اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • M.DALAHOO
    ستاره‌دار (2)
    • Apr 2022
    • 634

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

{فقط انگیزه قشر شما را درک نمیکنم!!!!!}

قشر ما ؟؟؟؟؟ کدام قشر ؟؟؟؟؟ و باچه تفکری؟؟؟؟؟ لطفآ بفرمایید، تا صمیمانه شما را در خصوص تحولات اجتمایی و سیاسی دهه 30و 40 و 50 روشن کنم. که در جریان آنها بوده ام ولی عضو رسمی هیچ گروه ویا دسته ایی نبوده ام و نیستم.
    آخرین ویرایش توسط M.DALAHOO؛ 2023/06/15, 20:23.

نظر

• afshinamin
      عضو فعال
      • Jul 2013
      • 4495

تیم کین سناتوری که قبلا با برجام یا توافق اتمی دیگر موافق بود اکنون به مخالف ان تبدیل شده که دلیل آن را سرکوب شدید مردم ایران اعلام کرده است وی دیروز با نشریه جویش اینسایدر مصاحبه کرده (ایران اینترنشنال)
      -------------

نمایندگان هردو حزب با این توافق کوچک مخالفند
      ضمنا تیم کین دموکرات معروفیه
      هیلاری کلینتون در شامگاه ۲۲ ژوئیه ۲۰۱۶ در یک پست توئیتری کین را برای نامزد رسمی معاونت رئیس جمهوری خود در انتخابات ریاست‌جمهوری ایالات متحده آمریکا (۲۰۱۶ میلادی) معرفی کرد.[۲]
      ----

IRAN REACTIONS
      Renewed Iran talks met with bipartisan skepticism on Capitol Hill

‘I have a hard time seeing an Iranian government that’s cracking down on people in the way they are now as sort of having the credibility to deliver a [nuclear] deal,’ Sen. Tim Kaine said
      ALEX WONG/GETTY IMAGES

President Joe Biden speaks during a Juneteenth concert on the South Lawn of the White House on June 13, 2023, in Washington, D.C.
      ByMarc Rod

June 15, 2023

SHARE

The U.S.’ renewed discussions with Iran over the regime’s nuclear program and American hostages were met with skepticism from senators on both sides of the aisle on Wednesday.
      The Wall Street Journal, citing anonymous U.S. officials, confirmed swirling rumors and reports of renewed engagements between the U.S. and the Iranian government, which have reportedly been occurring periodically throughout the year, mediated by Oman.
      “I have a hard time seeing an Iranian government that’s cracking down on people in the way they are now as sort of having the credibility to deliver a [nuclear] deal,” Sen. Tim Kaine (D-VA) told Jewish Insider. “I think you would find even those of us who were supporting the JCPOA, we’re so skeptical of Iran right now that you wouldn’t just get people up here who — because they supported in the past are just going to be [supportive].”
      Iran’s “misbehavior in the region, but in particular against its own people, has led to intense skepticism,” Kaine continued.
      However, he said that “we’ve got to be in talks over hostages for sure” and added that he does not oppose the idea of dialogue with the regime in principle.
      “Dialogue guarantees nothing,” he said. “The absence of dialogue often guarantees a lack of success. So I am completely for dialogue, but there would be a lot of skepticism right now.”
      Sen. Chris Van Hollen (D-MD), a critic of Israel and vocal supporter of Iran talks, was somewhat more supportive of the reported discussions with Iran.
      “I think it’s in our interests and everybody in the region’s interests to try to lower the temperature and reduce the risk of Iran obtaining a nuclear weapon and further enriching. I don’t know all the details, but I certainly support an effort to try to prevent Iran from obtaining nuclear weapons,” Van Hollen said.
      Asked about Kaine’s view that a new nuclear agreement might not be warmly received among his colleagues, Van Hollen responded, “There are lots of factors, but, again we’ve got to keep our eye on the ball here and the overall result,” before being cut off by a closing subway door.
      Republicans, meanwhile, protested the reported new talks.
      Sen. Bill Hagerty (R-TN) said he had not yet seen the Wall Street Journal report, but “if that’s the case, I’m extremely discouraged… This whole approach to Iran is a wrongheaded move that makes our nation less safe, makes the entire region unstable, and I’m very disappointed to hear.”
      Hagerty, who sits on the Senate Foreign Relations Committee, added that the Biden administration had not provided any indication to lawmakers that new talks were occurring. Senators said following a closed briefing last month that the administration had not communicated any progress toward an agreement with Iran, and Senate Foreign Relations Committee Chairman Bob Menendez (D-NJ) told JI last week that he was unaware of reported progress toward an interim deal.
      “If they’ve notified anybody up here, it’s news to me,” Hagerty said.
      Asked whether the administration had been upfront with Congress about the discussions, Sen. Lindsey Graham (R-SC) responded, “God no.”
      “I think what they’re trying to do is do sanctions relief, getting around Congress,” Graham said. The administration is required to submit any agreement with Iran regarding its nuclear program for congressional review, but critics speculate it is seeking to sidestep those requirements. “They want a deal so bad they can taste it. They’ll crawl through glass for it. It’s unseemly.”
      The South Carolina senator added that he does not think sanctions relief or other forms of payment to the regime are the right path to freeing U.S. hostages held in Iran, instead proposing further tightening sanctions on the regime.
      “You’re not going to solve the problem by being weak. We have people in a hostage environment. I understand — I’d like to get them out too,” he said. “But this idea of putting billions of dollars on the table is insane. You’ll just get more hostages.”
      Graham, joined by Menendez and Sen. Richard Blumenthal (D-CT), also introduced legislation on Wednesday that would require the director of National Intelligence to notify Congress within 48 hours if Iran produces or possesses uranium of greater than 60% purity.
      The Iranian Enrichment Monitoring Act marks another step in efforts by Graham, Menendez and other lawmakers to increase congressional oversight of and information-sharing regarding Iran’s nuclear program.
      Following the initial notification, the DNI would be required to notify Congress again if Iran were to enrich more than 10 kilograms of uranium to a purity 5% or more higher than the previous notification.
      “This legislation will ensure that Congress is informed in a timely manner of advancements by Iran regarding their desire to build a nuclear weapon,” Graham said in a statement. “I believe there is tremendous bipartisan support for this idea, and hope it becomes law as soon as possible.”
      Separately, Graham told JI that he was introducing legislation with Blumenthal to directly sanction Iran’s supreme leader, Ayatollah Khamenei, as an individual.

آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/06/15, 21:22.

نظر

• گنجشک
        ستاره‌دار(3)
        • Jun 2022
        • 1317

فقه واقعا زیباس

در قانون مجازات اسلامى براساس متون فقهى در مواردى به صورت مطلق و درمواردى به صورت نسبى و نسبت به افراد خاص، اجازه قتل و سلب حیات صادر شده است. به عبارت دیگر قانون گذار درقوانین موضوعه بعد از انقلاب اسلامى در صدد تعیین مصادیق مهدور الدم (مطلق و نسبى) برآمده است

اینکه خون چه کسی ارزش داره و خون چه کسی ارزش نداره

و چه کسی جکم میده و تعیین میکنه ، که کدام فرد کدام فرد را بکشه و کدام فرد کدام فرد را نکشه !!! ( همش بر اساس همان اصل تنفیذ و اصالت قدرت )

تاریخ را هم که فاتحان می نویسن

=====

ازدواج و صیغه هم که به زور حرام هست و شدنی نیست ؟!

بله به هیچ زن و دختر آزادی نمیشه دست زد

ولی اگر مرتد باشن و اسیر بشن و کنیز بشن چطور ؟

جای جالب کار باز همان حکم تنفیذ و اصالت قدرت هست ، شما نفر از چپ و راست و بالا و پایین بیار من باهاش یک مصاحبتی داشته باشم ، اثبات مرتد بودنش با من ! : )) کاری داره : )) ( حالا چرا من باید قاضی باشم ؟ بر همان اصل اصالت قدرت و حکم تنفیذ : )) )

مرتد که شد مهدورالدم هم میشه ، آقا بود غلامش می کنیم ، خانم بود کنیزش می کنیم ، حلالاً طیباً

پ.ن
        ممکنه ی عده عقل سلیم پلیم و مراجع و حنفی و شافعی و فلان و بهمان بیان بگن متون فقهی رو بد خوانش کردی ! پاسخ اینه که من تنفیذ شدم خوانش هم خوانش منه !

نظر

• گنجشک
          ستاره‌دار(3)
          • Jun 2022
          • 1317

البته این نوع حکم دادن مال حاکمان از خدا بیخبر هست

و حاکمان انقدر به خدا و معاد و نبوت و عدل و امامات اعتقاد دارند که کاملا واضح و مبرهن است !

همینجور خدا ترسی از سر و روی مسئولان ارشد و جز و بالا و پایین داره میریزه .

شبکه چهار هم برنامه ساخته که بگه والا بلا جهان آخرت هم هست : )) انقدر بیخبر نباشید.

نظر

• گنجشک
            ستاره‌دار(3)
            • Jun 2022
            • 1317

آیا طلحه و زبیر و عایشه به خدا و معاد و نبوت اعتقاد داشتند ؟

نظر

• EHSANI
              ستاره‌دار(3)
              • Sep 2020
              • 2155

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط M.DALAHOO پست شده است View Post
              لطفآ به این چند تا ادعاییی که کرده ایی جواب بفرمایید تا بعد ببینیم چی میشه:

لطفآ در بیان نقل قول ها صادق باشید.
              درود جناب دالاهو
              اولاً باید بگم من چندین ساله که با آی دی شما آشنا شدم و بر مبنای مطلبی که خیلی وقت پیش گفتید حس خاصی به شما دارم ، برام محترمی و دوستت دارم (حدس بزن چی گفتی ؟ )

اما بزرگوار ، شما با پستهای دو روز گذشته ، انصافاً انقلابی در این فروم بورسی به وجود آوردید و دیدید که کاربران زیادی واکنش های مختلفی نشون دادند و من هم گفتم خیلی عجیب بود ...

نقل قول نکردم ، نقل به مضمون بود . همگی ، برداشتهای من از مطالب خودِ شما بود . حالا می فرمایید برداشتم اشتباه بوده ؟؟؟ شما به بزرگواری خودتون ببخشید ....

(نقل به مضمون ) فرمودید :
              « قبل از انقلاب زندان رفتید و شکنجه شدید و اثرش بعد 50 سال هنوز مونده... بعدها در فلان محله ساکن بودید ، اطلاعات فرم پر کردید و این قضیه رو ننوشید و گفتند دیگران به دروغ مینویسند[زندان و شکنجه] تا از مزایا بهره مند شوند ، گفتید بچه های من زرنگ هستند و نمیخوام بگن با سهمیه بوده...»

خب ، برداشت بنده از مطلب فوق اینه که منظورتون زندانی سیاسی و شکنجه ساواک در دهه 50 بوده و به قول دوستمون " انقلابی" بودید .

اشتباه برداشت کردم ؟! خب ، ببخشید ، شما اصلاح بفرمایید

چیز دیگه به ذهنم نمیرسه ! مثلاً به جرم شرب خمر شلاق خوردی ؟! آخه در دهه 50 ؟؟؟ فرضاً که این باشه ، بعید میدونم بشه با این سابقه برای بچه کسی امتیاز و سهمیه گرفت !!!
              پس تنها چیزی که از فرمایشات شما قابل برداشت بود همون انقلابی بودن است .
              و البته انقلابی اسلامی ، نه انقلابی توده ای و انقلابی مارکسیست و سایر اقسام انقلابی غیر مذهبی !

بنده هم بر همین اساس از شما پرسیدم انگیزه شما چی بود

بعد این جمله که گفتم یک جمله کلیشه ای با تِم طنز (کبیر ، منحوس و...) که من از همه میپرسم . شاید اگر رو در رو صحبت میکردیم از لحن بنده متوجه بار طنز اون جمله میشدید

قشر ما ؟؟؟؟؟ کدام قشر
              در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
              من قبلاً با افراد زیادی که قبل از انقلاب
              صاحب کسب و کار یا مدیر تا حداکثر مدیرعامل بوده اند ،
              و تحصیل کرده های داخل و خارج و... مصاحبه کردم

و از جو حاکم بر آن دوران اطلاع دارم .
              که با خاطرات شما کاملاً همخوانی داره

چون فرمودید سوالی داشتی بپرسید ؛

سوالی که از همه اونها می پرسم اینه که :
              انگیزه شما از قیام بر علیه رژیم منحوس پهلوی
              و استقرار نظام اسلامی به رهبری خمینی کبیر چی بود ؟؟؟

لطفاً شما هم به این سوال جواب بدید .
              شاید من هم روزی کتاب خودمو چاپ کردم ?@_@?

---------------------------------------------------------

فقط انگیزه قشر شما رو درک نمیکنم !!!
              این که دیگه کاملاً شفاف بود :

افراد زیادی که قبل از انقلاب ، صاحب کسب و کار یا مدیر تا حداکثر مدیرعامل بوده اند و تحصیل کرده های داخل و خارج و... و در انقلاب حضور داشتند ، نه الزاماً حضور پررنگ بلکه خواهان انقلاب بودند.

" انقلابی بودن" یعنی خواهان انقلاب بودن و در دهه 50 اختصاصاً به معنی خواهان رفتن شاه بودن است.
              اما اینکه بعد از شاه چه کسی روی کار بیاد ، طیفهای مختلف ملی مذهبی توده ای و ... پاسخهای متفاوتی دارند .

اما این اواخر آیت الله دکتر بهشتی همه رو جمع کرد سخنرانی کرد که با هم متحد بشیم تا شاه رو بیرون کنیم ...
              همه با محوریت خمینی متحد شدند که شاه برود . 12 بهمن 57 رهبران سایر احزاب و فرقه ها در کنار خمینی در بهشت زهرا بودند .

و اما کوه ... این سعادت شامل هر کسی نمیشه که با شخص اول مملکت شانه به شانه بره...
              و منظور شما اینه که با هم نرفتیم ، هر یک جدا جدا رفتیم ، اونجا اتفاقی ایشون رو دیدی... OK بگذریم
              راستش ما هم گاهی کوه میریم قبل از طلوع فقط سعادت اینو داریم با چندتا حیوون شبگرد مثل شغال و روباه و سگ و گاهی چندتا پرنده دیدار داشته باشیم . خوشا به سعادت شما .

.
              نگرش ، همه چیز است .

نظر

• EHSANI
                ستاره‌دار(3)
                • Sep 2020
                • 2155

شاعر می فرماید :

الا ای طوطیِ گویایِ اسرار
                مبادا خالیَت شِکَّر ز مِنقار

سَرَت سبز و دلت خوش باد جاوید
                که خوش نقشی نمودی از خطِ یار

سخن سربسته گفتی با حریفان
                خدا را زین معما پرده بردار
                :-B :-/
                جناب دالاهو
                عرابض بنده بر اساس فرمایشات شما بود ، نه چیز دیگری
                تازه کلی مطلب دیگه هم مونده
                روی تک تک جملانش جای کلی بحث و گفت و گو هست
                این شعر آخر هم برای همین بود که رمز گشایی کنید
                اما اگه باعث ناراحتی شما میشه ، همینجا به بحث خاتمه بدیم
                از اینکه حوصله به خرج دادید و پستهای بنده رو جواب دادید ، ممنون .
                نگرش ، همه چیز است .

نظر

• b4city
                  عضو فعال
                  • Nov 2020
                  • 4145

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
                  محمد خاتمی، رئیس جمهوری پیشین ایران، نسبت به «حذف جمهوریت نظام در پى اصلاح موادى از قانون انتخابات توسط مجلس» هشدار داد و این اقدام را «تشدید حرکت به سوى خودبراندازى» توصیف کرد.
                  ----------------
                  نگران نباش
                  بیا سایت بورسی عضو شو
                  هنوز یه عده به اصلاح حکومت امیدوارند
                  :D
                  درود
                  من چندی است حرف از اصلاح طلبان زدم و برخی از انها نه استمراری هاشون را دارای وجهه بهتر و درک بهتری از شرایط جامعه دیدم و می بینم و دلائل را ذکر کردم . از خود شیفتگی های خارج نشین های عمدتا متوهم که هنوز هیچی نشده دادار و دودور راه انداختند برای جنگ قدرت و سر قبر خالی زار میزنند خیلی بهتر هستند و بسیاری شون هم اندازه موهای سر خارج نشین ها هزینه هاشو دادند . منظور این چیزهاست نه اونی که شما فرمودید

الان این گفته شما را به خودم گرفتم . حالا منظور شما بود یا نبود من کمی شفاف سازی کردم

کسی به اصلاح امید ندارد . بحث چیز دیگری است که فکر میکنم دیگه الان واضح تر بیان شد . دیگه همون اصلاح طلب های قابل اتکا هم گذر کردند و امیدی به اصلاح ندارند چه برسد به بچه های سایت

نظر

• b4city
                    عضو فعال
                    • Nov 2020
                    • 4145

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                    ...صبح بخیر ..استاد..شما که هم تحصیلکرده غرب بودید ...موقعیت شغلی و مالی خوبی هم داشتید ...حالا البته کلی و منظورم شمای نوعی هست ..شماها دیگه چرا انقلاب کردید .؟؟اصلا شما ها از چی ناراضی بودید اخه ...آبتون به راه نانتون به راه ..از ایران قرن نوزدهمی دهه ۲۰ و ۳۰میلادی به یه چشم برهم برزدن وارد قرن ۲۰ شدید و استانداردهای زندگیتون به شدت ارتقا پیدا کرد ‌..دیگه شماها که تحصیلکرده و غرب دیده بودید ..زبان بلد بودید چرا نرفتید چندتا کتاب درباره تاریخ و انقلاب ودین و ایدولوژی بخونید که ببینید حاصل انقلاب چی میشه ..اصلا بعد انقلاب که شروع شد به مصادره .هایی که شما بهتر از من می دانید چه انقلاب اقتصادی ایجاد کردند صاحبان این بنگاه ها ....آن کشتار و خشونت بالا گرفت.. از وجدان خودتون شرمنده نشدید؟؟اصلا دچار تردید و سوال شدید؟؟البته احتمالا جوابی که دارید این خواهد بود که این آن چیزی نبود که ما می خواستیم !!چرا انتظار داشتید انقلابی که پایه هایش بر مذهب و ایدولوژی چپ استوار هست نتیجه بهتری بدهد؟البته نمیخوام بی ادبی و جسارت کنم ..فقط می خوام بدونم کسی که چپ نبوده ..مذهبی نبوده و اتفاقا مقابل این ها بوده...با چه استدلال و منطقی همراه اینا کلنگ برداشته و به جان مملکت افتاده ؟؟
                    درود دوست عزیز
                    در مورد این سوالات شما من نظر و جوابی کلی دارم . البته نه قصد دفاع از جناب دالاهو است و نه سخنگوی ایشون هستم
                    فقط مطلب شما را در حالت کلی که سوال انبوهی ایرانی هاست که چرا انقلاب کردید و از این حرفها بررسی میکنم

این مدل سوالات در ذهن منم بود مدتهای زیاد ولی الان دیگه گذر کردم از این سوالات و اما و اگرها
                    دیگه باید گذر کنیم از این مدل چراها . به نظرم باید تاریخ انقضائی براش متصور شویم . حالا شما مودبانه سوال کردید ولی کم نیستند کسانی که با حالتی خصمانه و اهانت های بسیار انقلابی ها وارد صحنه میشوند

دیده شده چنان خصم و بغضی در گفتار بخشی از جامعه هست که اگر ازادش بگذاری خواهان این هستند که همچون دوره ای از خلفای بنی امیه و عباسی که وقتی به قدرت میرسیدند نبش قبر دست اندر کاران کله گنده حکومت قبلی میکردند و استخواهانشون را بیرون میکشیدند و به اتش میکشیدند !!!
                    یا اینکه حالا یقه باقی ماندگان را مدام بگیریم
                    چه سودی داره دیگه این سوالات و چراها ؟

البته امید خان عزیز منظورم کلی است . به شخص شما نیست

باید نگاه به اینده داشت و گذر کرد از فریز شدن در گذشته و ابهامات و سوالات جور واجورش . اتفاقی بوده که افتاده و تموم شده منتها چون نتیجه اش خوب نبوده الان باعث میشه یقه انقلابی ها را بگیریم . اگر به یک جمهوری و دمکراسی نیم بندی در حد همین ترکیه بغل دستی رسیده بودیم چی؟ باور کنید از انقلابی ها تشکر هم میکردید و میکردیم

انقلاب یک تصمیم از قبل طراحی و پیش بینی شده نیست . کوهنوردی نیست که براش تاریخ مشخص کنیم و بگیم آزیتا و مریم جان ، داش فرهاد و بهرام خان ، پاکارید اخر هفته بریم کوه ؟
                    انقلاب را باید در هر دوره ای خاص و جو حاکم بر زمانه خودش بررسی کرد و اصلی ترین عامل ایجادش را باید در نوع حکومت و رفتار حاکمان جستجو کرد . اینه که شما و. دیگری را سوق میده به سمت دگرگونی

اقا خلاصه کلام 50 تا 80 سال پیش عصر انقلاب ها بود و تفکر ضد امپریالیستی و انقلابی و حتی برخی موارد خشونت طلبش که متوسل به خرابکاری میشد برای رسیدن به اهدافش تفکری غالب دنیای خنیاگر بود . مد بود . مثل شلوار دمپا گشاد و پایه ریش بلند که زمانهای ذکر شده در کل دنیا مد بود
                    یک الیتی تحصیلات دانشگاهی داشتند و عمدتا خارج از کشور تحصیل کرده بودند و بسیاری از اونها انسانهای روشن و ازاد باسواد و قابلی هم بودند ، و البته شایان ذکر است همگی گرایش چپ نداشتند ، تنوع عقاید بود حتی از نوع ملی گرائی و لیبرال و ... خواهان نوع دیگری از حکومت مداری بودند و در بسیاری موارد حق هم داشتند . تحت تاثیر جو زمانه از مفاهیم سیاست و اقتصاد هم مزید بر علت و در نهایت گره خوردن با گروه مذهبی از حوزوی تا بازاریش و غیره

چه تضمینی هست اگر من و شما و دیگری هم در ان زمانه بودیم جزء انقلابی ها نبودیم ؟
                    خیلی بحث در این زمینه هست ولی نظرم اینه که دیگه لزومی به این بحثها نیست
                    فقط اینو بگم هر چند قبلا هم در همین جستار گفتم شخص حاکم و قدرت اول کشور که شاه بود نتونست راه درستی در پیش بگیره و خیلی ناشی وارد عمل شد . بستن فضای سیاسی و ازادی بیان از یک سو و عدم برنامه کافی در حد صفر مطلق برای حفظ چارچوب سیاسی

قبلا یادی کردم از نطق 15 ابان شاه
                    اقا اون موقع را ولش کنید
                    همین الان کدام رئیس جمهور و یا نخست وزیر یا رهبر کشور یا حتی رهبر حزب و دار و دسته ای ، اگر بیاد به ظلم و فساد و بی قانونی در زیر مجموعه تحت نظرش اعتراف کنه ، حتی اگر معترض کف خیابانش نباشد ، قدرتش باقی بماند ؟ مگه میشه مگه داریم ؟!!!!
                    من با اینکه نقدهای زیادی به سیستم قبلی دارم ولی معتقدم شاه ظالم و فاسد به مفهوم کلاسیک خودش نبود . حتی دیکتاتور هم نبود . بی قانونی هم حاکم نبود

دلامصب ( منظورم کلی است ) خودش اومده اعتراف کرده . چنین نطقی را عرض کردم همین الان بایدن بیاد به زبان بیاره درجا باید دولتش سقوط کنه حتی بدون هیچ اعتراض خیابانی چه چه برسد به اینکه مدتی باشد اعتراض خیابانی هم باشد
                    تازه به نظر من با این نطق فاجعه بار بازم خوبه 3 ماه طول کشید تا سقوط کنه . وگرنه هیچ عقل سلیمی حکم نمیکنه حکومتی ظالم و فاسد و بی قانون به اذعان و اعتراف حاکمش حتی یک روز بیشتر دوام بیاره

رها کنیم دیگه این بحثها اون انقلاب شدنی بود

نظر

• امیدازاد
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 3769

{فقط انگیزه قشر شما را درک نمیکنم!!!!!}

قشر ما ؟؟؟؟؟ کدام قشر ؟؟؟؟؟ و باچه تفکری؟؟؟؟؟ لطفآ بفرمایید، تا صمیمانه شما را در خصوص تحولات اجتمایی و سیاسی دهه 30و 40 و 50 روشن کنم. که در جریان آنها بوده ام ولی عضو رسمی هیچ گروه ویا دسته ایی نبوده ام و نیستم.
                      سلام مجدد...خیلی دوست داشتم این بحث رو تمام شده ببینم ..و بیشتر ازین موجب رنجش خاطر شما نگردم ولی دیگه شده یه وسواس ذهنی ..!!دیگه البته همه اش هم تقصیر خودمان نیست !به قولی صاحب سخن مستمع را بر سر ذوق آورد!!شاید هم بلد نبودیم چی سوالی بپرسیم و چطور بپرسیم !!که امیدوارم برما عوام جماعت خرده نگیرید!!از سوال و جواب ها وکنارهم قراردادن فرمایشات شما از قبل و بعد انقلاب چیزی که به ذهن ما متبادر شد !!این بود که شما هم به نوعی انقلابی و مخالف نظام وقت بوده اید حالا اینکه چه جایگزینی را تصور و ترجیح میدادید و نتیجه انقلاب چه شد به کنار!!حالا اگر ما بد فهمیدیم بفرمایید که بابت پست های گذشته از شما عذرخواهی کنم !!اما اگر چنین نبوده ..اگر مقدور باشه و صلاح بدانید یه کم بیشتر در این مورد توضیح بفرمایید ..برای ما و نسل ما البته از نوع عامیش!!دلایلی که مثلا مذهبی ها..چپی ها..ملی ها و ..خواهان انقلاب و رفتن شاه بودند قابل فهم و توضیح هست اما سوالی که همیشه برا ما مطرح بوده این بوده که شما قشر تحصیلکرده غرب و دانشگاه دیده که در همان دوره هم داخل فعالیت های اقتصادی بالادستی بودید واصولا مشرب فکری و پایگاه اجتماعی و اقتصادی تان با گروه های بالا متفاوت بود و چه بسا ازقبل همین سیستم هم به نحوی منتفع شده بودید شما چرا مخالف شاه و خواهان تغییر سیستم بودید؟؟؟شاید برای شما این سوالی پیش پا افتاده و بی اهمیت باشه ولی برا ما و نسل ما همیشه جای سوال بوده..واقعا چه ذهنیتی داشتید راجع به این امر #؟
                      آخرین ویرایش توسط امیدازاد؛ 2023/06/16, 00:31.

نظر

• امیدازاد
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 3769

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                        درود دوست عزیز
                        در مورد این سوالات شما من نظر و جوابی کلی دارم . البته نه قصد دفاع از جناب دالاهو است و نه سخنگوی ایشون هستم
                        فقط مطلب شما را در حالت کلی که سوال انبوهی ایرانی هاست که چرا انقلاب کردید و از این حرفها بررسی میکنم

این مدل سوالات در ذهن منم بود مدتهای زیاد ولی الان دیگه گذر کردم از این سوالات و اما و اگرها
                        دیگه باید گذر کنیم از این مدل چراها . به نظرم باید تاریخ انقضائی براش متصور شویم . حالا شما مودبانه سوال کردید ولی کم نیستند کسانی که با حالتی خصمانه و اهانت های بسیار انقلابی ها وارد صحنه میشوند

دیده شده چنان خصم و بغضی در گفتار بخشی از جامعه هست که اگر ازادش بگذاری خواهان این هستند که همچون دوره ای از خلفای بنی امیه و عباسی که وقتی به قدرت میرسیدند نبش قبر دست اندر کاران کله گنده حکومت قبلی میکردند و استخواهانشون را بیرون میکشیدند و به اتش میکشیدند !!!

باید نگاه به اینده داشت و گذر کرد از فریز شدن در گذشته و ابهامات و سوالات جور واجورش . اتفاقی بوده که افتاده و تموم شده منتها چون نتیجه اش خوب نبوده الان باعث میشه یقه انقلابی ها را بگیریم . اگر به یک جمهوری و دمکراسی نیم بندی در حد همین ترکیه بغل دستی رسیده بودیم چی؟ باور کنید از انقلابی ها تشکر هم میکردید و میکردیم

انقلاب یک تصمیم از قبل طراحی و پیش بینی شده نیست . کوهنوردی نیست که براش تاریخ مشخص کنیم و بگیم آزیتا و مریم جان ، داش فرهاد و بهرام خان ، پاکارید اخر هفته بریم کوه ؟
                        انقلاب را باید در هر دوره ای خاص و جو حاکم بر زمانه خودش بررسی کرد و اصلی ترین عامل ایجادش را باید در نوع حکومت و رفتار حاکمان جستجو کرد . اینه که شما و. دیگری را سوق میده به سمت دگرگونی

اقا خلاصه کلام 50 تا 80 سال پیش عصر انقلاب ها بود و تفکر ضد امپریالیستی و انقلابی و حتی برخی موارد خشونت طلبش که متوسل به خرابکاری میشد برای رسیدن به اهدافش تفکری غالب دنیای خنیاگر بود . مد بود . مثل شلوار دمپا گشاد و پایه ریش بلند که زمانهای ذکر شده در کل دنیا مد بود
                        یک الیتی تحصیلات دانشگاهی داشتند و عمدتا خارج از کشور تحصیل کرده بودند و بسیاری از اونها انسانهای روشن و ازاد باسواد و قابلی هم بودند ، و البته شایان ذکر است همگی گرایش چپ نداشتند ، تنوع عقاید بود حتی از نوع ملی گرائی و لیبرال و ... خواهان نوع دیگری از حکومت مداری بودند و در بسیاری موارد حق هم داشتند . تحت تاثیر جو زمانه از مفاهیم سیاست و اقتصاد هم مزید بر علت و در نهایت گره خوردن با گروه مذهبی از حوزوی تا بازاریش و غیره

فقط اینو بگم هر چند قبلا هم در همین جستار گفتم شخص حاکم و قدرت اول کشور که شاه بود نتونست راه درستی در پیش بگیره و خیلی ناشی وارد عمل شد . بستن فضای سیاسی و ازادی بیان از یک سو و عدم برنامه کافی در حد صفر مطلق برای حفظ چارچوب سیاسی

اقا اون موقع را ولش کنید
                        همین الان کدام رئیس جمهور و یا نخست وزیر یا رهبر کشور یا حتی رهبر حزب و دار و دسته ای ، اگر بیاد به ظلم و فساد و بی قانونی در زیر مجموعه تحت نظرش اعتراف کنه ، حتی اگر معترض کف خیابانش نباشد ، قدرتش باقی بماند ؟ مگه میشه مگه داریم ؟!!!!
                        من با اینکه نقدهای زیادی به سیستم قبلی دارم ولی معتقدم شاه ظالم و فاسد به مفهوم کلاسیک خودش نبود . حتی دیکتاتور هم نبود . بی قانونی هم حاکم نبود

دلامصب ( منظورم کلی است ) خودش اومده اعتراف کرده . چنین نطقی را عرض کردم همین الان بایدن بیاد به زبان بیاره درجا باید دولتش سقوط کنه حتی بدون هیچ اعتراض خیابانی چه چه برسد به اینکه مدتی باشد اعتراض خیابانی هم باشد
                        تازه به نظر من با این نطق فاجعه بار بازم خوبه 3 ماه طول کشید تا سقوط کنه . وگرنه هیچ عقل سلیمی حکم نمیکنه حکومتی ظالم و فاسد و بی قانون به اذعان و اعتراف حاکمش حتی یک روز بیشتر دوام بیاره

ببخشید بزرگوار ...داشتم تایپ می کردم و بعد فرستادنش متوجه پست شما شدم ..پوزش

نظر

• امیدازاد
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 3769

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                          درود دوست عزیز

اقا اون موقع را ولش کنید

درود مجدد..با کلیت فرمایشات شما موافقم ولی....البته این زخم هر ازگاهی سرباز می کنه ...هربار به بهانه ای ...الان که درگیر کارای مهاجرت بچه ها هستم ...و مشکلاتی که این ور هست ..ادم رو عاصی می کنه که این چه جور مملکتی هست که حاضری داشته ها و دسناوردهای اینجا و این همه سال رو رها کنی ..داشته های عاطفی و خانوادگی تا داشته های مادی ...و تو نیمه راه زندگی بری یه مملکت دیگه که سنخیتی با فرهنگ و تاریج و تجربه های زیستی ات نداره ...برای یه پذیرش و امتحان ویزا و مصاحبه ..باید بری یه مملکت دیگه که اونجا تازه بخوای اینکارا رو انجام بدی ...نمیدونم تا الان کارتون به سفارت و نحوه برخورد به خصوص کارمندان محلیشون افتاده یا نه ...و اونجا ادم واقعا تحقیر میشه ..حداقل تا قبل سال ۹۰ که تجربه مکررش رو داشتم که این طوری بود...وقتی این دوستمون روایت می کنه که با چه آرامش خاطر و آسایشی تشریف بردن اون ور خیابون و در عرص ده دقیقه کارشون را افتاده ..ادم حرصش می گیره ..طرف میلیون ها دلار پول میبره کانادا ...بی سوال جواب و تحقیق در مورد سورس پول راش میدن ...اما اگه یه دانشجو بخواد چند ده هزاردلار تمکن رویف کنه یا سپرده معرفی کنه ..باید کلی در مورد سورس پول توضیح بده انگار قاچاقچی و گنگستر باشه ...

نظر

• b4city
                            عضو فعال
                            • Nov 2020
                            • 4145

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                            ببخشید بزرگوار ...داشتم تایپ می کردم و بعد فرستادنش متوجه پست شما شدم ..پوزش
                            خواهش میکنم من بحث های صفحات قبل را ندیدم
                            تا همین کامنتی که از شما نقل کردم اومدم جلو و هنوز در جریان مباحث صفحات بعدی نیستم

ضمن اینکه من نظری داشتم و هرگز در مقامی نیستم که اسائه ادب کنم که بحثی را ادامه بدهیم یا نه
                            فقط نظری شخصی بود
                            اینکه گفتم این بحث ها را رها کنیم در مفهومی کلی نبود و سطح عمومی جامعه نه الزاما در این تاپیک

خلاصه کلامم این بود اینطور گله مندی ها دیگر دردمان دردی نیست و قضاوت ها ممکنه به سمت بی عدالتی سوق یابد

نظر

• M.DALAHOO
                              ستاره‌دار (2)
                              • Apr 2022
                              • 634

جناب دالاهو
                              عرابض بنده بر اساس فرمایشات شما بود ، نه چیز دیگری
                              تازه کلی مطلب دیگه هم مونده
                              روی تک تک جملانش جای کلی بحث و گفت و گو هست
                              این شعر آخر هم برای همین بود که رمز گشایی کنید
                              اما اگه باعث ناراحتی شما میشه ، همینجا به بحث خاتمه بدیم
                              از اینکه حوصله به خرج دادید و پستهای بنده رو جواب دادید ، ممنون .
                              سلام و شب شما بخیر؛
                              اولآ من با ادامه سوال و جوابهای موافقم؛ چرا که در تحولات ایران، ویا هر کشوری برای دست اندر کاران آن مسایل تجارب و اندیشه های جدیدی برای رفع مشکلات و معظلات کشورش لازم است.
                              من باز دیگرتاکید میکنم که هیچوقت عضو هیچ گروه و یا حزبی نبوده ام ولی این به معنای این نیست که من نسبت به مسایل و معضلات و گرفتاریهای مردم بخصوص آزادیهای اجتمایی بی تفاوت بوده ام، خیر و هر کاری هم که از دستم برمیامده انجام داده ام و میدهم، در ماجرای سال 88 مهندس میر حسین من و پسرم اول وقت آنجا رفتیم و من ناطر زیر گرفتن آن فرد با ماشین پلیس بودم. جریان دستگیری هم این بود که من بعد از دیدن دوره پیاده نظام در شیراز برای خدمت به تبریز رفتم و در دانشکاه تبریز در دانشکدهای پزشکی ،مهندسی و علوم دوستانی داشتم و اینها شبها میامدن پیش من و میخاستن بدانند که من با عملیات چریکی موافق هستم یانه، که من نبودم و خود بیزن جزنی هم نبود ولی در گیر جو بوجود آمده شده بود و آن چیزی شد که نباید میشد. چون ایشان یک متفکر و تتوریسین بر جسته ای بود. وعلرغم مخالفت آن واسطه ما و من رفت و عاقبت در تپه های اوین او و چهار نفر دیگه را کشتند. همیشه علاقه او به دکتر مصدق و راه و روشش و اعتقاد راستین او به دمکراسی و انیشه اش را برای برون رفت ایران از عقب ماندگی می ستود !!!!!؟؟؟؟ولی از طرفی با جریانت چریکی ارتباط داشت، که ای کاش نداشت. بعد از کشتن بیزن جزنی و یارانش خیلی ها را دستگیر کردند از جمله بنده که با آن کارش مخالف بودم و اینکه اگر شما با عملیات چریکی موافق نبودی، چرا با بیزن جزنی در ارتباط بودی و هر چی من میگفتم که ارتباط من و دوستم با او برای این بود که از علاقه اش به دکتر مصدق استفاده کنیم و نگذاریم که جدب آنها بشود . بگدریم، جریان سرنگونی شاه هیچ ربطی به گروهای سیاسی و مذهبها ندا شت و این خود شاه و بی سوادیش بود که سرنگون شد. و همین هم بسر جمهوری اسلامی خواهد آمد. چرایی سرنگونگی شاه بماند برای فرداشب.
                              آخرین ویرایش توسط M.DALAHOO؛ 2023/06/16, 01:17.

نظر

• b4city
                                عضو فعال
                                • Nov 2020
                                • 4145

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
                                امید جان در سال 57 یه جو چپی کل دنیا رو گرفته بود همه عشق چپ و استعمار ستیزی بودند
                                همه دنبال برابری و برادری بودند ایران ما هم از این جو کلی دنیا مستثنی نبود
                                اون زمان کسی چپ رو نمیشناخت که پشت حرفای خوبشون چه اهریمنی خوابیده
                                مشکل میدونی کجاست؟
                                مشکل اونجاست که بعد از این همه فلاکتی که به بار آوردند هنوز هم دست از عقایدشون بر نداشتند
                                هنوز هم همون ساز سال 57 رو می نوازن و دنبال انتقام از پهلوی هستند امثال بهرام خودمون به عنوان نمونه یا ترکهای دوست نما!!! که یه بار خودت شاهد بودی چطور باهاشون برخورد کردیم
                                حتی بعد از گذشت این سالها و مرگ رسمی چپ در کل دنیا، با شعارهای به روز شده به دنبال همون اهداف هستند
                                به عنوان گلوبالیسم جهانی، اپوزیسیون خارج نشین رو ول نمی کنند و اونجا هم دنبال انتقام از پهلوی هستند!!!!!!

تا اونجایی که پستهای این بزرگوار رو خوندنم همین که به اشتباه خودشون اعتراف میکنن و از کرده پشیمان، کافیست.
                                اتفاقا خیلی قشنگ توضیح دادن و بزرگواری خلاصه وار بیان کردند که:

"داستان انقلاب فقط برای غارت بود، گرفتن از کارآفرین و دادن به ارازل به عنوان مصادره"

حرفی قشنگتر از این برای نسل بعدی نیست.
                                درود و ارادت
                                هر چند ممکنه از این کامنتم دلخور شوید ولی ناچارم به زبان بیارم . نظر کلی است به شما بزرگوار هرگز منظوری ندارم
                                چپ در دنیا نمرده
                                شاید بشه گفت اون چپ عصیانگر و دگرگون خواه که بخشی از دنیای غرب را مالیخولیا میدانست و برایش شمشیر از رو بسته بود مرده باشد

چپ سوسیال اتفاقا الان مد است و خیلی هم کارامد که در کل دنیای متمدن و دمکرات هم طرفدار دارد و هم کار امدی و انواع و اقسام احزابش در دنیا فعال هستند و بعضا در مقاطعی صاحب قدرت شده اند
                                حرف بهرام خودمون پیش اومد ، ایشون در اون حدی که فکر میکردیم نبود و حالا که نیستش بهتر است بنده نوعی براش هر کجا هستند ارزوی روزهای خوش و سلامتی داشته باشم و در مورد بخشی از قضاوتها و تند روی های خودم در دیالوگ دو طرفه ام هر چند نیستنش ولی عذر خواه هستم

از جمله همون تزی که داشت ، ای کاش همون مرداد 32 سلطنت به تاریخ پیوسته بود . ما الان گرفتار وضعیت کنونی نبودیم . از نظر من حرف درستی بود . همه این تضادهای عقاید من و شما و دیگران از اینجا ناشی میشه که همه گرفتاری ها را از تز 57 و عوامل 57 میدانیم که در کامنتت قبلی توضیح مفصل داده شد و به نقش و اثر این مصائب تحمیل شده فعلی برای خود پهلوی ها قائل نیستیم یا خیلی کم بهش بها میدیم و بیشتر به دنبال تطهیر انها هستیم

تز 57 نواختن چیست من متوجه نمیشم چرا بخشی از طرفدار پادشاهی اینجا و اونجا مطرح میکنند

اتفاقا چشم و گوشها باز شده و این تزها برای اینه که از یه سوراخ بازم گزیده نشی . این گزیده شدن بیش از پیش رنگ و بویش به مشمام میرسد
                                رفتار و گفتار و کردار پادشاهی خواهان خارج نشین در این خیزش سال گذشته تا کنون بهتر از قبل عیان شده اینو باید پذیرفت . تمامیت خواهی ، خود شیفتگی و خود برتر بینی که فقط ما خوبیم و ما ملی و وطن پرست هستیم و چی و چی ... ، و بقیه را باید ریخت داخل دریا به هیچ دردی نمیخورند ، خواهان استقرار تمرکز قدرت مرکزی و روز از نو روزی از نو ... دوری از هر گونه گفتگو و سازش و پذیرش تکثر و ادامه ماجرا

اصلا چیزهائی و رفتاری و گفتاری در حال شهود است که دمکراسی و حقوق بشر و سایر موارد فقط بازی با واژه هاست ، هدف چیز دیگری است

در ضمن همه مخالفان این جریان را نمیشه تز 57 ای تلقی کرد و همچون صندوقچه برچسب زنی در سیستم فعلی مدام برچسب زد . اینطور نیست که هر کی با پهلوی ها نیست مشمول نقدهای مشابه باشد
                                آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2023/06/16, 01:43.

نظر

در حال کار...
                                X