کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی
...ما هم در صدد تطهیر جریان نیستیم ..به هرحال جنایت جنایت هست ..قابل توجیه یا توضیح نیست ..به غیر از تاسف و تاثر و نفرین کار دبگه ای از ما برنمیاد ...
من که گفتم منظورم شما نیستی . قبل از ایجاد سوء تفاهم شفاف سازی کردم /:.rolleyessmileyani
پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی
یه بحثی اینجا پیش میاد اونم اینه که امارات تنها کشور عربی بود که تابه امروز ملایم رفتارکرده بود وتصمیم گرفته بود جانب احتیاط رو نگه داره حالا اونم به عربا ملحق شده
حالا اگه ایران بخواد وارد بشه دیگه هیچ جای دم دستی ای براش نمونده که بازدنش مثلا به آمریکا پیامی بده مثل آرامکو یا بنادرامارات
یاباید مستقیما اسراییل روهدف بگیرن یا پایگاههای آمریکا رو
ازطرفی آمریکاییها هم هنوز آمادگی حمله به تاسیسات اتمی ایران رو ندارن پس تنها گوشت دم توپ برای اوناکه میتونه به عنوان خسارت تلقی بشه تاسیسات پتروپالایشی جنوب کشور هست که خودش مهمترین منبع درآمد دلاری ایرانه فکرکنم لیندسی گراهام سناتور آمریکایی هم یکباربهش اشاره کرد
یک سری اینقدر حرام لقمه هستند که اگر اسراییل فردا در تهران بمب اتمی بیاندازند میگویند ایران زیر تهران بمب هسته ای پنهان کرده بود
حرام لقمه ها از کاه کوه میسازند و از کوه کاه
هرجا به نفع شون باشه تحلیل راننده تاکسی ها به دلخواه تغییر میکنه
نه فکر نمیکنم
باید دید جو خوابالو فردا به این دیوانه فاشیست نتان چی میگه و چه راهکاری میده
رئیس بی خاصیت و فقط حرافی سازمان دولتها هم فردا میاد غزه
اصولا این دیدارها مسائل جلوی پرده اش رسانه ای میشه
پشت پرده اش معلوم نیست چی میگن به همدیگه
مثلا خوابالو ممکنه بگه اگر بخوای به جنایات ادامه بدی شاید من تا اخرش باهات نتونم همراهی کنم
شاید اینا در خواب خرگوشی جنگ 6 روزه با اعراب هستند که پیروز شدند
دنیای امروز با اون موقع فرق کرده . دنیای سیاستش شاید کثیف تر هم شده ولی افکار عمومی دیگه اون افکار قدیم نیست
بازم نظرم اینه که اسرائیل چون خودش را بچه نانازی و ته تغاری و لوس و ملوس جهان غرب میدونه که همواره حواسشون بهش هست ، فعلا دلش و پشتش خوش و گرم است
فقط کافیه جهان غرب یه کوچولو اخم کنه ...
حادثه امشب و بیمارستان نقطه عطف است و غیر قابل تطهیر و توجیه به هیچ شکل ممکن . باید دید به کدام سمت میره . شاید هم به سمت رادیکال شدن بیشتر در تنش ها شد
نه فکر نمیکنم
باید دید جو خوابالو فردا به این دیوانه فاشیست نتان چی میگه و چه راهکاری میده
اصولا این دیدارها مسائل جلوی پرده اش رسانه ای میشه
پشت پرده اش معلوم نیست چی میگن به همدیگه
مثلا خوابالو ممکنه بگه اگر بخوای به جنایات ادامه بدی شاید من تا اخرش باهات نتونم همراهی کنم
یاد شاید اینا در خواب خرگوشی جنگ 6 روزه اعراب هستند که پیروز شدند
دنیای امروز با اون موقع فرق کرده . دنیای سیاستش شاید کثیف تر هم شده ولی افکار عمومی دیگه اون افکار قدیم نیست
بازم نظرم اینه که اسرائیل چون خودش را پسر نانازی و ته تغازی و لوس و ملوس جهان غرب میدونه که همواره حواسشون بهش هست ، فعلا دلش و پشتش خوش و گرم است
فقط کافیه جهان غرب یه کوچولو اخم کنه ...
حادثه امشب و بیمارستان نقطه عطف است و غیر قابل تطهیر و توجیه به هیچ شکل ممکن . باید دید به کدام سمت میره . شاید هم به سمت رادیکال شدن بیشتر در تنش ها شد
من نظرم این هست که جنگ تمام شد با این حادثه...غیر از اینکه حماس بخاد ادامه پیدا کنه که اون هم نمیخاد
اینها در فکر حمله از سمت دریا بودند...که دستشون رو شد....ظاهر امر اینطور نشون میده که موساد بر علیه خود نتانیاهو هست...اینها اختلاف زیاد دارند...ائتلاف هم حتی تشکیل نشد در این شرایط بخصوص
خلاصه دو طرف دنبال یک بهانه برای اتمام تنش فعلی بودند...اون هم فراهم شد
گزارش روز یکشنبه ایرنا از روزنامه صهیونیستی «تایمز اسرائیل»، «آویگدور لیبرمن» رهبر حزب «یسرائیل بیتنو» طی پیامی در پیام رسان ایکس(توئیتر سابق)، پیوستن به کابینه جنگ به رهبری «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی را تکذیب کرد.
این در حالی است که پیشتر، حزب لیکود به رهبری نتانیاهو اعلام کرده بود که لیبرمن با پیوستن به کابینه جنگ موافقت کرده است.
لیبرمن نوشت: مگر من برگ چغندرم که سی و هشتمین وزیر کابینه نتانیاهو بشوم.
با کدام پشتوانه اسرائیل میخاد حمله کنه !!!اسرائیل تا همین حالا دوام آورده بخاطر سازمان اطلاعاتی دقیق و کم نقص اش هست..در جنگ با اعراب هم برگ برنده اش همان بود...نمیدونم چه داستانیه...اما کاملا از اول بحران مشخصه موساد پشت نتانیاهو نیست
علی مطهری: اگر اسرائیل حمله زمینی کرد، ایران هم نیروهای خود را وارد عمل کند/ روسیه و چین وظیفه سنگینی دارند/ کشورهای اسلامی به فلسطین سلاح برسانند
وقتی گفتم مرز صداقت داشتن در توبه فرد تواب باید زیر سوال بردن ساختار باشه دقیقا این آقا تو ذهن بنده بود...اینا صنفی و حزبی فکر میکنند...دنبال این نیستند ماهیت حکمرانی عوض بشه
نظام شده مثل شترمرغ : هر وقت خطر جنگ و حمله نظامی به ایران میشه یاد شاهنامه فردوسی و سرزمین های نابود شده اون توسط اعراب میوفتن و فقط از کلمه ایران بدون پیشوند جمهوری اسلامی نام میبرن
هروقت مردم ایران میریزن تو خیابون برای آزادی میگن اسلام این شورش رو تحمل نمیکنه
اینجاست که دیگه پشیمونی برای نظام فایده ای نداره و مردم با روش بی تفاوتی نسبت به خطر حمله نظامی یک کشور بیگانه برخورد میکنن
حکومتی که به مردمش احترام نذاره و اونها رو پایین تر از خودش قرار بده محکوم به سقوطه
نظر