اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • EURASIA
    عضو فعال
    • Jan 2022
    • 1253

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
    سلام و عرض ادب و احترام

دقت نکردید !!!!

عرض بنده کاملا روشن است

خلق ثروت به هر روشی بطور کلی مورد قبول است واین بدین معنی نیست که از منابع طبیعی استفاده نکنیم و بلکه بالعکس است یعنی از منابع طبیعی در جهت خلق ثروت استفاده کنیم نه صرفا در جهت مصرف

ارادت
    درود و احترام

من که چندین مرتبه اشاره داشتم که منابع نفت حتما باید به سمت سرمایه گذاری برود

نمی دونم از کدام از قسمت های گفته های من چنین برداشتی کردید!

مردم با درامد حاصل از کار و دولت با درامد مالیات اداره گردد

ارادت
    آخرین ویرایش توسط EURASIA؛ 2024/01/07, 21:58.
    زنده باد ازادی حقیقت دانش و سپس پیش به سوی پیشرفت

نظر

• Davar
      Banned
      • May 2017
      • 3132

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
      به قول انگلیسی‌ها devil's advocate!
      آخه تا چالشی نباشه که موضوع به بلوغ نمیرسه .. به قدر کافی پخته نمیشه!
      چالش باید دوستانه و محترمانه باشه
      اینجا هرچی دوست داشتند به پهلوی ها گفتند ولی من به شخصیت کسی توهینی نکردم
      پهلوی یا چپ ها اینجا نیستند که بخواهیم نگران ناراحتی شون بشیم، من و شما اینجا هستیم و باهم گپ دوستانه می زنیم
      من خودم رو پاره کنم که چی بشه؟ پهلوی مطالب اینجا رو میخونه؟ شما هرچی دوست داشتی به پهلوی بگو مهم نیست
      شما میدونی و اون خواننده ای که برای مطلب شما ارزش گذاری میکنه و همین موضوع برای چپ ها هست وقتی من به گلسرخی میگم گوه سرخی، من میدونم و اون خواننده ای که خوشش بیاد یا نیاد
      این دیگه به شما یا دیگری مربوط نمیشه بیاد به شخصیت من توهین بکنه که چرا به چپها توهین کردی.

نظر

• MOSTAFAVI
        Banned
        • Jun 2012
        • 5636

سنگ مزار دانشمند شرق شناس آلمانی «آن ماری شیمل»
        امیرالمومنین علیه السلام:
        الناس نیام، اذا ماتوا انتبهوا
        آدمیان درخوابند، وقتی می‌میرند بیدار می‌شوند.

نظر

• گالیور
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 8853

همبستگی یعنی این:

کشاورزان آلمانی امروز (دوشنبه) در اعتراض به سیاست‌های ریاضتی دولت فدرال در این بخش که منجر به افزایش قیمت سوخت می‌شود، در واکنش به فراخوان انجمن کشاورزان آلمان با تراکتورهای خود به خیابان‌های برلین می‌آیند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه "پاسایر نویه پرسه"، تظاهرات بزرگ کشاورزان علیه افزایش قیمت سوخت امروز، دوشنبه، در برلین برنامه‌ریزی شده است. کشاورزان خواستار لغو یارانه گازوئیل کشاورزی و معافیت مالیات خودرو هستند، در غیر این صورت، آنها "مقاومت گسترده" را اعلام کردند.انجمن کشاورزان آلمان خواستار تظاهرات امروز مقابل دروازه براندنبورگ در برلین شده است. با شعار "خیلی زیاد است! دیگر تمام. کشاورزان ـ از جمله آنهایی که تراکتور دارند ـ می‌خواهند به لغو یارانه دیزل کشاورزی و معافیت مالیاتی وسایل نقلیه که توسط ائتلاف دولتی چراغ راهنمایی برنامه‌ریزی شده است ـ و در نهایت به افزایش قیمت سوخت منجر می‌شود اعتراض کنند.انجمن کشاورزان آلمان از دولت می‌خواهد که این طرح‌ها را پس بگیرد. یواخیم روکوید، رئیس این انجمن گفت: اگر این اتفاق نیفتد، از ژانویه "مقاومت گسترده" وجود خواهد داشت؛ ما آن را تحمل نخواهیم کرد.دولت این طرح‌ها را با کاهش یارانه‌های مخرب آب‌وهوا توجیه کرد، آنها بخشی از تلفیق بودجه پس از حکم دادگاه قانون اساسی فدرال هستند.زم اوزدمیر، وزیر کشاورزی فدرال آلمان نیز قرار است در این تجمع سخنرانی کند. او از برنامه‌های دولت انتقاد داشت.وی در مجله صبحگاهی ARD گفت که مخالف پس‌انداز و صرفه‌جویی نیست، اما نگرانی کشاورزان را درک می‌کند.
          وی افزود: کاهش‌ها و صرفه‌جویی‌های برنامه‌ریزی‌شده این بخش را تحت تأثیر قرار داده است.
          وی اضافه کرد: حدود درد" "بیش از حد" شده است، به‌ویژه از آنجا که "هیچ جایگزینی" برای دیزل کشاورزی وجود ندارد. شما نمی‌توانید به‌سادگی ماشین‌آلات سنگین را به برق تبدیل کنید.
          اوزدمیر همچنین نسبت به یک نقطه‌ضعف رقابتی نسبت به سایر کشورها هشدار داد.
          وی از دولت ائتلافی آلمان خواست که در برنامه‌های خود در این باره تجدید نظر کند.پس از روزها مذاکره، "اولاف شولتز"، صدراعظم آلمان چهارشنبه‌شب گذشته با وزیر دارایی خود کریستین لیندنر و معاون خود، رابرت هابک (سبزها) بر سر یک مصالحه در مورد بودجه فدرال 2024 به توافق رسید، از جمله این توافق شامل افزایش شدید قیمت CO2 است که بر قیمت بنزین و گاز تأثیر خواهد گذاشت. لغو یارانه هزینه‌های شبکه احتمالاً منجر به افزایش قیمت برق برای شهروندان خواهد شد.در اواسط نوامبر، دادگاه قانون اساسی فدرال تخصیص مجدد 60 میلیارد یورو در بودجه سال 2021 به صندوق اقلیم و تحول را باطل اعلام کرد. این پول به‌عنوان وام کرونا تصویب شد، اما پس از آن برای حفاظت از آب‌وهوا و نوسازی اقتصاد مورد استفاده قرار گرفت.بعد از تصمیمات دولت فدرال برای در پیش گرفتن سیاست‌های ریاضتی برای حل بحران بودجه انجمن کشاورزان آلمان (DBV) از برگزاری تظاهرات تراکتور در پایتخت خبر داده است. طبق بیانیه DBV، از همه کشاورزان و کل بخش کشاورزی خواسته شد روز دوشنبه ساعت 11 صبح به دروازه براندنبورگ بیایند. آنها با هم خشم خود را نسبت به برنامه‌های دولت فدرال برای لغو گازوئیل کشاورزی و معافیت مالیات خودرو برای کشاورزی و جنگل‌داری ابراز می‌کنند.اعتراضات علیه برنامه‌ریزی دولت فدرال آلمان برای لغو معافیت‌های مالیاتی برای دیزل کشاورزی همچنین در اتحادیه احزاب متحد مسیحی هم بلندتر می‌شود. سیلویا برهر، معاون رئیس حزب دموکرات مسیحی در این باره گفت: ائتلاف دولتی در حال از دست دادن آخرین جرقه اعتماد در صنعت کشاورزی و غذا در آلمان هستند.
          گیتا کانمن، رئیس شاخه اقتصادی اتحادیه، هشدار داد که هیچ مزرعه‌ای بدون گازوئیل قابل کشت نیست: انفجار هزینه‌ها اجتناب‌ناپذیر است.
          کانمن ، نماینده حزب دموکرات مسیحی و از مقامات اقتصادی آلمان هم از قربانی شدن کشاورزان برای بودجه "به‌معنای واقعی کلمه" صحبت کرد.
          وی افزود: طرحهای ائتلاف چراغ راهنمایی به‌نظر یک قربانی خاص دارد و یک درصد از جمعیت باید ده درصد صرفه‌جویی را متحمل شوند.
          وی ادامه داد: این تصمیم اعلان جنگ به مناطق روستایی است.

اعتراض کشاورزان آلمانی علیه سیاست های مالی دولت فدرال آلمان - تسنیم (tasnimnews.com)

نظر

• گالیور
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 8853

اعتصاب سراسری هست.
            اتوبوس قطار کامیونها

احتمالاً به مدارس و دانشگاهها و ادارات هم بکشد.

دولت عقبنشینی کرد ولی باز هم دست برنمیدارند.

به هر حال یک فرقی بین کشورهای مترقی و عقبمانده باید باشد.

نظر

• Bikhabar
              ستاره‌دار(22)
              • Sep 2020
              • 1190

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
              چالش باید دوستانه و محترمانه باشه
              اینجا هرچی دوست داشتند به پهلوی ها گفتند ولی من به شخصیت کسی توهینی نکردم
              پهلوی یا چپ ها اینجا نیستند که بخواهیم نگران ناراحتی شون بشیم، من و شما اینجا هستیم و باهم گپ دوستانه می زنیم
              من خودم رو پاره کنم که چی بشه؟ پهلوی مطالب اینجا رو میخونه؟ شما هرچی دوست داشتی به پهلوی بگو مهم نیست
              شما میدونی و اون خواننده ای که برای مطلب شما ارزش گذاری میکنه و همین موضوع برای چپ ها هست وقتی من به گلسرخی میگم گوه سرخی، من میدونم و اون خواننده ای که خوشش بیاد یا نیاد
              این دیگه به شما یا دیگری مربوط نمیشه بیاد به شخصیت من توهین بکنه که چرا به چپها توهین کردی.
              [اگر منظورتون به من هست] .. لطفا پستی که من به شخصیت شما توهین کردم رو حتما بیارید بالا

در مورد سایر افراد توهین‌هایی که نه به چپ‌ها (یا هر ایده‌ی دیگه‌ای .. به اونش کاری ندارم) .. بلکه به حامیان اون ایده کردند رو .. اگر خواستید میارم بالا .. اون‌وفت ببینیم چند چندیم (هر چند شاید کار بیهوده‌ای باشه و توجیه‌های بی‌منطق رو به دنبال داشته باشه)

ما توهین که هیچ .. کوچکترین انتقادی از پهلوی می‌کنیم .. به هیچ عنوان برنمی‌تابند .. خونشون به جوش میاد .. یقه پاره می‌کنند

ولی در اون موارد احیانا چون شما خوشت میاد .. دیگه متوجه توهین‌ها و اتهامات نمی‌شید

================================================== =======================

پ.ن.: پس فرمودید توهین به شاه و دربار و خاندان پهلوی هیچ ایرادی نداره! .. باشه .. اینو پس حتما یادمون بمونه .. و قبول دارید که اگر کسی از توهین به شاه و دربار و پهلوی ناراحت شد .. احمق و بی‌شعور و نفهم و (دیگه کش‌دارهاش رو اضافه نمی‌کنم! /.:biggrinsmiley.:/) .. هست

سوال: حالا اگه کسی به بخشی از مخالفان حکومت فعلی توهین کرد .. تکلیف چیه؟! .. باز هم ایرادی نداره؟! .. چون باز هم به ما که توهین نکرده .. آخه اولین بار که من تو این سایت فکر کنم با یه نفر درگیر شدم .. با آیدی "همسفر" بود .. به خاطر توهینی که به بخشی از مردم مخالف حکومت کرده بود

نظر

• گالیور
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 8853

خبرها را میخوندم دیدم برخی زدند این اعتصابات به خاطر اعتراض به جنگ غزه است.

طرف خبر نداره که آلمانها طور دیگر فکر میکنند.

این اعتراضات به خاطر عدم تمیمات درست دولت و اختلاصهای پیش آمده است و از همه مهمتر اندک تورمی است که بوجود آمده در آلمان که تشدید هم خواهد شد.

دهقانهای کشورهای همسایه فرانسه و لهستان و رومانی و هلند و ... نیز دارند تجهیز میشوند و به دهقانهای آلمان میپیوندند.

البته میتونه به خطار سایسات اشتباه حمایت از اسرائیل باشد ولی تا این لحظه چینین چیزی در خواسته های دهقانها و مردم آلمان مشاهده نشده.

این حرکت بیشتر اقتصادی صنعتی است.

ظهور آقا امام زمان صلوات

نظر

• گالیور
                  عضو فعال
                  • Sep 2020
                  • 8853

اعتصاب رانندگان قطار در آلمان

رانندگان قطار آلمانی از برنامه‌ریزی خود برای برگزاری اعتصابی به مدت دو روز خبر دادند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، یک اتحادیه نماینده رانندگان قطار در آلمان روز یکشنبه برای اعتصاب این رانندگان از روز چهارشنبه تا جمعه هفته جاری خبر داد.به نوشته خبرگزاری «رویترز»، اتحادیه موسوم به «جی.دی.ال» در فراخوانی که روز یکشنبه صادر کرد از رانندگان قطار عضو این اتحادیه خواست در واکنش به مناقشه بر سر دستمزد این رانندگان با شرکت اپراتور راه آهن «دویچه بان» اعتصاب کنند.این اعتصاب قرار است از روز 10 ژانویه (20 دی) تا 12 ژانویه (22 دی) اجرا شده و رانندگان قطارهای باری نیز از روز نهم ژانویه (19 دی) اعتصابشان را اجرا می‌کنند.اتحادیه مذکور پیشتر در ماه دسامبر نیز اعلام کرده بود، برای اعتصابی به مدت چند روز بعد از تعطیلات کریسمس برنامه‌ریزی کرده است.شرکت دویچه بان در واکنش به این فراخوان اعلام کرد، برای متوقف کردن این اعتصاب به دادگاهی در شهر فرانکفورت شکایت خواهد کرد.رانندگان قطار آلمانی اوایل ماه گذشته میلادی هم اعتصابی به مدت 24 ساعت اجرا کردند که آخرین اعتصاب آنها در سال 2023 بود. این اعتصاب آنها به دنبال به بن‌بست رسیدن مذاکرات بین اتحادیه جی.دی.ال و شرکت دویچه بان در خاتمه ماه نوامبر به وقوع پیوست.این اتحادیه خواستار شرایطی شامل کاستن از ساعات کاری کارکنان در هفته افزایش حقوق به میزان 555 یورو و یک پاداش 3000 یورویی با هدف جبران تبعات تورم را مطرح کرده است.
                  اعتصاب رانندگان قطار در آلمان | خبرگزاری فارس (farsnews.ir)

نظر

• Davar
                    Banned
                    • May 2017
                    • 3132

فرمان لغو برده‌داری توسط رضاشاه بزرگ:
                    در مملکت ایران هیچکس بعنوان برده شناخته نشده و هر برده به مُجَرَد ورود به خاک و یا آبهای ایران آزاد خواهد بود.
                    هرکس انسانی را به نام برده خرید و فروش کند و یا رفتار مالکانه نسبت به انسانی بنماید به یک تا سه سال حبس محکوم خواهد گردید. (١٣٠٧)

کی بود میگفت: قانون برده داری رو اسلام لغو کرده؟

نظر

• bahramkhaliran
                      عضو جدید
                      • Sep 2020
                      • 812

در مملکت ایران هیچکس بعنوان برده شناخته نشده و هر برده به مُجَرَد ورود به خاک و یا آبهای ایران آزاد خواهد بود.
                      هرکس انسانی را به نام برده خرید و فروش کند و یا رفتار مالکانه نسبت به انسانی بنماید به یک تا سه سال حبس محکوم خواهد گردید. (١٣٠٧)

سلام
                      خواهش به خودتوهین نه فرماید!

نظر

• Davar
                        Banned
                        • May 2017
                        • 3132

۹۶۰ میلیون تومن وام مسکن زوجین میدن
                        ۲۷۶ میلیون تومن اوراق میخرین
                        ۱۲ میلیون پول ارزیابی ازتون میگیرن
                        ۳۸ میلیون هزینه دفترخونه برای سند رهنی میدین!
                        در نهایت ۶۳۴ میلیون دستتون رو میگیره.
                        ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون هم باید پس بدین!

ماهی ۱۹ تومن تا ۱۲ سال باید قسط بدی

مملکت اسلامی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

نظر

• Davar
                          Banned
                          • May 2017
                          • 3132

هشدار یک روزنامه نسبت به گسست جامعه ایرانی؛ وضع آنقدر اسفناک است که دیگری برای طرف مقابلش حق حیات قائل نیست

روزنامه هم میهن نوشت:

وقتی تندروهای قدرتمند در نهان و آشکار برای غیر خودشان ارزش و حقی قائل نیستند، بالاخره کسانی هم ازاین‌سو پیدا می‌شوند که عین همان رفتار را داشته باشند. حتماً که رفتارهای پیشین آنان در این وضعیت بی‌تاثیر نیست، اما همه‌ی آن نیست. جامعه‌ی ایرانی دیروقتی است که به‌سمت گسست میل می‌کند. وضع امروز ازآن‌رو اسفناک است که این عدم‌پیوند و غیریت‌سازی به این منتج شده که بخشی از این جامعه برای آن دیگری‌ای که مانند او فکر نمی‌کند، حتی حق‌حیات هم قائل نمی‌شود.

نظر

• abdollah000
                            عضو فعال
                            • Apr 2022
                            • 1492

در ان زمان با این سطح فکر
                            فقط باید گفت
                            رضا شاه واقعا روحت شاد@};-/:.Heart.:/
                            پدر و پسر بسر بعضی ها خیلی زیاد بودن
                            بعضی از مردم قدرنشناس هم با خلخالی همکاری کردن برای خراب کردن مرقد رضا شاه
                            خاندان پهلوی همیشه سربلند هستن

نظر

• afshinamin
                              عضو فعال
                              • Jul 2013
                              • 4495

در اصل توسط abdollah000 پست شده است View Post
                              در ان زمان با این سطح فکر
                              فقط باید گفت
                              رضا شاه واقعا روحت شاد@};-/:.Heart.:/
                              پدر و پسر بسر بعضی ها خیلی زیاد بودن
                              بعضی از مردم قدرنشناس هم با خلخالی همکاری کردن برای خراب کردن مرقد رضا شاه
                              خاندان پهلوی همیشه سربلند هستن
                              گویند دزدی به دارالاماره شبیخون زد
                              چیزی روی زمین ریخته بود آن را چشید
                              صبح تمامی اموال گرانقیمت مسروقه را به امیر برگرداند
                              زیرا چیزی که چشیده بود نمک بودو نمک گیر امیر شده بود
                              آن مرد یکی از عیاران بود که از ثروتمندان می‌دزدیدند و به فقرا میدادند و کسی نبود جز یعقوب لیث صفار رادمرد دلاور سیستانی که با همین نمک شناسی به پادشاهی هم رسید و چیزی نمانده بود خلیفه بغداد را هم سرنگون کند
                              مشخصه بارز ما ایرانیها نمک شناسی است نمیدانم بعضی‌ها چرا نمک نشناس هستند
                              اگر پهلوی نبود خیلی از ماها نبودیم .دقیقتر بخوام بگم اصلا پدر بزرگهامون هم زیر خاک بودند و اصلا پدر مان هم به دنیا نیومده بود چه رسد به خودمان!!.فقط یه دلیل میارم مایه کوبی یا همون واکسیناسیون که دهه ها از کشورهای منطقه جلوتر بودیم در زمان رضا شاه و بعد ها محمدرضا. البته در زمان خصوصا محمدرضا نقش دانشمندان ایرانی هم بسیار برجسته بود
                              آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2024/01/09, 00:29.

نظر

• afshinamin
                                عضو فعال
                                • Jul 2013
                                • 4495

یهدغعه چند سال قبل گفتم اینو اینجا به نظر
                                سر یه موضوعی که خاطرم نیست تو ماشین یاد رضا شاه افتادم یه فاتحه خوندم براش
                                اومدم پای کامپیوتر نشستم یه سایت داخلی باز کردم دیدم نوشته امروز روز راه اندازی پل ورسک است
                                واقعا جالب بود برام این تصادف عجیب و شاید الهام شده

نظر

در حال کار...
                                X