اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ریسعلی دلواری
    عضو فعال
    • Dec 2022
    • 1930

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

نکنه اینم سناریو دو قطبی سازی هست و مردم با حضور حماسی یک دفعه بیان تو میدان کسی که مجبور نباشه و رای بدهد خری بیش نیست و السلام
    یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ

نظر

• علیرضا۱۲۳
      عضو فعال
      • Sep 2022
      • 2758

کاندیدای رقیب رئیسی در خراسان جنوبی: به اینجا آمدم تا بتوانم مقداری از نعمات نظام قدردانی کنم
      کاندیدای رقیب رئیسی در خراسان جنوبی گفت: شنیدم در خراسان جنوبی فقط یک نامزد حضور دارد لذا تصمیم گرفتم به این حوزه انتخابیه بیایم تا انتخابات پر شور شود و بتوانیم مقداری از نعمات نظام و حکومت به دین و آیین را قدردانی کنیم.

بیشتر شبیه سیرک هست تا انتخابات!!!!!

نظر

• Davar
        عضو فعال
        • May 2017
        • 3120

شش اشتباه پیرمرد لجباز لیبی

✍️بیژن اشتری

یک) قذافی زمانی در لیبی به قدرت رسید که جمعیت این کشور یک و نیم میلیون نفر بود و تولید نفت خامش روزی سه میلیون بشکه.با این جمعیت کم و این پول هنگفت می شد لیبی را به بهشت روی زمین تبدیل کرد اما قذافی ترجیح داد که تقریبا همه این درآمد هنگفت را صرف حمایت از گروه های تروریستی در چهار گوشه جهان کند.

دو) اوج قساوت قذافی، قتل عام تقریبا سه هزار زندانی سیاسی در زندان ابوسلیم طرابلس بود.اینها زندانیانی بودند که مشغول گذراندن احکام زندانشان بودند.سال ها بعد، دادخواهی خانواده های همین قربانیان جرقه انقلاب علیه قذافی را زد و دودمان او را بر باد داد.

سه)قذافی برای بیش از چهل سال مشغول مهندسی اجتماعی در کشورش بود.مردم لیبی عملا در حکم خوکچه های آزمایشگاهی او بودند.هیچ دیکتاتوری به اندازه قذافی بنیان ها و ساختارهای متعارف سیاسی و اجتماعی را زیر و رو نکرد.این تجربیات احمقانه که زیر نام انقلاب انجام می شد جز مصیبت و فاجعه چیز دیگری به دنبال نیاورد.

چهار) قذافی به دلیل حمایتش از تروریسم بین الملل و عدم تحویل بمب گذار هواپیمای پان آمریکن، که موجب مرگ حدود دویست انسان بیگناه شده بود، مردم لیبی را وادار به تحمل تحریم های بین المللی کرد.این دوره تحریم ها حدود ده سال طول کشید که ماحصل آن پایین آمدن سطح رفاه عمومی، فقیر تر شدن مردم و افزایش نارضایتی عمومی از رژیم بود.

پنج)قذافی گرچه پی برده بود که بدون اصلاحات اقتصادی و سیاسی رژیمش دوام پیدا نمی کند و به جناح اصلاح طلب رژیمش هم اجازه فعالیت داده بود اما از پشت پرده چوب لای چرخ آنها می گذاشت و نهایتا هم بساط آنها را کاملا برچید و با این کار بر شدت نومیدی و نارضایتی عمومی افزود.

شش)قذافی عاقبت پس از چهل و دو سال حکمرانی با مردمی روبرو شد که علیه او به پا خاسته بودند.او تصمیم به سرکوب آنها گرفت.او چنین ارزیابی کرده بود که آمریکا و انگلستان به دلیل تجربیات ناگوار اخیرشان در افغانستان و عراق حاضر به دخالت نظامی در لیبی نخواهند شد و لذا او می تواند با خیال راحت مردم لیبی را سرکوب کند.اما این ارزیابی اش کاملا غلط از کار درآمد و شورای امنیت سازمان ملل متحد ضمن اعلام منطقه پرواز ممنوع بر فراز خاک لیبی به دولت های غربی اجازه دخالت نظامی در لیبی را داد.مردم لیبی هم تحت حمایت قوای نظامی غربی ها توانستند قذافی را ساقط کنند.هر چند که سقوط دیکتاتور هنوز نتوانسته آرامش و صلح را به لیبی برگرداند

نظر

• Davar
          عضو فعال
          • May 2017
          • 3120

بدون شرح

نظر

• Davar
            عضو فعال
            • May 2017
            • 3120

مهتدی گوه خورد با ریز و درشت هم‌فکرانش

آویزه‌ی گوش‌تان بکنید گجستکان فرومایه

ایران یک ملت دارد و آن هم ملت بزرگ و تاریخی ایران است.

گنده‌ها و پیشوایان شما که از این ژاژخایی‌ها می‌کردند، الان در زباله‌دان تاریخ هستند،

از شیخ خزعل و سیمیتقو تا قاضی محمد گرجی و پیشه‌وری و ...

نظر

• Davar
              عضو فعال
              • May 2017
              • 3120

یادش بخیر

یک سال پیش همین موقع‌ها می‌خواستیم با شیک زدن انقلاب کنیم.

نظر

• Davar
                عضو فعال
                • May 2017
                • 3120

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
                یادش بخیر
                هر شخص و هر گروهی که اعتراضات مردم را به «انقلاب زنان» تقلیل می‌دهد،
                بدون هیچ تردیدی یک شیاد فاسد است که احتمالاً نفع مستقیمی از این دروغ فاحش خواهد برد.

جان «همه» مردم ایران به لب رسیده.
                زن و مرد، پیر و جوان، دانشجو و کارگر و کارمند، شهری و روستایی، از زندگی زیر یوغ آخوند سیر شده‌اند.
                کران تا کران رنج است.

توجیه‌شان این است که «انقلاب زنانه» برای غرب جذاب است و حمایت او را سبب می‌شود.
                اولا دیدید که نشد.
                در ثانی، شما به هیچ دلیلی، هیچ مجوز اخلاقی و وجدانی و عرفی ندارید که صدای یک ملت را «تحریف» کنید و در ترجمهٔ آن برای خارجی‌ها رعایت امانت نکنید.
                ولو خواست ملت از نظر شما موجّه نباشد.
                نهایتا می‌توانید سکوت کنید.

البته در غرب به سکوت کسی دلار نمی‌دهند خانم علینژاد.

نظر

• afshinamin
                  عضو فعال
                  • Jul 2013
                  • 4495

ازین فرصت استفاده می‌کنم تا به رهبران کشورهای دموکرات جهان بگویم که جمهوری اسلامی یک رژیم تروریستی‌ست و سپاه پاسداران باید در لیست تروریستی قرار بگیرد.

#IRGCterrorists
                  ? @masih_alinejad

نظر

• دکترزیبایی عروق
                    ستاره‌دار(9)
                    • Sep 2020
                    • 631

اقامت دکتر اسحق قالی باف متخصص زنان و زایمان در ونکور
                    را به امت مظلوم امام و امام امت مظلوم تبریک وتهنیت لاکن گفت بشد
                    [COLOR=#ff0000]از خموشی گل میخانه شادی وعشق[/COLOR]/ [COLOR=#b22222]از سکوت ساقی و از مرگ جام[/COLOR]/ [COLOR=#0000cd]از نوای سرد یک دوردی کش افتاده پای میکده[/COLOR]/ از عزای شیشه می ترسد دلم..................می ترسد دلم..............

نظر

• دکترزیبایی عروق
                      ستاره‌دار(9)
                      • Sep 2020
                      • 631

در اصل توسط دکترزیبایی عروق پست شده است View Post
                      اقامت دکتر اسحق قالی باف متخصص زنان و زایمان در ونکور
                      را به امت مظلوم امام و امام امت مظلوم تبریک وتهنیت لاکن گفت بشد
                      جانان من! اندوه لبنان کشت ما را
                      بشکست داغ دیر یاسین پشت ما را

جانان من! برخیز باید بر«جبل» راند
                      حکم است باید باره بر دشت امل راند

باید به مژگان رُفت گَرد از طور سینین
                      باید به سینه رَفت زینجا تا فلسطین

باید به سر، زی مسجد الاقصی سفر کرد
                      باید به راه دوست، تَرک جان و سر کرد

جانان من برخیز و بشنو بانگ چاووش
                      آنک امام ما علم بگرفته بر دوش/:.yead.:/

تکبیر زن، لبیک گو، بنشین به رهوار
                      مقصد، دیار قدس همپای جلودار:D ...
                      [COLOR=#ff0000]از خموشی گل میخانه شادی وعشق[/COLOR]/ [COLOR=#b22222]از سکوت ساقی و از مرگ جام[/COLOR]/ [COLOR=#0000cd]از نوای سرد یک دوردی کش افتاده پای میکده[/COLOR]/ از عزای شیشه می ترسد دلم..................می ترسد دلم..............

نظر

• afshinamin
                        عضو فعال
                        • Jul 2013
                        • 4495

بدون هیچ تردیدی یک شیاد فاسد است که احتمالاً نفع مستقیمی از این دروغ فاحش خواهد برد.

زن و مرد، پیر و جوان، دانشجو و کارگر و کارمند، شهری و روستایی، از زندگی زیر یوغ آخوند سیر شده‌اند.
                        کران تا کران رنج است.

اولا دیدید که نشد.
                        در ثانی، شما به هیچ دلیلی، هیچ مجوز اخلاقی و وجدانی و عرفی ندارید که صدای یک ملت را «تحریف» کنید و در ترجمهٔ آن برای خارجی‌ها رعایت امانت نکنید.

کو تقلیل !؟!؟

پیام و ویدئوی دریافتی:

«ویدئویی از گسترش فقر و زباله‌گردی در گرگان.
                        باز دست‌ کم در گذشته زباله‌گردها یک گاری داشتند، امروز دیگر همان را هم ندارند.
                        جمهوری اسلامی کاری کرده که میان زباله‌گردها هم شکاف طبقاتی پدید آمده، زباله‌گرد‌های با گاری و زباله‌گرد‌های بی‌گاری!
                        یکم اسفند. »

#فقر #گرانی
                        ? @masih_alinejad

نظر

• afshinamin
                          عضو فعال
                          • Jul 2013
                          • 4495

یادش بخیر

این بچه ها داخل ایران ریسک میکنند و هزینه میدهند

نه مثل آن فرد معروف که هر چند تو آمریکا نشسته ولی باز هم از ترس ترور شدن میگه داخل سپاه دوست و آشنا دارم !!

که البته متاسفانه گویا چیزی از شهامت و جربزه پدربزرگش به ارث نبرده

نظر

• joey_tribbiani
                            عضو عادی
                            • Aug 2022
                            • 64

یادش بخیر

بنده معذرت میخوام اگر چیز های عادی و یک رقص نسل ما مانع ناخوشی میشه ....قرار نیست با چنین کلیپی انقلاب کرد ولی در این کلیپ زندگی و شادی جریان داره و قرار نیست اجازه بدیم حتی در این خفقان و بدبختی هم زندگی کردن و شاد بودن را کسی ازمون بگیره : ) فراموش نکنیم که این گندی که بار اومده را یک نسل دیگه زدن و ما داریم تاوانش را میدیم بعد تازه باید نقدش هم ما بشنویم چیزی که اصلا در آن حق انتخاب نداشتیم ؟

اینکه برای یک نسل دیگه یا یک سری افراد صرفا شیک زدن یا راهی برای انقلاب کردن دیده میشه تقصیر ما نیست !
                            آخرین ویرایش توسط joey_tribbiani؛ 2024/02/21, 22:25.

نظر

• afshinamin
                              عضو فعال
                              • Jul 2013
                              • 4495

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post

این بچه ها داخل ایران ریسک میکنند و هزینه میدهند

نه مثل آن فرد معروف که هر چند تو آمریکا نشسته ولی باز هم از ترس ترور شدن میگه داخل سپاه دوست و آشنا دارم !!

که البته متاسفانه گویا چیزی از شهامت و جربزه پدربزرگش به ارث نبرده
                              یکی از سه مردی که جمهوری اسلامی برای قتل من در نیویورک استخدام کرده بود به آمریکا تحویل داده شد.

.February 21, 2024

من خیلی خوشحالم اول برای اینکه زندگی دومی به من داده شد و سپس از خار و ذلیل شدن جمهوری اسلامی بسیار خوشحالم.
                              امروز یکی از سه مردی که جمهوری اسلامی برای قتل من در نیویورک استخدام کرده بود به آمریکا تحویل داده شد.
                              این بدان معناست که هر سه نفری که قصد کشتن من را داشتند در دست سازمان‌های مجری قانون ایالات متحده هستند.
                              پولاد عمروف صبح چهارشنبه پس از پایان یافتن تمامی گزینه های تجدید نظر به مقامات ایالات متحده در پراگ تحویل داده شد.
                              عمروف به همراه همکارانش رفعت امیروف و خالد مهدی‌اف اکنون در پشت میله‌های زندان به سر می‌برند و متهم به قاتلان اجیر شده و پولشویی از طرف رژیم تروریستی جمهوری اسلامی هستند.
                              من می‌خواهم از سازمان‌های مجری قانون ایالات متحده برای تلاش و هوشیاری آنها تشکر کنم. کشوری که من را پذیرفته، بار دیگر مرا از دست رژیم جنایتکار کشوری که در آن به دنیا آمدم نجات داد.
                              من مشتاقانه منتظر شهادت دادن در دادگاه آنها هستم. جمهوری اسلامی دو بار در تلاش برای کشتن من در آمریکا شکست خورده است تا من را از تلاش برای صدای بیصدایان بودن ( مردم ایران) و مبارزه با جمهوری اسلامی باز دارد و تنها من نیستم.
                              رژیم جمهوری اسلامی ازین طریق برای خاموش کردن صدای مخالفان در غرب استفاده می کند.
                              در حال حاضر جمشید شارمهد، شهروند آلمانی که توسط جمهوری اسلامی ربوده شده، در انتظار اعدام است و ممکن است به زودی او را اعدام کنند.

نظر

• afshinamin
                                عضو فعال
                                • Jul 2013
                                • 4495

یادش بخیر

کران تا کران رنج است.

اولا دیدید که نشد.

راستش عین همین جملاترو بارها از عرزشی ها شنیدیم(جالبه مو نمیزنه جمله ها ،کاملا عین هم ) و اهمیتی هم نداره چون گوشمون پر هست

ولی از خودی شنیدن این جملات چندان آسان نیست

نظر

در حال کار...
                                X