اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Morteza Dalahoo
    عضو عادی
    • Jun 2022
    • 31

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
    این همون اژدر خودمون هست با دوست با مرامش!!! مرتضی.

دو عنصر تجزیه طلب که مانور ارتش رو مسخره میکردن و از قدرت ارتش الهام علیف!!! کرسی شعر تلاوت میکردند.

جالبه که توی تاپیکهای دیگه بهشون خوش آمد گویی میگن و واسشون لایک هم میزنن!!!

سلام، داور جون، مخلصیم، در جهت تآیید فرمایش جنابعالی عرض میکنم که دایی بزرگ من بزرگ منطقه دشت ذهاب که املاک خانواده مرحوم مادرم بود، اوایل جنگ ایران و عراق عوامل صدام شبانه آمدند و ایشان و پسرش را که هم سن من است بردند تپه مشرف به منزلش و ازش خواستند که با 500 نفر از دهقاناش بیان و با ارتش ایران به نفع عراق بجگند ولی دایی من که یک سنی وطن پرست بود قبول نکرد و صدامیان ابله او را جلوی چشم پسرش کشتند و ما را به عزای بزرگ مرد منطقه نشاندن با قد رشید مردانه 190 سانتیمتریش،
    این یک نمونه از وطن پرستی کردها که سنی هستند نه شیعه . او جان عزیز و مرداته اش فدای ایران عزیز کرد. تفو بر هر وطن فروشی باد.
    آخرین ویرایش توسط Morteza Dalahoo؛ 2022/06/19, 10:10.

نظر

• امیدازاد
      عضو فعال
      • Sep 2020
      • 3768

این همون اژدر خودمون هست با دوست با مرامش!!! مرتضی.

دو عنصر تجزیه طلب که مانور ارتش رو مسخره میکردن و از قدرت ارتش الهام علیف!!! کرسی شعر تلاوت میکردند.

جالبه که توی تاپیکهای دیگه بهشون خوش آمد گویی میگن و واسشون لایک هم میزنن!!!
      ..من نمی دانم ایشون کی هستن ..ولی این دو تا دوست دیگر ما هم ...را میشود به عنوان نمونه مثال زد ...که با وجود داشتن تحصیلات دانشگاهی....این چنین تحت تاثیر جو..موجود و تبلیغات جریان تجزیه طلب و نفوذی قرار گرفته اند...وقتی به اصطلاح قشر مثلا نخبه یک جامعه این چنین تحت تاثیر القائات و تبلیغات قرار می گیرندد..دیگر چه انتظاری از عوام بیسوادی مانند کاربر تراکتور داشت که رویدادهاو پدیده های تاریخی را وارونه می فهمند و باور می کنند...جالب توجه و تاسف بار هم این هست که در این مناطق به اصطلاح نخبه ها و تحصیل کرده افسارشان را داده اند دست لومپن ها یی نظیر کاربر فوق الذکر ...مدیران میانی و اجرایی استان هم برای اینکه بتوانند از این جو برای توجیه بی مسولیتی و سواستفاده و بی کفایتی استفاده کنند این فضا را دامن می زنند وبرای رضایت و تطمیع این توده ها...عوامفریبی قومی راه انداخته اند ..تا بتوانند ازاین بلبشو نهایت سواستفاده مالی را انجام دهند...نگاهی به سرنوشت و عملکرد شهرداری و شوراهای شهر آذربایجان بیاندازید عملکرد و میزان اختلاس و کسب مال نامشروع و تقسیم بودجه بین نزدیکانشان و سرمایه گذاری هایشان در ترکیه و گرجستان و آذربایجان را مشاهده کنید ..تا بتوانید ببینید چه جریان هایی در داخل و خارج مملکت حامی این تفکرات هستند ...چیزی که این عوام نمی فهمند معنای کشور و سرزمین و ملت هست ...تازگی ها هم یک عبارتی شده لقلقه زبانشان که بقال تاریخ نویس و سیم کش جامعه شناس تحت عنوان ولایات محروسه ایران ابداع کرده اند...متاسفانه نظام هم در مواجهه با این جریان سرش را زیر برف فروبرده .‌‌و نمی فهمد بزرگترین تهدید آتی علیه ایران نه اسراییل و عربستان و آمریکا ‌..بلکه همین جریانات وابسته و حامیان همسایه شان هستند..

نظر

• امیدازاد
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 3768

در اصل توسط Morteza Dalahoo پست شده است View Post

سلام، داور جون، مخلصیم، در جهت تآیید فرمایش جنابعالی عرض میکنم که دایی بزرگ من بزرگ منطقه دشت ذهاب که املاک خانواده مرحوم مادرم بود، اوایل جنگ ایران و عراق عوامل صدام شبانه آمدند و ایشان و پسرش را که هم سن من است بردند تپه مشرف به منزلش و ازش خواستند که با 500 نفر از دهقاناش بیان و با ارتش ایران به نفع عراق بجگند ولی دایی من که یک سنی وطن پرست بود قبول نکرد و صدامیان ابله او را جلوی چشم پسرش کشتند و ما را به عزای بزرگ مرد منطقه نشاندن با قد رشید مردانه 190 سانتیمتریش،
        این یک نمونه از وطن پرستی کردها که سنی هستند نه شیعه . او جان عزیز و مرداته اش فدای ایران عزیز کرد. تفو بر هر وطن فروشی باد.
        چه حسن تصادفی ‌‌...پس به نحوی سببی !!همشهری و هم ولایتی محسوب میشیم ...

نظر

• Davar
          عضو فعال
          • May 2017
          • 3124

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
          ..من نمی دانم ایشون کی هستن ..ولی این دو تا دوست دیگر ما هم ...را میشود به عنوان نمونه مثال زد ...که با وجود داشتن تحصیلات دانشگاهی....این چنین تحت تاثیر جو..موجود و تبلیغات جریان تجزیه طلب و نفوذی قرار گرفته اند...وقتی به اصطلاح قشر مثلا نخبه یک جامعه این چنین تحت تاثیر القائات و تبلیغات قرار می گیرندد..دیگر چه انتظاری از عوام بیسوادی مانند کاربر تراکتور داشت که رویدادهاو پدیده های تاریخی را وارونه می فهمند و باور می کنند...جالب توجه و تاسف بار هم این هست که در این مناطق به اصطلاح نخبه ها و تحصیل کرده افسارشان را داده اند دست لومپن ها یی نظیر کاربر فوق الذکر ...مدیران میانی و اجرایی استان هم برای اینکه بتوانند از این جو برای توجیه بی مسولیتی و سواستفاده و بی کفایتی استفاده کنند این فضا را دامن می زنند وبرای رضایت و تطمیع این توده ها...عوامفریبی قومی راه انداخته اند ..تا بتوانند ازاین بلبشو نهایت سواستفاده مالی را انجام دهند...نگاهی به سرنوشت و عملکرد شهرداری و شوراهای شهر آذربایجان بیاندازید عملکرد و میزان اختلاس و کسب مال نامشروع و تقسیم بودجه بین نزدیکانشان و سرمایه گذاری هایشان در ترکیه و گرجستان و آذربایجان را مشاهده کنید ..تا بتوانید ببینید چه جریان هایی در داخل و خارج مملکت حامی این تفکرات هستند ...چیزی که این عوام نمی فهمند معنای کشور و سرزمین و ملت هست ...تازگی ها هم یک عبارتی شده لقلقه زبانشان که بقال تاریخ نویس و سیم کش جامعه شناس تحت عنوان ولایات محروسه ایران ابداع کرده اند...متاسفانه نظام هم در مواجهه با این جریان سرش را زیر برف فروبرده .‌‌و نمی فهمد بزرگترین تهدید آتی علیه ایران نه اسراییل و عربستان و آمریکا ‌..بلکه همین جریانات وابسته و حامیان همسایه شان هستند..
          اژدر

بهرام خان.(همونی که تاپیک شاخص 2400 هزار رو به گند کشید)

ملا ابرام

تراکتور(Tractor)

شاخص کل ....

پشت همه اینها یه کاربر هستش.

آمارش رو بهرام کمونیست! بهتر از همه میدونه:.thumbsupsmileyanim

نظر

• Morteza Dalahoo
            عضو عادی
            • Jun 2022
            • 31

چه حسن تصادفی ‌‌...پس به نحوی سببی !!همشهری و هم ولایتی محسوب میشیم ...

امید جان من اهل قصرشیرین هستم، قصر شیرین که میدونی قصر شیرین خانم سریانی زن مسیحی خسرو پرویز است که موقعیکه خسرو پرویز سریان که جایی بین یونان، قصطنطینه و رم شرقی آن زمان را تسخیر میکنه، پادشاه شکسته خورده سریان شیرین خانم 16 ساله را به عقد خسرو پرویز در میاره ولی خواهش میکنه که چون من خیلی این دخترم را دوست دارم ، او را زیاد دور نبرید و خسرو پرویز هم میاید در این ده قصر زیبایی برای زن اروپاییش میسازه و میشه شهر که بعدها ما هم آنجا متولد شدیم و شدیم قصری، آری من همشهری شیرن خانم سریانی هستم و دشت ذهاب در 30 کیلومتری قصزشیرین است
            ا مید جان یک روز که با مرحوم مادرم رفته بودم پیش دایی هام و مادر بزرگم، همین مرحوم داییم کفت مرتضی بریم باغ من گفتم با شما بودن آنهم اختصاصی باعث افتخار من است، رفتیم باغ و گفت برو یه مقدار هلو بچین و بشور و بیار، منهم انجام دادم و بعد از خوردن هلو تفگشو انداخت روی زمین و گفت باید با سر تفنگ آنرا برداری، خب میدونی که سنگینی برنو در قنداق است و حکم سختی بود، ولی خب یک کم باهاش ور رفتم و برش داشتم و خیلی خوشحال شد و بمن گفت ثابت کردی که خواهرزاده من هسیتید. هیچ وقت این بزرگ مرد مردانگی، شرف، اتسانیت و ایران دوستی را قراموش نمیکنم. در همیشه تاریخ یاد جوانمردی و وطن پرستی اش زنده خواهد بود.
            آخرین ویرایش توسط Morteza Dalahoo؛ 2022/06/19, 12:01.

نظر

• امیدازاد
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 3768

در اصل توسط Morteza Dalahoo پست شده است View Post

امید جان من اهل قصرشیرین هستم، قصر شیرین که میدونی قصر شیرین خانم سریانی زن مسیحی خسرو پرویز است که موقعیکه خسرو پرویز سریان که جایی بین یونان، قصطنطینه و رم شرقی آن زمان را تسخیر میکنه، پادشاه شکسته خورده سریان شیرین خانم 16 ساله را به عقد خسرو پرویز در میاره ولی خواهش میکنه که چون من خیلی این دخترم را دوست دارم ، او را زیاد دور نبرید و خسرو پرویز هم میاید در این ده قصر زیبایی برای زن اروپاییش میسازه و میشه شهر که بعدها ما هم آنجا متولد شدیم و شدیم قصری، آری من همشهری شیرن خانم سریانی هستم و دشت ذهاب در 30 کیلومتری قصزشیرین است
              ا مید جان یک روز که با مرحوم مادرم رفته بودم پیش دایی هام و مادر بزرگم، همین مرحوم داییم کفت مرتضی بریم باغ من گفتم با شما بودن آنهم اختصاصی باعث افتخار من است، رفتیم باغ و گفت برو یه مقدار هلو بچین و بشور و بیار، منهم انجام دادم و بعد از خوردن هلو تفگشو انداخت روی زمین و گفت باید با سر تفنگ آنرا برداری، خب میدونی که سنگینی برنو در قنداق است و حکم سختی بود، ولی خب یک کم باهاش ور رفتم و برش داشتم و خیلی خوشحال شد و بمن گفت ثابت کردی که خواهرزاده من هسیتید. هیچ وقت این بزرگ مرد مردانگی، شرف، اتسانیت و ایران دوستی را قراموش نمیکنم. در همیشه تاریخ یاد جوانمردی و وطن پرستی اش زنده خواهد بود.
              به ..چه افتخاری ...واجب شد این بار آمدم کرمانشاه ...امیدوارم ...سعادت این رو داشته باشم .وفرصتی باشه ..برای عرض ادب خدمت برسم ..ولی علاقه مند شدم در مورد مرحوم دایی بیشتر بدونم ..من واقعا به اون منطقه از قصر و ذهاو ..دشت سنجابی گرفته تا صحنه و مردمانش علاقه خاصی دارم...بیشتر اون مناطق رو گشتم ..فقط ریژاو و دالاهو فرصت نشده برم ...به خصوص شخصیت های تاریخی اون خطه رو خیلی علاقه مندم بیشتر بشناسم ...این سفر آخر رو هم خواستم برم سر مزار یارمحمدخان که اجازه بازدید ندادند...
              آخرین ویرایش توسط امیدازاد؛ 2022/06/19, 12:30.

نظر

• Davar
                عضو فعال
                • May 2017
                • 3124

بی ادب

دیکتاتوری هستی واسه خودت!!!
                به راحتی به دیگران توهین میکنی و خط و نشان میکشی
                حرف از اتحاد میزنی ولی در عمل خلافش رو انجام میدی
                تو عددی نیستی که تجزیه طلب باشی یا نباشی
                .

نظر

• شیخ مسعودخان خانان
                  ستاره‌دار(1)
                  • Sep 2020
                  • 1969

اژدر

بهرام خان.(همونی که تاپیک شاخص 2400 هزار رو به گند کشید)

ملا ابرام

تراکتور(Tractor)

شاخص کل ....

پشت همه اینها یه کاربر هستش.

آمارش رو بهرام کمونیست! بهتر از همه میدونه:.thumbsupsmileyanim
                  حاج داورخان خانان
                  حالا من هیچی /من همه 10000نفرسایتم
                  تو راس میگی

خودت خجالت نکشیدی
                  این گزارشو رد کردی
                  زیراب ناصر خان زدی
                  خودت چقه از مطالبش استفاده کردی
                  برگرد عقب ببین چقه لایک گذاشتی واسش
                  حالو مگه چی شده
                  حرف حق زده تلخه
                  کاکو مثل مرد برگرد به مدیر سایت بگو من اشتباه کردم
                  حاج ناصر رو ازاد کنید
                  این چه اخلاق بچه گونه ای شوما دارید
                  به خدا زشته
                  حالو به ملا بهتان زدی جهنم
                  ابرام لوکومو تیر دلش بزرگه دلش پاکه میبخشتت
                  میگم تو خود داورخانی نه
                  هکت نکردن
                  چیزی تو سرت نخوردت
                  به جاییت فشاور نیموده باشه
                  تو که بچه خوبی بودی
                  چی شد پس
                  چاکریم
                  [URL]https://s3.amazonaws.com/psiphon/web/yqeg-8x4w-6cha/ar/download.html#direct[/URL]

نظر

• شیخ مسعودخان خانان
                    ستاره‌دار(1)
                    • Sep 2020
                    • 1969

به ..چه افتخاری ...واجب شد این بار آمدم کرمانشاه ...امیدوارم ...سعادت این رو داشته باشم .وفرصتی باشه ..برای عرض ادب خدمت برسم ..ولی علاقه مند شدم در مورد مرحوم دایی بیشتر بدونم ..من واقعا به اون منطقه از قصر و ذهاو ..دشت سنجابی گرفته تا صحنه و مردمانش علاقه خاصی دارم...بیشتر اون مناطق رو گشتم ..فقط ریژاو و دالاهو فرصت نشده برم ...به خصوص شخصیت های تاریخی اون خطه رو خیلی علاقه مندم بیشتر بشناسم ...این سفر آخر رو هم خواستم برم سر مزار یارمحمدخان که اجازه بازدید ندادند...
                    حاج امید خان خانان
                    تو دیگه چرا
                    تو خودت مگه بچه اذربایجان نیستی
                    مگه هم شهری مایکل بچه ارومیه نیستی
                    چتون شده
                    شماها
                    بریدتوبه کنید
                    بیایید پیش ملا توبه واقرار کنید
                    زشته
                    به خدا
                    چاکرت ملا ابرام لوکوموتیر
                    [URL]https://s3.amazonaws.com/psiphon/web/yqeg-8x4w-6cha/ar/download.html#direct[/URL]

نظر

• Davar
                      عضو فعال
                      • May 2017
                      • 3124

در اصل توسط ملا ابرام پست شده است View Post
                      حاج داورخان خانان
                      حالا من هیچی /من همه 10000نفرسایتم
                      تو راس میگی

خودت خجالت نکشیدی
                      این گزارشو رد کردی
                      زیراب ناصر خان زدی
                      خودت چقه از مطالبش استفاده کردی
                      برگرد عقب ببین چقه لایک گذاشتی واسش
                      حالو مگه چی شده
                      حرف حق زده تلخه
                      کاکو مثل مرد برگرد به مدیر سایت بگو من اشتباه کردم
                      حاج ناصر رو ازاد کنید
                      این چه اخلاق بچه گونه ای شوما دارید
                      به خدا زشته
                      حالو به ملا بهتان زدی جهنم
                      ابرام لوکومو تیر دلش بزرگه دلش پاکه میبخشتت
                      میگم تو خود داورخانی نه
                      هکت نکردن
                      چیزی تو سرت نخوردت
                      به جاییت فشاور نیموده باشه
                      تو که بچه خوبی بودی
                      چی شد پس
                      چاکریم
                      بی معرفت عالم!
                      به من فحش دادی ،مهم نیست
                      به پهلوی فحش دادی، اصلا مهم نیست
                      اما وقتی اومدی به کردا یا لرا یا عربا یا هر قومیت دیگه ای فحش میدی و حرف نامربوط میزنی،

خیلی مهمه و باید از ریشه خشک بشی.

مخصوصا وقتی به کردا توهین میکنی که دیگه غیر قابل تحمل هست.
                      خودت خوب میدونی که هفت جد و آبادم ترکه و عشقم احمد کسرویه و ستارخان.

ولی توهین به قومیت ها غیر قابل گذشت هست.

ناصر خان و اون نام کاربریت به مدت مدیدی مسدود شد/:.sadsmiley.:/
                      الانم که اینطوری حرف میزنی به خاطر اینه که نام کاربری دیگه ای نداری:.thumbsupsmileyanim وگرنه فحش کش میکردی.
                      آره گلم اینجوریاست.
                      به قول هیتلر کسی که به وطنش خیانت بکنه مثل اینه که به مادرش خیانت کرده.

نظر

• امیدازاد
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 3768

در اصل توسط ملا ابرام پست شده است View Post
                        حاج امید خان خانان
                        تو دیگه چرا
                        تو خودت مگه بچه اذربایجان نیستی
                        مگه هم شهری مایکل بچه ارومیه نیستی
                        چتون شده
                        شماها
                        بریدتوبه کنید
                        بیایید پیش ملا توبه واقرار کنید
                        زشته
                        به خدا
                        چاکرت ملا ابرام لوکوموتیر
                        چنان که افتد و دانی ....!!الان چند تابعیتی شدیم !! ..به ولله ما بی تقصیریم ...این ناصرخان شما ..نه گذاشت نه برداشت هرچی از دهنش،درآمد نثار داورخان کرد حالا ما به خودمان نگرفتیم و زیر سبیلی رد کردیم ولی بینی و بین الله این ناصرخان شما زیاده از حد عصبی و تندمزاج هست ...چپ و راست حکم اعدام و تبعید صادرمی کند..حالا باقی صحبت هایش را جدی نمی گیرم ..عصبانی بوده ...یک حرفی زده ....اما درباب اصل بحث ...و اون صحبت های کاربر تراکتورکه البته می دانم کی هست ...و پروفایل یدکی اش،کدام هاست ..بار اولش نیست ... خودی و آشنا سرش نمیشود ..پاچه همه را می گیرد ....یک روز پهلوی ها..روز بعد کردها...فردای روز به قول خودش فارس ها ...لجن پراکن و نفرت پراکن هست ..
                        آخرین ویرایش توسط امیدازاد؛ 2022/06/19, 21:59.

نظر

• shabah
                          عضو فعال
                          • Jan 2022
                          • 764

بی معرفت عالم!
                          به من فحش دادی ،مهم نیست
                          به پهلوی فحش دادی، اصلا مهم نیست
                          اما وقتی اومدی به کردا یا لرا یا عربا یا هر قومیت دیگه ای فحش میدی و حرف نامربوط میزنی،

خیلی مهمه و باید از ریشه خشک بشی.

مخصوصا وقتی به کردا توهین میکنی که دیگه غیر قابل تحمل هست.
                          خودت خوب میدونی که هفت جد و آبادم ترکه و عشقم احمد کسرویه و ستارخان.

ولی توهین به قومیت ها غیر قابل گذشت هست.

ناصر خان و اون نام کاربریت به مدت مدیدی مسدود شد/:.sadsmiley.:/
                          الانم که اینطوری حرف میزنی به خاطر اینه که نام کاربری دیگه ای نداری:.thumbsupsmileyanim وگرنه فحش کش میکردی.
                          آره گلم اینجوریاست.
                          به قول هیتلر کسی که به وطنش خیانت بکنه مثل اینه که به مادرش خیانت کرده.
                          به نظر شما تعریف وطن چی هست؟ آیا وطن دقیقا از مرز سیاسی که ترسیم شده شروع میشه؟

مثلا زمانی عراق هم جزوی از ایران بود و زمانی هم دشمن ایران بودن و میجنگیدن

کسی که تو ماکو متولد شده اگر چند صد متر اونطرف تر متولد میشد باید در مورد آتاتورک و دلاوریهاش یاد میگرفت و با لهجه استانبولی مجبور بود صحبت کنه. چند صد متر اینطرف تر داستان برعکس هست، باید در مورد داریوش و کوروش یاد بگیره!!!

نظر

• Bikhabar
                            ستاره‌دار(22)
                            • Sep 2020
                            • 1190

در اصل توسط shabah پست شده است View Post
                            به نظر شما تعریف وطن چی هست؟ آیا وطن دقیقا از مرز سیاسی که ترسیم شده شروع میشه؟

مثلا زمانی عراق هم جزوی از ایران بود و زمانی هم دشمن ایران بودن و میجنگیدن

کسی که تو ماکو متولد شده اگر چند صد متر اونطرف تر متولد میشد باید در مورد آتاتورک و دلاوریهاش یاد میگرفت و با لهجه استانبولی مجبور بود صحبت کنه. چند صد متر اینطرف تر داستان برعکس هست، باید در مورد داریوش و کوروش یاد بگیره!!!
                            خب احتمالا به مناقع و مضرات مشترک مربوط میشه. اگر چند صد متر اونطرف تر بود، خب منافع و مشکلاتش با اونها مشترک میشد و حالا با ما. در هر صورت افرادی که توی یه کشور هستن، کم یا زیاد، اونچه که انجام میدن در زندگی سایر افراد اون جامعه هم تاثیر داره (مثل همون مثال قایق). پس اگر قرار باشه جامعه‌ی بهتری داشته باشیم، لازمه که اتحاد وجود داشته باشه و همه‌ی افراد کشور در ارتقای سطح کشور و جامعه تاثیرگذارن. نفاق، دشمنی و اختلاف‌ افکنی بین قومیت‌ها، به نظرم قطعا به ضرر جامعست و دودش تو چشم تک تک ما میره.

نظر

• Davar
                              عضو فعال
                              • May 2017
                              • 3124

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
                              خب احتمالا به مناقع و مضرات مشترک مربوط میشه. اگر چند صد متر اونطرف تر بود، خب منافع و مشکلاتش با اونها مشترک میشد و حالا با ما. در هر صورت افرادی که توی یه کشور هستن، کم یا زیاد، اونچه که انجام میدن در زندگی سایر افراد اون جامعه هم تاثیر داره (مثل همون مثال قایق). پس اگر قرار باشه جامعه‌ی بهتری داشته باشیم، لازمه که اتحاد وجود داشته باشه و همه‌ی افراد کشور در ارتقای سطح کشور و جامعه تاثیرگذارن. نفاق، دشمنی و اختلاف‌ افکنی بین قومیت‌ها، به نظرم قطعا به ضرر جامعست و دودش تو چشم تک تک ما میره.
                              سپاس از پاسخ شما

به فرمایش شما اضافه بکنم که برای من نام هم وطن برابر است با نام هم منافع.

الان منافع من با کسی که توی تایباد یا توی خوزستان نشسته یکیست و کسی که توی باکو یا مزارشریف به دنیا اومده

به خاطر حکم فرمانی حکومت دیگی ای، منافعش با من یکی نیست. ما در خصوص زمان حال بحث میکنیم نه گذشته!

این موضوع در مشکلات نمود بیشتری پیدا میکنه مثلا ما توی جنگ از تایباد که شهر مرزی بین ایران و افغانستان هست

شهید داشتیم یا از همین تبریز و ارومیه، شهید پرآوازه ای به نام شهید باکری داشتیم.

دلیل اینکه از لب مرز شرقی برای مرز غربی شهید دادیم همین منافع مشترک بین دو مرز شرقی و غربی بوده

حالا ناصر خان اومده میگه که همتون از خوزستان ما شکم هاتون رو پر کردید

همگی هم برای خوزستان خون دادیم و آبادش کرده بودیم و دوباره آبادش میکنیم

همگی توسط این نظام تحت فشار هستیمکرد و عرب و لر و ترک و بلوچ و سیستانی همگی تحت فشار هستیم

ولی این دلیل نمیشه که ساز جدایی بزنیم و باعث مشکلات بیشتر برای مردم و دوام حکومت فعلی بشیم.

نظر

• shabah
                                عضو فعال
                                • Jan 2022
                                • 764

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
                                پاسخ شما منطقی هست

جناب داور هم پاسخ تکمیلی داد

ولی بعضی وقتها جوابهای ما از ته دلمون نیست امیدوارم اینطوری نبوده باشه. من خواستم هر کدوممون پیش وجدانمون به خودمون هم جواب بدیم

پس منافع مشترک میشه وطن. پس اگر منافع یه نفر به خطر افتاد اون شخص میتونه وطنپرست نباشه؟

تک تک ایرانی ها تو حرف خوب در مورد وطن صحبت میکنن ولی در عمل خیلی وقتها وطن به بخش محدودی گفته میشه

همین خوزستان مگه کل ایران رو ساپورت نمیکنه و ایران با نفت اونها نیست که سر پا هست؟ مگه ماها عرب ها رو مسخره نمیکنیم؟ مگه خوزستان جزو توسعه نیافته ترین مانده ترین شهرهای ایران

مگه برای همین آذربایجان و ترک ها انواع جوک ها ساخته نشد؟ ولی موقع دفاع از وطن شد باید باکری ها ایجاد بشن

موقع توسعه ولی فولاد و ذوب و صنایع رفتن تو شهرهایی مثل اصفهان و اصفهان شد نصف جهان که نه تمام جهان

میخوام بگم انسان همیشه منطقی فکر میکنه. دو دو تا چهار تا رو انجام میده. اگه فکر میکنید که تفکر تجزیه طلبی تو ایران زیاد شده اول باید برگردیم ببینیم چی کردیم. نگیم ما خوب بودیم که اگه خوب بودیم این نبود

تفکر فعلی مردم ایران نژادپرستانه هست. هر چند تو دنیا هیچی حساب نمیشیم ولی داخل ایران طبقات زیادی از نژاد ها رو برای خودمون ترسیم کردیم. همه ایرانی هستن ولی برخی ایرانی تر هستن!

در عمل باید مساوات و برابری رو ایجاد کرد. اونوقت همه خودبخود وطن پرست میشن. با شعار دادن وطن پرستی ایجاد نمیشه

این کار هم فقط کار دولت و حکومت نیست. خود ما هم باید در رفتارهامون اینو نشون بدیم. من صادقانه بگم خودم خیلی وقتها می بینم نژآدپرست هستم. تفکری هست که یاد گرفتیم ولی حداقل در سطح یک کشور باید همه به همدیگه به یه چشم نگاه کنن

نظر

در حال کار...
                                X