اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • afshinamin
    عضو فعال
    • Jul 2013
    • 4495

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

بریده‌ای از روزنامه «امت» را می‌بینید، مربوط به ۱۴ ماه پس از انقلاب ۵۷، که در آن استفاده و صرف هزینه برای تکنولوژی در حکومت پهلوی، «خائنانه» خوانده شده است.

«هنوز که هنوز است سالانه ۴۰۰ میلیون دلار مخارج کامپیوتر از خزانه ملت ایران به جیب کمپانی های غارتگر استعماری می رود، انقلاب ضد امپریالیستی مردم ایران به رهبری قاطعانه امام خمینی ایجاب می کرد که در کلیه زمینه‌ها نفوذ امپریالیسم قطع شود اما پس از گذشت ۱۴ ماه از سرنگونی رژیم منفور گام‌های اساسی و اصولی در این زمینه برداشته نشد...

طی افشاگریها معلوم گردید که کارگزاران رژیم طاغوتی و دست نشانده و خائن ضمن ایجاد زمینه کاذب و تصنعی برای بالا بردن سطح نیاز به کامپیوتر مبادرت به خریداری و اجاره صدها کامپیوتر به قیمت های سرسام آور از انحصارات گوناگون امپریالیستی بویژه آمریکای جهانخوار نموده است....»

روزنامه‌ی امت مربوط به جریان "جنبش مسلمانان مبارز" و مرام سیاسی آنها سوسیالیسم اسلامی و سوسیال دموکراسی بود.
    -----------
    سردبير امت و رهبر "جنبش مسلمانان مبارز" هم حبيب الله پيمان بود

ما زمان خاتمی فکر میکردیم این آدم حسابیه /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• b4city
      عضو فعال
      • Nov 2020
      • 4096

در اصل توسط abdollah000 پست شده است View Post
      درود اقای دکتر

بله راحت میشه پشت لپ تاپ نشست و قضاوت کرد

حالا شما جای ما باشید و ببینید شاهی که به جامعه خدمت میکنه و من رفاه و امنیت دارم رو با هر ترفندی میخوان خراب کنن مخالفانش رو چی خطاب میکردید

مثل هما ناطق نبودن
      تا دید اوضاع جالب نیست کشید کنار
      نه مثل .......

در مورد اینکه فرمودید در ان اتمسفر بودید بهتر عمل میکردید
      اولا من سیاستمدار نیستم ولی اگر مثل این اقایون به اصلاح روشنفکر سیاست غلطی به زیان مملکت میگرفتم لایق بدترین دشنامها بودم چون با حرف و شانتاژ کاری یک ملت رو سیاه کردم

ارادت
      درود . از پشت لپ تاپ خیلی کارها ساده به نظر میاد ولی خب باید به درستی قضاوت صورت گیرد

ضمن اینکه هما ناطق هم زود نکشید کنار . تا اخرش بود و تا چند ماه اول انقلاب هم بود
      در مصاحبه ای از او پخش شد خودش گفت یکی از بر هم زنندگان اعتراض به حجاب اجباری در اسفند 57 بوده و دلیلش این بوده که حجاب فعلا موضوع اصلی نیست
      ولی خب خودش و عملکردش را 6 سال بعد و در مصاحبه مذکور به شدت نقد کرد و گفت اصلا متوجه کارهائی که میکردیم نبودیم و منظورش این بود که گویا مسخ شده اند . گفت به این فکر نکردیم کسی که میگه چطور لباس بپوش همونی است که چندی بعد میگه چطور فکر کن و ...

در جواب سوال جناب پور نیکدست که قبلا منم پرسیده بودم و بارها عنوان کرده بودم که چه تضمینی است شما و من و دیگری هم در ان موقعیت 45 سال پیش بودیم ایا وارد ان جریانان نمیشدیم ، جواب درستی ندادید چون فکر میکنم خودتون هم اون جو غالب را میدونید چقدر قوی بود و احتمال زیاد شما هم چنان میکردید که کردند
      به احتمال قریب به یقین شما و دیگری هم اگر بودید و بودیم در همان دسته مخالفان بودیم کسی کف دستش را برای چنین روزهائی که بهش رسیدیم بو نکرده بود

نظر

• afshinamin
        عضو فعال
        • Jul 2013
        • 4495

در اصل توسط abdollah000 پست شده است View Post
        درود اقای دکتر

بله راحت میشه پشت لپ تاپ نشست و قضاوت کرد
        اول اینکه تمام اسامی که نام بردید به سهم خودم قضاوت نکردم
        یکی مثل گلسرخی بچه پررو که هم تندرو بود و هم متوهم باید به بدترین وجه توصیف کرد

افرادی که نام بردید در مورد شاه چه القابی نام میبردن که بنده انصاف بخرج بدم و مودبانه نام ببرم
        سال 57 جلوی دانشکاه تهران همین چپی ها میگفتن که آره شاه با زن کارتر رفته رو تخت و فرح با کارتر
        این حرفها از دهن افرادی که نام بردید در نیومد ولی افکار اول اخر اینها کوبیذن شاه با هر ادبیات و القابی

حالا شما جای ما باشید و ببینید شاهی که به جامعه خدمت میکنه و من رفاه و امنیت دارم رو با هر ترفندی میخوان خراب کنن مخالفانش رو چی خطاب میکردید

مثل هما ناطق نبودن
        تا دید اوضاع جالب نیست کشید کنار
        نه مثل .......

فرض کنید نادر نادر پور میشد شخص اول مملکت و چپ سالم و درست بود
        چه تضمینی بود ایران رو آباد میکرد
        چه تضمینی بود در کشور سیستم پلیسی راه نمی انداخت؟

بقول رفسنجانی که میگفت اگر قرار بر ساختن ایران بود شاه بهتر از همه بود

این اسامی زندگی رو از ما گرفتن بعد باید اقا خطاب کنیم

در مورد اینکه فرمودید در ان اتمسفر بودید بهتر عمل میکردید
        اولا من سیاستمدار نیستم ولی اگر مثل این اقایون به اصلاح روشنفکر سیاست غلطی به زیان مملکت میگرفتم لایق بدترین دشنامها بودم چون با حرف و شانتاژ کاری یک ملت رو سیاه کردم

در مورد اینکه نقد منصفانه و علمی شدنی هست
        اقای دکتر چه نقدی
        عملکرد این افراد رو داریم میبینم و میکشیم
        رهبرشون کیانوری میگه ما کشور ایران رو 70 سال عقب انداختیم دیگه جای نقد و مودبانه حرف زدن میمونه؟
        فقط مونده بود کیانوری بگه فحش خواهر و مادر هم بدید حقمون هست

کیانوری رو دست خورد
        فکر کردن با چاپلوسی و خوش خدمتی بجایی میرسه
        یعنی قبل از انقلاب تشخیص نمیداد دارن اشتباه میکنن؟
        دست آقای خمینی درد نکنه
        اول آخر چپ و مجاهدین و فدایی وپیکار و ....سرویس کرد

اسامی که نام بردید کاش اعلام بیطرفی میکردن و کلا حداقل با شاه نبودن مخالفتی هم نمیکردن
        شاید تو اسامی که نام بردید انسانهای فرهیخته هم بودن ولی بواسطه پرونده سیاه چپها مردود بودن

در ضمن چپها خوبشون هم پایگاه اجتماعی نداشتن

ارادت

پشت لپتاپ ننشین مظاهر امپریالیسم هست
        /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• afshinamin
          عضو فعال
          • Jul 2013
          • 4495

اسلامی اسلامی شده مملکت

عصا از کور

مار از پهلوون میدزدند/.:biggrinsmiley.:/

--تو پارک پهلوون گفتیه یه جوونمرد بیاد مار سمی بندازم گردنش
          یکی اومده تا مارو انداخته گردنش پریده روی موتور درفته /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• afshinamin
            عضو فعال
            • Jul 2013
            • 4495

مقایسه قدرت خرید در دانمارک و ایران

با دستمزد ۸ ساعت کار در دانمارک
            که حدود یک هزار کرون دانمارک است، چه چیزهایی می شود خرید:

۲.۵ کیلوگرم گوشت گوسفندی
            ۱.۵ کیلوگرم گوشت چرخ کرده
            ۱ بسته سوسیس
            ۱ بسته چای احمد نیم کیلویی
            ۲ عدد روغن مایع ۸۰۰ سی سی
            ۲ عدد شکلات نوتلا
            ۱.۵ کیلو خیارشور
            ۱ بسته عدس
            آناناس و میوه و سبزی

در ایران با دستمزد ۸ ساعت کار
            نهایت یک کیلو گوشت منجمد برزیلی بتونیم بخریم!

نظر

• b4city
              عضو فعال
              • Nov 2020
              • 4096

در اصل توسط EURASIA پست شده است View Post
              سلام

وقتی پادشاه خودش یک پدر مهربان است

شما چطور می توانی هم مخالفت از وضع موحود کنی و هم روشنفکر بمانی

به همین دلیل چپ های زمان شاه را کله پوک نامیدم ( این محترمانه ترین قضاوت است )

چرا که صرف مخالفت کردن فقط برای مخالف بودن ایا عاقلانه است

معلوم که نه.
              پدر مهربان برای چه کسانی ؟ قبلا عرض کردم شاه ادم بدی نبود و حتی از ویژگی هاش گفتم
              پدر مهربان شمشیر را از رو برای چپ بسته بود و دخلشون را اورد ، دکتر فاطمی با حالتی بیمار روی برانکارد به جوخه اعدام سپرده شد و سوراخ سوراخ شد

نکته اینجاست پدر مهربانی که بین فرزندان تفاوت و تبعیض قائل است چه ؟ و اگر فرزندی بین فرزندان بود که کمی زیر بار نرفت یا طوری دیگر بود یا حتی به عملکرد پدر انتقاد داشت تکلیفش چیه ؟ اگر اینجا مورد غضب پدر واقع شد ایا بازم پدر مهربان برای همه است ؟ در این صورت قطعا مساله و مشکل پیش میاد و حتی کدورت پدر و فرزندی ، دیگه رابطه حاکم و مردم که جای خود دارد

جناب عالی قبلا گفتید در خانواده ای پر جمعیت بزرگ شدی . امیدوارم پدر شما در قید حیات باشد و سایه پر مهرش سالهای سال دیگر مستدام باشد ( من دلم خیلی زیاد برای پدرم تنگ شده /:.sadsmiley.:/ ) ایا پدر شما بین فرزندان تعادل و مهربانی را به عدالت تقسیم کرد ؟
              با همه یکسان بود ؟

اینی که شما میفرمائید پدر مهربان برای همه بود ، بیشتر حالت ارباب رعیتی را تداعی میکنه و قشر ازاد اندیش و تحصیلکرده به سادگی نمی تونستند بپذیرند

نظر

• ریسعلی دلواری
                عضو فعال
                • Dec 2022
                • 1920

صد البته كهگذشته چراغ راه آینده هست

اما دوستان و دشمنان گرامی

لطفا اینقدر به اینكه در زمان هخامنشیان و و در زمان شاه یا هر شخص یا حكومتی دیگر چه شده بحث یا جدل نكنید

هر چه وده خوب یا بد تمام شده

آینده مهم هست

ذكر یك نكته اساسی

اسراییل می خواهد به تورسیتی ترین كشور منطقه تبدیل شود

و اردوغان اینو فهمیده

خواستم بگم .....................

برای آینده می بایست تصمیمات درست گرفت
                تصمیمات درست
                یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ

نظر

• afshinamin
                  عضو فعال
                  • Jul 2013
                  • 4495

‌ (https://vxtwitter.com/VOAfarsi/statu...83409083)?دو استاد حقوق آمریکایی در دانشگاه‌های نیویورک و کلمبیای آمریکا تحقیقاتی انجام داده‌اند که حاکی است از چند روز قبل از حمله حماس به مردم اسرائیل، معامله‌گرانی در بازار بورس آمریکا به ناگهان معاملاتی انجام دادند که همگی بر کاهش قریب‌الوقوع ارزش سهام اسرائیلی در روزهای آتی تأکید داشت.
                  تحقیقات انجام شده توسط رابرت جکسون و جاشوا میتس نشان داده که معامله‌گران یکباره شروع به مبادلات گسترده‌ای کردند که عمق نگرانی آن‌ها را از سقوط آتی ارزش سهام شرکت‌ها و صنایع اسرائیلی نشان می‌داد.
                  چنین معاملاتی در آن حجم در ارتباط با سهام اسرائیلی در ۱۳ سال قبل از آن سابقه نداشت.
                  به گزارش رسانه‌های اسرائیل، منبع درز احتمالی این نگرانی به عوامل مرتبط با بازار سهام و بورس در نیویورک، ممکن است افراد و عوامل مرتبط با گروه افراطی حماس بودند.
                  به گزارش شبکه اسرائیلی کان، ممکن است در رهگذر آن معاملات، حماس نیز درآمد سریع و سرشاری را نصیب خود کرده باشد.
                  @VahidHeadline (https://t.me/VahidHeadline/127959)

--------------
                  چه کاسبی حلال و پر برکتی!!! با داشتن اطلاعات پنهانی مرتبط به بازار !!! با خون انسانهای بیگناه دو طرف

نظر

• afshinamin
                    عضو فعال
                    • Jul 2013
                    • 4495

احمد صادقی، رییس کمیته شفافیت شورای شهر تهران با تاکید بر راستی‌آزمایی در ردیف‌های درآمدی شهرداری در سال ۱۴۰۱، از درآمد ۸۰ هزار میلیارد تومانی و هزینه ۵۲ هزار میلیارد تومانی خبر داد و گفت حدود ۱۷ هزار میلیارد تومان «در هیچ محلی هزینه نشده و سوال ما این است که این درآمد کجاست».

نظر

• ریسعلی دلواری
                      عضو فعال
                      • Dec 2022
                      • 1920

بتده علی امینی هیچ دلخوشی از اینها ندارم و از هیچ ااحدی هم حمایت نمی كنم

رو راست و شفاف بدون فیلتر می گویم اینها خوب نیستند

اما خدا كنه وفاق ملی بشه دست از خالص سازی بردارن و هر كس كه مهر وطن و علمش رو داره بیاد پای كار ما یه ایران بیشتر ندارم
                      یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ

نظر

• b4city
                        عضو فعال
                        • Nov 2020
                        • 4096

در اصل توسط ریسعلی دلواری پست شده است View Post
                        صد البته كهگذشته چراغ راه آینده هست

اما دوستان و دشمنان گرامی

لطفا اینقدر به اینكه در زمان هخامنشیان و و در زمان شاه یا هر شخص یا حكومتی دیگر چه شده بحث یا جدل نكنید

هر چه وده خوب یا بد تمام شده

آینده مهم هست

ذكر یك نكته اساسی

اسراییل می خواهد به تورسیتی ترین كشور منطقه تبدیل شود

و اردوغان اینو فهمیده

خواستم بگم .....................

برای آینده می بایست تصمیمات درست گرفت
                        تصمیمات درست
                        من یکی کاملا موافقم
                        صد بار هم گفتم نگاه رو به جلو و اینده و از بنا نهادن سنگ بنائی خوب برای اینده و ایندگان گفتم

نظر

• EURASIA
                          عضو فعال
                          • Jan 2022
                          • 1253

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                          پدر مهربان برای چه کسانی ؟ قبلا عرض کردم شاه ادم بدی نبود و حتی از ویژگی هاش گفتم
                          پدر مهربان شمشیر را از رو برای چپ بسته بود و دخلشون را اورد ، دکتر فاطمی با حالتی بیمار روی برانکارد به جوخه اعدام سپرده شد و سوراخ سوراخ شد

نکته اینجاست پدر مهربانی که بین فرزندان تفاوت و تبعیض قائل است چه ؟ و اگر فرزندی بین فرزندان بود که کمی زیر بار نرفت یا طوری دیگر بود یا حتی به عملکرد پدر انتقاد داشت تکلیفش چیه ؟ اگر اینجا مورد غضب پدر واقع شد ایا بازم پدر مهربان برای همه است ؟ در این صورت قطعا مساله و مشکل پیش میاد و حتی کدورت پدر و فرزندی ، دیگه رابطه حاکم و مردم که جای خود دارد

جناب عالی قبلا گفتید در خانواده ای پر جمعیت بزرگ شدی . امیدوارم پدر شما در قید حیات باشد و سایه پر مهرش سالهای سال دیگر مستدام باشد ( من دلم خیلی زیاد برای پدرم تنگ شده /:.sadsmiley.:/ ) ایا پدر شما بین فرزندان تعادل و مهربانی را به عدالت تقسیم کرد ؟
                          با همه یکسان بود ؟

اینی که شما میفرمائید پدر مهربان برای همه بود ، بیشتر حالت ارباب رعیتی را تداعی میکنه و قشر ازاد اندیش و تحصیلکرده به سادگی نمی تونستند بپذیرند
                          سلام بر شما

والله پدر خود من هم عادل نبوده و تبعیض انجام می داده است
                          11 تا بچه در دو تا اتاق از یک مادر

یک برادری داشتم که از من بهره کشی کاری می کرد به نفع خودش
                          یک گاری را پر نوشابه می کرد به من می گفت گاری سنگین را به حرکت در بیار
                          و بعد خودش با دوچرخه یک ساعت بعد می امد

ان موقع من 11 سالم بوده و وی 18 سالش
                          البته الان من از وی بسیار از نظر اقتصادی و علمی جلوتر هستم

اما در مورد سوال شما
                          درست است و دولت شاه دموکراسی نبود
                          و در واقع دیکتاتور بوده با ادبیات علوم سیاسی امروزی
                          و مجموعه نخبگان و تحصیلکرده را به بدنه حکومت راه نمی داد

از این نظر حق با روشنفکران است

اما یک سوال؟

هدف واقعی یک روشنفکر چیست؟

سهم داشتن در قدرت یا خوشبختی مردم ان کشور؟

روشنفکر اول از همه باید صادق باشد

مگر نه ؟

پس چرا محاسن خیلی خوب نظام مستقر را تحسین یا حمایت نکرد؟

از طرف دیگر قبلا هم گفته شد هندوستان یک استثنا است

که دموکراسی سیاسی و اقتصادی و اجتماعی را همزمان اجرا و به جلو می برد

اما باقی دنیا دموکراسی سیاسی اخرین مرحله توسعه بوده و نه اولین

از همه مهمتر گیریم شاه بد و ازادی سیاسی هم نمی دهد

ایا باید کل ساختمان را برای اینکه مبلمان ان خوب نیست خراب کرد ؟

گفته شاه نسبت به توده های مردم مهربان و هم کارامد بوده

درست است

اما روشنفکر همیشه منافع کشور را به منافع شخصی خودش باید ارجع بگذازد.

رسیدن به قدرت به چه قیمتی

به قیمت بردن کشور به زمان قرون وسطی

در کل بی فور اقا باید منصف بود

همین دو روز پیش من از پادشاه کلی انتقاد کردم که چرا فقط چپ ها سرکوب کرد

و دست اخوندها را باز گذاشت و حتی حمایت هم از انها می کرد

و اخر هم از اخوند زرنگ و باهوش رو دست خورد و نه چپ ها

خلاصه اگر سوال شما این است که با چپ ها بد رفتار کرده؟

من تا حدودی موافق هستم

چرا که شاه بیش از حد بر گروه های موسوم به کمونیست یا رادیکال تمرکز کرده بود

و حواس وی هم از دولت های خارجی های حیله گر و هم از اخوند های موذی به دور بود.

از این نظر عادل نبوده و حق با گروه های سوسیالیست است

اما از طرف دیگر به شاه هم باید حق داد

شما روشنفکر هستی و پادشاه مدام داره کار خوب می کند

( اتفاقا اکثر این کارها در مکانیزم احزاب چپ است مثل حقوق زنان و کارگران و روستایی ها )

اما روشنفکر کمونیست حمایت نمی کند و تشویق نمی کند و برای مردم اثار عادلانه و برابری خواهانه را شرح نمی دهد

با کشور های خارجی زد و بند می کند خوب این که خشم هر دولتی را با خودش به همراه می اورد

دولتمردان هم بر مردم حقی دارند حداقل ان یک قدر شناسی ساده است وقتی دولتها خوب کار می کنند باید سپاسگذار بود و نه قدر ناشناس

منظور کوچک کردن مردم و خداوند کردن حکومت نیست ولی قدر ناشناسی جامعه سبب عدم انگیزه دولتمردان می گردد@};-
                          زنده باد ازادی حقیقت دانش و سپس پیش به سوی پیشرفت

نظر

• امیدازاد
                            عضو فعال
                            • Sep 2020
                            • 3748

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                            درود
                            مشکلی نیست مخالفت امری بدیهی است
                            خیر من قتل نمر و خاشقچی را به هیچ وجه تحت عنوانی که شما گفتید قبول ندارم که فرمودید بخاطر خطری بود که پیش بینی میکرد و ...
                            یک خانواده عریض و طویل 90 سال است صاحب عربستان شده و کل ارکانش را قبضه کرده تا اخرین جوجه های فعلی که یکیش همین بن سلمان باشه و بازمانده های مرتبط با dna عبدالعزیز ابن عبدالرحمان

و هیچ مخالفتی بجز این که این خانواده صاحب عربستان است و باید باشد مورد پذیرش نیست . خطر اپوزیسیون و ترکیه و قطر و این مسائل نیست

در کشوری که نه پارلمان دارد و نه نخست وزیر و نه حتی هیئت دولت درست حسابی ، فقط شخص شاه است با چند تا وزیر خاص و دیگر هیچ دنبالش نگرد که هیچی دیگه نیست ، نه تا به حال یک تک دانه رای هر چند نمایشی برای هیچ منظوری در کمترین سطوح از مردمش اخذ نشده و تا به حال هیچ و هیچ تجمعی اعتراضی حتی در قبال کوچک ترین مسائل نه سیاسی بلکه به مراتب کمتر صورت نگرفته و اجازه صورت گرفتن ندارد ، همه چیز عیان است

تا به حال در این کشور دیدی فیلمی یا خبری بیرون بیاد که 50 تا 100 عربستانی یه جا تجمع کردند ؟ اصلا نه برای مخالفت با چیزی . فقط تجمع که حرفی برای گفتن داشته باشند

در کشوری که هیچ روزنامه ای درست حسابی وجود ندارد و کمترین نقد به هیچی مجاز نیست ، نقد به سیاست کلان منظورم نیست . اون که هیچچچچچچ ، نقدی در زمینه مسائل اقتصادی یا یه چیزی شبیه به این هم نیست و غیر مجاز است بسیار بدتر و خفقان تر از همین ایران فعلی . حالا باز یکی نگه چرا دارم مقایسه میکنم یا منظوری دارم . خسته شدم از اتهام زنی ها . دارم واقع گرایانه بررسی میکنم

کدام ازادی اجتماعی ؟ گام هائی برداشته شده ولی ...
                            در این کشور هنوزم زن اجازه رانندگی نداره و قاچاقی در جاده های خارج از شهر صورت میگیره . درون شهری هنوز زن مجاز به رانندگی نیست

شما بگو بن سلمان داره عربستان را تبدیل به ابر قدرت جهان و قدرت اول اقتصادی میکنه خوبه ؟ دیگه بالاتر از این که البته فرض محال است . من میگم کشتن مخالف برای بقا و به بهانه این چیزها مردود است خلاص شد و رفت هیچ توجیهی هم نمی پذیرم
                            توجیه تراشی برای کشتن مخالف به بهانه هائی که شما گفتید توجیه خطرناکی است . انتقاد از وضعیت فعلی سیاسی اجتماعی در ایران با چنین طرز فکری جور در میاد ؟
                            یعنی رونق اقتصادی و این چیزا را برقرار کن و هر کاری دلت خواست بکن و تک مخالف ها را به طرز فجیع قطعه قطعه کن یا با شمشیر به روش قرون وسطی گردنش را بزن مشکلی نیست؟

بن سلمان و امثالهم مگر از سر قبر باباشون اوردند و خرج کشورشون میکنند ؟ نفت را از دل زمین میکشند بیرون و خرج کشور میکنند . بیل که نزدند یا عرق که نریختند ؟ مال و اموال باباشون هم خرج نمیکنند اینها مال و اموال مردمان کشورهاست عربستان یا ایران یا هر کجا
                            همه را که نمیشه خرج قایق تفریحی چند میلیون دلاری یا ویلاهای تا 100 میلیون دلاری یا جت خصوصی 2 میلیارد دلاری کنی که داخلش شبیه به هتل 7 ستاره است . مازادش را خرج کشور میکنی و این وظیفه حاکمان است

باید اینا رو وظیفه حاکمان بدونیم نه اینکه بگیم هر حاکمی اومد و خوب خرج کشور کرد و فلان ... به به عجب ادم خوبیه . حالا هر کاری دلش خواست بکنه تا در قدرت بمونه . گوشه موشه ها هر کی هم دم از مخالفت زد از بین ببره مهم نیست تازه خوب هم هست !!! این یعنی توجیه استبداد . توجیه ظلم

قسمت بولد شده وسط کامنت شما
                            خیر من مخالف بی قید و شرط سلطنت نیستم . سلطنتی که تضمین ازادی سیاسی اجتماعی باشد و ضامن دمکراسی باشد مشکلی ندارم ولی فکر میکنم این در ایران عملی نیست چون کمتر سلطنت طلب یا مشروطه خواهی دیدم که به دمکراسی معتقد باشد و عمل کند . از همین سایتش بگیر تا سایر فضاهای مجازی و حقیقی . علت مخالفتم اینه و بس

بله اهمیت اینکه چه نظامی باشد برای من مهم است

نظام دمکراتیک و بر قراری دمکراسی
                            چیز عجیبی نیست . شاپور بختیار 45 سال پیش گفت درمان درد کشور ما دمکراسی است و در همان دوره کوتاه عمل کرد

و مساله اینه که شما به دمکراسی معتقد نیستی و همه اختلاف نظرها سر همین موضوع است . اینکه شما به سلطنت علاقمند باشی یا نباشی مساله نیست . مساله فقدان روحیه دمکراسی طلبی است
                            دیگر دوستانی هم که با من زاویه دارند نیز فکر میکنم چنین هستند . شما میگی نظام هر چی میخواد باشه ، فقط یه سری ویژگی های خاص داشته باشه کافیه من میگم خیر این عاقبتش خون و سرکوب و زندان و اعدام خواهد شد ولو اینکه رونق اقتصادی به حدی برسد که همه ایرانی ها بنز اخرین مدل سوار شوند یا سرمایه شون برسه به فلک . یا ایران دهان پر کن شود یا سایر موارد . من میگم این مدینه فاضله نیست

چرا نیست ؟ من که یک شهروند عادی هستم و دیگر هیچ ولی فرض کنیم کسانی همچون من نوعی فکر کنند ، در نظامی که عاقبتش به دمکراسی ختم نشود ، در نهایت جاشون زندان و تبعید و اعدام است . این نباشه ، یکی دیگه بیاد ، فرقی نداره . بازم اش همان و کاسه همان
                            کاملا مشخص است . در همین سایت با اندک زاویه در دیدگاه ها از چشم همتون افتادم . خب حالا نظامی برقرار شود که همسو با تفکر شبیه به شماست با من نوعی چه میکنه ؟؟؟؟ کاملا عیان است . حتی شاید کاری بدتر از همین سیستم فعلی بکند

چون دمکراسی طلب با رونق اقتصادی و این چیزا ساکت نمیشه . در نظامی که شما متصور هستید و مشت اهنین براش تجویز میکنید عاقبت ازاد اندیشی و انتقاد چیست ؟ مساله این است

بخش اخر را خیلی خطاصه میگم . مشت اهنین که مجدد گفتید
                            خب شاه مشت اهنین نشون میداد
                            عاقبتش چی میشد ؟ چپ از بین میرفت ؟ ملی گراها تکلیفشون چی بود ؟ عاقبت اون حجم مخالفت به کجا ختم میشد ؟
                            از سال 42 گفتید و ... با اصلاحات ارضی و غیره باید اصلاحات سیاسی هم صورن میگرفت و نگرفت و کلی کار دیگه
                            مشت اهنین چاره و درمان برای طولانی مدت نیست
                            درود ..مجدد...
                            البته که موضوع بحث ما بن سلمان نبود ..منتهی به علت برخی شباهت ها بحث به این مسیر کشیده شد..
                            و برخی انتقادات شما به عربستان که تا حدی یاداور ..نظرات مخالفین و انقلابی ها به نظام سابق هست ..
                            می فرمایید بن سلمان بیل نزده و عرق نریخته که حالا پز پیشرفت اقتصادی اش را بدیم ...نفت مملکت بوده ..اینا هم بخش اعظمش رو دزدیدند و خرج عیاشی شون کردن باقی رو صدقه دادن به مردم
                            همون صحبت هایی که قبل انقلاب مشابهش رو در مورد عملکرد اقتصادی شاه می گفتن ..
                            این نفتی که می فرمایید ..هزاران سال زیر زمین بود ..با سطل و بیل و بشکه که استخراج و فروخته نمیشه ؟؟میشه ؟؟
                            همین نفت رو لیبی و عراق و ایران هم داشته و دارند ..تازه خیلی هم دموکراتیک تر از حاکمیت عربستان هستند از مجلس و وزیر و هیات دولت و روزنامه و.حزب وگروه و...تظاهرات و مخالفت و رانندگی زنان و....خیلی وضعشون از عربستان سرتر هستن اصلا قابل قیاس نیستن
                            با اون پول نفت چیکار کردن ؟؟نه خودشون راضی هستن نه دولتاشون نه مردمشون
                            تازه ممکنه اعدام هم به اون شکل نداشته باشند خیلی هم بنا به گفته شما متمدنانه رفتار کنن با مخالفینیشون در قیاس با عربستان ..
                            هنر این هست که بتوان این منابع رو در خدمت رفاه و رشد و اینده کشور در بیارند...مهم این هست اون تعامل و نفوذ و قدرت رو داشته باشند که بتونن این منابع بالقوه رو تبدیل به بالفعل کنند ..
                            حالا شما اون جت دومیلیارد دلاری رو می بینی (که بعید میدونم همچی ارزش یا قیمتی داشته باشه )..اما آرامکو چند هزار میلیارد دلاری رو نمی بینید و کلی موارد این چنینی و....
                            این حاکمیت اصلا به قول شما و همون انقلابی ها مرتجع و مستبد و....هست ..ولی مگر صددسال قبل و قبل اینکه فرزندان ابن سعود حاکمیت رو دست بگیرند سوییس بود ؟؟فرانسه بود ؟؟
                            همین الان ترکیه که به نظر شما دموکرات و پیشرفته و.....هست و شده الگو ..برید ببینید امار بدرفتاری و خشونت با زنان در چه سطحی هست ..همین طور امار دیگر جرایمشون ...تو عربستان چطور ؟؟
                            تازه اینا خودشون رو اروپایی هم میدونن ...عرب ها رو وحشی
                            البته که قتل و خشونت سیاسی بد هست و قابل دفاع نیست ولی حالا مثلا میزدن ترورشون می کردن و ناپدیدشون می کردن و هیچ مسولیتی هم قبول نمی کردن ...چه توفیری می کرد ؟؟مگه باقی کشورهای غیرسلطنتی و شبه دموکرات منطقه این کارها رو انجام نمیدن ؟؟
                            شما میفرمایید پیشرفت اقتصادی و اجتماعی و شاخص های مالی و اقتصادی برایتان ارزشی ندارد ..مهم این هست سلطنت موروثی حاکم نباشد ...همین الانش هم رویای انقلابی ها و مخالفین شاه ازین نظر محقق شده ...دیگر سلطنت وجود ندارد هیچ اسپرم مقدسی هم حاکم نیست ...ولی شما که نه اون انقلابی های دو آتیشه ..هیچ از خود تون پرسیدید بعد پنجاه سال چطور شده که همه ازطلا شدن پشیمان شدن وبه همون حلبی دهه پنجاه هم راضی هستن
                            من نظرم رو در مورد اون سیاست مشت اهنین گفتم ...سال ۱۳۴۲ اصلاحات اقتصادی و سیاسی انجام گرفت ..ولی مخالفین به چیزی جز زیرو رو کردن و زدن هراونچه که در طی ۵۰ سال ساخته شد بود راضی نبودن...همین الانش هم در جواب هر انتقادی از جریان انقلاب مسولیت و گناه هرچه که رخ داد رو به گردن شاه میاندازند .
                            مخلص کلام که مسیر توسعه سیاسی از توسعه و رشد اقتصادی می گذرد ...توسعه و رشد هم لازمه اش ثبات و امنیت و ایجاد زیرساخت هست ..

نظر

• pournikdast
                              ستاره‌دار(2)
                              • Oct 2020
                              • 525

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                              دکتر عزیز ...در پستی از امثال ساعدی تقدیر کرده بودند وایشون رو سرمایه فرهنگی تاریخ ایران معرفی کرده بودند...

سلام و عرض ادب خدمت جناب آزاد عزیز...

امیدجان من کجا از ایشون تقدیر کردم؟ عرض کردم ایشون و بسیاری از دیگر چهره های چپگرا سرمایه فرهنگی بوده اند و الان هم میگم بوده اند...

کجا عرض کردم با کارهای ایشون در بحث انقلاب موافق بوده ام؟

جای دیگری فرمودید آیا نباید اندیشه چپ نقد شود؟

در صورتی که بنده خودم بارها این اندیشه را در سطح فهم اندکم نقد کرده ام...

امیدجان،
                              مقصودم شما نیستید اما به نظرم یکی از مشکلاتی که گاهی راه بحث بسته میشود، همین تعمیم هاست...

-مثلا من میگم کمی گرایش معنوی دارم، طرف میگه چرا قرآن گفته کافران رو بکشید؟

-من میگم بچه دار شدن بَد هم نیست، طرف میگه پس شما یک انسان خودخواهید که احتمالا با کشتن سگهای بیگناه هم مشکلی ندارید؟

-من میگم رشد نظامی ایران بعد از انقلاب نسبتا نقطه قوتی در کارنامه وحشتناک حاکمان بوده، طرف میگه پس جواب خونهای جوانهای بیگناه رو اون دنیا خواهی داد...

اما من مقصودم فقط همان جمله است نه کلمه ای بیشتر و نه کلمه ای کمتر...

بنده فقط عرض کردم اگر منصف باشیم بخش بزرگی از فرهیختگان و تحصیلکردگان در آن زمان گرایش به نظریات چپ داشتند و این حتما باید دلیلی داشته باشد و به نظرم بررسی آن هم خالی از لطف و یادگیری نباشد نه حتی یک کلمه بیشتر...

اما در مورد دکتر ساعدی :
                              خاطرم هست دوره کارشناسی یکی از اساتید روانشناسی بنده میگفتند که جناب ساعدی رو از بیمارستان روزبه وقتی خودشون اونجا کارورزی میکردند، به عنوان یک روانپزشک مجرب میشناختند و حتی میگفتند دکتر ساعدی به این معروف بودند که معمولا از افراد فقیر پول ویزیت نمیگرفتند...

اینهم بخشی از رزومه کارهای فرهنگی ایشون هست، که به نظرم بنده برای کسی که بخش بزرگی از زندگی اش رو صرف تحصیل در رشته روانپزشکی کرده بسیار درخشانه :
                              نمایشنامه

ساعدی نخستین نمایشنامهٔ خود را با نام پیگمالیون در ۲۱سالگی نوشت.
                              • ۱۳۳۹ - کاربافک‌ها در سنگر
                              • ۱۳۴۰ - کلاته گل
                              • ۱۳۴۲ - ده لال‌بازی (۱۰ نمایش‌نامهٔ پانتومیم)
                              • ۱۳۴۴ - چوب‌به‌دست‌های ورزیل
                              • ۱۳۴۴ - بهترین بابای دنیا
                              • ۱۳۴۵ - پنج نمایش‌نامه از انقلاب مشروطیت
                              • ۱۳۴۶ - آی باکلاه، آی بی‌کلاه، انتشارات نیل
                              • ۱۳۴۶ - خانه روشنی (پنج نمایش‌نامه)
                              • ۱۳۴۷ - دیکته و زاویه (دو نمایشنامه)
                              • ۱۳۴۸ - پرواربندان
                              • ۱۳۴۹ - وای بر مغلوب
                              • ۱۳۴۹ - ما نمی‌شنویم (سه نمایش‌نامه
                              • ۱۳۴۹ - جانشین
                              • ۱۳۵۰ - چشم در برابر چشم
                              • ۱۳۵۲ - مار در معبد
                              • ۱۳۵۲ - قوردلار
                              • ۱۳۵۴ - عاقبت قلم‌فرسایی (دو نمایش‌نامه)
                              • ۱۳۵۴ - هنگامه آرایان
                              • ۱۳۵۵ - ضحاک
                              • ۱۳۵۷ - ماه عسل[۲۲]

مجموعه داستان‌ها

نخستین اثر داستانی او به نام خانه‌های شهر ری در ۱۳۳۶ در تبریز منتشر شد.

رمان

• ۱۳۴۴ - مقتل
                              • ۱۳۴۸ - توپ
                              • ۱۳۵۳ - تاتار خندان
                              • ۱۳۵۵ - غریبه در شهر
                              • جای پنجه در هوا (ناتمام)[۲۲]

فیلم‌نامه

• ۱۳۴۸ - فصل گستاخی، تهران: انتشارات نیل
                              • ۱۳۴۹ - ما نمی‌شنویم، تهران: انتشارات پیام
                              • ۱۳۵۰ - گاو
                              • ۱۳۵۷ - عافیتگاه، تهران: انتشارات اسپرک
                              • ۱۳۶۱ - مولوس کورپوس[۲۲][۲۳]
                              • چاپ‌نشده - دایرهٔ مینا
                              • چاپ‌نشده - رنسانس
                              • ۱۳۵۱ - آرامش در حضور دیگران (از کتاب «واهمه‌های بی‌نام و نشان»)

تک‌نگاری‌ها

• ۱۳۴۲ - ایلخچی
                              • ۱۳۴۳ - خیاو یا مشکین‌شهر
                              • ۱۳۴۵ - اهل هوا[۲۲]

ترجمه

نمایش‌نامه‌های اجراشده

• ۱۳۴۲ - پانتومیم "فقیر"، با بازی جعفر والی، در تلویزیون
                              • ۱۳۴۴ - نمایش "چوب‌به‌دست‌های ورزیل"، به کارگردانی جعفر والی؛ نمایش "بهترین بابای دنیا"، به کارگردانی عزت‌الله انتظامی، در تئاتر سنگلج
                              • ۱۳۴۵ - نمایش " بام‌ها و زیربام‌ها " و "از پانیفتاده‌ها"، به کارگردانی جعفر والی، در تلویزیون؛ "ننه اِنسی"، به کارگردانی جعفر والی، در تئاتر سنگلج؛ نمایش "گرگ‌ها" و "گاو"، به کارگردانی جعفر والی، در تلویزیون
                              • ۱۳۴۶ - نمایش "آی باکلاه، آی بی‌کلاه"، به کارگردانی جعفر والی، درتئاتر سنگلج؛ نمایشنامه‌های "خانه روشنی"، به کارگردانی علی نصیریان؛ نمایش‌نامهٔ "دعوت"، به کارگردانی جعفر والی، در تئاتر سنگلج؛ نمایش‌نامهٔ "دست بالای دست"، به کارگردانی جعفر والی؛ "خوشا به حال بردباران"، به کارگردانی داوود رشیدی، در تلویزیون
                              • ۱۳۴۷ - نمایش "دیکته و زاویه"، به کارگردانی داوود رشیدی، در تئاتر سنگلج
                              • ۱۳۴۸ - نمایش "پرواربندان"، به کارگردانی محمدعلی جعفری، در تهران و شهرستان‌ها
                              • ۱۳۴۹ - نمایش "وای بر مغلوب"، به کارگردانی داوود رشیدی، در تئاتر سنگلج
                              • ۱۳۵۱ - نمایش "چشم در برابر چشم"، به کارگردانی هرمز هدایت، در سالن دانشجویی
                              • ۱۳۶۳ - نمایش "اتللو در سرزمین عجایب"، به کارگردانی ناصر رحمانی‌نژاد در فرانسه و چند شهر دیگرِ اروپا

.................................................. .................................................. .................
                              افشین جان من الان خودم دارم از پشت مظاهر امپریالیسم تایپ میکنم! /.:biggrinsmiley.:/
                              .................................................. ..................
                              جناب احسانی عزیز سپاس از توضیحات بسیار خوب و عالی شما...
                              آخرین ویرایش توسط pournikdast؛ 2023/12/05, 19:51.

نظر

• EURASIA
                                عضو فعال
                                • Jan 2022
                                • 1253

خوب دیگر یک مشت کتاب های چرت و پرت

یک مشت داستان بی ارزش

همون زمانی که پدران ما در جوانی بودند

به جای علم و دانش و خرد

چپ ها شعر و رمان و حرف های بی ارزش تحویل می دادند

و اخوندها هم اسلام زشت و پلید را گسترش می دادند

نتیجه هم تربیت مردم به شکل ساده لوح و احساسی بود

حالا این باعث افتخار است!

این چیز خوبی است!!

این چهره فرهنگی است
                                زنده باد ازادی حقیقت دانش و سپس پیش به سوی پیشرفت

نظر

در حال کار...
                                X