اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • EURASIA
    عضو فعال
    • Jan 2022
    • 1253

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

سلام داور اقا

بگذارید با اخرین کامنت شما موافق نباشم

اتفاقا نسل مهرجویی ( چه سلبریتی و چه باقی ) هیچ نقشی در مبارزه با نظام دینی فعلی نداشتند

بیشترین نقش را نسل خود ما ( متولدین دهه 50 و 60 ) به دلیل بالاترین اسیب که از این نظام خوردند و کینه توز ترین هم هستند ( به دلیل اسیب زیاد ) و اکثر هم از نظر روانی سایر اقشار جامعه را تحریک می کنند ( مانند من وشما و سایر هم نسلان )

در مرحله بعد جوانان هستند ( زیر 25 ساله ها ) به دلیل انرژی جوانی بیشتر و تعداد سالهای عمر بیشتر باقی مانده در صحنه خیابان حضور داشتند و دارند.

( اگه یادتون باشه با قبلا در مورد نقش دهه 50 و 60 که بیشتر از این نظام متنفر هستند توضیحاتی داده بودم.

اتفاقا نسل 57 قبلی زمان انقلاب بسیار جان دوست و کودک صفت هستند

که حتی در باقی عمرشون هم حاضر به هزینه حتی روانی هم نبودند .

شاد شدن از مرگ کسانی در وصعیت ناامیدی نسل ما نقش داشتند حداقل ترین حق ما است

بسیار هم طبیعی است چون به هر حال سن اصلی ما که زیر 40 بوده گذشته است
    زنده باد ازادی حقیقت دانش و سپس پیش به سوی پیشرفت

نظر

• Davar
      عضو فعال
      • May 2017
      • 3083

در اصل توسط EURASIA پست شده است View Post
      سلام داور اقا

بگذارید با اخرین کامنت شما موافق نباشم

اتفاقا نسل مهرجویی ( چه سلبریتی و چه باقی ) هیچ نقشی در مبارزه با نظام دینی فعلی نداشتند

بیشترین نقش را نسل خود ما ( متولدین دهه 50 و 60 ) به دلیل بالاترین اسیب که از این نظام خوردند و کینه توز ترین هم هستند ( به دلیل اسیب زیاد ) و اکثر هم از نظر روانی سایر اقشار جامعه را تحریک می کنند ( مانند من وشما و سایر هم نسلان )

در مرحله بعد جوانان هستند ( زیر 25 ساله ها ) به دلیل انرژی جوانی بیشتر و تعداد سالهای عمر بیشتر باقی مانده در صحنه خیابان حضور داشتند و دارند.

( اگه یادتون باشه با قبلا در مورد نقش دهه 50 و 60 که بیشتر از این نظام متنفر هستند توضیحاتی داده بودم.

اتفاقا نسل 57 قبلی زمان انقلاب بسیار جان دوست و کودک صفت هستند

که حتی در باقی عمرشون هم حاضر به هزینه حتی روانی هم نبودند .

شاد شدن از مرگ کسانی در وصعیت ناامیدی نسل ما نقش داشتند حداقل ترین حق ما است

بسیار هم طبیعی است چون به هر حال سن اصلی ما که زیر 40 بوده گذشته است
      EURASIA جان

الان تعداد زیادی از مردم این سرزمین از مرگ داریوش مهرجویی ناراحتن، بعد شما اومدی میگی: کار خوبی بوده چون مخالف شاه بوده!!!
      تعداد مخالفین شاه زیاد بوده و اکثرشون هم ابراز پشیمونی نکردن چون چپی بودن و هنوز هم هستند و متاسفانه معروف، نظرت در مورد همشون همینه؟
      انگاری که یه زمانی مخالف شاه بودن سیس خاصی داشته.(یه سیگار برگ هم گوشه لبشون)
      در مقام یک شخص مخالف حکومت فعلی، با این کارت چه تعداد از مردم رو نسبت به تغییرات و آینده بدبین می کنید؟
      اینکه از قتل هنرمندی خوشحال باشیم!!!! کجای داستان قرار می گیریم؟
      .
      .

نظر

• EURASIA
        عضو فعال
        • Jan 2022
        • 1253

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
        EURASIA جان

الان تعداد زیادی از مردم این سرزمین از مرگ داریوش مهرجویی ناراحتن، بعد شما اومدی میگی: کار خوبی بوده چون مخالف شاه بوده!!!
        تعداد مخالفین شاه زیاد بوده و اکثرشون هم ابراز پشیمونی نکردن چون چپی بودن و هنوز هم هستند و متاسفانه معروف.
        انگاری که یه زمانی مخالف شاه بودن سیس خاصی داشته.(یه سیگار برگ هم گوشه لبشون)
        در مقام یک شخص مخالف حکومت فعلی، با این کارت چه تعداد از مردم رو نسبت به تغییرات و آینده بدبین می کنید؟
        اینکه از قتل هنرمندی خوشحال باشیم!!!! کجای داستان قرار می گیریم؟
        .
        .
        درسته داور اقا من تو احساسات کمی تند هستم

اما یادمون باشه ما قرار نیست کاملا شبیه دیگران رفتار کنیم

شاید کسی بزرگوار باش ببخشه

ولی من نبخشم

از طرف دیگر اسیب ها به یک اندازه نبوده!!

من در یک خانواده 13 نفره به دنیا امدم

و در سن بچگی سیگار فروشی بگیر تا دست فروشی کردم .

چه برسه به شادی و عشق و .....!!

بعد با مدرک سیکل بروم خدمت سربازی

و مدارک دیپلم تا فوق لیسانس همه را بعد از سربازی بگیرم و در حین کار بگیرم

همش در حال دوندگی با یک خانواده بد و دولت بد و شرایط بد

به هر حال من شرایط سختی را تجربه کردم چه به خاطر خانواده و چه حکومت.

و این در رفتار من کاملا هویدا است

از طرف دیگر همین مردمی که از مرگش ناراحت هستند بدون اینکه به اینترنت رجوع کنند اگه ازشون بپرسی نقش موج نو سینما مهر جویی در گسترش افکار مذهبی چه بوده قول تون می دهم 90 درصدش نمی دانند موج نو سینما چی بود که حالا چه کسی به وجوش اورده و چه اثری بر مردم داشته؟

یعنی قرار نیست ما به خاطر احترام به مردم شبیه انها فکر کنیم
        زنده باد ازادی حقیقت دانش و سپس پیش به سوی پیشرفت

نظر

• abdollah000
          عضو فعال
          • Apr 2022
          • 1481

در اصل توسط EURASIA پست شده است View Post
          درسته داور اقا من تو احساسات کمی تند هستم

اما یادمون باشه ما قرار نیست کاملا شبیه دیگران رفتار کنیم

شاید کسی بزرگوار باش ببخشه

ولی من نبخشم

از طرف دیگر اسیب ها به یک اندازه نبوده!!

من در یک خانواده 13 نفره به دنیا امدم

و در سن بچگی سیگار فروشی بگیر تا دست فروشی کردم .

چه برسه به شادی و عشق و .....!!

بعد با مدرک سیکل بروم خدمت سربازی

و مدارک دیپلم تا فوق لیسانس همه را بعد از سربازی بگیرم و در حین کار بگیرم

همش در حال دوندگی با یک خانواده بد و دولت بد و شرایط بد

به هر حال من شرایط سختی را تجربه کردم چه به خاطر خانواده و چه حکومت.

و این در رفتار من کاملا هویدا است

از طرف دیگر همین مردمی که از مرگش ناراحت هستند بدون اینکه به اینترنت رجوع کنند اگه ازشون بپرسی نقش موج نو سینما مهر جویی در گسترش افکار مذهبی چه بوده قول تون می دهم 90 درصدش نمی دانند موج نو سینما چی بود که حالا چه کسی به وجوش اورده و چه اثری بر مردم داشته؟

یعنی قرار نیست ما به خاطر احترام به مردم شبیه انها فکر کنیم
          ...درود......من دهه 40 هستم.....واقعا شرایط سختی متحمل شدیم و اصلا زندگی نکردیم ولی امثال اون خدابیامرز چی?.....نسل دهه 40 و 50 و 60 سوخته نشدن بخاطر بعضی ها جزغاله شدن

نظر

• علیرضا۱۲۳
            عضو فعال
            • Sep 2022
            • 2723

آمریکا از اتباعش خواست فلسطین اشغالی را ترک کنند

فقط شهروند آمریکایی جان دارد و جان شیرین خوش است!!!!
            بقیه آدم نیستند؟ همه مردم غزه جز حماس و طرفدارانش هستند!!!؟
            حرومزاده های مثل این پوتین و نتانیاهو و حماقت حماس استارت جنگ رو میزنند....این همه بیگناه کشته میشند...آمریکا هم این وسط دنبال منافع خودش هست و در آتش جنگ دمیدن...بعد هم شهروندانش باید خارج بشوند...عجب دنیای بی رحمی بود و الان بدتر هم شده

نظر

• سعید سعیدی
              عضو عادی
              • Oct 2020
              • 248

عربها خیلی کینه توز هستن. در میان اعراب فلسطینی ها از مابقی خیلی بیشتر کینه توز هستن. اگه قدرت دستشون بیوفته و مثلا اسرائیلیها در موضع ضعف قرار بگیرن، اونوقت می بینید که این فلسطینی ها چه موجوداتی هستن. این به این معنی نیست حالا که اینطور هستن پس باید کشته بشن. نه به هیچ وجه. فقط بدونید اینها خیلی مردمان نا آرامی هستن. در شورش 57 بزرگترین ضربات رو به مردم و کشور ایران زدن. فیلم و عکس از حضور صبری البنا تروریست معروف فلسطینی در اوج روزهای شلوغی، اسلحه بدست در خیابانهای تهران وجود داره‌. نقششون در اتش زدن بانک ها و نا آرامی های روزهای شلوغی سال 57 غیر قابل انکاره. پس از جنگ شش روزه جمعیت زیادی از فلسطینی ها به کشورهای مختلف رفتن. جمعیت زیادی به اردن رفتن. و پی از مدتی عملا بخش هایی از اردن رو اشغار کردن. ادم میکشتن، به زنان و دختران اردنی تجاوز میکردن. نهاینا اردنیها با کشتار بزرگی از فلسطینی ها اونها رو از اردن بیرون کردن. در لبنان در سوریه و در مصر هم فتنه گری میکردن. در عراق هم چنین کارهایی میکردن. اگه اشتباه نکنم در زمان عبدالرحمان عارف و حسن البکر در عراق بودن اینها. که با برخورد محکم عراقی ها مواجه شدن. از مظلوم می خواید دفاع کنید؟! اوکی. اما بدونید که این فلسطینی ها چه جور افرادی هستن‌. قاعدتا انیس نقاش و نقشش در ترور اول شاپور بختیار رو همه میدونید. تا همین اواخر هم ایران بود. تو حمله به دفتر مرکزی اپک هم نقش داشت. این جنگ اخیر رو هم خودشون راه انداختن. قطعا این اتفاقی که داره تو غزه میوفته اتفاق خیلی بدی هست. اما اگه الان هم تموم بشه، این فلسطینی ها در زمان دیگری باز هم شروع میکنن. یعنی دنبال جنگ و نا آرامی هستن.
              آخرین ویرایش توسط سعید سعیدی؛ 2023/10/15, 15:46.

نظر

• afshinamin
                عضو فعال
                • Jul 2013
                • 4495

? گلشیفته فراهانی: ایران را چه شده که مهرجویی‌اش را شرحه شرحه می‌کنند

گلشیفته فراهانی، بازیگر نامی ایران، در واکنش به قتل داریوش مهرجویی و همسرش نوشت: «ايران را چه شده كه داريوشِ مهرجويى‌اش را در ٨٣ سالگى، در كنار همسرش با چاقو شرحه شرحه می‌كنند؟»

گلشیفته فراهانی فعالیت حرفه‌ای خود را با فیلم "درخت گلابی" ساخته داریوش مهرجویی آغاز کرد.

او همچنین در فیلم "سنتوری" در کنار بهرام رادان نقش اصلی فیلمی را بازی کرد که به کارگردانی داریوش مهرجویی به وضعیت اجتماعی موجود ایران انتقادات زیادی داشت.

این بازیگر با اشاره به بخش‌هایی از دیالوگ‌های هانیه در فیلم سنتوری نوشت: «دیگر حالم از همه چیز به هم می‌خورد، از این مملکت دروغگو و بی‌رحم که همه را معتاد و بدبخت می‌کند،تجاوز می‌کند، زندانی می‌کند، می‌کشد، اعدام‌ می‌کند، سر می‌برد، شکنجه می‌کند، ‌شرحه شرحه می‌کند.»

گلشیفته نوشت:«چه کسی فکرش را می‌کرد سرنوشت داریوش مهرجویی که از خانی آباد تا شمیران آنهمه آدم عاشقش بودند،اینچنین شود؟»

این بازیگر افزود:«چطور می‌شود تو اینطور بدنت را ترک کنی؟ تو در نهایت نمردی، کشته شدی. فیلمی با پایانی ماورای سورئال.»

نظر

• Davar
                  عضو فعال
                  • May 2017
                  • 3083

در سال۱۳۵۶ کلاس دوم ابتدایی بودم با پدرم در اتوبان تهران کرج می رفتم روی سقف یک کارخانه نوشته بود:
                  خدا_شاه_میهن من گفتم: چرا اینرا نوشته؛
                  باید مینوشت،
                  خدا_میهن_شاه
                  پدرم گفت: نه!همین درسته
                  پرسیدم:چرا!؟
                  گفت:چون اگر شاه نباشد میهنی نخاهد بود؛
                  ۴۰سال طول کشید تا معنی این جمله را لمس کنم.

نظر

• alein delon
                    عضو فعال
                    • Nov 2020
                    • 380

دوست عزیز هر کسی که سکوت میکنه لطفا شما سکوت نکن! زمانش کی هست که افشاگری بکنید
                    اطلاعات ذی قیمتی دارید، حیفه که نشر داده نشه.(رضا پهلوی نفت رسمانجانی منوتو)

قتل هنرمندی مثل مهرجویی و بریدن سرش فقط وفقط یه پیام داره واسه سلبریتی های داخلی که علی کریمی دیگه ای پیدا نشه
                    با کیومرث پور احمد به چیزی که می خواستند نرسیدن ولی با مهرجویی .....

در ضمن در انقلاب سال گذشته هم پشت مردمش ایستاد/:.Heart.:/

درستش اینه که امثال مخملباف رو بشناسیم تا 57 دیگه ای رو واسمون تدارک نبینن.
                    .
                    .
                    درود

تو بازی مافیا دیدید حتما که میگن رد خون من رو از فلانی و فلانی بگیر.

رد خون داریوش مهرجویی و کیومرث پوراحمد رو باید از امین فردین گرفت که در آلمان به ظاهر میگه من خبرنگار هستم و کارم در زمینه پاپاراتزی های اروپا و امریکایی هست.

ولی ؟؟؟ نووووووچ

امین فردین با افراد امنیتی داخل ایران مستقیما در ارتباط و تماس هست. اصلا این بابا رو فرستادن اونطرف که خبر از سلبریتی بده بیرون.

حتما امین فردین رو دیدید که خصوصی ترین اخبار از بازیگرها میده. عکس ها خصوصی تا چت های خصوصی اونها رو افشا میکنه.

خب برای چه دلیلی هست؟؟؟ فقط بگه اینها فلان هستند و بهمان؟؟؟ نخیر

تهدید مستقیم و غیر مستقیم که حرف گنده تر از دهان نزنن. یعنی اخته کردن سلبریتی یعنی سلبریتی در ذهن مردم بی ارزش کردن تا مخاطبان زیادی که دارند رو نتوانند اثر گذاری داشته باشند.

این حجم خبر از سلبریتی ها قطعا کار یک سازمان اطلاعاتی میتونه باشه. هک کردن محتوی تلگرام، واتس اپ و حتی اینیستاگرام رو یک گروه یا شخص نمیتونه انجام بده.

حتی عکاسی و گذاشتن دوربین در خانه آنها و محل کار اونها مثل اتاق گریم و خیلی جاهای دیگه که ویدئو هاش بصورت یا عکس یا خیلی مخدوش اومده بیرون که صرفا یه گوشمالی کوچیک باشه.

در همین بحبوحه جنگ در این یک هفته اخیر هم هیچ خبری ازش نبود تا هیچ موضع گیری نداشته باشه. همچین که مهرجویی دیشب کشتن الان ویدئو گذاشته از نحو قتل مهرجوئی.

امین فردین مثل امید دانا هر دو از یک ابشخور دارند تغذیه می شوند.

یکی در بحث سلبریتی ها مشغول کار هست یکی در بحث سیاسی و پروموت کردن سران سیاسی ایران.

نکته مهم اینجاس که وضعیت ایران خیلی بد هست هم اقتصادی هم سیاسی و برای همین شدت برخوردها و ایجاد ترس هم شدتش بیشتر شده و وحشتناکتر. خطر بیخ گوش نظام هست.

و وقتی ملت پشتیبان نظام نباشه هر بلایی ممکنه سرش بیاد .که باید خیلی وقت پیش به فکر میبودند که نبودند.

جلوی دزدی ها غارت ها فساد های مالی و جنسی و سواستفاده ها جریان اقازاده ها وووووووووووووووووووووو خیلی بیشتر باید می گرفتند که نگرفتند و الان کار از کار گدشته.

کتاب ممنوعه "عالیجناب سرخپوش و خاکستری " از اکبر گنجی بخونید می فهمید چی به چیه.که در مورد قتل های زنجیره ایی دهه هفتاد نوشت و در ایران چاپ شد. قتل های که در زمان

فلاحیان ملعون شیطان صفت رخ داد.

ارادت
                    آخرین ویرایش توسط alein delon؛ 2023/10/15, 18:21.

نظر

• علیرضا۱۲۳
                      عضو فعال
                      • Sep 2022
                      • 2723

در اصل توسط سعید سعیدی پست شده است View Post
                      عربها خیلی کینه توز هستن. در میان اعراب فلسطینی ها از مابقی خیلی بیشتر کینه توز هستن. اگه قدرت دستشون بیوفته و مثلا اسرائیلیها در موضع ضعف قرار بگیرن، اونوقت می بینید که این فلسطینی ها چه موجوداتی هستن. این به این معنی نیست حالا که اینطور هستن پس باید کشته بشن. نه به هیچ وجه. فقط بدونید اینها خیلی مردمان نا آرامی هستن. در شورش 57 بزرگترین ضربات رو به مردم و کشور ایران زدن. فیلم و عکس از حضور صبری البنا تروریست معروف فلسطینی در اوج روزهای شلوغی، اسلحه بدست در خیابانهای تهران وجود داره‌. نقششون در اتش زدن بانک ها و نا آرامی های روزهای شلوغی سال 57 غیر قابل انکاره. پس از جنگ شش روزه جمعیت زیادی از فلسطینی ها به کشورهای مختلف رفتن. جمعیت زیادی به اردن رفتن. و پی از مدتی عملا بخش هایی از اردن رو اشغار کردن. ادم میکشتن، به زنان و دختران اردنی تجاوز میکردن. نهاینا اردنیها با کشتار بزرگی از فلسطینی ها اونها رو از اردن بیرون کردن. در لبنان در سوریه و در مصر هم فتنه گری میکردن. در عراق هم چنین کارهایی میکردن. اگه اشتباه نکنم در زمان عبدالرحمان عارف و حسن البکر در عراق بودن اینها. که با برخورد محکم عراقی ها مواجه شدن. از مظلوم می خواید دفاع کنید؟! اوکی. اما بدونید که این فلسطینی ها چه جور افرادی هستن‌. قاعدتا انیس نقاش و نقشش در ترور اول شاپور بختیار رو همه میدونید. تا همین اواخر هم ایران بود. تو حمله به دفتر مرکزی اپک هم نقش داشت. این جنگ اخیر رو هم خودشون راه انداختن. قطعا این اتفاقی که داره تو غزه میوفته اتفاق خیلی بدی هست. اما اگه الان هم تموم بشه، این فلسطینی ها در زمان دیگری باز هم شروع میکنن. یعنی دنبال جنگ و نا آرامی هستن.
                      درود جناب سعیدی
                      بنده صحبت های شما رو قبول دارم...اما یک سوال بی پاسخ هم در ذهن بنده هست
                      نیمی از جمعیت غزه زیر ۱۸ سال هستند...فرض بگیرید بنده نوعی یک پسر بچه ۱۰ ساله باشم .. در یک محیط بسته متراکم همراه با تبلیغات حماس زندگی میکنم...در همین حین بمباران هم میشه...مرگ پدر خودم رو به چشم میبینم...جنازه مادر خودم رو به چشم میبینم...قطع عضو یا کور شدن خواهر خودم رو میبینم...خانه خراب شدن و آواره شدن خودم رو میبینم!!!!
                      الان دقیقا در اون محیط چرا نباید یک انیس نقاش درون من ظهور کنه!؟؟
                      نیروی نظامی حماس ظاهراً ۱۵ تا ۲۰ هزار نفره.....در اینده قراره چقدر بشه؟؟؟
                      تنها راه حل که متاسفانه نه اراده بین المللی پشتش هست..نه اراده ای از دو طرف...تشکیل دو کشور مستقل با مرزبندی شفاف هست...وگرنه سال به سال وضع وخیم تر میشه...اشغال غزه هم حتی کمکی نمیکنه...۲ میلیون جمعیت رو میخاند چیکار کنند

نظر

• بابای یسنا
                        عضو فعال
                        • Apr 2023
                        • 679

در سال۱۳۵۶ کلاس دوم ابتدایی بودم با پدرم در اتوبان تهران کرج می رفتم روی سقف یک کارخانه نوشته بود:
                        باید مینوشت،
                        خدا_میهن_شاه
                        درود.داورجان عزیز پس خوش بحالت خیلی چیزها را ندیدی من ۵۶ خدمت سربازیم تمام شد
                        تویکی از پایگاه های شکاری خدمت کردم بیشتر خدمتم بخش ساختمان عملیات پایگاه بود بسیاری
                        از کسانی را بیرحمانه بعد انقلاب اعدام شدن منجمله مرحوم شادروان امیرحسین ربیعی فرمانده نیروی
                        هوایی را از نزدیک دیدم با اون مقامش بعضا در بیریفینگ عملیات با ادوات مخصوص اون زمان به خلبانان اف ۵واف ۴ اموزش میداد
                        همین مسایل باعث شد بنده ۴۵ سال پیش معنی همه چیزو لمس کنم اگه عرضه دارن الان یکی از این پایگاه ها را بسازن
                        کارم طوری بود میتونستم جاهای حساس پایگاه برم منجمله برق اضطراری پایگاه که در عمق زمین بود باید از دوتا درب گاوصندوق مانند به داخل
                        وارد میشدی

نظر

• Auschwitz
                          عضو فعال
                          • Nov 2020
                          • 443

در اصل توسط Dexterous پست شده است View Post

از پیش خدمت شما ارادت داشتم
                          اما اگه قسمت قرمز رو واقعنی گفته باشید (البته خدا نکنه)
                          شما قدیسید^:)^

درود بر دوست بزرگوارم جناب دکسترس
                          بنده هم خدمت شما ارادت دارم
                          عزیز جان شما لطف دارید ولی هر کدوم از ما خون دلها خورده ایم از این طایفه تاراجگر که تا دنیا دنیاست از یادها که هیچ از حافظه تاریخی و نیز از ضمیر ناخودآگاه اکثریت ایرانیان پاک نخواهد شد.

نظر

• آتلانتیس
                            عضو عادی
                            • Oct 2022
                            • 162

باید مینوشت،
                            خدا_میهن_شاه
                            جناب داور....شما سال۵۶ حتی یکسال هم نداشتین...چه برسه به اینکه دوم دبستان باشین...
                            ارادت

نظر

• علیرضا۱۲۳
                              عضو فعال
                              • Sep 2022
                              • 2723

در اصل توسط بابای یسنا پست شده است View Post
                              درود.داورجان عزیز پس خوش بحالت خیلی چیزها را ندیدی من ۵۶ خدمت سربازیم تمام شد
                              تویکی از پایگاه های شکاری خدمت کردم بیشتر خدمتم بخش ساختمان عملیات پایگاه بود بسیاری
                              از کسانی را بیرحمانه بعد انقلاب اعدام شدن منجمله مرحوم شادروان امیرحسین ربیعی فرمانده نیروی
                              هوایی را از نزدیک دیدم با اون مقامش بعضا در بیریفینگ عملیات با ادوات مخصوص اون زمان به خلبانان اف ۵واف ۴ اموزش میداد
                              همین مسایل باعث شد بنده ۴۵ سال پیش معنی همه چیزو لمس کنم اگه عرضه دارن الان یکی از این پایگاه ها را بسازن
                              کارم طوری بود میتونستم جاهای حساس پایگاه برم منجمله برق اضطراری پایگاه که در عمق زمین بود باید از دوتا درب گاوصندوق مانند به داخل
                              وارد میشدی
                              نمیدونم اسم چه موجودی رو میشه روی این وحشی هایی که ربیعی رو اعدام کردند گذاشت...چه خیانتی کرده بود!؟ ربیعی در زمان خودش یکی از ماهرترین و کاربلدترین فرماندهان نیروی هوایی دنیا بود...اونوقت یک مردک شپشو مثل خلخالی باید اعدامش کنه
                              جالب اینجاست که با وجود همه این مسائل!!!! همین شاهزاده رضا پهلوی که میگند بی عرضه است و کار نکرده و از این حرفاااا..در زمان جنگ ایران و عراق از طریق سفارت سوئیس پیام میده به ستاد مشترک ارتش که حاضرم به وطن برگردم و خلبان جنگنده باشم و برای وطنم بجنگم

نظر

• afshinamin
                                عضو فعال
                                • Jul 2013
                                • 4495

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
                                نمیدونم اسم چه موجودی رو میشه روی این وحشی هایی که ربیعی رو اعدام کردند گذاشت...چه خیانتی کرده بود!؟ ربیعی در زمان خودش یکی از ماهرترین و کاربلدترین فرماندهان نیروی هوایی دنیا بود...اونوقت یک مردک شپشو مثل خلخالی باید اعدامش کنه
                                جالب اینجاست که با وجود همه این مسائل!!!! همین شاهزاده رضا پهلوی که میگند بی عرضه است و کار نکرده و از این حرفاااا..در زمان جنگ ایران و عراق از طریق سفارت سوئیس پیام میده به ستاد مشترک ارتش که حاضرم به وطن برگردم و خلبان جنگنده باشم و برای وطنم بجنگم
                                همین محمد باقر قالیباف 40 ساله داره میره فرانسه برای آموزش تا همین اواخر هنوز خلبان نشده بود /.:biggrinsmiley.:/میگن خلبانه ولی هوز فیلمی هم منتشر نشده !!
                                رضا پهلوی از13 سالگی از محمدرضا شاه خلبانی یاد گرفته و از 17 سالگی سوار اف 5 شده بصورت انفرادی
                                آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/10/15, 22:55.

نظر

در حال کار...
                                X