اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • bourse-ziba
    عضو عادی
    • Jan 2022
    • 110

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
    چرا برای فلسطین و مردم غزه، کل دنیا در حال حمایت و اعتراض به اسرائیل هستند

به غیر از مردم ایران؟

یعنی توی خوده اسرائیل هم بیشتر از ایران آدم نگران وجود داره!!!!!!!!!!

ببین این حکومت چه بلایی به سر مردم آورده که مردم ایران بخاطر حماس نوچه حکومت، الان طرفدار اسراییل شدند

دو ماه قبل از شهریور 1401 پورتال انرژی تاریک روی تهران باز و موجودات شیطانی بعد 3 و 4 وارد تهران شدند و حوادث رخ داد اگر رخ نمی داد الان بیشتر مردم ایران طرفدار حماس بودند تا اسراییل

نظر

• Davar
      Banned
      • May 2017
      • 3132

در اصل توسط bourse-ziba پست شده است View Post
      ببین این حکومت چه بلایی به سر مردم آورده که مردم ایران بخاطر حماس نوچه حکومت، الان طرفدار اسراییل شدند

دو ماه قبل از شهریور 1401 پورتال انرژی تاریک روی تهران باز و موجودات شیطانی بعد 3 و 4 وارد تهران شدند و حوادث رخ داد اگر رخ نمی داد الان بیشتر مردم ایران طرفدار حماس بودند تا اسراییل
      بله درست می فرمایید مردم ایران از سال 57 طرفدار نظام هستند فقط به خاطر حوادث سال گذشته بود که اون هم سال آینده از خاطرشون میره و طرفدار حماس می شن./:.offtopic.:/

نظر

• دفتردار
        عضو فعال
        • Feb 2013
        • 859

حسن نصرالله با صدای بلند و شفاف شکست و زبونی وفلاکت حزب الله لبنان و جمهوری اسلامی را درمقابل اسرائیل اعلام کرد!
        أَفَلَا تَذَكَّرُونَ﴾ چرا پند نمی گیرید!

نظر

• EHSANI
          ستاره‌دار(3)
          • Sep 2020
          • 2156

در اصل توسط آتلانتیس پست شده است View Post
          هرده دقیقه یک کودک در غزه کشته میشود....
          ۲۶۰۰ نفر زیر آوار گیر کرده اند که نیمی از آنها کودک هستند...
          چرا مردم نسبت به این آمار ها این قدر بی تفاوت شده اند؟؟
          درود
          من میخوام بی‌تفاوت نباشم ولی نمیدونم باید چکار کنم ،
          شما بگو من چکار کنم ؟
          نظام 45 سال داره خط‌ونشون میکشه ، الان که وقتش رسیده ،
          گفته ما دخالت نمیکنیم ، فقط حمایت معنوی ! می‌کنیم
          اون هم با نصب بنر و تابلو در سطح شهر !

8 میلیون نفر ثبت‌نام کردند برای اعزام به غزه ... البته به صورت نمادین !
          این کافی نیست ؟! کجای دنیا نظیر این دیده شده ؟!

تنها کاری که میتونم بکنم اینه که
          از یه قاچاقچی اسلحه غیرمجاز بخرم و
          خودم رو قاچاقی از مرز زمینی به غزه برسونم
          فشنگهایی که همراه آورده بودم ، خالی کنم و برگردم
          تازه اگه ایران دستگیرم کنه ، حسابم با کرام‌الکاتبین هست

(البته اگه کسی شهامت این کار رو داره ، سالها قبل در دفاع از هموطنان خودش یه کاری میکرد!)

کار دیگری که میتونم بکنم اینه که هر روز عکسهای غزه رو استوری کنم
          جمعاً 10 تا فالوور دارم که فقط 3 تاشون سین می‌کنند
          اونها هم اگه ببینند ، ممکنه بلاکم کنند ! (به دلیلی که خودت بهتر میدونی)
          آخرین ویرایش توسط EHSANI؛ 2023/11/11, 19:12.
          نگرش ، همه چیز است .

نظر

• linux_linda
            عضو فعال
            • Jun 2014
            • 3356

آذربایجان تصمیم دارد تا سامانه پدافندی باراک ۸ ام ایکس از اسرائیل خریداری کند.. آذربایجان پیش از این ۱۲ لانچر پرتاب به ۷۵ موشک باراک ۸ در اختیار داشت ولی نسخه ام ایکس نسخه جدیدتر با رادار پیشرفته‌تر و توان درگیری با موشک‌های بالستیک می‌باشد که می‌تواند نسخه دوربردتر موشک باراک یعنی باراک ۸ er با برد ۱۵۰ کیلومتر و ارتفاع عمل ۳۰ کیلومتر را نیز شلیک کند
            جنگاوران

آذربایجان تا متوجه شده سپر دفاع موشکی اسراییل خوب کار میکنه
            درخواست سفارش خرید داده
            به طبع کشورهای دیگه هم بعد از جنگ عزه مشتری تسلیحات دفاع موشکی اسراییل خواهند بود

نظر

• پروواز
              ستاره‌دار(6)
              • Sep 2020
              • 5236

تبریک برای برد ایران در برابر برزیل در جام جهانی زیر ۱۷ سال
              @};-
              آخرین ویرایش توسط پروواز؛ 2023/11/11, 22:22.

نظر

• abdollah000
                عضو فعال
                • Apr 2022
                • 1492

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
                آذربایجان تصمیم دارد تا سامانه پدافندی باراک ۸ ام ایکس از اسرائیل خریداری کند.. آذربایجان پیش از این ۱۲ لانچر پرتاب به ۷۵ موشک باراک ۸ در اختیار داشت ولی نسخه ام ایکس نسخه جدیدتر با رادار پیشرفته‌تر و توان درگیری با موشک‌های بالستیک می‌باشد که می‌تواند نسخه دوربردتر موشک باراک یعنی باراک ۸ er با برد ۱۵۰ کیلومتر و ارتفاع عمل ۳۰ کیلومتر را نیز شلیک کند
                جنگاوران

آذربایجان تا متوجه شده سپر دفاع موشکی اسراییل خوب کار میکنه
                درخواست سفارش خرید داده
                به طبع کشورهای دیگه هم بعد از جنگ عزه مشتری تسلیحات دفاع موشکی اسراییل خواهند بود
                ایران هم دنبال خرید اس300 هست
                روسیه 4 تا بشکه 220 لیتری رو بهم جوش زده اسمشو گذاشته اس 300/:.yead.:/
                بعد ناز هم میکنه به ایران بفروشه

اگر واقعا همپیمان ایران باشه باید موشکهای قاره پیمای سارمات به ایران بفروشه

هر کشوری با امریکا ببنده برد کرده
                چین با اون اقتصاد قوی و قدرت نظامی آویزون امریکاس
                ما که دیگه پیش امریکا غضنفر هم نیستیم

نظر

• linux_linda
                  عضو فعال
                  • Jun 2014
                  • 3356

حسن روحانی: مشغول ثبت خاطراتم هستم

?رئیس جمهور سابق پس از ثبت نام در مجلس خبرگان رهبری گفت که مشغول ثبت خاطراتم هستم. وی در خصوص خاطرات زمان رئیس جمهوری خود نیز گفت هفتگی اتفاقات هفته را در نواری ضبط می کردم.

در مورد مرداد 99 جهنم بورس هم باید چیزی گفته باشه
                  از همون مرداد بورس دو سال سکته کرد

نظر

• امیدازاد
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 3776

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
                    حسن روحانی: مشغول ثبت خاطراتم هستم

?رئیس جمهور سابق پس از ثبت نام در مجلس خبرگان رهبری گفت که مشغول ثبت خاطراتم هستم. وی در خصوص خاطرات زمان رئیس جمهوری خود نیز گفت هفتگی اتفاقات هفته را در نواری ضبط می کردم.

در مورد مرداد 99 جهنم بورس هم باید چیزی گفته باشه
                    از همون مرداد بورس دو سال سکته کرد
                    ...اینا با خود خدا هم روراست نیستن !!...الان میگه بعد شهریور ۹۹متوجه شدم چه اتفاقی افتاده..

نظر

• amir12
                      عضو فعال
                      • Apr 2020
                      • 707

به زودی با افشای فساد و منفعت طلبی شخصی خیلی از نمایندگان مجلس انقلابی ( ریاکاران اعزام به جنگ با اسراییل )، بوی تعفن پیش از پیش کشور را فرا میگیرد !!!

رد صلاحیت نمایندگان منتقد و افشاگر فساد .................

نظر

• امیدازاد
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 3776

در اصل توسط amir12 پست شده است View Post
                        به زودی با افشای فساد و منفعت طلبی شخصی خیلی از نمایندگان مجلس انقلابی ( ریاکاران اعزام به جنگ با اسراییل )، بوی تعفن پیش از پیش کشور را فرا میگیرد !!!

رد صلاحیت نمایندگان منتقد و افشاگر فساد .................
                        همه شون سروته یه کرباسن ...زیراب طرف رو زدن دمشون گرم ..ولی کجا با یه طرح و لایحه و قانون که خلاف مصلحت مردم بوده ..مخالفت کردن یا مانع از تصویبش شدن ؟؟؟
                        شدن ماشین امضا و تصویب قوانین دولت علیه ملت و مردم ..

نظر

• بابای یسنا
                          عضو فعال
                          • Apr 2023
                          • 689

درود. ملابرادر و همراهان در تهران طالبان این وری طالبان اون وری پیوند کثیف ونامبارکتان مبارک بزن زنگو چه شود/:.yead.:/
                          آخرین ویرایش توسط بابای یسنا؛ 2023/11/12, 11:25.

نظر

• Davar
                            Banned
                            • May 2017
                            • 3132

جمهوری سکولار دموکرات!!!!

ایا براستی جامعه ایران خواهان حکمرانی این افراد بر سرنوشت خود هستند؟؟!!

فقدان اصالت جمهوری‌خواهی در ایران

هیچ جنبش اصیل و واقعی جمهوری‌خواهی در ایران شکل نگرفته و شکل هم نخواهد گرفت؛ دلیلش کاملاً روشن است. فونداسیون ها و پایه‌های جمهوری‌خواهی در تاریخ و سنت ایران وجود ندارد. در حال حاضر، چهار دسته جمهوری‌خواه در میان ایرانیان وجود دارد که هیچکدام اصالتی ندارند و تاریخ و اندیشه سیاسی منسجمی پشت آنها نیست؛ و هیچکدام، در یک زمین سفت نایستاده‌اند.

و جمهوری‌خواهی آنها از حبّ جمهوری نیست، بلکه از بغض مشروطه است،

و به شدت معتاد «سیاست‌های هویتی» (Identity Politics) شده‌اند. آن چهار دسته، به شرح زیر است:

دسته اول، جمهوری‌خواهان مصدقی! (اعم از مصدقی های مذهبی و غیرمذهبی و ضدمذهبی)، بخاطر کینه نسبت به پهلوی ها، جمهوری‌خواه هستند و هیچ دلیل دیگری برای جمهوری‌خواه بودن آنها قابل تصور نیست. برخی از مذهبی‌های این طیف هم که اِخوانی و یا خمینیست هستند.

دسته دوم، جمهوری‌خواهان عمدتاً چپ و بعضاً راست، که همه، از دم ایدیولوژی زده هستند و هیچ درکی از ایران و تجربه مشروطیت ایران ندارند. و طبق معمولِ ۷ دهه اخیر، دنبال سراب ایدئولوژی‌های شرق و غرب هستند. این دسته، بیشترین ناآگاهی و یا بدفهمی را درباره تجربه مشروطیت ایران دارند.

دسته سوم، جمهوری‌خواهان اسلام‌گرا، که همین جمهوری اسلامی کنونی، تجلی آرمان آنهاست و دشمنی آنها با مشروطیت، امری طبیعی است.

دسته چهارم، جمهوری‌خواهان قومیت‌گرا، فدرال‌طلب!، تجزیه‌طلب، هویت‌طلب! و … که تکلیف‌شان روشن است و جمهوری را برای تحقق آرمان تجزیه ایران می‌خواهند. تجربه «ملی» مشروطیت ایران، خلاف آرمان‌های این طیف است.

«مشروطه‌خواهی»، تنها جنبش سیاسی اصیل و واقعی ایران است، که هم پایه‌های تاریخی محکم، و هم مبانی فکری قابل اعتنایی دارد. جمهوری اسلامی، هیچ اپوزیسیونی جز اپوزیسیون مشروطه‌خواه ندارد. سیستم جمهوری، در ایران محکوم به شکست است؛ بهترین نسخه ممکن جمهوری برای ایران، همین جمهوری اسلامی است چون حداقل از سنت شیعی-ایرانی، یک چیزهایی در خود دارد، یعنی فونداسیونی هرچند ضعیف، در بخشی از سنت و تاریخ ایران دارد.

مقالات دکتر چنگیز پهلوان در مجله اطلاعات سیاسی-اقتصادی در اوایل دهه ۷۰ در این زمینه، بسیار جالب و خواندنی هستند: اگر یک روزی قانون اساسی جمهوری اسلامی منسوخ شد، باید (این «باید» یک باید حقوقی و امنیتی و حیاتی است) قانون اساسی مشروطه احیا شود. وگرنه هرگونه جمهوری، غیر از جمهوری اسلامی، باعث قطبی-قومی شدن ایران و افزایش خطر فروپاشی ایران خواهد شد.

انگ‌زنی جمهوری‌خواهان به مشروطه‌خواهان، از آن عجایب شگفت‌انگیز روزگار است!
                            آنها مشروطه‌خواهان را به فاشیسم متهم کرده و احیای قانون اساسی مشروطه را حرکت به سمت دیکتاتوری و استبداد تلقی می‌کنند!

یالّلعجب! اینها از تاریخ هیچ نمی‌دانند!

اکثر جنبش‌های فاشیستی و تجربه‌های مختلف فاشیسم در جهان، همچون ایتالیا، آلمان، اسپانیا و … ریشه در سیستم‌های جمهوری دارد، نه مشروطه پادشاهی.

و اکثر سیستم‌های سرکوبگر، مستبد و دیکتاتور، که در حد چندصدهزار و یا میلیونی انسان کشته‌اند، دارای سیستم جمهوری بودند؛ از مائو در چین و پل پوت در کامبوج، تا استالین شوروی، میلوسویچ یوگسلاوی، صدام عراق، اسد سوریه، سوهارتو اندونزی، قذافی لیبی، همه و همه دارای حکومت جمهوری بودند.

میزان استبداد و خشونت و فساد در کشورهای دارای نظام پادشاهی مطلقه و غیرمشروطه در جهان، به مراتب کمتر از کشورهای دارای نظام جمهوری غیردموکراتیک است.

و جالب‌تر اینکه کیفیت دموکراسی و آزادی و رفاه و توسعه و …، در کشورهای دارای نظام پادشاهی مشروطه، به مراتب بهتر از کشورهای دارای نظام جمهوری دموکراتیک است.

آیا واقعاً این همه تجربه‌های تلخ و ناموفقِ جمهوری در خاورمیانه کافی نیست که جمهوری‌خواهان این همه تعصب می‌ورزند؟! دقیقاً دنبال چه چیزی هستند؟! دقیقاً کجا ایستاده‌اند؟!

اگر در زمین دموکراسی و آزادی و حقوق بشر ایستاده‌اند که بهترین دموکراسی‌های کنونی که دارای بالاترین کیفیت آزادی و حقوق بشر هستند، در کشورهای دارای نظام مشروطه پادشاهی مستقر هستند.

اگر در زمین سوسیالیسم و عدالت اجتماعی و رفاه و امثالهم ایستاده‌اند، بهترین سیستم رفاهی در دنیا در کشورهای اسکاندیناوی [سوئد، نروژ، دانمارک، فنلاند، ایسلند] است که ۳ کشور مهم این منطقه، دارای نظام پادشاهی مشروطه اند.

نظر

• Davar
                              Banned
                              • May 2017
                              • 3132

جمهوری عربی سوریه با شعار وحدت، آزادی، سوسیالیسم در پنجاه سال گذشته در مجموع دو رئیس جمهور داشته است یکی حافظ اسد پدر دیگری بشار اسد پسر که از سال ۲۰۰۰ تاکنون رییس جمهور این کشور است و ۷ سال دیگر بازهم رئیس جمهور این کشور است و بعد از آن اگر عمرش به دنیا باشد باز هم رئیس جمهور این کشور است.

خلاصه اینکه وقتی این جمهوری خواهان دموکرات خود را پاره میکنند که ما یک جمهوری ایرانی میخواهیم که همه چیز در آن انتخابی و گوگولی باشد یک عده سلطنت طلبِ استبدادطلب فاشیست راسیست شوونیست نازیست فحاش و... باهاشون مخالفت میکنند و
                              اجازه نمیدهند یک جمهوری ایرانی مانند جمهوری عربی سوریه داشته باشیم و یک ۵۰ سال دیگر هم اسیر یک جمهوری زیبای دیگر باشیم.

بله از اتاق فرمان اشاره میکنند اینا جمهوری واقعی نیست اصلا جنس بد تو جمهوری پیدا نمیشه جمهوری واقعی خیلی هم خوبه خیلی هم عالی!

نظر

• مگنوس کارلسن
                                Banned
                                • Jan 2022
                                • 1647

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
                                درود
                                من میخوام بی‌تفاوت نباشم ولی نمیدونم باید چکار کنم ،
                                شما بگو من چکار کنم ؟
                                نظام 45 سال داره خط‌ونشون میکشه ، الان که وقتش رسیده ،
                                گفته ما دخالت نمیکنیم ، فقط حمایت معنوی ! می‌کنیم
                                اون هم با نصب بنر و تابلو در سطح شهر !

8 میلیون نفر ثبت‌نام کردند برای اعزام به غزه ... البته به صورت نمادین !
                                این کافی نیست ؟! کجای دنیا نظیر این دیده شده ؟!

تنها کاری که میتونم بکنم اینه که
                                از یه قاچاقچی اسلحه غیرمجاز بخرم و
                                خودم رو قاچاقی از مرز زمینی به غزه برسونم
                                فشنگهایی که همراه آورده بودم ، خالی کنم و برگردم
                                تازه اگه ایران دستگیرم کنه ، حسابم با کرام‌الکاتبین هست

(البته اگه کسی شهامت این کار رو داره ، سالها قبل در دفاع از هموطنان خودش یه کاری میکرد!)

کار دیگری که میتونم بکنم اینه که هر روز عکسهای غزه رو استوری کنم
                                جمعاً 10 تا فالوور دارم که فقط 3 تاشون سین می‌کنند
                                اونها هم اگه ببینند ، ممکنه بلاکم کنند ! (به دلیلی که خودت بهتر میدونی)
                                بیشتراز300هزارنفر تولندن...اومدن بیرون...جنایات صهیونیستهارومحکوم کردن...به نظر شما توایران...غیر از همون همیشگیها....کس دیگه ای همین اقدام نمادین رو هم انجام میده؟....درهمین حد که فقط بگن...جنایت صهیونیستها...از نظر ما محکومه....به قول "یارو"....مردم نسبت به این جنایات...."لمس"شده اند.....

نظر

در حال کار...
                                X