اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • علیرضا۱۲۳
    عضو فعال
    • Sep 2022
    • 2718

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
    توریسم باعث آگاهی مردم میشه باهاش مخالفند
    میگن هرزگی هست !!
    بعد فیلمهای خودشون دائم در میاد !
    خوب میگیم با باجناق های خودشون سفر کنند که در ایران با باجناق کسی کار نداشته باشند و هرزگی نکنند!!!/:.yead.:/

نظر

• علیرضا۱۲۳
      عضو فعال
      • Sep 2022
      • 2718

آپارات - سرویس اشتراک ویدیو

نظر

• b4city
        عضو فعال
        • Nov 2020
        • 4093

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
        ""یه جوری میگید که انگار تاریخ فقط خلاصه شده در قبل و بعد یه دوران مشخص ؟ یا اینکه تمام راه ها بسته شده و فقط باید بین این دو گزنیه انتخاب کرد ؟ این تفکرات از کجا نشات میگیره ؟""

دوست عزیزم
        بعضی کلمات و جمله ها هستند که فهمش برای خواننده راحتتره و توی ذهنش میمونه و از طرفی اون جمله پته خیلیها رو میریزه روی آب انگاری که نخ تنبونشون رو کشیده باشی همه چیزشون نمایان میشه مثل همینی که گفتم:

قبل و ابتدای 57!!!

الان مخالفین ج.ا در خارج از ایران میگن که انقلاب ما درست بوده و باید برگردیم به ابتدای 57 و انقلابمون رو ادامه بدیم!!!!

از شما که آگاه هستی و ایران دوست، سوال میکنم این کلام برای کیست؟ جز خاتمی و یاران؟ دوران طلایی امام!!
        دوباره اصلاحات؟ دوباره همین نظام با ظاهری دیگر؟ دوباره چرخه معیوب حکومت اسلامی؟

یکی از دلایل اصرار بر مشروطه برای جلوگیری از همین دام ها هست.

.
        هرگز اینطور نیست
        کدوم حزب یا دار و دسته یا حتی شخص خاص اینا رو گفته ؟ حتی اونائی که با تمسخر و اهانت امیز صداشون میکنید کدمشون اینارو گفته ؟
        حتی اونائی که میگن انقلاب درست بوده خواهان برگشت به اوائل 57 نیستند . وقتی کسی میگه انقلاب درست بوده مفهومش اینه که دوران قبل را گذاشته در سبد نقد و معتقد است که در رژیم قبلی هم استبداد سیاسی حاکم بوده و فرصت اصلاح هم تمام شده بوده . هر چند بسیاری هم هستند که معتقدند کاش فرصت اصلاحات به شاه داده میشد

اگر حرف از جمهوری زده میشه دلیلی بر برگشت به اوائل 57 نیست و اگر چنین گفتمانی هم باشد در حال حاضر بسیار اندک است . برگشت به اوائل 57 سالها قبل گفتمانی پر رنگ تر بود نه الان ، حتی سالها قبل هم درصدش بالا نبود از منظر شمارش فعالان سیاسی

شما کلیت جمهوری خواهان را گذاشتید در سبد کسانی که مورد انواع اتهاماتتون هستند

چرا دلم بخواهی از رفتار و گفتار دیگران برداشت میکنید ؟
        اصلا یه سوال دارم

غیر سطلنت طلب و جمهوریت را به رسمیت میشناسید شما ؟ من اینطور برداشت میکنم که کلا شما غیر سطلنتی ها و جمهوری را به رسمیت نمیشناسید و البته شما تنها نیستید ، سایر هم فکرانتون هم همینگونه فکر میکنند
        در حالی که اکثریت قریب به اتفاق فعالان داخل و خارج از کشور در خط و مسیری نیستند که شما هستید . تکلیف اینا چیه ؟ اینا همشون میخواهند به اوائل انقلاب 57 برگردند ؟ یعنی چی ؟ یعنی جمهوری اسلامی بازم سر جاش باشه ؟

الان دقیقا خارج از کشور کدوم طیف چنین چیزی گفته ؟

هر چند اینگونه فکر کردن در طیف سلطنت مطلقه خواهان ، بیشتر دیده میشه . مشروطه ای ها کمی ملایم تر هستند و به اجبار پذیرفتند که دیگه دوران مطلقه سپری شده و آپدیت تر شدند ولی حتی می بینم شما که مدعی خواهان مشروطه هستید ، ولی سمت و سوی مطلقه نگری دارید

من اینطور برداشت میکنم . حالا اگر اسمش بی انصافی است یا هر چی ، برداشتم اینه
        چون مشروطه خواه باید بپذیره انواع تکثر را . انگ زدن به بهانه های مختلف را بگذاره کنار ، اگر در این موارد لنگ بزنه که مشروطه خواه نیست . مطلقه نگر است

نظر

• b4city
          عضو فعال
          • Nov 2020
          • 4093

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
          ""یه جوری میگید که انگار تاریخ فقط خلاصه شده در قبل و بعد یه دوران مشخص ؟ یا اینکه تمام راه ها بسته شده و فقط باید بین این دو گزنیه انتخاب کرد ؟ این تفکرات از کجا نشات میگیره ؟""

دوست عزیزم
          بعضی کلمات و جمله ها هستند که فهمش برای خواننده راحتتره و توی ذهنش میمونه و از طرفی اون جمله پته خیلیها رو میریزه روی آب انگاری که نخ تنبونشون رو کشیده باشی همه چیزشون نمایان میشه مثل همینی که گفتم:

قبل و ابتدای 57!!!

الان مخالفین ج.ا در خارج از ایران میگن که انقلاب ما درست بوده و باید برگردیم به ابتدای 57 و انقلابمون رو ادامه بدیم!!!!
          از شما که آگاه هستی و ایران دوست، سوال میکنم این کلام برای کیست؟ جز خاتمی و یاران؟ دوران طلایی امام!!
          دوباره اصلاحات؟ دوباره همین نظام با ظاهری دیگر؟ دوباره چرخه معیوب حکومت اسلامی؟

یکی از دلایل اصرار بر مشروطه برای جلوگیری از همین دام ها هست.

.
          این بخش پته رو اب را فراموش کردم جواب بدم
          پته ی چی رو اب ریخته شده ؟
          هر کی دم از جمهوری خواهی میزنه پته اش رو اب است ؟ اگر بنا بر پته روی اب باشه که پته ها را خیلی بیشتر باید نزد طیف همفکر شما جستجو کرد و برای ارامش تاپیک از ذکر مصیبتها خود داری میکنم

اصلا شما در یک دنیای دیگری سیر میکنید اینو جدی میگم
          و عرض کردم این مدل استدلال شامل طیفی میشه که البته انچنان گسترده نیست

ما دمکراسی میخواهیم . شما به نظرم میرسه نمیخوای . یه دمکراسی خواه در این حد بینی و اتهام زنی نداره
          مخالفت به وضعیت فعلی که به تنهائی ملاک نیست دوست خوب
          باید بدونیم چی میخواهیم

اینکه یه خروار اینجا حرف بزنیم و کامنت ارسال کنیم که مهم نیست . من یا شما یا دیگری فرقی نداره
          فحوای کلام مهم است . باید محتوای گفتارمون نشانی از به رسمیت شناختن تکثر و عقاید و آرا و خلاصه کلام دمکراسی طلبی را عیان کند

به نظر شما از کامنتهای شما چنین برداشتی میشه داشت ؟
          ظاهرا هنوزم معتقدید کرد نباید رئیس جمهور شود یا مقامی عالی رتبه . خب همین تز و نظر کافیه برای اثبات گفته هام

وقتی هم میگم افکار توتالیتری ، میگید بی انصافی کردم یا فلان ...
          چاره ندارم بجز چنین برداشتی

نظر

• علیرضا۱۲۳
            عضو فعال
            • Sep 2022
            • 2718

ادعای بلومبرگ:
            هنگام درگیری مرزی با ایران، طالبان صد‌ها بمب گذار انتحاری را به مرز فرستاده بود / این گروه آماده‌ی جنگ بود

نظر

• گنجشک
              ستاره‌دار(3)
              • Jun 2022
              • 1307

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
              ادعای بلومبرگ:
              هنگام درگیری مرزی با ایران، طالبان صد‌ها بمب گذار انتحاری را به مرز فرستاده بود / این گروه آماده‌ی جنگ بود
              درود
              هجوم ابزار خاصی می خواد که چین و روسیه هم ندارند
              طلبان قدرت هجومی نداره ، اما در دفاع بسییار قوی هست
              مثل اینه با یک کامیون در مسابقات فرمول یک شرکت کنی ،

نظر

• afshinamin
                عضو فعال
                • Jul 2013
                • 4495

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
                ادعای بلومبرگ:
                ۳ هزار تفنگدار دریایی آمریکا وارد دریای سرخ شدند.به زودی به خلیج فارس می رسند تا با حمله سپاه به نفتکش ها مقابله کنند

اینا همه ش از نتایج برکناری ایت الله رابرت مالی است

نظر

• afshinamin
                  عضو فعال
                  • Jul 2013
                  • 4495

۳ هزار تفنگدار دریایی آمریکا وارد دریای سرخ شدند.به زودی به خلیج فارس می رسند تا با حمله سپاه به نفتکش ها مقابله کنند

اینا همه ش از نتایج برکناری ایت الله رابرت مالی است
                  بیانیه دفتر نخست وزیری انگلستان
                  ایران یک تهدید جدی برای انگلیس و متحدانش و یک تهدید مستقیم برای خبرنگاران در انگلیس است

نظر

• afshinamin
                    عضو فعال
                    • Jul 2013
                    • 4495

بیانیه دفتر نخست وزیری انگلستان
                    ایران یک تهدید جدی برای انگلیس و متحدانش و یک تهدید مستقیم برای خبرنگاران در انگلیس است
                    احتمالا دارند چراغ سبزنشون میدهند به تروریستی اعلام کردن سپاه

نظر

• EURASIA
                      عضو فعال
                      • Jan 2022
                      • 1253

۱۴۰۲/۰۵/۱۵ ۰۸:۰۰:۰۰
                      |
                      |

«اعتمادآنلاین» گزارش می‌دهد:

احتمال ناپدید شدن دریای خزر قوت گرفت

به دلیل گرمای شدید هوا و افزایش تبخیر دریاها، دریای خزر نیز با خطر ناپدید شدن و خشکی طی چند سال آینده مواجه است.
                      اعتمادآنلاین |
                      به دلیل گرمای شدید هوا و افزایش تبخیر دریاها، دریای خزر نیز با خطر ناپدید شدن و خشکی طی چند سال آینده مواجه است.به گزارش اعتمادآنلاین، خبرگزاری سانا به نقل از تحقیقی که در پایگاه اطلاع‌رسانی مودیست منتشر شد خبر داد، کاهش مستمر سطح آب دریای خزر طی چهار سال اخیر به 38 سانتی‌متر رسیده است تا این کاهش از دهه ۹۰ میلادی تا امروز به 170 سانتی‌متر برسد.
                      ایمن قدوری عضو اتحادیه بین‌المللی حمایت از طبیعت که در تهیه این تحقیق شرکت کرده اعلام کرد، کارشناسان معتقدند در صورتی که روند کاهشی سطح آب به همین شکل ادامه پیدا کند، دریای خزر در سال 2050 به طور کامل خشک خواهد شد، چون خزر جزو دریاهای بسته جهان است که بخش عمده‌ای از آب خود را از باران تامین می‌کند.
                      احتمال ان وجود داره

اگر یادتون باشه شرق دریای خزر

دریاچه نسبتا بزرگی بود به نام ارال

( دریاچه ارال )

که چندین سال پیش خشک و ناپدید شد
                      زنده باد ازادی حقیقت دانش و سپس پیش به سوی پیشرفت

نظر

• EHSANI
                        ستاره‌دار(3)
                        • Sep 2020
                        • 2071

نگرش ، همه چیز است .

نظر

• گنجشک
                          ستاره‌دار(3)
                          • Jun 2022
                          • 1307

فیلم سقوط ساختمان ها را دیدید

فرمانده انتظامی هم جسدش زیرشه ، من فکر می کردم افغانی ها کشتنش بعد بر پوشش ساختمون را هم ریزوندن روش

خود .... اشون رفتن ساختمون با لودر اوردن پایین ساختمون خورده به بقیه ساختمون ، دومینو وار همه چی ریخته

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXD

کارخودشونه!

عوامل شهرداری تهران چطور فاجعه آفریدند/ فیلمی از تخریب ساختمان با طناب! | دیدبان ایران

=========
                          مگه نمیگن ساخت مسکن به بخش خصوصی واگذار کنیم ؟

طرف مجوز هم نداشته یعنی با پول خودش بدون وام و... ساخته ساختمان چند طبقه

چرا نیرو انتظامی با لودر باید بیاد تخریبش کنه ؟

مگه قرار نبود سالی 1 میلیون واحد مسکونی ساخته بشه ؟ خودش زاییدن زیرش ، گفتن مردم بسازن

مردم که اسباب را گذاشتن تو کانکس خودشون تو پارک می خوابن

این خراب کاریا یعنی چی ؟

نظر

• window
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2020
                            • 242

=====
                            کل اسکناس های موجود=۱۰۰ همت
                            اگر در هفته دوبار دوبار جابجا شوند ،در سال می شود حداقل ۱۰۰ بار .
                            یعنی ۱۰۰ ضربدر ۱۰۰ همت
                            پس گردش اسکناس کشور=۱۰ هزار همت
                            حدود یک و نیم برابر حجم کل نقدینگی کشور!!
                            اگر در هر جابجایی ۲۰٪سود نصیب فروشنده شود و طبق قانون مالیاتی که حداقل دریافتی ۱۵٪ از سود است خواهیم داشت:
                            ۱۰ هزار همت ×۲۰٪×۱۵٪
                            =۳۰۰ همت
                            این حداقل مالیاتی است که اگر به صورت الکترونیک جابجا میشد نصیب دولت می شد
                            با این عدد چه کارهایی می شد کرد
                            این ۳۰۰ همت می توانست در یک سال کل ناترازی بانکها را جبران کند
                            این ۳۰۰ همت در دوسال می توانست دولت را به طور کامل از کسری بودجه نجات دهد
                            و تمام اقتصاددانان متفق القول هستند ریشه ی تورم که از طریق ازدیاد حجم نقدینگی جامعه را به این روز انداخته ، ناترازی بانکها و کسری بودجه دولت است
                            بفرمائید شروع کنید بگید از فردا تا یکماه دیگر کل پول کاغذی باطل می شود و باید تحویل بانک دهید
                            و منبع درآمد مالیاتی کشور را حداقل ۳۰٪افزایش دهید
                            قبل از اینکه کار از کار بگذرد و دیگر این اقدام فایده اش را از دست بدهد
                            صحبت از اثرات پول کاغذی بر تورم تقریبا ۷ سال است که به فراموشی سپرده اند
                            سال ۹۵ حجم اسکناسها ۵۰ همت بود
                            سال ۱۴۰۲ شده ۱۰۰ همت.
                            دوستان راه حل هست عقل نیست
                            اینکه می گویم علم اقتصاد کلان فقط فهمیدن تئوری آن نیست یعنی این.
                            وقتی داده های واقعی را وارد میدان محاسبات کنیم راه حل ها پیش چشممان بابا کرم می رقصند فقط باید آنها را بغل کنیم. ح.ا

نظر

• گنجشک
                              ستاره‌دار(3)
                              • Jun 2022
                              • 1307

درود جناب احسانی

یک مشکل شخصی دارم ، البته خصوصی پیام نمی دهم شاید سایر دوستان هم راهنمایی داشتن

واقعیتش اینکه کیفیت کارم خوب نیست ( نه اینکه از عمد باشه ها ، بعضا تلاش هم می کنم عمیقا که کار را خوب در بیارم اما نمیشه )

و یک رئیس دارم که کلاً شاکی هست و میگه تو (گنجشک) دیوانه ای و احمق و فلان و ... خلاصه هرچی از دهنش درمیاد به ما میگه ، بعضا بخاطر نوع خاص قراردادی هم که داریم سر برج چیزی به ما نمیده

از اون طرف به پزشک و روان پزشک هم مراجعه کردم میگن نه ، شما ( گنجشک ) خیلی هم خوبی به به اصلا تعریف سلامت عقل یعنی شما و این حرفا !

چه کنیم این وسط ؟ این پزشک که باید بگه تو از کار افتاده شدی ، میگه خیلی هم سالمی

اون رئیسمون که باید بگه به به چه کارمند با کیفیت من چقدر خوشبختم که تو رو دارم و اینا حرفا مارا میکشه سینه فحش و میگه دیوانه ای و استرس حقوق آخر برج و...

چه کنیم ؟

================

یکم جدی تر

گواهینامه رانندگی یعنی چی ؟

چرا من با گواهی نامه تصادف کنم کمتر مقصر بدون گواهی نامه بیشتر ؟

چرا اون افسری که بنده گواهینامه داده را نمیارن به سیخ داغ بکشند وقتی من تصادف یا خلاف می کنم ؟

وجود اون فرد ( افسر ) چه فایده ای داره پس ، وقتی تایید یا عدم تایید باز تصادف افرین هست !

ایضاً این پزشکی که نامه میده من سلامتم ، فردا روز من خودکشی کردم پاسخگو هست که چرا گفت من سلامتم ؟ !
                              آخرین ویرایش توسط گنجشک؛ 2023/08/08, 09:13.

نظر

• ریسعلی دلواری
                                عضو فعال
                                • Dec 2022
                                • 1918

در اصل توسط window پست شده است View Post
                                =====
                                کل اسکناس های موجود=۱۰۰ همت
                                اگر در هفته دوبار دوبار جابجا شوند ،در سال می شود حداقل ۱۰۰ بار .
                                یعنی ۱۰۰ ضربدر ۱۰۰ همت
                                پس گردش اسکناس کشور=۱۰ هزار همت
                                حدود یک و نیم برابر حجم کل نقدینگی کشور!!
                                اگر در هر جابجایی ۲۰٪سود نصیب فروشنده شود و طبق قانون مالیاتی که حداقل دریافتی ۱۵٪ از سود است خواهیم داشت:
                                ۱۰ هزار همت ×۲۰٪×۱۵٪
                                =۳۰۰ همت
                                این حداقل مالیاتی است که اگر به صورت الکترونیک جابجا میشد نصیب دولت می شد
                                با این عدد چه کارهایی می شد کرد
                                این ۳۰۰ همت می توانست در یک سال کل ناترازی بانکها را جبران کند
                                این ۳۰۰ همت در دوسال می توانست دولت را به طور کامل از کسری بودجه نجات دهد
                                و تمام اقتصاددانان متفق القول هستند ریشه ی تورم که از طریق ازدیاد حجم نقدینگی جامعه را به این روز انداخته ، ناترازی بانکها و کسری بودجه دولت است
                                بفرمائید شروع کنید بگید از فردا تا یکماه دیگر کل پول کاغذی باطل می شود و باید تحویل بانک دهید
                                و منبع درآمد مالیاتی کشور را حداقل ۳۰٪افزایش دهید
                                قبل از اینکه کار از کار بگذرد و دیگر این اقدام فایده اش را از دست بدهد
                                صحبت از اثرات پول کاغذی بر تورم تقریبا ۷ سال است که به فراموشی سپرده اند
                                سال ۹۵ حجم اسکناسها ۵۰ همت بود
                                سال ۱۴۰۲ شده ۱۰۰ همت.
                                دوستان راه حل هست عقل نیست
                                اینکه می گویم علم اقتصاد کلان فقط فهمیدن تئوری آن نیست یعنی این.
                                وقتی داده های واقعی را وارد میدان محاسبات کنیم راه حل ها پیش چشممان بابا کرم می رقصند فقط باید آنها را بغل کنیم. ح.ا
                                سلام و ارادات
                                با تشكر از شما
                                در مورد حجم نقدینگی دولت و اقتصاد دانهای وابسته رانت خوار و جیره خوار مانور زیادی می دهند

و گرنه كل نقدینگی ایران به 10 ملیارد دلار هم نمی رسه كه تازه اونهم ععدی نیست در تراز و اقتصاد جهانی

مشكل اصلی وعمده حكومت حاكم
                                و كاسبان تحریم
                                این هست كه از محل دلالی و احتكار و تورم

ثروتمند شدند حالا از احتكار و انبار گردن پوشك بچه بگیر تا زمین و مسكن وخودرو

مشكل اینجاست
                                زالوهای اقتصادی ثروت خود را نه ا زمحل تولید و ایجاد اشتغال بلكه از محل دلالی واحتكار ورانت و بی شرفی و بی غیرتی بسیاری از .................. تصمیم گیران نهایی كسب كرده اند
                                پس دوست ندارند رویه مذكرو تغییر پیدا كند
                                یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ

نظر

در حال کار...
                                X