اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • همسفر
    عضو عادی
    • Jan 2022
    • 280

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط vion پست شده است View Post
    شیوه تحقیر و تهدید در شان خوانندگان اینجا نیست..
    باید با مسائل اقناعی برخورد کرد.. ایراداتی در اداره امور هست که باید رفعش کرد و نمیتوان از کنارشان بی تفاوت گذشت..هیچ کس در جهان بیگناه نیست و عاری از تقصیر تنها حضرت پروردگار است..
    تحقیر و تهدید هیچگاه شیوه درستی برای برخورد با معضلات اجتماعی و اقتصادی نیست اما
    سکه رایج اینجا خود تحقیری هست....

با وجود اینها ملت و کشور از دشمنان جهانی بی نیاز و خودکفاست ...

دستآورد علی کریمی برای ایران افزایش تحریم‌ها از سوی آلمان!

ادعای اسوشیتدپرس: دولت آلمان تضمین‌های تجاری و گفتگوهای اقتصادی با ایران را تعلیق کرد:
    دولت آلمان، بزرگ‌ترین شریک تجاری ایران در اروپا، روز جمعه اعلام کرد که تمامی تضمین‌های سرمایه‌گذاری در ایران، اعتبار صادرات برای صادرکنندگان آلمانی به ایران و کلیه گفتگوهای اقتصادی از جمله گفتگوهای مرتبط با انرژی را متوقف می‌کند.
    آخرین ویرایش توسط همسفر؛ 2022/12/24, 10:12.

نظر

• همسفر
      عضو عادی
      • Jan 2022
      • 280

کمک توییتر به دروغ‌پراکنی علیه ایران

طبق تحقیقات اینترسپت روی اسناد به‌دست آمده از توییتر، این پلتفرم ۵۲ حساب عرب‌زبان را ‌برای ترویج انتقادها از ایران، حمایت از جنگ عربستان علیه یمن و تعریف از دقت بالای حملات پهپادهای آمریکا وارد لیست سفید کرده است.

لیست سفید مخفیانه درواقع حساب‌های تحت کنترل سنتکام است که هرگز به‌عنوان هرزنامه شناخته نمی‌شوند و امکان دیده‌ شدن بیشتری دارند.

این حساب‌ها از عکس‌ و اطلاعات جعلی در پروفایل خود استفاده می‌کردند تا این تصور را ایجاد کنند که توسط شهروندان ساکن کشورهای عربی اداره می‌شوند.

...........................

آب مقطر های داخلی!

آخرین ویرایش توسط همسفر؛ 2022/12/24, 10:17.

نظر

• vion
        عضو فعال
        • Oct 2020
        • 825

در اصل توسط همسفر پست شده است View Post
        تحقیر و تهدید هیچگاه شیوه درستی برای برخورد با معضلات اجتماعی و اقتصادی نیست اما
        سکه رایج اینجا خود تحقیری هست....
        پیامبر اسلام میفرمایند:" انما بعثت لاتمم مکارم الخلاق"..به‌راستی که من مبعوث شدم تا شرافت‌های اخلاقی را کامل و تمام کنم..
        ما در پیچیده ترین و دشوار ترین دوره تمدنی این سرزمین قرار گرفته ایم و اگر صادق باشیم باید مشکلات را درست ارزیابی کنیم و برایشان چاره جویی.. نه معترضین شیطان هستن و نه ما در جایگاه خداوند..
        قطعا خوانندگان خودتحقیری را تشخیص میدهند و هتاکان را میشناسند..
        بسیار بسیار بسیار مشکلات انباشته داریم که باید برایشان چاره جویی کنیم.. و واقعا نمیدانم از کجا باید شروع کرد.. اما در این فضای مجازی که همه ما از بازار سرمایه هستیم و... حفظ رعایت شئون ادب و احترام و شنیدن دیدگاه های مختلف فارغ از ان که از روی احساس باشد یا منطق .. حداقل کاری است که میتوان انجام داد..
        به فضل الهی مشکلات حل خواهد شد و این تمدن دیرینه و باشکوه .. باشکوه تر از هر زمان دیگری از ابر های تیره ای که میرود همه جهان را در برگیرد سر برون خواهد آورد..

نظر

• همسفر
          عضو عادی
          • Jan 2022
          • 280

پیامبر اسلام میفرمایند:" انما بعثت لاتمم مکارم الخلاق"..به‌راستی که من مبعوث شدم تا شرافت‌های اخلاقی را کامل و تمام کنم..
          ما در پیچیده ترین و دشوار ترین دوره تمدنی این سرزمین قرار گرفته ایم و اگر صادق باشیم باید مشکلات را درست ارزیابی کنیم و برایشان چاره جویی.. نه معترضین شیطان هستن و نه ما در جایگاه خداوند..
          قطعا خوانندگان خودتحقیری را تشخیص میدهند و هتاکان را میشناسند..
          بسیار بسیار بسیار مشکلات انباشته داریم که باید برایشان چاره جویی کنیم.. و واقعا نمیدانم از کجا باید شروع کرد.. اما در این فضای مجازی که همه ما از بازار سرمایه هستیم و... حفظ رعایت شئون ادب و احترام و شنیدن دیدگاه های مختلف فارغ از ان که از روی احساس باشد یا منطق .. حداقل کاری است که میتوان انجام داد..
          به فضل الهی مشکلات حل خواهد شد و این تمدن دیرینه و باشکوه .. باشکوه تر از هر زمان دیگری از ابر های تیره ای که میرود همه جهان را در برگیرد سر برون خواهد آورد..

کجای کاری عمو!!!
          اینجا با وحوشی سروکار داری که هر توهین و هتاکی را به همان پیامبر اکرم(صلوات الله علیه) منتسب می کنند، و بقیه بجای اعتراض به این هتاکی ها پای پست این ملعون تشکر میگذارند و معترض را مدافع نادان خطاب می کنند!
          خداوند همگی شان را با هم محشور کند تا در جهان آخرت هم همچون این جهان در کنار همفکران و هم عقیده های خود باشند.
          ان شاءالله

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
          ای آقا...مگه شما زمان پیامبر بودین که اینجوری میگین..تاریخ رو فاتحان نوشتن...وپیامبر فاتح بزرگی بود...جانشینان ایشان هم از فاتحان بودند...کلمه به کلمه حرفهای ایشان را تقدیس کردند...آنچنان آب و تاب دادند...حرفهای احیانا اشتباه ایشان را تصحیح کرده ...حرفهای خوب دیگران را نیز از قول ایشان بیان کردند....داستانهایی همچون شق القمر برایشان تعریف کردند..داستانهای کودکانه ای همچون یونس پیامبر در شکم ماهی وگاوسرخ موی را برجسته کردند....وقایع تکان دهنده ای مثل کشتاریهودیان بنی قریظه...تعدد زوجات ایشان....تبعیض مذهبی شدید...تبعیض بین زن و مرد....برده داری..کودک همسری....احکام وحشیانه تنبیهی...و......از دلایلیست که میتوان به تقدس ایشان شبهه وارد کرد....

هرچند قصد جواب دادن به لجن پراکنی های امثال تو را نداشتم اما...
          امثال تو که تشکیل شده اند از دو سوراخ ورودی آب و غذا و خروجی فضله که قضاوت و رضایت و خوشحالی شان وابسته مقدار ورودی کاه و ینجه به شکم آنهاست رو چه به صحبت درباره پیامبر خاتم و رحمت اللعالمین صلوات الله علیه وآله ، قبل اشاره به آن حضرت باید دهان خود را آب بکشی... ابوجهل های هم عصر اون حضرت هم آیات قرآن رو سحر و جادو میدونستن تاحالا فکر میکردم درد نان داری و مشکلات اقتصادی به هذیان گویی ات انداخته الان مطمئنن شدم مشکل از نطفه ات هست والا بدیهیات دین و نص صریح قرآن رو اینطور جاهلانه انکار نمی کردی! امثال تو مثال افراد سپاه شمر در روز کربلا هستند. که هرچه امام حسین(ع) نصیحت کرد جری تر و وحشی تر شدن تا درآخر وقتی از آن حضرت دلیل اثر نکردن موعظات و نصیحت ها بر روی لشکریان ملعون یزید رو پرسیدن فرمود : شکم‌های اینان از حرام انباشته شده و قلب‌های شان مُهر خورده است... اینجا که دیگر بحث ایران و انقلاب و تحریم و جنگ اقتصادی ووو نیست ...خوب حماقت و ذات کثیف خودت رو نشان دادی...تقدس و معصومیت پیامبر اکرم صلوات الله علیه که دیگر دفاع از رهبری نیست که با عقل ناقص خودت بخواهی به آن شبهه وارد کنی...

در اصل توسط pournikdast پست شده است View Post
          تا ادیان چنین مدافعان نادانی دارند...
          نیاز به هیچ دشمنی نخواهند داشت...
          آخرین ویرایش توسط همسفر؛ 2022/12/24, 10:50.

نظر

• vion
            عضو فعال
            • Oct 2020
            • 825

کجای کاری عمو!!!
            اینجا با وحوشی سروکار داری که هر توهین و هتاکی را به همان پیامبر اکرم(صلوات الله علیه) منتسب می کنند، و بقیه بجای اعتراض به این هتاکی ها پای پست این ملعون تشکر میگذارند و معترض را مدافع نادان خطاب می کنند!
            اون ها معلم ما نیستن.

نظر

• همسفر
              عضو عادی
              • Jan 2022
              • 280

اون ها معلم ما نیستن.
              بله! معلم شما همان نوجوان 13 ساله هست ...

نظر

• طيب
                عضو فعال
                • Nov 2010
                • 3076

متاسفم برات

ابوجهل

نظر

• pournikdast
                  ستاره‌دار(2)
                  • Oct 2020
                  • 525

[/QUOTE] نه! شرافت! خلاصه شده در آلت تناسلی آشکار تصویر نقاشی که شما برای آواتار خود انتخاب کرده اید...

شرافت! یعنی تایید و تشکر از پست یه حیوان که به مقدسات و اعتقادات چند میلیون نفر آشکارا توهین کنه...
                  [/QUOTE]

سلام و عرض ادب...
                  همسفرجان؛ خودم از اینجور واژگان و استفاده ابزاری از آنها متنفرم صرفا کلمه شرافت را برای این به کار بردم که ژست چیزی که در درون به آن اعتقادی نداری را نگیری؛ اما دوست عزیز مثل همیشه در اوج عصبانیت یک سری حرف بیربط سرهم کردید؛ اما 2 تا از مطالبتان را برای روشن شدن بیشتر پاسخ میدم...

1.اگر امثال بیژن جزنی و گروه چریکهای فدایی خلق در سال 49 واقعه سیاهکل را رقم نمیزدند، بعد از آن انقلابی نبود که شما امروز از آن امرار معاش کنید؛ بعد شما از یکی از زیباترین آثار کوبیسیم و اولین آثار چریکی تاریخ ایران یعنی نقاشی سیاهکل اثر بیژن جزنی از رهبران فدایی خلق که بسیاری بزرگان بر آن نقدهای زیبایی نوشتند؛ فقط آلتش را دیدید؟؟؟ بعد شما با این سطح از معلومات شده اید روشنگر انقلاب؟؟؟

2.فرمودید چرا زیر پست مرتبط با ایجاد شبهه در مقدسات اسلامی لایک زدید؛ بیش از 15 سال پیش در سایت هوپا با خداناباوران بسیاری از نیمه شب گاها تا پاسی از صبح بحثهای جانانه ای میکردیم؛ استدلال میکردند نه برای عدم باور به اسلام یا پیامبران یا امامان برای زیر سوال بردن خود خداوند؛ ما هم در حد توان؛ میشنیدیم و در حد توان و در اوج آرامش و احترام سعی میکردیم نظرات خود را بیان کنیم؛ برخی تا حدی در عقایدشان تعدیل ایجاد میشد و برخی در عقاید ما تعدیل ایجاد میکردند و برخی هم ازبهترین دوستان قدیمی من شدند؛ افتخار دارم که بیش از 20 مقاله داخلی و خارجی در حوزه روانشناسی دین کار کرده ام و همچنین افتخار دارم که از امثال شما به اصطلاح مدافعان دین همواره برائت داشته ام...

برادرانه عرض میکنم اعتقاد شما هر چه که باشد مسیری که برای جذب نسبت به اعتقادتان در پیش گرفته اید؛ نتیجه ای کاملا وارونه خواهد داشت؛ درست مثل جمهوری اسلامی که با شعار دیندارتر کردن مردم به عرصه آمد و نتیجه ای که به دست آورد هم آشکار است...

ارادت...
                  آخرین ویرایش توسط pournikdast؛ 2022/12/24, 12:19.

نظر

• amir12
                    عضو فعال
                    • Apr 2020
                    • 707

شیاطین کثیف امروزی مدرن همان کسانی اند که ژست مذهبی و درستکاری به خود میگیرند و در حرفهایشان زیاد از رفتار و عملکرد پیامبر اعظم و ائمه اطهار مثال میزنند اما در رفتارشان هیچ نشانه ای در عمل به آنها نیست !!!

دقیقا اینها همان کسانی اند که دین از این گونه افراد شیطان صفت ضربه خورده و تضعیف شده !!!

نظر

• همسفر
                      عضو عادی
                      • Jan 2022
                      • 280

نه! شرافت! خلاصه شده در آلت تناسلی آشکار تصویر نقاشی که شما برای آواتار خود انتخاب کرده اید...

شرافت! یعنی تایید و تشکر از پست یه حیوان که به مقدسات و اعتقادات چند میلیون نفر آشکارا توهین کنه...
                      [/QUOTE]

سلام و عرض ادب...
                      خودم از اینجور واژگان و استفاده ابزاری از آنها متنفرم صرفا کلمه شرافت را برای این به کار بردم که ژست چیزی که در درون به آن اعتقادی نداری را نگیری؛ اما دوست عزیز مثل همیشه در اوج عصبانیت یک سری حرف بیربط سرهم کردید؛ اما 2 تا از مطالبتان را برای روشن شدن بیشتر پاسخ میدم...

1.اگر امثال بیژن جزنی و گروه چریکهای فدایی خلق در سال 49 واقعه سیاهکل را رقم نمیزدند، بعد از آن انقلابی نبود که شما امروز از آن امرار معاش کنید؛ بعد شما از یکی از زیباترین آثار کوبیسیم و اولین آثار چریکی تاریخ ایران یعنی نقاشی سیاهکل اثر بیژن جزنی از رهبران فدایی خلق که بسیاری بزرگان بر آن نقدهای زیبایی نوشتند؛ فقط آلتش را دیدید؟؟؟ بعد شما با این سطح از معلومات شده اید روشنگر انقلاب؟؟؟

2.فرمودید چرا زیر پست مرتبط با ایجاد شبهه در مقدسات اسلامی لایک زدید؛ بیش از 15 سال پیش در سایت هوپا با خداناباوران بسیاری از نیمه شب گاها تا پاسی از صبح بحثهای جانانه ای میکردیم؛ استدلال میکردند نه برای عدم باور به اسلام یا پیامبران یا امامان برای زیر سوال بردن خود خداوند؛ ما هم در حد توان؛ میشنیدیم و در حد توان و در اوج آرامش و احترام سعی میکردیم نظرات خود را بیان کنیم؛ برخی تا حدی در عقایدشان تعدیل ایجاد میشد و برخی در عقاید ما تعدیل ایجاد میکردند و برخی هم ازبهترین دوستان قدیمی من شدند؛ افتخار دارم که بیش از 20 مقاله داخلی و خارجی در حوزه روانشناسی دین کار کرده ام و همچنین افتخار دارم که از امثال شما به اصطلاح مدافعان دین همواره برائت داشته ام...

برادرانه عرض میکنم اعتقاد شما هر چه که باشد مسیری که برای جذب نسبت به اعتقادتان در پیش گرفته اید؛ نتیجه ای کاملا وارونه خواهد داشت؛ درست مثل جمهوری اسلامی که با شعار دیندارتر کردن مردم به عرصه آمد و نتیجه ای که به دست آورد هم آشکار است...

ارادت...
                      [/QUOTE]
                      صحت ادعاهات کاملا از آروغ های روشنفکری و پرو پاچه آواتارت هویداست....

نظر

• همسفر
                        عضو عادی
                        • Jan 2022
                        • 280

با آب دهان امثال تو و هم پالگی هات دریا نجس نمیشه...
                        برای خودت و هم پالگی هات متاسف باش ابولهب...
                        منافقین از کفار بدترند...
                        آخرین ویرایش توسط همسفر؛ 2022/12/24, 12:26.

نظر

• فین
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 1158

دوست عزیز آقای همسفر. حداقل عکس اواتارتان را عوض کنید. شیوه مباحثات شما به آقایان رائفی پور و حسن عباسی نزدیکتر است. لطفا عکس یکی از این دو نفر را جایگزین کنید . با تشکر

نظر

• همسفر
                            عضو عادی
                            • Jan 2022
                            • 280

در اصل توسط فین پست شده است View Post
                            دوست عزیز آقای همسفر. حداقل عکس اواتارتان را عوض کنید. شیوه مباحثات شما به آقایان رائفی پور و حسن عباسی نزدیکتر است. لطفا عکس یکی از این دو نفر را جایگزین کنید . با تشکر
                            اینهایی که نامبردید هم مثل شما از آنطرف بوم افتادن...

عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت
                            که گناه دگران بر تو نخواهند نوشت

من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش
                            هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت
                            آخرین ویرایش توسط همسفر؛ 2022/12/24, 12:37.

نظر

• Bikhabar
                              ستاره‌دار(22)
                              • Sep 2020
                              • 1190

در اصل توسط فین پست شده است View Post
                              اتفاقا به نظرم همین عکس باشه بهتره تا برای ما یه تلنگر و یادآوری باشه که هیچ وقت بر اساس ظاهر آدم‌ها قضاوت نکنیم و بدونیم که پشت قیافه‌های موجه چه هیولاهای کثیفی ممکنه وجود داشته باشن.

نظر

• pournikdast
                                ستاره‌دار(2)
                                • Oct 2020
                                • 525

نه! شرافت! خلاصه شده در آلت تناسلی آشکار تصویر نقاشی که شما برای آواتار خود انتخاب کرده اید...

سلام و عرض ادب...
                                خودم از اینجور واژگان و استفاده ابزاری از آنها متنفرم صرفا کلمه شرافت را برای این به کار بردم که ژست چیزی که در درون به آن اعتقادی نداری را نگیری؛ اما دوست عزیز مثل همیشه در اوج عصبانیت یک سری حرف بیربط سرهم کردید؛ اما 2 تا از مطالبتان را برای روشن شدن بیشتر پاسخ میدم...

ارادت...
                                [/QUOTE]
                                صحت ادعاهات کاملا از آروغ های روشنفکری و پرو پاچه آواتارت هویداست....[/QUOTE]

عرض ادب مجدد...
                                دوست عزیز 2 پست زدید یکی راجع به (بخش خصوصی) آواتار بنده بود یکی هم راجع به پر و پاچه ای این نقاشی زیبا بود...
                                با اینهمه تاکیدی که صرفا بر بخشهای خصوصی و پر و پاچه یک نقاشی انتزاعی دارید؛ پیشنهاد میکنم قبل از شرکت در مباحثات کمی کافور مصرف بفرمایید...
                                ارادت...

نظر

در حال کار...
                                X