اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • b4city
    عضو فعال
    • Nov 2020
    • 4132

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
    البته ..این طور نبود که خمینی بتواند این انقلاب را به سرانجام برساند...مثلا بره ادم جمع کنه..گروه تشکیل بده .چه میدانم خودش لابی کنه..کتاب یا تزی بده که جلب توجه کنه ....در جای درست به هر نحوی سوار موج شد یا سوارش کردن ...ولی سوال اصلی اینجاست اگر فرض کنیم کاریزما داشت چه ویژگی هایی داشت که مورد اقبال واقع شد ؟؟؟مگر چند نفراز این انقلابیون خود خودش رو دیده بودند باهاش ارتباط داشتن؟؟اصلا نوشته هاش رو خونده بودن...بعد از انقلاب چرا تا این حد هواخواه داشت ؟؟
    درود . نظر شما چیست
    به نظر شما از چه زمانی ( تاریخ دقیق داره ) این موج شروع شد
    میخوام ببینم چیزی که در ذهن من است تا چه حدی در فکر دیگر دوستان هم هست و تا چه حدی درست است

نظر

• vion
      عضو فعال
      • Oct 2020
      • 825

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
      درود . نظر شما چیست
      میخوام ببینم چیزی که در ذهن من است تا چه حدی در فکر دیگر دوستان هم هست و تا چه حدی درست است
      درود
      موج اسلام سیاسی پس از شکست جریان ملی گرایی و سال ۱۳۳۲ شروع شد..این موج با آرمان خواهی چپ که برگرفته از انقلاب های دهه ۵۰ و ۶۰ بود تلفیق شد و منجر به انقلاب ۵۷ گردید.با شکست جنبش چپ و فروپاشی شوروی این موج نیز فروکاسته شد .

نظر

• b4city
        عضو فعال
        • Nov 2020
        • 4132

در اصل توسط vion پست شده است View Post
        درود
        کدوم موج اسلام سیاسی پس از شکست جریان ملی گرایی و سال ۱۳۳۲ شروع شد..این موج با آرمان خواهی چپ که برگرفته از اتقلاب های دهه ۵۰ و ۶۰ بود تلفیق شد و منجر به انقلاب ۵۷ گردید.با شکست جنبش چپ و فروپاشی شوروی این موج نیز فروکاسته شد .
        درود
        دلائل انقلاب و چپ و غیره را کاری ندارم . شما زمان را خیلی به عقب بردید . سوالم بر اساس بررسی ریشه ای و کلی نیست
        یک راهنمائی میکنم /:.smilingsmiley.:/ اینکه میگم راهنمائی میکنم لزوما به مفهوم درستی نظر من نیست . فقط بر اساس ذهن خودم میگم
        منظورم اونجائی است و تاریخی است که نام خمینی بولد شد و استارت انقلاب به شکل اعتراض های خیابانی را زد

نظر

• امیدازاد
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 3768

درود . نظر شما چیست
          ...سلام ..من فکر می کنم این بحث انقلاب در سال ۵۶ بود که تبدیل به آغاز یک انقلاب شد ..و شاید در میانه های همان سال بود که اسمش بر سر زبان ها افتاد...

نظر

• b4city
            عضو فعال
            • Nov 2020
            • 4132

...سلام ..من فکر می کنم این بحث انقلاب در سال ۵۶ بود که تبدیل به آغاز یک انقلاب شد ..و شاید در میانه های همان سال بود که اسمش بر سر زبان ها افتاد...
            نزدیک شدید
            یک دلیل و تاریخ دقیق و مشخص دارد . دلیلی که مقصرش چپ و ملی و مذهبی و غیره نبود

نظر

• سعید سعیدی
              عضو عادی
              • Oct 2020
              • 248

سلام جناب ازاد
              اقای ثقفی برادر خانم خمینی بود و یه جایی پیشنماز بود. یکی از دوستان ما خیلی باهاش دوست شده بود. یه بار بهش گفتم فلانی میشه ازش بپرسی مصطفی چطوری مرده. گفت میپرسم. همون روز اومد و گفت میگه ایشون یه مریضی داشته که خیلی پرخوری میکرده. یه روز از فرط پرخوری حالش بد میشه تا میبرنش بیمارستان، فوت میکنه! چه جار و جنجالی کردن و انداختن گردن ساواک. سال 56 بوده این موضوع.

اما موردی که از نظر من مهمه اینه که اکثریت مردم ایران شاید در 98 یا 99 درصد به نظرم تا سال 57 اصلا اسم خمینی رو نشنیده بودن. و با تبلیغات وسیع اونقدر پیش رفتن که عکسش رو تو ماه میدیدن. می دونم الان اونهایی که باصطلاح تحلیل میکنن و طرفدار رژیم هستن احتمالا میگن اصلا موضوع این نیست، موضوع ابنه که حکومت اسلامی رو می خواستن.

نظر

• afshinamin
                عضو فعال
                • Jul 2013
                • 4495

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
                رونالدو و مسی در حال معرفی و تبلیغ عربستان هستند
                ویتنی رایت پورن استار آمریکایی در حال معرفی ایران!

احیاناً یه کم راه را اشتباه نرفتید؟

علاوه بر پورن استار بودن ، امریکایی هم هست !!!

رونالدو و مسی ورزشکار هستند و قابل الگو شدن برای جوانان ولی این خانم ...؟؟؟ !!!
                ---

سخنان مقام معظم رهبری در مورد سبک زندگی ایرانی اسلامی

رهبر معظم انقلاب در جریان سفر به خراسان شمالی این پرسش‌ها را مطرح کردند که چرا فرهنگ کار جمعی در ایران ضعیف است؟ چرا در روابط اجتماعی، حقوق متقابل رعایت نمی‌شود؟ وجزیی از بیست سوالی است که مقام معظم رهبری در تغییرات بوجود آمده در سبک زندگی مردم ایران به آن اشاره فرمودند و بر آسیب شناسی دقیق در زمینه تاکید فرمودند.

سوالات دیگری چون،چرا در برخی مناطق، طلاق زیاد شده است؟ چرا در فرهنگ رانندگی انضباط لازم رعایت نمی‌شود؟ الزامات آپارتمان نشینی چیست آیا رعایت می‌شود؟و الگوی تفریح سالم کدام است؟ آیا در معاشرتهای روزانه، همیشه به هم راست می گوییم؟ دروغ چقدر در جامعه رواج دارد؟ علت برخی پرخاش گری ها و نابردباری‌ها در روابط اجتماعی چیست؟ طراحی لباس‌ها و معماری شهرها چقدر منطقی و عقلانی است؟ آیا حقوق افراد در رسانه ها و در اینترنت رعایت می‌شود؟ علت بروز بیماری خطرناک قانون گریزی در برخی افراد و بعضی بخش‌؟ها چیست؟ چقدر وجدان کاری و انضباط اجتماعی داریم؟ توجه به کیفیت در تولیدات داخلی چقدر است؟ چرا برخی حرفها و ایده های خوب در حد حرف و رؤیا باقی می‌ماند؟ ساعات کار مفید در دستگاه‌ها چرا کم است؟ چه کنیم ریشه ربا قطع شود؟ آیا حقوق متقابل زن و شوهر و فرزندان در خانواده‌ها بطور کامل رعایت می شود؟ چرا مصرف گرایی، برای برخی افتخار شده است؟ و چه کنیم تا زن هم کرامت و عزت خانوادگی‌اش حفظ شود و هم بتواند وظایف اجتماعی خود را انجام دهد؟ از دیگر سوالات اساسی است که با مطرح شدنش،کارشناسان و مسوولین برآن شده‌اند تا برای مقابله با چنین ضد ارزش هایی که در زندگی مردم ایران بصورت نادرست رواج یافته سر فصلی جدید باز کنند.

تقویت سبک زندگی ایرانی اسلامی در دنیای امروز این ضرورت را ایجاب می‌کند که راه و روش این زندگی در دستور کار نخبگان حوزه و دانشگاه قرار گیرد و با توصیفی از وضع موجود، ضعف ها و اشکالات برای پیدا شدن یک راهکارها، تبیین و در اولویت کاری قرار گیرد.

از آنجایی که فرهنگ غرب به خاطر ابزارهای ارتباطی و رفت و آمدهای فراوان به کشورها،در جزییات زندگی ما نفوذ کرده و سبک زندگی ایرانی را در معرض آسیب قرار داده لذا چنانچه آسیب شناسی به موقع و دقیقی در این زمینه صورت نگیرد نخواهیم توانست به سبک زندگی اصیل اسلامی و ایرانی دست پیدا کنیم.

نظر

• afshinamin
                  عضو فعال
                  • Jul 2013
                  • 4495

در اصل توسط سعید سعیدی پست شده است View Post
                  سلام جناب ازاد
                  اقای ثقفی برادر خانم خمینی بود و یه جایی پیشنماز بود. یکی از دوستان ما خیلی باهاش دوست شده بود. یه بار بهش گفتم فلانی میشه ازش بپرسی مصطفی چطوری مرده. گفت میپرسم. همون روز اومد و گفت میگه ایشون یه مریضی داشته که خیلی پرخوری میکرده. یه روز از فرط پرخوری حالش بد میشه تا میبرنش بیمارستان، فوت میکنه! چه جار و جنجالی کردن و انداختن گردن ساواک. سال 56 بوده این موضوع.

اما موردی که از نظر من مهمه اینه که اکثریت مردم ایران شاید در 98 یا 99 درصد به نظرم تا سال 57 اصلا اسم خمینی رو نشنیده بودن. و با تبلیغات وسیع اونقدر پیش رفتن که عکسش رو تو ماه میدیدن. می دونم الان اونهایی که باصطلاح تحلیل میکنن و طرفدار رژیم هستن احتمالا میگن اصلا موضوع این نیست، موضوع ابنه که حکومت اسلامی رو می خواستن.

درود

یه مورد دیگه ش که داخل ایران هم اتفاق افتاد

صمد بهرنگی که به اعتراف دوستانش خودش غرق شد ولی انداختن گردن ساواک !!سال 1346

یا مرحوم تختی سال 1347

گویا هر دو مورد جزو شاهکارهای دروغ سازی جلال آل احمد هست !!

جالب اینکه برای مرگ خودش سال 1348 هم ساواک متهم شد، ولی سیمین دانشور همسرش تکذیب کرد
                  آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2024/02/04, 20:02.

نظر

• b4city
                    عضو فعال
                    • Nov 2020
                    • 4132

همانطور که متن بسیار بد و از موضع ضعف شدید معروف را که شاه قرائت کرد و گفت من نیز صدای انقلاب شما را شنیدم و به ظلم و فساد !!!! اعتراف کرد را چپ و ملی ها ننوشته بودند
                    اون متن از دل خود حکومت نوشته شد و دادند دست شاه و اونم دستپاچه فقط خواند . نظر من اینه که تعمدی به اون شکل نوشته شده بود

دلیل مد نظرم در مورد بولد شدن نام خمینی هم از همین دست است . تعمدی از داخل حکومت و یکی یا بخشی از کارگزاران حکومت
                    انتظار دارم دوستان حدس بزنند

راهنمائی اخر /:.smilingsmiley.:/
                    نیمه دوم سال 56

نظر

• سعید سعیدی
                      عضو عادی
                      • Oct 2020
                      • 248

همانطور که متن بسیار بد و از موضع ضعف شدید معروف را که شاه قرائت کرد و گفت من نیز صدای انقلاب شما را شنیدم و به ظلم و فساد !!!! اعتراف کرد را چپ و ملی ها ننوشته بودند
                      اون متن از دل خود حکومت نوشته شد و دادند دست شاه و اونم دستپاچه فقط خواند . نظر من اینه که تعمدی به اون شکل نوشته شده بود

دلیل مد نظرم در مورد بولد شدن نام خمینی هم از همین دست است . تعمدی از داخل حکومت و یکی یا بخشی از کارگزاران حکومت
                      انتظار دارم دوستان حدس بزنند

راهنمائی اخر /:.smilingsmiley.:/
                      نیمه دوم سال 56
                      متظورتون مقاله رشیدی مطلق هستش؟

نظر

• b4city
                        عضو فعال
                        • Nov 2020
                        • 4132

متظورتون مقاله رشیدی مطلق هستش؟
                        درود
                        بله /:.grlim:./

نظرتون چیه در مورد این مقاله

نظر

• b4city
                          عضو فعال
                          • Nov 2020
                          • 4132

همانطور که مشخص نشد یا گفته نشد که اون متن صدای انقلاب را شنیدم نوشته و پیشنهاد چه کسی بود ، اون مقاله هم مشخص نشد کار کی بود
                          رشیدی مطلق یک نام مستعار و فیک بود

و ماه ها بعد به این نتیجه رسیدند که اون مقاله بود که استارت را زد و حتی به کله گنده هائی از قبیل هویدا و شهردار تهران یا یکی از افسران بلند پایه ارتش شک برده شد . و اتفاقا همین افراد هم اون اواخر بازداشت شدند . دلیل بازداشتشون لزوما این نبود ولی بی تاثیر هم نبود

17 دی ماه 56 در روزنامه اطلاعات بی دلیل و به قول معروف یهوئی یه مقاله با ستون ریز نوشته میشه و در ظاهر رنگ و بوی ارادت بسیار به شاه و سلطنت دارد ولی در باطن با قصد و غرض ورزی بوده به نظر من
                          تا قبل از اون مقطع خبری نبود . به هر حال ظاهر امر اینطور بود . اعتراض های خیابانی نبود

در اون مقاله اولش از انقلاب شاه و ملت میگه ( انقلاب سفید ) و تعریف و تمجید و بعد حمله میکنه به چپ ها و مذهبی ها و از ارتجاع میگه و یه سری بد و بیراه و وسطش میرسه به نام خمینی و با ادبیاتی که برای ان زمان بسیار تحریک کننده بوده و اهانت امیز بوده ایشون را خطاب میکنه

جالبه که در اون مقاله و اون مقطع زمانی انقلابی در کار نبوده ولی میگه گروه های مخالف خمینی را برای رهبری انقلاب برگزیده اند !!!
                          یعنی رهبر و انقلاب را در همون مقاله میندازه در دهان ها

و 2 روز بعد اعتراض های خیابانی به دلیل اهانت به خمینی در قم و تعدای کشته
                          40 روز بعد اربعین کشته های قم در تبریز و بازم تعدادی کشته
                          بعد یزد و اصفهان و ...

چه لزومی داشت اون مقاله نوشته شود و اینقدر تحریک امیز باشد
                          اینطور گفته میشه که عاقبت مشخص نشذد اون مقاله کار که بود

اون انقلاب ریزه کاری زیاد داره . به همین دلیل است که میگم در قضاوت ها باید منصف باشیم
                          آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2024/02/04, 20:33.

نظر

• سعید سعیدی
                            عضو عادی
                            • Oct 2020
                            • 248

درود
                            بله /:.grlim:./

نظرتون چیه در مورد این مقاله
                            درود جناب بیفور
                            تا اونجاییکه می دونم برمیگرده به همون فوت مصطفی. اون زمان دقیقا زمانی بود که سیاست فضای باز سیاسی رو در پیش گرفته بودن. با فوت ایشون خمینی در جواب تسلیت ها ظاهرا میگه که غم فوت ایشون در حد ظلم های شاه نیست. شاه این مطلب رو میشنوه و ظاهرا دستور تهیه پاسخ رو میده که فردی به نام شعبانی از طریق اقای نیکخواه این مقاله رو مینویسه.

اما به نظرم صرفا این مقاله موضوع خاصی نبوده، اگر بیش از حد سیاست فضای باز سیاسی رو اجرا نمیکردن. در واقع در پیش گرفتن اون سیاست میدون رو باز کرد برای مخالفین. در واقع خیلی واضح اینکه سنگها رو بستن و سگها رو باز کردن.

نظر

• b4city
                              عضو فعال
                              • Nov 2020
                              • 4132

درود جناب بیفور
                              تا اونجاییکه می دونم برمیگرده به همون فوت مصطفی. اون زمان دقیقا زمانی بود که سیاست فضای باز سیاسی رو در پیش گرفته بودن. با فوت ایشون خمینی در جواب تسلیت ها ظاهرا میگه که غم فوت ایشون در حد ظلم های شاه نیست. شاه این مطلب رو میشنوه و ظاهرا دستور تهیه پاسخ رو میده که فردی به نام شعبانی از طریق اقای نیکخواه این مقاله رو مینویسه.

اما به نظرم صرفا این مقاله موضوع خاصی نبوده، اگر بیش از حد سیاست فضای باز سیاسی رو اجرا نمیکردن. در واقع در پیش گرفتن اون سیاست میدون رو باز کرد برای مخالفین. در واقع خیلی واضح اینکه سنگها رو بستن و سگها رو باز کردن.
                              من اینطور فکر نمیکنم جناب سعیدی
                              نویسنده اون مقاله مشخص نشده تا کنون و سند و مدرک یا اعترافی براش ارائه نشده

نظر

• b4city
                                عضو فعال
                                • Nov 2020
                                • 4132

درود جناب بیفور

اتفاقا همین مقاله استارت را زد . 2 روز بعد از نگارش
                                تا قبل از این مقاله خبری نبود

نظر

در حال کار...
                                X