اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Arian02
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 1709

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

خدایا ما رو از دست این طرفدارات نجات بده
    از دست همینا پناه میبرم به تو
    کل دنیا اندازه این جماعت نمیفهمن همه هم قراره ببری جهنم به غیر از اینا

نظر

• مگنوس کارلسن
      عضو فعال
      • Jan 2022
      • 1626

در اصل توسط بورسفام پست شده است View Post
      دوست عزیز مطالب را قاطی میکنید
      آزادی از نظر فلسفی ، اخلاقی ، و حقوقی و قانونی را با هم قاطی میکنید
      انسان از نظر فلسفی آزاد افریده شده، میتونه پرفسور بشه میتونه معتاد بشه
      اما از نظر اخلاق (فردی)، هرچند به کسی ربط نداره، روی رفتار انسان ارزشگذاری میشه از پروفسور تقدیر میشه اما از معتاد نه. هیچکس در دنیا نمیگه اینا مساویند. انسان بخیل با بخشنده را هیچ کس نمیگه مساویند
      یکی هم بحث اجتماعی و حقوقی و قانونیه
      انسانها در تمام دنیا متناسب با فرهنگشون برای خوشون چارچوب دارند
      همه اینها به خاطر اینه که انسان عاقله به همین خاطر در چارچوب عمل میکنه
      بله...حقیقتش قصد توهین ندارم...توهین به دیگران رو جایز نمیدونم...ولی احساس کردم شما اونجایی که مردها روازدید خودتون تفسیر کردین...یه توهین درشتی به بسیاری از آقایون کردین...اما واقعا قصد توهین ندارم...فقط یه برداشت روانشناسانه از شما دارم که...یه خانم تقریبا 25تا30 ساله هستین.....کمی باسوادودانشگاه رفته...با هوش متوسط به پایین...قطعا مجرد هستین وعلاقه زیادی به دیده شدن دارید....بی کارید..یا دست کم شغل ثابتی ندارین....

نظر

• بورسفام
        عضو فعال
        • Nov 2020
        • 322

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
        بله...حقیقتش قصد توهین ندارم...توهین به دیگران رو جایز نمیدونم...ولی احساس کردم شما اونجایی که مردها روازدید خودتون تفسیر کردین...یه توهین درشتی به بسیاری از آقایون کردین...اما واقعا قصد توهین ندارم...فقط یه برداشت روانشناسانه از شما دارم که...یه خانم تقریبا 25تا30 ساله هستین.....کمی باسوادودانشگاه رفته...با هوش متوسط به پایین...قطعا مجرد هستین وعلاقه زیادی به دیده شدن دارید....بی کارید..یا دست کم شغل ثابتی ندارین....
        چیز بدی نگفتید که ناراحت بشم
        توهین هم نکردید
        فوقش اینه که در مورد ما اشتباه برداشت کردید

نظر

• مگنوس کارلسن
          عضو فعال
          • Jan 2022
          • 1626

چیز بدی نگفتید که ناراحت بشم
          توهین هم نکردید
          فوقش اینه که در مورد ما اشتباه برداشت کردید
          نه دیگه..دروغ بده...غیرممکنه اشتباه کنم...

نظر

• Bikhabar
            ستاره‌دار(22)
            • Sep 2020
            • 1189

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
            :.thumbsupsmileyanim چه جوری اینارو فهمیدی؟!

نظر

• بابای یسنا
              عضو فعال
              • Apr 2023
              • 679

درود. صحبت از حجاب شد چقدر متنفرم از کلمه حجاب چرا این بیشرفا فقط تو حجاب گیر کردن حجاب باید ازاد باشه و اختیاری مثل تمام دنیا اما باجاقناقلار چقدر عاشق حجاب اجبارین

نظر

• بورسفام
                عضو فعال
                • Nov 2020
                • 322

در اصل توسط بابای یسنا پست شده است View Post
                درود. صحبت از حجاب شد چقدر متنفرم از کلمه حجاب چرا این بیشرفا فقط تو حجاب گیر کردن حجاب باید ازاد باشه و اختیاری مثل تمام دنیا اما باجاقناقلار چقدر عاشق حجاب اجبارین
                کلمه بی شرف
                تنفر
                و تهمت زدن
                روش علمی بحث کردن اینه؟
                این حرفها منطقیه؟
                گفتند هر کسی باید آزاد باشه
                آیا حرف زدن برای ما آزاد نیست اما توهین کردن برای شما آزاده؟

نظر

• EHSANI
                  ستاره‌دار(3)
                  • Sep 2020
                  • 2081

خب پس بزار یک مثال واضح‌تر بزنم :

اگر ملت-دولت رو به مثابه زن و شوهر در نظر بگیریم
                  یک شوهری به تناسب وثق مالیش نیازهای خانواده رو تامین میکنه، گاهی هم یک کمکی به نیازمندان میکنه و مورد تحسین و همراهی زن و بچه قرار می‌گیره

یک شوهر دیگه رو در نظر بگیر که علی‌رغم توان مالی مناسب ، از تامین نیازهای ضروری خانواده شانه خالی میکنه ، در عین حال برای غریبه‌ها حاتم‌بخشی میکنه
                  برا بچه خورش گوشی ساده نمیخره ، ولی برا بچه غریبه آیفون 14 میخره
                  برا زن خودش لباس نمیخره، برا خواهرش سرویس طلا عیدی میده !
                  دختر خودشو به یک اتباع بیگانه!!! در ازای پول عقد کرده ولی همسایه رو بابت دختر دادن به پسر شهرستانی ، سرزنش میکنه!
                  برا پسر خودش جشن عروسی ساده نگرفت ، برا پسر فامیل تالار بالاشهر گرفته !
                  و...

انتظار دارید برخورد این خانواده با پدرشون چطوری باشه ؟!
                  خب جنابعالی این کارهایی که اون شوهر کرده رو لیست می‌کنید
                  این لیست رو به همه نشون میدید میگید :
                  ایهالناس ! کدوم یک از کارهایی که این آقا کرده ، کاری بدی هست ؟!
                  حتی پدر و مادر اون زن هم تایید می‌کنند که دامادشون مرد خیّر و نیکوکار و... است . باعث افتخار ماست که چنین داماد بزرگواری داریم ! زنش اگه اعتراضی داره ، غلط زیادی کرده و محکوم است ! شوهر از این بهتر هرگز گیرت نمیاد !!!!

دلیل این قضاوت غلط اینه که مخاطب فکر میکنه که
                  اگه کسی اینقدر به مردم خیر میرسونه ، لابد بچه‌های خودش زندگی فوق لاکچری دارند

پس زنی که شوهرش زندگی لاکچری براش درست کرده حق اعتراض نداره !

اما مخاطب اگه بفهمه بچه‌های این مرد گرسنه هستند ولی برای غریبه‌ها حاتم‌بخشی میکنه ، قطعاً شوهر رو محکوم میکنه

علاوه بر اون شائبه هایی پیش میاد که شوهر چه کاسه‌ای زیر نیم‌کاسه داره ؟!
                  شاید اون بچه غریبه که براش آیفون 14 گرفته ، بچه خودش باشه از مادر صیغه‌ای ! /.:blinksmiley.:/

آیا زن میتونه ادعا کنه ، این مرد ، خیلی انسان خوبیه ولی شوهر خوبی نیست؟؟؟

اگه ثابت بشه شوهر خوبی نیست ، آیا زن حق داره باهاش مخالفت کنه و مهریه‌شو به اجرا بذاره ؟؟؟

اگه زن بگه اموال شوهر در درجه اول باید صرف خانواده خودش بشه ، آیا میتونیم بگیم زن مخالف شخص همسایه یا مخالف کمک به هم‌نوع است ؟؟؟

میگن یک زنی برا خودش سوپ درست نمیکرد، برا همسایه قرمه‌سبزی می‌پخت!
                  آیا کمک به همسایه در فرهنگ ایرانی کار بدی است که این ضرب‌المثل ایجاد شده ؟!
                  یا نه ، خیلی هم کار خوب و پسندیده‌ای هست ، به شرطی که قبلش بهتر و بیشترشو برا خونه خودش انجام داده باشه ؟!

اگه زن از کارتهایی که در اختیار داره (مهریه) برای محدود کردن شوهر استفاده کنه (سهم خواهی) ، باید سرزنش بشه ؟؟؟؟

جناب بورسفام لطفاً این سوال قرمز رنگ را جواب بدید

.
                  نگرش ، همه چیز است .

نظر

• b4city
                    عضو فعال
                    • Nov 2020
                    • 4094

سلام
                    گفتم بهترین راه حل برای مسأله فلسطین همه پرسیه
                    ولی این جمله چرا اینقدر مخالف دارد؟
                    چه ربطی به بهشت یا جهنم دارد؟
                    چه ربطی به اسماعیل و اسحاق و ابراهیم دارد؟

هر چند ربطی به ایران هم ندارد اما چون مطرح کردید یک سوال.
                    در سال 58در ایران رفراندوم برگزار شد از نظر شما نتیجه اون رفراندوم مثبت بود؟
                    اینجا حرفهای زیادی هست اما نظرتون در مورد اون رفراندوم چیه؟
                    درود
                    اینجا خیلی چیزا به چیزای بی ربط دیگه باید ربط داشته باشه . من که با این مقوله اشنائی کامل دارم شما هم صبر کن کمی عرقتون خشک بشه بهتر متوجه میشی /:.rolleyessmileyani
                    مثلا من دیروز از عدم تعامل و سایر موارد ... حرف زدم

دوست دیگری گفت اینا در ج.ا وجود داره
                    خب داره که داشته باشه . مگر اینا نمیتونه در بخش دیگری یا تفکر و عمل هم وجود داشته باشد ؟
                    مقایسه های بی ربط

مثل اینه که بگیم اقا شما قند خون دارید یا مثلا فلان حصوثصیت اخلاقی دارید . طرف میگه نههه اون عباس اقا مارکت سر کوچه مون قند خون داره و پسر عموم فلان خصوصیت اخلاقی را داره
                    خب شما هم میتونی قند خون داشته و موردی از خصوصیات اخلاقی را داشته باشی
                    اینا چه ربطی بهم داره ؟؟

اینجا باید ربطش بدی دادا . کار نشد نداره :.thumbsupsmileyanim

نظر

• b4city
                      عضو فعال
                      • Nov 2020
                      • 4094

در اصل توسط joey_tribbiani پست شده است View Post
                      خیر به هیچ عنوان ناراحت کننده نبود برام و نمیدونم چجور اینقدر سریع برای شما مشخص بود و حکمم هم صادر کردید...

مشکل من اصلا نقد گذشته یا نقد گروه های مختلف برای آینده نیست (همونجوری که در پست قبلی هم نوشتم) ...مشکل من نفی نکردن زمان "حال " در این پروسه است (میتوان با نفی جمهوری اسلامی مخصوصا وقتی تمامی توصیفی که کردید عملا تعریف جمهوری اسلامی بود همچنان منتقد پهلوی یا هر دیدگاهی برای آینده بود اتفاقا و مشکلی از دید من نداره)

موفق باشید
                      دیر اومدی برادر و اشنائی نداری
                      نفی حال را بالا اوردیم از بس مرتکبش شدیم از سالها قبل و دیگه لزومی نمی بینم مکرر یه سری واضحات را بارها و بارها تکرار کرد . دهه نودی ها هم بهش رسیدند دیگه یه سری ادم 40-50 ساله به بالا چیو نفی کنند ؟ به هر نتیجه ای که باید میرسیدیم دیگه رسیدیم
                      اخبار و حوادث و اینجور چیزا هم که در رسانه ها و شبکه های اجتماعی سه سوته در اختیار است . حالا لزوما من باید روی اینها مانور بدم تا ثابت شود نفی حال میکنم ؟

مشکل همینه . تا یکی دهن باز میکنه و چیزی میگه فکر میکنید نفی حال نمیکند یا حال را قابل نفی نمیداند در صورتیکه هرگز و هرگز چنین نیست

یا فکر میکنید هر کی روزی 10 تا کامنت نفی حال بگذاره اینجا ، اون کارش درست تر است

نظر

• بورسفام
                        عضو فعال
                        • Nov 2020
                        • 322

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
                        خب پس بزار یک مثال واضح‌تر بزنم :

اگر ملت-دولت رو به مثابه زن و شوهر در نظر بگیریم
                        یک شوهری به تناسب وثق مالیش نیازهای خانواده رو تامین میکنه، گاهی هم یک کمکی به نیازمندان میکنه و مورد تحسین و همراهی زن و بچه قرار می‌گیره

یک شوهر دیگه رو در نظر بگیر که علی‌رغم توان مالی مناسب ، از تامین نیازهای ضروری خانواده شانه خالی میکنه ، در عین حال برای غریبه‌ها حاتم‌بخشی میکنه
                        برا بچه خورش گوشی ساده نمیخره ، ولی برا بچه غریبه آیفون 14 میخره
                        برا زن خودش لباس نمیخره، برا خواهرش سرویس طلا عیدی میده !
                        دختر خودشو به یک اتباع بیگانه!!! در ازای پول عقد کرده ولی همسایه رو بابت دختر دادن به پسر شهرستانی ، سرزنش میکنه!
                        برا پسر خودش جشن عروسی ساده نگرفت ، برا پسر فامیل تالار بالاشهر گرفته !
                        و...

انتظار دارید برخورد این خانواده با پدرشون چطوری باشه ؟!
                        خب جنابعالی این کارهایی که اون شوهر کرده رو لیست می‌کنید
                        این لیست رو به همه نشون میدید میگید :
                        ایهالناس ! کدوم یک از کارهایی که این آقا کرده ، کاری بدی هست ؟!
                        حتی پدر و مادر اون زن هم تایید می‌کنند که دامادشون مرد خیّر و نیکوکار و... است . باعث افتخار ماست که چنین داماد بزرگواری داریم ! زنش اگه اعتراضی داره ، غلط زیادی کرده و محکوم است ! شوهر از این بهتر هرگز گیرت نمیاد !!!!

دلیل این قضاوت غلط اینه که مخاطب فکر میکنه که
                        اگه کسی اینقدر به مردم خیر میرسونه ، لابد بچه‌های خودش زندگی فوق لاکچری دارند

پس زنی که شوهرش زندگی لاکچری براش درست کرده حق اعتراض نداره !

اما مخاطب اگه بفهمه بچه‌های این مرد گرسنه هستند ولی برای غریبه‌ها حاتم‌بخشی میکنه ، قطعاً شوهر رو محکوم میکنه

علاوه بر اون شائبه هایی پیش میاد که شوهر چه کاسه‌ای زیر نیم‌کاسه داره ؟!
                        شاید اون بچه غریبه که براش آیفون 14 گرفته ، بچه خودش باشه از مادر صیغه‌ای ! /.:blinksmiley.:/

آیا زن میتونه ادعا کنه ، این مرد ، خیلی انسان خوبیه ولی شوهر خوبی نیست؟؟؟

اگه ثابت بشه شوهر خوبی نیست ، آیا زن حق داره باهاش مخالفت کنه و مهریه‌شو به اجرا بذاره ؟؟؟

اگه زن بگه اموال شوهر در درجه اول باید صرف خانواده خودش بشه ، آیا میتونیم بگیم زن مخالف شخص همسایه یا مخالف کمک به هم‌نوع است ؟؟؟

میگن یک زنی برا خودش سوپ درست نمیکرد، برا همسایه قرمه‌سبزی می‌پخت!
                        آیا کمک به همسایه در فرهنگ ایرانی کار بدی است که این ضرب‌المثل ایجاد شده ؟!
                        یا نه ، خیلی هم کار خوب و پسندیده‌ای هست ، به شرطی که قبلش بهتر و بیشترشو برا خونه خودش انجام داده باشه ؟!

اگه زن از کارتهایی که در اختیار داره (مهریه) برای محدود کردن شوهر استفاده کنه (سهم خواهی) ، باید سرزنش بشه ؟؟؟؟

جناب بورسفام لطفاً این سوال قرمز رنگ را جواب بدید

.
                        مهریه حق زنه و میتونه در هر صورت مطالبه کنه
                        بحث سر حجاب بود
                        حالا شما جواب بدید
                        در فرضی که مطرح کردید مرد آزاده مالش را هر جور خرج کنه یا فقط زن آزادی داره
                        میدونید که وقتی مبنامون این شد که افراد برای هرکاری آزادند این آزادی را چه در زمینه مال چه زمینه های دیگر.
                        آیا وقتی صحبت از آزادی میشه فقط مال زنه یا مرد هم آزاده

نظر

• joey_tribbiani
                          عضو عادی
                          • Aug 2022
                          • 64

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                          دیر اومدی برادر و اشنائی نداری
                          نفی حال را بالا اوردیم از بس مرتکبش شدیم از سالها قبل و دیگه لزومی نمی بینم مکرر یه سری واضحات را بارها و بارها تکرار کرد . دهه نودی ها هم بهش رسیدند دیگه یه سری ادم 40-50 ساله به بالا چیو نفی کنند ؟ به هر نتیجه ای که باید میرسیدیم دیگه رسیدیم
                          اخبار و حوادث و اینجور چیزا هم که در رسانه ها و شبکه های اجتماعی سه سوته در اختیار است . حالا لزوما من باید روی اینها مانور بدم تا ثابت شود نفی حال میکنم ؟

مشکل همینه . تا یکی دهن باز میکنه و چیزی میگه فکر میکنید نفی حال نمیکند یا حال را قابل نفی نمیداند در صورتیکه هرگز و هرگز چنین نیست

یا فکر میکنید هر کی روزی 10 تا کامنت نفی حال بگذاره اینجا ، اون کارش درست تر است
                          پس نگید من ناراحت شدم وقتی بلعکس شما شدید و توی پیام قبلی و اشاره غیر مستقیمتون هم مشخصه!

.برید یک بار دیگه پیام اول من را بخونید ...من نه نقدی به شما کردم نه هیچی همونجا هم نوشتم امیدوارم ناراحت نشید که از متن شما استفاده کردم برای نفی جمهوری اسلامی ! ...متن برام جالب بود و یک فرصت مناسب دیگه برای نفی جمهوری و استفاده کردم همونجا هم نوشتم کاری کلا به اون بحث و موضوع ندارم ولی شما ول کن نیستید ..

شاید نفی جمهوری اسلامی یک چیز روال شده و عادی ولی تا زمانی که مشکلی حل نشده دائما تکرار مسئله اصلی از دید من اولویت داره و مطرح کردم و در آینده هم اگر فعالیتم ادامه داشته باشه بارها و بارها میکنم (هر کسی به هر حال دید و فعالیت خودش را داره ) ....این همه ناراحتی و کش دار کردن را متوجه نمیشم همونجا نوشتم من صرفا از متن شما استفاده کردم برای نفی شرایط " حال " و تمام و کلا کاری به مخاطب ندارم و کلا با یوزر ها هم آشنایی ندارم و اکثرا فراموش میکنم کی دیدگاهش چیه چون فعالیتی ندارم زیاد ...شما ادامه دادید منم مجبور شدم جواب بدم که از نظر من الزام اولیه همیشه نفی حال هست و بعد بحث و نظر در مورد بقیه موارد!!

نقدی مستقیم به شما داشته باشم مطمئن باشید مستقیم میگم.... خدا را شکر نسل ما جدید و سرکش ها توی این زمینه مشکلی نداره: )
                          آخرین ویرایش توسط joey_tribbiani؛ 2023/10/24, 01:47.

نظر

• b4city
                            عضو فعال
                            • Nov 2020
                            • 4094

سلام
                            مسأله اشتباه متوجه شدید
                            بحث حجاب اجباری سر این نیست که شوهر زنش را اجبار کنه یا نه
                            بلکه بحث سر اینه که این قانون باشه یا نه؟
                            خیر به هیچ عنوان نباید قانون باشه . بجز همون باریکه غزه که تحت سیطره حماس ایدئولوژیک است و ایران و افغانستان هیچ کجالی این کره خاکی قانون نیست حتی در عربستان هم قانون جدی وجود نداره

حتی در کرانه باختری تحت کنترل محمود عباس هم قانون نیست دیگه برو تا ته خط

همانطور که من سکولار به شما نمیگم چطور زندگی کن ، شما هم نمیتونی به من بگی خلاص شد و رفت . هقنه کردن که نباید یک طرفه باشه . شما این حق را بر خود قائل هستید که باید مطابق با نظر و تفکر خودتون جامعه را هقنه و اجبار کنید در حالی که کسی شما را اجبار نکرده
                            قانون شدن که جای خود دارد :.thumbsdownsmileyan

زن ملک شخصی مرد نیست که با الفاظ ناموس و اینطور چیزا مصادره اش کنید . انسان صاحب اختیار است
                            نمیخواستم در مورد این بحث بدوی و مسخره نظری بدم ، مجبور شدم

نظر

• afshinamin
                              عضو فعال
                              • Jul 2013
                              • 4495

کلمه بی شرف
                              تنفر
                              و تهمت زدن
                              روش علمی بحث کردن اینه؟
                              این حرفها منطقیه؟
                              گفتند هر کسی باید آزاد باشه
                              آیا حرف زدن برای ما آزاد نیست اما توهین کردن برای شما آزاده؟
                              چقدر باکلاس و نازک نارنجی
                              چطور موقع ساچمه زدن به چشم و اسید پاشیدن به صورت دخترای مردم اینقدر باکلاس و متمدن نیستید ولی با یه دونه کلمه ناراحت میشید
                              ضمنا اینایی که ایشون گفت و من تهمت نیستن
                              همشون فیلما شون هست

نظر

• b4city
                                عضو فعال
                                • Nov 2020
                                • 4094

در اصل توسط joey_tribbiani پست شده است View Post
                                پس نگید من ناراحت شدم وقتی بلعکس شما شدید و توی پیام قبلی و اشاره غیر مستقیمتون هم مشخصه!

.برید یک بار دیگه پیام اول من را بخونید ...من نه نقدی به شما کردم نه هیچی همونجا هم نوشتم امیدوارم ناراحت نشید که از متن شما استفاده کردم برای نفی جمهوری اسلامی ! ...متن برام جالب بود و یک فرصت مناسب دیگه برای نفی جمهوری و استفاده کردم همونجا هم نوشتم کاری کلا به اون بحث و موضوع ندارم ولی شما ول کن نیستید ..

شاید نفی جمهوری اسلامی یک چیز روال شده و عادی ولی تا زمانی که مشکلی حل نشده دائما تکرار مسئله اصلی از دید من اولویت داره و مطرح کردم و در آینده هم اگر فعالیتم ادامه داشته باشه بارها و بارها میکنم (هر کسی به هر حال دید و فعالیت خودش را داره ) ....این همه ناراحتی و کش دار کردن را متوجه نمیشم همونجا نوشتم من صرفا از متن شما استفاده کردم برای نفی شرایط " حال " و تمام و کلا کاری به مخاطب ندارم و کلا با یوزر ها هم آشنایی ندارم و اکثرا فراموش میکنم کی دیدگاهش چیه چون فعالیتی ندارم زیاد ...شما ادامه دادید منم مجبور شدم جواب بدم که از نظر من الزام اولیه همیشه نفی حال هست و بعد بحث و نظر در مورد بقیه موارد!!

نقدی مستقیم به شما داشته باشم مطمئن باشید مستقیم میگم.... خدا را شکر نسل ما جدید و سرکش ها توی این زمینه مشکلی نداره: )
                                کدوم همه ناراحتی ؟

شما نقل قول کردید و منم جواب دام خلاص شد و رفت . ول کن کجا و چی نیستم ؟ یه جواب دادید و منم جواب دادم . یه جواب دادن ول کن نیستی است ؟ ظاهرا حوصله بحث نداری

در ضمن همانگونه من شناختی از ایدی شما ندارم و نمیتونم مواضع را دقیق و بیدون خطا تشخیص بدم و قضاوتی داشته باشم ( چون در این تاپیک شما کامنتی نداشتید ) شما هم نباید چنین بکنید در حالی که من کلی کامنت دارم ولی بازم قضاوت نادرست کردید

من نفی حال را بی مورد میدونم ( خودمو میگم و به دیگر دوستان کاری ندارم ) و به همین دلیل وارد بحثش نمیشم و اکثر کامنتهای من با نگاهی رو به جلو است و سنگ بنای اینده

نظر

در حال کار...
                                X