اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Bikhabar
    ستاره‌دار(22)
    • Sep 2020
    • 1189

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط بورسفام پست شده است View Post
    خلاصه حرفهای شما اینه که حماس با مبارزه ای که داره میکنه باعث شده از طرف اسرائیل جنایت اتفاق بیفته و این جنایت را متوجه حماس میدونید.

کسی حمله کرده خانه شما را اشغال کرده شما مقاومت می‌کنید مقاومت شما باعث میشه فرزندتون آسیب ببینه، مقصر شمایید؟ یا اونی که خانه شما را اشغال کرده؟ آیا این مبارزه افتخار آمیز نیست؟ آیا این ظلم ستیزی مشکلی داره؟ آیا شما دارید کاری بدتر از جنایت می‌کنید؟
    خب من نظر خودم رو میگم
    اولا اونیکه خونه شما رو اشغال کرده .. الان دیگه تو اون خونه بچه دار و نوه دار شده .. و شما با نوه‌های اون دارید می‌جنگید
    و وقتی شما می‌دونید که نوه‌های اون تا چه اندازه قدرتمند هستند .. و در این جنگ و دعوا .. فرزندان شما آسیب به مراتب بیشتری می‌بینند و در نهایت شما کاری از پیش نخواهید برد .. مبارزه شما عین حماقته و خیانتی در حق فرزندانتون .. و آزار و اذیتی که برای نوه‌های اون اشغالگر ایجاد می‌کنید که میشه گفت بی‌گناهند!

نظر

• abdollah000
      عضو فعال
      • Apr 2022
      • 1481

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
      بالای 200 نفر دیروز در زاهدان دستگیر شدند

با استفاده از هیاهوی اسراییل و غزه
      نظام 45 سال با تفرقه انداختن و درگیری در منطقه رو پا مونده...یعنی روزی منطقه روی خوش ببینه و ارام باشه روز اخر نظام هست.....الان هم دوست داره کمک به حماس کنه منتها کدخدا ....کشیده.در تمام تحلیل هایی که دوستان میکنه نظرات شخصی هست و غرضی در بیاناتشان نیست...اگر اعتراضی به گرو های تروریستی حماس و حزبالله میشه فقط به خاطرحمایتهای دولت از این گروهها و بی توجهی حکومت به هموطنان خودمون هست .مردم کردستان و سیستان و بلوچستان که علیرضا خان اشاره کردن در فجیح ترین وجه ممکن زندگی میکنن.....کلا حکومت شگرد به انحراف کشیدن افکار عمومی رو به بهترین نحو اجرا میکنه.....یکی نیست به گند گوز منطقه بگه اگه جرات داری برو حق آبه هیرمند رو از طالبان بگیر.اگه دلت برای مسلمانان غزه میسوزه پس چرا چین مسلمانان کشورش رو سرکوب میکرد چرا اعتراض و با چین قطع رابطه نکردی
      آخرین ویرایش توسط abdollah000؛ 2023/10/21, 20:42.

نظر

• afshinamin
        عضو فعال
        • Jul 2013
        • 4495

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
        خب من نظر خودم رو میگم
        اولا اونیکه خونه شما رو اشغال کرده .. الان دیگه تو اون خونه بچه دار و نوه دار شده .. و شما با نوه‌های اون دارید می‌جنگید
        و وقتی شما می‌دونید که نوه‌های اون تا چه اندازه قدرتمند هستند .. و در این جنگ و دعوا .. فرزندان شما آسیب به مراتب بیشتری می‌بینند و در نهایت شما کاری از پیش نخواهید برد .. مبارزه شما عین حماقته و خیانتی در حق فرزندانتون .. و آزار و اذیتی که برای نوه‌های اون اشغالگر ایجاد می‌کنید که میشه گفت بی‌گناهند!
        اتفاقا گویا دعوا سر لحاف ملاست یعنی سر اینه فرزندان خودش کشته بشن تا پدر خانواده (در اینجا حماس) به حکومتش ادامه بدهد دقیقا مثل گله شیرها . نرهای جوان در جنگ با کفتار ها( اسراییل) کشته بشن تا نر مسن تر سلطان بمونه !!
        اینجا یه جورایی نر پیر همکار کفتارهاست نه دشمن شون !!!
        همونطور که در ایران جنگ یک هفته ای و نهایت 2 ساله رو که صدام به غلط کردن افتاده بود(صدام بعد آزادسازی خرمشهر گلاب به روی همه، قاشق قاشق داشت میخورد! ) ، 8 سال ش کردن تا پایه های حکومت تقویت بشه

نظر

• مگنوس کارلسن
          عضو فعال
          • Jan 2022
          • 1630

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
          اتفاقا گویا دعوا سر لحاف ملاست یعنی سر اینه فرزندان خودش کشته بشن تا پدر خانواده (در اینجا حماس) به حکومتش ادامه بدهد دقیقا مثل گله شیرها . نرهای جوان در جنگ با کفتار ها( اسراییل) کشته بشن تا نر مسن تر سلطان بمونه !!
          اینجا یه جورایی نر پیر همکار کفتارهاست نه دشمن شون !!!
          همونطور که در ایران جنگ یک هفته ای و نهایت 2 ساله رو که صدام به غلط کردن افتاده بود(صدام بعد آزادسازی خرمشهر گلاب به روی همه، قاشق قاشق داشت میخورد! ) ، 8 سال ش کردن تا پایه های حکومت تقویت بشه
          احسنت!

نظر

• بورسفام
            عضو فعال
            • Nov 2020
            • 322

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
            خب من نظر خودم رو میگم
            سلام
            چند صفحه قبل به نکته درستی شاره کردید که مثلا اریایی ها وقتی وارد ایران شدند در ابندا کارشون اشغال به حساب می‌امد اما بعدش دیگه با بومیها همزیستی پیدا کردند و...
            در طول تاریخ همونطور که گفتید همینطور بوده و نمونه‌های زیادی از این دست وجود داره

اما چرا در مورد اسرائیل و فلسطین این اتفاق نیافتاده
            تا جایی که بنده میدونم این برمی‌گرده به باورهای اسرائیل. اسرائیل نژادپرست تر از اونه که فلسطینی‌ها را در کنار خودش بپذیره و مدام در طول این 70سال به روشهای مختلف اونها را تحقیر کرده. به سکونت در یک نقطه قانع نبوده و مدام به دنبال شهرکسازی جدید بوده.
            آخرین ویرایش توسط بورسفام؛ 2023/10/21, 21:09.

نظر

• بورسفام
              عضو فعال
              • Nov 2020
              • 322

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
              حالا اصلا کل فلسطین رو آزاد کردید و یهودیان هم رفتند پی کارشون...مثلا چه گلی اینجا به سر ما زدید که قراره حماس به سر فلسطینی ها بزنه!!!؟
              این جناب آدولف خوشبین اومده بود دو سه روز پیش نوشته بود «هیتلر نباید یک تعدادی از یهودیان رو میکشت..باید همه رو می‌کشت»...خوب حالا به فرض الان یهودی در دنیا نبود...قرار بود مثلا چی بشه؟
              جمع کنید اقااا این حرفا راااا...سرمون رو گرم کردند با این حرفاااا...مظلوم الان تو سیستان و بلوچستان هست با اون شرایط زندگی که ما یک روز هم نمیتونیم تحمل کنیم
              سلام
              در این پستهایی که فرستادم در واقع داشتم از نگاه کسانی که طرفدار مبارزه با اسرائیلند صحبت می‌کردم و نظر اونا را توضیح می‌دادم ودلایلشون را می‌گفتم
              اما نظر خودم را بخواهید بدونید باید بگم بنده در این زمینه با حکومت مخالفم، رفتن اسرا.ئیل به نفع منطقه نیست. دلایلی دارم برای این مطلب. از اظهار نظری که این روزها سران غرب کردند مسأله بهتر قابل درکه

نظر

• EHSANI
                ستاره‌دار(3)
                • Sep 2020
                • 2094

در اصل توسط pournikdast پست شده است View Post
                سلام و عرض ادب، بزرگوارید اختیار دارید...
                بله منفعیت شخصی هم از جمله برانگیزاننده های رفتار آدمی است اما همان طور که عرض کردم قصه بسیار پیچیده تر از این حرفهاست که بتوان این مدل چندوجهی را به روابط مستقیم و خطی تقلیل داد...
                گاهی من یاد گرفته ام که لایق نیستم و منفعت شخصی من در این است که همواره جلوی منافعی که به من میرسد بایستم!
                گاهی من انقدر در بی اعتمادی غوطه ورم که حتی وقتی منفعتی من را در آغوش میکشد حس میکنم کاسه ای زیر نیم کاسه است!
                گاهی میل به غریزه مرگ و تخریب خود بر غریزه زندگی چیره میشود و تنها منفعت زندگی را در آن میبینم!
                مادری که برای نجات فرزندش به آب میزند و خود می میرد گاهی به جای فداکار بودن تنها منفعت خود را در این دیده که او نباشد که فقدان عزیز را تحمل کند و این رنج عظیم را به فرزند خود محول میکند!
                خلاصه اینکه همان طور که عرض کردم به زعم بنده هیچ دلیل واحد و یا حتی برتری برای رفتارهای انسان نمیشناسم...
                اما راجع به عینکهای مشابه :
                البته به شخصه اعتقاد و علاقه چندانی به مباحث تیپ شناسی و دسته بندی های گروهی ندارم، اما در همین حد میدانم که عینک ساز یکسانی هم نداریم، شاید شباهت هایی باشد اما حتما تفاوتهایی هم هست...
                بسیار از مصاحبت با شما لذت بردم اما همان طور که خودتان هم فرمودید این مباحث انصافا گسترده تر از آن است که بشود با چند خط راه به جایی برد...
                ارادتمند...
                درود جناب دکتر ،
                ممنون بابت پاسخ و تایمی که به بنده اختصاص دادید

منظور این بود که به دوستان بگوییم
                وقتی با کسی بحث می‌کنید عنایت داشته باشید که
                طرف مقابل با عینک شما به قضیه نگاه نکرده است
                انتخاب عینکش هم با خودش نیست !

من هم از مصاحبت با شما خوش‌وقت شدم .

شب خوش @};-
                نگرش ، همه چیز است .

نظر

• EHSANI
                  ستاره‌دار(3)
                  • Sep 2020
                  • 2094

در اصل توسط vion پست شده است View Post
                  اسلام هراسی نوین با رمان معروف سلمان رشدی شروع شد..تقریبا دو سه سالی مانده به فروپاشی شوروی.غرب میدانست شوروی رو به انتهاست..اسلام سیاسی را دشمن شناسایی کرد و بیش از سه دهه است با آن درگیر است...به نظر میرسد دارد به پایان میرسد و دشمنان جدید از راه خواهند رسید.
                  درود جناب vion
                  بایدن در اسرائیل گفت : "بدانید کنار اسرائیل ایستاده‌ایم"
                  اگر من بگویم مخاطبِ بایدن ، فقط یک شخص خاص بود
                  به نظر شما اون یک شخص خاص کیه ؟!
                  نگرش ، همه چیز است .

نظر

• بابای یسنا
                    عضو فعال
                    • Apr 2023
                    • 679

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
                    بازی سرنوشت

رحیم قمیشی

سال ۱۳۶۸ در اردوگاه بعقوبه که قسمتی از اسرای مفقود ایرانی آنجا نگهداری می‌شدند، سه نفر تصمیم می‌گیرند با به‌خطر انداختن جان خود، اقدام به فرار از اردوگاه کنند.
                    آنها پس از اعزام به بیمارستان پادگان، وقتی نگهبان خوابیده بود، با برنامه از پیش آماده، فرار را شروع می‌کنند، تا کیلومترها هم به سمت مرز می‌روند، اما نهایتاً دستگیر شده و به بدترین شکل ممکن شکنجه می‌شوند.

اینکه یک اسیر یا زندانی آرزویش آزادی یا فرار باشد طبیعی است. به‌خصوص در زمان جنگ و از اردوگاه، که نوعی قهرمانی با خود دارد. اما اجازه می‌خواهم آن‌طرف پرده را هم بازگویی کنم؛

به محض پخش خبر فرار، محدودیت‌های اردوگاه به طور طبیعی ده برابر می‌شوند، جوش خوردن پنجره‌ها با میله های فولادی بیشتر، قطع اعزام بیماران به بیمارستان، سخت‌گیری فوق العاده برای پیدا کردن همدستان آنها، کم کردن شدید زمان هواخوری، نصف کردن سهمیه غذا و به هم خوردن شرایط اردوگاه برای ماه‌ها.
                    تا اینجا چنانچه آنها موفق به فرار می‌شدند قابل تحمل بود و برای ما که مفقود بودیم خوشحالی زایدالوصفی داشت، که موفق نشدند.

اما یک سوی دیگر ماجرا!

نگهبان عراقی در بخش اسرای ایرانی بیمارستان، آخر شب روی صندلی‌اش می‌خوابیده، او در طول شبانه‌روز باید نگهبانی می‌داد و با اعتمادی که به اسرا داشت با آرامی می‌خوابید. هیچکس از سرنوشت او دیگر خبردار نشد، کارکنان بیمارستان می‌گفتند او اعدام شد!
                    تمام پرسنل آن بیمارستان نظامی، بدون استثنا مرخصی‌هایشان برای چند ماه لغو شد. استخبارات وارد شده و به هر کس کوچکترین شکی پیدا می‌کرد او را به سیاهچال سختی می‌انداخت، بی‌گمان به جز آن نگهبان نگون‌بخت خیلی‌ها در معرض مجازات و مرگ افتادند.
                    حال پرسشی که نمی‌توان به آن پاسخی ساده داد؛
                    آیا آن برنامه‌ریزی برای فرار اقدامی درست بود؟!
                    هرگز نمی‌توان به آن پرسش، با بله و نه جواب داد.
                    آن سه نفر گرفتار شدند، سایر اسرا همچنین، جمعیت زیادی از سربازان ساده عراقی و پرسنل بیمارستانی که گاه با محبت به اسرا رسیدگی می‌کردند.
                    برخی اقدامات پیچیدگی‌هایی دارند که حتما باید چند بعدی فکر کرد، و نمی‌شود به‌سرعت گفت این اقدام خوب است یا بد!

فلسطینی‌های غزه عملیاتی بر علیه اسرائیل آغاز کردند. آیا حق داشتند؟ بله!
                    آیا شجاعت و فداکاری نمی‌خواست؟ بله!
                    آیا آنها تحت ستم نبوده‌اند؟ بله!
                    آیا کارشان حسابشده و دقیق بوده؟ معلوم نیست!
                    آیا حق داشتند به غیر نظامیان صدمه بزنند؟ ابدا.
                    آیا نمی‌دانستند ضربات کوچکتر از آن هم، با واکنش شدید و چندین برابری اسرائیل مواجه خواهد شد؟ شک نیست می‌دانستند.
                    آیا نمی‌دانستند چوب این حمله را کودکان فلسطینی خورند؟ حتما می‌دانستند.
                    چرا حمله را آغاز کردند؟
                    همین نکته است که همچنان لاینحل مانده.
                    و شک بسیاری را شدیداً برانگیخته.
                    تحلیل من آنست؛
                    هم حماس و هم ایران در تله سازمان‌های اطلاعاتی افتاده‌اند.
                    آنها همه چیز را مهیای سرکوب کرده‌اند.
                    حاکمیت ایران دو راه بیشتر ندارد؛
                    یا باید به خرابی شدید غزه واکنش عملی نشان دهد، و تمام هزینه‌های آن را بدهد که اکثر مردم به هیچ عنوان تمایلی به ورود ایران به این درگیری را ندارند.
                    یا باید صرفا کار سیاسی کرده و به محکومیت‌های لفظی بسنده کند!
                    پس ورود ایران به جرگه همه کشورهایی که تماشاچی هستند خوش‌آمد گفته خواهد شد!

مسلما خواست آمریکا همان دومی است.
                    ایران هارت و پورت کند، اما عملا هیچ اقدامی نکند. ایران در مهمترین جبهه‌‌ای که از اول انقلاب گشوده بود شکست می‌خورد. پس از شکست در یمن و لبنان و عراق و سوریه...
                    یا حاکمان تصمیم می‌گیرند وارد اقدامی عملی شود (که نمی‌شود).
                    در آن صورت هم از سوی قدرت‌ها و هم از داخل تنها می‌ماند.
                    حاکمان دقیقا می‌دانند مردم را ندارند!

عملیات را چه خودسرانه حماس آغاز کرده باشد، بدون پیش‌بینی عواقبش.
                    چه با هدایت مخفی سازمان‌های اطلاعاتی، یک بازی دو سر باخت را آغاز کرده است.

درک موضوع خیلی هم دشوار نیست.
                    اما برخی مغزهای ایدئولوژیک زده
                    برخی مغزهای پوسیده‌ای که کشته شدن کودکان فلسطینی برایشان نان و آب دارد!
                    برخی که نان‌شان در تحریم است و تجارت اسلحه
                    برخی که التهابات تداوم قدرت‌شان را تضمین می‌کند
                    باید هم جشن بگیرند
                    و به‌دروغ بگویند نابودی اسرائیل شروع شد!
                    امروز نتانیاهو و تندروهای اسرائیل خوشحالند.
                    مقامات خارج نشین حماس خوشحالند.
                    مقاماتی که وعده می‌دادند اسرائیل نمی‌ماند شادند!
                    اکثر مردم ایران به‌شدت نگرانند.
                    اکثر مردم غزه وحشت‌زده‌اند.
                    آنها که امکان پیچیده فکر کردن را دارند، متوجه شده‌اند شرایط به نفع اسرائیل است!
                    تنها عدۀ کمی که با رؤیا زندگی می‌کنند
                    تصور می‌کنند همه چیز خوبست
                    اگر همان‌ها جاسوس نباشند
                    و نقشه‌شان تخریب نباشد
                    با توهماتی از جنس ظهور منجی!

شاید این بازی
                    تکلیف خیلی‌ها را روشن کند!
                    درود به شرف شما ونویسندش داورجان عزیز مطالب فوق شگفت انگیزه باید با اب طلا نوشت زد توی
                    تمام کاخ های دنیا بلکه کمی ادم بشن

نظر

• مگنوس کارلسن
                      عضو فعال
                      • Jan 2022
                      • 1630

در اصل توسط بورسفام پست شده است View Post
                      سلام
                      چند صفحه قبل به نکته درستی شاره کردید که مثلا اریایی ها وقتی وارد ایران شدند در ابندا کارشون اشغال به حساب می‌امد اما بعدش دیگه با بومیها همزیستی پیدا کردند و...
                      در طول تاریخ همونطور که گفتید همینطور بوده و نمونه‌های زیادی از این دست وجود داره

اما چرا در مورد اسرائیل و فلسطین این اتفاق نیافتاده
                      تا جایی که بنده میدونم این برمی‌گرده به باورهای اسرائیل. اسرائیل نژادپرست تر از اونه که فلسطینی‌ها را در کنار خودش بپذیره و مدام در طول این 70سال به روشهای مختلف اونها را تحقیر کرده. به سکونت در یک نقطه قانع نبوده و مدام به دنبال شهرکسازی جدید بوده.
                      چنین چیزی نیست...دراسرائیل...هنوز هم تعداد زیادی عرب زندگی میکنند...نماینده درپارلمان دارند...حتی بی محابا از برادران عربشان درفلسطین حمایت میکنند...ودربرابری کامل بایهودیها زندگی می کنند...اما چون کنتور نمیندازه...کسی درباره شون حرف نمیزنه...نه تبعیض نژادی ونه تبعیض قومی وقبیله ای...
                      این داستانها دیگه قدیمی شده...باورهای یهودی چنین است وچنان...مسلمونا فلانن...مسیحیا بهمانن....
                      همه انسانند

نظر

• vion
                        عضو فعال
                        • Oct 2020
                        • 825

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
                        درود جناب vion
                        بایدن در اسرائیل گفت : "بدانید کنار اسرائیل ایستاده‌ایم"
                        اگر من بگویم مخاطبِ بایدن ، فقط یک شخص خاص بود
                        به نظر شما اون یک شخص خاص کیه ؟!
                        درود جناب EHSANI
                        بایدن خواست ارادتش را به اسراییل نشون بده‌.اگه متظورتون رهبری ایرانه..من چنین تصوری ندارم.خواست به جهان اسلام پیام بده..که البته در فردای تخریب بیمارستان بدترین زمان را انتخاب کرد.و کشور های اسلامی همسو با آمریکا مایل به دیدار باهاش نشدن

نظر

• zess
                          عضو فعال
                          • Nov 2013
                          • 3107

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
                          چنین چیزی نیست...دراسرائیل...هنوز هم تعداد زیادی عرب زندگی میکنند...نماینده درپارلمان دارند...حتی بی محابا از برادران عربشان درفلسطین حمایت میکنند...ودربرابری کامل بایهودیها زندگی می کنند...اما چون کنتور نمیندازه...کسی درباره شون حرف نمیزنه...نه تبعیض نژادی ونه تبعیض قومی وقبیله ای...
                          این داستانها دیگه قدیمی شده...باورهای یهودی چنین است وچنان...مسلمونا فلانن...مسیحیا بهمانن....
                          همه انسانند
                          قسمتی از قانون اساسی اسرائیل :
                          اسرائیل به عنوان یک دولت-ملت قوم یهود تعریف می‌شود. قانون ملت-دولت تأکید می‌کند که یهودیان ادعای منحصر به فرد برای تعیین سرنوشت ملی در کشور اسرائیل دارند. زبان عبری به عنوان زبان رسمی دولت تعریف می‌شود.

---
                          به عنوان نمونه دادگاه عالی اسرائیل در پرونده‌ای در سال ۲۰۲۰، با استناد قانون دولت-ملت یهود، به شهرداری شهر کرمیئیل در شمال اسرائیل ،‌ با هدف حفظ ماهیت یهودی این شهر، اجازه اعمال قانونی تبعیض آمیز در ارائه خدمات شهری، منجمله خدمات آموزشی را به ساکنین عرب فلسطینی این شهر را داد.

---

دولت اسرائیل در دنیا به عنوان یک رژیم آپارتاید شناخته شده است. احتمالا با کشور دیگه ای اشتباه گرفتید
                          آخرین ویرایش توسط zess؛ 2023/10/22, 00:21.

نظر

• vion
                            عضو فعال
                            • Oct 2020
                            • 825

در اصل توسط zess پست شده است View Post
                            قسمتی از قانون اساسی اسرائیل :
                            اسرائیل به عنوان یک دولت-ملت قوم یهود تعریف می‌شود. قانون ملت-دولت تأکید می‌کند که یهودیان ادعای منحصر به فرد برای تعیین سرنوشت ملی در کشور اسرائیل دارند. زبان عبری به عنوان زبان رسمی دولت تعریف می‌شود.

---
                            به عنوان نمونه دادگاه عالی اسرائیل در پرونده‌ای در سال ۲۰۲۰، با استناد قانون دولت-ملت یهود، به شهرداری شهر کرمیئیل در شمال اسرائیل ،‌ با هدف حفظ ماهیت یهودی این شهر، اجازه اعمال قانونی تبعیض آمیز در ارائه خدمات شهری، منجمله خدمات آموزشی را به ساکنین عرب فلسطینی این شهر را داد.

---

دولت اسرائیل در دنیا به عنوان یک رژیم آپارتاید شناخته شده است. احتمالا با کشور دیگه ای اشتباه گرفتید
                            اسراییل قانون اساسی مدون و مکتوب ندارد..چند تا قانون پایه دارند..اینها اعتقاد دارند تا زمانی که همه یهودیان به اسراییل و سرزمین موعود نیامدند قانون اساسی نمینویسیم.گویا فعلا ۳۵ میلیون نفر در سرتاسر جهان هستند..سرزمین موعودشون هم صرفا خاک کل اسراییل و فلسطین نیست...عجله ای برای این کار هم ندارن..دوستان اسیر خیال بافی نشین..همه ما در انواع فشار های اقتصادی هستیم..حکومت ما گیر اای عجیب غریب به ما میده..اما اسراییلی ها دوست ما نیستن و خیر ما را نمیخوان..ایران بدست ایرانیان ساخته خواهد شد..غربی ها هم میخوان به مانند کنسرسیسوم ۱۳۳۳نفت رایگان ببرن..خوش خیالی است اون قوم غارتگر را ناجی خودمون بدونیم...همه ما وظیفه داریم خطر را احساس کنیم...همه در یک کشتی هستیم.گفتمان با حاکمیت نباید بسته بشه و حاکمان نیز در رسیدگی به امور شهروندان جدیت بیشتری نشون بدن..همه ما ایران را دوست داریم و باید برای تعالی و سعادتش بکوشیم.

نظر

• بابای یسنا
                              عضو فعال
                              • Apr 2023
                              • 679

درود.گوشیم بعضی حروفها را نداره مجبورم غلط بنویسم هنیه ملعون خاعن نامرد دزد چهار ملیار دلاری این سرمایه کثیف فقط مال خودشو 13تا فقط توله سگ داره هر کدمشون برا خودشون کارتلن بیخود نیست ترکیه اینقدر براشون دم تکون میده
                              آخرین ویرایش توسط بابای یسنا؛ 2023/10/22, 01:27.

نظر

• b4city
                                عضو فعال
                                • Nov 2020
                                • 4097

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
                                صدها ایرانی در جریان خیزش انقلابی بدست جمهوری اسلامی کشته شدند.

************************************************** ****

کاربر محترمی که مارو متهم میکنی به طرفداری از اسرائیل: تقصیر ما چیه شما توی زمین ج.ا بازی میکنی؟
                                .
                                .
                                از دوست عزیز و فلان و ارادت و این قبیل ... رسید به کاربر !!!
                                ولی جناب عالی هنوزم برای من همان دوست عزیز و همان جایگاه قبلی هستی و تا ابد خواهی بود . اگر نقدی هم باشد بر اندیشه هاست نه شخصیت ها . هر نقدی به هر تیپ فکری شخصی یا جمعی فقط نقد اندیشه هاست نه شخصیت ها

حالا به همین بهانه کمی پر حرفی و البته در حالتی کلی گوئی
                                وقتی کل زندگی را بر اساس سیاست انتخاب کنی و زیست کنی به حدی که صبحانه را هم با سیاست زدگی بخوری و خواب شبانه را هم با حرص و جوش و شاید هم رویاهای سیاسی اجتماعی سپری کنیم ... نتیجش میشه این . جسارت نباشه دوست خوبم کمی از این غوطه وری فاصله بگیرید هم شما و هم برخی دیگر دوستان چون واضحه این غوطه وری

کمی هم باید به زندگی اندیشید . غرق شدن در ژرفای بی حد و اندازه در مسائل سیاسی و مرتبط با ان روان را ازرده میکند . اینو دوستانه و در کمال خضوع و فروتنی به شما و دیگر عزیزان میگم
                                منم زمانی مثل شما و برخی دیگر در این تاپیک بودم . سوابقم در تالار بورس و همین سایت موجود است . چقدر بهرام خان را دلخور کردم و گفتم بهرام کمونیست ؟ این فقط یک نمونه است

بر سر مسائل سیاسی و این مباحث ، تک و توکی دوستی های حقیقی ام ( دنیای واقعی ) را تا مرز دلخوری و از هم گسیختگی هم بردم ولی زود ترمیمش کردم . اشتباه میکردم

چندی قبل دوست خوب اوراسیا کمی درد دل کرد . منم اگر وارد این مقوله شوم حرفها دارم ولی الان از منظری مرتبط با این بحث میگم . شاید در ادامه موارد دیگر ...

من 3 برادر دارم . برادر بزرگترم از همان ابتدای جوانی یادمه تا حدودی مذهبی بود و خدمت سربازی هم مدتی سرباز مجلس بود و اونجا روابطش باعث شد با کتب مذهبی اشنا بشه و ... خلاصه سمت و سوی سیاسیش هم طرف حکومت است . محل کارش هم هر چند صنعتی بود ولی ...
                                میخوام خلاصش کنم ...

سال 88 و حوادث اون زمان و البته یادمه عاشورای 88 بود و جنبش سبز . باهاش بحثم شد شدید در حدی که 9 ماه قهر بودیم بدون رفت و امد . اخه چرا ؟ چه ارزشی داشت ؟
                                الان همین برادر را بیشتر از اون دو تا قبولش دارم . افکارش تعدیل شده ولی تا حدودی هنوزم همونه ولی بیشترین درک و مهرورزی متقابل را از همین برادر دارم و ایشون در مورد من نظرش همینه

ادمها را نمیشه با تفکر و منش و روش قضاوت کرد این بدترین کار ممکن است . وجدان و درون و انسانیت مهم است

بگذریم ...

من برای نظراتم زمین انتخاب نمیکنم . اندازه کافی هم توضیح دادم که سیاست زده مطلق نباید نظر داد
                                حالا اگر فکر میکنی این زمین شباهت کمی پیدا کرده با ج.ا ... این مشکل منه ؟
                                حالا چه شباهتی با این زمین می بینی ؟ پادشاه اردن ملک عبدالله امروز در نشست قاهره که بی نتیجه هم پایان یافت ، موضعش را دیدی ؟ تمام قد از فلسطین حمایت کرد اونم در زمین جائی بازی میکنه ؟

مگر من یا شما یا دیگری در قدرت سیاسی هستیم یا منصبی بزرگ و تاثیر گزار داریم که بخواهیم الزاما بر اساس سیاست بازی های موجود جهانی عمل کنیم و نظر بدهیم ؟

نظرات من فرقی نمیکنه که جمهوری اسلامی الان سر کار است یا نیست و اصلا مهم نیست برام که تز و دکترین حکومت در این زمینه چگونه است
                                شاید زمانی بحثی دیگر در زمینه ای دیگر باشد که نظر من بازم غلط انداز شود و زمین براش مشخص کنید . این مشکل من نیست من زمین برای نظرم انتخاب نمیکنم
                                اخه چیزی که در ذهن و فکر و درون من است چطور بیام براش زمین مشخص کنم ... مبنی بر اینکه اینو بگم یا نگم چون زمینش ممکنه غلط انداز شود ؟

در همین سایت می بینید که من اصلا برام مهم نیست سهمی که میخرم الزاما تعریفش را بکنم یا نه
                                بارها شده سهمی خریدم و در حالی که هنوزم دارمش ولی ممکنه بگم این اشغال است

دوست خوب و دیگر دوستان
                                حضور و نوشتن در این فضا بطور دربست نباید در یک راستا باشه
                                حالا منم بیام نظرم را مخالف زمین انتخاب کنم و قیاس هم بکنم که اونارو ولشون کن ما خودمون هزار مشکل داریم و نقض حقوق بشر و سایر موارد و بخصوص حوادث تلخ و دردناک سال گذشته را مثال بزنم و از این قبیل . خب که چی؟ چیزی درست میشه ؟ یعنی کلا باید رو همین فرمون و مسائل مرتبط حرف زد ؟

من فکر میکنم اینجا اگر بتونیم یه نکته به در بخوری در زندگیمون از یکی یاد بگیریم ... یا حالا یاد هم نگیریم ... یه تلنگری بخوریم ، یه اپسیلونی در زنگیمون تغریری ایجاد بشه
                                یه نکته اخلاقی مثبتی از کسی فرا بگیریم ...
                                من از شما یا دیگری ، دیگری از دیگری ...

من فکر میکنم این خیلی ماندگار تر باشه و موثر تر وگرنه فول و 100% مخالف زمین حرف زدن اینجا چیزی را عوض نمیکنه

نظر

در حال کار...
                                X