اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Davar
    عضو فعال
    • May 2017
    • 3127

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

مولد سازی دهلی ست که فردا صدایش در می آید

وقتی مردم شاهد ⁧ فساد⁩ ۳/۵ میلیارد دلاری نزد کسانی هستند که از نظارت و تعقیب قانونی معاف نیستند،

سران سه قوه با چه هدفی اختیار فروش هزاران میلیارد دلار سرمایه کشور را به ۷ نفر سپرده و آنها را از هرگونه تعقیب و پیگرد قضایی معاف کرده اند!؟

‏⁧ مولد_سازی⁩ دُهلی ست که فردا صدایش در می آید.

بهرام پارسایی

نظر

• Davar
      عضو فعال
      • May 2017
      • 3127

در اصل توسط pournikdast پست شده است View Post
      سلام و عرض ادب...
      به شخصه امیدجان، نه برای انقلاب 57 و نه هیچ انقلاب دیگری به دلیل هزینه های بالا (در بعد عملکردی و نه در بعد ارزشی) حقانیتی قائل نیستم...
      ارادت...
      جناب پورنیک دست می فرمایید که برای روند دمکراسی حقانیتی قائل نیستید؟
      شاه فرانسه مگه با زبون خوش قدرت رو واگذار می کرد تا استارت دمکراسی زده بشه؟
      عملا قیام کردند و پیروز شدن.

نظر

• Bikhabar
        ستاره‌دار(22)
        • Sep 2020
        • 1190

سوال بنده راجع به نقش حکمرانی در وقوع این انقلاب با محوریت شکل گیری گرایش های چپ؛ بالاخص در قشر فقط کمی باسوادتر جامعه بوده است...
        .
        .
        سلام
        از نظرات دوستان استفاده می‌کنم .. ولی به نظرم تا اینجا نظرات در رابطه با سوال شما با سوگیری زیادی همراه بوده .. و از درون من نجسته اسرار من رو!!

به طور معمول همگی یک پیش فرض ذهنی قوی داریم .. و هر چیزی را که بخواهد پیش فرض ذهنی ما رو مخدوش کنه .. به هیچ عنوان برنمی‌تابیم (همون‌طور که جناب بیفور در پست قبلیشون در مورد خودشون بهش اشاره کردند) .. یا همون‌طور که خودتون اشاره کردید .. با یک جمله از شما، هزار جور برداشت و نتیجه‌گیری صورت میگیره .. که میتونه به هیچ عنوان درست نباشه

ولی به طور خاص .. من با حمله کردن، زیر سوال بردن یا حتی شاید توهین به گذشتگان .. تنها در صورتی موافقم که به نظر ما اون افراد عامدانه و برای کسب منافع شخصی حاضر شدند به مملکت آسیب برسانند ..
        در غیر اینصورت از نظر من این حمله و توهین‌ها .. دو حالت میتونه داشته باشه .. یا نشون دهنده اینه که فرد پرخاشگر دنبال اهداف خاصی هست و میخواد نظرات خودش رو به سایرین تحمیل کنه ..
        و یا نشون‌دهنده حماقتی هست که سعی میکنه برای مشکلات موجودش مقصرینی رو پیدا کنه و با حمله به اون‌ها .. شاید بتونه کمی خودش رو از لحاظ روحی تخلیه کنه .. و به جای نگاه رو به جلو و مسیر سخت و دشوار پیش رو .. با مقصر دونستن اون‌ها به خودش آرامش و التیام بده!

برداشت من از صحبت‌هایی که اینجا مطرح میشه اینه که افراد .. بر اساس دانسته‌هایی که به صورت جسته و گریخته نسبت به زمان شاه پیدا کردند (چون تقریبا هیچ کدوم به درستی اون زمان رو لمس نکردن) ..

و مقایسه اون با زمان حال .. دائم دچار آه و افسوس و فغان هستند .. و این مساله دائم تشدید شده .. به طوریکه یک سری رویاها و توهماتی نسبت به زمان شاه در ذهنشون شکل گرفته و کعبه‌ی آمالی از اون ساختند .. که شباهت چندانی به واقعیت موجود در اون زمان و زندگی مردم در اون دوره نداره ..

پس در نتیجه هر‌آنکس که این خوشبختی و بهشت رویایی رو از ما گرفت .. چه عامدانه بود و چه نبود .. چه در این کار منفعت شخصی رو دنبال می‌کرد و چه نمی‌کرد .. فرقی نمیکنه!! .. من باید بهش حمله کنم و بتازم .. و با انواع و اقسام توهین‌ها، اون رو مورد عنایت قرار بدم

در مورد سوال خاص شما و نقش حکمرانی .. من واقعا نمیدونم .. ولی خب به نظرم شاید یک مسئله‌ای رو که باید در نظر گرفت .. این هست که مسلما شاه و دربار صرفا یک قدرت نمادین نبوده .. بلکه به واقع قدرت و دیکتاتوری رو در اختیار داشته .. و باز هم از نظر من خیلی طبیعیه که هر انسانی که برای خودش عزت و کرامتی قائل باشه .. با چنین مسئله‌ای مشکل داشته باشه .. و بخواهد در مقابل اون بایسته

و در واقع عده‌ای هم بتونن چنین احساسی رو دستاویز قرار بدن .. و با اتکا به چنین حربه‌ای از احساسات افراد در جهت منافع خودشون بهره بگیرند .. این هم شاید بی‌تاثیر نبوده باشه

===============================================
        در نهایت این مسئله که آخوندها یا به طور خاص مثلا بهشتی یا دیگری .. تونستند عده‌ای رو فریب بدهند و ازشون سوء استفاده کنن .. به هیچ عنوان منافاتی با روشنفکر بودن اون افراد نداره .. به نظرم روشنفکر تا حدودی در مقابل مرتجع معنی پیدا میکنه .. و اینکه یک نفر در حرامزادگی و کلاشی و دروغ، سررشته‌ای نداشته باشه و مثلا بتونن از اعتمادش سوء استفاده کنن یا بهش خیانت کنن .. این‌ها ارتباطی با روشنفکر بودن یا نبودن اون فرد نداره

حتی میخوام بگم .. روشنفکر لزوما نباید خیلی باهوش و زیرک باشه!
        آخرین ویرایش توسط Bikhabar؛ 2023/12/06, 13:42.

نظر

• pournikdast
          ستاره‌دار(2)
          • Oct 2020
          • 525

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
          جناب پورنیک دست می فرمایید که برای روند دمکراسی حقانیتی قائل نیستید؟
          عملا قیام کردند و پیروز شدن.
          عرض ادب...
          داورجان فکر میکنم مقصودم رو درست انتقال ندادم یا بخش داخل پرانتز رو توجه نکردید...
          در بعد ارزشی به شخصه به انقلاب در انقلاب معتقدم...
          منتهی در بعد عملکردی بحث تحلیل سود و هزینه است...
          آیا هیچ راه کم هزینه تری برای دستیابی به دموکراسی به جز انقلاب وجود نداره؟
          و آیا میشود مطمئن بود بعد از فروکش کردن شور انقلابی، واقعا دستاوردهای مرتبط با دموکراسی حفظ بشه...
          و موارد دیگری که معمولا به عنوان هزینه های انقلاب ذکر میشود...
          البته بنده هم معتقدم، همان طور که فرمودید اگر حکومت مثل حکومت فعلی بیش از حد سرکوبگر و تمامیت خواه باشد، شاید با تمام هزینه ها باز هم انقلاب تنها راه ممکن باشد...

نظر

• pournikdast
            ستاره‌دار(2)
            • Oct 2020
            • 525

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
            سلام
            از نظرات دوستان استفاده می‌کنم .. ولی به نظرم تا اینجا نظرات در رابطه با سوال شما با سوگیری زیادی همراه بوده .. و از درون من نجسته اسرار من رو!!

به طور معمول همگی یک پیش فرض ذهنی قوی داریم .. و هر چیزی را که بخواهد پیش فرض ذهنی ما رو مخدوش کنه .. به هیچ عنوان برنمی‌تابیم (همون‌طور که جناب بیفور در پست قبلیشون در مورد خودشون بهش اشاره کردند) .. یا همون‌طور که خودتون اشاره کردید .. با یک جمله از شما، هزار جور برداشت و نتیجه‌گیری صورت میگیره .. که میتونه به هیچ عنوان درست نباشه

ولی به طور خاص .. من با حمله کردن، زیر سوال بردن یا حتی شاید توهین به گذشتگان .. تنها در صورتی موافقم که به نظر ما اون افراد عامدانه و برای کسب منافع شخصی حاضر شدند به مملکت آسیب برسانند ..
            در غیر اینصورت از نظر من این حمله و توهین‌ها .. دو حالت میتونه داشته باشه .. یا نشون دهنده اینه که فرد پرخاشگر دنبال اهداف خاصی هست و میخواد نظرات خودش رو به سایرین تحمیل کنه ..
            و یا نشون‌دهنده حماقتی هست که سعی میکنه برای مشکلات موجودش مقصرینی رو پیدا کنه و با حمله به اون‌ها .. شاید بتونه کمی خودش رو از لحاظ روحی تخلیه کنه .. و به جای نگاه رو به جلو و مسیر سخت و دشوار پیش رو .. با مقصر دونستن اون‌ها به خودش آرامش و التیام بده!

برداشت من از صحبت‌هایی که اینجا مطرح میشه اینه که افراد .. بر اساس دانسته‌هایی که به صورت جسته و گریخته نسبت به زمان شاه پیدا کردند (چون تقریبا هیچ کدوم به درستی اون زمان رو لمس نکردن) ..

و مقایسه اون با زمان حال .. دائم دچار آه و افسوس و فغان هستند .. و این مساله دائم تشدید شده .. به طوریکه یک سری رویاها و توهماتی نسبت به زمان شاه در ذهنشون شکل گرفته و کعبه‌ی آمالی از اون ساختند .. که شباهت چندانی به واقعیت موجود در اون زمان و زندگی مردم در اون زمان نداره ..

پس در نتیجه هر‌آنکس که این خوشبختی و بهشت رویایی رو از ما گرفت .. چه عامدانه بود و چه نبود .. چه در این کار منفعت شخصی رو دنبال می‌کرد و چه نمی‌کرد .. فرقی نمیکنه!! .. من باید بهش حمله کنم و بتازم .. و با انواع و اقسام توهین‌ها، اون رو مورد عنایت قرار بدم

در مورد سوال خاص شما و نقش حکمرانی .. من واقعا نمیدونم .. ولی خب به نظرم شاید یک مسئله‌ای رو که باید در نظر گرفت .. این هست که مسلما شاه و دربار صرفا یک قدرت نمادین نبوده .. بلکه به واقع قدرت و دیکتاتوری رو در اختیار داشته .. و باز هم از نظر من خیلی طبیعیه که هر انسانی که برای خودش عزت و کرامتی قائل باشه .. با چنین مسئله‌ای مشکل داشته باشه .. و بخواهد در مقابل اون بایسته

و در واقع عده‌ای هم بتونن چنین احساسی رو دستاویز قرار بدن .. و با اتکا به چنین حربه‌ای از احساسات افراد در جهت منافع خودشون بهره بگیرند .. این هم شاید بی‌تاثیر نبوده باشه

===============================================
            در نهایت این مسئله که آخوندها یا به طور خاص مثلا بهشتی یا دیگری .. تونستند عده‌ای رو فریب بدهند و ازشون سوء استفاده کنن .. به هیچ عنوان منافاتی با روشنفکر بودن اون افراد نداره .. به نظرم روشنفکر تا حدودی در مقابل مرتجع معنی پیدا میکنه .. و اینکه یک نفر در حرامزادگی و کلاشی و دروغ، سررشته‌ای نداشته باشه و مثلا بتونن از اعتمادش سوء استفاده کنن یا بهش خیانت کنن .. این‌ها ارتباطی با روشنفکر بودن یا نبودن اون فرد نداره

حتی میخوام بگم .. روشنفکر لزوما نباید خیلی باهوش و زیرک باشه!
            سلام و عرض ادب...
            با بخش مهمی از تحلیل شما، همسو و هم نظرم...

نظر

• بابای یسنا
              عضو فعال
              • Apr 2023
              • 689

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
              درود..
              در ابتدای همین بحث ها چند وقت قبل دوست عزیز وهمولایتی !!!که احترام ریش سپیدش را داشتیم وقتی سمبه انتقاد رو پرزور دید نه گذاشت نه برداشت !!گفت هم اون زمان! هم الان !هم صد سال دیگه هرچی سلطنت طلب ومخالف انقلاب !!هست از بیخ عرب تشریف دارند !!وبیسواد !!تو عمرشون نه سینما رفتن نه تیاتر!!میدونن چی هست تا الان نه کتاب خوندن !!نه روزنامه ورق زدن !!..اصلا نمیدونن تو این مملکت چی گذشته ..
              ما هم گفتیم ..صحیح می فرمایید این بار را به جاهلیت و جوانی ما ببخشید ! به هرحال ما که نمیتونیم توفرمایشات کسی که همپیاله بیژن جزنی و خسرو گلسرخی بوده ان قلت بیاریم !!
              اما شما بفرما ..این طبقه خودخوانده روشنفکر !!با اون همه اهن و تلپ !که لولهنگ افتابه شون آب توش واینمیستاد و کلمه "ارتجاع "!!از دهنشون نمی افتادچطور شد !!پابرهنه و سرلخت افتادن دنبال این آخوند ها افتادن؟؟سروشکل اینا به مدنیت میخورد؟ افکارشون مدرن بود خدا وکیلی چی داشتن که سرتر از ادمای نظام سابق باشن ؟په ایده و نظر نوینی داشتن ؟اینا یعنی همین روشنفکران !!که کلی زبان خارجه بلد بودن خیلی هاشون تو دانشگاه های ایران و غرب تحصیل کرده بودن !!به قول استاد عزیزما که وصفشون رفت کلی کتاب از اهل فرنگ خوانده بودن !!وبا کمتر از اساتید و فیلسوف و سیاستمدار پالوده نمیخوردن !!چرا به خودشون زحمت خوندن کتاب ولایت فقیه و تحریرالوسیله مرحوم امام رو ندادن؟؟؟اصلا تونستن بفهمن چی نوشته تو این کتاب ها؟؟
              اگر خوندن چطور اختیارشون رو دادن دست این جماعت ؟تازه افسار عده ای رو هم گره زدن به دم خودشون وافتادن دنبال اینا ؟اگر هم نخوندن و عکس اقا رو تو ماه دیدن و شیفته و واله کمال و جمال ایشون شدن که دیگه چه آشی چه کشکی ..چه روشنفکری ؟؟
              تازه یکی از اینا که برمیدارد خطاب به حضرت امام نامه می نویسد که بنده رفیق شفیق جلال و علی شریعتی بودم !!ها!!اگر نمیدانستی بدان !!
              دیگه کسی که جلال و شریعتی را روشنفکر بداند و خودش را هم روشنفکرتر و در ردیف ان ها ..دیگه چی میشه بهش گفت ؟؟!!
              تازه همینا خودشون اولین کسایی بودن که میوه انقلاب رو چشیدن و هرکدوم در رفتن یه جایی .و بازی کی بود کی بود من نبودم را انداختن ...هر کی هم به اسبشون بگه یابو بهش براق میشن !!
              خلاصه که "روشنفکر باید روشنفکر باشد روشنفکری که روشنفکر نباشد روشنفکر نیست "
              داغ دل ما رو تازه نکن احسانی جان ...
              درود به شرف و افکار پاک ودانای شما وهمه عزیزان کیف کردم چقدر زیبا و مستدل و برگزیده از حقایق محض

نظر

• ashkan zandi
                عضو فعال
                • Jun 2013
                • 1137

چپول حتی به لایک شدن مطلب دیگران هم ناراحت میشا و معنیش مثل همیشه اینه من بلدم من سواد دارم من خوبم من میفهمم این بقیه هستن که نمی‌فهما
                واسه همینه میگم چپول‌ هستن
                هرچند باهاشون دوستم و قبلا هم دیدم چون مطلب دیگشونو لایک نزدم ناراحت شدن

نظر

• pournikdast
                  ستاره‌دار(2)
                  • Oct 2020
                  • 525

اما یک پست قدیمی در تالار بورس سابق از بنده، باشد که شاید دوستان با ما آشتی تر باشند! /.:biggrinsmiley.:/
                  قول هم میدم دیگه تا چند روزی پست نزنم!
                  /:.Heart.:/

اما چرا از حکمرانان فعلی کشورم دفاع نمیکنم؟؟؟
                  1.بخاطر نهادینه کردن معنویت اصیل؛ رسش یافته و درونی در بطن جامعه بویژه در نسلهای جدید...
                  2.افزایش مظاهر بیرونی و زیبای مذهبی؛ مساجدی مملو از جوانان و زنانی که برای هدایت مردان به بهشت غوغا...
                  3.کاهش ملموس آسیبهای اجتماعی اعم از طلاق؛ خودکشی؛ اعتیاد به خصوص در سنین پایین؛ مصادیق خشونت؛ حاشیه نشینی؛ بیکاری؛ کودکان کار؛ مشاغل کاذب...
                  4.حفظ منابع زیستی؛ همچون آبهای زیرزمینی؛ جنگل ها؛ جلوگیری از بیابان زایی...
                  5.بهترین مدیریت جنگ تحمیلی در جهت پایان دادن هر چه سریعتر و با حداقل هزینه و تلفات انسانی...
                  6.معجزاتی همچون در نظر گرفتن یک ساعت کار در هفته به عنوان شاغل در آمارها و طراحی مردمانی که همگی دلال و مسافرکشند...
                  7.بالاترین سطح روابط با قدرتهای دنیا و همسایگان و متحدانی که هر لحظه بیشتر عاشقمان میشوند...
                  8.پاسپورتی که اعتبارش غوغا میکند...
                  9.تغییر سازمانهای مخوف و شکنجه گر امنیتی به چندین سازمان (غیرمشابه) انسان محور با رافت اسلامی...
                  10.انتخاباتی به معنای واقعی کلمه آزاد و مستقل با قدرت انتخاب از تمام طیف ها و سلیقه ها؛ بدون نیاز به انتخاب دزدی از دزدان دایره محدود قدرت؛ با محوریت و نظارت صافی بیطرف شورای نگهبان عزیز که نیمی از اعضایش توسط رهبری منسوب و نیمی دیگر با توصیه رئیس قوه قضای منتسب رهبری انتخاب میشوند و اتفاقا همین ها خبرگانی را تایید میکنند؛ که بعدا قراره خود شخص رهبر رو انتخاب کنند؛ یعنی واقعا از این زیباتر هم میشه؟
                  11.کنترل تورم؛ ایجاد ثبات اقتصادی و از همه مهمتر تحویل گرفتن دلار 7 تومانی و افزایش 5200 برابری (بخوانید 520000 درصد) ارزش پول ملی ...

و در نهایت آمار افتخارآمیزی همچون :
                  -رتبه 1 تجربه خشم در تمام دنیا
                  -رتبه 130 از بین 130 کشور در آموزش مرتبط با اشتغال
                  -رتبه 117 در شاخص رفاه اجتماعی
                  -رتبه 58 از بین 60 کشور مورد بررسی در کیفیت زندگی
                  -رتبه 79 از بین 80 کشور در نظرسنجی چندوجهی بهترین کشورها برای زندگی
                  -رتبه 105 از بین 157 کشور از لحاظ شادکامی
                  -رتبه 110 از بین 138 کشور از لحاظ سلامت روان
                  -رتبه 89 پاسپورت ایرانی در کنار نپال؛ سودان و سریلانکا
                  البته فراموش نکنید این خدمات اکثرا به صورت دنگی دونگی و از جیب حاکمان عزیز و مظلوم انجام شده...
                  و گرنه مگر تو این دوره زمونه 735 میلیارد دلار درآمد 40 ساله نفتی بعد از انقلاب رقمی محسوب میشه؟
                  گاز و مس و سرب و هم که پول تو جیبی بچه ها بوده...

البته بنده منکر برخی پیشرفتهای قابل توجه مثلا در برخی (حوزه های نظامی-دفاعی؛ امنیت و برخی علوم نوین و غیره) نیستم
                  اما به نظر بنده معدل کلی دستاوردها (با در نظر گرفتن چندوجهی ابعاد داخلی؛ خارجی؛ اقتصادی؛ سرمایه انسانی؛ بهره وری؛ سلامت روانشناختی؛ اعتماد به حاکمیت؛ تورم؛ اشتغال؛ رشد مستمر اقتصادی؛ کاهش وابستگی به نفت؛ آسیبهای اجتماعی؛ معنویت و اخلاق و غیره کمتر از 10 و به عبارتی مردودی است!

اما چرا؟؟؟ با اینکه استدلال قیاسی از ضعیفترین تبیین هاست، اما از آنجاییکه مدافعان عملکرد حکومت فقط همین یک راه را میشناسند ما هم ناچارا چند مصداق مورد پذیرش عموم میاوریم :

-روزی ژاندارم منطقه بودیم و حتی برخی کشورها برای مدیریت اوضاع داخلیشون از امکانات نظامی ما استفاده میکردند؛ و امروز از آذربایجان و امارات تا جیبوتی یعنی نقطه هایی روی نقشه هم گاهی برایمان خط و نشان میکشند...

-اگر معیار یارگیری صحیح منطقه ای و بین المللی باشد روزی از ژاپن تا بسیاری از کشورهای اروپایی را بدون نیاز به ویزا میرفتیم؛ رئیس جمهور آمریکا اولین سفر رسمی خود را به تهران می آمد و امروز اگر با یک کشور اروپایی قدرتمند معاشرت کنیم؛ یک هفته اخبار بیست و سی به عنوان مصداقی برای روابط بین الملل روی آن مانور میدهد...

-سن شروع و گرایش به اعتیاد چندین سال کاهش یافته؛ انحرافات جنسی حتی میان زوجین متاهل بیداد میکند؛ بخشی از جامعه بالاخص در قشر جوان؛ نه اینکه فقط دیندار نباشند بلکه علنا به مقدسات توهین میکنند؛ از هر 10 مغازه 9 تا بنگاهی و دلالی است و هیچ قشری به اندازه تولیدکننده نالان نیست؛ مردم به وضوح دست در جیب هم میکنند و دلیلش را هم همگانی شدن آن اعلام میکنند؛ و اوج فاجعه آنجاست که دولت هم با هر کسری بودجه و با روشهای نخ نما از طریق باد کردن بورس یا سکه و غیره همواره دستش در جیب مردم است!!!

-میتوانیم در اختلاسهای چند هزار میلیارد تومانی؛ یک کتاب گینس شخصی ثبت کنیم؛ هواپیمایی که سالهاست در حال ساخت آن هستیم لاشه خود را از خریدهای 50 سال پیش شاه ملعون به عاریه گرفته است؛ صدای صیادان جنوب از چینی ها بلند است، صدای سنگ تراشان غرب و شمال از چینی ها بلند است، صدای تولیدکننده و صنعت گر از چینی ها بلند است...

-کشتن مسلمانان در چین را دیدیم و دم نزدیم!
                  -کشتن مسلمانان در چچن را دیدیم و دم نزدیم!
                  - قتلهای زنجیره ای کردیم آنهم در بالاترین ارگان اطلاعاتی کشور دیدیم و دم نزدیم!
                  -کودکانی که تا کمر در سطل زباله اند را دیدیم و دم نزدیم!
                  -سقط جنین دختران 11 ساله ی کار را دیدیم و دم نزدیم!
                  -آگهی کلیه های فروشی را دیدیم و دم نزدیم!
                  -صفهای بلندِ ناامیدی و سرنگ را در کوچه های شوش تهران دیدیم و دم نزدیم!
                  -کوی دانشگاه را دیدیم و دم نزدیم!
                  -هشتاد و هشت و نود و هشت را دیدیم و دم نزدیم!
                  -گورخوابها را دیدیم و دم نزدیم!
                  -اصلا صدایی برایمان مانده تا فریاد بزنیم؟
                  .................................................. .................................................. ............................
                  میگویند حکومت کشورم مبتنی بر آزادی است و بارها انتخابات برگزار کرده است، من با فهم اندکم (دیکتاتوری) را اینگونه تعریف میکنم، ببینید آیا این تعاریف برای شما آشناست؟؟؟
                  -دیکتاتور مطلق نگر است و رویکرد ایدیولوژیک خود را رویکردی بی نقص میبیند...
                  -دیکتاتور بنیادگراست و برای اصلاحات و انقلابهای پی در پی در طول زمان ارزشی قایل نیست...
                  -دیکتاتور تمامیت خواه هست، تقسیم قدرت نمایشی و در نهایت تحت نظر و نظارت اوست...
                  -دیکتاتور به وقت نیاز از دین و اعتقاد مردم گرفته تا احساسات و ترسهای آنها سواستفاده ابزاری خواهد کرد...
                  -دیکتاتور مصون از نظارت و برکناری است و حتی ناظران بر او به نوعی همفکران او محسوب میشوند...
                  -دیکتاتور قدرت را متمرکز میخواهد و هر کسی که زاویه بگیرد را به نوعی حذف خواهد کرد...
                  -دیکتاتور به وقت نیاز تمام تعاریف و استانداردها را از ازادی تا رضایت مصادره به مطلوب خواهد کرد...
                  -دیکتاتور تک صدای بلند جامعه است، رسانه در دستان اوست و به راحتی دست به تغییر واقعیات عینی خواهد زد...
                  -دیکتاتور کسی است که قطعا در طی سالیان جایگاه اجتماعی خود را در بین نخبگان و توده ها از دست خواهد داد...
                  -در نهایت دیکتاتور یک فرد نیست یک سیستم ناکارامد است که از قدرت ایدیولوژیک و متمرکز و مصون از نظارت و برکناری شکل میگیرد...
                  .................................................. .................................................. .............
                  میگویند حکمرانان کشورم در این سالها خدمات زیادی ارائه داده اند، آب و برق و گاز و جاده و پل و غیره ساخته اند و شما مردم هر چه دارید از صدقه سر تلاش های آنهاست!!!

به زعم بنده اینکه در سال 2022 هنوز برخی از مردم و گاها مسئولان و حاکمان برای معیارهای مقیاسه ای خود از چند مثال و مصداق و گاهی تعدادی عکس بهره میگیرند، یا مثلا میگویند ما فلان کار را کرده ایم یا نکرده ایم، مسخره ترین شوخی و فاجعه بار ترین استدلال ممکن است!!!
                  اصولا علم آمار و روش تحقیق، برای همین شکل گرفت که هر کسی هر ادعایی نکند؛ مقایسه ها علمی و کمی شود و بشود بر آنها استناد کرد...
                  سالهاست از شاخص های اقتصادی همچون تورم، رشد اقتصادی، ضریب جینی، نرخ بیکاری، انواع شاخص های سرانه ای، شفافیت اقتصادی تا شاخصه های اجتماعی مثل سرمایه اجتماعی، اشتغال، اعتیاد، سلامت و آموزش و شادکامی و کیفیت زندگی و دهها متغیر دیگر همگی دارای آمارهای روشن و مقایسه ای در سطح بین الملی است...
                  و همه این آمارها نشان میدهد جز برخی از حیطه ها مثل بحث نظامی، مسئولان عزیز در این برهه 40 ساله (با عدم شایسته سالاری، مطلق نگری، دفع حداکثری نخبگان، هزینه تراشی های غیر ضروری برای کشور، نظام انتخاباتی نمایشی و غیره) یا گاها به اندازه ای که باید؛ پیشرفت نداشته اند یا حتی در برخی موارد نسبت به رقبای سنتی و همسایه عقبگرد جدی هم داشته اند...
                  و همه اینها در حالی است که برای 1 درصد جمعیت جهان بیش از 15 درصد منابع روزمینی و زیرزمینی را در اختیار داشته اند...
                  .................................................. .................................................. ......................

میگویند کشورم در دوران قبل از انقلاب هیچ دستاوردی نداشته، هیچ علم و پیشرفتی نداشته، فقط وابستگی بوده و پسرفت، حتی نمیتوانسته یک پیچ بسازد؟؟؟

میگویند حتی کشور قادر به ساختن یک عدد پیچ نبوده است؟؟؟
                  تصمیم گرفتم بخشی کوچکی از این دستاوردهای نامرئی کشور (یا همان پیچ های تاریخی) قبل از سال 57 را با کمی جستجو برای مروری تاریخی لیست کنم :

دانشگاههای تهران؛ (شریف آریامهر)؛ بهشتی (ملی)؛ بابل (با همکاری هاروارد)؛ علم و صنعت (هنرسرای عالی)؛ امیرکبیر (صنعتی) ؛ خوارزمی (دانشسرای عالی)؛ خواجه نصیر (مخابرات)؛ فردوسی مشهد (با همکاری دانشگاه سانفرانسیسکو)؛ چمران اهواز (جندی شاپور)...

خودروسازی سایپا (با سابقه صادرات سیتروئن به امارات) و ایران خودرو و پارس خودرو یا جیپ اخوان سابق (مونتاژ آریا؛ آهو؛ کادیلاک؛ شورولت)؛ بهمن یا خلیج کو سابق و...

کارخانجات و مراکز علمی؛ نیروگاه هسته ای بوشهر، متروی تهران، پارس الکتریک؛ ارج؛ آبسال؛ باطری پارس؛ مینو؛ آب معدنی دماوند؛ بهنوش؛ پاک؛ روغن ورامین و جهان؛ شهاب؛ آزمایش؛ داده پردزای ایران؛ اکثریت بانکهای بزرگ کشور؛ بانک بین‌المللی ایران و ژاپن؛ قندکرمانشاه؛ پوشاک برک؛ هاکوپیان؛ تولی پرس؛ تیدی؛ صنایع بهشهر؛ صنایع ملی نفت؛ صنایع ملی پتروشیمی؛ ذوب آهن؛ هپکو؛ صدرا؛ پلی اکریل؛ کاشی ایرانا؛ ایرساکو؛ نساجی تاج اصفهان؛ استارلایت؛ کالیسمین؛ پپسی کولا؛ ساسان؛ جنرال تایر؛ فیروز؛ نورداصفهان؛ کفش ملی؛ کفش بلا؛ کبریت ممتاز؛ سیمان فارس و خوزستان؛ داروگر؛ شرکت صنایع مس؛ بوتان؛ مخابرات ایران؛ مهرام؛ پارس دارو؛ داروپخش؛ فروشگاههای زنجیره ای کوروش اخوان؛ نیروگاه هسته ای بوشهر و...

حمل و نقل و عمرانی همچون؛ شروع متروی تهران، فرودگاههای مهرآباد؛ فرودگاه آریامهر امام خمینی فعلی؛ فرودگاههای بین المللی شیراز؛ مشهد؛ تبریز؛ ایران ایر؛ شروع متروی تهران؛ آزادراه تهران-کرج؛ خیابان ولیعصر؛ پل ورسک؛ تونل کندوان؛ راه آهن سراسری؛ راه آهن مازندران؛ تبریز؛ بندرعباس؛ گرمسار؛ مشهد؛ سدهای امیرکبیر؛ سد لتیان؛ سد دز و...

تجهیزات نظامی؛ در سطحی وسیع از به روزترین تجهیزات خریداری شده که طبق مستندات باقی مانده باعث اعتراض بسیاری از کشورهای همسایه و اروپایی هم شده است؛ هلیکوپترهای جنگی بل اچ؛ سوپرکبری؛ جنگده های فانتوم؛ اف 14؛ تانکهای چیفتن و ام 60 که به گفته برخی کارشناسان وقت ایران را به پنجمین ارتش قدرتمند جهان در سال 1979 تبدیل کرد...

و اما شاخصه های کلان اقتصادی وضعیت چطور بوده است؟؟؟
                  اقتصاد ایران در فاصله 10‌ساله 1342 تا 1352 با نرخ رشد دو رقمی (5/11 درصد میانگین سالانه) و نرخ تورم تک‌رقمی (6/2 درصد میانگین سالانه)، یکی از پیشتازان کشورهای در حال توسعه، از جهت عملکرد اقتصادی بود...
                  میانگین نرخ رشد اقتصادی ایران در چهل سال پس از انقلاب تنها 2.5 درصد و میانگین نرخ تورم ۲۱ درصد بوده است این درحالی است که تنها در دهه چهل شمسی میانگین نرخ رشد اقتصادی ایران ۱۲ درصد و میانگین تورم فقط 1.5 درصد بوده است...
                  نرخ تورم در طی 28 سال از سال 1330 تا 1357 به طور میانگین برابر 9/6 درصد بوده است که نرخ تورم نسبتا پایینی است...

کاهش 5000 برابری ارزش پول ملی پس از 40 سال آنهم با درآمد 740 میلیاد دلاری فقط از نفت!!!
                  نرخ بیکاری بنا بر آمار رسمی در سالهای 56 و 93 بصورت تقریبا برابر و کمی بالاتر از 10 درصد بوده است؛ البته باید دید در نرخ بیکاری فعلی افراد شاغل با میانگین یک ساعت در هفته و رانندگان اسنپ را هم لحاظ کرده اند ؟
                  در سال 1356، میزان تولید ناخالص داخلی (به قیمتهای ثابت سال 83) 119 هزار میلیارد تومان بوده است که این رقم در سال 1393 به 203 هزار میلیارد تومان رسیده است. در واقع اندازه اقتصاد ایران طی این سالها 1.7 برابر شده است...
                  .................................................. .................................................. ....................
                  و در نهایت میگویند شما وطن فروشید، شما عوامل بیگانه هستید، شما به دنبال لخت شدن و سلف مختلط و تجزیه ی ایران هستید!!!
                  مخالفان عزیز و محترم عرایض بنده؛ بیایید یکبار به جای جدل های مصداقی و یا ناسزا و تهمت و توهین که معمولا راه هم به جایی نمی برند؛ برای مباحثه ی علمی از متغیرهای کلان و تعریف عملیاتی شده ی اقتصادی و اجتماعی بهره بگیرید...
                  از تورم، اشتغال، رشد اقتصادی، ضریب جینی، نرخ بهری وری گرفته تا ارزش پاسپورت، جهت گیری مذهبی، سرمایه اجتماعی، طلاق؛ وضعیت شادکامی و سلامت روان مردم...
                  تمام اینها سالهاست که تعریف عملیاتی شده اند و در مقیاسهای داخلی و بین المللی و حتی در مقایسه با سایر کشورها در دسترس اند...
                  ایران را با ایرانِ سال 57 و 40 یال رشد احتمالی و رقبای سنتی دیروز و امروز مقایسه کنید...
                  البته حتما هم فراموش نخواهید کرد؛ که در این مقایسه هم حق ندارید مصداقی عمل کنید (قبلا گاز و آب و پیچ و فشنگ و نانو نداشتیم)؛ چون یک بیایان خالی هم بعد از 40 سال دستاوردهایی خواهد داشت، منظور از مقایسه؛ ضرایب تعدیل شده یا همان نرخهای پذیرفته شده ی آماری است...
                  از همه مهمتر؛ لطفا با حرفهای خاله زنکی مثل اینکه شما به دنبال تجزیه اید، یا به دنبال لخت بودن و بی غیرت بودن اید، یا از برد فوتبال خوشحال نشده اید، مردم را فریب ندهید، این اراجیف دور از شانِ شماست!!!
                  این کشور هزاران سال؛ کشورِ پدران مخالفان هم بوده است آنها هم بذر کاشته اند و درو کرده اند؛ اکثریت مردم ایران هم همواره میهن دوست بوده اند، نظامها و حکومتها همیشه در حال رفت و آمدند و این ایران است که همواره پایدار خواهد ماند (انشاء الله)...
                  خلاصه اینکه؛ شاید مباحث اینچنینی در سال 57 و در (قالب آب و برق مجانی) میتوانست مردم را تحت تاثیر قرار دهد، اما قطعا امروز راه به جایی نخواهند برد...
                  اگر این مقایسه هایی که عرض کردم را انجام دادید، اگر ثروتهای عظیم ایران را هم در نظر گرفتید (فقط سه قلم یعنی گاز و نفت و معادن کفایت میکند) و به این نتیجه رسیدید که چیز قابل دفاعی در مقیاس کلان برای حاکمانِ فعلی وجود ندارد :
                  مطمئن باشید؛ ایران خانه عزیزِ من و شما و پدران من و شماست، غریبه ای بین ما نیست!
                  ایران را عاشقانه خواهیم ساخت و در این مسیر از بیرون انداختن حاکمان نالایق هم دریغ نخواهیم کرد...
                  این وظیفه تاریخی و دینی ماست...
                  ارادتمند و عذرخواهی از دوستان بابت پستهای بسیار طولانی...

خلاصه راهی ندارید، جز اینکه ما چپی ها رو دور نندازید! (کاملا شوخی)
                  /.:biggrinsmiley.:/

منابع اکثرا داخلی است!!!

https://fararu.com/fa/news/67013/شش-دهه-عملکرد-نرخ-تورم-در-اقتصاد-ایران
                  http://www.eghtesadonline.com/بخش-خبر-2/108571-رشد-برابری-نرخ-ارز-پس-از-انقلاب

http://www.tabnak.ir/fa/news/663854/مقایسه-اقتصاد-کشور-در-قبل-و-بعد-از-انقلاب-اسلامی-اینفوگرافی
                  http://www.tejaratefarda.com/بخش-اقتصاد-35/17784-شگفتی-های-عملکرد-اقتصاد-ایران
                  http://www.taadolnewspaper.ir/بخش-پرونده-57/109436-نگاهی-ساله-به-سیر-اقتصاد-ایران

http://asrpress.ir/fa/news/256/درآمد-نفتی-دولت‌های-پس-از-انقلاب-چقدر-بوده-است
                  http://www.asriran.com/fa/news/568490/آخرین-رده-بندی-ارزش-پاسپورت-کشورها-جمهوری-اسلامی-ایران-در-رتبه-89-جهانی-در-کنار-نپال-سودان-و-سریلانکا
                  http://psychnews.ir/12521/رتبه-۱۱۰-ایران-حوزه-سواد-سلامت-روان.html
                  http://www.salamatnews.com/news/176825/ایران-رتبه-ی-اول-تجربه-ی-خشم-در-بین-تمامی-کشورهای-جهان
                  http://www.mizanonline.com/fa/news/36275/60-درصد-جنگل‌ها-تخریب-شدند-ویلاهایی-که-جای-درخت-سبز-می‌شوند
                  http://www.hamshahrionline.ir/detail...ety/socialnews
                  http://snn.ir/fa/news/652154/رتبه-وحشتناک-ایران-در-شاخص-ارتباط-آموزش-با-اشتغال-از-بین-۱۳۰-کشور-رتبه-۱۳۰-را-داریم
                  https://www.eghtesadnews.com/بخش-اقتصاد-در-رسانه-ها-67/216705-رتبه-ایران-بین-کشور-از-نظر-کیفیت-زندگی
                  https://fararu.com/fa/news/308955/بهترین-کشورهای-جهان-رتبه-ایران-چند-است
                  https://www.isna.ir/news/95090402609/وضعیت-شادکامی-در-156-کشور-و-رتبه-ایران

نظر

• Davar
                    عضو فعال
                    • May 2017
                    • 3127

عرض ادب...
                    داورجان فکر میکنم مقصودم رو درست انتقال ندادم یا بخش داخل پرانتز رو توجه نکردید...
                    در بعد ارزشی به شخصه به انقلاب در انقلاب معتقدم...
                    منتهی در بعد عملکردی بحث تحلیل سود و هزینه است...
                    آیا هیچ راه کم هزینه تری برای دستیابی به دموکراسی به جز انقلاب وجود نداره؟
                    و آیا میشود مطمئن بود بعد از فروکش کردن شور انقلابی، واقعا دستاوردهای مرتبط با دموکراسی حفظ بشه...
                    و موارد دیگری که معمولا به عنوان هزینه های انقلاب ذکر میشود...
                    البته بنده هم معتقدم، همان طور که فرمودید اگر حکومت مثل حکومت فعلی بیش از حد سرکوبگر و تمامیت خواه باشد، شاید با تمام هزینه ها باز هم انقلاب تنها راه ممکن باشد...
                    بزرگوار قسمت پرانتزی شما رو به رنگ قرمز پاسخ دادم
                    وقتی با دیکتاتور طرفی قطعا همه راه های کم هزینه بسته خواهد شد
                    راه دیگری نبوده که به انقلاب ختم شده و مجبور شدن که انقلاب بکنن
                    انقلاب فرانسه یه شبه اتفاق نیافتاده بلکه قطعا مردم اون زمان مسیری رو طی کردن تا به انقلاب رسیدن.
                    ------------------------------------------

پیشتر عرض کنم که اتفاق سال 57 انقلاب نبود شورشی بود که از فضای باز ایجاد شده سوء استفاده شد
                    حکومت شاه با راه کم هزینه ای کاملا قابل اصلاح بود همانطور که با انتخاب بختیار، بدون اینکه مردم هزینه ای بپردازند، تن به این خواسته مخالفان داد ولی خیانتهای اطرافیان و مخالفان ضد وطن، شورش کردند و اسمش رو انقلاب گذاشتن.

یکی از ایراداتی که باید اصلاح میشد وضعیت سینماها و پخش فیلمهای مستهجن در سینماهای کشور بود که تعدادی از اطرافیان پا به سن گذاشته من نیز، منتقد این موضوع بودند هرچند شاید خودشون یا فرزندانشون بیننده این فیلمها بوده باشن.

نظر

• بابای یسنا
                      عضو فعال
                      • Apr 2023
                      • 689

در اصل توسط vion پست شده است View Post
                      درود جناب EHSANIعزیز
                      برچیده شدن نظام ارباب رعیتی در ایران به شکل دستوری کاملا کاملا کاملا کاملا کاملا اشتباه و ناشی از تفکری وارداتی و بی حساب و کتاب صورت پذیرفته که تبعات ان امروز نیز هویداست.سوای تعلقات طبقاتی عرض میکنم ..چنانچه ان نظام به طور طبیعی ضعیف میشد یا میپاشید ما وضعیت به مراتب بهتری در کشاورزی و دامداری داشتیم..
                      چرا که کوچک شدن اراضی سبب اسیب پذیری کشاورز و دامدار در تکانه های بازار شد ونیز مدیریت را دچار اسیب های جبران ناپذیر کرد..
                      ارادت
                      درود. این طور که شما میفرمایید نبود سن بنده به خوبی همه این مسایلو بخوبی قطع میده بنده حداقل بیست تا روستای بزرگ را به خاطر دارم کارشناس ها اومدن برای تقسیم اراضی این روستاها را واجد شرایط ندانستن هیچ کاری انجام ندان به والله این فجایع را که الان داری میبینی نتیجه شوم خرتو خریه بعد از انقلابه هیچ ربطی به قبل از شورش 57 نداره همین روستاهایی که عرض کردم زمان شاه فقید هر کدام دو تا سه نفر ارباب متخصص به تمام معنا زمین های کشاورزی امسال کاشت میشد سال دیگه اجازه کشت نداشت باید یک سال زمین استراحت میکرد حالا اینو نمیدونم اجباری بود یا خودشون تا اینقدر تخصص وشرافت نداشتن همین روستاهایی که عرض کردم سه چهار تا چاه عمیق با منجنینق کندن برای ما لذت بخش بود مرتب میرفتیم تماشا میکردیم برای گیج وکنترل مداوم سطح ابهای زیر زمینی حتی یادمه یه سال به تعدادی از موتورهای اب اجازه برداشت اب ندادن اگه تعدادچاههای زمان شاه بیست تا بود الان شده دویست تا تعداد ارباب ها بیشتر از رعیت های اون زمانه بعداز شورش 57 هییت هفت نفره بلانسبت چند ارگان لات به تمام معنا ارباب ها دیگه راه ندادن که هیچ بعضا برای فراری دادن انها را بشدت کتک زدن یادمه یه اخوند توهمین هییت تقسیم زمین به یه نفر از ادمای سر شناس روستا گفت اگه کاری نداشته باشید منم چند قطعه از این زمین ها را بردارم قول میدم همه اربابا را سر به نیست کنم این نمونه ایست از خروارها درسطح مملکت من خوب نمی تونم توضیح بدم کاش اونهایی اینقدر انتقاد میکنن اون زمان را خودشون میدیدن همه این کثافت کاری وفجایع عطیمی که الان داریم می بینینم 95 درصد نتیجه بعد از این45 ساله پدرمن کارای اونا شاید دقیق نبود اما با حساب و کتاب بود بخدا ادم میخواد سکته را بزنه اخه کی اونا این کارها را کردن زمین هایی را تقسیم کردن که انجامش مفید بود اینا صدها برابر خسارت زدن عجیبه سرم داره سوت میکشه این حرفها را حتی از بعضی ها میشنوم انگشت به دهان میمونم

نظر

• بابای یسنا
                        عضو فعال
                        • Apr 2023
                        • 689

در اصل توسط ریسعلی دلواری پست شده است View Post
                        كسانی كه در كانداد یا اروپا هستند اینجا كسی احتیاج ندارد امثال شما شبكه بزنید یا تظاهرات برگزار كنید یا .......

اطف كرده اگر جرات دارید چند تا دزد و اختلاس گر را به درك واصل كنید بقیه اش نمایشی بیش نیست مفت خوران خارج نشین
                        درود.قربونت برم عجیبه یعنی شما میفرمایید خودشون خودشونو به درک واصل کنن مگه میشه

نظر

• afshinamin
                          عضو فعال
                          • Jul 2013
                          • 4495

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
                          انتشار ویدیوهایی از رقص در بازار رشت،‌ خیلی‌ها را در فضای مجازی به وجد آورد، اما پلیس آن را هنجارشکن نامید.
                          ‏به گفته حسین حسن‌پور، جانشین فرمانده انتظامی گیلان، ۱۲ گرداننده صفحه اینستاگرامی به دلیل انتشار این ویدیوها بازداشت شده و بر اساس گزارش‌ها، دست‌کم دو ماهی‌فروشی هم در بازار رشت پلمب شده‌اند
                          ----------
                          یه پیرمرد داره به زیان گیلکی آواز محلی میخونه و میرقصه و همه اطرافیان ش مذکر هم هستند

این همه دستگیری

بعد باجناقین مفعولین فاعلین لواطیّه

و رصا ثقتی لواطیّه تو همون گیلان آزادند واسه خودشون

خوشحالی و شادی مردم باعث غم شان است
                          یارو چهار سال تمام دلار میگرفته تو بازار آزاد میفروخته
                          از اینجا چای گیلان بار میزده میبرده کنیا با چای بی کیفیت کنیا قاطی میکرده
                          به اسم چای هندی وارد میکرده و میفروخته
                          مثل آب خوردن و این همه نهاد نظارتی و... نمی فهمیدن(حالا چند نهاد که همکاری هم میکردن بماند)

از میبد تا هرمزگان مهاجرین غیرقانونی نوجوانان ایرانی را میکشن، به چند دختر و زن ایرانی تجاوز کرده و باعث سقط جنین یکیشون هم شدن...

خفت گیر و زورگیر و کیف قاپ و موبایل قاپ و دزد و کلاهبردار و...مثل مور و ملخ ریختن...

پارک و خیابان و کوی و برزن پر از مواد مخدر فروش شده که مثل نقل و نبات مواد میدن دست بچه های مردم

اونوقت دغدغه رو ببین
                          یه پیرمرد و چند جوان شادی کردن
                          چنان سریع عمل کردن و چنان خبری زدن که انگار بزرگترین باند خلافکارانِ خلافهای چریکی و نامنظم رو گرفتن!

توییتر

نظر

• abdollah000
                            عضو فعال
                            • Apr 2022
                            • 1492

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
                            بزرگوار قسمت پرانتزی شما رو به رنگ قرمز پاسخ دادم
                            وقتی با دیکتاتور طرفی قطعا همه راه های کم هزینه بسته خواهد شد
                            راه دیگری نبوده که به انقلاب ختم شده و مجبور شدن که انقلاب بکنن
                            انقلاب فرانسه یه شبه اتفاق نیافتاده بلکه قطعا مردم اون زمان مسیری رو طی کردن تا به انقلاب رسیدن.
                            ------------------------------------------

پیشتر عرض کنم که اتفاق سال 57 انقلاب نبود شورشی بود که از فضای باز ایجاد شده سوء استفاده شد
                            حکومت شاه با راه کم هزینه ای کاملا قابل اصلاح بود همانطور که با انتخاب بختیار، بدون اینکه مردم هزینه ای بپردازند، تن به این خواسته مخالفان داد ولی خیانتهای اطرافیان و مخالفان ضد وطن، شورش کردند و اسمش رو انقلاب گذاشتن.

یکی از ایراداتی که باید اصلاح میشد وضعیت سینماها و پخش فیلمهای مستهجن در سینماهای کشور بود که تعدادی از اطرافیان پا به سن گذاشته من نیز، منتقد این موضوع بودند هرچند شاید خودشون یا فرزندانشون بیننده این فیلمها بوده باشن.
                            درود داور گرامی
                            اصلا شما اسمش رو شورش نگو بزار فتنه 57

اینقدر اسم چپ میاد آدم حالت تهوع بهش دست میده
                            شاه قدرت رو به ملی مذهبی ها ....بختیار....تحویل داده
                            شاه از مملکت بیرون رفته
                            دیگه خاندان پهلوی در ایران نبودن
                            بعد بختیار دستور داد تمام زندانیان سیاسی ازاد بشن
                            گفت روزنامه ها هر چی دلشون خواست بنویسن
                            چپها قبول نکردن
                            بختیار گفت بابا الان شاه نیست و ازادید بنویسید
                            اگر چپول ها قبول میکردن و دنبال باسن مذهبی ها راه نمیوفتادن الان شرایط فرق میکرد
                            چپولها و مجاهدین برای مبارزه تلفات ذاذن
                            مذهبی ها قدرت رو دست گرفتن
                            دمشششششششون گرم گرم

این حرف رو به دوستان چپ دوست عرض میکنم
                            وقتی در 26 دیماه 57 شاه رفته بود و یک عمر مبارزه سخت چپهای به اصلاح روشنفکر به ثمر رسید دیگه چه مرگشون بود که بنای ناسازگاری با دولت وقت کردن

من حرفهای خودم رو به زبان کف خیابانی میگم
                            پس مشکل شاه نبود
                            مشکل عقده های درونی چپولها بود
                            یکی از همون اسامی که جناب دکتر نام بردن چرا نیومدن وسط که بگن شاه رفته ارتش هم خنثی شده....اعلام بیطرفی...الان وقتش وفاق ملی اعلام کنیم و اجازه ندیم کشور بهم بریزه
                            گفتن
                            خیر
                            چرا چون باید ایران رو باید از زیر دست امپریالیسم جهانخوار میگشید بیرون و تحویل داس چکش ستاره میذاذن

دوستمون جناب بیخبر میفرمایند کسی از ما سنش قد نمیده که در جریان اوضاع و احوال آن موقع بود باشه و صحت گفتار تایید بشه
                            جناب بیخبر گرامی
                            دنیای امروز اینترنت....مصاحبه ها با گروهای مختلف از طریف ماهواره....مقاله.....تجربه های 57 هر چند سن کمی داشتیم اما میدیدیم
                            اینها هم به کمک من و شما میاد

نظر

• Davar
                              عضو فعال
                              • May 2017
                              • 3127

«بالاترین سطح» در فساد بزرگ چای چه کسی است؟

با انتشار اخبار مربوط به فساد سه و نیم میلیارد دلاری واردات چای بازرسی ویژه رئیس جمهور اطلاعیه صادر کرده و مدعی شده است که «کاشف اصلی این فساد» خود دولت بوده و دولت تا «بالاترین سطوح» را در این فساد برکنار کرده است. صرفنظر از اینکه این یک ادعای تکراری است که همواره بعد از افشا شدن فسادها مطرح می‌شود، باید پرسید فردی که در این پرونده با عنوان عالی ترین سطح برکنار شده چه کسی است؟

در این رابطه دولت همچنان به کلی گویی پراخته و ضمن آنکه باز هم تلاش کرده تا اعلام کند «فساد از دولت قبل شکل گرفته و تقصیرها را به گردن دیگران بیندازد»، در اطلاعیه ای که بازرس ویژه دولت سیزدهم منتشر کرد آمده است: «بازرسی ویژه رئیس‌جمهور در این دولت و مشخصا در پرونده مذکور، دولت هم فساد را کشف کرده و هم دولت مدیران مربوطه را نیز تا بالاترین سطوح برکنار کرده و پرونده انحراف ارزی را برای رسیدگی و صدور حکم در اختیار دستگاه قضایی داده است.»

از طرف دیگر صلبی، بازرس قضایی و بازرس‌کل امور صنعت، معدن و تجارت سازمان بازرسی‌کل کشور به گونه ای سخن گفته که مشخص میشود تنها برکناری کفایت نمی کند: «با توجه به حجم تخلفات در دستگاه‌های اجرایی، ابتدای کار برای جلوگیری از فرار متهم، پرونده را به دادستان تهران ارسال کردیم.

نکته مهم اما اینجا که براساس گزارش سازمان بازرسی تنها در سال 1401 دولت برای واردات چای کل کشور مبلغ یک میلیارد و 396 میلیون دلار ارز اختصاص داده بود. از طرف دیگر می دانیم که براساس لایحه بودجه سال 1401، ارز ترجیحی برای واردات کالاهای اساسی تنها 9 میلیارد دلار بود. (محسن دهنوی، عضو کمیسیون تلفیق، تسنیم، 16 بهمن 1400)

اینجاست که عدد یک میلیارد و 400 میلیون دلار برای واردات چای معنا دار میشود. به عبارت روشنتر دولت از کل ارزی که برای واردات دارو و کالاهای اساسی اختصاص داده بود، بیش از 15 درصد آن را به چای اختصاص داده بود.

جالب تر اینکه از کل این مبلغ و در حالی که تعداد کثیری وارد کننده در کشور وجود داشته (و دارند)، مبلغ 1میلیارد 101 ملیون دلار آن به این شرکت خاص داده شده و سهم مابقی شرکت ها تنها کمتر از 300 میلیون دلار میشود.

حالا سئوال این است: چه کسی تصمیم گرفته بیش از ده درصد از کل مبلغ ارز ترجیحی مختلف واردات دارو و کالاهای اساسی به این شرکت داده شود؟ بزرگی عددی که در اختیار این شرکت قرار گرفته در مقابل کل ارز ترجیحی که نیاز است با آن دارو و کالای اساسی وارد کنند، حاکی از این است که تصمیم گیرنده این تخصیص ارز نباید فرد معمولی در دستگاه دولت باشد. آیا دولت حاضر به افشای نفر اصلی است یا آنکه قرار است کسان دیگری قربانی شوند؟

نظر

• afshinamin
                                عضو فعال
                                • Jul 2013
                                • 4495

حکم پرونده شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی صادر شد/ محکومیت آمریکا به پرداخت ۴۹ میلیارد دلار
                                ------------
                                معمولا تو فروشگاههای بزرگ رقم اخرو 9 میگذارن تا مشتری جذب بشه

اینا هم 49 نوشتن نه 50 که امریکاییا مشتری بشن ، سری بعد هم بیان مغازه خرید
                                /:.yead.:/

حالا نفر بعدی کیه :D

نظر

در حال کار...
                                X