اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مگنوس کارلسن
    عضو فعال
    • Jan 2022
    • 1630

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط سعید سعیدی پست شده است View Post
    سلام

این مطلب رو که خوندم فکر کردم که شاید من اشتباه متوجه شدم. اما یادم اومد که جناب احسانی قبلا هم خیلی از خمینی تعریف میکرد.

اما واقعا این سیستم مثل ساعت کار میکنه؟! تز ولایت فقیه هم که توسط منتظری مطرح شده ظاهرا. از کمونیست ها هم خیلی بد میگن. اما دیگه اینجوری هم نیست که کسی بخواد مارکس رو با این فرد مقایسش کنه! این فرد 15 سال عراق بود عربی یاد نگرفت. و اینکه اسرائیل رو بعنوان پایگاه امریکا در حوزه نفتی خاورمیانه بر نمیتابید هم واقعا دیگه از اون حرفاست.! امریکا که چند تا پایگاه تو همین منطقه داره. از قطر بگیر تا دیگو گارسیا. اگه اینجوریه خوب الان اینا باید با قطر هم مشکل داشته باشن.

به اندازه یه نابغه از این فرد تو مطلب بالا تعریف شده. اینکه به جایگاهی رسید به این خاطر بود که ابر و باد و مه و خورشید و فلک دست به دست هم دادن تا تغییر حکومت در ایران رخ داد. جدای از فشار قدرتهای خارجی و برنامه ریزیشون و فرستادن افرادی به ایران و حتی حضور تروریست هایی از چند کشور، انواع و اقسام گروهها از چپی و مارکسیست بگیر تا مذهبی ها از هر طیفی فعالیت میکردن که صد البته اگه شاه به هر دلیلی خودش ایران رو ترک نمیکرد و شیوه دیگه ای رو در پیش میگرفت به هیچ وجه تغییر حکومت رخ نمی داد. اما در متن بالا ایشون در قامت یک سیاست مدار بینظیر، که برنامه ریزی کرده و همه کارها رو پیش برده معرفی شده. در حالیکه که به هیچ وجه اینطور نیست. یه زمانی مردم عکسشو تو ماه می دیدن، الان بعیده تحمل داشته باشن که عکسشو حتی تو یه قاب عکس هم ببینن.

البته این مورد درسته، نتیجه هاش تو امریکا و کانادا تفریحات لاکچری میکنن.

ولی کشوری که جای سالم نمیشه توش پیدا کرد و با مشکلات بسیار زیاد مواجه هست که خیلیهاش اصلا قابل حل نیستن دیگه. بعد گفته بشه این سیستم مثل ساعت کار میکنه، واقع تعجب اوره. طرفدارهای دو اتیشه این حکومت هم دیگه خودشون اینجوری حرف نمیزنن.
    بله جناب سعیدی..این درسته..نه اون...۱۵ سال عراق بوده عربی بلدنیست رو که دیگه نگو...خدایی نه شنیده بودم ...نه بهش فکر کرده بودم...مرسی...
    آخرین ویرایش توسط مگنوس کارلسن؛ 2024/09/16, 18:57.

نظر

• mohsen55
      عضو فعال
      • Dec 2020
      • 379

با سلام
      اتفاقا لازم هست کسی میخواد در کنار جنایت علیه بشریت بجنگه احتیاج به زبان آوردن نداره ولی بجای میجنگیم باید بگی میجنگم در چنین مواقعی نباید جمع بست .

در اصل توسط Davar پست شده است View Post

نظر

• EHSANI
        ستاره‌دار(3)
        • Sep 2020
        • 2098

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
        بله جناب سعیدی..این درسته..نه اون...۱۵ سال عراق بوده عربی بلدنیست رو که دیگه نگو...خدایی نه شنیده بودم ...نه بهش فکر کرده بودم...مرسی...
        ..........................
        آخرین ویرایش توسط EHSANI؛ 2024/09/16, 23:45.
        نگرش ، همه چیز است .

نظر

• EHSANI
          ستاره‌دار(3)
          • Sep 2020
          • 2098

در اصل توسط سعید سعیدی پست شده است View Post
          سلام

این مطلب رو که خوندم فکر کردم که شاید من اشتباه متوجه شدم. اما یادم اومد که جناب احسانی قبلا هم خیلی از خمینی تعریف میکرد.
          درود جناب سعیدی عزیز
          بله ، اتفاقاً درست فکر کردید. اشتباه متوجه شدید
          چیزی که در امضام اومده و خودم هم مرتب تکرار میکنم
          نگرش و اختلاف زاویه دید هست
          من در اون پست از یک زاویه دیگه به طرف نگاه کردم
          الان این مطلب رو ببرید توی شبکه های اجتماعی
          یک عده طرفدار ، لایک میکنند که به قول شما اونو نابغه دیده
          یک عده دیگه که مخالف ولی با نگرش متضاد ،
          اون هم لایک میکنه که طرف رو ... کرده
          یک عده هم با یک نگرش متفاوت مثل شما ، دیسلایک میکنند
          فکر میکنه من پاچه مال خمینی هستم !

میتونم تک تک موارد شما رو پاسخ بدم
          ولی پیشنهاد میکنم پست رو دوباره بخونید

-----------------------------------

قبلاً هم یکی از کاربران اینجا بود که
          مکرر پستهای بنده رو نقل قول میکرد
          خیلی هم عصبانی بود و حرص میخورد
          به اون هم گفتم بزرگوار داری اشتباه میکنی
          چون ما داریم در مورد یه چیزی صحبت میکنیم
          و شما داری در مورد یه چیز دیگه جواب میدی
          معلومه اصلاً در فضای بحث قرار نگرفتی
          چند ماه نبودم دیگه ازش خبر ندارم .
          نگرش ، همه چیز است .

نظر

• EHSANI
            ستاره‌دار(3)
            • Sep 2020
            • 2098

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
            اینجا تاپیکی در مورد ملک نداریم...متاسفانه مجبورم اینجا مطرح کنم ممنون میشم اگه نظرتون رو بگید ...من الان قصد خرید واحد دارم ...و به خاطر بعضی مسایل گزینه هام محدود به یه منطقه اس ...الان سه تا گزینه دارم که تقریبا لوکیشن و محله شون یکیه ...اولی یه مجتمع چهل واحدی هست برا تعاونی کارمندای شهرداری هست به برج ۱۳ طبقه اس..منتهی زیر مجتمع ملک تجاری درست کردن حدود ۴۰درصد عرصه اش تجاریه ...هر طبقه ۴ واحدی ..نوساز و خام هست ...این متری۳۰ تومان قیمت گذاری شده اس ..واحد هم سه خواب و ۱۷۰ متری هستن
            یه مورد دیگه هست ..نوساز تک واحدی ..۵طبقه .‌نوساز و لوکس .۱۱۰.یه حیاط اختصاصی ۳۰ متری هم داره ...اینم متری ۴۴ گذاشتن
            و یه مورد دیگه دو نبش طبقه اول ...۱۱۵ متری سال ساخت ۹۵ ..اینم متری ۳۵ گذاشتن ..۱۴ واحدی
            میخوام بدونم به دید سرمایه گذاری و اینده کدومش اینده اش بهتره کدومش خریدش منطقی تره
            همه شونم پارکینگ و انباری و اسانسور دارن در امتداد یه خیابون هستن کف قیمت منطقه از ۳۰ تومان هست تا نوساز خیلی لوکس ۵۵ ..۶۰ تومان
            درود امید جان
            در موقعیت های مشابه
            افراد با شخصیتهای مختلف و شخصیتهای مالی مختلف
            تصمیمات متفاوتی میگیرند
            انگار یک سری اصول قانون اساسی توی مغز آدم وجود داره
            که اونو به سمت گزینه مناسب خودش هدایت میکنه
            باید دید صرفاً نگاه سرمایه گذاری دارید یا برای زندگی خودت ؟
            یا زندگی و سرمایه گذاری ( مثل همه ایرانی ها )
            اگه صرف سرمایه گذاری باشه در تهران و کلان شهرها ،
            2 واحد کوچکتر بهتر از یک واحد بزرگتر است .
            در شهرهای کوچک و دور افتاده برعکسه

به هر حال...

من اگه باشم طبق قانون اساسی خودم
            به جز مورد تک واحدی ، حتی یک لحظه به گزینه های دیگه فکر نمیکنم ؛

+ لوکیشن که گفتی مشابه است.
            + نوساز و لوکس هم که هست
            + 110 متر این دوره زمونه کافیه ، چیز کمی نیست
            + حیاط اختصاصی این خودش کلی ارزش داره . حداقل به اندازه یک اتاق اضافه ارزش داره (طبقه اوله ؟؟؟ )
            + در ایران فرهنگ آپارتمان نشینی خوبی نداریم ، همسایه هرچه کمتر بهتر ، مخصوصاً اگه تک واحدی باشه حرف نداره
            + از نظر ارزش اقتصادی 20% زمین قدرالسهم داری ( این خیلی مهمه)
            - قیمت 50% بیشتر از اون دوتای دیگه ولی در قیمت کل ارزونتره ( 4.840 م )

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
            ...دروغ چرا ..چشم و دلم اون تک واحدیه رو گرفته .یه معماری اروپایی داره ...ولی حس می کنم اون پروژه اولی جاش برا رشد بیشتره ...به خصوص اگه به قول شما متراژش کوچیکتر باشه ...وشاید بشه دوواحد کوچیکتر دست وپا کرد ..ممنونم ازتون به این قسمتش دقت نکرده بودم
            مورد اول

- جاش رو که گفتی همگی یکسان هست !!!
            - در اون 40 واحدی با کف تجاری ، قدرالسهم موضوعیت نداره ، شما صرفاً فضا رو میخرید
            - قیمت کل از قبلی بیشتره ( 5.100 م ) چطوری 2 واحد دست و پا میکنی ؟
            - 40 واحد 3 خواب هریک فرضاً 4 نفر ساکن باشه میشه 120 نفر ! فکر کن در تمام طول روز یه عده توی ورودی در حال رفت و شد هستند و خصوصاً اگه طبقه اول باشه قابل تحمل نیست !
            - 4 واحدی مخصوصاً اگه درب واحد نزدیک هم باشه اصلا قابل تحمل نیست
            - راستش من هیچ حس خوبی به تعاونی های مسکن ندارم
            - وجود حدود 90 متر تجاری باعث تردد غربیه ها دم خونه شما میشه که باعث افت کیفیت و به تبع اون افت قیمت ملک شما میشه. مخصوصاً بعضی مشاغل کثیف کاری یا بو هم دارند . نکته مثبت اینکه اگه سوپرمارکت باشه ، دسترسی بچه ها راحت میشه /:.yead.:/

البته موارد دیگه هم هست
            اینکه سند همه اوکی باشه
            اینکه طبقه رو ذکر نکردید که خیلی تاثیر داره
            سر نبش اگه طبقه اول باشه ارزش داره
            وگرنه فقط چند پنجره بیشتر میشه
            هرچند همون هم باعث تردد و سر و صدا و... میشه
            نگفتی کدوم شهر ؟ شاید بشه با این پول ویلایی کوچک و مستقل خرید ، شرف داره به هرچی آپارتمانه ( نظر شخصی)
            خام یعنی چه ؟ کابینت و شیرآلات و ... نداره ؟

از همه اینها گذشته ، روئیت ملک هم مهمه
            طراحی و اجرا و معماری داخلی هم
            میتونه روی جلب نظر خریدار تاثیر زیادی داشته باشه .
            نگرش ، همه چیز است .

نظر

• abdollah000
              عضو فعال
              • Apr 2022
              • 1485

⭕️زنده یاد امیراصلان افشار:
              ?بی‌احترامی که زمان رفتن به شاه شد تراژدی هست که باید شکسپیری پیدا بشود تا بنویسد
              اعلیحضرت حقیقتاً با دل خیلی شکسته رفتند

در ۲۶ دی ماه سال سیاه ۵۷، کارکنان فرودگاه مهرآبادی که خودش ساخته بود به هواپیمای محمدرضا شاه فقید غذا تحویل ندادند، ظرفهای داخل هواپیما رو هم برداشته بودند.
              خلبان هواپیمای شاه در روز خروج از ایران، جزو مجاهدین خلق شده بود
              چه نسل کثیفی
              چه نسل بیچاره‌ای
              چه نسل پلید و نمک نشناسی
              چه نسل مفلوکی بودند
              نسل پلیدو بی آبروی ۵۷

اینها باید هزارسال در بدبختی وفقر وشپش زندگی می‌کردند تا قدر شاهنشاه را میدانستند
              صد حیف وافسوس که به جای اونها نسل‌های بعد تاوانش را دادند وهنوز هم دارند بد تاوانی پس میدهند
              بیشرفی وبی حرمتی و نمک نشناسی سال ننگین ۵۷ حدومرز نداشت
              آدم بادشمنش اینکارونمیکند چه برسد به شاهنشاه کشوری که تا پنجاه سال پیش حتی شغل مهمانداری نبوده در کشور ایران.
              فرقه ی جهل و جنون و نفهمی و جوگیر اسلامی ۵۷

نظر

• shabah
                عضو فعال
                • Jan 2022
                • 764

در اصل توسط abdollah000 پست شده است View Post
                ⭕️زنده یاد امیراصلان افشار:
                ?بی‌احترامی که زمان رفتن به شاه شد تراژدی هست که باید شکسپیری پیدا بشود تا بنویسد
                اعلیحضرت حقیقتاً با دل خیلی شکسته رفتند

در ۲۶ دی ماه سال سیاه ۵۷، کارکنان فرودگاه مهرآبادی که خودش ساخته بود به هواپیمای محمدرضا شاه فقید غذا تحویل ندادند، ظرفهای داخل هواپیما رو هم برداشته بودند.
                خلبان هواپیمای شاه در روز خروج از ایران، جزو مجاهدین خلق شده بود
                چه نسل کثیفی
                چه نسل بیچاره‌ای
                چه نسل پلید و نمک نشناسی
                چه نسل مفلوکی بودند
                نسل پلیدو بی آبروی ۵۷

اینها باید هزارسال در بدبختی وفقر وشپش زندگی می‌کردند تا قدر شاهنشاه را میدانستند
                صد حیف وافسوس که به جای اونها نسل‌های بعد تاوانش را دادند وهنوز هم دارند بد تاوانی پس میدهند
                بیشرفی وبی حرمتی و نمک نشناسی سال ننگین ۵۷ حدومرز نداشت
                آدم بادشمنش اینکارونمیکند چه برسد به شاهنشاه کشوری که تا پنجاه سال پیش حتی شغل مهمانداری نبوده در کشور ایران.
                فرقه ی جهل و جنون و نفهمی و جوگیر اسلامی ۵۷
                کلا مردم ایران هوش پایینی دارن و تو تجزیه و تحلیل مسائل ناتوان هستن

بخشی از وضعیت فعلی بخاطر استبدادی هست که تو همون زمان محمدرضا شاه بود. البته خود مردم ایران مستبد پرور و استبداد دوست هستن و هر کسی رو بزاری اون بالا تبدیل به مستبدش میکنن. تو این سایت هم این فرهنگ کاملا مشخص هست و تا یکی دو تا مطلب بزنه از فرداش میشه خان و خان خانان

در اینکه ایران دوره پهلوی پیشرفت داشته شکی نیست. ولی این پیشرفت اولا بخاطر نفت بوده نه چیز دیگه و ثانیا این یک خواسته فردی شاه بوده. مثل حانواده ای که پدر تو قرعه کشی بانک پولی برنده میشه و پولدار میشه، میاد بخاطر دل خودش و نه خواسته و آینده خانواده و فرزندانش، برای خونه لوستر میخره، به دکوراسیونش میرسه. درسته فرزندان هم خوشحال میشن ولی این کار اصلا بخاطر اونها نبوده! میل شخصی بوده

کسی آیا شک داره که رضا و پسرش هر دو عامل و دست نشانده انگلیس بودن؟! مگه پدرش رو نیاوردن سر کار و بعد با خفت و خواری از کشوری که خودش توش بود تبعیدش کردن! پسرش هم کاری نتونست بکنه. بهش گفتن بشین جای پدرت ولی حرف گوش کن وگرنه سرنوشتت رو میبینی. این دیگه اظهر من الشمس هست

راه اصلاح ایران فقط از طریق دموکراسی هست . دموکراسی هم برای مردم عقب مانده فرهنگی بسیار هزینه بر هست. هیچ راه میانبری نیست.

مردم ایران اول باید به عقب ماندگی همه جانبه خودشون اعتراف کنن تا بتونن شروع به ساختن کنن

میدونین چرا مردم ایران هر چی میگذره بیشتر در مورد تاریخ گذشته و تخیلی صحبت میکنن؟ چون میدونن توان و هوش کافی برای ساختن آینده رو ندارن، حالشون هم که اظهر من الشمس هست. برای همین مجبورن برن برای دلخوشکنک خودشون هم که شده به گذشته تخیلی روی بیارن که نه کسی دیده و نه جایی ثبت شده. قشر بیسواد هم خیلی تو این کار فعالن

مردم ایران اگه میخوان یه الگو داشته باشن باید برن تاریخ ژاپن رو بخونن و ازشون یادبگیرن. غرور با غبغب تو خالی خیلی فرق داره
                مردم ایران اگه چند تا خصوصیت بارز داشته باشن خلاصه میشه تو: دهان گشاد، ... گشاد و چاپلوسی و تخیل.

100 سال پیش 10 درصد مردم ایران معتاد بودن. تریاکی بودن
                انگلیس دوره همین رضا شاه کل ایران رو تصرف کرد و ایران حتی بدون شلیک یک تیر تسلیم شد و قحطی تو ایران اومد که میلیون ها نفر مردن!
                کشوری که 100 سال پیش شهرهای بزرگش در حد روستا بود! بعد همین مردم متخیل فکر میکنن 2000 سال پیش کالیفرنیا رو ساخته بودن!!!!

از هر چی ارباب پرست هست متنفرم

نظر

• abdollah000
                  عضو فعال
                  • Apr 2022
                  • 1485

در اصل توسط shabah پست شده است View Post
                  کلا مردم ایران هوش پایینی دارن و تو تجزیه و تحلیل مسائل ناتوان هستن

بخشی از وضعیت فعلی بخاطر استبدادی هست که تو همون زمان محمدرضا شاه بود. البته خود مردم ایران مستبد پرور و استبداد دوست هستن و هر کسی رو بزاری اون بالا تبدیل به مستبدش میکنن. تو این سایت هم این فرهنگ کاملا مشخص هست و تا یکی دو تا مطلب بزنه از فرداش میشه خان و خان خانان

در اینکه ایران دوره پهلوی پیشرفت داشته شکی نیست. ولی این پیشرفت اولا بخاطر نفت بوده نه چیز دیگه و ثانیا این یک خواسته فردی شاه بوده. مثل حانواده ای که پدر تو قرعه کشی بانک پولی برنده میشه و پولدار میشه، میاد بخاطر دل خودش و نه خواسته و آینده خانواده و فرزندانش، برای خونه لوستر میخره، به دکوراسیونش میرسه. درسته فرزندان هم خوشحال میشن ولی این کار اصلا بخاطر اونها نبوده! میل شخصی بوده

کسی آیا شک داره که رضا و پسرش هر دو عامل و دست نشانده انگلیس بودن؟! مگه پدرش رو نیاوردن سر کار و بعد با خفت و خواری از کشوری که خودش توش بود تبعیدش کردن! پسرش هم کاری نتونست بکنه. بهش گفتن بشین جای پدرت ولی حرف گوش کن وگرنه سرنوشتت رو میبینی. این دیگه اظهر من الشمس هست

راه اصلاح ایران فقط از طریق دموکراسی هست . دموکراسی هم برای مردم عقب مانده فرهنگی بسیار هزینه بر هست. هیچ راه میانبری نیست.

مردم ایران اول باید به عقب ماندگی همه جانبه خودشون اعتراف کنن تا بتونن شروع به ساختن کنن

میدونین چرا مردم ایران هر چی میگذره بیشتر در مورد تاریخ گذشته و تخیلی صحبت میکنن؟ چون میدونن توان و هوش کافی برای ساختن آینده رو ندارن، حالشون هم که اظهر من الشمس هست. برای همین مجبورن برن برای دلخوشکنک خودشون هم که شده به گذشته تخیلی روی بیارن که نه کسی دیده و نه جایی ثبت شده. قشر بیسواد هم خیلی تو این کار فعالن

مردم ایران اگه میخوان یه الگو داشته باشن باید برن تاریخ ژاپن رو بخونن و ازشون یادبگیرن. غرور با غبغب تو خالی خیلی فرق داره
                  مردم ایران اگه چند تا خصوصیت بارز داشته باشن خلاصه میشه تو: دهان گشاد، ... گشاد و چاپلوسی و تخیل.

100 سال پیش 10 درصد مردم ایران معتاد بودن. تریاکی بودن
                  انگلیس دوره همین رضا شاه کل ایران رو تصرف کرد و ایران حتی بدون شلیک یک تیر تسلیم شد و قحطی تو ایران اومد که میلیون ها نفر مردن!
                  کشوری که 100 سال پیش شهرهای بزرگش در حد روستا بود! بعد همین مردم متخیل فکر میکنن 2000 سال پیش کالیفرنیا رو ساخته بودن!!!!

از هر چی ارباب پرست هست متنفرم
                  استاد متنفری برای خودت باش
                  لازم نیست مطلب کس دیگر رو ریپلای کنی نظرت رو بنویسی
                  گنده تراش پوکیدن تو نظر دادن راجع به پدر و پسر خدمتگزار
                  شما میگید مردم کم هوشن
                  من میگم نمک نشناسن
                  وسلام

نظر

• مگنوس کارلسن
                    عضو فعال
                    • Jan 2022
                    • 1630

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
                    درود امید جان
                    در موقعیت های مشابه
                    افراد با شخصیتهای مختلف و شخصیتهای مالی مختلف
                    تصمیمات متفاوتی میگیرند
                    انگار یک سری اصول قانون اساسی توی مغز آدم وجود داره
                    که اونو به سمت گزینه مناسب خودش هدایت میکنه
                    باید دید صرفاً نگاه سرمایه گذاری دارید یا برای زندگی خودت ؟
                    یا زندگی و سرمایه گذاری ( مثل همه ایرانی ها )
                    اگه صرف سرمایه گذاری باشه در تهران و کلان شهرها ،
                    2 واحد کوچکتر بهتر از یک واحد بزرگتر است .
                    در شهرهای کوچک و دور افتاده برعکسه

به هر حال...

من اگه باشم طبق قانون اساسی خودم
                    به جز مورد تک واحدی ، حتی یک لحظه به گزینه های دیگه فکر نمیکنم ؛

+ لوکیشن که گفتی مشابه است.
                    + نوساز و لوکس هم که هست
                    + 110 متر این دوره زمونه کافیه ، چیز کمی نیست
                    + حیاط اختصاصی این خودش کلی ارزش داره . حداقل به اندازه یک اتاق اضافه ارزش داره (طبقه اوله ؟؟؟ )
                    + در ایران فرهنگ آپارتمان نشینی خوبی نداریم ، همسایه هرچه کمتر بهتر ، مخصوصاً اگه تک واحدی باشه حرف نداره
                    + از نظر ارزش اقتصادی 20% زمین قدرالسهم داری ( این خیلی مهمه)
                    - قیمت 50% بیشتر از اون دوتای دیگه ولی در قیمت کل ارزونتره ( 4.840 م )

مورد اول

- جاش رو که گفتی همگی یکسان هست !!!
                    - در اون 40 واحدی با کف تجاری ، قدرالسهم موضوعیت نداره ، شما صرفاً فضا رو میخرید
                    - قیمت کل از قبلی بیشتره ( 5.100 م ) چطوری 2 واحد دست و پا میکنی ؟
                    - 40 واحد 3 خواب هریک فرضاً 4 نفر ساکن باشه میشه 120 نفر ! فکر کن در تمام طول روز یه عده توی ورودی در حال رفت و شد هستند و خصوصاً اگه طبقه اول باشه قابل تحمل نیست !
                    - 4 واحدی مخصوصاً اگه درب واحد نزدیک هم باشه اصلا قابل تحمل نیست
                    - راستش من هیچ حس خوبی به تعاونی های مسکن ندارم
                    - وجود حدود 90 متر تجاری باعث تردد غربیه ها دم خونه شما میشه که باعث افت کیفیت و به تبع اون افت قیمت ملک شما میشه. مخصوصاً بعضی مشاغل کثیف کاری یا بو هم دارند . نکته مثبت اینکه اگه سوپرمارکت باشه ، دسترسی بچه ها راحت میشه /:.yead.:/

البته موارد دیگه هم هست
                    اینکه سند همه اوکی باشه
                    اینکه طبقه رو ذکر نکردید که خیلی تاثیر داره
                    سر نبش اگه طبقه اول باشه ارزش داره
                    وگرنه فقط چند پنجره بیشتر میشه
                    هرچند همون هم باعث تردد و سر و صدا و... میشه
                    نگفتی کدوم شهر ؟ شاید بشه با این پول ویلایی کوچک و مستقل خرید ، شرف داره به هرچی آپارتمانه ( نظر شخصی)
                    خام یعنی چه ؟ کابینت و شیرآلات و ... نداره ؟

از همه اینها گذشته ، روئیت ملک هم مهمه
                    طراحی و اجرا و معماری داخلی هم
                    میتونه روی جلب نظر خریدار تاثیر زیادی داشته باشه .
                    پروژه مال شهرداریه...خودپرسنل شهرداری توبالابردن قیمت ملک کمک میکنند...احتمالا تعدادزیادی از واحدها برای خودپرسنل شهرداری هست...برای سرمایه گذاری میخوادنه واسه زندگی...پس موارددیگه چندان اهمیتی نداره...از اونجا که قیمت واحد۳۰میلیونه...برای یه شهرکوچیکه....بنابراین من فکر میکنم...همین پروژه...حتی باعث میشه...قیمت همه املاک منطقه..هم سرجمع بالا بره...آخه دیگه متری ۳۰میلیون!...تو روستاهاهم این قیمتا پیدا نمیشه...

نظر

• Davar
                      عضو جدید
                      • May 2017
                      • 3105

در اصل توسط abdollah000 پست شده است View Post
                      استاد متنفری برای خودت باش
                      لازم نیست مطلب کس دیگر رو ریپلای کنی نظرت رو بنویسی
                      گنده تراش پوکیدن تو نظر دادن راجع به پدر و پسر خدمتگزار
                      شما میگید مردم کم هوشن
                      من میگم نمک نشناسن
                      وسلام
                      وقتی یکی اینجوری درخصوص ملتش اظهار نظر میکنه، باید ببنی ریشه سوزشش کجاست.

دیگه ببین کار به کجا رسیده که توله بابا اکبر از داخل زندان نامه غلط کردم نوشته و زیرآب پهلوی چی ها رو میزنه.
                      ریشه سوزش این بابا بازگشت مردم به ابتدای اشتباه مهلک خودشون!! یعنی بهمن 57 هست.
                      رویکرد مردم به رضا شاه دوم دلیل اصلی تمام این سوزش ها و پرت و پلا گفتن هاست

__________________________________________________ _____________

شاهزاده رضا پهلوی و دونالد ترامپ، رئيس جمهوری پیشین ایالات متحده و نامزد جمهوری‌خواهان در انتخابات پیش رو، روز جمعه ۳۰ شهریور ماه (۲۰ سپتامبر) در نشست سالانه شورای اسرائيلی-آمریکایی (IAC) سخنرانی می‌کنند.
                      این نشست قرار است از روز ۲۹ تا ۳۱ شهریور ماه در هتل هیلتون واشنگتن برگزار شود.
                      بنابر برنامه اعلام شده، شاهزاده رضا پهلوی قرار است بین ساعات ۲:۳۰ و ۴:۳۰ بعد از ظهر به وقت واشنگتن روز ۳۰ شهریور در این نشست سخنرانی کند.
                      به گزارش اورشلیم پست، سخنرانی دونالد ترامپ نیز قرار است در روز ۳۰ شهریور انجام شود.
                      به گزارش این روزنامه اسرائيلی از جو بایدن و کامالا هریس نیز برای سخنرانی در این نشست دعوت شدند.

__________________________________________________ ________________

اصلاح طلب هایی مثل نرگس تپل و مصی قمی کلا و چپی های در ظاهر ملی مذهبی! ریشه مشترک 57 تی دارن، در ظاهر با رژیم مخالف هستند ولی در باطن درخدمت نظام هستند.
                      نون تمام اینها در ادامه وضعیت فعلی هست.

نظر

• مگنوس کارلسن
                        عضو فعال
                        • Jan 2022
                        • 1630

آخه نرگس...کجاش تپله...زبون بسته ..دوراز دوقلوهاش..توزندان..بااعتصاب غذا وساماندهی اعتراضات زنان درون زندان...چه جوری تپل میشه؟..یه شیرزنه که معنی جگر روبایدبه مردان بی .ایه وبی مایه آموزش بده...مصی یه ایرانیه..حالا یاقمی یا تهرانی یابلوچ...مصی همونکاریو میکنه که شاهزاده میکنه...هردو...یه کار روبا روشهای متفاوت انجام میدن...ازیه جا...حرفهای صدمن یه غازو باعث تفرقه...اونی که بده..اونی که زشته یکی دیگه س...لنگهاتوهوا...زیرکولر ازشیرزن ایران بدمیگه...ول کنین این بساط تفرقه رو...دشمن رو دوست ودوست رو دشمن نکنید...

نظر

• Davar
                          عضو جدید
                          • May 2017
                          • 3105

تو خود حدیث مفصل بخوان

جدا از کژفهمی و دشمنی ایدیولوژیکی اپوزیسیون صادراتی جمهوری اسلامی سوال اینجاست که یک شبکه خبری چگونه میتواند این اظهارات و ژاژگویی های غیر مرتبط را پرموت کند .
                          آخرین ویرایش توسط Davar؛ 2024/09/17, 14:32.

نظر

• Davar
                            عضو جدید
                            • May 2017
                            • 3105

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
                            آخه نرگس...کجاش تپله...زبون بسته ..دوراز دوقلوهاش..توزندان..بااعتصاب غذا وساماندهی اعتراضات زنان درون زندان...چه جوری تپل میشه؟..یه شیرزنه که معنی جگر روبایدبه مردان بی .ایه وبی مایه آموزش بده...مصی یه ایرانیه..حالا یاقمی یا تهرانی یابلوچ...مصی همونکاریو میکنه که شاهزاده میکنه...هردو...یه کار روبا روشهای متفاوت انجام میدن...ازیه جا...حرفهای صدمن یه غازو باعث تفرقه...اونی که بده..اونی که زشته یکی دیگه س...لنگهاتوهوا...زیرکولر ازشیرزن ایران بدمیگه...ول کنین این بساط تفرقه رو...دشمن رو دوست ودوست رو دشمن نکنید...
                            دوباره نیای گله کنی که چرا بی ادبی کردم و جوابت دادم
                            خودت شروع کردی
                            ما لنگمون رو میکنیم توی حلقوم کسایی که واسه این مردم و این کشور بد بخوان
                            کسایی که در ظاهر ضد نظام باشن ولی سر بزنگاه پشت نظام بایستند.
                            حالا یکی مثل شما نقش هم زن رو بازی میکنه و دوست و دشمن رو توی یه کاسه می زاره و میگه: تفرقه ایجاد نکنید!!!
                            از مزدوری مثل مصی قمی کلا شیرزن!!!می سازی؟
                            یکی هم مثل اون بالایی ژاژخایی میکنه.

نظر

• مگنوس کارلسن
                              عضو فعال
                              • Jan 2022
                              • 1630

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
                              دوباره نیای گله کنی که چرا بی ادبی کردم و جوابت دادم
                              خودت شروع کردی
                              ما لنگمون رو میکنیم توی حلقوم کسایی که واسه این مردم و این کشور بد بخوان
                              کسایی که در ظاهر ضد نظام باشن ولی سر بزنگاه پشت نظام بایستند.
                              حالا یکی مثل شما نقش هم زن رو بازی میکنه و دوست و دشمن رو توی یه کاسه می زاره و میگه: تفرقه ایجاد نکنید!!!
                              از مزدوری مثل مصی قمی کلا شیرزن!!!می سازی؟
                              یکی هم مثل اون بالایی ژاژخایی میکنه.
                              اون بالایی که فرمودین...یادمه..بنده خدا...بعداز سال۸۸..آوردنش تو تلویزیون...به همه نکرده وکرده ش...اعتراف کرد وگفت که غلط کرده...اینونیار تویه کاسه بانرگس محمدی...که نمیتونن ازش حتی اعتراف به ضعف بگیرن ....نه ازکسی بت میسازم نه خائن...شخصیت ترامپ هم که نیازبه توضیح نداره...نمیدونم این خط قرمز جدید دیگه از کجا درومده....کاری به سخنرانی شاهزاده ندارم...خودش میدونه کجا صحبت کنه...چی بگه..یاعلاقه شخصیش به کی باشه....اینا علایق وسلایق شخصیه...دعواسردموکراسیه...بقیه فرعیات هم باید دراین راستا واین هدف باشه...لنگتون هم اگه تونستین بکنین توحلقوم هرکس که میتونین...منم بین دوتا لنگمو قرض میدم به عنوان یارکمکی...

نظر

• abdollah000
                                عضو فعال
                                • Apr 2022
                                • 1485

✅دولت رییسی ایران را آتش زد،
                                آیا کسی نیست آن را خاموش کند؟

✍️*فاطمه تندگویان*
                                آن سردار سپاهی که نامش وزیر کشور ایران بود.
                                و عملا در خدمت افغانستان بود،
                                آیا نباید به خاطر بازگذاشتن مرزهای ایران و ورود دادن میلیونها افغانی از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳ در ایران محاکمه شود؟

تحمیل هرینه‌ای که دولت رئیسی بر ایران کرد، هیچ دولتی نکرد‌.
                                دولت او میلیونها جوان و نوجوان افغانی را طی ۳ سال وارد ایران کرد و برای کشور دردسر درست کرد.
                                وزارت کشور دولت دکتر پزشکیان اعلام نمود همه افغانهایی که طی ۳ سال گذشته وارد ایران شدند چه آنهایی که به ۱۰۰ میلیون اقامت گرفتند و چه کسانی نگرفتند، همه باید به افغانستان بازگردانده شوند و حتی یک نفر هم باقی نماند.
                                وضعیت افغانستان از ایران بسیار بهتر است. ایران دارای بحران‌های زیادی‌ست.
                                بحران آب، بحران غذا، بحران هوا، بحران محیط زیست. بحران انزوا و چیزهای بغرنج دیگر ....

وقتی دکتر پزشکیان اعلام کرد که نه پول گندم دارند، نه حقوقی که پرداخت کند و مجبور شد پای بنزین را به اشتباه وسط بکشد، چه لزومی دارد میلیون‌ها مهاجر در ایران حضور داشته باشند و از امکانات نداشته ایرانیان و یارانه‌ها استفاده کنند؟

آقایان!
                                چرا متوجه نیستید؟
                                هر زن افغانی فقط موظف به فرزندآوری‌ست نه فقط در ایران، بلکه در افغانستان نیز.
                                امروز بین ۵۰ تا ۷۵ درصد نوزادانی که در بیمارستان‌های ایران متولد می‌شوند، افغانی هستند. زایمان زنان افغان نیز گویا رایگان است.

چرا متوجه نیستید که کشور آتش گرفته است و در حال سوختن است؟

چرا متوجه نیستید که محمود افغان در حال تکرار شدن است؟
                                کی می‌خواهید بیدار شوید؟
                                ملاحظه چه چیزی را می‌کنید که این همه درنگ می‌کنید؟
                                حتما باید مردم خود بپاخیزند و افغان‌ها را بیرون کنند تا متوجه خطر شوید؟
                                چرا نمی‌ترسید که کشور ممکن است با یک نهیبشان از دست برود؟ کجایید؟

*دختر شهید محمد جواد تندگویان
                                اولین وزیر نفت شهید*

نظر

در حال کار...
                                X