پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی
سلام داور اقا
بگذارید با اخرین کامنت شما موافق نباشم
اتفاقا نسل مهرجویی ( چه سلبریتی و چه باقی ) هیچ نقشی در مبارزه با نظام دینی فعلی نداشتند
بیشترین نقش را نسل خود ما ( متولدین دهه 50 و 60 ) به دلیل بالاترین اسیب که از این نظام خوردند و کینه توز ترین هم هستند ( به دلیل اسیب زیاد ) و اکثر هم از نظر روانی سایر اقشار جامعه را تحریک می کنند ( مانند من وشما و سایر هم نسلان )
در مرحله بعد جوانان هستند ( زیر 25 ساله ها ) به دلیل انرژی جوانی بیشتر و تعداد سالهای عمر بیشتر باقی مانده در صحنه خیابان حضور داشتند و دارند.
( اگه یادتون باشه با قبلا در مورد نقش دهه 50 و 60 که بیشتر از این نظام متنفر هستند توضیحاتی داده بودم.
اتفاقا نسل 57 قبلی زمان انقلاب بسیار جان دوست و کودک صفت هستند
که حتی در باقی عمرشون هم حاضر به هزینه حتی روانی هم نبودند .
شاد شدن از مرگ کسانی در وصعیت ناامیدی نسل ما نقش داشتند حداقل ترین حق ما است
بسیار هم طبیعی است چون به هر حال سن اصلی ما که زیر 40 بوده گذشته است
سلام داور اقا
بگذارید با اخرین کامنت شما موافق نباشم
اتفاقا نسل مهرجویی ( چه سلبریتی و چه باقی ) هیچ نقشی در مبارزه با نظام دینی فعلی نداشتند
بیشترین نقش را نسل خود ما ( متولدین دهه 50 و 60 ) به دلیل بالاترین اسیب که از این نظام خوردند و کینه توز ترین هم هستند ( به دلیل اسیب زیاد ) و اکثر هم از نظر روانی سایر اقشار جامعه را تحریک می کنند ( مانند من وشما و سایر هم نسلان )
در مرحله بعد جوانان هستند ( زیر 25 ساله ها ) به دلیل انرژی جوانی بیشتر و تعداد سالهای عمر بیشتر باقی مانده در صحنه خیابان حضور داشتند و دارند.
( اگه یادتون باشه با قبلا در مورد نقش دهه 50 و 60 که بیشتر از این نظام متنفر هستند توضیحاتی داده بودم.
اتفاقا نسل 57 قبلی زمان انقلاب بسیار جان دوست و کودک صفت هستند
که حتی در باقی عمرشون هم حاضر به هزینه حتی روانی هم نبودند .
شاد شدن از مرگ کسانی در وصعیت ناامیدی نسل ما نقش داشتند حداقل ترین حق ما است
بسیار هم طبیعی است چون به هر حال سن اصلی ما که زیر 40 بوده گذشته است
نظر