اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • علیرضا۱۲۳
    عضو فعال
    • Sep 2022
    • 2729

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
    قبلنا یعنی وقتی نوجوان بودم این چیزا رو میشنیدم ولی باورش کمی سخت بود تا اینکه چندتایی از این هموطنهای اصفهانی به تورمون خورد ......عجییییییییب !!!/.:biggrinsmiley.://:.yead.://.:biggrinsmiley.:/
    بنده این حرف رو در جواب دوستمون زدم که اگر سهوا و اشباها کلامی رو به کار بردند متوجه باشند درست نیست...زیاد اصراری ندارم جواب کسی رو بدم که سطح شعورش در این حد هست که با معاشرت با چند نفر در مورد ۵ میلیون انسان قضاوت میکنه

نظر

• Bikhabar
      ستاره‌دار(22)
      • Sep 2020
      • 1189

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
      حرفت درسته غیر اون جمله که از اصفهانی ها گفتی...آقا این حرفا رو برای ما اصفهانیها در آوردند...آدم خسیس و دست و دل باز در همه قومیت ها هست...عجبببببب
      من دوستان اصفهانی که داشتم مسن‌ترهاشون شاید خساست توشون دیده میشد (که اون هم البته شاید یه چیز کلی باشه و مربوط به اصفهان نمیشه) ولی جوان‌ترها نه ... و مثلا میشد میرفتیم رستوران و اون میز رو حساب میکرد یا بعضی وقت‌ها در مورد وسایل گرونی هم که داشتند بذل و بخشش به خرج می‌دادند یا سوغاتی و ... ولی خیلی خیلی زیاد نسبت به اسراف حساس بودند! ... یعنی چیزی که داشتند رو تا پدرجدش رو در نمی‌آوردند دور نمی‌انداختند ... کلا دور انداختن چیزی براشون سخت بود و سعی می‌کردند به هر نحوی شده ازش استفاده‌ بکنند! ... حداقل در مورد اطرافیان من اینجوری بود

نظر

• علیرضا۱۲۳
        عضو فعال
        • Sep 2022
        • 2729

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
        من دوستان اصفهانی که داشتم مسن‌ترهاشون شاید خساست توشون دیده میشد ولی جوان‌ترها نه ... و مثلا میشد میرفتیم رستوران و اون میز رو حساب میکرد یا بعضی وقت‌ها در مورد وسایل گرونی هم که داشتند بذل و بخشش به خرج می‌دادند یا سوغاتی و ... ولی خیلی خیلی زیاد نسبت به اسراف حساس بودند! ... یعنی چیزی که داشتند رو تا پدرجدش رو در نمی‌آوردند دور نمی‌انداختند ... کلا دور انداختن چیزی براشون سخت بود و سعی می‌کردند به هر نحوی شده ازش استفاده‌ بکنند! ... حداقل در مورد اطرافیان من اینجوری بود
        اصل مطلب در مورد اصفهانیها نیست...در مورد همه قومیت ها این حرفها رو میزنند..مثلا میگند ترکها فلان...با اینکه فهمیم ترین و با سوادترین دوستان من ترک هستند...یا یک صفت زشتی رو به رشتی ها منتسب میکنند..کسی این طرز فکر رو داره و انسانها رو به این شکل دسته بندی می‌کنه احمق هست

نظر

• Bikhabar
          ستاره‌دار(22)
          • Sep 2020
          • 1189

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
          اصل مطلب در مورد اصفهانیها نیست...در مورد همه قومیت ها این حرفها رو میزنند..مثلا میگند ترکها فلان...با اینکه فهمیم ترین و با سوادترین دوستان من ترک هستند...یا یک صفت زشتی رو به رشتی ها منتسب میکنند..کسی این طرز فکر رو داره و انسانها رو به این شکل دسته بندی می‌کنه احمق هست
          کاملا موافقم ... این یه رفتار خیلی زشته که متاسفانه بعضی‌ها اصلا متوجه زشتی اون نیستند و به نظر به اندازه کافی به زشتی این مساله پرداخته نشده ... یادمه دو تا دوست صمیمی داشتم (یکیشون که خیلی ماه بود زنجانی بود) ... یه بار که سه تایی با هم بودیم اون یکی دوستم وسط صحبت‌هاش گفت فلانی ترکه ---- و البته سریع پشتش معذرت خواهی کرد ... اون دوست زنجانیم چیزی نگفت ولی دیدم که از شدت ناراحتی قرمز شد و روش رو کرد اون ور ... بعدا به دوست زنجانیم گفتم ناراحت نشو ... قصدی ندارن، فقط متاسفانه طبق عادت یه چیزی میگن ... گفت: این توهین به پدرم، مادرم، خانواده و تمام نزدیکان منه ... به اون یکی دوستم گفتم: این چه حرفی بود که زدی؟! ... گفت: بابا این‌ها خودشونم قبول دارن ---!! ... و اونجا بود که به قول شما متوجه اوج حماقت اون فرد شدم.

نظر

• امیدازاد
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 3750

در اصل توسط M.DALAHOO پست شده است View Post
            امید جان سلام و شب شما بخیر؛
            در خصوص مظالبی که نوشته ایی ، متاسفانه باید عرض کنم خیلی عامیانه است و........بهر حال نظر شماست. من چون فردا باید ساعت 2:30 بیدار شوم و طبق معمول بروم کوه. فعلآ چند نکته مستند تاریخی از بنیان گذار اسلام برایت مینویسم تا بدانی خیلی بهتر از شما اسلام ، پیشوایش و.......میشناسم.
            1- باستناد تاریخ بیهقی، بعد از جنگ جمل که مسلمانها پیروز میشوند و بیشتر آنها را قتل عام میکنند بجز دختران و زنان خوشگل که در بین اینها دختر زیبایی بوده که پیغمبر او را زیر نظر میگیرد و در یک جایی دستور میدهد که خیمه را بپا کنید تا کار این دختر را تمام کنم!!!!! خیمه را برایش برپا میکنند و تشریف میبرد تو و با کمال خشونت کار دختر اسیر پدر و مادر کشته شده را تمام میکند، و وقتی سر بلتد میکند و میخواهد بیرون بیاید میبیند که یکی از محافظین ابله اش دم چادر است ازش می پرسد برای چی اینجایی که اون ابله میگوید من پدر و مادر این دختر را کشتم تا شما، بله........و نگران بودم که نکند شما را بکشد!!!!!

جلد دوم تاریخ اجتمایی ایران بقلم مرتضی راوندی؛
            راجع به ازدواج پیغمبر با زینب، زن پسر خوانده خود ( زید) راوندی می نویسد که پیغمبر ناگهان چشمش بر او افتاد و محبت ( بخوان شهوت) او در درونش گرفت و گفت: سبحان الله خالق انور و تبارک الله احسن الخالقین. ( تمجید بر خدایی باد که قلوب را منقلب و دگر گون می سازد.) زینب تمجید او را شنید وبه زید گفت. زید فورآ پی به مطلب برد و از نزدیکی و مصاحبت با او نفرتی در دلش پدید آمد. نزد پیغمبر آمد و گفت میخواهم زن خود را رها کنم. حضرت علت را پرسید. گفت: جز نیکویی چیزی از او ندیده ام ولی او اجل از مقام من است. حضرت گفت: زن خود را برای خودت نگاهدار، بنابراین زید در حالی که خواهش خود را از او بر آورده بود، اورا مطلقه نمود ، و عده او سر آمد . جمله ( ما او را به ازدواج تو در آوردیم، یعنی این ازدواج به فرمان خدا صورت گرفته است.)
            امید خان این شیادیها را من موقعیکه شما بچه بودی خوانده ام . حالا از آنجا بگیر بیا تا کشتار پشت بام مدرسه رفاه و دهه 60 و...........مهسا و حالا و.........زود نتیجه گیری عوامانه نکن، و.......بعدآ مفصل تر مسایل تاریخی و جنایتهای مسلمانان در ایران برایتان مینویسم. فعلآ شب بخیر.

سلام و عرض ادب ....حالا شما ببخشید که بنده عامی ..سوالات عامیانه مطرح کردم ..اسائه ادب شد شما به بزرگواری خودتون ببخشید!!هرچند به جای پاسخ روشن و صریح به صحرای کربلا زدید!!کاری به تاریخ صدر اسلام ندارم چون موضوع بحث نبود همین کارنامه و نقش روحانیت در دوره مشروطه و دوران پهلوی ها را شماها که چنان می فرمایید بهتر از ما می دانستید ...حتما از تاریخ و مذهب و ایدولوژی ها هم بیشتر و بهتر از هرکسی می دانید ...چه بسا جز مریدان شریعتی و دیگر روشنفکران ان دوره هم بوده اید واز خوان نعمت و امکانات پهلوی ملعون هم بی نصیب نبوده اید ..نوش جانتان باشد!!...شما که دیگر مثل بنده عوام و جاهل و بیسواد نبودید(!!البته این یک فقره گناه را بر بنده ببخشید تقصیر و تاثیر رفیق ناباب بوده !!)دانشگاه رفته بودید ..زبان خارجی می دانستید ..آمریکا و اروپا رفته بودید ..کل کتاب های سیاست و جامعه شناسی و اقتصاد ترجمه شده و ترجمه نشده را مطالعه فرموده بودید..تاریخ کشورهای مشابه و همسایه ایران رامسلط بودید اصلا جامع علوم معقول و منقول بودید همه این ها...قبول ..برقوزک پای منکرش لعنت!!.سوال این بود امثال بنده عوام بیسواد در ان دوره عقلشان نمیرسید و فریب این شیادی ها را خوردند جوگیر شدند یا هیجانی..عقده ای بودند یا ندیدبدید وتازه به دوران رسیده ..یا هر توصیف دیگری که شما قبول داشته باشید.. ..امثال شما نخبه های جامعه به لحاظ مالی و سیاسی و اقتصادی..چرا جلودار این جماعت شدید ؟؟!؟؟؟!البته حمل بر ادبی نفرمایید ..قصد جسارت ندارم یه سوال و ابهام تاریخی بین نسلی بود که پیش آمد صرفا سوال یه جوان ساده و خام و جوان و جاهل عامی هست که نیم قرن پس از یه پدیده تاریخی از محضر پیر خردمندی که به اعتراف خودش هوادار و فعال و نقش آفرین در این پدیده بوده..داره مطرح میشه

نظر

• Davar
              عضو فعال
              • May 2017
              • 3098

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

امید جان در سال 57 یه جو چپی کل دنیا رو گرفته بود همه عشق چپ و استعمار ستیزی بودند
              همه دنبال برابری و برادری بودند ایران ما هم از این جو کلی دنیا مستثنی نبود
              اون زمان کسی چپ رو نمیشناخت که پشت حرفای خوبشون چه اهریمنی خوابیده
              مشکل میدونی کجاست؟
              مشکل اونجاست که بعد از این همه فلاکتی که به بار آوردند هنوز هم دست از عقایدشون بر نداشتند
              هنوز هم همون ساز سال 57 رو می نوازن و دنبال انتقام از پهلوی هستند امثال بهرام خودمون به عنوان نمونه یا ترکهای دوست نما!!! که یه بار خودت شاهد بودی چطور باهاشون برخورد کردیم
              حتی بعد از گذشت این سالها و مرگ رسمی چپ در کل دنیا، با شعارهای به روز شده به دنبال همون اهداف هستند
              به عنوان گلوبالیسم جهانی، اپوزیسیون خارج نشین رو ول نمی کنند و اونجا هم دنبال انتقام از پهلوی هستند!!!!!!

تا اونجایی که پستهای این بزرگوار رو خوندنم همین که به اشتباه خودشون اعتراف میکنن و از کرده پشیمان، کافیست.
              اتفاقا خیلی قشنگ توضیح دادن و بزرگواری خلاصه وار بیان کردند که:

"داستان انقلاب فقط برای غارت بود، گرفتن از کارآفرین و دادن به ارازل به عنوان مصادره"

حرفی قشنگتر از این برای نسل بعدی نیست.

نظر

• Davar
                عضو فعال
                • May 2017
                • 3098

قبلا افتخار آشنایی با امید خان به عنوان کرد کرمانشاهی رو داشتم
                خودم دوست نازنینی دارم در همین سایت که همه میشناسیدش و یه اصفهانی با معرفت هستش
                خودمم که ترک اردبیل هستم
                یه خاطره بگم از تبریز: یه بار مسافرت رفته بودیم و از شخصی به زبان ترکی آدرس پرسیدم
                خیلی دوستانه گفت: شما رو به من سپردن که از من آدرس میپرسی؟
                توی شیراز از یه راننده تاکسی آدرس پرسیدم چندین دقیقه اومد کنار ماشینم ایستاد و راهنماییم کرد
                در حالی که 4 تا مسافر توی ماشینش بود.
                جالبتر اینکه یکی از اون مسافرا اعتراض نکرد، واسم قابل هضم نیست که خودم رو بزارم جای اون راننده یا مسافرا!!!! اصلا.

یه مطلبی رو جایی میخوندم که میگفت این دست انداختن اقوام در تمام کشورها هست مخصوصا آلمان.
                یه فیلمی رو توی شبکه استانی اردبیل دیدم از خنده روده بر شده بودیم.
                همون فیلم رو اگه تهران میساختن خشتکشون رو میکشیدن سرشون.

************************************************** ***************************
                در ضمن رشتی ها دقیقا برعکس اون چیزی که میگن هستند.
                داستان برمیگرده به روسها و اشغال ایران و غیرتی که از خودشون نشون میدن.

نظر

• djdream
                  Banned
                  • Nov 2013
                  • 4001

اینو گوش کنید کنید بخندید دانلود آهنگ ایران ایران رضا رویگری | کیفیت عالی
                  از اینکه آزاد و رها هستید احساس خوبی دارید ؟

نظر

• Davar
                    عضو فعال
                    • May 2017
                    • 3098

عبید زاکانی می فرماید :

شخصی مادیان خود را نزد رمه ای برد تا اسبی بر او *بَرکشد*.
                    اما آلت اسب به *پَسگاهِ* مادیان سرید و نشد آنچه باید می شد....
                    صاحب مادیان از دادن وجهی که با صاحبِ اسب قرار گذاشته بود طفره رفت.
                    ولی رمه دار به زور پول و کله قندی از او بگرفت.
                    در بازگشت ، دوستی بدو برخورد و گفت:
                    *آغور بخیر*، کجا بودی؟
                    گفت: هیچ جا،
                    من پولی بدهکار بودم
                    و مادیانم: *کونی*،

به سلامتی دادیم و داریم برمیگردیم به خانه.

************************************************** ************
                    *این کار فحل دادن نام دارد*

مرحوم مهدی اخوان ثالث در شعری این حکایت را گنجانده است:

ياد آن زمان كه چندی، از شور انقلابی
                    هرگز نبود يكدم، در ديده خواب ما را

تا مرگ شاه خائن، نهضت ادامه دارد
                    گفتيم و از مسلسل، آمد جواب ما را

برديم ماديان را، از بهر *فَحل دادن*
                    برعكس آرزوها، شد مستجاب ما را

*كوني و كله‌قندی*، داديم و بازگشتيم
                    ديگر نماند وامی، از هيچ باب ما را

گر *انقلاب* اين است، باری به ما بگوييد
                    *ما انقلاب كرديم، يا انقلاب ما را ؟!!!
                    آخرین ویرایش توسط Davar؛ 2023/06/15, 10:52.

نظر

• Davar
                      عضو فعال
                      • May 2017
                      • 3098

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
                      ؟!

جنگ جمل و پیامبر

انقلاب برای مفت خوری؟! و دلایل علمی و منطقی انقلاب ؟!

قشر روشنفکر
                      واقعا متاسفم
                      ما باید کنار همدیگه زندگی کنیم و باید به عقاید همدیگه احترام بزاریم
                      من همه این مطالب اسلامی رو از بر هستم
                      ولی به خودم اجازه نمیدم، جلوی پدر یا مادرم این کلمات رو بیان بکنم و اونها رو آگاهشون بکنم!!!!!!!!!!
                      ضمن تایید پست شما، عرض میکنم: این بلاییه که حکومت سر ما آورده و کسانی که اقدام به انتشار این مطالب میکنن
                      دانسته یا ندانسته در زمین حکومت بازی میکنن. ربطی هم به روشنفکری یا غیره نداره.
                      آنکس که نخواهد من و تو ما بشویم دشمن ماست.
                      آخرین ویرایش توسط Davar؛ 2023/06/15, 10:50.

نظر

• afshinamin
                        عضو فعال
                        • Jul 2013
                        • 4495

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
                        اینو گوش کنید کنید بخندید دانلود آهنگ ایران ایران رضا رویگری | کیفیت عالی
                        از اینکه آزاد و رها هستید احساس خوبی دارید ؟
                        بقول آقا نوری در سریال نون. خ

یس آفکورس :D

نظر

• M.DALAHOO
                          ستاره‌دار (2)
                          • Apr 2022
                          • 562

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                          سلام و عرض ادب ....حالا شما ببخشید که بنده عامی ..سوالات عامیانه مطرح کردم ..اسائه ادب شد شما به بزرگواری خودتون ببخشید!!هرچند به جای پاسخ روشن و صریح به صحرای کربلا زدید!!کاری به تاریخ صدر اسلام ندارم چون موضوع بحث نبود همین کارنامه و نقش روحانیت در دوره مشروطه و دوران پهلوی ها را شماها که چنان می فرمایید بهتر از ما می دانستید ...حتما از تاریخ و مذهب و ایدولوژی ها هم بیشتر و بهتر از هرکسی می دانید ...چه بسا جز مریدان شریعتی و دیگر روشنفکران ان دوره هم بوده اید واز خوان نعمت و امکانات پهلوی ملعون هم بی نصیب نبوده اید ..نوش جانتان باشد!!...شما که دیگر مثل بنده عوام و جاهل و بیسواد نبودید(!!البته این یک فقره گناه را بر بنده ببخشید تقصیر و تاثیر رفیق ناباب بوده !!)دانشگاه رفته بودید ..زبان خارجی می دانستید ..آمریکا و اروپا رفته بودید ..کل کتاب های سیاست و جامعه شناسی و اقتصاد ترجمه شده و ترجمه نشده را مطالعه فرموده بودید..تاریخ کشورهای مشابه و همسایه ایران رامسلط بودید اصلا جامع علوم معقول و منقول بودید همه این ها...قبول ..برقوزک پای منکرش لعنت!!.سوال این بود امثال بنده عوام بیسواد در ان دوره عقلشان نمیرسید و فریب این شیادی ها را خوردند جوگیر شدند یا هیجانی..عقده ای بودند یا ندیدبدید وتازه به دوران رسیده ..یا هر توصیف دیگری که شما قبول داشته باشید.. ..امثال شما نخبه های جامعه به لحاظ مالی و سیاسی و اقتصادی..چرا جلودار این جماعت شدید ؟؟!؟؟؟!البته حمل بر ادبی نفرمایید ..قصد جسارت ندارم یه سوال و ابهام تاریخی بین نسلی بود که پیش آمد صرفا سوال یه جوان ساده و خام و جوان و جاهل عامی هست که نیم قرن پس از یه پدیده تاریخی از محضر پیر خردمندی که به اعتراف خودش هوادار و فعال و نقش آفرین در این پدیده بوده..داره مطرح میشه
                          سلام و صبح شما و سایر دوستان بخیر؛

ممکنه بفرماییید مستند شما برای اینکه من هوادر، فعال و نقش آفرین در انقلاب ایران بوده ام، چیست؟ منی که از 15 سالگی به بعد اصلآ مذهبی نبوده و نیستم و در هیچ گروه مذهبی هم نبوده و نیستم و حتی در آمریکا گوشت ذبح اسلامی بمن نمیدادند و میگفتند این برایش فرقی نمیکند و درست هم میگفتند. و اساسآ در زمان انقلاب من در ایران نبوده ام!!!!!؟؟؟؟؟ چگونه میتوانم نقش آفرین باشم، لابد از راه دور!!!!! بهتر نیست در بیان کلمات و جملات قدری دقت بفرمایید. شاد و تندرست باشید.

نظر

• afshinamin
                            عضو فعال
                            • Jul 2013
                            • 4495

‏عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: بعد از برجام اگر آمریکا از گذشته خود پشیمان شد، آمادگی برپایی سفارتخانه هم داریم.

----------

کم کم به هر خفتی دارن راضی میشن ولی دیگه دیر شده

بدون هیچ کارتی و با دست خالی که نمیشه امتیاز گرفت ! فرزانه بودن اینجا به درد میخوره
                            /.:biggrinsmiley.:/

طبق گفته یک مقام بلندپایه امریکایی که در خبرها آمده بود بایدن فقط میخواد بدون تنش نظامی با ایران انتخابات رو رد کنه

نظر

• Davar
                              عضو فعال
                              • May 2017
                              • 3098

بانک سرمایه در سال 1401 حدود 8 هزار میلیارد تومان زیان ساخت .

به لطف غارتگران این بانک ...

?هادی رضوی داماد شریعتمداری
                              ?محمد باقر هاشمی شاهرودی برادرزاده رئیس اسبق ق.ق
                              ?حسین هدایتی
                              ?ریختگران
                              ?کاظمی وزیر اسبق دولت احمدی نژاد
                              ?عمار صالحی پسر سرلشکر صالحی
                              ?و سایر نکبت زاده های نظام

زیان انباشته بانک سرمایه به بیش از 48 هزار میلیارد تومان رسید.

کاظم نادر علی با غیرت/:.Heart.:/

نظر

• Davar
                                عضو فعال
                                • May 2017
                                • 3098

بنی‌اسرائیل پس از عبور از نیل، یا دریا، یا هرچه که بود، دچار این توهم شدند که تخم دوزرده عالم خلقت هستند.
                                و این قصه درباره همه ملت‌هاست، وقتی چیزی رو پشت سر میذارن که بدون معجزه نمی‌شده پشت سر گذاشت، و سپس اعتبار این معجزه رو به نام خودشون می‌زنند.

این توهم به بقای خودش ادامه میده تا اینکه ناکامی پشت ناکامی اتفاق میفته، و اون اعتبار به تدریچ زنگ میزنه. معمولا خطای فاحش اونجایی رخ میده که «مکانیک عبور» رو درک نمی‌کنند.

آلمانی‌ها تسخیر سریع اروپا رو نتیجه بضاعت صنعتی ملت‌شون که به تولیدات نظامی سرازیر شده بود می‌دیدند، در حالی که عوامل زیادی در کنار هم قرار می‌گیرند که تجاوز نتیجه میده، و صرفا مربوط به عرضه و توانایی متجاوز نیست.‌

روس‌ها شکست نازی‌ها رو نتیجه سرسختی خودشون که از تلفات بالا نمی‌ترسیدند می‌دونستند، در حالی که اگه کمک‌های نظامی آمریکا نبود تلفات بالا هم به پیروزی منجر نمی‌شد.

ملت ایران هم یک معجزه دید، و دچار توهم شد.
                                معجزه تبدیل شدن ملتی عشایر، به ملتی که هواپیمای جنگنده‌ای در اختیار دارد که ارتش آمریکا هم آن را ندارد!
                                انقلاب پنجاه و هفت، یک ریست بود تا ذهنیت ایرانی ازینکه فکر کند تخم دوزرده عالم خلقت است، به تعادل برگرده.

باید اینترنت نداشته باشه، آب و برقش قطع باشه، ازین مطب بدوئه به اون مطب، گرفتار ابتداییات زندگی باشه، حس ناامنی دائمی داشته باشه، مجبور باشه به صدها نفر رشوه بده، در برابر صدها نفر سر خم کنه، اینکه هیچ‌چیز درست کار نمی‌کنه رو ببینه، تا بتدریج بفهمه که:

اون هواپیما رو اشتباهی بش فروخته بودند.

Eric

نظر

در حال کار...
                                X