اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • علیرضا۱۲۳
    عضو فعال
    • Sep 2022
    • 2772

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

وزیر اقتصاد: تحریم‌ها سبب شد که بالاترین میزان درآمد سرانه کشور و رشد اقتصادی تحت تأثیر قرار گیرد [اما] به خاطر اجرای برجام روند آن متوقف شد / تحریم‌های دوره ترامپ سبب شد که رشد اقتصاد کشور منفی شود/ تحریم‌ها، بر روی قدرت خرید خانوار‌ها تأثیر گذاشته

قبلا که می‌گفتید تحریمها ۲۰ درصد تاثیر داره!!! تقصیر مدیران اجرایی کشور هست که کار جهادی انجام نمیدهند!!!
    اون ۸۰ درصد رو شما کامل انجام دهید...بیست درصد هم ملت به شما تخفیف میدند

نظر

• علیرضا۱۲۳
      عضو فعال
      • Sep 2022
      • 2772

رئیس کمیسیون قضایی مجلس: صرف گوش ندادن به امر معروف جرم نیست، اما اگر کسی هم بخواهد در مقابل آن اقدام مجرمانه‌ای انجام دهد، مجرم است / غلط‌های املایی لایحه حجاب؟ اهمیتی ندارد؛ محتوا مهم است

پس باز هم به سواد شیخ ابرام..حداقل ۶ کلاس سواد رو داره...اگر غلط املایی هم موقع نگارش دارید که یحتمل تا داستان کوکب خانم دوم دبستان بیشتر سواد ندارید....حالا یک توضیحی میدهید که منظورتون از محتوا یا حالا مهتوا چی هست؟

نظر

• b4city
        عضو فعال
        • Nov 2020
        • 4137

در اصل توسط EURASIA پست شده است View Post
        البته الان یک کلیپی از ریئس دانا در مورد شاه دیدم و عدم عذر خواهی از متولدین بعد از انقلاب

و خطاب به شاه می گویید خوب کار کردیم

( یعنی رئیس دانا می گوید گور بابای ما ها که بعد از انقلاب به دنیا امدیم و درگیر یک فاشیست دینی شدیم)

( و از کار زشتش همچنان دفاع می کند)

این کلیپ زشت را از رئیس دانا خطاب به شاهزاده و همچنین به مردم ایران ببینید

https://www.aparat.com/v/h0r9u
        دوست خوب باید بازم بشینی با خودت حساب کتاب کنی . شما هنوز درگیری بین دوراهی . نقد بر پهلوی را نمی پذیری هنوز و اهانت از سوی خودشون یا طرفداراشون را مجاز و نقد و جوابیه را غیر مجاز میدونی
        هنوزم نمی پذیری که جواب اهانت یا های ، همان هوی است ضمن اینکه این جوابیه به پهلوی است نه مردم ایران . مردم ایران را با پهلویسم یکی نکیند لطفا

اهانت از رضا پهلوی است و جوابیه از روانشاد رئیس دانا . وز وز یعنی طرف یا جناح یا گروه انبوهی را مگس خطاب کردن . انتظار داشتی دکتر در این جوابیه بگه اوکی شما درست میگید و تعریف و تمچید هم بکنه و بگه ما کار اشتباهی کردیم ؟ شگفت اور است این توقعات . در واقع این توقعات نوعی خود برتر پنداری در ابعاد بزرگ است
        البته الان رضا پهلوی دیگه به این نتیجه رسیده که با اهانت راه به جائی نیست و این رویه را گذاشته کنار . این اهانتش مربوط به دوران سرمستی ایشون و احتمالا یک دهه پیش است که فکر میکرد یکه تاز بی رقیب در اپوزیسیون است !!!
        خوش بختانه خودش در حال حاضر از این مدل برخوردها و اهانتها فاصله گرفته ولی طرفداراش هنوز در همون مود و فاز هستند و حتی بدتر هم شدند

جوابیه رئیس دانا هم چیزی جز این نمیتونست باشه . جواب وز وز کردن را به شکلی دیگر به جز این نمیشه داد
        منم این کلیپ را الان دیدم و اتفاقا چند موردش را منم بهش اشاره کردم . یکیش اسپرم مقدس است که قبلا بهش اشاره داشتم ، یکیش انحصار گرائی و خود کامگی است که دکتر میگه تو هنوز نیومده نمیذاری ما حرف بزنیم
        دیگری موضوع توهم است که گفتم بعضی ها فکر میکنند بخش بزرگی از ایرانی ها یا سیاسیون منتظر بازگشت پادشاهی هستند و میگه او تاثیری اینجا نداره
        و یکیش هم حمایت از مردم فلسطین
        روانت شاد دکتر

منم از فلسطین حمایت کردم و مورد هجمه بودم و صد البته شما چون شخصی معروف و تاثیر گذار بودی قطعا هجمه ها از جنسی دیگر بوده ( هجمه در مورد خودم فقط منظورم به این سایت نیست ) و دقیقا درک میکنم چی کشیدی و چقدر سرت خراب شدند و چه اهانت ها که شنیدی در همون فیس بوکی که گفتی و قبل از رواج شبکه های اجتماعی موبایلی بود . من با پوست و گو.شت و استخوان درکت میکنم

باید بری تو رنج طرف تا بدونی داستان چیه . باید به تبعیت از مثال معروف ، گرسنگی بکشی تا معنای انرا درک کنی
        جناب اوراسیای عزیز باید بتونی طرف مقابلت را درک کنی و حتی اگر شده مصنوعی هم مدتی فاز و اندیشه و مرام و مسلک او را بر اندیشه و کردار سوار کنی و نتایج را بررسی کنی و بعد قضاوت کنی
        جنگ و دعوا نداریم دوست عزیز اینجا
        باید منصف بود

توجه کنید و توجه کنیم به بند اخر و قابل توجه و نکته قابل تامل جناب پور نیکدست ، نقش حاکم در این انقلاب چه بود و هنوز جواب درستی داده نشده . البته از نقش حاکم بنده نوعی به وفور اینجا حرف زدم . از نقض مشروطه اش بگیر تا خفقان بعد از مرداد 32 تا و سرکوب و ....
        البته جناب پور نیکدست نقش حاکم و حکومت گران را صرفا از جنبه تاثیر مستقیم در انقلاب مد نظر نداشت ، نقش در شکل گیری گرایش و اندیشه و تمایل به چپ بیشتر مد نظرش بود
        و مثال خوبی که زده شد از خانمی که فرافکنی میکنه و هیچ نقشی برای خودش در طلاق از شوهر نمی پذیرد

ارادت

نظر

• b4city
          عضو فعال
          • Nov 2020
          • 4137

در اصل توسط بابای یسنا پست شده است View Post
          درود.انسان شجاع روراست ونترسی بود حرف حق میزد روحش شاد برعکس علی شریتی بود .منوببخشید که

سواد ولیاقت نوشتن در حد شان همه شما عزیزان را ندارم بهرحال مرحوم رییس دانا اولین نفری بود درمورد شروع تقسیم
          یارانه مموتی باشجاعت گفت این کارشروع مصیبت بزرگی هست برای مردم هدف نهایی زدن جیب مردم ایرانه کشتاپو اجازه نداد
          صبح بشه درست بعد از نیمه های شب دستگیرش کردن نظربنده درمورد شریعتی اینه نامردی دو رو عصبانی حراف بی هدف روضه خوان
          تمام عیار کاش الان زنده بود جاش تو امام جماعت جمعه خالیست
          خیر اینطور نیست . از این حجم قضاوت های پیش داورانه و بی رحمانه سودی نبرده و نخواهیم برد . هیچ سودی
          اگر زنده بود نه الان ، بلکه از سالهای سال پیش جاش زندان بود

البته هنوز در مورد شریعتی وارد بحث نشدم . کارنامه شریعتی قابل دفاع نیست که فکر کنید میخوام دفاع کنم ولی اینطوری که فکر میکنید دستمالی به درد نخور بود ، هرگز اینطور نیست . همه چیز را نمیشه به انقلاب گره زد . شما همه ادم ها را تک به تک فقط و فقط با انقلاب و میزان نقششون یا حمایتشون بصورت مستقیم یا غیر مستقیم در ان واقعه میسنجید و بر اساس نتیجه ای که حاصل شده قضاوت میکنید و این خطا و نا عدالتی در قضاوت ایجاد میکنه
          فعلا بسنده میکنم به یک مورد از نظر جناب پور نیکدست ،

-نکته دیگری که خاطرم هست، نگاه نقادانه ایشونه، هم به برخی از متغیرهای سنت و هم مدرنیته، به زعم بنده بالاترین مرحله تسلط در هر موضوعی مرحله نقادی است، همیشه باور دارم اگر تونستیم باوری که بسیار به آن معتقدیم رو بیرحمانه نقد کنیم اون وقت میتونیم مدعا باشیم در اون باور به مرحله تسلط رسیده ایم...

باورمند مذهبی که دست به نقد برخی حواشی مذهب هم میزد و به زمان خودش کم نظیر بود
          به اسلام همراه با روحانیت معتقد نبود ، در واقع اسلامی که مد نظرش بود منهای روحانیت بود و رابطه خوبی هم با این قشر نداشت در حالی که همون شاه در دربارش از اخوند های درباری استفاده میکرد
          تمام مشکل از اینجا نشات میگیره که یک پیش فرض در ذهن جا انداختیم یا جا انداختند برامون و این شده ملاک قضاوت ها و ملکه ذهن و هیچ وقت به این فکر نمیکنیم که ایا این پیش فرض جاش درست است یا کج جا افتاده

نظر

• b4city
            عضو فعال
            • Nov 2020
            • 4137

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
            ...درود ..خوب این الان شد حرف حساب!!
            الان به نظر دوستان ...ازاون لیست بلند بالایی که از روشنفکران انقلابی ردیف شد ..و به نوعی توجیه می کنند که چون این ها پایه های نظری انقلاب را فراهم اورده اند پس !مو لای درزش نمیرود !!وحتما درست بوده است !!قبل انقلاب همه بیسواد و تاریک فکر بوده اند فقط این ها بوده اند که عقل و شعور داشته اند !!هرکی هم به اینا نگاه چپ کند !!یا سگشان را چخ کند !!خیلی ادم بی تربیت و بی شعوری بوده است !!
            حالا ماها کم و بیش ادمای اقتصادی هستیم یه چیزایی از اقتصاد و تاریخ مملکت می دونیم ..
            به نظر شما تاثیر فردی مثل رضا نیازمند در اقتصاد و صنعت بیشتر بود یا اکثر افراد این لیست ؟؟
            اصغر قندچی و خیامی ها چطور ؟؟
            مهدی بازرگان و ابراهیم یزدی و ودکتر سنجابی در کسوت سیاستمدار بیشتر به این مملکت خدمت کردند یا فردی مثل اسداله علم ؟؟
            به نظر شما اگر افرادی مثل جلال و علی شریعتی و براهنی و شاملو.....نبودند مملکت پیشرفته تری داشتیم یا احیانا کسی مانند هژبر یزدانی ...برادران خسروشاهی...قاسمیه ..قندچی و خیامی ها؟؟
            کل نظام‌پهلوی خدمت بیشتری به این اب و خاک کردن یا نظام جمهوری اسلامی ؟؟؟
            ارزش و کارایی یک کارگر آتشکار ذوب آهن برای مملکت در ان دوره به مراتب بیش از فردی مانند براهنی و شریعتی برای این کشور بود...وقس علیهذا...
            حبیب القانیان را جا انداختی دوست عزیز
            مشکل از نیازمند و خیامی ها و قندچی ها نبود و اتفاقا دمشون گرم
            مشکل خفقان و نقض مشروطه و زندان و اعدام بود . مشکل سلاخی اندیشه بود
            مشکل در دست گرفتن همه امور بود و برگشت به قدرت لایزلال شاه و نقض مشروطه . مشکل از این بود که به قول زنده یاد ایرج گرگین در سلسله مصاحبه های تاریخ شفاهی دانشگاه هاروارد میگه ، زمانی که من گوینده رادیو تلویزیون بودم به من مدام تذکر داده میشد شاهنشاه را حتما با عناوین و القاب خطاب کن و چند بار به ساواک احضار شده بودم بر سر این موضوع . بگو اعلیحضرت همایونی شاهنشاه ایران ف چون یک بار خشک و خالی گفته بود شاه و تذکر شدید گرفته بود

و شما بازم تعمیم دادی به حال حاضر و مقایسه با الان ؟!!! و هر چی میگیم باز تعمیم میدید به نتیجه و الان

شما کسی را میشناسی دو برادر اعدامی زمان شاه داشته باشه ؟ جرم ، نه بمب گذاری نه قتل نه خرابکاری نه ادم ربایی هیچی هیچی ، فقط مخالف و چپ
            من میشناسم . مردی 78 ساله و بازشنسته ذوب اهن اصفهان از خانواده ای معروف با اصالت شهر اراک ، که بسیار از من بزرگ تر است و انسانی فوق شریف و متین که 10 سالی است به واسطه دوستی با شخص دیگر ، با او سلام علیک دارم . دو برادر اعدامی دارد و من تا چند سال بعد از دوستی با او نمیدونستم و سال 96 متوجه شدم

یادش بخیر بواسطه دوستی با کسی دیگر و ارتباط با ایشون ، چند باری منزل ما هم امد زمان حیات پدرم و کاشف به عمل اومد داماد ایشون همکلاسی سابق من بوده . داماد ایشون الکترونیک خوند و من مکانیک . او رفت کادانا و الان امریکا است و من ماندم با هزار بدبختی ...
            بگذریم
            در حین یکی از ان رفت و امدها ، پدرم در حیات منزل اسیب دید و سرش خورد به دیوار و شکست و ... چند روز بعد از ان واقعه ، ایشون رفت اتاق پدرم و معرفی شد و هر دو بازنشسته ذوب اهن و ... بگو و بخند ...
            به اتاق من برگشتیم و در یک برنامه ای یادم نیست چی بود خلاصه فرح پهلوی اومد روی تصویر و ایشون نقدی بر ایشون داشت . نه توهین یا چیزی فقط نقد کرد و من دقیقا با مردی که چند دهه از من بزرگ تر بود و مهمان من بود با همین روش که تا بگی بالای چشم پهلوی ابروست به خیلی ها بر میخوره ، به منم برخورد و با غضب با ایشون حرف زدم . شرمنده ان حال و روز هستم . البته ایشون به حدی بزرگوار بود که به دل نگرفت

چندی بعد فهمیدم موضوع چی بوده
            منم یه روزی پیش فرض هائی در ذهن داشتم . منم یه روزی مثل شما تند و غضب الود بودم

نظر

• afshinamin
              عضو فعال
              • Jul 2013
              • 4495

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
              رئیس کمیسیون قضایی مجلس: صرف گوش ندادن به امر معروف جرم نیست، اما اگر کسی هم بخواهد در مقابل آن اقدام مجرمانه‌ای انجام دهد، مجرم است / غلط‌های املایی لایحه حجاب؟ اهمیتی ندارد؛ محتوا مهم است

پس باز هم به سواد شیخ ابرام..حداقل ۶ کلاس سواد رو داره...اگر غلط املایی هم موقع نگارش دارید که یحتمل تا داستان کوکب خانم دوم دبستان بیشتر سواد ندارید....حالا یک توضیحی میدهید که منظورتون از محتوا یا حالا مهتوا چی هست؟
              وقتی سواد در حد املا هم نداری

قراره در محتوا چی در کنی از خودت !؟!؟

نظر

• 2FAN
                عضو فعال
                • Nov 2020
                • 1051

سلام
                عذر میخوام چون اینجا همه چی درهمه
                خواست یک سوال پرسید
                من چند سال پیش یک سیم کارت ایرانسل داشت و باهاش تماس و مکالمه داشت خوب بود
                دیگه استفاده نکرد ودرش اورد از موبایل
                یهو امروز خواست استفاده کرد
                گذاشتم رو موبایلم هیچی نمیشه
                با ستاره555 هم اینولید میزنه
                الان من چیکار باید کرد
                در ضمن اصلا نمیدونم شماره ام هم چی هست یادم رفته چیزاش گم کرد
                میشه یه نفر کمکم کنم
                همینجا تو خونه راهش بندازم
                مرسی
                https://chromewebstore.google.com/detail/free-vpn-for-chrome-vpn-p/majdfhpaihoncoakbjgbdhglocklcgno/reviews

نظر

• afshinamin
                  عضو فعال
                  • Jul 2013
                  • 4495

محسن برهانی حقوقدان و استاد حقوق دانشگاه تهران:
                  ‏با توجه به اظهارات شفاف رییس قوه قضاییه و بیان دقیق میزان تخلف در واردات چای، مشخص شد بیش از ۹۹٪ دلارها در دو‌ سال اخیر به فنا رفته است.
                  آیا سازمان اطلاعات سپاه علیه افراد و رسانه‌هایی که این تخلف را به دولت سابق منتسب نمودند به عنوان نشر اکاذیب، اعلام جرم خواهد کرد؟

نظر

• afshinamin
                    عضو فعال
                    • Jul 2013
                    • 4495

با این حجم از فساد در دولت، آیا رئیسی کفایت سیاسی پستی که اشغال کرده است را دارد؟
                    قانون اساسی تکلیف را روشن کرده است!
                    حیف....

توییتر

نظر

• امیدازاد
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 3768

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                      حبیب القانیان را جا انداختی دوست عزیز
                      مشکل از نیازمند و خیامی ها و قندچی ها نبود و اتفاقا دمشون گرم
                      مشکل خفقان و نقض مشروطه و زندان و اعدام بود . مشکل سلاخی اندیشه بود
                      مشکل در دست گرفتن همه امور بود و برگشت به قدرت لایزلال شاه و نقض مشروطه . مشکل از این بود که به قول زنده یاد ایرج گرگین در سلسله مصاحبه های تاریخ شفاهی دانشگاه هاروارد میگه ، زمانی که من گوینده رادیو تلویزیون بودم به من مدام تذکر داده میشد شاهنشاه را حتما با عناوین و القاب خطاب کن و چند بار به ساواک احضار شده بودم بر سر این موضوع . بگو اعلیحضرت همایونی شاهنشاه ایران ف چون یک بار خشک و خالی گفته بود شاه و تذکر شدید گرفته بود

و شما بازم تعمیم دادی به حال حاضر و مقایسه با الان ؟!!! و هر چی میگیم باز تعمیم میدید به نتیجه و الان

شما کسی را میشناسی دو برادر اعدامی زمان شاه داشته باشه ؟ جرم ، نه بمب گذاری نه قتل نه خرابکاری نه ادم ربایی هیچی هیچی ، فقط مخالف و چپ
                      من میشناسم . مردی 78 ساله و بازشنسته ذوب اهن اصفهان از خانواده ای معروف با اصالت شهر اراک ، که بسیار از من بزرگ تر است و انسانی فوق شریف و متین که 10 سالی است به واسطه دوستی با شخص دیگر ، با او سلام علیک دارم . دو برادر اعدامی دارد و من تا چند سال بعد از دوستی با او نمیدونستم و سال 96 متوجه شدم

یادش بخیر بواسطه دوستی با کسی دیگر و ارتباط با ایشون ، چند باری منزل ما هم امد زمان حیات پدرم و کاشف به عمل اومد داماد ایشون همکلاسی سابق من بوده . داماد ایشون الکترونیک خوند و من مکانیک . او رفت کادانا و الان امریکا است و من ماندم با هزار بدبختی ...
                      بگذریم
                      در حین یکی از ان رفت و امدها ، پدرم در حیات منزل اسیب دید و سرش خورد به دیوار و شکست و ... چند روز بعد از ان واقعه ، ایشون رفت اتاق پدرم و معرفی شد و هر دو بازنشسته ذوب اهن و ... بگو و بخند ...
                      به اتاق من برگشتیم و در یک برنامه ای یادم نیست چی بود خلاصه فرح پهلوی اومد روی تصویر و ایشون نقدی بر ایشون داشت . نه توهین یا چیزی فقط نقد کرد و من دقیقا با مردی که چند دهه از من بزرگ تر بود و مهمان من بود با همین روش که تا بگی بالای چشم پهلوی ابروست به خیلی ها بر میخوره ، به منم برخورد و با غضب با ایشون حرف زدم . شرمنده ان حال و روز هستم . البته ایشون به حدی بزرگوار بود که به دل نگرفت

چندی بعد فهمیدم موضوع چی بوده
                      منم یه روزی پیش فرض هائی در ذهن داشتم . منم یه روزی مثل شما تند و غضب الود بودم
                      سلام ...
                      ببینید..مساله اینه هم اپوزیسیونی که به قول شما دردشون خفقان و واعدام و زندان بود خودشونم‌ همین راه رو رفتن ..فقط وقتی همین شتر رسید دم در خودشون ..تازه یادشون افتاد چه شعارهایی می دادن ..
                      از نهضت ازادی و جبهه ملی و چپی ها و مذهبی ها....کدامشون تو اون هیاهوی انقلاب ...بحث اشتی ملی و عفو عمومی رو افتادن دنبالش ..یا مسابقه گذاشتن برا گرفتن و اعدام و بازجویی ومصادره ؟؟ ..دنبال دموکراسی بودن ؟؟کدامشون برا سلطنت طلبا و مشروطه خواه ها تو بعد انقلاب حقی قایل شدن ؟
                      مگه همین جبهه ملی در همان بیانیه سه ماده ای اعلام نکردن که حکومت اینده باید براساس موازین اسلام باشد ؟؟مگر پیشاپیش برا شکل اینده حکومت تعیین تکلیف نکردن ؟؟مگر سنجابی نرفت با امام بیعت نکرد ؟؟
                      اون از همه پرسی ..اون از انتخاباتشون ..کدامشون از انتخابات صوری و ساختگی دوره شاه سالم تر برگزار شد ؟؟؟
                      تازه وقتی هم انتقادی بهشون میشه ..اول کار یه لگدی به نظام سابق می زنند و بعد مسولیت را به گردن دیگران می اندازند که ما نبودیم و ما این طوری نمیخواستیم و قرار نبود این طوری بشود ؟؟
                      دیگه بختیار که واضح و صریح همه این ها رو گفت ..دیگران هم گفتن ...حالا تو اون هیاهو شنیده نشد و بهش توجه نشد یک بحثی هست ..آخه چرا انتظار دارید باور کنیم این انقلاب می توانست چیز بهتری از آب دربیاد ؟؟به اعتبار چپی ها و مذهبی ها ؟؟یا ملی مذهبی های شتر گاو پلنگ‌؟؟

اخه تا کی این عوامل موثر انقلاب می خوان مسولیت این جنایتی که انجام شد رو به گردن بقیه بندازند ؟؟یه لیست ردیف کردید که این ها همه روشن فکر و ازاد اندیش وتحصیلکرده و نمیدونم چه و چه بودن ...نیت بدی که نداشتن ..صرفا به اون اعدام ها و جنایت های شاه واکنش نشون دادن ..
                      کدام جنایت و حبس و شکنجه ؟؟در حق چه کسانی ؟؟بعدش مگه چندبرابر اون جنایت ها و شکنجه ها در حق دیگران نشد ؟؟مقصر اون ها هم شاه و ساواک بودن ؟؟

نظر

• afshinamin
                        عضو فعال
                        • Jul 2013
                        • 4495

محمدعلی زلفی‌گل، وزیر علوم گفت: «در مواردی دانشجو بدون اینکه ارشد داشته باشد، در دانشگاه آزاد دکتری خوانده و دانشگاه مدارک قبلی او را بررسی نکرده است.»

نظر

• علیرضا۱۲۳
                          عضو فعال
                          • Sep 2022
                          • 2772

مصباحی مقدم دو روز پیش مصاحبه کرده و گفته ریشه تورم فعلی بخاطر سیاست های شاه قبل از انقلاب هست!!!
                          فرض بگیریم شاه دزد و الدنگ و فاسد و وطن فروش...مگه شما مملکت رو دست نگرفتید..۴۵ ساله چه غلطی کردید...حالا بگذریم که تورم بالای ۲۰ درصد نبوده اون موقع...اون هم با اون رشد اقتصادی خیره کننده!!!
                          این چپی ها هم که ظاهراً خیلی طرفدار پیدا کردند...اگر اون موقع خون میدادند تا شاه رو سرنگون کنند...پس چرا الان نیستند؟ خوب الان هم بیاند زحمت و جور یک انقلاب دیگه رو بکشند

نظر

• afshinamin
                            عضو فعال
                            • Jul 2013
                            • 4495

مصباحی مقدم دو روز پیش مصاحبه کرده و گفته ریشه تورم فعلی بخاطر سیاست های شاه قبل از انقلاب هست!!!
                            فرض بگیریم شاه دزد و الدنگ و فاسد و وطن فروش...مگه شما مملکت رو دست نگرفتید..۴۵ ساله چه غلطی کردید...حالا بگذریم که تورم بالای ۲۰ درصد نبوده اون موقع...اون هم با اون رشد اقتصادی خیره کننده!!!
                            این چپی ها هم که ظاهراً خیلی طرفدار پیدا کردند...اگر اون موقع خون میدادند تا شاه رو سرنگون کنند...پس چرا الان نیستند؟ خوب الان هم بیاند زحمت و جور یک انقلاب دیگه رو بکشند

یحتمل شاه هم میندازه گردن قاجار
                            لابد اون هم قبلی

مقصر حضرت آدم هست !!
                            --
                            من نبودم دستم بود
                            تقصیر آستینم بود

آستینم برای کتم بود
                            کتم برای بابام بود
                            ---
                            پس تقصیر خداست
                            /.:biggrinsmiley.:/
                            آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/12/08, 15:28.

نظر

• امیدازاد
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 3768

فقط چپی ها نبودن ..شترگاوپلنگ های ملی مذهبی هم بودن ...جانماز اب کش هم بودن ...در واقعیت امر تنها چیزی که برا اینا اهمیت و معنا نداشت ..همین اقتصاد بود ...
                              همه اینا یه خواسته و هدف مشترک داشتن اونم ساقط کردن شاه بود هوا برشون داشته بود که بله شاه و ساواک که کله پا شد ..دگه میش و گرگ با هم‌میشنن آب معدنی می زنن.....چپی و راستی با هم میرن یه چار رکعت نماز مغرب !!!می زنن ..برگشتنی هم یه لبی تر می کنن و گره از کار فلسطین وکنگو باز می کنن و مشکلات پرولتاریای بلوک شرق رو حل می کنن وقت هم کردن مشکلات دموکراسی توده های آرزومند غرب رو رفع و رجوع می کنن ..مارکس و پوپر رو با هم اشتی میدادن ...خوب هم که نشئه و خمار میشدن ..شعر سر هم می کردن ..
                              فکر می کردن چرخ مملکت همین طوری می چرخه ..نفت خودش از زمین درمیاد ...مثل جوب جاری میشه میرسه امریکا و اروپا ..دلارها هم پا دارند خودشون را می افتن میان تو جیب مردم ..
                              در این حد ادم های متوهمی بودند که میخواستن ارتش رو منحل کنن تانک ها رو اوراق کنن بدن ضایعات ...بانک ها رو منحل کنن ..دانشگاه رو جمع کنن ...پول اب و برق ندن ...مسکن مفت با بهای تمام شده صفر بسازند ...
                              فقط چپی ها نبودن ..حالا بهشون برمبخوره اگر بگی دچار یه هیجان جمعی و هیستری عمومی شده بودن...عینهو زمان های قدیم که یه عده پابرهنه یه مملکت اباد رو فتح می کنن ریختن همه چی رو غارت کردن ...همه چی رو خراب کردن ..هرچی تو پنجاه سال تو این مملکت سرهم شده بود رو زدن ناکار کردن بعد می گن ...قرار نبود این طوری بشه ..
                              مرد حسابی شماها که برا خراب کردن و ویران کردن لحظه شماری می کردیداون همه صغری کبری چیدید .. دست روزگار هم که تیغ رو داد به دستتون ...به مراد دل رسبدید دیگه چرا زیرش می زنید و می گید ما نبودیم و ما نمی خواستیم ..
                              البته شاه هم کم بی تقصیر نبود ..دل رحمی و لطافتش کار دست ما و خودش داد ...

نظر

• pournikdast
                                ستاره‌دار(2)
                                • Oct 2020
                                • 525

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                                سلام ...
                                یه لیست ردیف کردید که این ها همه روشن فکر و ازاد اندیش وتحصیلکرده و نمیدونم چه و چه بودن ...
                                نیت بدی که نداشتن...
                                صرفا به اون اعدام ها و جنایت های شاه واکنش نشون دادن...

سلام و عرض ادب خدمت جناب آزاد عزیز...

امیدجان اینکه برخی دوستان چه اصراری دارند، که سوال واضح و مشخص بنده را هر بار به یک صورت جدیدی مطرح بفرمایید، این رو بنده نمیفهمم!!!

-من کجا گفتم شکل گیری چپ یا انقلاب صرفا بخاطر واکنش به اعدام و جنایتهای شاه بوده؟

-من کجا گفتم آنها نیت بدی داشتند یا نداشتند، اصلا من کجای مدعی این قدرت جادویی و خطای شناختی واضح یعنی نیت خوانی بودم؟

ما کجا مسابقه کی بهتر بود و کی بدتر بود راه انداختیم (بین چپ ها و درباریان) که برخی دوستان طبق روال نیت بنده را پیشداوری میکنند؟

بنده فقط عرض کردم دلایل این انقلاب با محوریت چپ ها چه بوده؟ حتی خودم هیچ پاسخی رو از قبل آماده نکرده بودم و هر کسی هر چه گفت، پذیرفتم...

من فقط سوال کردم و قرار بود پاسخ رو شما دوستان محبت کنید و بدید؟

کاری هم نداریم که آیا مگر میشود یک لیست سی، چهل نفره را با سرنوشت ها و کنش وری ها و تخصص های مختلف با چند خط نمره داد و ارزیابی کرد؟

با نهایت احترام اگر صدها پست هم بزنید که ارتباط مستقیمی به سوال بنده نداشته باشه، بنده با عرض شرمندگی اعتراض خواهم کرد و از شما میخواهم به اصل مبحث مطرح شده بپردازید...

اینکه نمیشود بنده در بحث خودم را موظف بدانم که دقیقا به بحث مطروحه شما بپردازیم، اما برخی دوستان گزینشی به هر بخشی که خواستند پاسخ بدهند و از آن بدتر استنباط دلبخواهی کنند، سوال رو کلا از بیخ تغییر بدهند و از سوال جدید خودتون نتیجه گیری دلبخواهی کنند؟

اصلا فرض بگیریم ما بصورت گروهی، کلی آدم شاخص را اونهم بعد از حل شدن معما نمره مردودی دادیم و خلاص؛ ما داریم از نقش شاه میپرسیم نه از نقش چپ در شکل گیری انقلاب؟

-مگر کسی شک دارد که چپ در انقلاب نقش داشته؟
                                -مگر کسی شک دارد که این انقلاب پسرفت برای کشور بوده و قطعا در این پسرفت عوامل تاثیرگذار از جمله چپ ها، هم موثر بوده اند هم باید پاسخگو باشند؟

یه نکته جالب دیگه هم این وسط وجود دارد وقتی دوستان هر پدیده ای رو تحلیل میکنند؛ نگاه کلان و فرآیندمحور و مبتنی بر رویکردهای تاریخی و غیرشخصی دارند اما زمانی که به نقش حکمرانی پهلوی میرسند تنها سبب شناسی که مطرح میکنند از ویژگیهای شخصیتی شخص شاه مثل زیادی لطف کردن و دلرحم و مهربان بودن هست!!!

اما برای بار آخر سوال واضح خود را مطرح میکنیم :
                                ما پذیرفتیم، که انقلابیون از جمله چپ ها به عنوان یک مشت انسان ساده لوح و نادان و بی ثمر و خنگ، اومدند یک پدیده ی غلطی رو به اسم انقلاب 57 رقم زدند؟
                                در شکل گیری و به ثمر رسیدن این پدیده، نقش مجموعه حکمرانی پهلوی به جز (لطف زیادی و دلرحمی و لطافت) دیگر چه عواملی بوده است؟؟؟

ارادت...
                                آخرین ویرایش توسط pournikdast؛ 2023/12/08, 16:21.

نظر

در حال کار...
                                X