اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • گنجشک
    ستاره‌دار(3)
    • Jun 2022
    • 1307

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط M.DALAHOO پست شده است View Post
    ببخشید، من نمفهمم،
    1- گنچشک یا صاحب حق هست یا نیست؟
    1- اگر صاحب حق هست چرا عا جز از گرفتن حقش است؟
    2- اگر صاحب حق و حقوقی نیست، بدنبال چیست.
    3- اگر بدون اطلاع از قانون حقوق خود را واگذار کرده و مدرک دارد که این پول ، یا مال را به اینها داده، بازهم راه کار قانونی دارد.
    4- چرا گنچشک در مقابل هییت مدیره خود را بی پناه میبینه؟ نکته مهم برای من اینست.
    5- ببخشید، ضمن ارادت به آقای گنچشک، من باستناد قانون و تجربه شخصی، معتقدم آقای گنچشک نکاتی را باز گو نمیکند!!!!! که باید بمن بگوید. تا بتوانیم راهکار پیدا بکنیم.
    6- اگر حق با گنچشک باشد و بدلایلی که شاید نخواهد بما بگوید، مجبور شده چیزی را بر علیه خود امضا کرده باشد، مهم نیست. بهر حال کنچشک باید شفاف صحبت بکند. اگر اشتباه کرده و مدرک برای ادعایش دارد، برگشت پذیر است.
    گنچشک جان باید اطلاعات بیشتری بدهد. این جوری نمیشه و پذیرش آن برای من و هر کس دیگه ایی قابل فهم نیست.
    آیا گنچشک به رای بدوی اعتراض کرده و دادگاه تجدید نظر، نظر قاضی را قبول کرده و اعتراض گنچشک را رد کرده؟ اگر اینجوری بوده بازم راه کار داره.
    من احتیاج به اظلاعات بیشتر و شفاف دارم. شب خوش.
    درود جناب دالاهو

همه چیز کاملا قانونی هست

اینکه من را چرا تعلیق کردن و هم داستان داره و قانونی هست ، اصلا بودن ما تو این صندوق هم خودش .... بگذریم

ولی خوب پول دادیم دیگه

وکلا هم قبول نمی کردن خوباشون ، و مشورتشون همین مشورت های دوستان بود ، که از هیئت مدیره و نفراتی که هئیت مدیره رو میشناسن و ارتباط نزدیک تری دارن کانال بزنم ، که البته از همین طریق رفتم جلو ، ولی خوب قانون داخلی صندوق دقیقا بنده را تعلیق کرده ، صراحتاً و شفاف جای هیچ بحثی نذاشته

نهایتا گفتن خیلی شیک صحبت کن ( التماس کن ) ان شاء الله درست میشه ، ( به مراجع هم حتی نامه زدم ، بلکه از باب فقه و اصول گشایشی بشه ، یک مشت ایشالا ماشالا جواب دادن ، چنتا نامه دیگه نوشتم جوری که ایشالا ماشالا نشه جواب بدی ، آخرش آرزوی توفیق کردن ! ) قرار شد که بشکل غیر رسمی یک چیزی به ما بدهند ، یکسری نامه نگاری ها ، ما هم خوشحال که گرفتیم دیگه ، یک مقدار بدو بدو ، و تو ذهن خودمون که اگر این رو دادن بگیریم اگر اون رو دادن بگیم نه و ناز کنیم ، خلاصه از وسط هاش احساس کردم دارن می پیچوننم ، معترض شدم ، گفتن بنا به قانون این هم شدنی نیست ! خداحافظ شما ، گفتم خوب از بالا نامه آوردم ، گفتن اگر می خواستن ! خودشان با ما تماس می گرفتن و یک اقدام بفرمایید و یک سریعا چیز گرددی چیزی به ما می گفتن ، هیچ دیگه درخواست جدیدمون هم که اینجور پاسخ دادن که قانون همینه که هست قصد تغییر قانون هم که هیچی ، اصلاح قانون هم فعلا تو برنامه امون نیست و خدانگهدار شما ، و من الله توفیق!

والا زمستون تو فکر بودم با شمشیر برم وحشی بازی در بیارم ، شده اعدامم بکنن حداقل حقم رو گرفته باشم

قبل عید تو فکر بودم برم خودسوزی کنم با یک پلکارد که اینا حقم را خوردم

تهش کارمون کشید به التماس ( خوبم التماس کردم ، مدل های مختلف داره التماس ، کلی مشاوره کردم سر اینکه چی بگم چی نگم چطور التماس کنم تاثیر گذار باشه )

============

میدونی جناب دالاهو

یک رودخانه ای بود ، ما پایینش داشتیم کشاورزی می کردیم ، یک عده ای اومدن شروع کردن به سد ساختن ، ما هم از شیر دام می دوشیدیم میدادیم بهشون بندگان خدا بودن ، حتی تو ساختن سد هم کمکشون می کردیم ، با مزد اندک ، میگفتن این سد را داریم برا شما میسازیم !

سد ساخته شد

گفتن آب پشتش برای مردم شهر هست ! راست هم میگن ، قانونی هم هست ، نمیشه هم بری ادعا کنی مردم یک شهری معترضت میشن ، مگه جمعیت دهات ما گنجشکا چند نفره

گفتیم آقاجان قبل از اینکه شما بیاین اینجا دشت و مزرعه ما بود ، داشتیم زندگیمون رو می کردیم ، بعدش شما اومدین ، حالا از آب رودخونه خودمون به خودمون نمی دین ؟

ما چیکار کنیم ، زمینمون آب می خواد مگر بدون آب میشه کشت و زر کرد

میگن تو قانون ما چیزی در مورد کشت و زر شما ننوشته ، فقط نوشته آب پشت سد را باز نکنید خکشسالی هست ( پاسخ زشتی هم امروز بهم دادن که این همه جا ، چرا نمیری جای دیگه ، بهش هم بگم د آخه بی وجودان قبل از اینکه تو بیای تو این صندوق ما سهم دار بودیم تو این خراب شده ، ناراحت میشه )

===========
    با اینجور قوانین چه میشه کرد جناب دالاهو ؟ این آب حق زمین های من بود که دارن میگیرن میدن به شهرها و... جد در جد ما رو این زمین ها بودن

نظر

• گنجشک
      ستاره‌دار(3)
      • Jun 2022
      • 1307

می دونید جناب دالاهو

یکسری قوانین دیگری بایستی می بود که نیست ، مثلا اینکه ما این سد را اینجا میسازیم معیشت گنجشکان این دهات کنار سد چی میشه

یکسری قوانین هم نباید می بود که هست ، مثل این که صراحتاً و دقیقا گفته به هیچ عنوان اب پشت سد را باز نکنید

نباید یک فکری یک قانونی برای معیشت ما می کردن ؟ فقط سد رو بسازن آبش را بدن به شهرها ؟ اونم آب دهات ما را

==============

جناب احسانی

بنظر شما این آب مال ما بوده ؟

یعنی می تونیم درخواست پول کنیم برای هر یک لیترش که وزارت نیرو برداشت میکنه ، یا منابع طبیعی هست و ما هم غلط کردیم که اینجا دهات داشتیم

نظر

• EHSANI
        ستاره‌دار(3)
        • Sep 2020
        • 2093

من باستناد قانون و تجربه شخصی، معتقدم آقای گنچشک نکاتی را باز گو نمیکند!!!!!
        در اصل توسط گنجشک پست شده است View Post
        سلام و عرض و احترام

آدم های کله گنده ای هستن ، صندوق هم قدرتمند هست ، با سختی یکبار توانستم صحبت کنم ، بنحوی هم تلاش کردن که حتی بصورت غیر مستقیم یکجوری یک پولی به ما برسونند تا من خودم انصراف بدم از حقم ! بلحاظ قانون دستشان بسته است . که البته اونجا (دریافت غیر مستقیم ) من فکر کردم برنده شدم و حقم را گرفتم ! یکم پررو بازی درآوردم بلکه یک چونه ای هم بزنم و چرب ترش کنم ، که کلا کنسل کردن اون پروژه رو و اینجور پاسخ دادن

========
        بله با انحلال من به پولم میرسم. اما فکر نکنم منحل بشن

در اصل توسط Mehdi1400 پست شده است View Post
        سلام و احترام جناب گنجشک

سعی کن نفوذ کنی در هیئت مدیره
        یا عضو بشی مخ بزنی یا افراد موثر پیدا کنی نظر اکثریت رو جلب کنی
        رویه دعوا را بذار کنار سعی کن اپروچت مماشات باشه و یافتن راه همگرایی
        چطور میشه درخواست تغییر قانون و اصلاح اساسنامه و این چیزا داد ؟
        طرف شما ؛
        گنجشکها
        یک عقاب اومد برا صندوق تبلیغ پذیره نویسی کرد
        گنجشکها هم پول دادند ایضاً حیثیت و آبرو
        عقاب بی شرف ! پولها رو جمع کرد و خودش شد مدیر صندوق
        و قانون رو طوری وضع کرد که گنجشکها نمیتونند از منافع صندوق بهره مند بشوند
        هرچند در ظاهر صندوق خیلی سودمند است و توی تلویزیون مضاحبه مدیران رو نشون میده

طرف ما ؛
        سال 57 یکی (عقاب) که خودشو در حدی بزرگ میدید که بره وسط گود
        با ارباب قدرت در بیفته و اونو شکست بده و خودش جاشو بگیره
        اومد به مردم گفت برای رفاه و آزادی و... کمک کنید تا شاه رو بیرون کنیم
        مردم هم دهن شون آب افتاده بود
        بعد از پیروزی انقلاب ، مردم برگشتند خونه هاشون و منتظر رفاه و آزادی
        اما ارباب قدرت قدیم رفت ، جدید اومد ، جای اونو گرفت
        قانون رو برای خودش طوری وضع کرد که مردم میبینند ظاهراً همه چیز خوبه
        خوبه ولی سود به مردم پرداخت نمیکنه ، مردم فقط میتونند نگاه کنند
        و بشنوند که شما چقدر ملت بزرگی هستید که انقلاب کردید و طاغوت رو شکست دادید
        اما عملاً از آب و برق مجانی خبری نشد که نشد که دیگه کسی پیگیرش نیست اصلاً
        نگرش ، همه چیز است .

نظر

• گنجشک
          ستاره‌دار(3)
          • Jun 2022
          • 1307

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
          طرف شما ؛
          گنجشکها
          یک عقاب اومد برا صندوق تبلیغ پذیره نویسی کرد
          گنجشکها هم پول دادند ایضاً حیثیت و آبرو
          عقاب بی شرف ! پولها رو جمع کرد و خودش شد مدیر صندوق
          و قانون رو طوری وضع کرد که گنجشکها نمیتونند از منافع صندوق بهره مند بشوند
          هرچند در ظاهر صندوق خیلی سودمند است و توی تلویزیون مضاحبه مدیران رو نشون میده

طرف ما ؛
          سال 57 یکی (عقاب) که خودشو در حدی بزرگ میدید که بره وسط گود
          با ارباب قدرت در بیفته و اونو شکست بده و خودش جاشو بگیره
          اومد به مردم گفت برای رفاه و آزادی و... کمک کنید تا شاه رو بیرون کنیم
          مردم هم دهن شون آب افتاده بود
          بعد از پیروزی انقلاب ، مردم برگشتند خونه هاشون و منتظر رفاه و آزادی
          اما ارباب قدرت قدیم رفت ، جدید اومد ، جای اونو گرفت
          قانون رو برای خودش طوری وضع کرد که مردم میبینند ظاهراً همه چیز خوبه
          خوبه ولی سود به مردم پرداخت نمیکنه ، مردم فقط میتونند نگاه کنند
          و بشنوند که شما چقدر ملت بزرگی هستید که انقلاب کردید و طاغوت رو شکست دادید
          اما عملاً از آب و برق مجانی خبری نشد که نشد که دیگه کسی پیگیرش نیست اصلاً
          /:.Heart.:/

راهکار جناب احسانی چه کنیم

نظر

• M.DALAHOO
            ستاره‌دار (2)
            • Apr 2022
            • 560

ببین گنچشک جون، حالا که ایجوری شد من مجبورم یک مسله ایی را برات بگم که الان من در گیرش هستم، و انهم اینه که 33 سال پیش برادر دوست من که خلبان بود و چون اینها اهل حق بودن با درجه سرهنگی خلبانی بیرونش کردن و امد پیش من و گفت من یک جایی کار میکنم که مزرعه ودامداری بزرگی داره و سرمایه گدار میخواهد، منهم چون کار داشتم و گرفتار بودم دو میلیون پول بهش دادم و گفتم برو و چکهاشو بیار و او هم این کار را کرد و بعد از دو ماه یارو تو زرد از کار در آمد و دادگاه انقلاب در آنجا مستقر شد و 1000 نفر آنجا ریخته بودن و چون من کارم خیلی زیاد بود دیگه مدتها آنجا نرفتم تا یک روز یک خانمی یک نامه مفصل برایم نوشته بود که شما که از سرمایه گزارهای بزرگ اینجا هستی و حرفه ایی هستی چرا نمیای دخالت بکنی که من واقعآ برایم امکان نداشت که بروم. تا یک روز یک آقای مسنی آمد و گفت بیا و بعنوان مدیر تصفیه کار اینجا را تمام کن. منهم چون در جریان نبودم نمیدانستم که اینها دارند یار گیری میکنن، خلاصه رفتمو در یک مجمع قانونی به همراه دو نفر دیگر منهم بعنوان مدیر تصفیه انتخاب شدم و وقتی بعد از انتخابات من به شرکت رفتم دیدم اینها همه کارهاشان غیر قانونی است و دفاتر قانونی پلمب شده ندارند و باستناد قانون تجارت تصفیه مدتش 2 ساله که اینها 30 سال بود که آنجا بودن و گاوداری را فروخته بودند و پولش را بین خوشونیها تقسیم کرده بودند و مدارک و اسناد 400000 متر زمین خواستم که بمن ندادند، گفتم بریم سر زمین، گفتتند ما نمیایم خودت برو!!!!! منهم خودم رفتم 5 کیلومتر بعد از هشگرد و دیدم دارند آنجا را نقشه برداری و قطعه بندی 1000 متری میکنن و تعدادی زن و مرد هم بعنوان مشتری آورده بودند. که من گفتم شماها کی هستید، که یکیشون گفت شما کی هستید که من گفتم تو حق نداری از من سوال بکنی و دلاله گفت که ما با آقای ..... صحبت کرده ایم و من یک سند را فروخته ام که من گفتم بیخود کردی و به پلیس 110 زنگ زدم و پلیس 10 دقیقه بعد آمد و دلالها و آنهاییکه میخواستند یکی از 11 سند را بعنوان تعاونی بالا بکشند بیرون کردم و خانم هام که بیچاره ها فریب خانم دلال را خورده بودند، یک خانم چادر مشکی مسنی توشون بود که امد پیش من و گفت اینها یک مقدار پول از ما گرفته اند و گفتتد اینجا مال ماست و میخواهند بما بفرو شند که من بهش گفتم بهتره شما بقیه خانمها هم با خودت ببری و دیگه اینجا نیایید و او هم به خانما گفت خانمها این آقا درست میگیه زمین مال ایشون است و این دلال با خانمش میخواهند مرا گول بزنند وبریم و منهم بهشون گفتم این زمینها مال من نیست مال 550 نفر است و من یکی از آنها هستم.
            ال قصه 4 سال من با اینها صحبت کردم که با من همراهی بکنید تا این شرکت را باستناد قانون تجارت تصفیه کنیم و سهم هرکس را بدهیم دستوشون که زیر بار نرفتتند و من بتنهایی بعنوان ذینفع باستناد مواد قانونی 205، 214،217،219، 219و 220 قانون تجارت از آنها شکایت کردم و روز شنبه آینده حلسه رسیدگی به پرونده است و قطعآ من رای مثبت بنفع خودم میگیرم و 550 نفر را خوشحال خواهم کرد و روز با شکوهی برایم خواهد بود. ضمنآ تا الان چندین واسطه فرستاده اند که کوتاه ببا و بگذار باهم همه را ببریم و چون سهم شما بیشتر است شما یک سند را که چاه آب دارد و سند کشاورزی دارد و 23 هکتار است ببر. که جواب من همیشه منفی بوده و مطمنم که روز شنبه آینده حکم قاضی را بنفع خودم خواهم گرفت و مهمتر از آن اینست که 550 نفر که موقعیکه پول داده اند ، جوان بوده اند، الان زنان و مردان پیری هستند و منتطر اقدامات من و من تا الان 35 میلیون تومان از خودم برای این کار خرج کرده ام، که فقط 5 میلیون به کارشناسان رسمی دادگستری داده ام. 30 بار ساعت 7 صبح دادگاه رفته ام.باین امید که امید این 550 نفر را نا امید نکنم.
            آخرین ویرایش توسط M.DALAHOO؛ 2023/06/27, 00:45.

نظر

• M.DALAHOO
              ستاره‌دار (2)
              • Apr 2022
              • 560

​این زمین کجاست؟

حرف زدن با اینها بی فایده است، اگر شما مستندات قانونی دارید بعنوان یک دینفع اول برای همه اعضای هییت مدیره اظهار نامه بفرست ، بعد به بازرس ها و در انتها باستناد مدارک مثبته بعنوان یک ذینفع از آنها شکایت بکن، که اگر قاضیه دزد نباشد و مدارک مثبته شما مورد تآیید قاضی قرار گیرد، موفق میشوی.
              یک آقایی که نگهبان مجتمع ویلایی کنار ما است در زمینهای خور کشاورزی میکرده، بعد انو کرده باغ ولی صاحب آنجا که پاسدار هم هست خواسته بود اینها را بیرون بکند و یا پول آنرا به قیمت روز باو بدهند، که او هم رفت شکایت کرد و شانس آورد قاضی با شرفی بود و اهمیتی هم به سردار بودن صاحب زمین نداد و به استناد کارکردن و آباد کردن زمین رای بنفع نگهبان همسایه ما داد که تا الان خیلی بمن کمک کردن و اطلاعات بمن میده و از زمین مراقبت میکنه، و هر وقت خواستم پول بهش بدم، میگه شما داری برای 550 نفر که نمیشناسی این همه زحمت میکشی،منهم باید به شما کمک بکنم.
              آخرین ویرایش توسط M.DALAHOO؛ 2023/06/27, 01:10.

نظر

• گنجشک
                ستاره‌دار(3)
                • Jun 2022
                • 1307

ببین گنچشک جون، حالا که ایجوری شد من مجبورم یک مسله ایی را برات بگم که الان من در گیرش هستم، و انهم اینه که 33 سال پیش برادر دوست من که خلبان بود و چون اینها اهل حق بودن با درجه سرهنگی خلبانی بیرونش کردن و امد پیش من و گفت من یک جایی کار میکنم که مزرعه ودامداری بزرگی داره و سرمایه گدار میخواهد، منهم چون کار داشتم و گرفتار بودم دو میلیون پول بهش دادم و گفتم برو و چکهاشو بیار و او هم این کار را کرد و بعد از دو ماه یارو تو زرد از کار در آمد و دادگاه انقلاب در آنجا مستقر شد و 1000 نفر آنجا ریخته بودن و چون من کارم خیلی زیاد بود دیگه مدتها آنجا نرفتم تا یک روز یک خانمی یک نامه مفصل برایم نوشته بود که شما که از سرمایه گزارهای بزرگ اینجا هستی و حرفه ایی هستی چرا نمیای دخالت بکنی که من واقعآ برایم امکان نداشت که بروم. تا یک روز یک آقای مسنی آمد و گفت بیا و بعنوان مدیر تصفیه کار اینجا را تمام کن. منهم چون در جریان نبودم نمیدانستم که اینها دارند یار گیری میکنن، خلاصه رفتمو در یک مجمع قانونی به همراه دو نفر دیگر منهم بعنوان مدیر تصفیه انتخاب شدم و وقتی بعد از انتخابات من به شرکت رفتم دیدم اینها همه کارهاشان غیر قانونی است و دفاتر قانونی پلمب شده ندارند و باستناد قانون تجارت تصفیه مدتش 2 ساله که اینها 30 سال بود که آنجا بودن و گاوداری را فروخته بودند و پولش را بین خوشونیها تقسیم کرده بودند و مدارک و اسناد 400000 متر زمین خواستم که بمن ندادند، گفتم بریم سر زمین، گفتتند ما نمیایم خودت برو!!!!! منهم خودم رفتم 5 کیلومتر بعد از هشگرد و دیدم دارند آنجا را نقشه برداری و قطعه بندی 1000 متری میکنن و تعدادی زن و مرد هم بعنوان مشتری آورده بودند. که من گفتم شماها کی هستید، که یکیشون گفت شما کی هستید که من گفتم تو حق نداری از من سوال بکنی و دلاله گفت که ما با آقای ..... صحبت کرده ایم و من یک سند را فروخته ام که من گفتم بیخود کردی و به پلیس 110 زنگ زدم و پلیس 10 دقیقه بعد آمد و دلالها و آنهاییکه میخواستند یکی از 11 سند را بعنوان تعاونی بالا بکشند بیرون کردم و خانم هام که بیچاره ها فریب خانم دلال را خورده بودند، یک خانم چادر مشکی مسنی توشون بود که امد پیش من و گفت اینها یک مقدار پول از ما گرفته اند و گفتتد اینجا مال ماست و میخواهند بما بفرو شند که من بهش گفتم بهتره شما بقیه خانمها هم با خودت ببری و دیگه اینجا نیایید و او هم به خانما گفت خانمها این آقا درست میگیه زمین مال ایشون است و این دلال با خانمش میخواهند مرا گول بزنند وبریم و منهم بهشون گفتم این زمینها مال من نیست مال 550 نفر است و من یکی از آنها هستم.
                ال قصه 4 سال من با اینها صحبت کردم که با من همراهی بکنید تا این شرکت را باستناد قانون تجارت تصفیه کنیم و سهم هرکس را بدهیم دستوشون که زیر بار نرفتتند و من بتنهایی بعنوان ذینفع باستناد مواد قانونی 205، 214،217،219، 219و 220 قانون تجارت از آنها شکایت کردم و روز شنبه آینده حلسه رسیدگی به پرونده است و قطعآ من رای مثبت بنفع خودم میگیرم و 550 نفر را خوشحال خواهم کرد و روز با شکوهی برایم خواهد بود. ضمنآ تا الان چندین واسطه فرستاده اند که کوتاه ببا و بگذار باهم همه را ببریم و چون سهم شما بیشتر است شما یک سند را که چاه آب دارد و سند کشاورزی دارد و 23 هکتار است ببر. که جواب من همیشه منفی بوده و مطمنم که روز شنبه آینده حکم قاضی را بنفع خودم خواهم گرفت و مهمتر از آن اینست که 550 نفر که موقعیکه پول داده اند ، جوان بوده اند، الان زنان و مردان پیری هستند و منتطر اقدامات من و من تا الان 35 میلیون تومان از خودم برای این کار خرج کرده ام، که فقط 5 میلیون به کارشناسان رسمی دادگستری داده ام. 30 بار ساعت 7 صبح دادگاه رفته ام.باین امید که امید این 550 نفر را نا امید نکنم.
                یک مورد مشابه دارم ، اونجا هم یک پیرمرد سالخورده ای ( که البته خیلی نفوذ داره کلا نام خانوادگیشون بزرگه ) کار را دست گرفته و اسنادی هم بر علیه هیت مدیر رو می کنه ، خدا ببخشتم اما من که همه جا می گم طرف آدم خودشونه و جلو افتاده و سر و صدا می کنه که بقیه نرن شکایت کنن بگن این داره دوندگی میکنه ، تهش هم سهمش را میگیره و مصالحه می کنه ، خدا از تقصیراتمون بگذره یک دوره ای هم خودم افتادم جلو ، ( دروغ چرا که اگر شد ریل گذاری و زد و بندی هم بکنم ) بلانسبت دیدم همه بدتر از خودمن ! خیلی گرگ ترن ، (بازی واقعی واقعی گرگ واقعی ) دیگه هیچی کشیدیم کنار ، هر از گاهیم میگن یک پولی بریزین ( تمومی هم نداره ) یک مقدار از زمین های من را کم می کنند

ولی اون صندوق بزرگه واقعا ، قانون هم همه جوره مسیر را بسته ، از بالا مگر با امضاء طلایی باز بشه (نذر و دعا و خیرات هم جواب نداده تا الان ، فقط راه حل دعا نویس مونده )

نظر

• علیرضا۱۲۳
                  عضو فعال
                  • Sep 2022
                  • 2729

یک موردی که در شرکتهای سهامی خاص هست...نقل و انتقال سهام شرکت میتواند منوط بشه به اساسنامه و یا مجمع شرکت....و براحتی مدیران شرکت با یک مجمع عمومی فوق العاده میتونند این مورد رو وارد اساسنامه کنند و دست شخص سهامدار اون شرکت سهامی خاص رو ببندند در مورد فروش سهامش...و البته فروش این مدل سهام هم حتی بدون این قید و شرط هم سخت هست...با این قید و شرط مدیران که ناممکن میشه...احتمالا گنجشک درگیر همین بند در اساس نامه شده
                  مورد یا تخلفی از هیبت مدیره و مدیرعامل ندیدی در دفاتر شرکت؟ تا باحال تا شاید از اون طریق بشه صلاحیت هیبت مدیرها رو زیر سوال برد و یکم تحت فشارشون گذاشت برای خرید سهام شما
                  مثل تخلف در نقل و انتقال یک ملک...یا واریز و دریافتی‌های شرکت...یا موارد دیگه؟

نظر

• M.DALAHOO
                    ستاره‌دار (2)
                    • Apr 2022
                    • 560

یک مورد مشابه دارم ، اونجا هم یک پیرمرد سالخورده ای ( که البته خیلی نفوذ داره کلا نام خانوادگیشون بزرگه ) کار را دست گرفته و اسنادی هم بر علیه هیت مدیر رو می کنه ، خدا ببخشتم اما من که همه جا می گم طرف آدم خودشونه و جلو افتاده و سر و صدا می کنه که بقیه نرن شکایت کنن بگن این داره دوندگی میکنه ، تهش هم سهمش را میگیره و مصالحه می کنه ، خدا از تقصیراتمون بگذره یک دوره ای هم خودم افتادم جلو ، ( دروغ چرا که اگر شد ریل گذاری و زد و بندی هم بکنم ) بلانسبت دیدم همه بدتر از خودمن ! خیلی گرگ ترن ، (بازی واقعی واقعی گرگ واقعی ) دیگه هیچی کشیدیم کنار ، هر از گاهیم میگن یک پولی بریزین ( تمومی هم نداره ) یک مقدار از زمین های من را کم می کنند

ولی اون صندوق بزرگه واقعا ، قانون هم همه جوره مسیر را بسته ، از بالا مگر با امضاء طلایی باز بشه (نذر و دعا و خیرات هم جواب نداده تا الان ، فقط راه حل دعا نویس مونده )
                    خب، چرا با این پیر مرد همکاری نمیکنی، نمیشه برای موفقیت باید یک ریسکهایی هم بپذیری.

نظر

• M.DALAHOO
                      ستاره‌دار (2)
                      • Apr 2022
                      • 560

خب، چرا با آن پیز مرد همکاری نمیکنی، نمیشه که همش احتیاط بکنی، برای موفقیت باید رسکم بپذیری. حالا فرض کنیم که آتها بفهمند که شما دنبال زمینت هستی، خب بفهمند، چی میشه، بالاخره، بحث پول و امکان هرگونه اتفاقی.
                      خیال میکنی من وقتی تنها میرم سر زمین، خطر نداره، داره خیلی هم داره. ولی خب، هر که فیل خواهد باید جور هندوستان رفتنم بپذیره.

نظر

• M.DALAHOO
                        ستاره‌دار (2)
                        • Apr 2022
                        • 560

به هر حال اگر میخوای مدارک و مستندات بمن بده تا من یک دادخواست برات تنظیم بکنم و آنرا به یک دفتر خدمات قضایی ایمیل بکن وبرو آنجا تا به مجتمع قضایی محلتون بفرستند و بعد سایر قضایا و فقط نترس. من همیشه میگم دزدها باید بترسند. آنها را تحت فشار قرار بده و اصلآ نگران نباش. باحتمال زیاد میان و سعی میکنند شما را راضی بکنند تا دیگران هم این کار شما را نکنند. شب خوش

نظر

• فین
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 1158

میدونی جناب دالاهو

یک رودخانه ای بود ، ما پایینش داشتیم کشاورزی می کردیم ، یک عده ای اومدن شروع کردن به سد ساختن ، ما هم از شیر دام می دوشیدیم میدادیم بهشون بندگان خدا بودن ، حتی تو ساختن سد هم کمکشون می کردیم ، با مزد اندک ، میگفتن این سد را داریم برا شما میسازیم !

سد ساخته شد

گفتن آب پشتش برای مردم شهر هست ! راست هم میگن ، قانونی هم هست ، نمیشه هم بری ادعا کنی مردم یک شهری معترضت میشن ، مگه جمعیت دهات ما گنجشکا چند نفره

گفتیم آقاجان قبل از اینکه شما بیاین اینجا دشت و مزرعه ما بود ، داشتیم زندگیمون رو می کردیم ، بعدش شما اومدین ، حالا از آب رودخونه خودمون به خودمون نمی دین ؟

ما چیکار کنیم ، زمینمون آب می خواد مگر بدون آب میشه کشت و زر کرد

میگن تو قانون ما چیزی در مورد کشت و زر شما ننوشته ، فقط نوشته آب پشت سد را باز نکنید خکشسالی هست ( پاسخ زشتی هم امروز بهم دادن که این همه جا ، چرا نمیری جای دیگه ، بهش هم بگم د آخه بی وجودان قبل از اینکه تو بیای تو این صندوق ما سهم دار بودیم تو این خراب شده ، ناراحت میشه )

===========
                          با اینجور قوانین چه میشه کرد جناب دالاهو ؟ این آب حق زمین های من بود که دارن میگیرن میدن به شهرها و... جد در جد ما رو این زمین ها بودن
                          ----------------------------------
                          برداشت من از این صحبتهای جناب گنجشک این است که دولت یا به عبارتی وزارت نیرو یا شرکتهای وابسته به وزارت نیرو اومدند و در منطقه ایشان که از چندین نسل قبل با این آب در زمینهایشان کشاورزی می کردند سد ساخته اند و آب سد هم برای شهرستان منطقه استفاده میشود. به عبارتی ایشان دنبال حقابه اجدادی خود از این سد هستند که به نظرم اینگونه موارد در کشور ما جواب نمی دهد و عملا ایشان نمی توانند به حقی که فکر می کنند کاملا برای ایشان است برسند.

نظر

• M.DALAHOO
                            ستاره‌دار (2)
                            • Apr 2022
                            • 560

سلام و صبح شما و همه عزیزان به خیر؛سایرین
                            من یک سوال از شما دارم، وقتی در میان زمینهای شما جاده میکشند، مگر نه اینست که ظبق تعزفه ایکه وزارت راه دارد باید به شما خسارت بدهد، و همین قانون در مورد خط لوله آب رسانی و گاز رسانی هم هست. حالا اینها برای آب رسانی به منظور شرب، گنچشک و سایرین را از ارتزاق محروم کرده اند. خب، وزارت نیرو مثل هر وزارت خانه دیگری که پروژهای عمرانی اجرا میکند، قانون دارد و موظف است که فقط ظبق تعرفهایکه برایش تعریف شده خسارت بدهد و اگر ندهد میشود باستناد همان قانون ازشون شکایت کرد.
                            این جوریکه من متوجه شدم مثل اینکه سپاه کارفرمای سد بوده. این موضوع خسارت به زیان دیدگان هیچ ربظی به کار فرما و مجری طرح ندارد.
                            من همانطوریکه قبلآ خدمت شماها عرض کردم ( در موضوع فلوله) باجناق من همین الان مجری طرح پروژه آب رسانی به همدان است و بمن گفت که طبق برنامه بایستی حد اکثر تا پاییز پروژه تمام شود و تحویل دهیم. و دیروز بخاطر سرمایه گداری بیشتر در فلوله و......ازش خواستم که لیست کلیه پروژهای امضا شده، در دست اجرا و در حال چانه زنی و نهایتآ امضا برایم بفرستد. ضمنآ من همین الان در مورد مشخص گنچشک ازش سوال میکنم که اساسآ برنامه شما در این گونه موارد چطوری است. ضمنآ من پریروز تلویحآ عرض کردم که کل پروژهای آبرسانی دست قرارگاه خاتم است و چون باجناق من بعد از بازنشستگی با آنها کار میکند، قطعآ در جریان سیاست آنها در این خصوص هست و بمن میکه، تا قبل از شروع بازار من به شماها عرض میکنم که اصولآ در این مورد خاص ( ابرسانی ) سیاست آنها چطوری است و خارج از قوانین ومقررات در مورد گنجشک عزیز چه کار بکنبم و ایشان چه کمکی میتواند بما بکند. شاد و تندرست باشید.

نظر

• MOSTAFAVI
                              ستاره‌دار(1)
                              • Jun 2012
                              • 5633

ریکاوری

نظر

• Davar
                                عضو فعال
                                • May 2017
                                • 3098

می دونید جناب
                                راهکارش اینه

نیاز به کمی از خود گذشتگی داره
                                باید مثل پدرتون که مردم رو جمع کرد توی صندوق و ازشون سرمایه گرفت و تعاونی رو راه انداخت
                                دوباره باید مردم رو جمع کنی
                                منتها این بار نه برای سرمایه جمع کردن از مردم، چونکه قبلا هر چی آبرو بوده، توسط پدرشما خرج شده
                                باید مردم رو جمع بکنی که راههای تغذیه صندوق رو ببندن و منابع ورودی صندوق رو خشک بکنن

یا باید مردم رو ترغیب بکنی که منابعشون رو از صندوق بکشن بیرون.

وقتی صندوق سودی نداشته باشه یا برشکست بشه و دیگه نتونن کنترلش بکنن خود به خود ولش میکنن بره.

باید قید دوزار سودت از صندوق رو بزنی .
                                آخرین ویرایش توسط Davar؛ 2023/06/27, 10:21.

نظر

در حال کار...
                                X