اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • گنجشک
    ستاره‌دار(3)
    • Jun 2022
    • 1316

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

آیا چیزی بعنوان حق وجود داره ؟

========
    تعریف واژه حق ، امیدوارم سایر دوستان هم نظرتشان را بیان کنند

تعریف واژه حق ، بنظرم میشه حضرت نوح (ع) و داستانش ، بحق کشتی ساخت در وسط بیابان ! و چون حق وجود داشت ( از قبل ) و فرآیند ایشان هم همسو بود با حق ، زنده ماندن و غیر ناحق از بین رفت !

یا قبلتر ! هابیل و قابیل ! بعضاً قابیل را ناحق معرفی می کنند ، اما این هابیل بود که ناحق بود و حذف شد ! ( احتمالا قابیل پدر خوبی نبوده ، پسرش این داستان را برای جنگ قدرت و این روایت ها براش ساخته ! )

========

بیایم کمی جلو تر ، برده داری در آمریکا

ایالت های جنوبی ، چنتا دونه برده داشتن ، یک زندگی خیلی آروم و رمانتیک و البته مثل همه زندگی دیگه سختی های خودشون رو هم داشتن ، تابستون هاش گرم بود پشه داشت و...

یک عده ( متاسفانه خانواده اینجا رد میشه) یک عده فلان فلان شده شمالی (ایالات شمالی آمریکا) به همراه آبراهام و سیاه های خونخوارش حمله کردن به این جنوبی های بدبخت و نهایتا هم پیروز و بر حق شدن

برده داری ملغی شد ، زندگی های مردم فلک زده جنوب هم روزهای شادش از بین رفت و افسردگی گرفتن

==========

دوتا واژه داشتیم ، یکی حق یکی سیر زمانی ، و گفتیم سیر زمانی مثبت و همسو با حق است ، شاید برای همین زمان فقط رو به جلو (حق) حرکت میکنه !

نبرد هایی که پدرانمان پیروز شدن از قابیل که حتی با وجه خوبی پیروز نشد ، تا نوح (ع) و... همگی پیروز شدن و تاریخ ساز و افراد اضافی که ممکن بود غذاهای ما رو بخورن یا در قدرت سهیم بشن و بخوان برای ما بکن نکن کنند حذف شدن تا ما بمانیم

یکی دیگر از نکات جالب اینه که انسان ها اکثرا با هم نبرد می کنند و می کشن ! مثلا کمتر پیش میاد با یک گوزن برای قدرت کسی بجنگه ! و معمولا جنگ ها بین پدر و پسر و برادر در مقابل برادر خودش هست ، و اشاعه نسل خودش ، اهداف خودش یادبود های خودش ، و ریل گذاری خودش و بکن و نکن خودش

و حق بودن و نبودن

حق بودن و نبودن و جنگ حقانیت را چه کسی تعیین می کنه ؟

کی میگه خواسته شما بحقه یا به ناحق ؟ بسم الله الرحمن الرحیم ، فاتحان !

چه کسی میگه ازدواج شما صحیحه یا ناصحیح ؟ فاتحان

چه کسی می تونه بگه مال شما مشروع یا نامشروع ؟ فاتحان

و...

#اصالت_قدرت

چه کسی می تونه بگه خشنوت چه وقت خوبه و درست و چه وقت نه نه نه خشونت بد است و بچه نباید به لباسشویی دست بزنه ! فاتحان !

=======
    آیا وضع زندگی ما در الان بهتر است یا در گذشته ؟ فاتحان تعیین می کنند که بهتر بوده قبلا یا الان بهتره ! حتی اگر اون موقع 3 وعده می خوردی و الان 2 وعده ، به دکترهای ژاپنی میگه مقاله بنویسد که 2 وعده !

نظر

• گنجشک
      ستاره‌دار(3)
      • Jun 2022
      • 1316

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
      درود بزرگوار
      با اجازه اساتید حاضر ،
      هر تیپ شخصیتی اگه شغل مناسب خودشو داشته باشه
      میتونه بیشتر از سایرین در اون موفق باشه.

اختصاصاً در مورد بورس ،
      هر تیپ شخصیتی ، بهتره سبد مخصوص خودش رو داشته باشه.
      فکر میکنم ادراکی بهتر از قضاوتی میتونه نوسانگیری کنه.
      تیپ شما هم میتونه تحلیلگر موفقی باشه .
      بعضی تیپها بهتره اصلاً توی بورس نباشند...

اساتید لطفاً سبد و سبک سرمایه‌گذاری مناسب هر تیپ را بحث کنید.
      با تشکر
      درود جناب احسانی

واقعا موضوع مهمی هست و هرچند که با گذر زمان ها تغییر می کنند

ولی یک دانش آموز حسی و یک دانش آموز شهودی ، سر کلاس درسی که حسی هست موضوع یا شهودی چقدر آسیب روحی و روانی میبینه اگر این موضوع را نه خودش بدونه نه معلمش

آموزش پرورش ما به معنای واقعی کلمه ....

همینجور فله ای براساس قبض آب و برق و حروف الفبا و چنتا عدد گند میزنن به خیلی از زندگی ها ، بقول نولان ، طرف یک شلوار که می خواد بخر از 2 تا عدد دور کمر و طول استفاده می کنه ، ولی حاصل 12 سال درس خوندن فقط با یک عدد رتبه کنکور میسنجن ( تف به شرفشون )

نظر

• )(شاخص کل جعل علی)
        ستاره‌دار(1)
        • Sep 2020
        • 2057

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
        درود جناب شاخص کل
        تقریباً هرکسی رو دیدم ملکش تو طرح افتاده ،
        از چیزی که معوض گرفته ناراضی هست.
        همه میگن تعرفه عادلانه نیست.
        این پول تو جیب دولت میمونه

برای من پیش نیومده که ملکم بیفته تو طرح
        ولی خیلی سال پیش یک زمین خریدم که طرف قبلاً معوض گرفته بود
        توی قرارداد واگزاری نوشته بود که
        فلان ملک به متراژ بالاتر در خیابان فلان به شهرداری صلح شده
        و در عوض اینو به متراژ کمتر در محله پایینتر گرفته
        یعنی هردو متراژ و دو آدرس در قرارداد واگزاری قید شده
        اون سال که ما خریدیم ، حساب کردم
        قبلی حداقل 1.5 تا 2 برابر فعلی ارزش داشت
        تازه ... شرط هم گذاشته که فعلاً قابل فروش نیست
        و حداکثر تا تاریخ فلان هم باید پروانه ساخت بگیره و بسازه !
        یعنی همون روز که تحویل گرفت هم نمیتونه بفروشه
        خب شاید کسی حوصله ساخت و ساز نداشته باشه
        شاید پول لازم شد ، مجبور شد بفروشه .

سوال من اینه که آیا میشه کسی پارتی بازی کنه و بیشتر از تعرفه چیزی بگیره ؟
        مثلاً نسبت به مبلغ یا زمین دریافتی اعتراض کنه و چیزی بیشتر بگیره ؟؟

منظورتون از آدرس اشتباه رو نفهمیدم
        یعنی سرش کلاه گذاشتند به نفع دولت ؟!!!
        تا کنون حاکمان زیادی ، ملک رعیت رو به ستم ستانده اند
        من ترسم از اینه که خدای نکرده فردای قیامت
        حاکم اسلامی رو موآخذه نکنند بگن به رعیت ظلم شده !

شاعر میفرماید :
        پنبه زِ گوش در آر و دادِ خلق بده
        وگر تو داد می ندهی ، روزِ دادی هست !

.
        داداش گفتم اصلا صحبت پارتی بازی نیست ملک رو کارشناس دادگستری تعیین قیمت میکند ومعادلسازی میکند مگر اینکه کارشناسه فاسد باشد
        درمورد ناراضی بودن میدونی چیه
        طرف قسمتی از ملکس مافتد بر خیابان توقع داره کارشناس ملک رو با توجه به خیابان قیمت کنه
        نه کارشناس فرض میکنه ملک قبل خیابون که مسکونی یا مزروعی بوده قیمت میکنه وپایین میزنه من خودم داشتم مورد
        ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-

نظر

• گنجشک
          ستاره‌دار(3)
          • Jun 2022
          • 1316

بچه چرا نباید به لباس شویی دست بزنه ؟ ! (در ادامه پست قبل )

چون بلد نیست ! یا لباسشویی را خراب میکنه که تجربه میشه بقول جناب دالاهو و چه اشکالی داره ! تجربه هم خوبه حتی به غلط ( خدا نصیب همه بکنه )
          و جایی درد ناکش اینه که ممکنه دست زدن به لباسشویی بدون توجه به guidance paper موجب مرگش بشه ( مرگ هم بهرحال حق هست و نصیب یک یکمون میشه don't worry )

چیزی که باید ازش ترسید ، خورده شدن حق زندگی هست ! نه مرگ
          ========

+ کمی کولی بازی

ما پدر بزرگمان میرفت جنگل قوچ به این عظمت شکار می کرد میاورد میزدیم سر سیخ !
          جهاد اومد گفت ، نکنید ، گفتیم چشم ! اما این معاش ماست !
          گفت تا 10 سال من بهتون گوسفند مفت میدم ! ما هم دیدیم این راحت تر از شکار هست ( نفع 2 طرفه - برد برد برای ما و جهاد ) پذیرفتیم

10 سال تمام شد دیگه به ما گوسفند نمی دهند ! این قرارداد 10 ساله خود به خود باطل است !

هرچیزی که پایدار نبشه باطل است (اگر برچسب مصباح بهم نزنید )
          الان من غذا و معاش می خوام باید چیکار کنم ؟
          معده ام هم فقط کباب بهش میسازه !
          نسل در نسل 10000 سال شکارچی بودیم و معاش خودمون را تامین می کردیم ، چه کنیم حالا ؟ بمیریم ؟!

============

اسپرم هم می بینم دوستان برای تحقیر بکار می برند ،
          دوستان عزیز همه از اسپرم ساخته شدیم ،
          کسی هست که از اسپرم نباشه ؟

اسپرم پدر بودیم
          و پدر هم اسپرم پدرش ،
          نسل به نسل تا آدم (ع) ،

نظر

• )(شاخص کل جعل علی)
            ستاره‌دار(1)
            • Sep 2020
            • 2057

دوباره آشوبه قرآن سوزی در سوئد
            حاجی هم داغ کرده تو رفسنجون
            عراقم
            جالبه پوتین محکوم کرده
            تو ایران جلو سفارت هم قیامت کردن
            فردا هم حتما بورسمون منفی است/:.yead.:/
            ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-

نظر

• طيب
              عضو فعال
              • Nov 2010
              • 3061

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
              درود
              این بار بهتر از قبل نوشتید ممنون از این بابت
              این مورد که شما در حال مواضع مختلف هستید به کنار . یه بار میگید نیستم و اب رفته ... بعد بازم تمام قد در مقام دفاع
              بگذریم کاری به این ندارم

سعی میکنم خلاصه بگم و با یک مثال سر و ته قضیه را جمع کنم چون بحث تکرار مکرررات ملال اور است
              این روزها مشروبات تقلبی داره بیش از قبل اثرات مخربش را جولان میده و در خبرها روزی نیست که نبینیم عده ای در فلان شهر فوت کردند ، کور شدند ، مسمومیت های شدید تا کم

فوت که اوج فاجعه است این هیچی
              ملایم ترینش را در نظر بگیریم ، مسمومیتی چند ساعته و بستری اورژانسی و دارو درمان و بهبودی . حالا هیمن فرد مسموم چند ساعته خودش یا به فرض پدر یا دوستش بیاد از مشروب تقلبی دفاع کنه و بگه نه اقاااا اونقدرام بد نیست من چند ساعت مسموم شدم و الان هیچیم نیست
              فلانی دو روز پیش فلان برند را خورد و از دنیا رفت . برندی که من خوردم فقط مسموم کرد و بخواد مشروب تقلبی را با برندهای مختلف یا درجه تخریبش مقایسه کنه !!!

این مقایسه به نظرتون نوعی به سخره گرفتن علم و پزشکی و عقل و هر چی که بگی نیست ؟
              مشروب تقلبی بد است و نباید خورد نقطه سر خط خلاص شد و رفت
              مقایسه و توجیه نداره

شما استبداد را با مقایسه قبل و بعد و بالا پائین و به صحرای کربالا زدن و ... توجیه میکنید و به نوعی دفاع و اگر پاش بیفته حتی خواهان ان هستید !!!
              استبداد معناش رو خودش است . استبداد بد است نقطه سر خط . هیچ توجیهی نداره . مقایسه با قبل و بعد و اینجا و اونجا نداره

از جوانها گفتی و اعتراضشون . در این بجثی و شکی و انکاری نیست
              ولی مطالبه شون
              مطالبه شون به نظر شما بازگشت پهلوی است ؟ شما امار داری ؟ یا اینکه از چشم کی میبینند اینم امار دارید ؟

چون بحث چیز دیگری است و شما ارتباط دادی به جوانها ، گویا کسی جوانها و خواسته شون را انکار کرده /:.negaran.:/
              یا گوئی جوانها دنبال شاه و سلطنت هستند !!!
              سلام وعرض ادب و احترام

خیلی عالی بود

دقیقا موضوع سفسطه است

اگر ظلم بد است در همه جا و در هر زمانی بدباید باشد دیگه توجیه ظالم بخاطر ظالم دیگری میشه سفسطه که هیچگونه پایه علمی نداره

واما در مورد جوانان این دوره

بنده با عده ای از این جوانان صحبت کرده ام واصلا خواسته این جوانان بهیچوجهی سلطنت و پادشاهی و رژیم فعلی نیست وبطور کلی از گذشته و تکرار آن بیزارند حتی درس خواندن بسبک فعلی و قدیمی و یا لباس و یا نوع ورزش ویا نوع احترام ویا نوع روابط ووو

نتیجه گیری که بنده کردم این نسل دنبال تغییرات خیلی کلان در تمامی ساختارهاست

ارادت

نظر

• M.DALAHOO
                ستاره‌دار (2)
                • Apr 2022
                • 622

در اصل توسط شاخص کل3000 پست شده است View Post
                داداش گفتم اصلا صحبت پارتی بازی نیست ملک رو کارشناس دادگستری تعیین قیمت میکند ومعادلسازی میکند مگر اینکه کارشناسه فاسد باشد
                درمورد ناراضی بودن میدونی چیه
                طرف قسمتی از ملکس مافتد بر خیابان توقع داره کارشناس ملک رو با توجه به خیابان قیمت کنه
                نه کارشناس فرض میکنه ملک قبل خیابون که مسکونی یا مزروعی بوده قیمت میکنه وپایین میزنه من خودم داشتم مورد

ببخشید، البته باستناد قانون اگر شما به نظر کارشناس معترض باشید میتوانید تقاضای کارشناسی مجدد بکنید و قاضی موظف است که تقاضای شما برای کارشناسی مجدد بپذیرد.

نظر

• طيب
                  عضو فعال
                  • Nov 2010
                  • 3061

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
                  دوستان !
                  جوان ها ، پیرها ، میانسال ها و زن ،مرد ، دهه چهلی ،شصتی و هشتادی و ......همه و همه دنبال صندوق رای آزاد هستند
                  نه لزوما دنبال سلطنت مشروطه، جمهوری دموکراتیک و ....
                  نه فرد ایکس نه ایگرگ و..
                  البته دیگه هر چی از صندوق آزاد بدون نظارت استصوابی و .... دربیاد ملاک هست و لاغیر

منتها اول باید این امکان فراهم بشه مگرنه شدنی نیست و تخیل هست

سلام وعرض ادب و احترام

دقیقا درست است عالی بود

ارادت

نظر

• امیدازاد
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 3768

درود
                    این بار بهتر از قبل نوشتید ممنون از این بابت
                    این مورد که شما در حال مواضع مختلف هستید به کنار . یه بار میگید نیستم و اب رفته ... بعد بازم تمام قد در مقام دفاع
                    بگذریم کاری به این ندارم

سعی میکنم خلاصه بگم و با یک مثال سر و ته قضیه را جمع کنم چون بحث تکرار مکرررات ملال اور است
                    این روزها مشروبات تقلبی داره بیش از قبل اثرات مخربش را جولان میده و در خبرها روزی نیست که نبینیم عده ای در فلان شهر فوت کردند ، کور شدند ، مسمومیت های شدید تا کم

فوت که اوج فاجعه است این هیچی
                    ملایم ترینش را در نظر بگیریم ، مسمومیتی چند ساعته و بستری اورژانسی و دارو درمان و بهبودی . حالا هیمن فرد مسموم چند ساعته خودش یا به فرض پدر یا دوستش بیاد از مشروب تقلبی دفاع کنه و بگه نه اقاااا اونقدرام بد نیست من چند ساعت مسموم شدم و الان هیچیم نیست
                    فلانی دو روز پیش فلان برند را خورد و از دنیا رفت . برندی که من خوردم فقط مسموم کرد و بخواد مشروب تقلبی را با برندهای مختلف یا درجه تخریبش مقایسه کنه !!!

این مقایسه به نظرتون نوعی به سخره گرفتن علم و پزشکی و عقل و هر چی که بگی نیست ؟
                    مشروب تقلبی بد است و نباید خورد نقطه سر خط خلاص شد و رفت
                    مقایسه و توجیه نداره

شما استبداد را با مقایسه قبل و بعد و بالا پائین و به صحرای کربالا زدن و ... توجیه میکنید و به نوعی دفاع و اگر پاش بیفته حتی خواهان ان هستید !!!
                    استبداد معناش رو خودش است . استبداد بد است نقطه سر خط . هیچ توجیهی نداره . مقایسه با قبل و بعد و اینجا و اونجا نداره

از جوانها گفتی و اعتراضشون . در این بجثی و شکی و انکاری نیست
                    ولی مطالبه شون
                    مطالبه شون به نظر شما بازگشت پهلوی است ؟ شما امار داری ؟ یا اینکه از چشم کی میبینند اینم امار دارید ؟

چون بحث چیز دیگری است و شما ارتباط دادی به جوانها ، گویا کسی جوانها و خواسته شون را انکار کرده /:.negaran.:/
                    یا گوئی جوانها دنبال شاه و سلطنت هستند !!!
                    سلام....دوست عزیز ...دست پیش می گیرید !!ما چندتا سوال ساده پرسیدیم ...بدون رسم شکل و نمودار و مثال و پیچوندن میشه جواب داد ...بگذریم
                    نمیدونم چه اصراری دارید صحبت های بنده رو مصادره به مطلوب کنید ..این فوبیای پهلوی هراسی و پادشاهی هراسی رو به نظرم زمانش رسیده کنار بزارید ...
                    به نظر شما هر مخالف و منتقدی سلطنت طلب هست ..و هرغیرسلطنت طلبی پشتیبان و حامی انقلاب ..
                    مظالم و مفاسد این انقلاب و این نظام را به هفت دریا هم نمیتوان شست...حالا شما هرچند تا دلیل برا توجیه درستی این انقلاب که میخواهید ردیف کنید...
                    ضمنا خلاف به عرض شما رسیده ...نسل جوان ما بیش از انکه خواهان بازگشت سلطنت و پادشاهی باشد خواهان انتقام و بازخواست مسببین و مقصرین این وضعیت هستند .به طور مشخص و معین نسل انقلابی ما و باورمندان فعلی آن ..شما این حجم از نفرت و عصبانیت شاید براتون قابل فهم و توجیه نباشه ..برا همینم هست که سعی می کنید انکارش کنید یا نادیده بگیریدش...پند واندزز و نصیحت وداستان از حجم کینه و خشونت این نسل چیزی کم نمی کند ..حالا شما هرطور میخواهید تفسیرش کنید ..روزی که این سیل راه بیفتد ..همه را خواهد برد ..یک دلیل ساده دارد وقتی شما از چیزی که زندگی ..رفاه ..تاریخ و هویت این نسل را نابود کرده حمایت می کنید ولو اینکه در آن مشارکت مستقیم نداشته باشید شریک این جنایت هستید هیچ توجیهی برا تبرئه وجدان جمعی این نسل را قانع نمی کند..بذر این کینه و نفرت را شما کاشتید و روزی هم آن را برداشت خواهید کرد..روزش که برسه آمارش درمیاد ...
                    آخرین ویرایش توسط امیدازاد؛ 2023/06/30, 23:35.

نظر

• b4city
                      عضو فعال
                      • Nov 2020
                      • 4128

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
                      نه خشونت به طور کلی درست نیست
                      ولی درست است یه عده با ساچمه بچه های مردم را کور کنند
                      و یک عده دیگر هم به عنوان پیاده نظام گروه اول ،حتی یک کلمه در موردشون نگویند و صرفا دنبال قاتل بروسلی و پیوند دادن چیزهای نا مربوط به هم باشند
                      با دیدن چهار تا کلمه و کامنت خشک خالی وجدان شان به درد آید ولی با کورشدن و کشته شدن نوجوانان و جوانان کاملا cool و never mind باشند
                      /.:blinksmiley.:/
                      شما هر وقت دو تا کامتت گذاشتی بطور نصفه نیمه هم ثابت کردی با گروه دوم مخالفتی داری میتونی به نصیحت گروه اول هم بپردازی چون عقلا بدیهیه کدوم مقصرترند
                      اینکه کلی بگی اشکالات وجود داره در حکومت را که خود حکومتی ها بیشتر منتقد هستن تا شخص شما و کوبنده تر و صریح تر مثلا خود رهبر و رییس جمهور و قالیباف و ...
                      پس باید الان ثابت کنم لیلی زن بود یا مرد ؟
                      شما هم استدلال شبیه وطنی های سیاسی دارید که وقتی نقدی میکنی میگن فلان کشور هم اینطوره و اونطوره

الان من دارم رفتار بخشی از به اصطلاح هم وطنان را بررسی میکنم و نوع نگاهشون فی مابین اسرائیل و فلسطین ، شما از ساچمه حرف میزنید ؟
                      کامنتهای من در این ارتباط هم از ماه ها قبل در همین تاپیک موجود است . میگی یه کلمه حرف نزدم ؟ مخالفت با گروه دوم را ثابت کنم ؟ مخالفت هم باید در سیطره و تسلط و مصادره شماها باشه ؟ چیزی هست که شماها برای بقیه باقی گذاشته باشید
                      همه مصادره به مطلوب شماست

با شما پادشاهی طلبان اگر کسی کمترین زاویه فکری پیدا کرد ، خورجین برجسب زنی تون اماده و توپر است . این یکی هم روش
                      پادشاهی خواهان میگن ما وطن دوستیم و ال و بل و هر کی با ما نیست یا چپ و 57 و خائن و وطن فروش و تجزیه طلب و چی و چی و چی .... است

بنده نقد اساسی با قشری متعصب و خودشیفته و اقتدار گرا دارم که کمترین بوئی از ازاد اندیشی دمکراسی و حقوق بشر نبرده و تنها و تنها به مصادره قدرت اونم از نوع اقتدار گرائیش می اندیشد و چند ماهی است دوزاریم در این زمینه افتاده و به این دلیل است که کامنتهام بیشتر در این راستاست

نظر

• b4city
                        عضو فعال
                        • Nov 2020
                        • 4128

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                        سلام....دوست عزیز ...دست پیش می گیرید !!ما چندتا سوال ساده پرسیدیم ...بدون رسم شکل و نمودار و مثال و پیچوندن میشه جواب داد ...بگذریم
                        نمیدونم چه اصراری دارید صحبت های بنده رو مصادره به مطلوب کنید ..این فوبیای پهلوی هراسی و پادشاهی هراسی رو به نظرم زمانش رسیده کنار بزارید ...
                        به نظر شما هر مخالف و منتقدی سلطنت طلب هست ..و هرغیرسلطنت طلبی پشتیبان و حامی انقلاب ..
                        مظالم و مفاسد این انقلاب و این نظام را به هفت دریا هم نمیتوان شست...حالا شما هرچند تا دلیل برا توجیه درستی این انقلاب که میخواهید ردیف کنید...
                        ضمنا خلاف به عرض شما رسیده ...نسل جوان ما بیش از انکه خواهان بازگشت سلطنت و پادشاهی باشد خواهان انتقام و بازخواست مسببین و مقصرین این وضعیت هستند .به طور مشخص و معین نسل انقلابی ما و باورمندان فعلی آن ..شما این حجم از نفرت و عصبانیت شاید براتون قابل فهم و توجیه نباشه ..برا همینم هست که سعی می کنید انکارش کنید یا نادیده بگیریدش...پند واندزز و نصیحت وداستان از حجم کینه و خشونت این نسل چیزی کم نمی کند ..حالا شما هرطور میخواهید تفسیرش کنید ..روزی که این سیل راه بیفتد ..همه را خواهد برد ..یک دلیل ساده دارد وقتی شما از چیزی که زندگی ..رفاه ..تاریخ و هویت این نسل را نابود کرده حمایت می کنید ولو اینکه در آن مشارکت مستقیم نداشته باشید شریک این جنایت هستید هیچ توجیهی برا تبرئه وجدان جمعی این نسل را قانع نمی کند..بذر این کینه و نفرت را شما کاشتید و روزی هم آن را برداشت خواهید کرد..روزش که برسه آمارش درمیاد ...
                        درود
                        عاقبت نفهمیدم استبداد خوب است یا بد یا نسبی است ؟
                        از بخش بولد شده سرگیجه گرفتم من کجا چنین چیزی گفتم و بر اساس چه منطقی این نتیجه را گرفتید
                        اتفاقا مخالف اونی است که بدونه چی میخواد . شما هنوز نمیدونید و نعل را وارونه میزنید

مخالفت با اونی که شما در پیش گرفتید فرق اساسی دارد

شماها هنوز هم مرید استبداد هستید و نمیتونید استبداد را نقد کنید و بازم اسمون ریسمون می بافید و بازم مقایسه میکنید
                        با همین فرمون برید جلو
                        بحث تمام است چون هر چی میریم جلو بغض و کینه های شما بیشتر سر باز میکند و البته خودتون بیشتر اسیب می بینید

با سلطنت طلبان دیگر بحث نمیکنم
                        اب دمکراسی طلبی و جمهوری خواهی با سلطنت طلبی در یک جوی نرفته و نخواهد رفت

نظر

• علیرضا۱۲۳
                          عضو فعال
                          • Sep 2022
                          • 2771

نسل جدید قیم نمیخاد...خودش بلد هست راه خودش رو انتخاب کنه...در شعارهای همین نسل جدید هم مشخص هست شادی روح برای چه کسی میخاند و نابودی و مرگ برای چه کسی!!!!
                          بقول دکتر رنانی همه اون افکار و عقاید که ۴۰ سال کوشیدند نسل جدید الگو برداری بکنه...به یکباره همه رو استفراغ کرد
                          نسل جدید خادم و خائن رو میشناسه...از امثال من و شما هم استبداد ستیز تر هست

نظر

• b4city
                            عضو فعال
                            • Nov 2020
                            • 4128

ویدئوئی دیدم در اینستا ... درگیری لفظی چند سرباز جوان و البته دختر اسرائیلی با عده ای جوان و اندکی بزرگسال فلسطینی ، ظاهرا مرز کرانه باختری

بطور کلی نوع نگاه منظور است
                            اگر کسی کنجکاو است و هنوز موفق به پیدا کردنش نشده ، ویدئوی مربوطه در اینستای رسانه پوپولیستی منو تو هست فکر میکنم ظهر به بعد باید دنبالش بگردید حدود 10 ساعت پیش
                            اتفاقا این شبکه منو تو هم سطلنت طلب است و با افتخار دنبال اینجور چیزهاست
                            حتما سری گذرا به کامنتها هم بزنید

شب همگی زیبا

نظر

• گنجشک
                              ستاره‌دار(3)
                              • Jun 2022
                              • 1316

عذر می خوام وسط صحبت ( البته فکر کنم تمام شد )

اما من واژه های شاه و سلطنت طلبی ، ج ا ، چپ ، راست و... متوجه نمیشم ، نه اینکه نخونده باشم ، یا زندگی نکرده باشم ! ولی بحث در موردش و تحلیلش را متوجه نمیشم ، سواد سیاسی ندارم ، نمی خوامم که داشته باشم

من می خوام سهامم سبز باشه ، سال به سال هم یک سودی نصیبم بشه ، دوتا دختر گوگولی مگولی داشته باشم عصرها بریم پارک بستنی بخوریم

الان برای من چپ باشم بهتره یا راست ؟ اسلامی بهتره یا سلطنت طلبی ؟! اگر فاشیست بیاد ممکنه بستنی شکلاتی را ممنوع اعلام کنه ؟! آخه بستنی شکلاتی خیلی دوس دارم

@};-

نظر

• EURASIA
                                عضو فعال
                                • Jan 2022
                                • 1253

در اصل توسط گنجشک پست شده است View Post
                                عذر می خوام وسط صحبت ( البته فکر کنم تمام شد )

اما من واژه های شاه و سلطنت طلبی ، ج ا ، چپ ، راست و... متوجه نمیشم ، نه اینکه نخونده باشم ، یا زندگی نکرده باشم ! ولی بحث در موردش و تحلیلش را متوجه نمیشم ، سواد سیاسی ندارم ، نمی خوامم که داشته باشم

من می خوام سهامم سبز باشه ، سال به سال هم یک سودی نصیبم بشه ، دوتا دختر گوگولی مگولی داشته باشم عصرها بریم پارک بستنی بخوریم

الان برای من چپ باشم بهتره یا راست ؟ اسلامی بهتره یا سلطنت طلبی ؟! اگر فاشیست بیاد ممکنه بستنی شکلاتی را ممنوع اعلام کنه ؟! آخه بستنی شکلاتی خیلی دوس دارم

@};-
                                شما اول باید یک نظام سکولار و یا لایسیته به وجود بیارید و بیاوریم (سکولار مثل المان و ترکیه و لایسته مثل فرانسه)

بعد در مورد باقی اش می تونیم صحبت کنیم

در مرحله بعد جمهوری یا پادشاهی ( هر دو شان خوب هستند زیاد تو این قسمت انرزی تان را از بین نبرید)

در مرحله بعد اگر پادشاهی بود مطلقه یا پارلمانی ( اینجا بهتر پارلمانی باشه)

یا اگر جمهوری بود ریاستی یا پارلمانی ( ریاستی مانند امریکا پارلمانی مثل فرانسه)

در مرحله بعد فدرال یا متمرکز ( فدرال مثل المان و متمرکز مثل فرانسه)

در مرحله بعد قوه قضائیه تک قاضی یا هئیت ژولی ( تک قاضی مثل فرانسه و ژولی مثل انگلستان)

در مرحله بعد تک زبانی با چند زبان رسمی ( تک زبانی بهتره چون زبان راه ارتباط ما است)

در مرحله بعد بانک مرکزی کاملا مستقل یا نیمه مستقل ( مستقل مثل امریکا و نیمه مستقل مثل سوئد)

در مرحله بعد نظام دو حزبی یا چند حزبی ( دو حزبی مثل امریکا و چند حزبی مثل اکثر اروپایی ها)

در مرحله بعد نوع اقتصاد ( اقتصاد کاملا بازار مثل امریکا یا سپردن قسمتهای ضروری مانند مسکن و اموزش و بهداشت به دولت مانند اروپا یا به صورت تخصصی اقتصاد کینزی یا کلاسیک)

در مرحله بعد ازادی تمام احزاب به جز تجزیه طلب ها ( از کمونیست تا نژاد پرستها از لیبرال تا سوسیالیسم از ملی گرا ها گروه های زنان از اقلیتهای جنسیتی تا محیط زیست )

در مرحله بعد .......

/:.Heart.:/
                                زنده باد ازادی حقیقت دانش و سپس پیش به سوی پیشرفت

نظر

در حال کار...
                                X