اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • abdollah000
    عضو فعال
    • Apr 2022
    • 1475

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
    یه بحثی اوراسیای عزیز مطرح کردند درمورد مرحوم مهرجویی

سال 1357 چه کسی بود که انقلابی نباشد ؟!!؟از عوام و خواص دو نفر نام ببرید !!

همه در اشتباه بودند آیا حق ندارند از خواب بیدار شوند ؟!؟!
    همه در اشتباه بودن شکی نیست....ولی بنظر شما 45 سال کمی دیر نبود برای بیدار شدن....عوام یا خواص هم اگر انقلابی نبودن یا زندان رفتن یا فرار کردن یا اعدام شدن
    آخرین ویرایش توسط abdollah000؛ 2023/10/16, 12:45.

نظر

• علیرضا۱۲۳
      عضو فعال
      • Sep 2022
      • 2719

درود افشین جان
      یکم بحثش پیچیده است...من هم به ناصر خان حق میدادم در طرف بحث دیروز هم داور عزیز...بحث اون آسیب های هم که گفته شد هست
      یکبار در مورد ظریف همین بحث شد...گفتم اگر شخص تواب ساختار رو نفی می‌کنه...یعنی قبول داره شخص و جریان تنها مقصر نیستند بلکه ساختار معیوب هست و احترام میگذاره به نگاه مردم به انتخاب ساختار سیاسی آینده ایران...این از خواب بیدار شدن پذیرفتنی است...حالا بنده که کسی نیستم که تعیین تکلیف کنم...برای شخص خودم و نظر خودم رو دارم میگم....اما اگر کسی فقط بخشی از بدنه رو داره نفی می‌کنه...و نقش هم داشته در گذشته...باید به یک نفر که ادعا می‌کنه از این تغییرات صدمه دیده احترام گذاشت.. اون بحثی هم که ناصر خان داشت در میزان صدمه دیدن افراد مختلف هم نمیشه براحتی ازش گذشت..این نظر شخص بنده هست ...ممکن نظر شما و شاید دیگران غیر از این باشه
      حالا بگذریم...چون این بنده خدا دیروز ناراحت شد از گفته شخصی در تاپیک سینما و گفت دیگه نمینویسم....بقول جناب نایب و ولی امر...کژژ ندیم بهتره
      ارادت داریم افشین خان

نظر

• b4city
        عضو فعال
        • Nov 2020
        • 4093

در اصل توسط abdollah000 پست شده است View Post
        دوستانی که حس انسان دوستی نسبت به مسله غزه دارن اولا شفاهی ابراز احساسات بدرد نمیخوره میتونن مثل مدافعان حرم برن با اسراییل بجنگن....دوما میخوام بدونم از 206 کشور روی کره زمین دوستان 10 کشور رو نام ببرن که مثل ایران خودشون رو به اب و اتیش میزنه...میگم نکنه 200 کشور دنیا بویی از انسانیت نبردن و فقط ما انسان دوست هستیم......سوما حماس روزگار مردم غزه رو سیاه کرده نه اسراییل.....امروز هم محمود عباس گفت که حماس نماینده فلسطینی ها نیست....جمله خیلی معنا داره
        هی داد بیداد ...
        خودتو کنترل کن عزیز جان . ایدی مرا بذار چشم پوشی سخت نگیر

67 بار گفتیم فارغ از مسائل سیاسی و حب و بغض بازم افاقه ندارد و میگی کشوی مثل ایران . یعنی بازم نظر ها را گره میزنی به سیاست دولتها از جمله حکومت و دولت ایران

بحث حماس نیست
        بحث حقوق مردمش است و حق داشتن کشوری مستقل نه حماس
        حالا اگه من بگم شمای نوعی برو در بمباران ها و کدوک کشی ها شرکت کن یا مثل دیگر ایرانی های عمدتا سلطنت طلب پرچم اسرائیل را در امریکا و اروپا ببر بالا و بهش بناز چی ؟ یا مثلا برو در تلویزیون اسرائیل پرست منو و تو کار کن چی ؟

از دایره بحث خارج نشید لطفا

صد بار دیگه هم بیا بگو کشتن مردم فلسطین هم خوب نیست و فلان و یه ژستی بگیر ... ولی هر حرفی در حمایت و این زمینه میشه را روی اعصاب خودت میدونی

نظر

• b4city
          عضو فعال
          • Nov 2020
          • 4093

درود
          دقیقا
          یک موجی بوده اون موقع که عمدتا از هنرمند و نویسنده و شاعر و ورزشکار و ... را با خودش همراه کرده و اگر همین نقد کنندگان هم اون موقع بودند هیچج بعید نیست یکی از 57 ای ها خودشون بودند
          کی میتونه ادعا کنه اگر 45 سال پیش و در اون شرایط قرار داشت و بود ، علامه دهر بود و وارد اون جریان نمیشد ؟ بر چه اساسی ؟ چون پروفسور بالتازار است و میتونست پیش بینی کنه اون انقلاب سرانجامش بد خواهد بود ؟ چطوری میتونست پیش بینی کنه ؟ بر اساس نتیجه ای که الان رخ داده میتونست اون موقع وضعیت الان را پیش بینی کنه ؟

ضمن اینکه امثال مهرجوئی اصلا انقلابی با عملکرد فیزیکی نبودند
          من ندیدم اگر کسی دیده میتونه نظر بده

مثلا اقای مهرجوئی یا داریوش و خیلی از مورد هجمه قرار گیرندگان در کدام راه پیمائی شرکت داشتند و شعار مرگ دادند ؟
          در استقبال 12 بهمن بودند ؟ بهشت زهرا دیده شدند ؟
          در خرابی ها و شورش ها بودند ؟

در منصب های دولتی بعد از 57 بودند ؟ کجا بودند بجز یک سمت و سوی فکری و دیگر هیچ

نظر

• abdollah000
            عضو فعال
            • Apr 2022
            • 1475

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
            هی داد بیداد ...
            خودتو کنترل کن عزیز جان . ایدی مرا بذار چشم پوشی سخت نگیر

67 بار گفتیم فارغ از مسائل سیاسی و حب و بغض بازم افاقه ندارد و میگی کشوی مثل ایران . یعنی بازم نظر ها را گره میزنی به سیاست دولتها از جمله حکومت و دولت ایران

بحث حماس نیست
            بحث حقوق مردمش است و حق داشتن کشوری مستقل نه حماس
            حالا اگه من بگم شمای نوعی برو در بمباران ها و کدوک کشی ها شرکت کن یا مثل دیگر ایرانی های عمدتا سلطنت طلب پرچم اسرائیل را در امریکا و اروپا ببر بالا و بهش بناز چی ؟ یا مثلا برو در تلویزیون اسرائیل پرست منو و تو کار کن چی ؟

از دایره بحث خارج نشید لطفا

صد بار دیگه هم بیا بگو کشتن مردم فلسطین هم خوب نیست و فلان و یه ژستی بگیر ... ولی هر حرفی در حمایت و این زمینه میشه را روی اعصاب خودت میدونی
            بی فور جان بحث حقوق مردمش است درست....داشتن کشوری مستقل درست ....من خودم تو صفحات قبلی اشاره کردم کاش دو کشور مستقل کنار هم زندگی ارامی داشته باشن...تو این تایپک هر چقدر حق با شما باشه کاری درست میشه....خیر.....خاور میانه جایست که براشون تصمیم میگیرن...

نظر

• سعید سعیدی
              عضو عادی
              • Oct 2020
              • 248

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
              درود جناب سعیدی
              بنده صحبت های شما رو قبول دارم...اما یک سوال بی پاسخ هم در ذهن بنده هست
              نیمی از جمعیت غزه زیر ۱۸ سال هستند...فرض بگیرید بنده نوعی یک پسر بچه ۱۰ ساله باشم .. در یک محیط بسته متراکم همراه با تبلیغات حماس زندگی میکنم...در همین حین بمباران هم میشه...مرگ پدر خودم رو به چشم میبینم...جنازه مادر خودم رو به چشم میبینم...قطع عضو یا کور شدن خواهر خودم رو میبینم...خانه خراب شدن و آواره شدن خودم رو میبینم!!!!
              الان دقیقا در اون محیط چرا نباید یک انیس نقاش درون من ظهور کنه!؟؟
              نیروی نظامی حماس ظاهراً ۱۵ تا ۲۰ هزار نفره.....در اینده قراره چقدر بشه؟؟؟
              تنها راه حل که متاسفانه نه اراده بین المللی پشتش هست..نه اراده ای از دو طرف...تشکیل دو کشور مستقل با مرزبندی شفاف هست...وگرنه سال به سال وضع وخیم تر میشه...اشغال غزه هم حتی کمکی نمیکنه...۲ میلیون جمعیت رو میخاند چیکار کنند

درود جناب علیرضا گرامی

بله حق با شماست. قطعا اتفاقات ناگواری که در اون منطقه رخ میده بر ذهن و فکر اون مردم اثر میزاره‌. شکی نیست. اما بیشتر منظور من این بود که درگیری مردمی با اون مشخصات با اسرائیل چرا باید به یکی از اساسی ترین سیاستهای کشور ما تبدیل بشه‌. سالهاست که کشور ما داره برای این اهداف غلط و پر ایراد هزینه های گزاف میده. بعضی ها هم عامدانه یا از روی نا اگاهی جوری در مورد این اتفاقات حرف میزنن که در واقع نتیجه اون میشه تایید سیاستهای رژیم جمهوری اسلامی.

نظر

• afshinamin
                عضو فعال
                • Jul 2013
                • 4495

درود افشین جان
                یکم بحثش پیچیده است...من هم به ناصر خان حق میدادم در طرف بحث دیروز هم داور عزیز...بحث اون آسیب های هم که گفته شد هست
                یکبار در مورد ظریف همین بحث شد...گفتم اگر شخص تواب ساختار رو نفی می‌کنه...یعنی قبول داره شخص و جریان تنها مقصر نیستند بلکه ساختار معیوب هست و احترام میگذاره به نگاه مردم به انتخاب ساختار سیاسی آینده ایران...این از خواب بیدار شدن پذیرفتنی است...حالا بنده که کسی نیستم که تعیین تکلیف کنم...برای شخص خودم و نظر خودم رو دارم میگم....اما اگر کسی فقط بخشی از بدنه رو داره نفی می‌کنه...و نقش هم داشته در گذشته...باید به یک نفر که ادعا می‌کنه از این تغییرات صدمه دیده احترام گذاشت.. اون بحثی هم که ناصر خان داشت در میزان صدمه دیدن افراد مختلف هم نمیشه براحتی ازش گذشت..این نظر شخص بنده هست ...ممکن نظر شما و شاید دیگران غیر از این باشه
                حالا بگذریم...چون این بنده خدا دیروز ناراحت شد از گفته شخصی در تاپیک سینما و گفت دیگه نمینویسم....بقول جناب نایب و ولی امر...کژژ ندیم بهتره
                ارادت داریم افشین خان
                درود و عرض ادب
                بنده هم نظرم اینه دقیقا هر دو طرف محق هستند
                ارادتمندم

نظر

• طيب
                  عضو فعال
                  • Nov 2010
                  • 3023

درود افشین جان
                  ارادت داریم افشین خان
                  سلام و عرض ادب و احترام

موضوع تواب !!!!!!نمی‌دونم در روندهای اجتماعی چه کاربردی داره؟!!!!!

آیا میشه گفتمان های اولیه را با عملکردهای فعلی در یک راستا دید؟!!!

آیا اصول قانون اساسی با عملکردهای فعلی در یکراستا است ؟!!!!

موضوع اصلی نوع عملکردهاست و بتبع این مهم نظرات ارائه میشه

مثالی عرض میکنم

در گذشته فیلسوفان و دانشمندانی نظراتی ارائه کرده اند که بعداً مورد قبول سایر فیلسوفان و دانشمندان قرار نگرفته

خب حالا باید در هر دورانی اون دانشمندان و فیلسوفان باید توبه میکردند و عذرخواهی میکردند؟!!!!

دسته بندی کردن نظرات و انتقادات علمی یک موضوع است و کاملا درست و باید باشد ولی در حیطه انتقاد چیزی بنام توبه و عذرخواهی از داشتن عقائد گذشته کاملا مردود است چون در حیطه روندها همچین موردی وجود ندارد

واما تطهیر صاحبان قدرت چه در ایران و چه در سایر نقاط جهان کاملا مردود است یعنی باید این مهم را دریابیم که منافع گروهی صاحبان قدرت در بعضی مواقع دقیقا در تضاد با منافع جمعی (انسانی)است

آمریکا و روسیه و چین و وووو بهیچوجهی قابل تطهیر نیستند چون در مقاطعی ضد انسانی رفتار میکنند

البته مقادیر را باید مد نظر قرار دهیم در تمامی عرصه ها

اصلا میتونیم در رابطه با افراد قضاوت کنیم؟!!!

ارادت

نظر

• afshinamin
                    عضو فعال
                    • Jul 2013
                    • 4495

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
                    سلام و عرض ادب و احترام

مثالی عرض میکنم

در گذشته فیلسوفان و دانشمندانی نظراتی ارائه کرده اند که بعداً مورد قبول سایر فیلسوفان و دانشمندان قرار نگرفته

خب حالا باید در هر دورانی اون دانشمندان و فیلسوفان باید توبه میکردند و عذرخواهی میکردند؟!!!!

دسته بندی کردن نظرات و انتقادات علمی یک موضوع است و کاملا درست و باید باشد ولی در حیطه انتقاد چیزی بنام توبه و عذرخواهی از داشتن عقائد گذشته کاملا مردود است چون در حیطه روندها همچین موردی وجود ندارد

واما تطهیر صاحبان قدرت چه در ایران و چه در سایر نقاط جهان کاملا مردود است یعنی باید این مهم را دریابیم که منافع گروهی صاحبان قدرت در بعضی مواقع دقیقا در تضاد با منافع جمعی (انسانی)است

آمریکا و روسیه و چین و وووو بهیچوجهی قابل تطهیر نیستند چون در مقاطعی ضد انسانی رفتار میکنند

ارادت
                    درود عرض ادب
                    البته فیلسوفان اگه نظر صرف دادند و عمل نشده باشه به نظرشون یه بحثه
                    اگه پیامدهایی داشته باشه بحث دیگری ست .
                    یه جورایی موضوع واقغا پیچیده و جمع نقیضین هست
                    ارادت

نظر

• ریسعلی دلواری
                      عضو فعال
                      • Dec 2022
                      • 1918

https://www.mehrnews.com/photo/59117...A7%DA%A9%DB%8C

همه دنیا میگردند فیلسوف و جامعه شناس و اساتید برجسته دنیا رو برای سخنرانی و تبادل اطلاعات دعوت کنند کشورهای خودشون....در مملکت ما هم شیخ ابراهیم زکزاکی رو دعوت میکنند و دکترا افتخاری هم بهش میدهند!!! جناب شیخ تازه وعده داده جمهوری اسلامی ابرقدرت اینده دنیاست!!!!باید هم از اربابان خودت و راه و رسم حکمرانی آنها تعریف و تمجید کنی...کم کاه و جو در آخور تو نکردند در این سالها
                      بله شیخ زكیكزاكی زكیزاكی اومد ایران و رفت مفت خوری در القاب متعدد
                      یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ

نظر

• طيب
                        عضو فعال
                        • Nov 2010
                        • 3023

درود عرض ادب
                        البته فیلسوفان اگه نظر صرف دادند و عمل نشده باشه به نظرشون یه بحثه
                        اگه پیامدهایی داشته باشه بحث دیگری ست .
                        یه جورایی موضوع واقغا پیچیده و جمع نقیضین هست
                        ارادت
                        عرض ادب و احترام

آیا انیشتین باید توبه میکرد و عذرخواهی میکرد چون در حیطه نظراتش سوئ استفاده شده ؟!!!

عرض کردم نوع روندها را باید مد نظر قرار دهیم

دوران های اجتماعی و مراحل گذار محتوی خاص خودشو داره یعنی نمیشه بدون مد نظر قرار دادن محتوی ایراد گرفت

تعدد روندها و حیطه روندها هر چند بطور نسبی قابل قیاس است ولی آسیب های متفاوتی در گذشته داشته که گذرابوده

ما نمی‌توانیم در رابطه با افراد قضاوت کنیم ولی میتوانیم در رابطه باساختارها انتقادات و مخالفت های علمی داشته باشیم

مثالی عرض میکنم

نمیشه گفت آقای بایدن رییس جمهور آمریکا و یا سایر روسا خوب و یا بد هستند چون کار درستی نیست واصلا علمی نیست ولی میشه به ساختارهای کشورها ایراد گرفت چون هر گونه رفتار و عملکردی نشئت گرفته از ساختارهاست

مثال دیگری عرض میکنم

رهبر فعلی ایران در سخنرانی هاچندین بار گفته اند ارزش پول ملی باید حفظ شود ولی برعکس شده چرا؟؟؟؟چون ساختارها کاملا غیر علمی است وزمانیکه ساختار درست نباشه هزاران رهبر هم نمیتونه صرفا با گفته ها نوع روندها را تغییر بده

همانطوری که بایدن و پوتین ووو نمیتونن روندها را تغییر دهند که در گذشته دیدیم مثل اوباما و خانم رایس

هر عملکردی نشئت گرفته از نوع ساختارهاست

از اطاله کلام پوزش می‌طلبم

ارادت

نظر

• علیرضا۱۲۳
                          عضو فعال
                          • Sep 2022
                          • 2719

سلام و عرض ادب و احترام

مثالی عرض میکنم

اصلا میتونیم در رابطه با افراد قضاوت کنیم؟!!!

ارادت
                          ما در مورد فیلسوف و دانشمند حرف نمیزنیم...در ادامه هم مثال آقای ظریف رو زدم...اگر بپذیرند که اشتباه از ساختار غلط و تمرکز قدرت در یک نهاد و اساس یک نظام ایدئولوژیک رو زیر سوال ببره...به نظر شخص بنده قابل قبول هست ...اگر اعتراضی داشته باشه مبنی بر اینکه نگذاشتند کارم رو انجام بدهم و فقط اعتراض حزبی داشته باشه این فایده ای ندارد...دور باطل هست
                          در اعتراضات پارسال یک برنامه از تلویزیون پخش میشد یک طرف اصلاح طلب رو می‌آورد و طرف دیگه کسانی که اصولگرا بودند...نقد و بررسی شرایط رو داشتند...بنده دقیقا شنیدم یکی از همین آقایون اصلاح طلب گفت ما نقش سوپاپ اطمینان رو داشتیم...نمی‌گذاشتیم مطالبات مردم شنیده نشود!!!!
                          خوب چه فرقی هست بین نشنیدن و شنیده شدن و انجام ندادن و منفعل بودن!!!! مشکل ساختار اشتباه هست که باید حل بشه
                          یک بحث دیگه هم هست...چند سال پیش با یکی از شاگردان صانعی داشتیم بحث میکردیم...گفت چرخه خشونت باید متوقف بشه...بعد از این نظام نباید کسانی که مقصر هستند اعدام بشوند...بنده هم در جوابش گفتم من و شما جای مادر ستار بهشتی نیستم که خون خواه فرزندش هست...من که نمیتونم بجای اون تصمیم بگیرم!!! میزان صدمه ای که افراد دیدند متفاوت هست...نمیشه همه رو یک جور قضاوت کرد

نظر

• abdollah000
                            عضو فعال
                            • Apr 2022
                            • 1475

جالبه بعضی از دوستان میگن مگر داریوش تو راهپیمایی ها بوده..نمیدونم مگر مرگ بر فلان و بهمان گفته....نه عزیزم هیچکدوم اینها نبوده ولی تحریک یک مشت جوان ساده لوح با اشعار و زست کمونیستی گرفتن و مخ زدن بزرگترین گناه هست......سال 57 توده ای ها جوری فضای کشور رو با کتابها و اشعار الوده کردن و فضای ضد امپریالیسم رو گسترش دادن که هر بچه 15 ساله هم جذب میشد....وقتی عباس میلانی که خودش راجع به خاندان پهلوی کتاب نوشته و میگفت ما سال 57 در تاریخ جای اشتباه ایستادیم و از فرح و ملت ایران عذر خواهی میکنه تکلیف روشنه......در ضمن اگر براتون ملاک تظاهرات ضد شاه بودن مهمه شما تشریف ببر تو اینتر نت سرچ کنید علی پروین و مایلی کهن در تظاهرات...عکس هر دو در حال شعار دادن میبینید....اگر به شما بگم رسول صدر عاملی کارگردان سینما در تظاهرات ضد شاه بوده قبول نمیکنید چون عکسی ازش موجود نیست ولی همسایه ما بوده...از توهمات فاصله بگیریم...اینها واقعیت تاریخ ماست

نظر

• علیرضا۱۲۳
                              عضو فعال
                              • Sep 2022
                              • 2719

عرض ادب و احترام

آیا انیشتین باید توبه میکرد و عذرخواهی میکرد چون در حیطه نظراتش سوئ استفاده شده ؟!!!

عرض کردم نوع روندها را باید مد نظر قرار دهیم

دوران های اجتماعی و مراحل گذار محتوی خاص خودشو داره یعنی نمیشه بدون مد نظر قرار دادن محتوی ایراد گرفت

تعدد روندها و حیطه روندها هر چند بطور نسبی قابل قیاس است ولی آسیب های متفاوتی در گذشته داشته که گذرابوده

ما نمی‌توانیم در رابطه با افراد قضاوت کنیم ولی میتوانیم در رابطه باساختارها انتقادات و مخالفت های علمی داشته باشیم

مثالی عرض میکنم

نمیشه گفت آقای بایدن رییس جمهور آمریکا و یا سایر روسا خوب و یا بد هستند چون کار درستی نیست واصلا علمی نیست ولی میشه به ساختارهای کشورها ایراد گرفت چون هر گونه رفتار و عملکردی نشئت گرفته از ساختارهاست

مثال دیگری عرض میکنم

رهبر فعلی ایران در سخنرانی هاچندین بار گفته اند ارزش پول ملی باید حفظ شود ولی برعکس شده چرا؟؟؟؟چون ساختارها کاملا غیر علمی است وزمانیکه ساختار درست نباشه هزاران رهبر هم نمیتونه صرفا با گفته ها نوع روندها را تغییر بده

همانطوری که بایدن و پوتین ووو نمیتونن روندها را تغییر دهند که در گذشته دیدیم مثل اوباما و خانم رایس

هر عملکردی نشئت گرفته از نوع ساختارهاست

از اطاله کلام پوزش می‌طلبم

ارادت
                              رهبر ایران هم یکی مثل من...هیچی از اقتصاد سرش نمیشه که بگه ارزش پول ملی باید کم بشه یا زیاد بشه...خوب یکسال رو نامگذاری میکنند و سیاست انقباضی میدهند بعد سال بعدش دلار دوبله و سوبله میشه!!!
                              منتها بنده در چیزی که تخصص ندارم برای یک مملکت تصمیم نمیگیرم...ایشان چون نایب امام زمان هست تصمیم میگیره
                              اون فردی که ۴۰ ساله این نایب رو می‌شنوه و حرفی نزده و وزیر و وکیل هم بوده ...الان یا باید بیاد بگه نایب نیستند ایشان و اون مسیری که رفتیم اشتباهه یا دیگه انتظار نداشته باشه مردم ازش تقدیر و تشکر هم بکنند...مردم نیاز به چس ناله کن و مرثیه سرا ندارند...خود مردم میدونند اوضاع چگونه است

نظر

• ریسعلی دلواری
                                عضو فعال
                                • Dec 2022
                                • 1918

نمی دونم فقط و فقط یك نظر شخصی هست به محض اینكه حماس و حزب .................... لبنان از بین بروند
                                با سرعت نور یك كشور تجزیه می شه اگه گفتنین اون كشور اسمش چیه

حالا چرا چون لابی یهود و ثروتمندان یهودی دلشان نمی خواهد كوچكترین مزاحمی داشته باشند

چون در بلند مدت می خواهند بشوند سویس خاور میانه بشود قطر دانمارك
                                یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ

نظر

در حال کار...
                                X