پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی
ما درد رو حس میکنیم جناب طیب..جرم ما همین هست....طرف بعد از ۷۵ سال عمر که از خدا گرفته و تحصیل کرده هست...راهکارش این هست که ۳۰ تومن بانک رفاه به کارگران وام میده...برید شوینده و مواد غذایی خشک بخرید تا گران نشده.....شما دیگه چه انتظاری از نسل بی سواد گذشته دارید!!!؟ اینکه میگم نسل گذشته باید خودش رو مقصر بداند بخاطر همین هست که چراغی برای راه آیندگان روشن کنیم...وگرنه قصدی برای شخم زدن گذشته ندارم
حالا ۳۰ تومن مواد غذایی رو بگیرم...اینکه تا ده سال آینده این مملکت کلا خشک میشه رو کجای دلم بگذارم
بهر حال از شما و جناب داور و بقیه دوستان که باعث ایجاد تنش دوباره در تاپیک شدم عذر میخام...درد دل هست...نه میشه گفت ...نه میشه نگفت...دوست ندارم تنش کلامی بین دوستان باشه....همه دوستان قابل احترامند..ختم بحث کنیم بهتره
در اصل توسط طيب پست شده است
View Post
حالا ۳۰ تومن مواد غذایی رو بگیرم...اینکه تا ده سال آینده این مملکت کلا خشک میشه رو کجای دلم بگذارم
بهر حال از شما و جناب داور و بقیه دوستان که باعث ایجاد تنش دوباره در تاپیک شدم عذر میخام...درد دل هست...نه میشه گفت ...نه میشه نگفت...دوست ندارم تنش کلامی بین دوستان باشه....همه دوستان قابل احترامند..ختم بحث کنیم بهتره
نظر