اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Bikhabar
    ستاره‌دار(22)
    • Sep 2020
    • 1190

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
    نمونه‌ای از رفاه و آسایش مردم!! در سال‌های انقلاب:
    گنجینه; کوره پز خانه | مستند

نمونه‌ای از عدم خشونت!! حکومت در زمان انقلاب:
    گنجینه; جستجو | مستند

این هم یک فیلم داستانی (زنده باد - ۱۳۵۸) که یه مقدار دیدگاه مردم رو در سال انقلاب نشون میده:
    دانلود فیلم زنده باد ۱۳۵۸ - بند موویز - مرجع دانلود رایگان فیلم و سریال قدیمی
    برای اینکه یه مقدار بیشتر با بهشت برینی که قبل از انقلاب وجود داشت! .. آشنا بشیم .. مجددا برای چندمین بار این دو فیلم مستند رو معرفی می‌کنم .. البته بیشتر فیلم اول .. فیلم دوم موضوع دیگری رو دنبال میکنه

۱- https://www.doctv.ir/program/153797
    ۲- https://www.doctv.ir/program/156366

نظر

• abdollah000
      عضو فعال
      • Apr 2022
      • 1492

در اصل توسط pournikdast پست شده است View Post
      عرض ادب مجدد...
      عبدالله جان چطور از عرایض بنده استنباط کردید بنده مخالف سرسخت پهلوی هستم...
      بنده حتی عرض کردم با لیدری جناب پهلوی برای مخالفان هم مشکلی ندارم اما فکر میکنم ایشان توانش رو ندارند نه از لحاظ نفوذ فردی و نه ایجاد هماهنگی...
      عرض کردم در بسیاری از متغیرها حکومت قبل بهتر بود اما این بدین معنا نیست که حکومت قبل بهشت برین و بدون اشکال بوده...
      عرض کردم من مشکلم با قدرت متمرکز از هر نوعی و به هر دلیلی است چون نظارت را دور میزند و باز یک دیکتاتوری جدید می آفریند...
      و مطمئن هم نیستم اگر کسی گفت بگذارید من قدرت را بگیرم؛ دموکرات خواهم بود؛ تشریفاتی خواهم بود؛ معنیش این است که بعد از بدست آوردن قدرت او به این قولها و وعده ها عمل خواهد کرد؟ حتی معنیش این نیست که حتی اگر فرضا بخواهد به وعده هایش عمل کند؛ حتما بتواند عمل کند!
      حالا کجای عرایض بنده معنایش مخالفت سرسختانه با پهلوی است؟؟؟
      درباره طرح جایگزین در حد فهم اندکم؛ مطالبی را در انتهای پست آخر عرض کردم؛ فکر میکنم مطالعه نفرمودید...
      ارادتمند...
      دکتر جان
      شما و دوستان بسیار بسیار باسواد و بامعلومات تر از من هستید
      و بشتر به مسایل روز کشور واقف هستید
      یکسری به اسم اپوزیسیون تو خارج نشستن از مجاهدین بگیر تا چپ و سلطنت طلب بگیر و گروه ههای به اسم ایران فردا یا .....
      اینها هیچکدوم همدیگر رو قبول ندارن

اگر تو پارلمان اروپا احزاب چپ هستن و رای می اورند بخاطر این هست که دنبال حق و حقوق مردم هستن
      اما چپهای دهه 50 دنبال وطن فروشی بودن
      ما با کشورهای اروپایی نمیتونیم خودمون رو مقایسه کنیم
      شما سری قبل اسامی یکسری مشاهیر چپ رو منتشر کردید
      بنظر شما تو چپهای اروپا اگر یکی مثل گلسرخی پیدا بشه و حمله مسلحانه و قصد گروگانگیری افراد پادشاهی رو داشته باشه چه برخوردی باهاش میکنن

در ضمن کسی نگفته من بیام قدرت بگیرم دموکرات خواهم بود
      رضا پهلوی هم گفته من به عنوان یک شهروند عادی کاندید بشم
      اگر مردم خواستن در خدمتم اگر نه هر خدمتی بتونم برای وطنم انجام میدم

یک سوال
      شما چطور به نتیجه رسیدید که ایشان توانایی ندارد چه از لحاظ نفوذی فردی و نه ایجاد فرهنگی؟

بنده قبلا گفتم اشتباه شاه فقید این بود ازادی سیاسی رو محدود کرده بود
      ولی شما فکر میکنید چون یک گروه اقلیت 2 هزار نفری محدود بودن .....چپها و مجاهدین
      25 میلیون دیگه مردم عادی آدم نبودن که میگفتن ایران بهشت بود
      مذهبی ها که حرفی برای گفتن نداشتن و حتی از دربار بودجه میگرفتن
      ولی چون تفکر قرون وسطایی داشتن به چپها پیوند خوردن
      حرفشون این بود که زنها بی حجابند
      تو سینما فیلمهای لختی بازی میکردن و یا دختران در سپاهی دانش مختلط با پسران بودن و همچنین دانشگاه
      این حرف من نیست
      حرف افراد مذهبی ترین نقط تهران میدان شهدا خیابان ایران هست
      خوب خدا رو شکر دستپخت اجماع سیاه و سرخ رو امروز در فرهنگ مملکت میبینیم

نظر

• بابای یسنا
        عضو فعال
        • Apr 2023
        • 689

سلام و عرض ادب مجدد...

خب عبدالله عزیز اول اینکه بنده هم صدا و سیما رو کلا ندارم که بخواهم نگاه کنم؛ ثانیا اثبات ادعا بر عهده صاحب ادعاست؛ از همه مهمتر؛ اگر استدلالها صرفا قیاسی یا شهودی و بر اساس مصداقهای شخصی باشد که بحثی شکل نمیگرد!

مثلا بنده هم عرض میکنم جوونهای زیادی رو میشناسم (که واقعا هم میشناسم) که به شدت با حکومت فعلی مشکل دارند اما وقتی صحبت از بازگشت پادشاهی نیز باشد؛ نه تنها مخالفند؛ بلکه احساس میکنند به نوعی بهشون توهین هم شده...

الان ما با اینها باید چه کنیم؟
        بگیم شما نمیفهمید قبل انقلاب چه بهشت برینی بوده؟
        یا بخواهیم به سبک جمهوری اسلامی اجازه مخالفت بهشان ندهیم؟ا

اما در بحث بهشت برین، شخص بنده در طی چندین پست در سایت سابق و همین جا بسیاری از متغیرهای کلان اقتصادی (تورم؛ بیکاری؛ رشد اقتصادی؛ فاصله طبقاتی؛ اعتیاد و آسیبهای اجتماعی) را با استناد به آمار رسمی؛ به تفصیل با حکومت فعلی مقایسه کردم و تقریبا در تمامی موارد برتری با حکومت قبلی بوده است، اما هیچ کدام از متغیرها نیز در حد بهشت برین نبوده است؛ اصلا به نظرم شرایط جغرافیایی و زمانی اجازه شکل گیری چنین بهشتی رو نمیداده است...
        خلاصه کلام؛ به زعم بنده اینکه متغیری افت کرده یا بدتر شده هیچ ربطی به خوب یا بهترین بودن، متغیر قبلی ندارد...

راجع به لیدری هر چند هنوز امیدوار به جوانها هستم؛ اما به شدت در این مورد احساس خلاء میکنم، حتی بنده با خود جناب رضا پهلوی هم مشکلی ندارم اما خب فکر نمیکنم توان این کار رو داشته باشند...

اما نظرم راجع به طرح احتمالی حکومت بعدی، من هنوز در حال یادگیری بدیهیات هستم و طبعا بسیار خام و نابالغ؛ از هر نظریه ای بخشی از آن را میپسندم و با بخشی احساس خوبی نمیگیرم؛ پس قاعدتا صلاحیتی برای ابراز نظر راجع به این مورد ندارم اما علاقه مندی هایم را در سطح اطلاعات بسیار اندک فعلی ام؛ حکومتی است که پایه هایی مثل :

-سکولار بودن حکومت
        -عدم وجود هر گونه قدرت متمرکز و مصون از نظارت از هر نوعی و با هر دلیلی که به زعم بنده از مهمترین اصول است
        -قوای نظارتی و اجرایی و قانون گذاری کاملا مستقل
        -دموکرات بودن به معنای رجوع بی قید و شرط به آرای مردم (البته به شرط مهمی که این فرآیند همواره امکان تکرار داشته باشد)
        -اقتصاد آزاد به شرط امکان فعالیتهای تعدیل گرایانه احزاب چپ یا به قول دوستمان جناب اوراسیا برابری طلب
        -و در آخر بهره گیری سیستماتیک از نظرات نخبگان بصورت حتی یک قوه مستقل نخبگانی
        خلاصه اش این میشه که فعلا کاملا بلاتکلیفم!!! /.:biggrinsmiley.:/
        درود. دکترجان فدات شم نسبت به زمان خودش بسنجی در مقایسه بسیاری واقعا بهشت بود ولی در خیلی از زمیته ها حق مردمو پامال کردن مثلا موبایل ماشین های 2023 تلویزیون led را از مروم دریغ کردن کارخانه جات بیشماری که کارگر براش یافت نمیشد وهمین طور ماهواره امروزه همه به لطف حکومت فعلی ازش بهره مند هستن یه قلم مهم قدیم متاسفانه شما 720 روز اگه حق بیمه پرداخت میکردی راحت 90درصد پول خرید خانه بانک رفاه به شما میداد ولی الان خوشبختانه براحتی در عرض چند صدسال میتونی خانه بخری ممنون

نظر

• abdollah000
          عضو فعال
          • Apr 2022
          • 1492

سلام و عرض ادب مجدد...

خب عبدالله عزیز اول اینکه بنده هم صدا و سیما رو کلا ندارم که بخواهم نگاه کنم؛ ثانیا اثبات ادعا بر عهده صاحب ادعاست؛ از همه مهمتر؛ اگر استدلالها صرفا قیاسی یا شهودی و بر اساس مصداقهای شخصی باشد که بحثی شکل نمیگرد!

مثلا بنده هم عرض میکنم جوونهای زیادی رو میشناسم (که واقعا هم میشناسم) که به شدت با حکومت فعلی مشکل دارند اما وقتی صحبت از بازگشت پادشاهی نیز باشد؛ نه تنها مخالفند؛ بلکه احساس میکنند به نوعی بهشون توهین هم شده...

الان ما با اینها باید چه کنیم؟
          بگیم شما نمیفهمید قبل انقلاب چه بهشت برینی بوده؟
          یا بخواهیم به سبک جمهوری اسلامی اجازه مخالفت بهشان ندهیم؟ا

اما در بحث بهشت برین، شخص بنده در طی چندین پست در سایت سابق و همین جا بسیاری از متغیرهای کلان اقتصادی (تورم؛ بیکاری؛ رشد اقتصادی؛ فاصله طبقاتی؛ اعتیاد و آسیبهای اجتماعی) را با استناد به آمار رسمی؛ به تفصیل با حکومت فعلی مقایسه کردم و تقریبا در تمامی موارد برتری با حکومت قبلی بوده است، اما هیچ کدام از متغیرها نیز در حد بهشت برین نبوده است؛ اصلا به نظرم شرایط جغرافیایی و زمانی اجازه شکل گیری چنین بهشتی رو نمیداده است...
          خلاصه کلام؛ به زعم بنده اینکه متغیری افت کرده یا بدتر شده هیچ ربطی به خوب یا بهترین بودن، متغیر قبلی ندارد...

راجع به لیدری هر چند هنوز امیدوار به جوانها هستم؛ اما به شدت در این مورد احساس خلاء میکنم، حتی بنده با خود جناب رضا پهلوی هم مشکلی ندارم اما خب فکر نمیکنم توان این کار رو داشته باشند...

اما نظرم راجع به طرح احتمالی حکومت بعدی، من هنوز در حال یادگیری بدیهیات هستم و طبعا بسیار خام و نابالغ؛ از هر نظریه ای بخشی از آن را میپسندم و با بخشی احساس خوبی نمیگیرم؛ پس قاعدتا صلاحیتی برای ابراز نظر راجع به این مورد ندارم اما علاقه مندی هایم را در سطح اطلاعات بسیار اندک فعلی ام؛ حکومتی است که پایه هایی مثل :

-سکولار بودن حکومت
          -عدم وجود هر گونه قدرت متمرکز و مصون از نظارت از هر نوعی و با هر دلیلی که به زعم بنده از مهمترین اصول است
          -قوای نظارتی و اجرایی و قانون گذاری کاملا مستقل
          -دموکرات بودن به معنای رجوع بی قید و شرط به آرای مردم (البته به شرط مهمی که این فرآیند همواره امکان تکرار داشته باشد)
          -اقتصاد آزاد به شرط امکان فعالیتهای تعدیل گرایانه احزاب چپ یا به قول دوستمان جناب اوراسیا برابری طلب
          -و در آخر بهره گیری سیستماتیک از نظرات نخبگان بصورت حتی یک قوه مستقل نخبگانی
          خلاصه اش این میشه که فعلا کاملا بلاتکلیفم!!! /.:biggrinsmiley.:/
          ارادت
          جوانهایی که شما میشناسید بشدت و بشدت مخالف پهلوی هستن جه حکومتی مد نظرشون هست؟
          ایده شون چی هست
          بگید شاید من راه رو اشتباه میرم
          بهتر روشن بشم

با قدرت متمرکز خودم هم مخالفم
          اقتصاد ازاد عالی
          در شرایط فعلی نفرات حزب چپ و یا برابری طلب رو میتونید نام ببرید؟

نظر

• abdollah000
            عضو فعال
            • Apr 2022
            • 1492

در اصل توسط بابای یسنا پست شده است View Post
            درود. دکترجان فدات شم نسبت به زمان خودش بسنجی در مقایسه بسیاری واقعا بهشت بود ولی در خیلی از زمیته ها حق مردمو پامال کردن مثلا موبایل ماشین های 2023 تلویزیون led را از مروم دریغ کردن کارخانه جات بیشماری که کارگر براش یافت نمیشد وهمین طور ماهواره امروزه همه به لطف حکومت فعلی ازش بهره مند هستن یه قلم مهم قدیم متاسفانه شما 720 روز اگه حق بیمه پرداخت میکردی راحت 90درصد پول خرید خانه بانک رفاه به شما میداد ولی الان خوشبختانه براحتی در عرض چند صدسال میتونی خانه بخری ممنون
            درود بر بابا یسنای عزیز
            دقیقا پدر خدا بیامرز من از همین بانک رفاه وام گرفت و صاحب خانه شد و در اول انقلاب هم بنی صدر بقیه بدهی هارو بخشید

جالب توجه تر این هست بعضی ها استناد میکنن به 50 سال پیش که روستاها برق نداشتن و بهداشت فاجعه بود
            مگر گذاشتید خدا بیامرز کارشو بکنه
            اگر امروز شاه فقید بود و ایران در سطح اروپابود چه میگفتید
            کاری که امروز عربستان میخواهد شروع کند و بشه اروپای قاره آسیا
            اگر در طیف چپ 2 نفر آدم حسابی بود اون 2نفر هم بواسطه خیانت و دیدگاه عقب افتاده سازمان سوختن

من حاضرم رضا پهلوی نیاد و انسانهای مد نظر دکتر جان و همفکرانش در ایران مستقر بشن و ببینیم چطور مملکت داری میکنن
            ایا توانایی دارن

در ضمن من نگفتم چپها چاپیدن
            گفتم چاییدن
            آخرین ویرایش توسط abdollah000؛ 2024/01/05, 20:11.

نظر

• pournikdast
              ستاره‌دار(2)
              • Oct 2020
              • 525

عرض ادب...
              سپاس فراوان از همه دوستانی که مشارکت میفرمایید...

عبدالله جان...
              بنده متاسفانه در انتقال برخی مطالب ذهنی ام خدمت شما ناتوان هستم و از این بابت عذرخواهم...
              بنده اصلا جایگزین مشخصی معرفی نکردم؛ یکسری از اصول و پایه ها رو معرفی کردم حالا اگر لیدر یا جریان فکری باشد که با توجه به کارنامه و نخبگان و پیروانش با این اصول هماهنگ باشد؛ بنده هم با آنها همسو خواهم بود؛ وقتی عرض میکنم در شرایط فعلی در بحث راهبر و لیدر احساس خلاء شدیدی میکنم؛ خب طبیعتا مقصودم مشخص است...
              ایده ی خیلی از جوانها هم درست یا غلط شبیه به بنده؛ حکومت فعلی را نمیخواهند؛ بازگشت سلطنت را نیز نمیخواهند، یک حکومت سکولار و مبتنی بر قانون و رای واقعی مردم میخواهند؛ یعنی باور به وجود چنین قشری در جامعه انقدر برای شما عجیبه؟؟؟
              ارادتمند...
              .................................................. ...................................
              بایای یسنای عزیز...
              بحث مصداقی متاسفانه راه به جایی نمیبرد؟
              نگاه صفر یا صد به هیچ پدیده ای هم هیچ وقت بدون خطا نخواهد بود...
              اما اینکه باور دارید تمام محرومیتهای مردم در زمان شاه فقط محروم بودن از امکانات سال 2023 بوده، به نظرم دور از واقعیته...
              همین الان دوستمون بیخبر دو مستند گذاشت که محرومیت ها فقط دراین موارد محدودی که میفرمایید؛ نبوده...
              اما اینکه بفرمایید اگر حکومت ادامه پیدا میکرد امروز حال و روز اقتصادی بهتری داشتیم، بله مستندات آماری فرمایش شما رو تایید میکنه...
              ارادتمند...

.................................................. ............
              عذرخواهی از همگی؛ من امروز دیگه خیلی بیشتر از کوپنم پست زدم...
              خواننده ادامه مباحث، توسط دوستان فرهیخته ام خواهم بود...
              آخرین ویرایش توسط pournikdast؛ 2024/01/05, 20:18.

نظر

• abdollah000
                عضو فعال
                • Apr 2022
                • 1492

عرض ادب...
                سپاس فراوان از همه دوستانی که مشارکت میفرمایید...

عبدالله جان...
                بنده متاسفانه در انتقال برخی مطالب ذهنی ام خدمت شما ناتوان هستم و از این بابت عذرخواهم...
                بنده اصلا جایگزین مشخصی معرفی نکردم؛ یکسری از اصول و پایه ها رو معرفی کردم حالا اگر لیدر یا جریان فکری باشد که با توجه به کارنامه و نخبگان و پیروانش با این اصول هماهنگ باشد؛ بنده هم با آنها همسو خواهم بود؛ وقتی عرض میکنم در شرایط فعلی در بحث راهبر و لیدر احساس خلاء شدیدی میکنم؛ خب طبیعتا مقصودم مشخص است...
                ایده ی خیلی از جوانها هم درست یا غلط شبیه به بنده؛ حکومت فعلی را نمیخواهند؛ بازگشت سلطنت را نیز نمیخواهند، یک حکومت سکولار و مبتنی بر قانون و رای واقعی مردم میخواهند؛ یعنی باور به وجود چنین قشری در جامعه انقدر برای شما عجیبه؟؟؟
                ارادتمند...
                .................................................. ...................................
                بایای یسنای عزیز...
                بحث مصداقی متاسفانه راه به جایی نمیبرد؟
                نگاه صفر یا صد به هیچ پدیده ای هم هیچ وقت بدون خطا نخواهد بود...
                اما اینکه باور دارید تمام محرومیتهای مردم در زمان شاه فقط محروم بودن از امکانات سال 2023 بوده، به نظرم دور از واقعیته...
                همین الان دوستمون بیخبر دو مستند گذاشت که محرومیت ها فقط دراین موارد محدودی که میفرمایید؛ نبوده...
                اما اینکه بفرمایید اگر حکومت ادامه پیدا میکرد امروز حال و روز اقتصادی بهتری داشتیم، بله مستندات آماری فرمایش شما رو تایید میکنه...
                ارادتمند...

.................................................. ............
                عذرخواهی از همگی؛ من امروز دیگه خیلی بیشتر از کوپنم پست زدم...
                خواننده ادامه مباحث، توسط دوستان فرهیخته ام خواهم بود...
                احسنت به شما دکتر فهیم
                من هم همین رو میگم
                سکولار مبتنی بر قانون و رای مردم
                من نگفتم رضا پهلوی بیاد بشه همکاره مملکت
                خودش هم گفته بیام کاندید بشم
                شاهزاده به حکومت سکولاری اعتقاد داره
                نمیدونم بعضی ها از چی میترسن

در شرایط فعلی گزینه شاخصی بجز ایشان وجود نداره
                اگر هست دوستان نام ببرن
                ایشالله حرف شما انجام بشه و فرد مورد نظر مردم زیر نظر سازمان ملل از تو صندوقهای رای بیرون بیاد
                آخرین ویرایش توسط abdollah000؛ 2024/01/05, 20:55.

نظر

• جواد277
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 4925

علم الهدی: شهادت 85 نفر در کرمان در ظاهر رنج، اما در باطن از الطاف الهی است. مشارکت در انتخابات به معنای شکرگزاری برای این الطاف است.

شهادت هموطنان کرمانی لطف خدا بوده، برای شکرگزاری از این لطف در انتخابات شرکت کنید!
                  علم الهدی، امام جمعه مشهد، با اشاره به حمله تروریستی در کرمان گفت: شهادت این ۸۵ نفر در ظاهر رنج است، اما در باطن الطاف الهی است و همه ما برای این الطاف خداوند را شکر می‌کنیم.

شکرگزاری این الطاف در انتخابات خود را نشان می‌دهد. روزی که مشارکت گسترده شود، دشمن پرده‌ای از روحیات انقلابی شما مردم را لمس خواهد کرد. شما باید با تبیین، باعث ترغیب سایر مردم به مشارکت شوید، چراکه مشارکت به معنای شکرگزاری برای این الطاف است.

نظر

• امیدازاد
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 3769

در اصل توسط abdollah000 پست شده است View Post
                    درود بر بابا یسنای عزیز
                    دقیقا پدر خدا بیامرز من از همین بانک رفاه وام گرفت و صاحب خانه شد و در اول انقلاب هم بنی صدر بقیه بدهی هارو بخشید

جالب توجه تر این هست بعضی ها استناد میکنن به 50 سال پیش که روستاها برق نداشتن و بهداشت فاجعه بود
                    مگر گذاشتید خدا بیامرز کارشو بکنه
                    اگر امروز شاه فقید بود و ایران در سطح اروپابود چه میگفتید
                    کاری که امروز عربستان میخواهد شروع کند و بشه اروپای قاره آسیا
                    اگر در طیف چپ 2 نفر آدم حسابی بود اون 2نفر هم بواسطه خیانت و دیدگاه عقب افتاده سازمان سوختن

من حاضرم رضا پهلوی نیاد و انسانهای مد نظر دکتر جان و همفکرانش در ایران مستقر بشن و ببینیم چطور مملکت داری میکنن
                    ایا توانایی دارن

در ضمن من نگفتم چپها چاپیدن
                    گفتم چاییدن
                    این جماعت احمق وشیادی که از بی ابی و بی برقی و مشکلات روستاها تو دوره دوم پهلوی پیرهن عثمان درست می کنن ...فکر می کنن قبل پهلوی ...رفاه و توسعه و پیشرفت سوییس در ایران حاکم بود !!

نظر

• afshinamin
                      عضو فعال
                      • Jul 2013
                      • 4495

انجمن قلم آمریکا بازداشت دوباره و صدور حکم جدید برای توماج صالحی به دلیل بیان شکنجه‌های دوران بازداشت را محکوم و اعلام کرد که مقامات جمهوری اسلامی بارها ترس شدید خود را از هنرمندان، نویسندگان، روزنامه‌نگاران، و دیگر افرادی که عقاید مخالف خود را بیان می‌کنند، نشان داده‌اند.

نظر

• afshinamin
                        عضو فعال
                        • Jul 2013
                        • 4495

The Basic Laws of Human Stupidityقوانین اساسی حماقت انسانینویسنده کارلو چیپولا Carlo M. Cipolla?جامعه همیشه قدرت مخرب احمقها را دست کم می گیرد مردم فراموش می کنند که معاشرت با احمقها در هر زمان و مکانی چقدر پر هزینه می تواند تمام شود.?️هرگز قدرت احمقها را در گروهها و تشکلها و دسته های بزرگ دست کم نگیرید.احمق‌ها آنقدر قدرت دارند که ما را همراه خودشان پایین بکشند، و در یک کلام نابودمان کنند و یک تراژدی کمدی کامل را رقم بزنند"خصوصا اگر بین سیاستمداران و سطوح بالای حکومت باشند"با صدای آرام یزدی زادهکاظم

نظر

• ریسعلی دلواری
                          عضو فعال
                          • Dec 2022
                          • 1935

در اصل توسط جواد277 پست شده است View Post
                          علم الهدی: شهادت 85 نفر در کرمان در ظاهر رنج، اما در باطن از الطاف الهی است. مشارکت در انتخابات به معنای شکرگزاری برای این الطاف است.

شهادت هموطنان کرمانی لطف خدا بوده، برای شکرگزاری از این لطف در انتخابات شرکت کنید!
                          علم الهدی، امام جمعه مشهد، با اشاره به حمله تروریستی در کرمان گفت: شهادت این ۸۵ نفر در ظاهر رنج است، اما در باطن الطاف الهی است و همه ما برای این الطاف خداوند را شکر می‌کنیم.

شکرگزاری این الطاف در انتخابات خود را نشان می‌دهد. روزی که مشارکت گسترده شود، دشمن پرده‌ای از روحیات انقلابی شما مردم را لمس خواهد کرد. شما باید با تبیین، باعث ترغیب سایر مردم به مشارکت شوید، چراکه مشارکت به معنای شکرگزاری برای این الطاف است.
                          امیدوارم با سرعت نور به الطاف الهی برسند و تكه تكه شوند چرا مردم بی گناه كرمان و دیگر نقاط ایران عزیز
                          اعصاب خرد می كنند
                          یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ

نظر

• Davar
                            عضو فعال
                            • May 2017
                            • 3127

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
                            برای اینکه یه مقدار بیشتر با بهشت برینی که قبل از انقلاب وجود داشت! .. آشنا بشیم .. مجددا برای چندمین بار این دو فیلم مستند رو معرفی می‌کنم .. البته بیشتر فیلم اول .. فیلم دوم موضوع دیگری رو دنبال میکنه

۱- https://www.doctv.ir/program/153797
                            ۲- https://www.doctv.ir/program/156366
                            درود جناب بیخبر
                            واقعا این اسمش پیشرفت نیست پس چیه؟
                            باید به شما تبریک گفته و تشکر کرد!!!
                            واقعا پیدا کردن همچین فیلمی آن هم از آرشیو کشورشوروی سابق کار هر کسی نیست جز مخالفان پهلوی و دوستداران ج.ا و شما هم که زحمت نشرش رو کشیدید برای دومین بار!!!
                            بین این همه مستندات پیشرفت و آبادانی کشور ایران در سالهای حکومت قبلی، برای یافتن و تکرار همچین فیلمی باید دست مریزاد گفت.
                            از حاشیه شهر نشینان لس آنجلس امریکا در اون زمان هم فیلم یا مستندی دارید؟ نگفتم مسکو یا استالینگراد، نیویورک یا لس آنجلس.

----------------------------------
                            جناب دکتر پورنیکدست گرامی
                            فرمودید که رضا پهلوی رو قابل نمی دونید یا به قول خودمون این کاره نیست
                            فرض بگیریم شما درست می فرمایید فرض
                            پس چه کسی؟ کسی هست؟ کسی رو میشناسید؟ اجازه دادن که کسی رو بشناسید

این که رضا پهلوی رو می شناسیم و می شناسند به خاطر اینه که شاهزادس وگرنه ایران به لطف ترورهای بعد از انقلاب در اروپا، که با هماهنگ همون کشورها صورت گرفت!!! هیچ اپوزوسیونی ندارد چه برسه به لیدر.
                            تنها کسی که میشه بهش اطمینان داشت همین فرده، چند بار و چندین نفر رو تست کردیم که توزرد دراومدند.
                            .
                            .

نظر

• ریسعلی دلواری
                              عضو فعال
                              • Dec 2022
                              • 1935

در اصل توسط ریسعلی دلواری پست شده است View Post
                              امیدوارم با سرعت نور به الطاف الهی برسند و تكه تكه شوند چرا مردم بی گناه كرمان و دیگر نقاط ایران عزیز
                              اعصاب خرد می كنند

كی گفته كجا گفته هر كس لباس روحانیت پوشید و در این شیر تو شیر یك سمتی گرفت و یا به جای رسید
                              می تونه در هر موضوعی هر گونه دلش خواست اظهار نظر كنه
                              جالبه یك قانون هم تصویب می كنند كسی حق نداره از ما انتقاد كنه یا به ما بگه بالا چشمت ابرو

بعدش داره به همه توهین می كنه
                              یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ

نظر

• abdollah000
                                عضو فعال
                                • Apr 2022
                                • 1492

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
                                درود جناب بیخبر
                                واقعا این اسمش پیشرفت نیست پس چیه؟
                                باید به شما تبریک گفته و تشکر کرد!!!
                                واقعا پیدا کردن همچین فیلمی آن هم از آرشیو کشورشوروی سابق کار هر کسی نیست جز مخالفان پهلوی و دوستداران ج.ا و شما هم که زحمت نشرش رو کشیدید برای دومین بار!!!
                                بین این همه مستندات پیشرفت و آبادانی کشور ایران در سالهای حکومت قبلی، برای یافتن و تکرار همچین فیلمی باید دست مریزاد گفت.
                                از حاشیه شهر نشینان لس آنجلس امریکا در اون زمان هم فیلم یا مستندی دارید؟ نگفتم مسکو یا استالینگراد، نیویورک یا لس آنجلس.

----------------------------------
                                جناب دکتر پورنیکدست گرامی
                                فرمودید که رضا پهلوی رو قابل نمی دونید یا به قول خودمون این کاره نیست
                                فرض بگیریم شما درست می فرمایید فرض
                                پس چه کسی؟ کسی هست؟ کسی رو میشناسید؟ اجازه دادن که کسی رو بشناسید

این که رضا پهلوی رو می شناسیم و می شناسند به خاطر اینه که شاهزادس وگرنه ایران به لطف ترورهای بعد از انقلاب در اروپا، که با هماهنگ همون کشورها صورت گرفت!!! هیچ اپوزوسیونی ندارد چه برسه به لیدر.
                                تنها کسی که میشه بهش اطمینان داشت همین فرده، چند بار و چندین نفر رو تست کردیم که توزرد دراومدند.
                                .
                                .
                                درود جناب داور گرامی
                                تشکر از تحلیل های ناب شما@};-

نظر

در حال کار...
                                X