اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ریسعلی دلواری
    عضو فعال
    • Dec 2022
    • 2298

در اصل توسط دفتردار پست شده است View Post

اگر رژیم جمهوری اسلامی باقی بماند، ۱۰ سال دیگر هم رشدبورس نخواهیم داشت!!

برای اینکه ترامپ یک دلار هم به این رژیم پول پرداخت نخواهد کرد، ایران می شود عراق دهه ۹۰ میلادی.!
    نه این گونه نیست چنان زیر بخوابند همه کف کنند ما سریک می شیم
    یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ

نظر

• ریسعلی دلواری
      عضو فعال
      • Dec 2022
      • 2298

از ساعت یازده امشب همه چی عوض می شه فیکی یازده اگر آشغااترین سهم بورس رو هم دارید فقط دو سال صبر کنید فقط دو سال

نظر

• ریسعلی دلواری
        عضو فعال
        • Dec 2022
        • 2298

اگر چه یک درصد هم جنگ بشه بنده از به درک واصل شدن دزدان و اختلاس گران ذره ای ....

نظر

• linux_linda
          عضو فعال
          • Jun 2014
          • 3662

اندیکاتور شاخص عدد بالای 8 میلیون واحد رو نشون میده قیمت دلار هم این نیست
          دلیلش هم اینه که تورم کالاهای اساسی نسبت به دلار پیش فاز شده
          چند وقت دیگه که تورم سقف Rsi بزنه رشد دلار به سمت بالا و البته پرشتاب شروع یمشه
          بعدش قیمت الان یا الان رو برای دلار لحظه ای اعلام میکنن

نظر

• ریسعلی دلواری
            عضو فعال
            • Dec 2022
            • 2298

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
            اندیکاتور شاخص عدد بالای 8 میلیون واحد رو نشون میده قیمت دلار هم این نیست
            دلیلش هم اینه که تورم کالاهای اساسی نسبت به دلار پیش فاز شده
            چند وقت دیگه که تورم سقف Rsi بزنه رشد دلار به سمت بالا و البته پرشتاب شروع یمشه
            بعدش قیمت الان یا الان رو برای دلار لحظه ای اعلام میکنن
            یه ثفر کم زدی اگه اشب نکنم

نظر

• علیرضا۱۲۳
              عضو فعال
              • Sep 2022
              • 3158

در اصل توسط دفتردار پست شده است View Post

اگر رژیم جمهوری اسلامی باقی بماند، ۱۰ سال دیگر هم رشدبورس نخواهیم داشت!!

برای اینکه ترامپ یک دلار هم به این رژیم پول پرداخت نخواهد کرد، ایران می شود عراق دهه ۹۰ میلادی.!
              اصلا رشد بورس هم داشته باشیم...مثلا قراره پول در بیاد که چه کار کنیم....یک جایی آدم باید سفت بایسته...یک تف هم نثار مال دنیا بکنه...بگه اصلا به چه حقی یک اقلیت ۵ درصدی خون ۹۵ مردم رو تو شیشه کردند!!!؟
              در جریان اعتراضات دی ماه...یک همسایه ما داریم...بسیار متمول...یک آتشی درست کرده بودند در محله...دیدم راس ساعت ۸...با زن و بچه اش اومد ایستاد...شعاری هم نمی‌دادند...اما برای من جالب بود که فقط مردم به مسائل مالی اعتراض ندارند...دیگه از این سبک زندگی خسته اند...به این بی عدالتی و به این شعار زدگی اعتراض دارند...این فضای سنگین روانی جامعه حتی قشر متمول رو هم تحت تأثیر قرار داده

نظر

• amir12
                عضو فعال
                • Apr 2020
                • 821

فعلا برای توافق واقعی زود هست !!!
                چون اکثریت مردم در توافق هیچ نقشی نداشته و ندارند !!!!!!!

نظر

• abdolhossein
                  عضو فعال
                  • Feb 2019
                  • 1724

چرا انتخابات شوراها کنسل شد و موکول شد به یک ماه بعد از پایان قطعی جنگ؟
                  اگر منظورشون حفظ امنیت مردمه پس چرا دو ماهه که خودشون رو جر می دن مردم هر شب توی خیابون باشن و خیابون ها رو خالی نکنن. یعنی چند ساعت حضور پای صندوق های رای ریسکی خیلی بالاتر از هزاران ساعت شعار های تند بر علیه نتانیاهو و ترامپ داره؟؟

دیگه حتی یک جلبک هم می فهمه که شما می دونید در صورت برگزاری انتخابات نهایتا ده درصد از مردم حاضر به شرکت می شن و این همه هیاهو و پروپاگانداتون مبنی بر حمایت مردمی دود می شه می ره هوا. البته هواداران شما که اصلا در زمره ی موجودات باهوش محسوب نمی شن که مخاطب ما باشن. اونا دیگه به مرحله ای رسیدن که اگر توی خیابون درازشون کنین و بهشون تجاوز کنین هم می گن فدای سر اقا مقتوا.

اما جدی جدی داران انتخابات رو هم کنسل می کنن. بحث فراتر از شوراهاست . خود خامنه ای پدر یه بار گفته بود که یه عده می خواستن کلا انتخابات رو تعطیل کنن اما من جلوشون رو گرفتم!

نظر

• abdolhossein
                    عضو فعال
                    • Feb 2019
                    • 1724

یکی از دوستان راجع به گسترش گدایی نوشته بودن. من نتونستم پستشون رو پیدا کنم و بهش ریپلای بزنم. به هر حال در تایید فرمایش ایشون بگم که صبح جمعه رفته بودم توی یکی از پارک های بزرگ شهرمون . دم در پارگ یه نفر جلوم رو گرفت و پرسید: حاجی این پارک شلوغ می شه ؟ گفتم : چند ساعت دیگه خیلی شلوغ می شه. منظورتون چیه؟ جواب داد: می خوام گدایی کنم و دنبال جای شلوغ می گردم!!

نظر

• HapuKumar
                      عضو عادی
                      • Aug 2025
                      • 223

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
                      بله اندیکاتور شاخص همینو میگه
                      اما اول که بورس باز شد چند روزی زهر فروشندگان باید گرفته بشه قیمت ها که معقول شد صندوق حمایت از بازار وارد میشه صف فروش ها رو جمع میکنه
                      تو این چند سال اخیر اینجوری بوده و من تو کف Rsi هرچی خریدم سود کردم
                      خوب این را هم بگید که بدونیم کف RSI دقیقا چنده؟! عرف است که عدد 30 را محدوده کف میدونن ولی خیلی موارد بوده که این شاخص تا 20 یا حتی زیر 20 هم رفته و میره!
                      تازه باید دقت کرد که این شاخص فقط یک پارامتره و خیلی پارمترهای دیگه هم وجود داره و یه نکته دیگه این شاخص برای یه تعداد روز (معمولا 14 روز) حساب میشه ولی میشه این تعداد روز را برد روی مثلا 10 یا بالاتر مثلا 20 روز که در این حالت، مقدار شاخص هم خیلی تغییر میکنه!

بنابراین من دقیقا نمیدونم شما چرا تاکید داری روی RSI؟! آیا واقعا اینقدر مهمه!

نظر

• linux_linda
                        عضو فعال
                        • Jun 2014
                        • 3662

در اصل توسط abdolhossein پست شده است View Post
                        یکی از دوستان راجع به گسترش گدایی نوشته بودن. من نتونستم پستشون رو پیدا کنم و بهش ریپلای بزنم. به هر حال در تایید فرمایش ایشون بگم که صبح جمعه رفته بودم توی یکی از پارک های بزرگ شهرمون . دم در پارگ یه نفر جلوم رو گرفت و پرسید: حاجی این پارک شلوغ می شه ؟ گفتم : چند ساعت دیگه خیلی شلوغ می شه. منظورتون چیه؟ جواب داد: می خوام گدایی کنم و دنبال جای شلوغ می گردم!!
                        جدیدا مردم یاد گرفتن کنار هر نانوایی یا خودپرداز می ایستن تکدی گری میکنن
                        چندبار هم داخل فروشگاه ها دیدم اومده بودن

نظر

• ریسعلی دلواری
                          عضو فعال
                          • Dec 2022
                          • 2298

یکی نیست به چس مغزها بگه بی شرفها جنگ کردن و نابود کردن افتخار نیست جنگ با آمریکا و اسراییل اولا که اصلا افتخار نیست دوما فقط به نفع پدرتان عالیجناب پوتین و کشور بی شرف روسیه هست عاقلانه رفتار کنید و دنبال منافع همگانی باشید بسه دیگه این از دیوار سفارتها بالا رفتن نیست

نظر

• علیرضا۱۲۳
                            عضو فعال
                            • Sep 2022
                            • 3158

الجزیره: در طول هفته گذشته حداقل ۱۲۴ پرواز باری نظامی آمریکا از [مسیر] آلمان به خاورمیانه انجام شده

نظر

• shahin
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 2521

هنوز که عملا اتفاق مهمی نیافتاده همه جا صحبت از رواج گدایی و دزدی است.
                              با همین فرمون ، نیروگاه ها را بزنند درصد بزرگی از این نود میلیون نفر به گدایی آب و غذا و لنگ و لباس و سر پناه خواهند افتاد.
                              حتی همین پولدارها باید پنت هاوسهای بی مصرفشان را رها بکنند بروند کنار خیابون دنبال آب و توالت بگردند.
                              هر بار که بروند ویلا و برگردند چقدر بنزین لازم دارند ؟
                              برای یک موتور برق کوچک حداقل 250 لیتر ماهیانه بنزین لازم دارند. موتور برقی که حتی جرات روشن کردنش را در آن نقاط خلوت نخواهند داشت.

ضمنا
                              اتفاق بسیار مبارکی خواهد بود بیدار شدن مردمان خود زرنگ پنداری که سالهاست خودشان را به خواب زده اند.
                              همچنین برای صاحبان قدرتی که در پایتخت رنج بی آبی و فلاکت مردم کشورشان را در بلوچستان و بسیاری از روستاها را دیدند ، مثل اسکولها فقط به دزدی و پر کردن بانکهای بیگانگان فکر می کردند.

هنوز عملا هیچ حادثه بزرگی در زیرساختها اتفاق نیافتاده ، بیست و چهار ساعت آب و برق و گردش پول در مملکت بر قرار است ، آمار دزدی ها سر به فلک گذاشته
                              وقتی جرثقل دار و کامیون دار که در این کشور از طبقه نسبتا پر درآمد محسوب می شوند از بیکاری مجبور به دزدی می شوند ، اوضاع بقیه این نود میلیون نفر هم به زودی روشن خواهد شد. آسیاب به نوبت

نظر

• ریسعلی دلواری
                                عضو فعال
                                • Dec 2022
                                • 2298

در اصل توسط shahin پست شده است View Post
                                هنوز که عملا اتفاق مهمی نیافتاده همه جا صحبت از رواج گدایی و دزدی است.
                                با همین فرمون ، نیروگاه ها را بزنند درصد بزرگی از این نود میلیون نفر به گدایی آب و غذا و لنگ و لباس و سر پناه خواهند افتاد.
                                حتی همین پولدارها باید پنت هاوسهای بی مصرفشان را رها بکنند بروند کنار خیابون دنبال آب و توالت بگردند.
                                هر بار که بروند ویلا و برگردند چقدر بنزین لازم دارند ؟
                                برای یک موتور برق کوچک حداقل 250 لیتر ماهیانه بنزین لازم دارند. موتور برقی که حتی جرات روشن کردنش را در آن نقاط خلوت نخواهند داشت.

ضمنا
                                اتفاق بسیار مبارکی خواهد بود بیدار شدن مردمان خود زرنگ پنداری که سالهاست خودشان را به خواب زده اند.
                                همچنین برای صاحبان قدرتی که در پایتخت رنج بی آبی و فلاکت مردم کشورشان را در بلوچستان و بسیاری از روستاها را دیدند ، مثل اسکولها فقط به دزدی و پر کردن بانکهای بیگانگان فکر می کردند.

هنوز عملا هیچ حادثه بزرگی در زیرساختها اتفاق نیافتاده ، بیست و چهار ساعت آب و برق و گردش پول در مملکت بر قرار است ، آمار دزدی ها سر به فلک گذاشته
                                وقتی جرثقل دار و کامیون دار که در این کشور از طبقه نسبتا پر درآمد محسوب می شوند از بیکاری مجبور به دزدی می شوند ، اوضاع بقیه این نود میلیون نفر هم به زودی روشن خواهد شد. آسیاب به نوبت

مهم نیست امنیت داریم البته امنیت یعنی اینکه کسی با نزام کاری نداشته باشه امنیت در میدانها برقراره که از ترس دوشکا کاشته اند وسط میدان

نظر

در حال کار...
                                X