اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • afshinamin
    عضو فعال
    • Jul 2013
    • 4495

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Al Arabiya Farsi
    دستور‌کار امارات متحده عربی برای مبارزه با ناامنی غذایی در جهان
    -------------
    دستور کار بیعرضه ترین کشور منطقه :
    مبارزه با ناامنی غذایی در جهان

دستور کار باعرضه ترین کشور منطقه : مبارزه با امنیت غذایی در ایران

نظر

• طيب
      عضو فعال
      • Nov 2010
      • 3065

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post

Al Arabiya Farsi
      دستور‌کار امارات متحده عربی برای مبارزه با ناامنی غذایی در جهان
      -------------
      دستور کار بیعرضه ترین کشور منطقه :
      مبارزه با ناامنی غذایی در جهان

دستور کار باعرضه ترین کشور منطقه : مبارزه با امنیت غذایی در ایران
      سلام وعرض ادب و احترام
      زمانی که آزادی مردم به خطر بیفتد دقیقا تامین غذایی هم در خطر خواهد بود

ارادت

نظر

• EURASIA
        عضو فعال
        • Jan 2022
        • 1253

در اصل توسط آتلانتیس پست شده است View Post
        جناب اوراسیا...دلتنگ حضورتان بودیم...اما به زبان نیاوردیم....مگه دنیا چندتا آدم باسواد داره؟
        نگاه شما نگاهی حزبی و درون حکومتی به مقوله چپ وراست است....که خوب صحیح...
        اما منظور من ازچپ...صرفا حکومت‌های وام گرفته از نظریه مارکس بود....درمورد جمهوری اسلامی...که ملغمه(ملقمه) ای...از هرآنچه بداست....بهترین توصیف...مارکسیسم اسلامیست....یعنی تمامی خصلت‌های بازارهای بسته ودخالتهای اعضای بالائی (تشکیلات)....تجمیع شده با بازار سرمایه داری اسلامی...وحتی استفاده از ربای غیراسلامی.....برای حفظ ارزش‌ها وقدرت سران( سازمان.).....حالا ملموس‌تر...(بیت)...نقش همان سازمان را دارد...و...رهبران...همان لنین یا استالین...یا کمی موجه تر...درحد (فیدل کاسترو).....هستند.....
        دقت بفرمایید....واژه "برادر"....مطابقت سازی واژه"رفیق"کمونیستهاست....
        ارادت
        سلام جناب اتلانتیس گرامی

خوشحالم از مصاحبت با شما. و شما هم انسان فرهیخته هستید به اگر کسی در مورد علوم انسانی مطلب می نویسد حدی از فرهیختگی را دارد

در مورد تقسیم یندی من از چپ و راست به صورت کلی فلسفه و اقتصاد و سیاست است. و نه تقسیم بندی های جمهوری اسلامی

بهترین کتاب تو این زمینه کتاب اقتصاد سیاسی باری کلارک که حتما مطالعه کنید بسیار جالب است

در مورد مارکسیت اسلامی که شما بزرگوار به این دولت نسبت می دهید باید ببینیم رابطه انها با بلوک شرق مثل ونزوئلا یا... بیشتر تاکتیکی است تا استراتژیک. یعنی چون هم کمونیست ها و هم اسلام گرایان می بینند زورشان به سرمایه داری غرب نمی رسه با هم متحد هستند اما این فقط تاکتیک است

زنده باد ازادی حقیقت دانش و سپس پیش به سوی پیشرفت

نظر

• EURASIA
          عضو فعال
          • Jan 2022
          • 1253

متاسفانه یک نقاشی کشیدم به صورت محور افقی و عمودی که نظام سیاسی و اقتصادی را بر هم منطبق کردم تا مکاتب فلسفه سیاسی و اقتصادی توضیح بدهد

اما نقاشی ارسال نشد و مجبور شدم مطالب را حذف کنم

نظر

• vion
            عضو فعال
            • Oct 2020
            • 825

در اصل توسط EURASIA پست شده است View Post
            سلام جناب اتلانتیس گرامی

خوشحالم از مصاحبت با شما. و شما هم انسان فرهیخته هستید به اگر کسی در مورد علوم انسانی مطلب می نویسد حدی از فرهیختگی را دارد

در مورد تقسیم یندی من از چپ و راست به صورت کلی فلسفه و اقتصاد و سیاست است. و نه تقسیم بندی های جمهوری اسلامی

بهترین کتاب تو این زمینه کتاب اقتصاد سیاسی باری کلارک که حتما مطالعه کنید بسیار جالب است

در مورد مارکسیت اسلامی که شما بزرگوار به این دولت نسبت می دهید باید ببینیم رابطه انها با بلوک شرق مثل ونزوئلا یا... بیشتر تاکتیکی است تا استراتژیک. یعنی چون هم کمونیست ها و هم اسلام گرایان می بینند زورشان به سرمایه داری غرب نمی رسه با هم متحد هستند اما این فقط تاکتیک است

درود و ارادت
            بهترین توصیف را یرواند آبراهیمیان از ایران داشته اند.تاکید میکنم ایران و نه جمهوری اسلامی

ابراهیمیان در یکی از مقالات که امیدوارم بتونم اصل مقاله را پیدا کنم.راز ماندگاری نظام سیاسی ایران را در یک کلمه خلاصه کردن..هیتی
            به همین لحاظ عرض میکنم نظام سیاسی و اقتصادی اینجا نه استبدادی است و نه دموکراسی و نه حتی الیگارشی..هیتی است و همین..به تنگنا که رسیدن هیتی و یا علی گویان مشکل را رفع میکنن تا بعد ببینن چی میشه

نظر

• EURASIA
              عضو فعال
              • Jan 2022
              • 1253

در اصل توسط گنجشک پست شده است View Post
              درود ناصر خان

ممنون از احوال پرسی ، خوبم ، شما هم حتما خوبین چون خوب می نویسید

نژاد پرست را قبول دارم نداریم

ملی گرا را مطمن نیستم ! ما واقعا ملی گرا هسیم ؟ چرا ؟ رو چه حساب ؟ (بنظر بنده که تمام جامعه از خداشته یک گرین کارت تو جیبش باشه ، واقعیتی صحبت می کنیم دیگه ، جان وطنم و اینا هم قشنگه زیاد مخالفش نیستم ، ولی فرد گرایی و گرین کارت بیشتر واقعی هست )

مإهب ! مذهب هم میثم بود فکر کنم که گفت دوستش اومده خونه اش برنامه ... و در انتها مسئله داشته که حتما باید غسل کنه ، یا در ترکیه ، طرف مشروب فروشی می خواست افتتاح کنه و برای رونق کسب و کارش قرآن می خواند و....
              یعنی مذهب هست ، ولی از طرفی شما درست می گوید ، اینکه بری برنامه یک نوع فعالیت تاثیر گذار بر اجتماع و تحولات است ، ولی اینکه غسل کنی یا نکی یک کار فردی و بعضاً پوسته مذهب است ، یا باز کردن و افتتاح مشروب فروشی در ترکیه یک اقدام اجتماعی و اثر گذار بر جامعه و است ، ولی تلاوت قرآن برای بیشتر شدن درآمد مشروب فروشی یک عمل فردی و پوسته مذهب و بدون تاثیر بر جامعه است ، سود و زیانش به خود فرد بر میگیرده ، ولی برنامه و مشروب سود و زیان و اثرش بر جامعه و نظم اجتماع است

اما لیبرال

بازار بورس واقعا گسترده شده یا الکی و فیک ؟

فردگرایی واقعا گسترده شده ؟

لذت طلبی واقعا گسترش پیدا کرده ؟

تحصیلات واقعی است ؟ یا ظاهری

آزادی خواهی و... چطور

==========================

ناصرخان تا هسی خوب سوالات را بپرسیم

بنظرتان پارسال اون عده قلیلی که 99 درصدشون هم جاسوس انگلیس و.. بودند ! اون یک درصد هم فریب خورده بودند و اینا !!!! چرا جان عزیزشان را گرفتند اومدن کف خیابان ؟ خواسته اشون چی بود ؟ از داغ کشته شدن ناجوانمردانه همیهنشان خونشان بجوش اومد ؟ برای روسری سر نکردن بود ؟ یا برای جان (اصل سرمایه ) را گرفتن کف دست اومدن جلو گلوله ؟

خواسته های این مردم چیه ؟

==============

بخش سوم

فرمودین با هزینه های زیاد این جامعه لیبرال شده ، چه هزینه هایی دقیقا ؟

@};-
              سلام گنجشک اقا

سوال اول ملی گرا هستیم

پاسخ کلی اش اره.

مهاجرت های سالهای اخیر و عدم توجه به کشور در سالهای اخیر زیاد شده.

اما علایق و به کشور وجود داره و افراد روی ایرانی بودن شان تاکید دارند

اما ما 3 نوع ملی گرایی داریم

1- مدل المان یا نژاد
              2- مدل فرانسه یا خاک
              3- مدل امریکا یا حقوقی

در ایران به صورت طبیعی مدل خاک است یعنی مانند فرانسه ما با سرزمین خود را تعریف می کنیم
              در ترکیه و عربستان مدل المانی حاکم است.

تفاوت مدل المانی با فرانسود در شدت ان است مدل المانی که با نژاد است قوی تر است اما خشن تر است ( نسل کشی ارامنه توسط ترکیه)

مدل فرانسه لطیف تر است و افراد غریبه بعد از مدتی سکونت مثلا 300 سال به هموطن تبدیل می شوند.

البته بعد منفی مدل خاک این است که وقتی افراد کشور را ترک می کنند به مرور خاک اصلی شون را فراموش می کنند و با خاک جدید مطابقت می یابند

اما عرب ها که ناسیونالیسم شون مدل نژاد است حتی در خارج هم عرب می مانند چون نژاد همیشه هست

سوال دوم

که چرا مردم امدند خیابان حالا با ان درصدی که شما فرمودید

در کل برای ازادی بود. بیشتر طبقه متوسط بودند

جوانتر ها در خیابان بودند و بزرگترها پشت انها بودند و حمایت می کردند ازادی روسری یکی از خواسته ها است در کل برای توسعه اجتماعی و اقتصادی بوده.

اگر چه شعار اقتصادی کم بود اما خشم اقتصادی هم پشت شعارهای سیاسی و اجتماعی مخفی شده بود

سوال بعد پرسیدید ایا فرد گرایی گسترده شده باید گفت نه به اندازه غرب اما رشد زیادی کرده در غرب فردگرایی اساس ان است اما در مجموع افراد متوجه شدن فردن عامل جامعه است و بر ان تاکید دارند اره فردگرایی واقعا تقویت شده

در مورد بورس هم می دانیم اقتصاد ایران در مجموع نا خوش است ولی ان هم تا حدودی قابل قبولی رشد کرده و تقویت شده و تعداد زیادی از مردم سهامدار هستند که خود نمادی از لیبرالیسم اقتصادی است. این جدا از کوچک بودن اقتصاد ایران است.

فرمودی تحصیلات واقعی است؟

اره اتفاقا تحصیلات بسیار بالا رفته است( این جدا از مهاجرت تحصیلکرده به دلیل نارضایتی از زندگی است.) نسل ما نسل دانشگاه دوستی بوده و علم بالایی دارند

پرسیدی مذهب در ترکیه و فلان و فلان

من توضیح داده بودم که بند ناف خاورمیانه را با دین و مذهب گره زده شده و ترکیه هم همین طور است

اگر یادتون باشه گفته بودم دیالکتیک هگلی در ایران که حکومت ها چطور بی دین و با دین به ترتیب بودند صفوی مذهبی و بعد افشار و زندیه سکولار و بعد قاجار مذهبی و بعد پهلوی سکولار و بعد اخوندهای مذهبی

یعنی مذهب در سرزمین همیشه قوی بوده

ما متاسفانه حتی فیلسوفهای واقعی نداشتیم و ملاصدرا و و سهره وردی بیشتر عارف بودند تا فیلسوف وابن سینا و زکریا هم دانشمند بودند تا فیلسوف.
              @};-
              آخرین ویرایش توسط EURASIA؛ 2023/08/16, 23:32.

نظر

• EURASIA
                عضو فعال
                • Jan 2022
                • 1253

در اصل توسط vion پست شده است View Post
                درود و ارادت
                بهترین توصیف را یرواند آبراهیمیان از ایران داشته اند.تاکید میکنم ایران و نه جمهوری اسلامی

ابراهیمیان در یکی از مقالات که امیدوارم بتونم اصل مقاله را پیدا کنم.راز ماندگاری نظام سیاسی ایران را در یک کلمه خلاصه کردن..هیتی
                به همین لحاظ عرض میکنم نظام سیاسی و اقتصادی اینجا نه استبدادی است و نه دموکراسی و نه حتی الیگارشی..هیتی است و همین..به تنگنا که رسیدن هیتی و یا علی گویان مشکل را رفع میکنن تا بعد ببینن چی میشه
                سلام و عرض ادب
                درست جناب VION جمهوری اسلامی کد اختصاصی خودش را داره

همون طور که فاشیسم یا کمونیسم داره

اما به هر حال در فلسفه سیاسی و اقتصادی نظام های سیاسی را مطابقت می دهند یعنی در یک شمای کلی انها را قرار می دهند

به هر حال باید بدونیم این نظام در مجموع در چه وضعیتی از مکاتب قرار می گیرد که خصلتهای راست افراطی ان واقعا غالب است

نظر

• EURASIA
                  عضو فعال
                  • Jan 2022
                  • 1253

یک سوال هوشمندانه!!!

به نظر شما عامل تقسیم بندی مکاتب چپ و راست و میانه چیست؟

یعنی چه عاملی این مکاتب را به صورت طیف تقسیم بندی می کند؟

ازادی؟ دموکراسی؟ توسعه؟ چه؟

نه هیچ کدام نیست

پس چیست؟

فقط یک کلمه است که از راست ترین تا چپ ترین به تدریج کم می شود و یا از ان طرف زیاد می شود

( اما از اینترنت سرج نکنید لطفا )

نظر

• vion
                    عضو فعال
                    • Oct 2020
                    • 825

سلام و عرض ادب
                    درست جناب VION جمهوری اسلامی کد اختصاصی خودش را داره

همون طور که فاشیسم یا کمونیسم داره

اما به هر حال در فلسفه سیاسی و اقتصادی نظام های سیاسی را مطابقت می دهند یعنی در یک شمای کلی انها را قرار می دهند

به هر حال باید بدونیم این نظام در مجموع در چه وضعیتی از مکاتب قرار می گیرد که خصلتهای راست افراطی ان واقعا غالب است
                    درود و ارادت جناب اوراسیا عزیزم..آب
                    راهیمیان ارمنی تبار است و با لحاظ تمدنی ایرانی است..
                    من ان چه از این نظام میفهمم هییت است و هییت..وقتی به تنگنا رسیدن ادبیات خاص خود را برای برون رفت از بحران بکار میبرن و..عجله ای هم ندارن..یعنی ساختار فعالیت در ایران و ایرانی این گونه است..در هییت همه یکسان فعالیت نمیکنن..کسی در راس نیست..همه همه کار میکنن..بلبشو هم دیده میشود..اما نهایتاخروجی دارد..کسانی بیشتر فداکاری میکنن..برخی دو دوزه بازی میکنن و ...
                    اما این ساختار هییتی با ان چه در ساختار های خشک غربی از لیبرالیسم تا کمونیسم متفاوت است..
                    بسیار هم متفاوت است.
                    در ظرف زمان از آنها وام گرفته است اما ساختارش را حفظ کرده..و کم و بیش با همان ساختار فعالیت میکند..
                    نمونه ها بسیارن..و در اینده بیشتر از این ساختار و سازش ها و نرمش ها و قدرتش خواهیم دید...همان گونه که اعراب در این ماشین پیچیده حل شدن..مغول ها حل شدن..مدرنیته غربی با همه هیاهویش..در این تمدن بزرگ و پویا و مانا حل خواهد شد و صد البته رد خود را خواهد گذاشت..اینده ایران روشن روشن و بسیار بسیار روشن است.
                    تظاهرات راست افراطی در اینجا متاثر از رفتاری دفاعی است.یعنی جواب های را هووی میدانند..و این معقول است..تا پیش از ۱۳۸۰ و قرار گرفتن در محور شرارت با تقریب مناسبی با همه روابط معقولی داشتند..پس از ان لشگر کشی عظیم و بی نتیجه که حاصل خام دستی نیو کان های مغرور و نادان بود..اینجا نیز سیاست متناسب انتخاب شد ..که البته هوشیاری لازم اگر نبود..همان تبدیل به تله و دام میشد...کاش به جای ان همه سیاست باز یک تن سیاست مدار بود..و این گفته ویل دورانت است..سیاست به معنی ذکاوت و دانایی..
                    در مجموع این نظام متاثر از مردم ایران و تمدن کهن ایرانی است و جرح و تعدیل و اصلاح نیز ممکن و میسر است..چنان که در نیم قرن زندگی در اینجا دیده ام..
                    ایران توانایی دارد با کمترین هزینه گاز هند چین و اتحادیه اروپا را تامین کند و این نیوکان های مغرور را به وسوسه و طمع انداخت که تاکنون ناکام بودند..در ادامه چه خواهد شد..قطعا حکمت ایرانی غالب خواهد بود.چنانچه که بر اسکندر و عرب و مغول غلبه کرد و ایران ماند و ایران ...
                    آخرین ویرایش توسط vion؛ 2023/08/17, 00:05.

نظر

• EURASIA
                      عضو فعال
                      • Jan 2022
                      • 1253

درود و ارادت جناب اوراسیا عزیز
                      کد های خاصی من از اینها نمیدونم..آبراهیمیان ارمنی تبار است و با لحاظ تمدنی ایرانی است..
                      من ان چه از این نظام میفهمم هییت است و هییت..وقتی به تنگنا رسیدن ادبیات خاص خود را برای برون رفت از بحران بکار میبرن و..عجله ای هم ندارن..یعنی ساختار فعالیت در ایران و ایرانی این گونه است..در هییت همه یکسان فعالیت نمیکنن..کسی در راس نیست..همه همه کار میکنن..بلبشو هم دیده میشود..اما نهایتاخروجی دارد..کسانی بیشتر فداکاری میکنن..برخی دو دوزه بازی میکنن و ...
                      اما این ساختار هییتی با ان چه در ساختار های خشک غربی از لیبرالیسم تا کمونیسم متفاوت است..
                      بسیار هم متفاوت است.
                      در ظرف زمان از آنها وام گرفته است اما ساختارش را حفظ کرده..و کم و بیش با همان ساختار فعالیت میکند..
                      نمونه ها بسیارن..و در اینده بیشتر از این ساختار و سازش ها و نرمش ها و قدرتش خواهیم دید...همان گونه که اعراب در این ماشین پیچیده حل شدن..مغول ها حل شدن..مدرنیته غربی با همه هیاهویش..در این تمدن بزرگ و پویا و مانا حل خواهد شد و صد البته رد خود را خواهد گذاشت..اینده ایران روشن روشن و بسیار بسیار روشن است.
                      بله دوست من قطعا همینطوره است
                      منظور من از کد اختصاصی تایید همون گفته های شما بوده یعنی خصلتهای خاص خودش را داره مثل ولی فقیه مثل کنترل شدید جامعه که در هیچ کدام از نظام های قبلی نبود .

اما این در مورد فاشیسم هم صدق می کند زمانی فاشیسم در سال 1933 در المان ظهور کرد همه تعجب کردند که این چه حکومتی است شبیه هیچ حکومتی نیست در عین حال بدی همه را داره.
                      هر حکومت کد و ویژه گی اختصاصی خودش را داره و فقط شامل اخوندهای ما نیست فاشیست و کمونیسم هم بدی هایی زیادی داشته که بعد ها در فلسفه سیاسی قرار گرفت

منظور کلی این است تمام حکومت ها در یک طیفی از راست تا چپ بالاخره قرار می گیرند

اما اینده ایران مهمترین تهدیدش اقلیم است و واقعا حل ان سخت است و شاید هرگز حل نشود.

در مورد ابرهامیان اره ایشون را میشناسم و کتاب ایران بین دو انقلابش در کنکور فوق لیسانس جز مرجع سوالات است.

نظر

• vion
                        عضو فعال
                        • Oct 2020
                        • 825

منظور من از کد اختصاصی تایید همون گفته های شما بوده یعنی خصلتهای خاص خودش را داره مثل ولی فقیه مثل کنترل شدید جامعه که در هیچ کدام از نظام های قبلی نبود .

اما این در مورد فاشیسم هم صدق می کند زمانی فاشیسم در سال 1933 در المان ظهور کرد همه تعجب کردند که این چه حکومتی است شبیه هیچ حکومتی نیست در عین حال بدی همه را داره.
                        منظور این هر حکومت کد و ویژه گی اختصاصی خودش را داره و فقط شامل اخوندهای ما نیست فاشیست و کمونیسم هم بدی هایی زیادی داشته که بعد ها در فلسفه سیاسی قرار گرفت

اما اینده ایران مهمترین تهدیدش اقلیم است و واقعا حل ان سخت است و شاید هرگز حل نشود.

در مورد ابرهامیان اره ایشون را میشناسم و کتاب ایران بین دو انقلابش در کنکور فوق لیسانس جز مرجع سوالات است.
                        درود
                        سالهاست به کشاورزی در کویر مشغولم و با محدودیت های اقلیم کاملا واقفم..اما حل نشدنی نیستن..همان گونه در گذشته های دور با ایده قنات ان را حل کردند..
                        باور بفرمایین..ایران خاص ترین تمدن بشری است.بسیار بسیار خاص..و به همین دلیل میگویم از این ابرهای تیره گذر خواهیم کرد..با کمترین هزینه ای..
                        و چنان قدرت میگیریم که در کمتر از یک قرن سرزمین های از دست رفته خود به آغوش سرزمین مادری برخواهند گشت..و ان روز نیستم.. در ان روز از این برادر کوچک خود یاد کنید.

نظر

• علیرضا۱۲۳
                          عضو فعال
                          • Sep 2022
                          • 2772

هر حکومت کد و ویژه گی اختصاصی خودش را داره و فقط شامل اخوندهای ما نیست فاشیست و کمونیسم هم بدی هایی زیادی داشته که بعد ها در فلسفه سیاسی قرار گرفت

درود ناصرخان
                          واقعا تغییرات اقلیمی و زیست محیطی مهمترین تهدید هست...بنظرم نه مردم و نه حکومت آنطور که باید و شاید هنوز این تهدید رو جدی نگرفتند...اگر این مشکل اولویت باشه بنظرم هنوز راهکار داره...خیلی تخریب کردند...آب های زیر زمینی غارت شده...کارخانجات جاهای نادرستی احداث شده...زیست بوم ها رو تا مرز نابودی بردیم....یکسری شهرها بی مورد گسترش پیدا کرده...اما هنوز میشه کنترلش کرد برای جلوگیری از تخریب بیشتر...ولی متاسفانه اولویت نیست!!!

نظر

• EURASIA
                            عضو فعال
                            • Jan 2022
                            • 1253

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
                            درود ناصرخان
                            واقعا تغییرات اقلیمی و زیست محیطی مهمترین تهدید هست...بنظرم نه مردم و نه حکومت آنطور که باید و شاید هنوز این تهدید رو جدی نگرفتند...اگر این مشکل اولویت باشه بنظرم هنوز راهکار داره...خیلی تخریب کردند...آب های زیر زمینی غارت شده...کارخانجات جاهای نادرستی احداث شده...زیست بوم ها رو تا مرز نابودی بردیم....یکسری شهرها بی مورد گسترش پیدا کرده...اما هنوز میشه کنترلش کرد برای جلوگیری از تخریب بیشتر...ولی متاسفانه اولویت نیست!!!
                            بله علیرضا عزیز

اقلیم بسیار بسیار مهم است

در فلسفه سیاسی کشور از 4 جز تشکیل شده

1-سرزمین
                            2-جمعیت
                            3-حکومت
                            4-حاکمیت

اولین جز کشور سرزمین و البته مهمترین ان است. کشور بدون سرزمین معنی ندارد.

از طرف دیگر سرزمین بدون اب و هوا و منابع که به درد نمی خورد و اساسا معنی ندارد

پس از بین رفتن منابع اب و خاک و افزایش دما واقعا خطرناک است.

من خودم سال 1396و 1392 دو باری که به صدای امریکا زنگ زدم بارها این را تاکید کردم .

اما حقیقت را بخواهید در این 6 سال اخیر دیگر در مورد اقلیم صحبت نکردم یعنی یک جوری بی خیال شدم!!

متاسفانه ادم ها تا حدی تلاش می کنند و وقتی بی خیالی دیگران را ببینند انها هم بی تفاوت می شوند.

اما یک خبر بد ! متاسفانه گرمایش زمین بخشی از تقصیر ادمها و حکومتها است

بخش مهمترش متاسفانه خود اقلیم و زمین داره گرم میشه!

بگذار مثال بزنم

اولین تمدن بشر کجا بود؟ وسط افریقا

بعد زمین گرم شد تمدن رفت به سمت شمال یعنی مصر و عراق

دوباره گرمتر شد تمدن رفت شمال تر یعنی ایران و یونان و روم و چین یعنی مدارات شمالی تر زمین

دوباره زمین گرم شد تمدن رفت بالاتر یعنی فرانسه و انگلیس

دوباره زمین گرم شد الان رفته اسکاندیناوی

منظور کلی این است که برخلاف گفته های احزاب سوسیال دموکرات عامل اصلی گرمایش زمین کارخانه ها و سیاستهای دولت ها و..... نیست

من فکر می کنم خود زمین حتی بدون دخالت انسان داشت به سمت گرما می رفت

به عبارت دیگر از اخرین عصر یخبندان که زمین بسیار سرد بود

وسط افریقا که روی خط استوا است اولین جایی بوده که گرم شده و تمدن در انجا شکل گرفت و همین جور با گرمایش زمین تمدن به سمت شمال رفت

اینها در 10000 سال اتفاق افتاده

انقلاب صنعتی 250 سال است

پس نقش انسان در کل فقط بخشی از ان است.

اما ان قسمت تقصیر انسان است و در ایران اینده باید به ان بپردازیم از این قرار است

1- ساخت کارخانه ها در سواحل جنوبی کشور

2- عدم سیاست خودکفایی

3- عدم کشاورزی محور و صنعت محور بودن

4- نظام جمعیتی خوب و استقرار امایش سرزمین

5-عدم برداشت از اب زیر زمینی تا زمانی خاص.

اما اگر همه این کارها را انجام بدهیم متاسفانه خاورمیانه هم به خط استوا نزدیک است و تبخیر بالاست و هم از 3 طرف به خشکی وصل است و به اقیانوس بزرگ وصل نیست
                            ( اقیانوس هندت بارانش را به شرق خود می اورد یعنی کشور هند)

ما همین اندک بارانی هم که داریم مدیون مدیترانه هستیم و باران های ما از ان دریا می اید.

خلیج فارس هم کوچک است و قابلیت باران زایی نداره
                            آخرین ویرایش توسط EURASIA؛ 2023/08/17, 00:53.

نظر

• پروواز
                              ستاره‌دار(6)
                              • Sep 2020
                              • 5236

جمشید عدالتیان، اقتصاددان، در گفت و گو با «انتخاب»:
                              وای به حال اقتصادی که کار کردن در آن ارزش نداشته باشد / یک کارگر اروپایی دو روز کار کند اندازه یک ماه کارگر ایرانی پول درمی آورد / الان استادی که ۳۰ سال درس خوانده و ۲۵ سال سابقه دارد هم حتی نمی تواند با ۲۲ میلیون زندگی اش را بچرخاند

اگر راجع به نیروی کار صحبت کنیم، مشخصا شما دو شیفت هم کار کنید و باز زندگی مالی درستی نداشته باشید، حس مهاجرت به شما دست می‌دهد. طبق قانون گفته شده است که حقوق و دستمزد باید بر اساس تورم افزایش پیدا کند در حالیکه اینگونه نیست، یعنی کارمندان و کارگران از تورم عقب مانده اند. این وضعیت باعث بی انگیزگی برای کار می‌شود. کنترل تورم در اقتصاد باید صورت بگیرد تا از این بحران عبور کنیم. باید یک سیاست انقباضی در اقتصاد توسط دولت اتخاذ شود و از نشر اسکناس بدون پشتوانه خودداری کنند تا اقتصاد به چرخه واقعی خود برگردد.

میزان تورم سالانه یک آپارتمان بیشتر از حقوق یک سال متخصص دکترا یا استاد دانشگاه هست که تمام جوانی خودش را وقف درس خوندن و کسب تخصص کرده !
                              نتیجه مشخص هست نخبه های علمی یا به سمت دلالی خواهند رفت یا مهاجرت. البته همین الان هم این اتفاق میفته ولی شدت خواهد گرفت.

نظر

• گالیور
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 8780

درود
                                سالهاست به کشاورزی در کویر مشغولم و با محدودیت های اقلیم کاملا واقفم..اما حل نشدنی نیستن..همان گونه در گذشته های دور با ایده قنات ان را حل کردند..
                                باور بفرمایین..ایران خاص ترین تمدن بشری است.بسیار بسیار خاص..و به همین دلیل میگویم از این ابرهای تیره گذر خواهیم کرد..با کمترین هزینه ای..
                                و چنان قدرت میگیریم که در کمتر از یک قرن سرزمین های از دست رفته خود به آغوش سرزمین مادری برخواهند گشت..و ان روز نیستم.. در ان روز از این برادر کوچک خود یاد کنید.

ناز نفست.

به امید آن روز.

نظر

در حال کار...
                                X