کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی
پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی
بخشنامه عجیب وغریب وزارت بهداشت سن سالمندی پنج سال افزایش یافت!
?وزارت بهداشت با بخشنامه سن سالمندی را در ایران از ۶۰ به ۶۵ سال افزایش داد! ?حسامالدین علامه پژوهشگر حوزه سالمندی و رئیس اسبق دبیرخانه شورای ملی سالمندان در این باره نوشت: به نظر میرسد بخشی از مسوولان، تنها راهحل بحران سالمندی جمعیت را به نوعی در پاک کردن صورت مساله یافتهاند و با تصویب افزایش سن بازنشستگی و اینک با افزایش سن شروع سالمندی و تعویق آغاز سالمندی جمعیت، خود را موفق به حل پیامدهای دهشتناک بحران سالمندی پیشروی کشور میپندارند! بازی کردن با اعداد و تعویق سن سالمندی، مشکلات بحران آینده سالمندی را حل نخواهد کرد.
مقام سابق جمهوری اسلامی در آستانه اخراج از کانادا؛ «نمیدانستم مافوقام دستور کشتار میدهد»
یک مقام سابق جمهوری اسلامی ایران که در آستانه اخراج از کانادا قرار دارد در جلسه استماعی که روز پنجشنبه برگزار شد مدعی شد از اینکه مافوقاش دستور کشتار معترضان را در #آبان۹۸ صادر کرد، «بیاطلاع» بوده است.
به گزارش گلوبالنیوز، سید سلمان سامانی که در دولت حسن روحانی قائم مقام وزارت کشور بود در جلسه استماع هیات مهاجرت و و پناهندگی کانادا مدعی شد که از فرمانهای مافوق خود درباره استفاده از نیروی کشنده علیه معترضان اطلاعای نداشته است.
محدودیتهای جدید تراکنشهای بانکی در همه روشها
بانکها مکلف شده اند سامانههای اینترنتی را با محدودیتهای جدید تراکنش بهگونهای طراحی نمایند که هدف از انتقال یا واریز وجه مشخص باشد.
۱. اینترنت بانک و دستگاه کارتخوان:
سقف تراکنش برای هر کارت حداکثر ۵۰ میلیون تومان و سقف برداشت چند کارت هر نفر ۱۰۰ میلیون تومان در شبانه روز.
۲. موبایل بانک و اپلیکیشنهای پرداخت:
سقف موبایل بانک ۱۵ و سقف اپلیکیشن پرداخت ۵ میلیون تومان.
۳. خودپردازها:
حداکثر برداشت وجه ۲۰۰ هزار تومان و سقف انتقال وجه کارت در روز ۱۰ میلیون تومان.
۴. حواله ساتنا:
حداقل مبلغ قابل انتقال ۱۵ میلیون تومان و شرط انتقال وجه مراجعه حضوری به شعبه.
۵. حواله پایا:
سقف انتقال حداکثر ۱۰۰ میلیون تومان تعیین و شرط انتقال وجه مراجعه حضوری به شعب بانک
نکته:
- همچنین اگر فردی ۱۰۰ میلیون تومان با استفاده از حواله ساتنا انتقال دهد دیگر امکان انتقال با حواله پایا را نخواهد داشت.
- اگر ۵۰ میلیون تومان با حواله ساتنا انتقال دهید، امکان ۵۰ میلیون تومان دیگر نیز با حواله پایا یا مجدداً با حواله ساتنا وجود دارد.
یه همچی متنی تو کانال ها منتشر شده نمیدونم تا چه حد صحت داره ..ولی اگه اینجوری باشه که دیگه معاملات به صفر میرسه ..عملا دیگه پولی قابل نقل و انتقال نیست مگه چک بین بانکی و تضمین شده
بانکها مکلف شده اند سامانههای اینترنتی را با محدودیتهای جدید تراکنش بهگونهای طراحی نمایند که هدف از انتقال یا واریز وجه مشخص باشد.
۱. اینترنت بانک و دستگاه کارتخوان:
سقف تراکنش برای هر کارت حداکثر ۵۰ میلیون تومان و سقف برداشت چند کارت هر نفر ۱۰۰ میلیون تومان در شبانه روز.
۲. موبایل بانک و اپلیکیشنهای پرداخت:
سقف موبایل بانک ۱۵ و سقف اپلیکیشن پرداخت ۵ میلیون تومان.
۳. خودپردازها:
حداکثر برداشت وجه ۲۰۰ هزار تومان و سقف انتقال وجه کارت در روز ۱۰ میلیون تومان.
۴. حواله ساتنا:
حداقل مبلغ قابل انتقال ۱۵ میلیون تومان و شرط انتقال وجه مراجعه حضوری به شعبه.
۵. حواله پایا:
سقف انتقال حداکثر ۱۰۰ میلیون تومان تعیین و شرط انتقال وجه مراجعه حضوری به شعب بانک
نکته:
- همچنین اگر فردی ۱۰۰ میلیون تومان با استفاده از حواله ساتنا انتقال دهد دیگر امکان انتقال با حواله پایا را نخواهد داشت.
- اگر ۵۰ میلیون تومان با حواله ساتنا انتقال دهید، امکان ۵۰ میلیون تومان دیگر نیز با حواله پایا یا مجدداً با حواله ساتنا وجود دارد.
یه همچی متنی تو کانال ها منتشر شده نمیدونم تا چه حد صحت داره ..ولی اگه اینجوری باشه که دیگه معاملات به صفر میرسه ..عملا دیگه پولی قابل نقل و انتقال نیست مگه چک بین بانکی و تضمین شده
چاکر امیدخان گل
داداش کجایی 8 روزه منتظریم
یه سوال خودرو خارجی دارم
بپرسم
این خرید وفروش کد ملی تو دیوار چیه
چه شرایط باست داشت
خودرو بنامت نباشه یا 7-8 تا خودرو بنامت نباشه
سوال دو= مظنه قیمت چنده
سوال3= ضرر وزیان نداره فردا نندازمون تو هلف دونی یا مالیات بر خیک ملا ابرام ببندند قرمساقا
4= خودم بخام خودرو خارجی وارد کنم میصرفه و چکار کنم
5=چاکریم
6=مخلصیم
7=سلام داش مرتضی گل هم برسوم
مخلص اژدرخان ...از خوبای سایت و حومه ...
عرضم به خدمت داستان سرکاریه ...خرید و فروش کدملی کجا بود .باز ملت جوگیر شدن مثل جریان چرخ خیاطی ها ...کی فروخته!! کی خریده !!!دیگه سنگ مفت گنجشک مفت طرف میگه بذار اگهی کنیم ببینیم چند میخرن ...
واردات و اینا هم برا من و شما نیست ....بیخود شیکم مبارک رو صابون نزن...
چاکر امیدخان گل
داداش کجایی 8 روزه منتظریم
یه سوال خودرو خارجی دارم
بپرسم
این خرید وفروش کد ملی تو دیوار چیه
چه شرایط باست داشت
خودرو بنامت نباشه یا 7-8 تا خودرو بنامت نباشه
سوال دو= مظنه قیمت چنده
سوال3= ضرر وزیان نداره فردا نندازمون تو هلف دونی یا مالیات بر خیک ملا ابرام ببندند قرمساقا
4= خودم بخام خودرو خارجی وارد کنم میصرفه و چکار کنم
5=چاکریم
6=مخلصیم
7=سلام داش مرتضی گل هم برسوم
چاکریم
دنیال تسهیلات خودرویی بودی
پیدا کردم
سعید منتظرالمهدی، سخنگوی فراجا، گفت که ترخیص خودروهای توقیفشده از سوی پلیس از روز شنبه آغاز میشود و کسانی که خودروهای آنها به دلایلی از جمله نداشتن حجاب اجباری توقیف شده میتوانند با پرداخت قسطی جریمه، خودروهای خود را آزاد کنند.
سعید منتظرالمهدی، سخنگوی فراجا، گفت که ترخیص خودروهای توقیفشده از سوی پلیس از روز شنبه آغاز میشود و کسانی که خودروهای آنها به دلایلی از جمله نداشتن حجاب اجباری توقیف شده میتوانند با پرداخت قسطی جریمه، خودروهای خود را آزاد کنند.
...این فرمایش شما منو یاد یه خاطره انداخت ...خیلی سال پیش ..قبل اینکه ماشین بگیرم ....یه شریکی داشتم که بارشو گرفتن و اسم قاچاق روش گذاشتن ..و یه جریمه کلانی هم براش زدن ..منتهی دیگه من سند براش گذاشتم و و اونم کمیتش لنگ شد و پیچوند ...بماند مجبور شدم جریمه رو پرداخت کنم ..خلاصه یه پارتی پیدا کردیم و رفتیم تعزیرات و اجرای احکام و این داستانا ..دیگه اونجا به این اقای رییس تعزیرات گفتیم که فلانی جریان این بوده و دست ما مونده توی پوست گردو بیا و به مردانگی بکن واین جریمه رو اقساطی بنویس برا اجرای احکام که بتونیم از پسش بربیاییم !!
طرف برگشت با پررویی و وقاحت و طلبکارانه گفتش که :"که مگه من به شما یخچال فریزر فروختم که اقساطیش کنم !!"
ازینور ما مجبور شدیم جریمه رو بدیم ..این رفیق ما هم افتاد دنبال کار و از دیوان حکم برائت گرفت ..ولی دیگه اجناسش ملاخور شده بود و دستش به جایی بند نشد ..جریمه ما هم که سگ خور شد ..ماهم به حرمت اون نان و نمک ...از نصفش گذشتیم و نصفشو بعد چندسال گرفتیم ...
مخلص اژدرخان ...از خوبای سایت و حومه ...
عرضم به خدمت داستان سرکاریه ...خرید و فروش کدملی کجا بود .باز ملت جوگیر شدن مثل جریان چرخ خیاطی ها ...کی فروخته!! کی خریده !!!دیگه سنگ مفت گنجشک مفت طرف میگه بذار اگهی کنیم ببینیم چند میخرن ...
واردات و اینا هم برا من و شما نیست ....بیخود شیکم مبارک رو صابون نزن...
مخلص اژدرخان هم هستیم
ایشالا سلامت و سر کیف باشه
انی وی
خواستیم کد ملی بفروشم
چند تومنی روش بگذارم
یه یاماها 80 بخرم
اینم نشد
میکی طرح ما جن های خوب اقا زاده هاست
ای داد بی داد
ممللکت مال جن های خوبه
مخلصیم سپاس از راهنماییتون
چند مقایسه بین ایران و قطر
جمعیت ایران ۴۰برابر قطر است و وسعت آن ۱۵۰برابر! هواپیمایی قطر ۳۰سال عمر دارد و ۲۳۰ هواپیما با عمر متوسط ۴سال، ایرانایر ۸۴سال عمر دارد (اولین خط هوایی خاورمیانه) و ۲۶ هواپیما با عمر متوسط ۲۷سال! شبکهی خبری الجزیره یکدهم صداوسیما کارمند و یک سیوچهارم آن وسعت دارد و دوازده برابر آن مخاطب! و در میدان گازی مشترک دوکشور، ایران ۷حلقه چاه فعال دارد و قطر ۳۳۰حلقه. درآمد سرانه مردم در قطر ۸۴۰۰۰ دلار در سال است و و در ایران کمتر از ۵۰۰۰ دلار و رتبه گذرنامه قطر ۶۰پله بالاتر رتبه گذرنامه ایران (مشترک با کنگو) است! و خب، حالا فوتبال هم بعله!/حسین دهباشی
وزیر گردشگری عربستان: سال گذشته، ۲۷ میلیون گردشگر به کشور آمدند و ۱۰۰ میلیارد هزینه کردند!
?احمد بن عقیل الخطیب، وزیر گردشگری عربستان سعودی: بخش گردشگری در کشور به هدف ۱۰۰ میلیون گردشگر در سال ۲۰۲۳ میلادی دست یافت که ۷۷ میلیون نفر آنها از داخل کشور و ۲۷ میلیون نفر آنها از خارج کشور بودند و یکصد میلیارد ریال عربستان هزینه کردند. ?استراتژی جدید ولیعهد برای سال ۲۰۳۰ میلادی، رسیدن به ۱۵۰ میلیون گردشگر به میزان ۸۰ میلیون از داخل و ۷۰ میلیون نفر از خارج است. ?دولت به تامین مالی برنامههای آموزشی مربوط به امور گردشگری متعهد است و بیش از یکصد هزار دختر و پسر جوان در سال ۲۰۲۳ در این راستا آموزشهای لازم را دیدند که پانزده هزار نفر از آنها در بهترین مراکز علمی دنیا آموزش دیدند. ?صندوق توسعه گردشگری که بیش از پنجاه پروژه را به ارزش ۳۵ میلیارد ریال تامین مالی کرده و همین موضوع، سرمایهگذاری در بخش گردشگری را بین کشورها جذاب و آسانتر کرده است.
وزیر گردشگری عربستان: سال گذشته، ۲۷ میلیون گردشگر به کشور آمدند و ۱۰۰ میلیارد هزینه کردند!
احمد بن عقیل الخطیب، وزیر گردشگری عربستان سعودی: بخش گردشگری در کشور به هدف ۱۰۰ میلیون گردشگر در سال ۲۰۲۳ میلادی دست یافت که ۷۷ میلیون نفر آنها از داخل کشور و ۲۷ میلیون نفر آنها از خارج کشور بودند و یکصد میلیارد ریال عربستان هزینه کردند. استراتژی جدید ولیعهد برای سال ۲۰۳۰ میلادی، رسیدن به ۱۵۰ میلیون گردشگر به میزان ۸۰ میلیون از داخل و ۷۰ میلیون نفر از خارج است. دولت به تامین مالی برنامههای آموزشی مربوط به امور گردشگری متعهد است و بیش از یکصد هزار دختر و پسر جوان در سال ۲۰۲۳ در این راستا آموزشهای لازم را دیدند که پانزده هزار نفر از آنها در بهترین مراکز علمی دنیا آموزش دیدند. صندوق توسعه گردشگری که بیش از پنجاه پروژه را به ارزش ۳۵ میلیارد ریال تامین مالی کرده و همین موضوع، سرمایهگذاری در بخش گردشگری را بین کشورها جذاب و آسانتر کرده است.
بلومبرگ :
کاخ سفید به دنبال تنگ تر کردن حلقه فروش نفت ایران با توجه به تشدید بحران در منطقه است .
گزینه های مورد بررسی کاخ سفید شامل رهگیری کشتی های نفتی ایران و مجازات خریداران آن است .
----------
یکی از توریسم 100 میلیارد دلار درامد داره ، یکی دیگه حتی عرضه نداره نفت رو بفروشه !!
به گزارش «تابناک»، سیامک قاسمی، کارشناس اقتصادی در تازهترین یادداشت در فضای مجازی نوشت: دولت به دلیل کسری بودجه، دستش در جیب بانکهاست. بانکها به دلیل ناترازی دستش در جیب بانک مرکزی است. بانک مرکزی با تورم دستش در جیب ملت است.
وی عنوان کرد: نکته خندهدار این است که دولت در نقش منجی، دنبال تنبیه بانکهاست! یکی نیست بگوید تو دستت را از جیب بانکها بردار، اتوماتیک تورم میاد پایین
نظر