اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • علیرضا۱۲۳
    عضو فعال
    • Sep 2022
    • 2729

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

معنا درمانی یا لوگوتراپی هم جالب هست...بنیانگذار این روش درمانی...ویکتور فرانکل بود...یک کتاب جالب هم داره ..انسان در جستجوی معنا...سرگذشت خودش هست در اردوگاه نازی ها
    کم هم روانشناس مشهور یهودی نداشتیم...آدلر...فروید...فرانکل...یونگ هم یادم نیست یهودی بوده یا نه...اما بهر حال فرانکل بخاطر یهودی بودنش مجازات شد و به اردوگاه نازی ها فرستاده شد...اتفاقات اون اردوگاه و مشاهداتش باعث توجه فرانکل به معنا درمانی شد

نظر

• EURASIA
      عضو فعال
      • Jan 2022
      • 1253

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
      معنا درمانی یا لوگوتراپی هم جالب هست...بنیانگذار این روش درمانی...ویکتور فرانکل بود...یک کتاب جالب هم داره ..انسان در جستجوی معنا...سرگذشت خودش هست در اردوگاه نازی ها
      کم هم روانشناس مشهور یهودی نداشتیم...آدلر...فروید...فرانکل...یونگ هم یادم نیست یهودی بوده یا نه...اما بهر حال فرانکل بخاطر یهودی بودنش مجازات شد و به اردوگاه نازی ها فرستاده شد...اتفاقات اون اردوگاه و مشاهداتش باعث توجه فرانکل به معنا درمانی شد
      دقیقا همین طور است

معنا به حدی مهم است

که اکثر فلاسفه اعتقاد دارند

کل زندگی در دو چیز خلاصه میشه

اصل لذت و اصل معنا

لذت یعنی استفاده ار خوشی ها

و معنا یعنی کارما

یعنی درد بردن برای به وجود اوردن برای دیگران. مثل اختراع و کارافرینی و نوشتن کتاب و کارگر خوب بودن و ....
      زنده باد ازادی حقیقت دانش و سپس پیش به سوی پیشرفت

نظر

• b4city
        عضو فعال
        • Nov 2020
        • 4097

چی داری بهم میبافی و نتیجه میگیری...کی چیکار به شما داشت!!!؟؟؟؟قمه و چاقو هم تا حالا دست نگرفتم...منظورم این بود وقتی این همه نکبت و بدبختی و ویرانی هست مسبب چه کسانی هستند؟
        چرا تا یک نفر حرف میزند ...میزنید به دشت کربلا!!!چیکار به پدر مرحوم شما دارم؟خدا پدرت رو رحمت کنه و بیامرزه...تو رو جر بدم که چی بشه؟بحث رو اول بفهم سر چی بوده بعد موضع گیری کن
        میگم یک بحث روشن فکر مآبانه راه افتاده چرخه خشونت رو متوقف کنید...توقف این چرخه خشونت وقتی اتفاق می‌افته که دلایلش مشخص بشه...حرف من این هست...حالا شما مخالفی...باش...نه قراره من تو رو جر بدم...نه تو منو جر بدی....اون قمه و چاقو هم مشخصه برازنده چه طیف آدم با چه نوع سطح فکریه
        پرهیز از خشونت را من پیشنهاد دادم و هنوزم نفهمیدی که منظور من چی بود
        و کسی هم باهات کار نداشت . با کامنت من در تاپیکی دیگر که نه روی سخنم با تو بود و نه شخصی خاص ، اومدی در تاپیکی که من قصد حضور نداشتم متلک پروندی در حالی که حضور ندارم

همون نطفه شاه هم که امامزاده شما ها است و قبله گاهتون شده داره از پرهیز از خشونت میگه . یه جوالدوز هم به اون بزن و بهش بگو بردی و خوردی و حالا داری چی میگی؟

و هنوزم متوجه نیستی وقتی میگی خوردند و بردند و فلان و اسم پرهیز از خشونت بکار میبری قطعا مرا هم وسط سیبل قرار دادی چون من بر این موضوع بیشترین مانور را دارم

قمه و چاقو برازنده تو و هم پیاله هات است . طیف استبداد پرست دیگه مشخصه چه تیپی است و روز به روز بیشتر و بیشتر داره هنرهاش رو میشه ، دیگه واکس نزن اقا و برازنده خودت را پاس نده اینطرف

قطعا و بدون تردید ، شک ندارم امثال تو اگر به قدرت برسند بدتر از هر بدی های ناممکنی را صورت میدهند . کاملا مشخصه
        تمام ادم های روی کره زمین کم یا زیاد امکان دیکتاتور شدن دارند مگر اینکه رفتار و گفتارشون در حد حداقلی چیز دیگری عیان کند که حتی شماها همینم نمیتونید ظاهرش را حفظ کنید

اصلا حرف امثال تو چیه . اینه که چرا زندگی شخصیتون بهتر از اینی که هست نیست و اعتراف هم میکنید
        وضعم خوبه و میتونم برم خارج ولی ... کل حرف شما همینه که چرا زندگی خودتون بهتر نیست یا اینطوری است که الان هست

زندگیتون تغئیر کنه شما هم تغئیر میکنید

نظر

• b4city
          عضو فعال
          • Nov 2020
          • 4097

در اصل توسط گنجشک پست شده است View Post
          درود جناب بیفور

حقیقتش از مطالب شما هیچوقت خوشم نمی آمد و قلمتان قابلیت تند خوانی ندارد برای بنده

اما بعداً متوجه شدم دیدگاه درستی دارید

========

و این خیلی خوبه که اینجا بحث میشه ، حتی با خشونت ، ( البته بشرطی که پشتش دوستی باشه ) واژه عقده ای بودن را هم نامناسب نمی بینم ( من خودم یک عقده ای کامل هستم ، تقریبا تمام مردم کشور عزیزم عقده ای هستند

ببخشید.
          درود
          درست میگید ولی بحث اینه که اگر مخالف سیستمی سیاسی خودش هم عقده ای باشه ، دقیقا داره از چی انتقاد میکنه ؟!!!
          با این عقده هائی که خیلی زیاد اینجا دیده میشه ، شما دقیقا میتونید به کدام عقده ای و از چه جنس عقده ای اعتماد کنید که بهتر از بقیه باشد ؟
          بحث مشکلات و نا کار امدی و هر چی شما بگی در سیستم سیاسی فعلی که به قول معروف اظهر من الشمس است در این بحث و تفاوت نظری نیست

اصلا بحث مقایسه قبل و الان نیست
          اصلا کاری به الان ندارم . دولتها را کاری ندارم
          بابا جان حرف من از اول بر این بود که از گذشته بیرون بریم و اینقدر حرص و بغض و کینه تلمبار نکنیم بهتر نیست و ایا این بغض و کینه ها حاصلی دارد ؟. خشونت کلامی و بغض و ... بر سر انقلابی ها بود

من اگر قرار باشه خودم سرتا پا عقده و کینه شتری و نفرت و خشم همه جانبه باشم چطور میتونم نسبت به ادم های چند دهه قبل قضاوت کنم و بتونم درست قضاوت کنم ؟ اصلا این حق را دارم ؟
          من اگر قرار باشه تمام حرفم این باشه که چرا زندگی شخصی من در این سیستم فعلی اونطور که دلم میخواد نیست ، ایا میتونم به رفتار و کردار دیگران ایراد بگیرم ؟
          ای بابا .... خب یه پل باید من از خودم درست و حسابی رو کنم و نشون بدم تا بتونم سراغ 32 تا دیگه را بگیرم

اکثر اینهائی که فقط غر غر و اهانت میکنند و از زمین و زمان شاکی هستند و ... یه کامنت انسان دوستانه بر مبنای حقوق بشر و اخلاق اجتماعی نیکو ندارند
          اقا یه برگ خودت رو کن

تو که هیچی نداری برای گفتن ، چنته ات خالی خالیه در حدی که حتی موافق خشونت و خون ریختن و مرگ و فلان بیسیاری ، تو خودت تمام قد طرفدار استبداد هستی
          اصلا به چه روئی میتونی در مورد ادم های 45 سال قبل اظهار نظر کنی
          وقتی من به مردی که سن پدرم است یا حتی بزرگ تر از پدرم و به گفته خودش 75 ساله اینطور بی رحمانه میتوپم چون فقط باهاش اختلاف نظر دارم ... دارم به چی انتقاد میکنم ؟ اصلا حرف من چیه ؟

نظر

• b4city
            عضو فعال
            • Nov 2020
            • 4097

ادامه ...
            مثل همون ترامپ امامزاده شون ... یه لمپن تمام عیار ، شخصیتی دون پایه و لوده اجتماعی و چاله میدونی ، ضد زنی در حد هولناک و خود شیفته ، با ده ها پرونده فساد و جنسیتی و خوردن حق و حقوق کارگر و فرار مالیاتی و انواع ناهنجاری های دیگر ، کلکسیونی از پلیدی ها به انضمام پرونده های قضائی فعلیش
            این بشر شده امامزاده بخش بزرگی از استبداد پرستان

کسی که قبلا هم گفتم از سالها قبل از جوانیش تا دوره 4 ساله ریاست جمهوریش ، یه اظهار نظر انسان دوستانه ، گفتار یا کرداری بر مبنای اخلاق اجتماعی ، حقوق بشری ... هیچی هیچی از این بابا ثبت نشده نه گفتار و نه کردار
            طرفداری از این بابا معنیش چیه ؟ تو خود بخوان حدیث مفصل از این مجمل

این فقط یک مثال بود

نظر

• afshinamin
              عضو فعال
              • Jul 2013
              • 4495

اولا لعنت بر ترامپ پسرخاله مون که نیست.ممکنه باهاش انطباق منافع پیدا کنیم
              ثانیا هر جنایتی شده و میشه در حال حاضر انقلابیون سابق و فعلی در آن شریک جرم هستند در دنیا و اخرت.اینو دیگه نمیشه انکار کرد یابا آب زمزم هم شست

نظر

• afshinamin
                عضو فعال
                • Jul 2013
                • 4495

اولا لعنت بر ترامپ پسرخاله مون که نیست.ممکنه باهاش انطباق منافع پیدا کنیم.همون از خلخالی جان و مسعود رجوی جان تان و....بقیه تون اقدامات حقوق بشری و فلسفه و دانش و جنتلمنی و غیر چاله میدانی و غیرلمپن ثبت شده برای عالم و آدم کافیه!!!
                ثانیا هر جنایتی شده و میشه در حال حاضر انقلابیون سابق و فعلی در آن شریک جرم هستند در دنیا و اخرت.اینو دیگه نمیشه انکار کرد یابا آب زمزم هم شست

نظر

• EHSANI
                  ستاره‌دار(3)
                  • Sep 2020
                  • 2094

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
                  شخصا تیپ شخصیتی معمار رو دارم(منطقی شهودی قضاوتی و درونگرا) که کمترین درصد رو داره بین تیپهای 16 گانه و کمیاب هست (1.6درصد در مردان 1درصد در زنان)بنابراین رفتار و اخلاقای خاص خودم رو هم دارم که هرکسی نمیتونه تحمل کنه متاسفانه و منم با هر کسی دوستی شکل نمیدم و نمیتونم کنار بیام(متاسفانه یا خوشبختانه) که خب همین قضیه مثلا تو کار و شغل خیلی من رو اذیت میکنه...
                  درود بزرگوار
                  با اجازه اساتید حاضر ،
                  هر تیپ شخصیتی اگه شغل مناسب خودشو داشته باشه
                  میتونه بیشتر از سایرین در اون موفق باشه.

اختصاصاً در مورد بورس ،
                  هر تیپ شخصیتی ، بهتره سبد مخصوص خودش رو داشته باشه.
                  فکر میکنم ادراکی بهتر از قضاوتی میتونه نوسانگیری کنه.
                  تیپ شما هم میتونه تحلیلگر موفقی باشه .
                  بعضی تیپها بهتره اصلاً توی بورس نباشند...

اساتید لطفاً سبد و سبک سرمایه‌گذاری مناسب هر تیپ را بحث کنید.
                  با تشکر
                  نگرش ، همه چیز است .

نظر

• علیرضا۱۲۳
                    عضو فعال
                    • Sep 2022
                    • 2729

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                    پرهیز از خشونت را من پیشنهاد دادم و هنوزم نفهمیدی که منظور من چی بود
                    و کسی هم باهات کار نداشت . با کامنت من در تاپیکی دیگر که نه روی سخنم با تو بود و نه شخصی خاص ، اومدی در تاپیکی که من قصد حضور نداشتم متلک پروندی در حالی که حضور ندارم

همون نطفه شاه هم که امامزاده شما ها است و قبله گاهتون شده داره از پرهیز از خشونت میگه . یه جوالدوز هم به اون بزن و بهش بگو بردی و خوردی و حالا داری چی میگی؟

و هنوزم متوجه نیستی وقتی میگی خوردند و بردند و فلان و اسم پرهیز از خشونت بکار میبری قطعا مرا هم وسط سیبل قرار دادی چون من بر این موضوع بیشترین مانور را دارم

قمه و چاقو برازنده تو و هم پیاله هات است . طیف استبداد پرست دیگه مشخصه چه تیپی است و روز به روز بیشتر و بیشتر داره هنرهاش رو میشه ، دیگه واکس نزن اقا و برازنده خودت را پاس نده اینطرف

قطعا و بدون تردید ، شک ندارم امثال تو اگر به قدرت برسند بدتر از هر بدی های ناممکنی را صورت میدهند . کاملا مشخصه
                    تمام ادم های روی کره زمین کم یا زیاد امکان دیکتاتور شدن دارند مگر اینکه رفتار و گفتارشون در حد حداقلی چیز دیگری عیان کند که حتی شماها همینم نمیتونید ظاهرش را حفظ کنید

اصلا حرف امثال تو چیه . اینه که چرا زندگی شخصیتون بهتر از اینی که هست نیست و اعتراف هم میکنید
                    وضعم خوبه و میتونم برم خارج ولی ... کل حرف شما همینه که چرا زندگی خودتون بهتر نیست یا اینطوری است که الان هست

زندگیتون تغئیر کنه شما هم تغئیر میکنید
                    دیگه خیلی داری چرت و پرت میگی...یعنی چند باری هم گفتی نطفه شاه قبله گاه ما هست و نمیدونم اسپرم پرست هستید...بنده اصلا طرفدار خاندان پهلوی و رضا پهلوی نیستم....البته همون پهلوی هم از سر چهار تا آدم مثل شماها زیاد بود....یکبار صحبت شد گفتم سیستم پادشاهی مشروطه بیشتر تناسب داره با قومیت و فرهنگ‌ما..بعد هم گفتیم تمکین میکنیم از رای اکثریت...تو اینقدر هنوز فهم نداری که همین حرفهای شما خشونت طلبی هست....‌‌همین بر چسب زدن ها خودش خشونت کلامی هست...بعدمیای آروق روشن فکری و پرهیز از عدم خشونت میزنی....دیدگاه امثال تو از خشونت منطبق بر دیدگاه خشونت حکومتی است...اونها هم وقتی مردم تو خیابون می‌ریزند...میگند وامصبتا....خشونت نباشه ...اغتشاش نباشه
                    اما هنوز درک این مطلب رو ندارید که ریشه این خشونت در گذشته است...باید تاریخ را ورق زد و دید چه بر سر این مردم اومده که درصد خشونت بالا رفته در جامعه ما....کل مملکت رو داره گند بر میداره...این جماعت آروق روشن فکر عدم خشونت میزنند...چه ربطی داره اصلا....اصلا مملکتی تا چند سال دیگه در کار نیست..حرف از پرهیز از خشونت میزنید..انگار مردم در جایگاه بروز خشونت هستند...حالا امثال من از فردا خشونت نداشته خود رو کنار میگذاریم ببینیم چه تغییر حاصل میشه!!!؟؟؟ واقعا من نمی‌فهمم حرف امثال تو چیه!؟
                    جایگاه خشونت تو این جامعه بر میگرده به عده قلیل چند درصدی جامعه که هر دفعه یک حرف میگذارند تو دهن شما مثل آب نبات چوبی که دست بچه میدهند چند صباحی فکرتون مشغول باشه و لق لق دهنتون فراهم باشه
                    چند وقتی هم هست شعارهای پرهیز از خشونت میدهند...تا ببینیم چه خوابی دیدند برای مردم
                    درضمن بنده تمایلی به بحث با شما ندارم...بحث ما نتیجه ای نداره....اصلا شما درست میگی...حق با شما بود...اشتباه از بنده بود
                    یا حق
                    ا
                    آخرین ویرایش توسط علیرضا۱۲۳؛ 2023/06/30, 07:31.

نظر

• Auschwitz
                      عضو فعال
                      • Nov 2020
                      • 443

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                      ادامه ...
                      مثل همون ترامپ امامزاده شون ... یه لمپن تمام عیار ، شخصیتی دون پایه و لوده اجتماعی و چاله میدونی ، ضد زنی در حد هولناک و خود شیفته ، با ده ها پرونده فساد و جنسیتی و خوردن حق و حقوق کارگر و فرار مالیاتی و انواع ناهنجاری های دیگر ، کلکسیونی از پلیدی ها به انضمام پرونده های قضائی فعلیش
                      این بشر شده امامزاده بخش بزرگی از استبداد پرستان

کسی که قبلا هم گفتم از سالها قبل از جوانیش تا دوره 4 ساله ریاست جمهوریش ، یه اظهار نظر انسان دوستانه ، گفتار یا کرداری بر مبنای اخلاق اجتماعی ، حقوق بشری ... هیچی هیچی از این بابا ثبت نشده نه گفتار و نه کردار
                      طرفداری از این بابا معنیش چیه ؟ تو خود بخوان حدیث مفصل از این مجمل

این فقط یک مثال بود

درود بیفور عزیز
                      بهتر نیست ی کم از عقده هات و بدگوی هات نسبت به این ترامپ کم کنی به هر حال شما شرایط حاکم بر دوران بچگی و الان دونالد رو که کامل بهش اشراف نداری. زیاد بهش نتوپ.
                      فکر کن دونالد هم یکی مثل قهرمانان دهه ی 50 و سالهای پر فروق/فروغ 57 تا حالاست.

نظر

• M.DALAHOO
                        ستاره‌دار (2)
                        • Apr 2022
                        • 562

با سلام به همه عزیزان
                        مطلب زیر را که نقل میکنم بیان یک رخداد در سال 1355 ست که توسط یکی از عمال نظام گذشته صورت گرفت و توله 60 ساله بیکاره و بدون هیچ گونه دانشی که 45 سال است در مهد بزرگترین، معتبرترین و قدیمیترین ( هاوارد تآسیس 1634) دانشگاهای دنیا به زندگی انگل وارش را بمانند پدرش در سویس که نتوانست هیچ مدرک تحصلی جز خانم......که آنم اردشیر زاهدی به گفته خودش اول خودش تست میکرد و بعد تحویل ایشان میداد، حتی فرح را، کسب کند!!!!! و این توله هم بمانند پدرش آنقدر کم هوش و بی دریایت است که با کسب اعتبار از آقای دکتر اسماعیلیون ( که بخاطر فاجعه زدن هواپیما مسافر بری!!!!! با قدرت و دریایت کم نظیری توانست پرونده این جنایت هولناک که منحصر به جمهوری اسلامی را به دادگاه ببرد و ثبت بکند)، ( گرچه خیلی کوتاه) خود را مطرح کند و آنهم بخاطر خود برتز بینی و بهره هوشی کم (عین پدرش)، در حلسه دوم از اوباشان و قاتلان و توله های شعبان بی مخ، پری بلنده و هفت کچلان و رمضان یخی و.......بسر کردگی ثابتی رذل، قاتل رو نمایی کرد.
                        و اما راجع ّبه آن رخ داد، شرکتی که من در سالهای 50 در آنجا کار میکردم و در سال 56 به شعبه تحقیقاتی آن در نورت کارولاینا رفتم، در کوچه بیستم خیابان شاه عباس ( قاتم مقام کنونی بود) و در آنرمان خیابان شاه عباس بخشی از آن که بین میدان شعاع و خیابان شهید بهشتی مرکز بوتیکها و برندهای معتبر جهانی از جمله کفش شارژ جردن در آنجا بود که نزدیک شرکت ما بود و یک روز بعد از ظهر صدای شلیکی بگوش رسید و ما هم بطرف آنجا رفتیم ودیدیم جوانی غرقه در خون و مرده در کف مغازه است و آقای ثابتی!!!!! اسله بدست با غرور تمام ایستاه و بدون هیچ دلیل ومردکی میگفت که او بزنم نگاه کرد!!!!! و منهم او را کشتم!!!!! این مردک نو کیسه ( از قبل آدم کشی برای راحتی خیال شاهش) با افتخار از جنایتش تعریف میکرد و وقتی پلیس آمد رفت جلو وبا نخوت تمام به پلیسه کارتش را نشان داد و بهش دستور داد که زودتر نعش این مردک را از اینجا ببرید تا خانم من خریدش را بکند.
                        این یکی از برآمده گان نظام کودتاه بود، که توله نادانش شاه، چون فکر میکرد که بسرعت شاه میشود، در گردهمایی دوم که (با اهمت و اعتبار دکتر اسماعیلیون ) تشکیل میشد. از آن قاتل صدها جوان شایسنه این کشور رنج دیده، رونمایی کرد، و بعد از آن دکتر اسماعیلیون متوجه شد که دارد بازیچه آن قاتل و ارباب نالایقش میشود که بدون تآمل گروه را ترک کرد، قبل از اینکه بیشتر از آن از اعتبارش توسط آن ساواکی کنهه کار قاتل استفاده نشود و در این رابطه پیامها و تلفهای زیادی باو شده بود، که یکیش خودم بودم ( چون ایشون هم استانی من است و مفصل با او صحبت کردم و گفتم دارد ازت سو استفاده میشود، بیش از این باینها اجازه نده از اعتبار مردمیت استفاده بکنند و اعتبارت را خدشه دار نکن. که............و در جریانش هستید. شاد و تندرست باشید
                        آخرین ویرایش توسط M.DALAHOO؛ 2023/06/30, 09:43.

نظر

• دکترزیبایی عروق
                          ستاره‌دار(9)
                          • Sep 2020
                          • 630

نفس شیطان نام دیگر اسکوپولامین است، مخدری که تأثیرات مخربی دارد و حتی به ماده مخدری که زامبی می‌کند نیز شهرت دارد.
                          وقتی در تابستان ۲۰۲۰ اخباری از استفاده مکرر از نفس شیطان در پاریس منتشر شد، بسیاری از رسانه‌ها همچنان نمی‌دانستند این ماده مخدر واقعی است یا اینکه با یک خبر جعلی آن‌هم از نوعِ وحشتناک آن سروکار دارند. اما برای رسانه‌ها و نهادهای قانونی و دولتی که به خوبی با واقعیت آشنا بودند، این سوال جور دیگری مطرح بود، اینکه آیا نفس شیطان ترسناک‌ترین ماده مخدر جهان است؟
                          خانواده گیاهان گل‌داری که نفس شیطان از آن‌ها به دست می‌آید، مدت‌ها است با نام‌های رنگارنگی شناخته می‌شوند، از ناقوس جهنم، شیپور شیطان، شیپور فرشته، بنگ دانه، نیلوفر سفید، تاتوره و غیره. با این حال، نامی که برای این درخت مناسب‌تر است، همان نامی است که در کلمبیا به آن شهرت دارد، یعنی درخت بوراچرو. بوراچرو به زبان اسپانیولی به معنای «مستی زیاد از حد» یا ساده‌تر درختی با خاصیت «مست‌کننده» است.
                          این گیاه با این نام نسبتا عجیب به هرچیزی جز یک گیاه ترسناک شبیه است. این درختان و درختچه‌ها معمولا ارتفاعی بین کمتر از ۳ تا حتی ۹ متر دارند و دارای برگ‌های سبزِ پهن و گل‌های ظریف شیپوری به سمت بالا یا پائین مانند ناقوس هستند. گل‌های این گیاه نیز معمولا به رنگ‌های سفید، زرد، صورتی و بنفش شکوفا می‌شوند.
                          غلاف‌ خاردار گیاه تاتوره باز می‌شود تا دانه‌های درون آن نمایان شود.
                          برخلاف غلاف‌های خاردار گیاه- بخش دیگری که مخدر نفس شیطان از آن گرفته می‌شود و دست‌کم ظاهرا حس خطر را به بیننده منتقل می‌کند- گل‌های باعث شده‌اند تا خاصیت سمّی گیاه تا حد زیادی پنهان بماند. این گیاهان با کاربردهای شوم خود در بخش‌های زیادی از جهان عمدتا در آمریکای شمالی و جنوبی شکوفا می‌شوند و معمولا از چشم تمام مردم به جز مأموران باتجربه و ماهر پنهان می‌مانند. در کلمبیا این خود مأموران باتجربه هستند که از گل‌ها و دانه‌های این گیاه پودر سفید بی‌بو و بی‌مزه‌ای تهیه می‌کنند تا از آن استفاده‌های غیراخلاقی کنند.
                          تاریخچه نفس شیطان
                          امروزه شاید کلمبیایی‌ها در استفاده شرورانه از نفس شیطان سرآمد در دنیا سرآمد باشند، اما اولین کسانی نیستند که متوجه خاصیت‌های این مخدر برای صدمه زدن به دیگران یا حداقل مجبور کردن آن‌ها به انجام کارهایی که می‌خواهند شدند.
                          درباره اجبار باید گفت، اندکی پس از اینکه آلبرت لادنبرگ، دانشمند آلمانی در سال ۱۸۸۰ موفق به گرفتن اسکوپولامین از بوراچرو شد، پزشکان و سازمان‌های دولتی به فکر استفاده از آن به عنوان نوعی «سِرُم حقیقت» افتادند. بنا به گزارش‌های موجود در سازمان جاسوسی سی‌آی‌ای، خود اصطلاح سرم حقیقت برای اولین‌بار در گزارش یافته‌های دکتر رابرت هاوس در سال ۱۹۲۲ به کار رفت. دکتر هاوس متخصص زنان و زایمان در تگزاس بود که به عنوان اولین نفر از اسکوپولامین برای بازجویی زندانیان استفاده کرد.
                          پس از اینکه آزمایش‌های ابتدایی دکتر هاوس برای گرفتن اطلاعات از زندانیان موفقیت‌آمیز بود، ده‌ها مقاله در این مورد به چاپ رساند تا مفهوم شبه‌جادویی به نام سرم حقیقت برای همیشه وارد متون علمی و پس از آن فرهنگ عامه شود. سی‌آی‌ای پس از تحقیقات هاوس اعلام کرد، شواهدی در دست دارد که نشان می‌دهد، برخی از مأموران پلیس به طور متناوب و به کرات از آن استفاده کرده‌اند
                          با این حال، وقتی به نتایج یافته‌های دکتر هاوس برگردیم متوجه می‌شویم او در جایی در مورد یکی از سوژه‌های آزمایش که به او اسکوپولامین داده بود، ذکر می‌کند: «شخص قادر به دروغ گفتن نیست» و همین‌طور «توانایی تفکر یا استدلال» را نیز ندارد. بنابراین با این یافته، بر توانایی این ماده مخدر برای بیرون کشیدن اطلاعات قابل‌اعتنا از زندانیان نیز خط بطلانی کشیده شد.
                          در حالی که ممکن است سازمان‌های دولتی و مجریان قانون علاقه خود به اسکوپولامین را از دست داده باشند، همچنان برخی از مقامات بی‌اخلاق مخفیانه در حال آزمایش پتانسیل‌های بالقوه‌ی آن بودند. تصور می‌شود سی‌آی‌ای و اتحاد جماهیر شوروی در بازجویی‌های خود در دوران جنگ سرد به‌طور گسترده‌ای از مخدر اسکوپولامین استفاده کرده‌اند. در همین حال، شواهد قطعی از این استفاده‌ها در چکسلواکی سابق وجود دارد.
                          حتی پیش از جنگ سرد، این دانشمند بدذات آلمان نازی، دکتر یوزف منگله بود که از این مخدر برای آزمایش‌های مخوف خود بر روی اسیران استفاده کرد. هرچه در تاریخ عقب‌تر برویم، داستان‌های ترسناک‌تر و شوم‌تری از نفس شیطان پیدا می‌کنیم. مشهور است دکتر هاولی هاروی کریپن، پزشک آمریکایی- بریتانیایی که در سال ۱۹۱۰ به جرم قتل و مثله‌کردن همسرش به دار آویخته شد از اسکوپولامین (که در دُزهای بالا مرگبار است) استفاده کرده بود.
                          دکتر هاولی هاروی کریپن در سال ۱۹۱۰ به جرم قتل همسرش با اسکوپولامین به دار آویخته شد.
                          با این حال، تاریخچه اسکوپولامین به خیلی دورتر از این برمی‌گردد. یونانیان باستان از انواع بنگ‌دانه هم برای خواص تفریحی و هم خواص دارویی و آرام‌بخشی استفاده می‌کردند. مردمان فرهنگ‌های مختلف از سراسر اروپا و آسیا نیز از بنگ‌دانه در نوعی جوشانده‌ی توهم‌زا در دوران‌های مختلف تاریخی تا حتی عصر برنز استفاده می‌کردند. جادوگرانی که در طی دوران تفتیش عقاید اسپانیا محاکمه شدند نیز ظاهرا از بنگ‌دانه به عنوان ماده‌ اولیه‌ی جوشانده‌ها و معجون‌های خود استفاده کرده بودند.
                          شایعات تکان‌دهنده‌ای نیز وجود دارد که از معجون‌های حاوی اسکوپولامین برای برخی از مراسم‌های زنده‌به‌گور کردن استفاده ‌شده است. در واقع آن‌طور که از برخی سوابق شفاهی دانسته می‌شود، در برخی از قبایل آفریقا و آمریکای لاتین مرسوم بود بعد از مرگ رئیس قبیله، همسر و خدمتکاران او را نیز همراهش دفن کنند. به همین منظور گورهای عظیمی حفر می‌شد و به تمام نفراتی که قرار بود زنده‌زنده دفن شوند معجون توهم‌زا خورانده می‌شد تا با پای خود وارد گور شوند. از کلمبیای پیش از استعمار نیز اخبار هولناک این چنینی در دست است. طبق این اخبار رهبران جدید با خوراندن اسکوپولامین به همسران و معشوقه‌های رهبران مخلوع آن‌ها را وارد گورهای جمعی می‌کردند.
                          پزشک و دانشمند بدنام آلمان نازی یوزف منگله در برخی از آزمایش‌ها و بازجویی‌های خود از نفس شیطان استفاده کرده است.
                          چنانچه ملاحظه کردید هرچقدر در تاریخ عقب‌تر رفتیم دیدیم که اسکوپولامین همچون چشمه‌ی جادویی در بسیاری از داروهای نیروزا، معجون‌ها، مخدرها و سموم به کار رفته است. به همین ترتیب، ناگزیر روزی فرامی‌رسید که این ترکیب خطرناک به روش تبهکاران کلمبیایی هم مورد استفاده قرار گیرد.
                          تأثیرات اسکوپولامین
                          اثرات اسکوپولامین یا نفس شیطان به خلوص و مقدار مصرف (دُز) مخدر بستگی دارد. اسکوپولامین به لحاظ پزشکی یکی از ترکیب‌های ضروری برای انواع داروها از جمله آرام‌بخش‌ها، مسکن‌ها، بی‌حس‌کننده‌ها، آنتی‌هیستامین‌ها و همین‌طور داروهایی که برای بیماری مسافرات و تهوع تجویز می‌شوند است. در همین حال از این ترکیب شیمیایی برای خشک کردن بزاق پیش از عمل جراحی و آرام کردن انقباض و گرفتگی‌های عضلانی هم استفاده می‌شود.
                          به نقل از وب‌سایت Drugs.com، اما زمانی که این گیاه در دُزهای بالاتر مصرف شود، می‌تواند هر فردی را کاملا به تلقین آسیب‌پذیر کرده و حافظه‌اش را خدشه‌دار کند. به عبارت ساده‌تر، فرد با مصرف نفس شیطان تبدیل به یک زامبی‌ و فرد گوش‌ به فرمان می‌شود. نفس شیطان برای مجرمان و تبهکاران برای کمک به تعرض جنسی و سرقت به کار می‌رود و اثرات آن می‌تواند فرد را برای چندین روز بیهوش کند و مقادیر بالای این مخدر هم باعث مرگ قربانی می‌شود.
                          اسکوپولامین انتقال‌دهنده‌های عصبی مخصوص حافظه کوتاه‌مدت مغز را مسدود می‌کند. به این ترتیب، زمانی که فرد تحت تأثیر مخدر نفس شیطان است مغزش هیچ اتفاقی را ثبت نمی‌کند. برای همین هم وقتی قربانی به‌هوش می‌آید اساسا هیچ چیزی از اتفاقاتی که افتاده را به یاد نمی‌آورد.

[COLOR=#ff0000]از خموشی گل میخانه شادی وعشق[/COLOR]/ [COLOR=#b22222]از سکوت ساقی و از مرگ جام[/COLOR]/ [COLOR=#0000cd]از نوای سرد یک دوردی کش افتاده پای میکده[/COLOR]/ از عزای شیشه می ترسد دلم..................می ترسد دلم..............

نظر

• امیدازاد
                            عضو فعال
                            • Sep 2020
                            • 3750

...سلام ودرود ..خدمت همه ..اینجا صحبت هایی مطرح میشه که ادم بیشتر از اینکه از خود مطلب تعجب کنه از نویسنده اش تعجب می کنه
                            ...پهلوی بدبخت سی سال بیشتر سلطنت یا حکومت نکرد..هفتادساله ازهمه طرف راست ودروغ وواقعیت و توهم رو به هم می بافند که تخریبش کنند !!از فسادمالی و جنسی و سیاسی تا هرچی که به ذهن ناسالم برسه !!
                            اخه مگر محمدرضاشاه امام معصوم بود؟؟کی همچی ادعایی داشته ؟؟اصلا داریم ادمی رو که اشتباه نکنه ؟؟
                            بقیه رو عقده ای میخونید !!پنجاه ساله دست از شاه برنداشتید به هربهانه ای مرده و زنده اش رو در گور می لرزونید بازهم ارضا نشدید؟
                            شماها که ول کن هفتاد سال قبل نیستید و خوتون رو خونخواه و دادخواه هفتاد سال قبل میدونید چرا به دیگران اجازه و حق پرسش و چون و چرا در مورد چهل سال قبل رو نمیدید؟؟
                            تا جایی انتقادی صحبت به مذاقتون خوش نمیاد فوری پای رضا پهلوی رو وسط می کشید و از ترامپ مایه می ذارید وبا یه مغالطه پهلوان پنبه ای سروته بحث رو هم میارید ؟
                            اصلا شاه و سیستمش فاسد و افسد ...ثابتی هاش جنایتکار ...اصلا دست شما درد نکنه که سایه شومش رو از سر مملکت برداشتید !!ولی به خاطر چی منت می ذارید ...؟؟یه سیستم خیلی فاسدتر و بدتر رو که جایگزینش کردید؟؟اون موقع یه ثابتی داشتیم و یه شاه الان تو هر شهری چندتا شاه و ثابتی داریم ؟؟
                            چرا انتظار دارید به خاطر برانداختن شاه مدیون شما باشیم اما به خاطر براوردن همچی سیستمی بازخواست نشید؟؟
                            میدونید چی هست اصلا این بحثی که مثلا امثال من داریم اینجا مطرح می کنیم ..بحث ما نیست حالا نمیخوام توهین بشه به بقیه دوستان ..حالا من نوعی عقده ای و خشونت طلب و چه میدانم بیسواد و سلطنت طلب !!؟؟
                            این بحث ها ..به نوعی بحث و مطالبه نسل جوان فعلی هست ..با همین ادبیاتی که با داشتید میتونید با اینا طرف باشید؟؟اگر این ادبیات شما قانع کننده بود که الان نه چنین بحث هایی مطرح میشد و نه شماها نیازی داشتید این داستان سرایی ها و خاطرات رو ادامه بدید!
                            نسل جوان ما عصبانی و عاصی اند ...این رو انکار می کنید ؟..خوب یا بد درست یا نادرست همه رو از چشم‌ انقلاب می بیینن و به یه چوب می رانن ..از دیدگاه اون ها انقلابی خوب و بد نداریم !!انقلابی که میتوانست نتیجه بهتری داشته باشد هم محال بود
                            مساله شما خیلی فراتر از ترامپ و رضا پهلوی هست ..همون طور که بعد مرداد ۳۲ بخش هایی از جامعه نتونست اون رو بپذیره ..جامعه و نسل جوان ما هم نمیتونه بهمن ۵۷ رو بپذیره ..حالا شما هی از انگیزه ها و شرایط وقت براشون بگو ..

نظر

• علیرضا۱۲۳
                              عضو فعال
                              • Sep 2022
                              • 2729

پهلوی با تمام عیب ها و مزیت هایی که داشت...حداقل چند سر و گردن از حکومت قبلی و پس از خودش بالاتر بود...حالا بنده اسپرم پرست...بنده چاقو کش و لات و شاه دوست...بنده عقده ای....شما هر چی بلد هستید بنده رو خطاب کنید...اما حقیقت رو که در تاریخ نمی‌تونید عوض کنید...اگر میشد عوض کرد تا حالا عوض شده بود
                              عیب های حکومت پهلوی رو هم اینجا دوستان گفتند...تاریخ هم روشن هست...این بحث هم فایده ندارد....تاریخ خودش گواه همه چیز هست...حالا ما بیاییم اینجا هزار بار راست و دروغ بگیم و بشنوییم...خدشه ای به حقیقت تاریخ وارد نمیشه

نظر

• afshinamin
                                عضو فعال
                                • Jul 2013
                                • 4495

پهلوی با تمام عیب ها و مزیت هایی که داشت...حداقل چند سر و گردن از حکومت قبلی و پس از خودش بالاتر بود...حالا بنده اسپرم پرست...بنده چاقو کش و لات و شاه دوست...بنده عقده ای....شما هر چی بلد هستید بنده رو خطاب کنید...اما حقیقت رو که در تاریخ نمی‌تونید عوض کنید...اگر میشد عوض کرد تا حالا عوض شده بود

یک مساله خیلی مهم اغلب نادیده گرفته میشه
                                اون هم نسبی بودن هست
                                در زبان انگلیسی به فلسفه نسبی گرایی Rationalism گفته میشه که اتفاقا یک معنی ratio عقل هست. اصلا در اغلب موارد بهش میگن عقل گرایی نه نسبی گرایی !!! به یک معنا وقتی نسبی گرایی رو کنار بذاریم عملا عقلانیت کنار رفته
                                ما ایرانیها عادت داریم مطلق ببینیم مسائل را
                                البته دلیل تاریخی هم داره و شاید یه دلیلش نگرش دینی ما ایرانیان از زمان زرتشت و حتی پیش تر ایین میترا(مهر ) باشه و البته احساسی بودن مان
                                تو دوسطر ابتدایی متن زیر دقیقا همینو گفته
                                the practice or principle of basing opinions and actions on reason and knowledge rather than on religious belief or emotional response.
                                "scientific rationalism"

• PHILOSOPHY
                                  the theory that reason rather than experience is the foundation of certainty in knowledge.
                                • THEOLOGY
                                  the practice of treating reason as the ultimate authority in religion

یک فرد یا بد است یا خوب
                                در صورتی که مقایسه یعنی اینکه شما بصورت نسبی دو پدیده رو با هم مقایسه کنید . نه اینکه بگید این یه عیب داره پس دیگه بد هست و پرونده شو رو بستیم !بعدی لطفا !!

نظر

در حال کار...
                                X