کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی
پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی
بنده در انتخابات شرکت می کنم بالاخره برای رسیدن یک عده به قدرت و مکنت و ثروت دارایی مقام و شوکت می بایست یک عده دولا شوند شوخی نیست که پای یه عمر بخور بخور درمیان هست خنده دارش اینجاست همین اینها که امروز رای می گیرند فردا بعد از کمترین اعتراض به حق مردم می آیند بدون یک دونه رای مخالف تقاصای اعدام برای معترضین رو می کنند بله هرکس بخواهد بگوید آقایون حق ندارند بخورند حکمش اعدام هست شوخی که نیست که
نصف بیشتر پلتفرمهای اینترنت را برای هشتاد میلیون نفر فیلتر کردند ؛ حالا که متا پیج رهبر را بسته، عرزشی با فیلترشکن آمده و توییت زده: "آزادی بیان نقض شده"/.:blinksmiley.:/
جمعیت ایران ۴۰برابر قطر است و وسعت آن ۱۵۰برابر! هواپیمایی قطر ۳۰سال عمر دارد و ۲۳۰ هواپیما با عمر متوسط ۴سال، ایرانایر ۸۴سال عمر دارد (اولین خط هوایی خاورمیانه) و ۲۶ هواپیما با عمر متوسط ۲۷سال! شبکهی خبری الجزیره یکدهم صداوسیما کارمند و یک سیوچهارم آن وسعت دارد و دوازده برابر آن مخاطب! و در میدان گازی مشترک دوکشور، ایران ۷حلقه چاه فعال دارد و قطر ۳۳۰حلقه. درآمد سرانه مردم در قطر ۸۴۰۰۰ دلار در سال است و و در ایران کمتر از ۵۰۰۰ دلار و رتبه گذرنامه قطر ۶۰پله بالاتر رتبه گذرنامه ایران (مشترک با کنگو) است! و خب، حالا فوتبال هم بعله!/حسین دهباشی
خب بلخره این افشین ی خبر کذب منتشر کرد
من خیلی قمی یا ته سیل کرده قم سیکل معادل پست داکت! میشناسم درآمد ماهانشون بالای 100 هزار دلاره دستشون عین دست دخترای ترگل ورگل لپها مثل هلووووو فقط دور شکم بالای 2 متر
خب بلخره این افشین ی خبر کذب منتشر کرد
من خیلی قمی یا ته سیل کرده قم سیکل معادل پست داکت! میشناسم درآمد ماهانشون بالای 100 هزار دلاره دستشون عین دست دخترای ترگل ورگل لپها مثل هلووووو فقط دور شکم بالای 2 متر
اینها نبودند دلار هنوز ۷ تا تک تومنی بود زود بخوابید فردا حضور پر شور داشته باشیم راستی دقت کردین در هیچکدام از این جنشهای پرشور بچه ها و نو ه های آقایون حضور ندارند کجا هستند اینها اونوقت
گوترش متعهد شد در مورد «نفوذ حماس» در سازمان ملل اقدام فوری انجام دهد
------------- مرحله اول: به اسراییل بابت تهمتهایی که میزند هشدار میدهیم. مرحله دوم: دروغ است و سند ندارد. مرحله سوم: فقط دو نفر بودند نه بیست نفر. مرحله چهارم: دویست نفر بودند، بشان تذکر میدهیم.
باوان، دختر هفت ساله #فرشته_احمدی نقاشی مادرش را کشیده و پنهانش کرده تا دور از چشم همه مادرش را پیش خودش نگه دارد.
بچهها درباره سوگشان حرف نمیزنند، اما آوار فقدان و تغییرات اطراف را بیشتر از بزرگترها درک میکنند و هر روز با آن در ذهنشان کلنجار میروند. باوان یک برادر چهار ساله هم به نام میران دارد.
جمهوریاسلامی مادرشان را در اعتراضات ۱۴۰۱ بر روی پشتبام خانهشان در #مهاباد باگلوله به قتل رساند.
باوان، دختر هفت ساله #فرشته_احمدی نقاشی مادرش را کشیده و پنهانش کرده تا دور از چشم همه مادرش را پیش خودش نگه دارد.
بچهها درباره سوگشان حرف نمیزنند، اما آوار فقدان و تغییرات اطراف را بیشتر از بزرگترها درک میکنند و هر روز با آن در ذهنشان کلنجار میروند. باوان یک برادر چهار ساله هم به نام میران دارد.
جمهوریاسلامی مادرشان را در اعتراضات ۱۴۰۱ بر روی پشتبام خانهشان در #مهاباد باگلوله به قتل رساند.
غم اگر عگسی داشت تصویر این دختر برایش کافی بود
عکسشو دیدم قلبم اتش گرفت. طفلک تو این سن قدش خمیده شده.
قلبها اگر احساس و عطوفت داشته باشند باید که ازین غصه بمیرند.
شرافت و وجدان اگر میداشتیم هرگز در برابر این ظلم ساکت نمی نشستیم
بمیرم برای اون تنهایی
برای بی کسی برای بی پناهیت
تو چی میکشی از غم جانسوز بشکند دستی که برایت این سر نوشت رو رقم زد
?ردپای روسیه در ردصلاحیت نادر قاضی پور /نمره منفی دادم، ردصلاحیتم کردند
نادر قاضیپور، نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی، در گفتوگو با #خبرآنلاین:
▫️مصاحبهها بر ردصلاحیتم موثر بوده است، نمره منفی دادن به افراد، انتقاد و اعتراض به آنها همگی بر ردصلاحیتم موثر هستند اما در این میان سوابق بنده در مجلس بر علیه روسیه بر ردصلاحیتم موثر بوده است.
▫️بنده تنها نمایندهای بودم که در صحن علنی مجلس علیه روسیه نطق کردم و گفتم روسیه چشم به آبهای ما دوخته است، آذربایجان را تقسیم کرد، شناسنامه روسی داد، عهدنامههای ننگین گلستان و ترکمنچای را به ما تحمیل کرد، در تحریمها هم یک بشکه نفت ایران را نفروخته و چندینبار هم پولش را گرفته اما هیچ کاری نکرد.
محمد باقر قالیباف با حضور در راهپیمایی ۲۲ به برخی سوالات مردم پاسخ داد. به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمد باقر قالیباف، رئیس مجلس یازدهم در حاشیه حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن در واکنش به پرسشهایی در مورد پولهای هزینهشده توسط احدیان، مشاورش در مجلس، گفت: چیزهای بی ربط است، هزینه تبلیغات مجلس و رسانه ها شده است. وی در پاسخ به این پرسش که «چرا پول نقد و سکه گرفتند»، افزود: جایی که نقدی داده میشود، باید نقدی گرفت! اون ها کارت پول هست، نقدی نیست. قالیباف همچنین درباره سفر خانوادهاش به ترکیه و خرید سیسمونی، گفت: خانواده رفته باشند، گناهه؟ خبرهای مرتبط
توجیه تراشی برای اشتباهات رهبران انقلاب»
آنچه از آن به عنوان «مغزشویی» مردم در جریان انقلاب نامیده میشود، جدای از وعدههای انقلابیون، به محتوایی اشاره میکند که برخی از روشنفکران آن موقع تولید و در دسترس قرار میدانند. از جمله کسانی که تا هنگام مرگ در سال ۱۳۹۱، خودش را بابت آنچه سهم داشتن در «مغزشویی» مردم ملامت میکرد هما ناطق بود.
خانم ناطق که در دهه چهل خورشیدی در فرانسه به عضویت کنفدارسیون دانشجویان، گروه چپ مخالف شاه در آمد، استاد دانشگاه تهران بود و در جریان انقلاب برای سازمان چریکهای فدایی خلق کتابها و مقالات مختلف ترجمه میکرد و مینوشت.
او میگوید برای این سازمان و طیف فکریشای محتوا تولید میکرده، گرچه حتی برخی اوقات خودش با آنچه مینوشته مخالف بوده است. او در یک گفتگو با بیبیسی در دهه هفتاد خورشیدی میگوید: «ما دنبال آزادی بودیم، اما از آزادی چیزی نمیفهمیدیم. نه من میفهمیدم و نه هیچکس از کسانی که صحبت از آزادی میکردند. نمیدانستیم آزادی یعنی چه و هر جور که به نفعمان بود معنیاش میکردیم.»
خانم ناطق که میگوید خود مخالف حجاب اجباری بود، در همان ماههای نخست انقلاب و به منظور کمک به دولت انقلابی در وضع قانون حجاب، در یک گفتگوی تلویزیونی میگوید حجاب همیشه در فرهنگ ایران بوده است و اگر قرار باشد زنان با سر کردن حجاب، به آزادی برسند، آنها حاضرند پتو هم بر سر بکنند.
خانم ناطق، چند ماه پس از قدرت گرفتن رژیم انقلابی، مورد غضب مذهبیون حاکم قرار گرفت و از ایران به فرانسه رفت. آنگاه بود که او فرصت مرور گذشته و انتقاد از خود پیدا کرد. او هفتم اسفند ۱۳۸۱ و در مقالهای برای کیهان لندن مینویسد: «پروندهی بنده چه بسا نابخشودنیتر از دیگران باشد؛ چرا که در انقلاب، هم مدرس بودم و هم محقق. بدا که شور چنان برم داشت که اندوختهها و دانستهها را به زباه دانی ریختم و در هماهنگی با جهل جماعت به خیابانها سرازیر شدم. ادیبانهتر بگویم ..ه زدم و به قول صادق هدایت اکنون آن ...ه را قاشق قاشق میخورم و پشیمان از خیانت به ایران، گوشه ای خزیده ام تا چه پیش آید.» او در مصاحبه دیگری درباره آنچه «توجیه تراشی» برای اشتباهات انقلابیون مذهبی خوانده گفته است: «خودم کردم که لعنت بر خودم باد».
بقول خودش « گه» رو خورده...بعد هم تشریف بردند فرانسه برای زندگی!!! چند تا نسل هم اینجا زندگیشان نابود شد...جالب این جاست که خود این جماعت میگند اشتباه کردیم...هنوز یک عده میگند نههههه...درست بوده!!!
توجیه تراشی برای اشتباهات رهبران انقلاب»
آنچه از آن به عنوان «مغزشویی» مردم در جریان انقلاب نامیده میشود، جدای از وعدههای انقلابیون، به محتوایی اشاره میکند که برخی از روشنفکران آن موقع تولید و در دسترس قرار میدانند. از جمله کسانی که تا هنگام مرگ در سال ۱۳۹۱، خودش را بابت آنچه سهم داشتن در «مغزشویی» مردم ملامت میکرد هما ناطق بود.
خانم ناطق که در دهه چهل خورشیدی در فرانسه به عضویت کنفدارسیون دانشجویان، گروه چپ مخالف شاه در آمد، استاد دانشگاه تهران بود و در جریان انقلاب برای سازمان چریکهای فدایی خلق کتابها و مقالات مختلف ترجمه میکرد و مینوشت.
او میگوید برای این سازمان و طیف فکریشای محتوا تولید میکرده، گرچه حتی برخی اوقات خودش با آنچه مینوشته مخالف بوده است. او در یک گفتگو با بیبیسی در دهه هفتاد خورشیدی میگوید: «ما دنبال آزادی بودیم، اما از آزادی چیزی نمیفهمیدیم. نه من میفهمیدم و نه هیچکس از کسانی که صحبت از آزادی میکردند. نمیدانستیم آزادی یعنی چه و هر جور که به نفعمان بود معنیاش میکردیم.»
خانم ناطق که میگوید خود مخالف حجاب اجباری بود، در همان ماههای نخست انقلاب و به منظور کمک به دولت انقلابی در وضع قانون حجاب، در یک گفتگوی تلویزیونی میگوید حجاب همیشه در فرهنگ ایران بوده است و اگر قرار باشد زنان با سر کردن حجاب، به آزادی برسند، آنها حاضرند پتو هم بر سر بکنند.
خانم ناطق، چند ماه پس از قدرت گرفتن رژیم انقلابی، مورد غضب مذهبیون حاکم قرار گرفت و از ایران به فرانسه رفت. آنگاه بود که او فرصت مرور گذشته و انتقاد از خود پیدا کرد. او هفتم اسفند ۱۳۸۱ و در مقالهای برای کیهان لندن مینویسد: «پروندهی بنده چه بسا نابخشودنیتر از دیگران باشد؛ چرا که در انقلاب، هم مدرس بودم و هم محقق. بدا که شور چنان برم داشت که اندوختهها و دانستهها را به زباه دانی ریختم و در هماهنگی با جهل جماعت به خیابانها سرازیر شدم. ادیبانهتر بگویم ..ه زدم و به قول صادق هدایت اکنون آن ...ه را قاشق قاشق میخورم و پشیمان از خیانت به ایران، گوشه ای خزیده ام تا چه پیش آید.» او در مصاحبه دیگری درباره آنچه «توجیه تراشی» برای اشتباهات انقلابیون مذهبی خوانده گفته است: «خودم کردم که لعنت بر خودم باد».
بقول خودش « گه» رو خورده...بعد هم تشریف بردند فرانسه برای زندگی!!! چند تا نسل هم اینجا زندگیشان نابود شد...جالب این جاست که خود این جماعت میگند اشتباه کردیم...هنوز یک عده میگند نههههه...درست بوده!!!
پس از مهاجرت به فرانسه، مدتی را به تشویق غلامحسین ساعدی به تحقیق دربارهٔ رابطه ایران و عثمانی و روسیه پرداخت. در سال ۱۳۶۳ به عنوان استاد تماموقت در مؤسسهٔ پژوهشهای ایرانی دانشگاه سوربن مشغول به کار شد. ناطق در این سالها به نقد اندیشهها و کردههای سیاسی خود بهویژه در دوران انقلاب پرداخت و از مشارکت خود در آن اظهار پشیمانی کرد.[۱۰][۱۱] وی در این باره با بیان اینکه پروندهٔ او با توجه به اینکه هم مدرّس بود و هم محقّق نابخشودنیتر است، گفته بود:
گه زدم. و به قول صادق هدایت اکنون آن گه را «قاشق قاشق» میخورم و پشیمان از خیانت به ایران، گوشهای خزیدهام تا چه پیش آید. گرچه قرنها پیش از این طالب آملی گفته بود: «پای ما کج، راهبر کج، قصد کج، گفتار کج!» بدا که شور چنان ورم داشت که اندوختهها و دانستهها را به زبالهدانی ریختم و در همرنگی با جهل جماعت به خیابانها سرازیر شدم.[۱۲]
----------- البته صادق باشم شخصا نشانه سلامت نفس فرد میدانم این اعتراف را ولی این که باید به لیست اضافه بشود یا خیر را نمیدانم /:.rolleyessmileyani
نظر