اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • linux_linda
    عضو فعال
    • Jun 2014
    • 3356

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

مردم ایران اگه فقط روزی یک ساعت فکر میکردن که 1400 ساله که اعراب سرشون رو کلاه گذاشتن دست از نادانی برمیداشتن ناسیونالیست میشدن و دشمن اعراب

نظر

• afshinamin
      عضو فعال
      • Jul 2013
      • 4495

بابک نگهداری، رییس مرکز پژوهش‌های مجلس بدون اشاره به جزییات مشخص گفت: «مطالعات نشان می‌دهد افشای عمومی خبر فساد و رسانه‌ای کردن آن کمکی به کاهش فساد در جامعه نمی‌کند، بلکه مهم انتشار اخبار برخورد با مفسد است.»

او افزود: «در دنیای امروز دیگر هیچ مسئله‌ای برای همیشه حل نمی‌شود.»

-----------

البته همه جا حل میشود ولی در ایران حل نمیشود !!

رسما داره میگه "بودی کی وار
      " (همینه که هست )!!!!

نظر

• afshinamin
        عضو فعال
        • Jul 2013
        • 4495

موسسه مطالعات اقتصادی «بامداد» در گزارشی از وضعیت حقوق و قدرت خرید شهروندان نوشت در آغاز سال ۱۳۹۶ با کف دستمزد می‌شد بیش از ۲۵ کیلوگرم گوشت گوسفندی خرید اما این رقم کف دستمزد نیرو در پایان دی‌ماه سال جاری به کمتر از ۱۰ کیلوگرم کاهش یافته است.

نظر

• EHSANI
          ستاره‌دار(3)
          • Sep 2020
          • 2081

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
          چپی ها تصمیم گرفتند
          برای عبور از مرجله نهایی ضربه آخر انقلاب
          فعلاً همگی برای محفوظ ماندن از خطر نابودی
          بروند زیر عبای خمینی قایم بشوند :D

اما اینکه چی شد که چپی ها ، به این خفت تن داند
          بحث بسیار مفصلی هست
          فقط یک کلمه : حماقت

سیاست ، علم قدرت است
          و بازیگر سیاسی که هیچ بویی از این علم نبرده
          و با روابط قدرت آشنایی نداره
          به محض ورود به بازی ، باخته !

وقتی شما پذیرفتید که
          حاصل چند دهه مبارزات خودتون رو تسلیم رقیب کنید
          سواد سیاسی نداشتید

و اگر دنبال یک اتحاد استراتژیک بودید
          باید طوری محکم و مطمئن باشه که مو لای درزش نره
          ولی اینها آنقدر سرخوش و شنگول بودند
          که اصلاً رقیب رو ندیدند و اونو به عنوان رقیب به حساب نیاوردند

خمینی در دهه 40 کتاب ولایت فقیه رو نوشت
          این یعنی حداقل از 10 سال قبل ،
          به مقوله دستیابی یک فقیه ، به قدرت و حکومت فکر کرده بود
          چپی ها باید میدونستند که این باباهه اگه به قدرت برسه ،
          اونو برا خودش نگه میداره
          ولی فکر میکردند که حداکثر در حد
          یک مقام نظارتی (به قول جناب گنجشک ) مطالبه قدرت داره
          که خب این خودش یک خطای استراتژیک فاجعه بار بود
          یعنی بزرگترین حماقت قرن رو مرتکب شدند

یا اگه بخواهیم مثبت فکر کنیم ؛
          چپی ها احمق نبودند
          لاکن در بازی سیاست ، برتری اون بازیگر رو در پذیرفته اند
          و به قول جناب گنجشک باید جلوش زانو بزنه
          و در نهایت پذیرفتند که حزب خمینی دست بالا رو داره
          سعی کردند با اون صلح کنند و
          و به جای «حق خواهی» ، ازش «سهم خواهی» کنند
          یعنی بگویند آقاجان ما برتری شما رو قبول داریم
          ولی لطفاً یک استوخون هم جلوی ما بندازید !

==========================

اما چی شد که این به اصطلاح روشنفکران !!!
          چنین گاف بزرگی دادند
          ولی آخوندها که در اون زمان در بین تحصیلکرده ها
          به یک مشت ملای مرتجع امل ... شهرت داشتند
          از این به اصطلاح روشنفکران سواری گرفتند ؟!
          نگرش ، همه چیز است .

نظر

• ashkan zandi
            عضو فعال
            • Jun 2013
            • 1129

حالا کی گفته این پست ، در پاسخ به گفته های شماست ؟
            تا یه کلمۀ سلطنت رو میشنوی زود میایی وسط ، حرفهای گران بها ! میزنی !

ما در چند مورد با هم بحث کردیم ،
            معلوم شد 180 درجه اختلاف دیدگاه داریم .
            بحث من و شما تموم شده . خدا حافظِ شما .
            قرار نیست عین تام و جری ، تا ابد با هم مباحثه کنیم .
            پستهای شما رو هم ریکوت نکردم .

من فکر میکنم شما به استراحت نیاز دارید
            توصیه میکنم یک مسافرت یک ماهه برید
            بیگ لایک داری
            یعنی هرچی میگی بدو بدو میان به اشتباهشون که اعتراف نمیکنن هیچ سعی دارن بگه بقیه متوجه نمیشن و ....
            خاصیت چدول بودنه داداش
            ی روزی گفتم که اینا حتی به لایک کننده ها هم حس بدی پیدا میکنن و میگن هماهنگ شدس در این حد....

نظر

• ashkan zandi
              عضو فعال
              • Jun 2013
              • 1129

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
              مردم ایران اگه فقط روزی یک ساعت فکر میکردن که 1400 ساله که اعراب سرشون رو کلاه گذاشتن دست از نادانی برمیداشتن ناسیونالیست میشدن و دشمن اعراب
              از مردم بکشید بیرون دیگه هرچی‌میشه مردم مردم
              کم کم داره باورم میشه همه چی تقصیر مردمه شده اسم رمز واسه ی عده که در حال خدمت هستن به ی جاهایی

نظر

• EHSANI
                ستاره‌دار(3)
                • Sep 2020
                • 2081

باز هم خدا رو شکر که نظام سلطنتی برافتاد
                و امروز دوستان ما در اینجا ،
                از عطر دموکراسی و مردم سالاری بهره مند شده اند
                بحث انتخابات بود ...
                مخاطب این پست افرادی هستند که
                انتخابات فعلی رو نشانه وجود دموکراسی میدونند

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                اینم یکی دیگه اش
                به اجبار باید با جناب بی خبر همراهی کنم .... اقا حرفی داری بیا درست بزن
                کدوم فلان فلان شده ای گفته الان عطر دمکراسی و مردم سالاری است ؟ یعنی درک شما از گفته های من در همین حد است ؟ اگر نمیتونی درک کنی حرف رایگان و اتهام ممنوع
                دمکراسی خیلی اعصابتون را ازار میده ؟ برو یقه همه کشورهای دمکراتن را بگیر و بگو فلان فلان شده ها برید انقلاب کنید و تاج و تخت بیارید

چرا شما شاه دوستان اینقدر نایس و گوگولی هستید ؟

خدا عقل بده
                تو که خودت داری میگی این حرف رو نزدی
                من هم که اسمی از شما نبردم
                پس چرا به خودت گرفتی ؟
                بزار هرکی گفته ، خودش بیاد دفاع کنه .
                تازه ادعات میشه که خیلی دقتت بالاست و مو را از ماست بیرون میکشی

گفتم حرف رایگان ممنوع

منم با تو بحثی ندارم ولی رویه تکراری تیکه پرانیت تمامی نداره . تنها کسی از دمکراسی بیشترین حرف را زده من بودم و مطابق با رویه های قبلیت شیک و مجلسی بگی ف رفتم فرحزاد

بنا به متلک و اهانت باشه ، منم از دری دیگر وارد خواهم شد

حساسیت من به سلطنت کمتر از حساسیت تو فاشیست و مرتجع به دمکراسی است که صد بار تا به حال تیکه انداختی و به قول جناب بیخبر استاد مهمل بافی هستی . اسم دمکراسی میارم تن و بدنت میلرزه

خدا را شکر تیکه از دمکراسی می شنوم . باعث افتخار هم هست ولی طرفداری از ارتجاع تاج و تخت در قرن 21 را باید فکری براش بکنید چون اکثرتون خجالت میکشید بگید سلطنت طلب هستم

دیگه کسی که کعبه امالش عرب های خلیج فارس است و اخرین ارزوش تخت و تاج و دست بوسی منسوخ شده است مشخصه چطور فردی است . خواب و رویاهای رنگین کمانی

بیخود میکنی زین پس تیکه بندازی . فکر میکنی از دست اندر کاران این سایت هستی زورت بیشتر است ؟ که همواره از مسند قدرت و از خود مچکری حرف میزنی ؟

مسافرت لازم ، عقده ای ها هستند که شبها خواب تاج میبینند و روزها در حسرت ان و جاهای دیگر در منطقه ، روز را به پایان میبرند و فقط تیکه و متلک و اهانت و فحاشی به این و اون و اینجا و اونجا و ترویج خون و انتقام و کینه و نفرت و ... کار روز مره شان شده است
                اوکی ؟
                نگرش ، همه چیز است .

نظر

• b4city
                  عضو فعال
                  • Nov 2020
                  • 4094

بحث انتخابات بود ...
                  مخاطب این پست افرادی هستند که
                  انتخابات فعلی رو نشانه وجود دموکراسی میدونند

خدا عقل بده
                  تو که خودت داری میگی این حرف رو نزدی
                  من هم که اسمی از شما نبردم
                  پس چرا به خودت گرفتی ؟
                  بزار هرکی گفته ، خودش بیاد دفاع کنه .
                  تازه ادعات میشه که خیلی دقتت بالاست و مو را از ماست بیرون میکشی
                  یک بار دو بار چند بار چشم رو هم میگذارند و کوتاه میاند نه ده ها بار . عده ای فکر میکنند ولی نعمت یا قیم دیگری هستند . اینجا فضای مجازی است نه جایزه توش هست نه قدرتی چیزی تقسیم میشه تا حدی که وقتی جناب پورنیکدست میگه من نظرم به فلانی نزدیک است بلافاصله میای میگی منم نظرم به فلانی نزدیک است

گویا اینجا میدان مقایسه است یا نبرد حزبی است بر سر قدرت !!!

بار دیگری هم تیکه زدی ، یه دمکراسی افتاده زبونش نمیدونم یا گرفته دستش و تکرار میکنه یه چیزی این مایه ها . متلک های ماه های قبلی به کنار
                  گفتی بحث ندارم منم ندارم

مسافرت لازم الان کیه ؟ اونی که شبها خواب نداره و 16 ساعت انلاین است یه کله

انگار اینجا تقسیم کیک قدرت و ثروت است . تا میای حرف برنی ...

یه خروار امثال شما اینجا حرف زدید هیچی توش نبوده .

حداقل من از کاهش کینه و نفرت گفتم و انرا بی حاصل دانستم . از ازادی سیاسی و بیان گفتم . از تعامل و دوستی گفتم . دمکراسی گفتم . و برخی دیگر دوستان از جمله جنابان بیخبر پورنیکدست طیب و .... شما هیچی توش نبوده هیچی جز ترویج نفرت و صغری کبری و برخی موارد دین ستیزی بیهوده و هراس افکنی .

اقا چیکار به عقاید دیگران دارید . منم مذهبی نیستم ولی تا به حال هرگز وارد این حیطه نشدم چون هیچ لزومی به این کار نیست . دافعه انگیز است و دلخوری . هیچ عایدی ندارد

بشین فکر کن و توجه کن چرا شاه دوستان ، یا حتی غیر شاه دوست ولی اقتدارگرا و انحصار طلب ها ، هیچی از صلح و دوستی و اینده نگری و تعامل و کنار امدن و دمکراسی حرف نمیزنند ؟ چرا ؟؟؟؟ این قابل واکاوی است

در این فروم چرا فقط جمهوی خواهان و دمکراسی طلبان در این زمینه بیشترین مطلب داشتند ؟ چرا جمهوری خواه و دمکراسی طلب نگاهش به اینده است ولی اقتدار گرا و شاه دوست در گذشته به گل و لای نشسته است ؟

یه دمنوش میل کن و برو استراحت کن و یه مسافرت برای نوروز برنامه ریزی کن

نظر

• shabah
                    عضو فعال
                    • Jan 2022
                    • 764

یک بار دو بار چند بار چشم رو هم میگذارند و کوتاه میاند نه ده ها بار . عده ای فکر میکنند ولی نعمت یا قیم دیگری هستند . اینجا فضای مجازی است نه جایزه توش هست نه قدرتی چیزی تقسیم میشه تا حدی که وقتی جناب پورنیکدست میگه من نظرم به فلانی نزدیک است بلافاصله میای میگی منم نظرم به فلانی نزدیک است

گویا اینجا میدان مقایسه است یا نبرد حزبی است بر سر قدرت !!!

بار دیگری هم تیکه زدی ، یه دمکراسی افتاده زبونش نمیدونم یا گرفته دستش و تکرار میکنه یه چیزی این مایه ها . متلک های ماه های قبلی به کنار
                    گفتی بحث ندارم منم ندارم

مسافرت لازم الان کیه ؟ اونی که شبها خواب نداره و 16 ساعت انلاین است یه کله

انگار اینجا تقسیم کیک قدرت و ثروت است . تا میای حرف برنی ...

یه خروار امثال شما اینجا حرف زدید هیچی توش نبوده .

حداقل من از کاهش کینه و نفرت گفتم و انرا بی حاصل دانستم . از ازادی سیاسی و بیان گفتم . از تعامل و دوستی گفتم . دمکراسی گفتم . و برخی دیگر دوستان از جمله جنابان بیخبر پورنیکدست طیب و .... شما هیچی توش نبوده هیچی جز ترویج نفرت و صغری کبری و برخی موارد دین ستیزی بیهوده و هراس افکنی .

اقا چیکار به عقاید دیگران دارید . منم مذهبی نیستم ولی تا به حال هرگز وارد این حیطه نشدم چون هیچ لزومی به این کار نیست . دافعه انگیز است و دلخوری . هیچ عایدی ندارد

بشین فکر کن و توجه کن چرا شاه دوستان ، یا حتی غیر شاه دوست ولی اقتدارگرا و انحصار طلب ها ، هیچی از صلح و دوستی و اینده نگری و تعامل و کنار امدن و دمکراسی حرف نمیزنند ؟ چرا ؟؟؟؟ این قابل واکاوی است

در این فروم چرا فقط جمهوی خواهان و دمکراسی طلبان در این زمینه بیشترین مطلب داشتند ؟ چرا جمهوری خواه و دمکراسی طلب نگاهش به اینده است ولی اقتدار گرا و شاه دوست در گذشته به گل و لای نشسته است ؟

یه دمنوش میل کن و برو استراحت کن و یه مسافرت برای نوروز برنامه ریزی کن
                    چقدر نظراتمون شبیه هم هست جناب بیفورسیتی
                    مدتها بود این فرومها رو میخوندم ولی اکانتی نداشتم و بعضی وقتها هم خیلی ناراحت میشدم

اول اینکه فکر میکنم چند تا از آیدیهای اینجا همون کاربر سابق مهدی 1313 و پی کی هستن و نباید باهاشون بحث کرد. 24 ساعته آنلاین و هدف فقط بحث کردن.

از برخی از کاربران سلطنت طلب هم که کاملا مشخص هست هیچ فرقی با دیکتاتورهای فعلی ندارن تعجب میکنم. دنبال نطفه مقدس میگردن!
                    اینکه ایران بعد از این همه مدت و هزینه دادن دوباره قرار باشه بره دستبوسی و نوکری!! اینکه ایرانی اینقدر خودش رو حقیر بدونه که دائم دنبال نوکری باشه و دائم دنبال این باشه که یه ارباب برای خودش دست و پا کنه!

رژیم قبلی کلی اشکال داشت! کارهای خوبی هم کرد که وظیفه اش بود کما اینکه بیشتر اون کارها هم بخاطر پول نفتی بود که اومد. اصلا حکومت فعلی حاصل عملکرد ، دیکتاتوری، سرکوب و یک صدایی حکومت قبلی و نارضایتی جمع شده تو مردم بود. اینکه طبقه ای به نام درباری مشابه طبقه ای که الان هم وجود داره ولی با لباس دیگه خودشون رو برتر و مردم رو عقب مانده میدونستن! توهین میکردن! دارای حق بالاتر بودن. اینها جمع شد و یکجا ترکید

دموکراسی چرا؟
                    دموکراسی هیچ وقت ادعایی نداره که همیشه بهترین راه حل رو از جیبش در میاره. بلکه دموکراسی خاصیت سعی و خطا و پیدا کردن راه درست رو داره. دموکراسی اینقدر سعی و خطا میکنه تا خودش رو اصلاح کنه. دموکراسی یعنی تکامل تدریجی داروین که تو کل عالم برقرار هست.

سلطنت و تک فردی چرا نه؟سیستم تک فردی متکی به شخص هست. ممکنه تو یه دوره یه شخص فرهیتخته حاکم بشه و افکار متعالی داشته باشه و کشورش پیشرفت کنه، مثال امارات و دوبی و عربستان فعلی. ولی چون هیچ تضمینی برای نفر بعدی که سیستم رو بدست میگیره وجود نداره و از اونجایی که خود ژنتیک و طبیعت هم بصورت رندم کار میکنه (برای همینه بچه های یه جفت والد با هم تفاوت دارن) پس هیچ تضمینی در کارایی نفر بعدی حاکم (که بنا بر سلطنت، نفر بعدی هم از نطفه نفر قبلی هست وگرنه سلطنت معنی نداره) وجود نداره. برای همین تو دوره بعدی ممکنه همه چی بر باد بره

مثال سلطنت تو کشورهای اسکاندیناوی مثال درستی هست؟

مردم ایران مردم اسکاندیناوی نیستن. مردم ایران تک تک ذات مستبد دارن. مردم ایران تشنه نوکری با بالادستی و اربابیت برای زیر دستها رو دارن. مردم ایران دستشون برسه بهترین اختلاسگر ها هستن. این بخشی از فرهنگ و تاریخ ایران هست
                    خیلی از مردم فعلی اصلا بحثشون این نیست که چرا اینقدر بی عدالتی و فساد هست، بحثشون اینه که چرا فرصت بخور بخور برای ما به اندازه بالایی ها فراهم نیست!

شما به مردم ایران بهترین فرد رو هم بدین کم کم با تملق و چاپلوسی کاری میکنن که فرد فکر میکنه خداست. شما این سیستم رو حتی از پایینترین سطوح جامعه فعلی میتونین ببینن. حتی تو این سایت. سریع لقب میدن، خان و خان خانان، طرف خودشم دست و پاش رو گم میکنه

حالا اینکه چاپلوسی و تملق و دروغ گویی و فرصت طلبی از کجا اومده، بر میگرده به تاریخ ایران

شبکه من و تو که منحل شد به شخصه خوشحال شدم. چون این اواخر دیدم همچین شاهزاده شاهزاده میکردن که انگار نطفه مقدس آسمانی نازل شده! همچین تو همون مدت کم به طرف که یه فرد عادی بیکار هست نگاه میکردن که کم کم میخواستن بگن هاله نور هم دورش میبینن!
                    مطمئنم خیلی هاشون از همین شبکه داشتن فردایی رو تصور میکردن که میان ایران و هر کدوم یه شرکت و سازمان بزرگ و صدا و سیمایی رو میگیرن و بخور بخور رو شروع میکنن و میگن جانم فدای شاهزاده!

ایرانی اینه! دروغ گو و فرصت طلب ولی در نهایت وطنفروش

نظر

• Davar
                      عضو فعال
                      • May 2017
                      • 3088

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
                      کدومشون عرب هستند؟
                      از اینایی که دارن حکوومت میکنن کدومشون عرب هستند، همه ایرانی هستند و فارسی حرف میزنن
                      خیلی وقته که اسلام براشون مهم نیست
                      به قول اکبر عبدی: از اسلام اینا، فقط لواطش مونده.

نظر

• امیدازاد
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 3748

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
                        کدومشون عرب هستند؟
                        از اینایی که دارن حکوومت میکنن کدومشون عرب هستند، همه ایرانی هستند و فارسی حرف میزنن
                        خیلی وقته که اسلام براشون مهم نیست
                        به قول اکبر عبدی: از اسلام اینا، فقط لواطش مونده.
                        ...این بساطی که الان می بینید و اون بساطی که انقلابی ها راه انداختن ...به قول مارکس روبنای قضیه هست ...نه اینا درد دین و اخرت و سعادت مردم رو دارند نه اون انقلابی ها درد آزادی و دموکراسی و عدالت و جمهوری داشتن ...!!
                        مهم قدرت و منابع و منافع هست که زیربنای همه این داستان هاست ...

نظر

• علیرضا۱۲۳
                          عضو فعال
                          • Sep 2022
                          • 2726

اینکه یک ملت ۸۵ میلیونی رو چاپلوس و متملق و فرصت طلب و دروغگو و وطنفروش بدونی دیگه خیلی حرفه...یعنی در کل این ۸۵ میلیون نفر...یک نفر پیدا نمیشه این خصلت ها رو نداشته باشه!!!؟

نظر

• امیدازاد
                            عضو فعال
                            • Sep 2020
                            • 3748

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
                            اینکه یک ملت ۸۵ میلیونی رو چاپلوس و متملق و فرصت طلب و دروغگو و وطنفروش بدونی دیگه خیلی حرفه...یعنی در کل این ۸۵ میلیون نفر...یک نفر پیدا نمیشه این خصلت ها رو نداشته باشه!!!؟
                            تکلیف همه رو که روشن کردن ..ولی کاش می فرمودن ببینیم خودشونم جز این ۸۵ میلیون هستن یا جزو ساکنین عالم هپروت تشریف دارند !!البته یه کم دیگه که هرچی زدن پرید.!!نظرشون عوض میشه .

نظر

• Davar
                              عضو فعال
                              • May 2017
                              • 3088

جرم جهنميان سكس و مشروب،
                              پاداش بهشتيان سكس و مشروب
                              آيندگان به سادگى ما مى خندند...
                              تو مى فهمى ! من نمى فهمم.
                              فرق حورى با فاحشه چيست؟
                              يكى در استخدام پرودگار است
                              و ديگرى در استخدام بنده ى پرودگار ...

كدام يک بى گناه اند؟ كسى
                              كه از سر ناچارى اين گونه شكمش
                              را سير مى كند ، يا حورى كه لذت
                              تن اش پاداش كار هاى نيک بندگان
                              است؟ تو مى دانى! من نمى دانم!

#صادق_هدایت
                              یادش امروز گرامی

نظر

• Davar
                                عضو فعال
                                • May 2017
                                • 3088

22 پیش بینی کوتاه مدت
                                ✍️یدالله کریمی پور

با فرض کردن استمرار رویکرد درازمدت استراتژی سیاست خارجی جمهوری اسلامی، چگونگی دستاوردهای آرمان ها، اهداف و برنامه های محوری نظام، تا پایان 2026 چنین می نماید:

۱- به اغلب احتمال، اسرائیل و همچنان پابرجا و توانمندترین در خاورمیانه باقی خواهد ماند؛
                                ۲- به اغلب احتمال، دولت مستقل فلسطین تشکیل و دوست و همراه اسرائیل خواهد شد ؛
                                ۳- به اغلب احتمال، طالبان از دادن حقابه هیرمند- هریرود به ایران همچنان خودداری خواهد کرد؛
                                ۴- به اغلب احتمال، در ترسیم و تعیین مرزها و قلمروهای دریای خزر، زور تهران برای اثبات اراده اش، به چهار کشور دیگر پیرامونی این دریاچه نخواهد رسید؛
                                ۵- به اغلب‌ احتمال، تحریم های بین المللی علیه ایران همچنان پابرجا مانده و شکافی معنادار به نفع ملت-دولت در آن ایجاد نخواهد شد؛
                                ۶- به اغلب‌ احتمال، فروش نفت و برگشت ارز ایران، همچنان در دایره پر پیچ و خم دلالی- واسطه ای و مشکوک از دیدگاه فساد باقی خواهد ماند؛
                                ۷- به اغلب احتمال، دوستان و متحدین منطقه ای جمهوری اسلامی، مانند سوریه، حوثی های حاکم بر صنعا،‌ لبنان و بلکه عراق، همچنان بحران زده، گرفتار در دور تسلسل فقر و نا امن باقی خواهند ماند؛
                                ۸- به اغلب احتمال، هیچیک از دولت های ثروتمند عرب جنوب خلیج فارس، نزدیکی همه جانبه با ایران را در دستور کار قرار نخواهند داد؛
                                ۹- به اغلب احتمال،‌ رقابت ایران با عربستان برای نفوذ در خاورمیانه، کمکی به جمهوری اسلامی در پیشبرد راهش نخواهد کرد؛
                                ۱۰- به اغلب احتمال، با وجود چین، ترکیه، روسیه و حتی عربستان و امارات، قدرت مانور تعاملات و تبادلات ایران در آسیای مرکزی، نازل و بلکه ناچیز خواهد ماند؛
                                ۱۱- به اغلب احتمال، توان جمهوری اسلامی برای احیای مناسبات با اروپا ره به جایی نخواهد برد و اعتماد کاسته شده بر نخواهد گشت؛
                                ۱۲- به اغلب احتمال، تحرکات گروهها و تشکیلات تکفیری همچون داعش، القاعده و حتی وابستگان به طالبان در ایران نسبت به 10 سال گذشته بیشتر و پر دامنه تر خواهد شد؛
                                ۱۳- به اغلب احتمال،‌ با فرض تحقق تشکیل ابتدایی دولت مستقل فلسطین و به رسمیت شناختنش توسط شورای امنیت، قدرت نفوذ ایران در غزه-کرانه باختری،‌ کمرنگ و ناچیز خواهد شد؛
                                ۱۴- به اغلب احتمال، به خاطر تداوم تحریم های بین المللی، افزون بر کاهش صادرات نفت، ایران همچنان از کاهش سرمایه گذاری خارجی و در نتیجه کاهش ارزش پول ملی و افزایش نرخ ارز در رنج خواهد بود؛
                                ۱۵- به اغلب احتمال، با تدوام رقابت و کشمکش با اسرائیل(اشغالگر) تنش بین این دو در قالب حملات سایبری، ترورها و خرابکاری بس افزایش خواهد یافت؛
                                ۱۶- به اغلب احتمال، با وجود تشدید تمرکز بر ایجاد کریدور سیونیک(زنگزور)، جمهوری اسلامی ناگزیر خواهد بود بخشی بزرگی از توان خود را صرف این نقطه پر تنش نماید؛
                                ۱۷- به اغلب احتمال، اتهام همکاری دفاعی تهران- مسکو در میدان اوکراین، همچنان گریبانگیر جمهوری اسلامی خواهد ماند؛
                                ۱۸- به اغلب احتمال، با فرض تکوین دولت فلسطینی، عادی سازی مناسبات اعراب- ملل مسلمان با اسراییل، جمهوری اسلامی در انزوای نزدیک به مطلق قرار خواهد گرفت؛
                                ۱۹- به اغلب احتمال، با فرض تکوین دولت فلسطین و تداوم استراتژی نابودی اسراییل از سوی تهران، ضریب حمله و خرابکاری در تاسیسات هسته ای ایران افزایشی خواهد شد؛
                                ۲۰- به اغلب احتمال، روند فشارهای حقوق بشری بر جمهوری‌اسلامی به شدت افزایشی و همه جانبه خواهد شد ؛0
                                ۲۱- به اغلب احتمال، ایران همچنان درگیر و گرفتار در جنگ ها منطقه ای خواهد ماند، نبردهایی که هیچ پیروزی در آن ها حتی تصور پذیر نیست؛
                                ۲۲- به اغلب احتمال، مساله پناهندگان، به ويژه افغانستانی ها، به اوج خود خواهد رسید و بخش بزرگی از توان دولت ها صرف آن خواهد شد.

نظر

در حال کار...
                                X