدر هم توضیح میدم افاقه نمیکنه
                                نه دیگه جواب دادید.ممنون
                                گفتین داخلی هست و ربطی به خارج از ایران مدارهای و نازشست سرکوبگران
                                به گفته پوتین اوکراین هم بخشی از روسیه هست و داخلی حساب میشه
                                اسراییل هم یک کشور هست وقطعا حداقل فعلا کشوری به نام فلسطین یاغزه نداریم البته آن هم ربطی به خارج نداره

کلا همه چی حل و فصل شد به خوبی و خوشی
                                .....

فقط جالب اینه اصلا به روی مبارک هم نیاوردی که شمای نوعی باید پشت کودک ایرانی باشی !!!چون مظلوم و بیکس و یالقوز است
                                این بخش اخر خیلی خیلی برام عجیبه !!!
                                آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/11/05, 01:36.

نظر

در حال کار...
                                X