اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • b4city
    عضو فعال
    • Nov 2020
    • 4107

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
    قطعا اگه گل و بلبل بود که انقلاب نمیشد
    اما
    چرا باید تجربه مشروطه رو رها کنیم و بچسبیم به سیستم دیگه ای؟
    اردوغان و پوتین و صدام کنار گوشمون هستند همه هم رئیس جمهور و همه هم همسایه !!

با فرهنگهایی تقریبا برابر!!!

الان بعد تجربه تلخ 44 سال گذشته امکان دیکتاتوری توسط شاه یا رئیس جمهور هست؟
    آیا مردم اجازه تشکیل چنین حکومتی رو میدن؟

شما جمهوری خواه هستید بسیار عالی تبلیغات خودتون رو دارید
    بنده مشروطه خواه هستم بسیار عالی تبلیغات خودم رو دارم
    اما اینکه شما در کلامتون با پیش داوری!! کلا بساط مشروطه رو برچینید و رای به جمهوریت بدید
    نوعی دیکتاتوری نیست؟

در پست قبلی هم عرض کردم اظهار نظر در این خصوص قبل از هرگونه انتخاباتی درست نیست.

.
    دلیل اعدام دکتر فاطمی رو میدونید؟
    چرا مصدق اعدام نشد؟
    درود
    مشروطه که اصلا تجربه نشد . تا مظفر شاه امضا کرد چندی بعد از دنیا رفت و پسرش اومد زد زیرش و مجلس را به توپ بست و مشروطه طلبان بهای سنگینی دادند . پسرش علف بچه به نام احمد تپلی ( احمد شاه ) تا حدودی رعایت کرد اونم به دلیل بچه سال بودنش بود و اینکه اصلا مال این حرفا نبود و اخلاقیاتش با پادشاهی و قلدر بازی نمیخوند .
    پادشاهی موروثی همینه . یهو می بینی پدر و پسر زمین تا اسمان با هم فرق دارند از جمله همین دو شاه پهلوی که کلیاتی متفاوت هستند و متفاوت عمل کردند

من پیش داوری نمیکنم . نظر و پیش بینی خودمو میگم ، قصد برچیدن چیزی ندارم . و در نهایت منم معتقدم رای مردم اهمیت دارد ولی قبل از نظر مردم چرا حرف زدن در مورد معایب و محاسن هر نوع ساختار سیاسی درست نیست ؟ خیلی هم درسته و باید نظرها شنیده شود هیچ اشکالی هم ندارد و حتی لازم هم هست
    اتفاقا اینکه بگیم حرف زدن در مورد فلان چیز درست نیست خودش دیکتاتوری است

بحث حذف را مطرح کردید ، ایا مشروطه خواهان یا در حد افراطی تر ، سلطنت طلبان با گرایش های چپ موافقند ؟ ( من چپ نیستم . بطور کلی میگم ) همواره در مورد گرایش های چپ که انواع مختلف دارد لحن بدی دارند و میخوان سر به تن چپ ها نباشه چون در انقلاب نقش موثر داشتند . فقط به همین دلیل !!! ایا این دلیل خوبی است ؟ گرایش چپ در کل جهان رسمیت دارد هر چند چپ فعلی با چپ افراطی و همواره انقلابی سابق تفاوت دارد . بخشی از بدنه اصلی حزب دمکرات امریکا از چپ رادیکال دارد تا میانه
    پس اینم حذف شدنی نیست

اگر خاطرتون باشه در جواب بهرام و تکرار مطالبی که در مورد دکتر فاطمی منتشر میکرد من گفتم دلیل اعدامش چی بوده و همراستا با شما بودم در اون مقطع زمانی و کاملا واقفم دلیل را ولی الان فکر میکنم اون دلائل اصلا کفایت به اعدام نمیکرد
    اگر میخواسنند مصدق را هم اعدام کنند که دیگه آش خیلی شور میشد و به حصر خانگی و تبعید رضایت دادند که اونم درست نبود

نظر

• Omid_Khan
      عضو فعال
      • Dec 2020
      • 714

هر سیستمی مزیت و معایب خودش رو داره

بسته به فرهنگ حاکم در اون جامعه میشه به موفقیت یا عدم موفقیت سیستمی رای داد

ما سیستم مشروطه مثل نروژ و سیستم جمهوری مثل امریکا رو داریم
      در مقایل سیستم پادشاهی مثل عربستان و سیستم جمهوری مثل قذافی رو داریم

همه اینها به فرهنگ مردم ساکن در اون کشور بستگی داره

من سیستم پادشاهی یا مشروطه رو قبول دارم به دلیل اینکه فکر میکنم پادشاه میتونه به عنوان پدر معنوی جامعه ایران باعث حفظ یکپارچگی
      و تمامیت ارزی کشور ایران باشه و از درگیری بین اقوام داخل جلوگیری بکنه
      مثلا الان در نظر بگیرید تعداد شهرهای کردنشینی که توی استان ارومیه هستند
      یا تعداد اقوام مختلفی که توی همدان زندگی میکنن
      حالا با این مثالها، فرض کن یه کرد بشه رئیس جمهور.....
      شما برنامه های تلویریون آریایی را می بینید؟ نظرتون درباره رضا احمدی چیه؟

نظر

• b4city
        عضو فعال
        • Nov 2020
        • 4107

هر سیستمی مزیت و معایب خودش رو داره

بسته به فرهنگ حاکم در اون جامعه میشه به موفقیت یا عدم موفقیت سیستمی رای داد

ما سیستم مشروطه مثل نروژ و سیستم جمهوری مثل امریکا رو داریم
        در مقایل سیستم پادشاهی مثل عربستان و سیستم جمهوری مثل قذافی رو داریم

همه اینها به فرهنگ مردم ساکن در اون کشور بستگی داره

من سیستم پادشاهی یا مشروطه رو قبول دارم به دلیل اینکه فکر میکنم پادشاه میتونه به عنوان پدر معنوی جامعه ایران باعث حفظ یکپارچگی
        و تمامیت ارزی کشور ایران باشه و از درگیری بین اقوام داخل جلوگیری بکنه
        مثلا الان در نظر بگیرید تعداد شهرهای کردنشینی که توی استان ارومیه هستند
        یا تعداد اقوام مختلفی که توی همدان زندگی میکنن
        حالا با این مثالها، فرض کن یه کرد بشه رئیس جمهور.....
        این اصلی ترین دلیل مشروطه خواهان است و هیچ منطقی پشتش نیست . حفظ یکپارچگی به هیچ شاهی ربطی ندارد و اتفاقا هر قسمتی از ایران جدا شده در زمان شاهان مختلف بوده
        همین انگلستان مشروطه از حالت بریتانیای کبیر بیرون اومد و همواره شاه داشتند . از ولز و ایرلند بگیر تا این اواخر که اسکاتلند هم عزم جدائی دارد . استرالیا و کانادا و نیوزیلند را بگذاریم کنار ، انتظاری نبود چون اون کله دنیا بودند

یکپارچگی با تمرکز قدرت مرکزی با ضرب و زور و به اسم اینکه شاه داریم و همه چی حله راهکار نیست . به ایجاد دلگرمی و همبستگی قومی و فرهنگی و فرهنگ سازی و مشارکت عمومی همه اقوام در امور کشور و البته قانون اساسی ارتباط دارد نه ساختار خاص حکومتی
        کرد بشه رئیس جمهور چه مشکلی داره ؟ عراق همواره رئیس جمهورش کرد است
        اینکه میشه از همین الان خط و نشون کشیدن برای اقوام !!!!
        تاکید بیش از حد بر موضوع یکپارچگی و این مسائل حساسیت بیهوده ایجاد میکنه . تمامیت ارضی ایران کمترین تهدید را دارد و حفظ است در هر سیستمی و تمرکز زیاد روی این قضیه بی مورد است

دقیقا نمیدونم اسامی افراد را یا موضوع اصلی را ولی ظاهرا اگر اشتباه نکنم در امریکا از یکی از سیاست مداران پرسیدند اقا کی این نژاد پرستی تموم میشه
        گفت تا وقتی اینقدر نژاد نژاد میکنید بیشتر طول میشکه . برای حل این بحران تمرکز بر این موضوع را کمتر کنید تا راهکار براش پیدا کنیم . حالا شده داستان یکپارچگی

نظر

• bikaraneh
          عضو فعال
          • Sep 2014
          • 638

♦️رنسانس مغزی در عربستان

✍سلیمان آذری کیا مورخ وجامعه شناس

?پادشاه عربستان سعودی، حکم ساخت و ایجاد مراکز عیش ونوش را در مجموعه جزایر عربستان به طول ۲۰۰ کیلومتر را داد.در این ساحل گشت و گذار لخت، خوردن مشروب، رقص و عیاشی، و هر آنچه از نظر شیخ و مفتی، فسق و فساد روی زمین است آزاد می باشد.

?پادشاهی سعودی از اینکه رعیت سعودی، سالانه میلیاردها دلار را برای تفریح و خوشگذرانی در خارج خرج میکنند ناراحت بوده و با دیگر مشاورین سعودیش به این نتیجه رسیده است که بودن بهشت در دنیایِ بعد از مرگ، دیگر به نفع آنها نیست ، و بناء حکم انتقالش را به روی کره زمین داد و تمامی احکام و بنیاد اسلام را یک شبِه بهم زد.

?با آوردن بهشت روی کره خاکی، نه تنها میلیونها شهروند سعودیی میتوانند در کشور خود به عیش و شادی بپردازند بلکه از سایر نقاط جهان نیز مردم میتوانند به این بهشت اسلامی مفرح بدون ویزا سفر نموده و سالیانه میلیاردها دلار ارز وارد کشور عربستان شود.

?حالا ما مانده ایم حیران !!!
          که سالها یکدیگر را برای به اجرا درآوردن ذره به ذره احکام اسلامی (فرهنگ اعراب) جر دادیم و کارد در شکم یکدیگر فرو کردیم ، هزاران نفر را متوهمانه کشتیم، دشمنی ها کردیم، خونها را به ناحق ریختیم ، اسید پاشیدیم، گشت راه انداختیم و مزاحم پسر و دختر مردم شدیم، به اولاد و ابناء خود ظلم کردیم، و چه کارها که نکردیم و این پادشاه بخاطرِ شادی مردمش و درآمد بیشتر به یکباره یه شَبِه زد زیر اسلام واحکامش ، و این راز ناتمام بین مردم معتقد و با ایمان همچنان ناگشوده باقی خواهد ماند، و سوداگرانِ و پژوهشگران بازار دین فروشی ...چه روس یا چینی ...، هر روز تعبیر جدیدی از دین ارائه خواهند داد.زندگی تداوم دارد چه برای هفت میلیارد کافر، و چه برای یک میلیارد باصطلاح دیندارِ (مسلمان) روی زمین.

?در دنیای امروز و در عصر اینترنت و علوم و دانش ، قانون حکم فرماست !!نه امیدهای واهی و نه وعده های تو خالی ؟! دیگر نمی توان اندیشه ها و مغزها را با مهملات و حرفهای تکراری چند هزار ساله تسخیر کرد !!

فقط کافیست انسان باشیم همین !
          دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ
          ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

نظر

• Madeiniran
            Banned
            • Dec 2022
            • 390

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
            ...
            یکپارچگی با تمرکز قدرت مرکزی با ضرب و زور و به اسم اینکه شاه داریم و همه چی حله راهکار نیست . به ایجاد دلگرمی و همبستگی قومی و فرهنگی و فرهنگ سازی و مشارکت عمومی همه اقوام در امور کشور و البته قانون اساسی ارتباط دارد نه ساختار خاص حکومتی
            ....
            یه مقدار با این بخش مسئله دارم توضیحش رو خصوصی فرستادم ممنون‌ میشم پاسخ بدهید
            آخرین ویرایش توسط Madeiniran؛ 2023/02/16, 01:17.

نظر

• b4city
              عضو فعال
              • Nov 2020
              • 4107

در اصل توسط Madeiniran پست شده است View Post
              یه مقدار با این بخش مسئله دارم توضیحش رو خصوصی فرستادم ممنون‌ میشم پاسخ بدهید ، ممنون
              پیامی دریافت نکردم

نظر

• Madeiniran
                Banned
                • Dec 2022
                • 390

پیامی دریافت نکردم
                اوکی تشکر
                نمیدونم چه هیزم تری به اینا فروختیم دسترسی ما رو میبندن/.:biggrinsmiley.:/

نظر

• b4city
                  عضو فعال
                  • Nov 2020
                  • 4107

در اصل توسط Madeiniran پست شده است View Post
                  اوکی تشکر
                  نمیدونم چه هیزم تری به اینا فروختیم دسترسی ما رو میبندن/.:biggrinsmiley.:/
                  اوکی زیاد سخت نگیر /.:biggrinsmiley.:/ یه گپ و گفت دوستانه است مطالب

نظر

• EHSANI
                    ستاره‌دار(3)
                    • Sep 2020
                    • 2108

در اصل توسط همسفر پست شده است View Post
                    برای عبدالحمیدهااا که دنبال رفراندوم هستند....
                    عجب گیری افتادیم...
                    یعنی در دعوای دوتا آخوند اسلامگرا و معتقد به حکومت اسلامی هم ما باید جواب بدیم ؟!

سال گذشته وقتی آمریکا ، طالبان را با میلیاردها دلار اسلحه برای کنترل بر چین و روسیه و ایران در افغانستان به روی کار آورد
                    این جناب مولوی عبدالحمید اسماعیل زهی بازگشتشون رو تبریک گفت!
                    این در حالی بود که طالبان بابت قتل دیپلماتهای ایران در سال 72 حتی یک عذرخواهی لفظی هم نکرد

وقتی یک اجنبی یا ایادی اون ، به پرچم ایران توهین کنه ، به همه ملت توهین شده و دیگه فرقی نداره شما موافق حکومت وقت باشید یا مخالف ، این یک دعوای داخلی خانوادگی هست . نمیتونید بگید توهین اجنبی به ایران ، صرفاً متوجه حکومت است و چون شما مخالف حکومت هستید ، از این توهین خوشحال شوید...

آخه آخوند و دموکراسی ؟!
                    مدل حکومت رسول‌الله رو خدا تعیین کرد یا رای مردم ؟!
                    ولایت مطلقه با سلطنت چه فرقی میکنه ؟!
                    حکومت مد نظر این بزرگوار حداکثر میتونه مثل حکومت اسلامی افغانستان باشه که با تبریک خودش ، ازش استقبال کرد
                    فرضاً که پیروز هم شدید
                    اون رفاه و آزادی که طالبان برای مردم امروز افغانستان آورد ، شما هم برای ایران و اختصاصاً ملت بلوچ می‌آورید
                    در همین مقوله آزادی حجاب و حقوق زنان ، نظر مولوی به نظر حکومت نزدیکتره یا به نظر مردم ؟!

ما فرض میکنیم رفراندوم بین دو گزینه زیر برگزار شد ،
                    1 حکومت دینی ... 2 حکومت سکولار
                    جناب مولوی میخواد به کدوم گزینه رای بده ؟!
                    اگه حکومت دینی رای آورد که میشه استمرار وضع موجود،
                    و اگه سکولار رای بیاره ، جایگاه ایشون در حکومت بعدی چه خواهد بود ؟!
                    کاش جناب مولوی تصریح میکردند مدل حکومت مد نظرشون در رفراندوم چیه !

فکر کن رفراندوم بین این 3 گزینه باشه ؛
                    1 - حکومت اسلامی فعلی
                    2 - حکومت اسلامی مدل طالبان
                    3 - حکومت اسلامی مدل مجاهدین

در اینجا هم مثل مورد مجاهدین اگه دیدید استقبال شد ، صرفاً از این جهت است که "دشمنانِ دشمنان ما ، دوستان ما هستند"

پینوشت :
                    خدایِ محمد ، همه مسلمانان را از شر گروه‌های اسلامگرایان محفوظ بدارد ، آمین.

.
                    نگرش ، همه چیز است .

نظر

• EHSANI
                      ستاره‌دار(3)
                      • Sep 2020
                      • 2108

گاهی بحثهایی مطرح میشه که بعضاً ممکنه باعث رنجش بعضی دوستان بشه
                      ضمن عرض معذرت از این عزیزان
                      توصیه میکنم ببینید این گروه‌ها تا کنون چه ارمغانی برای پیروان خودشون داشته اند ؟!
                      نگرش ، همه چیز است .

نظر

• علیرضا۱۲۳
                        عضو فعال
                        • Sep 2022
                        • 2740

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
                        گاهی بحثهایی مطرح میشه که بعضاً ممکنه باعث رنجش بعضی دوستان بشه
                        ضمن عرض معذرت از این عزیزان
                        توصیه میکنم ببینید این گروه‌ها تا کنون چه ارمغانی برای پیروان خودشون داشته اند ؟!
                        مشکل اینجاست که همه فکر میکنند اینها ۴۰ ساله دارند حکومت میکنند...ولی در حقیقت روحانیت شیعی ۴۰۰ سال هست که یا حاکم بودند و یا در کنار حکومت...فکت و سند هم از تاریخ داریم...مثال : کاشانی قویترین مرد سیاسی دهه ۲۰ و ۳۰ شمسی ایران بود...بسیار موثر در کودتای ۲۸ مرداد ۳۲

همین اصفهان ..شخصی بوده بنام آقا نجفی...کل شهر در زمان قاجار دست این آقا بوده و حکمرانی می‌کرده...حاکم نبوده ولی در حقیقت زمام امور دست این آقا بوده:
                        این هم سند:

مهدی ملک‌زاده می‌گوید:
                        هریک (روحانیان مخالف مشروطه) هزارها اوباش و عوام بد سابقه را که لباس روحانیت را در برکرده بودند به نام طلاب با ماهانه کمک خرج دور خود جمع کرده بودند. بطور مثل، آقانجفی معروف با آنکه سواد زیادی نداشت حدود ۵۰۰۰ طلبه داشت که برای اجرای اوامرش حاضر بودند و چون قشونی در تمام شئون زندگی مردم، زندگان و حتی مردگان مداخله می‌کردند. چون ثروتمندی می‌مرد تمام هستی اورا به نام سهم امام ضبط و مابین خود قسمت می‌کردند.[۱۴]

جلال الدین همایی از هم و غم وی برای حل مشکلات مردم سخن گفته[۱۵]

میرزا محمدعلی معلم‌حبیب آبادی آورده‌است:
                        از بزرگان علما و فقهای اصفهان، و در آن شهر بلکه سایر بلاد ایران شهرتی تمام، و نفوذ کلمه و ریاستی متعدّبها داشت، و در عقل به درجه اعلی، و در تدبیر و کفایت و حسن سیاست و معاشرت با دولت و ملت، تقریباً در اقران خود بی‌نظیر بود.[۱۶]

یحیی دولت آبادی وی را سرمایه دار و ضد تاسیس مدارس جدید میداند و میگوید:

....بعداز اسباب چینی بسیار برای ندادن مالیات و سرشکن کردن مالیات خود روی املاک دیگران سالی شصت هزارتومان مالیات میدهد (1900 میلادی) ...و بگوید اعتنا به دنیا ندارم....درحالی که بیش از 500 تومان را نمیتواند حساب کند و برای گفتن هزارتومان میگوید دو پانصد تومان.

دو مورد گفتم اما هزاران مورد دیگه هست که نشان میده روحانیت یا حکومت می‌کرده یا در کنار حکومت بوده...غیر از یک دوره ده ساله حکومت رضا شاه که واقعا احساس خطر کردند

نظر

• Davar
                          عضو فعال
                          • May 2017
                          • 3109

در اصل توسط محمد. پست شده است View Post
                          با فرمایش شما الان هم خامنه ای پدر معنوی هست
                          نیست؟؟
                          هر سیستمی که قدرت بیش از اندازه به فرد یا جریان خاص بده ختم میشه به دیکتاتوری و انحطاط
                          وقتی فهم ملت زیاد بشه تعصبات قومی و مذهبی هم کنار میره
                          وقتی یک کرد بشه مسیول و مخلص باشه و صادق و کارش هم درست انجام بده من بعنوان یک تورک ازش حمایت هم میکنم
                          ان چیزی که کشور رو به فلاکت کشیده دیکتاتوری افراد و جریان های خاص هست
                          از همون اول انقلاب با حذف افراد ملی مانند بازرگان و طالقانی و سایر رقبای سیاسی مانند رجوی و جلوتر هر صدای تذکر و اعتراضی تمامیت خواهی رو به حد اعلا رساندند
                          وضع فعلی نتیجه این چهل سال دیکتاتوری فرد و جریان هست
                          راه نجات هم بازگشت به مدنیت و مشارکت دادن تمام مردم با تمام عقاید و گرایش ها در حکومت داری هست
                          این نهایت بی انصافیه که نهاد پادشاهی رو با نهاد ولایت فقیه یکی می کنید
                          خاندان پهلوی عاشق ایران بودن اما ولایت فقیه عاشق کوفه و کوچه های مدینه.
                          اینها با هم یکی هستند؟

عرض کردم که الان مردم با تجربه تلخ 40 سال گذشته به هیچ عنوان اجازه برپایی حکومت دیکتاتوری
                          چه پادشاهی باشه چه ولایتی رو به کسی نمیدن
                          اما به راحتی میتوان حکومت دیکتاتوری برپا کرد با ریاست جمهوری
                          نمونه های فراوان داریم از اندونزی و مالزی بگیر تا کشورهای استقلال یافته شوروی یا صدام و پوتین و اردوغان....

نظر

• Davar
                            عضو فعال
                            • May 2017
                            • 3109

درود
                            مشروطه که اصلا تجربه نشد . تا مظفر شاه امضا کرد چندی بعد از دنیا رفت و پسرش اومد زد زیرش و مجلس را به توپ بست و مشروطه طلبان بهای سنگینی دادند . پسرش علف بچه به نام احمد تپلی ( احمد شاه ) تا حدودی رعایت کرد اونم به دلیل بچه سال بودنش بود و اینکه اصلا مال این حرفا نبود و اخلاقیاتش با پادشاهی و قلدر بازی نمیخوند .
                            پادشاهی موروثی همینه . یهو می بینی پدر و پسر زمین تا اسمان با هم فرق دارند از جمله همین دو شاه پهلوی که کلیاتی متفاوت هستند و متفاوت عمل کردند

من پیش داوری نمیکنم . نظر و پیش بینی خودمو میگم ، قصد برچیدن چیزی ندارم . و در نهایت منم معتقدم رای مردم اهمیت دارد ولی قبل از نظر مردم چرا حرف زدن در مورد معایب و محاسن هر نوع ساختار سیاسی درست نیست ؟ خیلی هم درسته و باید نظرها شنیده شود هیچ اشکالی هم ندارد و حتی لازم هم هست
                            اتفاقا اینکه بگیم حرف زدن در مورد فلان چیز درست نیست خودش دیکتاتوری است

بحث حذف را مطرح کردید ، ایا مشروطه خواهان یا در حد افراطی تر ، سلطنت طلبان با گرایش های چپ موافقند ؟ ( من چپ نیستم . بطور کلی میگم ) همواره در مورد گرایش های چپ که انواع مختلف دارد لحن بدی دارند و میخوان سر به تن چپ ها نباشه چون در انقلاب نقش موثر داشتند . فقط به همین دلیل !!! ایا این دلیل خوبی است ؟ گرایش چپ در کل جهان رسمیت دارد هر چند چپ فعلی با چپ افراطی و همواره انقلابی سابق تفاوت دارد . بخشی از بدنه اصلی حزب دمکرات امریکا از چپ رادیکال دارد تا میانه
                            پس اینم حذف شدنی نیست

اگر خاطرتون باشه در جواب بهرام و تکرار مطالبی که در مورد دکتر فاطمی منتشر میکرد من گفتم دلیل اعدامش چی بوده و همراستا با شما بودم در اون مقطع زمانی و کاملا واقفم دلیل را ولی الان فکر میکنم اون دلائل اصلا کفایت به اعدام نمیکرد
                            اگر میخواسنند مصدق را هم اعدام کنند که دیگه آش خیلی شور میشد و به حصر خانگی و تبعید رضایت دادند که اونم درست نبود
                            دورد
                            من با توجه به این نوشته شما گفتم که دارید پیش داوری می کنید

" ولی کلیت موضوع سر جای خود باقیست ، شاه در کشور استبداد زده و توسعه نیافته نمیتونه بره یه گوشه بشینه ماستش را بخوره و مشروطه باشد . عاقبت پایش به دخالت همه جانبه در امور کشور باز میشود چنان که شاه هم در دهه اول حکومتش تا حدودی مشروطه بود ولی وقتی رسید به مصدق که نخست وزیری نبود که بله قربان گو باشد و از نظر سنی و پختگی بیش از 2 برابر سن شاه را داشت مشکل پیش اومد و عاقبت اون اتفاقات رخ داد و نهایت برگشتیم به سلطنت مطلقه"( این نوعی پیش داوری هست که شاه آینده رو محکوم به دیکتاتوری کردید که قطعا دیکتاتور خواهد شد چون نمیتونه بره یه گوشه بشینه و ماستش رو بخوره!!!!)/:.smilingsmiley.:/

به همین خاطر گفتم که تا زمانی که انتخاباتی برگزار نشده نتیجه گیری در مورد موضوعی نوعی دیکتاتوریست
                            مثلا همین موضوع مخالفت با چپی ها
                            صبر کنیم ببینیم شاید مردم ایران دلشون با مریم رجوی بود!!
                            اما الان خود این گروه حاضر به همکاری با هیچ گروهی نیست!!!! دقیقا چیزی که ج .ا میخواد: تفرقه بین مخالفین.

این کاری که من و شما داریم انجام میدیم بهترین کاره
                            بحث در مورد سیستم های حکومتی و روشن شدن مشکلات و نقاط ضعف و قدرت هر سیستمی
                            تمرین دمکراسی که جامعه ایران به شدت ضعف داره

در خصوص دکتر فاطمی
                            ایشون روز 25 مرداد جلوی مجلس مردم رو دعوت به قیام مسلحانه بر علیه حکومت وقت کردند
                            و خواستار برپایی حکومت جمهوری شدند و با همراهانشون چندین افسر ارتش رو کشتند
                            تغییر سیستم حکومتی و جنگ داخلی رو مصدق نپذیرفت و اعدام نشد.
                            .

نظر

• afshinamin
                              عضو فعال
                              • Jul 2013
                              • 4495

رییس کمیته ملی المپیک ایران: مشکل بازی‌ نکردن ایرانی‌ها با ورزشکاران اسرائیلی حل شد / زاکانی: شهرداری در هیچ یک از ۹ بارش امسال غافلگیر نشد - تابناک | TABNAK

-----------------
                              تخطی از قطعنامه 2231 یعنی ارجاع به فصل هفتم منشور سازمان ملل و یه آش با یک وجب روغن !!!این یعنی سیگنال غمارگ /:.yead.:/

نظر

• afshinamin
                                عضو فعال
                                • Jul 2013
                                • 4495

پیگیری های ویژه محسن رضایی برای بحران برفی کوهرنگ

محسن رضایی معاون اقتصادی رئیس جمهور در تماس تلفنی با استاندار چهارمحال و بختیاری خواستار رسیدگی جدی به مردم کوهرنگ در چهارمحال و بختیاری شد که در برف سنگین و کم سابقه محصور و گرفتار شده اند.

کد خبر:
                                ۱۱۶۴۱۱۲

تاریخ انتشار:
                                ۲۶ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۳15 February 2023

محسن رضایی معاون اقتصادی رئیس جمهور در تماس تلفنی با استاندار چهارمحال و بختیاری خواستار رسیدگی جدی به مردم کوهرنگ در چهارمحال و بختیاری شد که در برف سنگین و کم سابقه محصور و گرفتار شده اند.
                                به گزارش تابناک، غلامعلی حیدری استاندار چهارمحال و بختیاری در گزارش تلفنی به دکتر رضایی عنوان کرد: در برخی مناطق کوهرنگ از جمله گردنه چری ارتفاع برف به ۵ متر رسیده است که تردد میان دو استان چهارمحال و بختیاری را به صورت کامل مسدود کرده و قابل بازگشایی نیست و حتی بولدوزرهایی که در حال بازگشایی مسیر بودند در زیر برف مدفون شدند‌.
                                استاندار چهارمحال و بختیاری در این گفتگوی تلفنی افزود: از استان خوزستان برای بازگشایی راه های روستایی در بازفت تجهیزات و نیروهایی اعزام شده اند. در شهر کوهرنگ و سایر روستاهای این شهرستان نیز کوچه ها و خانه ها از برف پوشیده شده است.
                                محسن رضایی نیز پس از دریافت گزارش از استاندار چهارمحال و بختیاری، در تماس با مسئولین وزارت راه و شهرسازی و سایر ارگان های مربوطه، خواستار بسیج همه امکانات و ظرفیت های استانی و فرا استانی برای بازگشایی جاده های شهری و روستایی و نجات خانه ها و مردم گرفتار در برف شد.

لازم به ذکر است در چند هفته گذشته و به ویژه در روزهای اخیر بارش های کم سابقه شهرستان کوهرنگ به صورت پایداری ادامه داشته و منجر به وقوع شرایط بحرانی در این منطقه شده است.

---------------------------
                                اثرات آزاد شدن حجاب در سال جاری /.:biggrinsmiley.:/

نظر

در حال کار...
                                X