اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • b4city
    عضو فعال
    • Nov 2020
    • 4101

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط Auschwitz پست شده است View Post

کاملا درست میفرمایید که نباید از اشخاص بت ساخت. ولی!
    آیا برای رییس جمهور خوب بودن( خوب یعنی چه,بماند) باید مهندس راه و ساختمان بود که بتونی مسیر ریلی از جنوب به شمال بکشی!
    آیا رهبر باید استاد دانشگاه باشد تا دانشگاه را توسعه بدهد؟
    آیا برای شناسنامه دار کردن ملتی که (ابن در ابن) بودند و فلانی فرزند فلان بن فلان بودن باید آمار تخصصی در فلان زمینه رو خونده باشی؟
    آیا برای تاسیس رادیو و تلویزیون باید مهندس مخابرات یا مجری تلویزیون باشی؟
    یا برای داشتن تسلیحات و ارتش قوی داشتن دانش متالورژی بدنه بمب و موشک لازمه؟
    یا برای فراهم کردن بهداشت مناسب برای یک ملت حتما نیازمند مدرک پزشکی هستیم؟
    آیا برای سرکوب قایله های جدایی طلبانه جنوب و شمال و آذربایجان دوران قجری باید پشت میز کنفرانس و میز گفتگو با کسی بشینی که غیر از تفنگ و کوه نشینی چیزی نمیداند باشی یا چکمه بپوشی و از تهران پاشی بری خوزستان تا پوزه خرعل را به خاک بمالی؟
    بیفور عزیز همچین آدمی با این همه کمالات کجای دنیا سراغ داری؟
    برای انجام این همه خدمات تو فقط باید
    مدیر
    قاطع
    دلسوز
    خستگی ناپذیر
    میهن پرست
    متعهد به خانواده و کشور
    مدبر وووو جمیع خیلی از خوبیها باشی

و صد البته چون بشر استی اشتباه هم میکنی و زیر دستانت هم اشتباه میکنند
    و حتما جایی حقی نا حق و خونی پایمال میشود که نباید

درود دوست خوب . مشکل فروم های نوشتاری و کلا انتقال مطلب با نوشتن اونم فضای مجازی کار بسیار سختی است چون گفتگوی رو در رو نیست و هزار اما و اگر همراه دارد

شما دقیق کامنت را خوندی و متوجه شدی اصل مطلب چی بود ؟ اصل مطلب اگر 10 نکته داشت شما همه را رها کردی و چسبیدی به سواد ؟
    من تمنا میکنم از خودم گرفته تا سایر دوستان جان عزیزامون مطالب را با حوصله بخونیم . از این کامنتی که نقل قول کردی چی متوجه شدی که اینا رو جواب نوشتی ؟

کل این نوشته شما یک مطلب را میرسونه که ایا حتما باید سواد مرتبط داشته باشی تا فلان کنی و منم چنین چیزی نگفتم . گفتم اطرافیان بودند که راهکار میدادند و مزدشون را هم گرفتند و چندین مورد دیگر

حالا چه توضیحی بدم جز اینکه حرفهای کاملا شفاف من دوباره تکراری نشه . خسته شدم از بس در نقل قولها باید تکراری حرف بزنم . کامنتها را کلا درست حسابی نمیخونید و این شامل تنها شما نیست

خسته شدم از بس گفتم من که قبلا فلان چیزو گفتم
    من که در کامنتی اینو گفتم و باز باید توضیح و توضیح و تکرار ...

برادرم جان کلام من موارد دیگری بود کامنتها را صبر و حوصله بخونید

نظر

• گنجشک
      ستاره‌دار(3)
      • Jun 2022
      • 1307

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
      درود دوست خوب . مشکل فروم های نوشتاری و کلا انتقال مطلب با نوشتن اونم فضای مجازی کار بسیار سختی است چون گفتگوی رو در رو نیست و هزار اما و اگر همراه دارد

شما دقیق کامنت را خوندی و متوجه شدی اصل مطلب چی بود ؟ اصل مطلب اگر 10 نکته داشت شما همه را رها کردی و چسبیدی به سواد ؟
      من تمنا میکنم از خودم گرفته تا سایر دوستان جان عزیزامون مطالب را با حوصله بخونیم . از این کامنتی که نقل قول کردی چی متوجه شدی که اینا رو جواب نوشتی ؟

کل این نوشته شما یک مطلب را میرسونه که ایا حتما باید سواد مرتبط داشته باشی تا فلان کنی و منم چنین چیزی نگفتم . گفتم اطرافیان بودند که راهکار میدادند و مزدشون را هم گرفتند و چندین مورد دیگر

حالا چه توضیحی بدم جز اینکه حرفهای کاملا شفاف من دوباره تکراری نشه . خسته شدم از بس در نقل قولها باید تکراری حرف بزنم . کامنتها را کلا درست حسابی نمیخونید و این شامل تنها شما نیست

خسته شدم از بس گفتم من که قبلا فلان چیزو گفتم
      من که در کامنتی اینو گفتم و باز باید توضیح و توضیح و تکرار ...

برادرم جان کلام من موارد دیگری بود کامنتها را صبر و حوصله بخونید
      درود بیفور جان

هر دو یک چیز گفتین

ساختن مملکت آدم حسابی می خواد استاد دانشگاه و متالوژیست و... می خواد

اما این استاد دانشگاه باید بتونه کار کنه یا نه ؟

الان استاد خوب دانشگاه داریم یا نداریم ؟ اگر داریم چرا نمی تونه کار کنه ؟ اگر نداریم چطور باید پرورش بدیم ؟ کی قراره پرورششون بده ؟

لذا یک مدیر خوب نیازه که ادم های خوب را در جاهای شایسته بکار بگماره

با تشکر @};-

نظر

• M.DALAHOO
        ستاره‌دار (2)
        • Apr 2022
        • 574

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط پیمان پست شده است View Post
        معنی سواد و عرضه را هم فهمیدیم...... اظهر من الشمس
        همون توله ای که فرمودید به چند زبان دنیا حرف میزنه
        وزیر امور خارجه فکر نکنم بتونه یه جمله ساده رو درست تلفظ کنه

آن توله در مهد علم و دانش جهان دارد زنگی میکند و از 10 دانشگاه برتر دنیا 8 تای آن در همانجایی است که آن توله زندگی میکند و تا الان که 60 سالش است نتوانسته است یک مدرک حتی از یک دانشگاه گلابی بگیرد. ضمنآ توجه بفرمایید که با سه زبان صبحت کردن: یعنی علم؟ یعنی فن؟ یعنی طراحی یک ساختمان؟ یعنی فهمیدن توضیحات اقتصادی از طرف مسولین مملکت؟ یعنی حل بحرانهای اجتماعی و انسانی؟ که اگر سواد داشت خیلی زودتر ( وقتی که از طریق دکتر مجیدی باو پیام داده شد که شما هیچی از اقتصاد نمیدانید، در این امور دخالت نکنید و پول باد آورده ناشی ( از جنگ سوم مصر و اسراییل در سال1353 که مصر برنده آن جنگ شد) بدون تامین کالا به بازار نفرستید، که اگز ادامه بدهید سرگون میشوید، که نفهمید تا زمانیکه به گه خوری افتاد ( که رسم همه دیکتاورهای بیسواد است) و کار از کار گذشته بود و آنچه که نباید بشود شد.

نه فقط سواد کلاسیک، بلکه حتی فهم و درک مسایلی که آنروزها در ایران میگذشت، میفهمید و تحلیل درست از مسایل داشت و یا حد اقل به تو صیه های آن جوان اقتصاد خوانده با رتبه اول دانشگاه هاروارد گوش میکرد، که نکرد، چون از فهم مسایلی که آن جوان ایران دوست و دکتر مجیدی مطرح میکردند، متاسفانه بعلت بی سوادی مطلقش عاجز بود ..............و با آن فرار مفتضحانه اش، ایران را به ورطه نابودی و عقب ماندگی انداخت، که باید توله بیسواد تر از خودش اول جواب این همه بی تدبیری و نادانی پدرش را بدهد.
        آخر کسی در سن 60 سالگی از مامانش خرجی میگیرد، توان اداره یک مغازه را ندارد، چه رسد به یک کشور بحران زده.

نظر

• Davar
          Banned
          • May 2017
          • 3105

ایران آینده تبدیل به بی‌دین‌ترین و سکولارترین کشور مسلمان خواهد شد

حجت‌الاسلام محمد زکایی، استاد حوزهٔ علمیهٔ قم

در آینده‌ای نه چندان دور و با مرگ نسل‌های دههٔ ۴۰ به پایین، دیگر چیزی به نام مذهب ‌و اعتقاد، در بین نسل‌های جوان، دیده نخواهد شد!
          مردم، عامل فقر، بیچارگی و گرفتاری خود را، در ایدئولوژی می‌بینند و با مرگ هر روحانی، به ویژه مرگ مسؤولان، شادی خود را بروز می‌دهند!

به نظر می‌رسد سیاست، آسیب فراوانی به دین و مذهب در کشورمان وارد ساخته است و ‌هر کدام از ما، متوجه فاصله گرفتن از اعتقادات مذهبی در بین آحاد مردم شده‌ایم.

تنها راه نجات دین و مذهب از آسیب بیشتر، خروج روحانیت از پست‌های حکومتی و ‌سیاسی و پرداختن به مسائل اعتقادی جامعه است که البته خیلی دیر شده و نسل‌های ۵۰ تا۹۰ اکثراً بدون مذهب هستند.

در صداوسیما، فقط مردم متدین و جامعهٔ دین‌دار نشان داده می‌شوند، ولی در زیر پوست شهر، همهٔ ما می‌دانیم که دیگر چیزی به نام دین در بین اکثریت مردم، موضوعیت و اهمیت ندارد و پنهان کردن صورت مسأله نیز، دردی از بی‌مذهبی، دوا نمی‌کند.
          ما نتوانستیم در ۴۳ سال، بر اعتقادات مردم بیفزاییم و یا حداقل آن را حفظ کنیم.

با تمام بودجه‌های چندین هزار میلیاردی، ده‌ها نهاد دینی و ‌حوزه‌های علمیه، عملاً خروجی آنها صفر و حتی منفی بوده است!
          متأسفانه، ما ظاهرسازی و تبلیغ را بر تربیت نسل ترجیح دادیم.

اگر در خانواده، ‌اقوام، همکاران و دوستان خود بنگریم، متوجه می‌شویم که به جز چند پیرزن و ‌پیرمرد که آنها هم تربیت شدهٔ سالیان بسیار دورند، اغلب پرورش یافتگان جمهوری اسلامی، حتی نماز نمی‌خوانند که هیج، تمام مظاهر دین را تمسخر می‌کنند!
          بنابراین‌ آینده نشان می‌دهد ایران تبدیل به بی‌دین‌ترین و سکولارترین کشور مسلمان خواهد شد.
          نشانه‌های این تغییر بنیادی، در رفتارها و دهن‌کجی‌های جوانان ‌و مردم، به آنچه مسؤولان می‌گویند مشخص است.

استقبال بی‌نظیر مردم از نوروز و دیگر جشن‌های ملی غیرمذهبی، از آثار این تغییر بنیادی در عقاید مردم است.

پرواضح است که اگر بودجه‌های کلان مذهبی را صرف زدودن فقر می‌کردیم، بیشتر به نتیجه می‌رسیدیم.

برخی طلبه‌ها به من می‌گویند که ما نمی‌توانیم‌ با لباس روحانیت، بیرون برویم، زیرا مورد ناسزای مردم قرار می‌گیریم.

یک روز یکی از طلبه‌ها به من گفت: فرزند خردسالی دارم، دستش را گرفتم تا برای خرید به بازار برویم، هنگام خروج از منزل به من گفت: اگر با لباس روحانیت بیایی، من با تو بیرون نمی‌آیم!

در آنجا با تمام وجودم شرمسار شدم و به یاد سخن آیت‌الله طالقانی افتادم که می‌گفت: روحانیت اگر وارد حکومت شود، نه تنها خود، که دین را نیز از بین خواهد برد!

به منزل باز گشتم و درعالم تنهایی گریستم. همسرم متوجه حال خرابم شد و پرسید چرا منقلبی؟ گفتم چرا نباشم؟

امروز بیست سال تحصیل مرا در حوزه، فرزند خردسالم به چالش کشید!

نظر

• Bikhabar
            ستاره‌دار(22)
            • Sep 2020
            • 1189

اول اینو بگم که مقصود من از آنچه بیان میکنم لزوما مخالفت با گفته‌های شما نیست و صرفا از سر کنجکاوی اونچه رو که به ذهنم میرسه مطرح میکنم!

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
            قانون اساسی مشروطه که با خون پدران ما نوشته شد هنوز ملغی نشده است.

با توجه به مخدوش بودن شبه‌انتخابات ۱۲ فروردین ۵۸ مرقومه فاقد مشروعیت بوده و هست.
            چرا انتخابات ۱۲ فروردین (و همونطور که قبلا گفتم مهم‌تر از اون، همه پرسی آذر ۵۸) رو شبه انتخابات و مخدوش می‌دونید ولی قانون اساسی مشروطه رو معتبر؟!

اصلاح ، تغییر و الغای قانون اساسی زمانی امکان پذیر است که توسط نمایندگان ملت پیشنهاد و به تایید ملت ایران برسد.

هیچ‌کس و هیچ‌مقام انتصابی یا انتخابی حق اعمال سلیقه در قانون اساسی مشروطه را ندارد مگر ملت ایران.
            مگه قانون اساسی جمهوری اسلامی "توسط نمایندگان ملت پیشنهاد و به تایید ملت ایران" نرسید؟!

===========================================

ولی در انتها سوال من این بود که شاه که داریم آقای خامنه‌ای هستند حی و حاضر! فقط مجددا باید قانون مشروطه رو زنده کنیم تا اختیارات ایشون محدود بشه. پرسیدم این "همون چیزی هست که شما می‌خواهید و مدنظرتون هست؟!"

===============================================

قانون اساسی مشروطه که با خون پدران ما نوشته شد هنوز ملغی نشده است.
            چرا انقلاب ۵۷ که با خون پدران ما حاصل شد، نه تنها شایسته‌ی تقدیر نیست بلکه همونطور که در این فروم شاهد هستیم این پدران شایسته‌ی توهین و ناسزا و حمله هستند و باید به پای ما بیافتند و عذرخواهی کنند ولی خون اون یکی پدرانمان!! رنگین‌تر است؟! پس به نظر میرسه نظر عموم اینطور باشه که لزوما اونچه با خون به دست اومده دلیلی نداره که ارزشمند باشه.

نظر

• آتلانتیس
              عضو عادی
              • Oct 2022
              • 162

در اصل توسط MOSTAFAVI پست شده است View Post
              روز ۱۷ تیر ۱۳۱۶ سالروز پیمان سعد آباد در دوران رضاشاه است. این پیمان تحت عنوان عهدنامه عدم تعرض بین ایران، افغانستان، ترکیه و عراق در کاخ سعد آباد منعقد شد و سه بخش از سرزمین ایران جدا شدند. تنها کسی که در این پیمان خاک داد، شاه پهلوی بود!
              بااینکه برخی براین پیمان خرده گرفته اند...یه پرسش اساسی وجود داره....اگر بعداز اشغال ایران توسط متفقین....این مرزهای رسمی موردتوافق چهار کشور نبود...آیا اشغالگران...بااین بهونه نمیتونستن...کشور رو تکه پاره کنند....هرکدوم از کشورهای مجاور به راحتی....قسمت‌هایی از کشور رو برمیداشتن....ضمن اینکه...برخی نتیجه گیریهای تصویر بالا..دروغه....ازجمله....ازدست رفتن حق آبه هیرمند....که عملا هیچ ارتباطی به دشت ناامید نداره....واز دست رفتن مناطق نفتی قصر شیرین....که مطابق باخط تالوک... درحاشیه ایران نبوده....
              البته شاید...میشد...پیمان بهتری تنظیم کرد....من وکیل رضاشاه نیستم....اما انصافا....اونیکه میگین نیست...

نظر

• مهدی جمشیدی
                عضو فعال
                • Jan 2020
                • 1595

✅ایران آینده تبدیل به بی‌دین‌ترین و سکولارترین کشور مسلمان خواهد شد

✍ حجت‌الاسلام محمد زکایی، استاد حوزهٔ علمیهٔ قم

در آینده‌ای نه چندان دور و با مرگ نسل‌های دههٔ ۴۰ به پایین، دیگر چیزی به نام مذهب ‌و اعتقاد، در بین نسل‌های جوان، دیده نخواهد شد!

مردم، عامل فقر، بیچارگی و گرفتاری خود را، در ایدئولوژی می‌بینند و با مرگ هر روحانی، به ویژه مرگ مسؤولان، شادی خود را بروز می‌دهند!

به نظر می‌رسد سیاست، آسیب فراوانی به دین و مذهب در کشورمان وارد ساخته است و ‌هر کدام از ما، متوجه فاصله گرفتن از اعتقادات مذهبی در بین آحاد مردم شده‌ایم.

تنها راه نجات دین و مذهب از آسیب بیشتر، خروج روحانیت از پست‌های حکومتی و ‌سیاسی و پرداختن به مسائل اعتقادی جامعه است که البته خیلی دیر شده و نسل‌های ۵۰ تا۹۰ اکثراً بدون مذهب هستند.

در صداوسیما، فقط مردم متدین و جامعهٔ دین‌دار نشان داده می‌شوند، ولی در زیر پوست شهر، همهٔ ما می‌دانیم که دیگر چیزی به نام دین در بین اکثریت مردم، موضوعیت و اهمیت ندارد و پنهان کردن صورت مسأله نیز، دردی از بی‌مذهبی، دوا نمی‌کند.
                ما نتوانستیم در ۴۳ سال، بر اعتقادات مردم بیفزاییم و یا حداقل آن را حفظ کنیم.
                با تمام بودجه‌های چندین هزار میلیاردی، ده‌ها نهاد دینی و ‌حوزه‌های علمیه، عملاً خروجی آنها صفر و حتی منفی بوده است!
                متأسفانه، ما ظاهرسازی و تبلیغ را بر تربیت نسل ترجیح دادیم.

اگر در خانواده، ‌اقوام، همکاران و دوستان خود بنگریم، متوجه می‌شویم که به جز چند پیرزن و ‌پیرمرد که آنها هم تربیت شدهٔ سالیان بسیار دورند، اغلب پرورش یافتگان جمهوری اسلامی، حتی نماز نمی‌خوانند که هیج، تمام مظاهر دین را تمسخر می‌کنند!
                بنابراین‌ آینده نشان می‌دهد ایران تبدیل به بی‌دین‌ترین و سکولارترین کشور مسلمان خواهد شد.
                نشانه‌های این تغییر بنیادی، در رفتارها و دهن‌کجی‌های جوانان ‌و مردم، به آنچه مسؤولان می‌گویند مشخص است.
                استقبال بی‌نظیر مردم از نوروز و دیگر جشن‌های ملی غیرمذهبی، از آثار این تغییر بنیادی در عقاید مردم است.
                پرواضح است که اگر بودجه‌های کلان مذهبی را صرف زدودن فقر می‌کردیم، بیشتر به نتیجه می‌رسیدیم.

برخی طلبه‌ها به من می‌گویند که ما نمی‌توانیم‌ با لباس روحانیت، بیرون برویم، زیرا مورد ناسزای مردم قرار می‌گیریم.
                یک روز یکی از طلبه‌ها به من گفت: فرزند خردسالی دارم، دستش را گرفتم تا برای خرید به بازار برویم، هنگام خروج از منزل به من گفت: اگر با لباس روحانیت بیایی، من با تو بیرون نمی‌آیم!

در آنجا با تمام وجودم شرمسار شدم و به یاد سخن آیت‌الله طالقانی افتادم که می‌گفت: روحانیت اگر وارد حکومت شود، نه تنها خود، که دین را نیز از بین خواهد برد!

به منزل باز گشتم و درعالم تنهایی گریستم. همسرم متوجه حال خرابم شد و پرسید چرا منقلبی؟ گفتم چرا نباشم؟ امروز بیست سال تحصیل مرا در حوزه، فرزند خردسالم به چالش کشید!
                بازار، در برابر معامله گر با انضباط و با احتیاط ، تسلیم است./:.rolleyessmileyani

نظر

• Davar
                  Banned
                  • May 2017
                  • 3105

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
                  اول اینو بگم که مقصود من از آنچه بیان میکنم لزوما مخالفت با گفته‌های شما نیست و صرفا از سر کنجکاوی اونچه رو که به ذهنم میرسه مطرح میکنم!
                  چرا انتخابات ۱۲ فروردین (و همونطور که قبلا گفتم مهم‌تر از اون، همه پرسی آذر ۵۸) رو شبه انتخابات و مخدوش می‌دونید ولی قانون اساسی مشروطه رو معتبر؟!
                  مگه قانون اساسی جمهوری اسلامی "توسط نمایندگان ملت پیشنهاد و به تایید ملت ایران" نرسید؟!
                  ولی در انتها سوال من این بود که شاه که داریم آقای خامنه‌ای هستند حی و حاضر! فقط مجددا باید قانون مشروطه رو زنده کنیم تا اختیارات ایشون محدود بشه. پرسیدم این "همون چیزی هست که شما می‌خواهید و مدنظرتون هست؟!"
                  چرا انقلاب ۵۷ که با خون پدران ما حاصل شد، نه تنها شایسته‌ی تقدیر نیست بلکه همونطور که در این فروم شاهد هستیم این پدران شایسته‌ی توهین و ناسزا و حمله هستند و باید به پای ما بیافتند و عذرخواهی کنند ولی خون اون یکی پدرانمان!! رنگین‌تر است؟! پس به نظر میرسه نظر عموم اینطور باشه که لزوما اونچه با خون به دست اومده دلیلی نداره که ارزشمند باشه.
                  درود بر بیخبر عزیز
                  بزرگوار پاسخ کامل پرسشهای شما در قسمت قرمز رنگ شده همون پست موجود هست

"

قانون اساسی مشروطه می‌تواند در دوران گذار مورد رجوع واقع شود
                  تا قانون اساسی جدید به تایید ملت ایران برسد.

طبق سازوکار لحاظ شده در قانون اساسی مشروطه تغییر و تفسیر آن قانون تنها به دست ملت ایران

امکان‌پذیر و هرگونه صحبت از تغییر اصول آن تا زمان بازبینی آن قانون بلاموضوع است.

اصلاح ، تغییر و الغای قانون اساسی زمانی امکان پذیر است که توسط نمایندگان ملت پیشنهاد و به تایید ملت ایران برسد.

هیچ‌کس و هیچ‌مقام انتصابی یا انتخابی حق اعمال سلیقه در قانون اساسی مشروطه را ندارد مگر ملت ایران.

آیا با قانون اساسی موجود میشه سیستم رو تغییر داد؟ رهبر اجازه همچین کاری رو میده؟

برای دوران گذر ما به یک قانونی نیاز داریم، نداریم؟
                  برای تشکیل مجلس موسسان ما به یک قانونی نیاز داریم، نداریم؟
                  شما میفرمایی مشروطه بده؟ به مجلس موسسان بگید از ریشه خشکش بکنه.
                  هیچ خونی رنگین تر از خون مهساها نیست.

نظر

• Davar
                    Banned
                    • May 2017
                    • 3105

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط M.DALAHOO پست شده است View Post

آن توله در مهد علم و دانش جهان دارد زنگی میکند و از 10 دانشگاه برتر دنیا 8 تای آن در همانجایی است که آن توله زندگی میکند و تا الان که 60 سالش است نتوانسته است یک مدرک حتی از یک دانشگاه گلابی بگیرد. ضمنآ توجه بفرمایید که با سه زبان صبحت کردن: یعنی علم؟ یعنی فن؟ یعنی طراحی یک ساختمان؟ یعنی فهمیدن توضیحات اقتصادی از طرف مسولین مملکت؟ یعنی حل بحرانهای اجتماعی و انسانی؟ که اگر سواد داشت خیلی زودتر ( وقتی که از طریق دکتر مجیدی باو پیام داده شد که شما هیچی از اقتصاد نمیدانید، در این امور دخالت نکنید و پول باد آورده ناشی ( از جنگ سوم مصر و اسراییل در سال1353 که مصر برنده آن جنگ شد) بدون تامین کالا به بازار نفرستید، که اگز ادامه بدهید سرگون میشوید، که نفهمید تا زمانیکه به گه خوری افتاد ( که رسم همه دیکتاورهای بیسواد است) و کار از کار گذشته بود و آنچه که نباید بشود شد.

نه فقط سواد کلاسیک، بلکه حتی فهم و درک مسایلی که آنروزها در ایران میگذشت، میفهمید و تحلیل درست از مسایل داشت و یا حد اقل به تو صیه های آن جوان اقتصاد خوانده با رتبه اول دانشگاه هاروارد گوش میکرد، که نکرد، چون از فهم مسایلی که آن جوان ایران دوست و دکتر مجیدی مطرح میکردند، متاسفانه بعلت بی سوادی مطلقش عاجز بود ..............و با آن فرار مفتضحانه اش، ایران را به ورطه نابودی و عقب ماندگی انداخت، که باید توله بیسواد تر از خودش اول جواب این همه بی تدبیری و نادانی پدرش را بدهد.
                    آخر کسی در سن 60 سالگی از مامانش خرجی میگیرد، توان اداره یک مغازه را ندارد، چه رسد به یک کشور بحران زده.
                    عقده_پهلوی چيست؟

عدم توان ديدن :

پيشرفت در زمينه صنعتى،توريستى،اقتصادى وسياسى كشور
                    زندگى متجدد،مدرن،لاكچرى و مرفه پهلوى و به الطبع مردم ايران
                    جدا شدن دين از هسته قدرت و تخته شدن دكان دين فروشى
                    باور پهلوى بر تساوى حقوق شهروندى،فارغ از باور دينى و قومى و زبانى و جنسيتى،و شكست پروژه هاى تجزيه طلبانه اشان بالطبع.

ايحاد رابطه حسنه با تمام ملل و كشورهاى دنيا و استفاده بهينه از انان براى منافع ملى
                    وعدم مرزبندى بين كشور دوست و برادر با سايرين.

اهميت به پرچم ملى،زبان ملى و تماميت ارضى

… بله، بعلاوه سخت است ديدن پادْشاهى كه :

شلوارك بپوشه،مايو تن كنه، غواصى كنه، جاز و درام بنوازه،با همسرش برقصه، با دخترش به استاديوم بره،به ٤ زبان زنده دنيا سخن بگه،شوخى كنه، هموطنش گونه اش رو با بوسيدن ماتيكى كنه و يك كلام نرمال زندگى كنه و زندگى نرمال به مردمش اهدا كنه.

عدم توان ديدن اينها را به اصطلاح (عقده پهلوى) مينامند.
                    .
                    این پست رو خوندی؟ اینم بخون: ایران آینده تبدیل به بی‌دین‌ترین و سکولارترین کشور مسلمان خواهد شد

آخرین ویرایش توسط Davar؛ 2023/07/09, 15:24.

نظر

• گنجشک
                      ستاره‌دار(3)
                      • Jun 2022
                      • 1307

در اصل توسط MOSTAFAVI پست شده است View Post

������این تاج در سال ۱۳۴۵ توسط طراح فرانسوی و از مشهورترین سازندگان جواهرات دنیا ساخته شد و اتمام آن شش ماه به طول انجامید

������قاب تاج از طلای سفید ساخته شده و با یک کلاه مخمل سبز پوشانده شده است

������تاج شامل سی و شش زمرد سبز، یکصد و پنج مروارید، سی و چهار یاقوت سرخ، هزار و چهارصد و شصت و نه قطعه الماس است و بزرگترین زمرد سبز در مرکز جلوی تاج با وزن نود و دو قیراط قرار دارد

������همچنین این تاج دارای دو قطعه اسپینل هشتاد و دو قیراطی است و بزرگترین مروارید که در آن کار شده بیست و دو میلیمتر طول دارد!

������این تاج جزو ذخائر جواهرات ملی بوده و در خزانه بانک مرکزی از آن نگهداری می شود.

این مال کیه ؟!

تاج 160 هزار تومان
                      خطای ۴۲۹

========
                      بنده چندین شب منزل فرح دیبا پهلوی اقامت داشتم ، همچین چیزهایی ندیدم ،

نظر

• Bikhabar
                        ستاره‌دار(22)
                        • Sep 2020
                        • 1189

درود بر بیخبر عزیز
                        بزرگوار پاسخ کامل پرسشهای شما در قسمت قرمز رنگ شده همون پست موجود هست

قانون اساسی مشروطه می‌تواند در دوران گذار مورد رجوع واقع شود

هیچ خونی رنگین تر از خون مهساها نیست.
                        اکی، قانون اساسی فعلی که هیچ، چون هیچ حقی برای مردم قائل نیست، مثل اینکه یه قانونی نوشته بشه تا ابد باید به مردم ایران تجاوز شود! خب رای دهندگان در اون مقطع اجازه داشتند برای خودشان تصمیم بگیرند ولی نسل‌های بعد میگن "ما چی کاره بیدیم؟!"
                        دوران گذار که قاعدتا یک دوران کوتاه مدته و خیلی هم عالی با قانون اساسی مشروطه باشه

ولی منظورم این بود که قانون اساسی جمهوری اسلامی هم با لحاظ همون شرایط تصویب شد. یعنی نمایندگان مردم اومدند قوانین رو تصویب کردند و بعد هم مردم بهش رای دادند ولی چون قانون بدی هست راه رو به روی تغییر بسته

و خب برای اینکه دیگه بحث رو جمعش کنیم. برای بعد از اون دوره گذار من همچنان نظرم این هست که اگر فرض کنیم سلطنت مشروطه خوبه، خامنه‌ای مشروطه هم همونه و باید خوب باشه! ما نمی‌تونیم و به نظرم مسخره است که تو ذهنمون از پادشاه دقیقا همون شخصیتی رو بسازیم که دلخواهمون هست. شاه میتونه هر کسی باشه. شاهه دیگه. اگه قرار بود به خواست من و شما باشه که میشد رئیس جمهور ...

و به خصوص این بار دیگه نباید اشتباه ۵۷ رو تکرار کرد و اگر هم انتخاب مردم سلطنت باشه باید راهی قانونی برای "زدن زیر میز بازی" توسط مردم تو قانون پیش‌بینی بشه و وجود داشته باشه.

نظر

• گنجشک
                          ستاره‌دار(3)
                          • Jun 2022
                          • 1307

آسید روح الله

"

اطفالی به حساب آورده اند که با یک توپ راضی می شوند.
                          ملت ایران باید بداند که هیچ‏‎ ‎‏روحانی با دولت ظلم و با اشخاص ستمگر که قرآن و احکام اسلام را به بازی گرفته اند،‏‎ ‎‏آشتی نمی کند و نمی تواند بکند.
                          آشتی کردن، مسلط کردن دژخیمان شاه است بر جان و‏‎ ‎‏ناموس ملت؛ و آن از بالاترین معصیتهای کبیره است که روحانی هر که باشد نمی تواند‏‎ ‎‏مرتکب شود و نخواهد مرتکب شد.
                          جناحهای سیاسی و جبهه ها و نهضتها نخواهند‏‎ ‎‏آشتی کرد و نمی توانند آشتی کنند که آشتی به اسارت کشیدن ملت و از دست دادن‏‎ ‎‏مصالح کشور است، سیاسیون چنین ننگی را نخواهند مرتکب شد.‏

‏‏ ملت ایران بداند که در لب پرتگاهی است که با اندک غفلت سقوط می کند، و تمام‏‎ ‎‏زحمات و رنجهای چندین سالۀ او پایمال می شود و تا آخر روی سعادت را نخواهد دید،‏‎ ‎‏و در نزد خدای تعالی مسئول است.
                          لازم است نهضت شریف اسلامی خود را تا‏‎ ‎‏برچیده شدن رژیم ظالمانه و قلدری ادامه دهید؛
                          و به وعده های پوچ دولت غیرقانونی‏‎ ‎‏توجه نکنید،
                          و از اختلاف در این موقع حساس احتراز کنید؛
                          و هم پیوستگی خود را به‏‎ ‎‏رژیم ثابت کنید؛
                          و با هوشیاری خدعه های شیاطین را خنثی نمایید؛
                          و مطمئن باشید که‏‎ ‎‏پیروزی و سرفرازی شما نزدیک است.‏

‏‏ «اللهم قد بلّغت؛ و السلام علی المخلصین فی الله و المجاهدین فی سبیله».‏
                          ‏‏23 شهر رمضان 98‏
                          ‏‏روح الله الموسوی الخمینی‏

"

چند وقت پیش از ایرانسل ، یک توپ لالیگا برنده شدم ، متاسفانه استخون ها دیگه کشش توپ بازی ندارند.

نظر

• MOSTAFAVI
                            Banned
                            • Jun 2012
                            • 5636

میلسپو توضیح داده است که رضا شاه چگونه ایران را «دوشید»:

وقتی که شاه داشت این شاهکارهای پرخرج و مشکوکش را انجام می‌داد، ثروت هنگفتی برای خودش جمع کرد... شاه این پول‌ها را از کجا می‌آورد؟ در حکومت او مالیه مملکت، شهرداری و بخش‌خصوصی همه با هم مخلوط بود؛ هیچ آمار قابل اطمینانی منتظر نمی‌شد... ثروت خصوصی‌اش را از فروش محصول زمین‌های کشاورزی که مصادره کرده بود، از سهامی که در برخی شرکت‌های خصوصی داشت، از هدایا و رشوه‌هایی که می‌گرفت، از باج‌هایی که روسای عشایر پرداخت می‌کردند و از سهمی که از فساد مالی دیگران می‌گرفت جمع کرده بود. کلا مملکت را دوشید. کشاورزان، عشایر و کارگران را له کرد و باج‌های سنگینی از زمینداران گرفت. اگر چه فعالیت‌های او قشر جدیدی از «سرمایه‌دارها»-یعنی تجار، انحصارطلبان، پیمانکاران و سوگلی‌های سیاستمداران- را ثروتمند کرد، تورم، مالیات‌های سنگین و سایر چیزها سطح زندگی توده‌های مردم را کاهش داد.۶ رضا شاه جدا از تمایلش برای کنترل کامل منابع مالی ایران، در سال ۱۹۲۷ دو دلیل اصلی دیگر هم برای خلاص شدن از دست میلسپو و آمریکایی‌ها داشت. اول، امضای قرارداد شیلات با روس‌ها و دریافت هدایای بزرگ. دوم- که بسیار مهم‌تر بود- برکناری میلسپو، گامی ضروری در غارت درآمدهای نفتی ایران توسط رضا شاه به حساب می‌آمد. بعد از اخراج میلسپو، درآمدهای نفتی، دیگر جزو در آمدهای دولت به حساب نمی‌آمد و در بودجه عادی مملکت منظور نمی‌شد. این درآمدها بخشی از سپرده‌های ذخیره مملکتی را که در لندن نگهداری می‌شد، تشکیل می‌داد که هر سال مبلغی از آن به کارهای خاص اختصاص می‌یافت. در طول ۱۴ سال تقریبا تمام درآمدهای نفتی ایران به حساب‌های بانکی رضا شاه در اروپا و ایالات متحده سرازیر شد. علاوه بر این، با توجه به مذاکرات مهمی که قرار بود بر سر مسائل نفتی انجام بشود و همچنین تمایل انگلیسی‌ها برای بازنگری در امتیاز دارسی، انگلیسی‌ها به‌ویژه مشتاق بودند که هر چه سریع‌تر از شر میلسپو خلاص شوند.

میلسپو، آمریکایی‌ها در ایران، ص. ۳۴

نظر

• گنجشک
                              ستاره‌دار(3)
                              • Jun 2022
                              • 1307

پاسخ : پیش بینی شما از مقدار رشد شاخص کل در ۱۴۰۲

در اصل توسط گنجشک پست شده است View Post
                              روزهایی که احتمال درج اخبار تاثیر گذار وجود دارد. 1402

فروردین
                              9
                              17
                              29

اردیبهشت
                              7
                              13
                              31

خرداد
                              13
                              27

تیر
                              11

17

آذر
                              1
                              13

دی
                              3
                              11
                              27

بهمن
                              1
                              29

اختیارات استانداران افزایش یافت

انتصاب مدیران استانی باید با نظر مثبت استاندار باشد

جاده چالوس پس از ۱۹ روز باز شد

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای البرز گفت: عملیات پاکسازی محور کرج - چالوس به پایان رسید.

قطعی برق و گاز و ضربه به تولید در یک شرکت تولیدی!

در اطلاعیه‌های امروز سامانه کدال شرکت پلاسکو کار نسبت به صورت‌های مالی خود شفاف سازی انجام داده است.

یک دستور رییسی برای پرداخت حقوق و مزایا + جزییات

رئیس جمهور با تاکید بر اهمیت ایجاد انگیزه مثبت و سازنده در کارکنان اداری، برقراری عدالت در پرداخت حقوق و مزایا در ادارات را به‌عنوان یکی از مهمترین عوامل ایجاد انگیزه و افزایش بهره‌وری در ادارات ضروری دانست و خواستار اهتمام بیشتر به اجرای قانون ارتقای سلامت اداری و راه‌اندازی سامانه‌های یکپارچه اداری شد

همون افزایش اختیارات استاندارها هست که به شکل دیگری نوشته

۱۹ سایت فروش بلیت هواپیما به‌دلیل گرانفروشی بلیت هواپیما، با هماهنگی دستگاه قضایی مسدود شدند

آزادی مهدی هاشمی پس از ۷ سال حبس

سخنگوی قوه قضاییه یادآوری کرد که مهدی هاشمی پس از گذراندن ۷ سال حبس از زندان آزاد شده است

شاخص کل بورس و بند‌ بازی نزدیک کف قبلی/ثبات کلی بازار سهام

بازار سهام امروز در ۲۰ دقیقه ابتدایی معاملات مشابه روز گذشته رفتار کرده است و کلیت بازار نه توانایی ریزش‌های سنگین تر دارد و نه توانی برای صعود.

نرخ رسمی ۱۷ ارز افزایش یافت

بانک مرکزی امروز،یکشنبه ۱۱ تیر ۱۴۰۲، نرخ رسمی ۴۶ ارز را اعلام کرد که بر اساس آن نرخ ۱۷ ارز افزایش و نرخ ۱۷ ارز کاهش یافت، نرخ باقی ارزها ثابت ماند.

نظر

• گنجشک
                                ستاره‌دار(3)
                                • Jun 2022
                                • 1307

پاسخ : پیش بینی شما از مقدار رشد شاخص کل در ۱۴۰۲

در اصل توسط گنجشک پست شده است View Post
                                روزهایی که احتمال درج اخبار تاثیر گذار وجود دارد. 1402

فروردین
                                9
                                17
                                29

اردیبهشت
                                7
                                13
                                31

خرداد
                                13
                                27

تیر
                                11
                                17

آذر
                                1
                                13

دی
                                3
                                11
                                27

بهمن
                                1
                                29

امام جمعه اهواز: الان هر خانواده می‌تواند ۱۵ فرزند و حداقل ۶ - ۵ فرزند داشته باشد!

عضو کمیسیون تلفیق بودجه با اشاره به جلسه نوبت عصر امروز این کمیسیون، گفت: در جلسه نوبت عصر پس از اظهار نظر موافقان و مخالفان ، کلیات لایحه برنامه هفتم توسعه به رأی گذاشته شد که با ۷۹ درصد آرا به تصویب رسید.

خاندوزی؛ برنامه هفتم ۱۲۰۰ میلیارد تومان کسری دارد وزیر اقتصاد با بیان این که برنامه هفتم کسری هزار و ۲۰۰ هزار میلیارد تومانی دارد گفت پیشنهاد تاسیس بانک توسعه اقتصادی را داده بود که در این برنامه گنجانده نشد.

لغو مجوز دو سایت‌ ایرانی که به دلار بلیت هواپیما فروختند

گزارش روزانه کدال ۱۷ تیر؛احداث واحد مکانیزه بسته‌بندی شکر در قشیر / احداث این واحد در عملیات تولید چه تاثیری خواهد داشت؟در اطلاعیه‌های منتشر شده امروز در سامانه کدال شرکت‌ قند شیروان قوچان و بجنورد نسبت به احداث واحد مکانیزه بسته بندی شکر شفاف سازی کرده است؛ همچنین در اطلاعیه‌های امروز مشابه هفته گذشته شرکت‌های دارویی از افزایش نرخ محصولات خود خبر دادند.

مهلت یک هفته‌ای رییس‌جمهور به بانک‌ها برای رفع موانع دریافت وام مسکن
                                رئیس جمهور به بانک مرکزی دستور داد
                                ظرف یک هفته آینده مشکل آن دسته از متقاضیانی که موفق به دریافت تسهیلات ساخت مسکن نشده‌اند را بررسی و در جهت رفع آن اقدام کند.

بیکاری تحصیل‌کرده‌ها هم کم شد / نرخ بیکاری فارغ‌التحصیلان آموزش عالی ۱۲.۱ درصد شد

بر اساس اعلام مرکز آمار، نرخ بیکاری فارغ‌التحصیلان آموزش عالی ۱۲.۱ شد.

از ۳۲ میلیون مرد ۲۰ میلیون نفر شاغل‌اند، اما از ۳۲ میلیون زن تنها ۴ میلیون! / زنان ۵۴ واحد درصد کمتر از مردان به دنبال شغل‌ هستند!

واکنش مولوی عبدالحمید به حمله تروریستی زاهدان
                                مولوی عبدالحمید امام جماعت مسجد مکی زاهدان حمله تروریستی صبح امروز به کلانتری ۱۶ این شهرستان را محکوم کرد

تغییر چهره بورس در نیمه دوم معاملات/ شاخص کل کانال ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار واحدی را از دست داد

معاملات امروز بازار بازار سهام در ابتدا با برتری اندک تقاضا بر عرضه دنبال می‌شد اما با گذشت بیشتر از زمان معاملات فروشندگان قدرت بیشتری پیدا کردند و جهت بازار را تغییر دادند

فرشاد مومنی: کمر اقتصاد ایران شکسته است / نمی توان با فقر و فلاکت و چاق کردن رباخواران دین مردم را هم حفظ کرد
                                فرشاد مومنی می گوید حساسیت زدایی نسبت به وضعیت محرومان و بنگاه های اقتصادی در دستور کار قرار گرفته است. او همچنین می گوید نمی توان با فقر و فلاکت مردم و چاق کردن رباخواران دین مردم را حفظ کرد
                                ==========
                                این آدم جالبی هست ، قبلا یکجا گفته بود برای چی سود صنایع ( طرفدار تولید داخل و خودروسازها است ،) را بدیم به سهامدارها ، سهامدارها هم نزول خور هستن و از این حرف ها ، باید شرکت ها را ورشکسته جلوه بدیم و ی ریال کف دست سهامدار نذاریم و کل سودش واس ماس از این شعر وور ها ،
                                ==========
                                یک دادستان در مازندران بازداشت شد
                                مرکز رسانه قوه قضائیه از بازداشت دادستان یکی از شهر‌های استان مازندران در جهت مقابله با فساد در دستگاه قضایی خبر داد.

مسیر جدید آزادراه تهران شمال به روی مسافران باز شد
                                مدیرعامل شرکت آزادراه تهران-شمال گفت: باند غربی منطقه ۲ آزادراه تهران- شمال که روز ۱۵ تیر با حضور رییس‌جمهور افتتاح شد، از ساعت ۸ صبح امروز برای عبور مردم باز شد.

سیاهکلی؛با دلار خانگی از خارج خودرو وارد کنید! تحریریه اقتصادآنلاین
                                عضو کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی با تأیید واردات خودروهای کارکرده گفت: قرار نیست این خودروها از محل ارز دولتی وارد شود بلکه مردم می‌توانند با ارزهایی که در خانه‌های خود دارند و تا ۶۰ میلیارد دلار تخمین زده می شود، اقدام به واردات کنند.

نرخ سود بین بانکی ۲۳.۴۴ درصد شد

بر اساس آمار منتشرشده از سوی بانک مرکزی نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به چهارشنبه ۱۴ تیر به ۲۳.۴۴ درصد رسید.

نرخ رسمی ۱۹ ارز کاهش یافت

بانک مرکزی امروز، شنبه ۱۷ تیر ۱۴۰۲، نرخ رسمی ۴۶ ارز را اعلام کرد که بر اساس آن نرخ ۲۰ ارز افزایش و نرخ ۱۹ ارز کاهش یافت، نرخ باقی ارزها ثابت ماند.

بازنشستگان بخوانند؛ حقوق‌ها پس از همسان‌سازی چقدر می‌شود؟

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری از پیگیری این صندوق برای دائمی‌سازی همسان‌سازی حقوق بازنشستگان کشوری خبر داد و توضیحاتی در خصوص نحوه افزایش حقوق بازنشستگان در صورت تصویب اجرای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان در قانون برنامه هفتم ارائه کرد.

۲ عامل حمله تروریستی به شاهچراغ اعدام شدند

سحرگاه شنبه ۱۷ تیر، حکم اعدام دو تن از عوامل حمله تروریستی به حرم مطهر شاهچراغ (ع) در شیراز اجرا شد.

تعطیل شد ! پول یامفت کمتر خرج میشه
                                رجانیوز نوشت:از فروردین امسال که رئیس مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری از سمت خود برکنار شد تا به امروز، وضعیت این مرکز در هاله‌ای از ابهام قرار گرفته است. مهم‌ترین گمانه‌ای که تاکنون مطرح شده، این است که دولت قصد دارد مرکز بررسی‌های استرتژیک را برای همیشه تعطیل کند!

سایت جبهه پایداری: طرفداران قالیباف از موفقیتهای دولت ناراحتند/ آنها با جریان ضدانقلاب هم راستایند

رجانیوز نوشت:پیوستن ایران به سازمان همکاری‌های شانگهای از دستاوردهای ملموس و محسوس دولت سیزدهم در سیاست خارجی‌اش بوده است؛ دستاوردی که همه‌ی دولت‌های قبل آرزوی داشتن آن را در کارنامه‌شان داشته‌اند.

اطلاعات نوشت:سازمان همکاری شانگهای یک سازمان همکاری منطقه ای است. دو کشور بسیار مهم آن یعنی چین و هند بیشترین تعامل را با غرب به ویژه ایالات متحده آمریکا دارند و مبادلات پولی و بانکی و اقتصادی آنها عمدتا با حوزه دلار است.

=================

اخبار داخل چند ماه تعطیل هست ، چند ماه آرامش داخلی ، برید کیف کنید .
                                آخرین ویرایش توسط گنجشک؛ 2023/07/09, 20:49.

نظر

در حال کار...
                                X