اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • b4city
    عضو فعال
    • Nov 2020
    • 4093

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط abdollah000 پست شده است View Post
    تکرار کلمه رفیق در نوشته هاتون من رو یاد چپی ها می انداره
    چپی ها همدیگر را رفیق فلانی صدا میکردن
    البته اشکالی هم نداره
    بالاخره باید به عقاید احترام گذاشت
    دروغ میگی از نظر شما اشکال دارد و قابل احترام هم نیست . نیست اقا جان نیست نیست نیست دروغ نگو
    کل وجود امثال شما نفرت است . کجاش اشکال نداره ؟

قبلا هم گفتم من چپ نیستم و چپ به اون معنی که ذهن شما را کاملا به سیطره و نفرت الوده کرده تمام شده دوره اش
    من به بخش عدالت محور از چپ و نوع لیبرالی و دمکراتیکش با تم سیوسیال گرا تمایل دارم و هیچ مشکلی هم با هیچ طرز فکر و نگرش دیگری اعم از ملی و میانه و غیره هم ندارم و اتفاقا ملی هم هستم . فقط با خودکامگی و انحصار در نگرش مشکل دارم که تا این مشکل از نگرش ما رخت برنبندد ، آش و کاسه همان است
    بگذریم ...

شخص مورد نقل شما اونی نیست و بعید است باشد که با یک نام رفیق پی به ان ببرید . اخه این چه استدلالی است ؟ طرف نقل قول شما اشکار است چه گرایشی است

اینکه به هر بهانه ای و هر شکل و شیوه ای قصد اهانت و متلک و ارتباط گ... و شقیقه به موضوع اشغال شده در نگرش شما باعث میشه تا از این بهانه استفاده یا سو استفاده کنید برای من حیرت اور است
    این نفرت بی پایان را برای اسودگی خاطر خودتون تموم کنید . حاصلی ندارد

اخه چه استدلالی پشت این داستان هست یا کجای دنیا دیدید بخاطر یک نگرش یا نوع یا سیستم سیاسی دلخواه که فقط و فقط هم متکی به یک شخص خاص است ، فقط یک شخص و یک ادمیزاد روی کره زمین و دیگر هیچ ، به کل نگرش ها و تملایلات و ده ها میلیون انسان دیگر با انواع نگرش های دیگر اینطور بتازد و تا این حد و اندازه ، حصر و دگم و اقتدار طلبی در اندیشه پرورش دهد ؟ کجای دنیا فقط بخاطر یک شخص ؟ الان این نگرش شما خیلی ترکونده یا در اوج اسمانها سیر میکنه و متعالی و مترقی است که باید به انچه غیر است بتازید و اهانت و ... ؟

قبلا هم گفتم من با نگرش شما مشکلی ندارم و با همان شخص هم کمترین مشکلی نیست . مشکل از انحصار است
    و باز قبلا هم گفتم اگر این شخص همین امروز دست بکشد و عنوان کند میخوام بقیه زندگیم را بی هیاهو سپری کنم ، یا خدای ناکرده اتفاقی براش افتاده شما میخوای چیکار کنی ؟ دنبال شاه جدید برای اینده ای نامعلوم بگردی ؟ جان هر کی دوست داری تا حالا اصلا به این موضوع فکر کردی ؟

منظورم این نیست که دست بکشید از علاقمندی خود . خیر این نیست
    منظور اینه که وقتی شما از 100 تخم مرغ ، کل 100 تا را میگذاری در یک سبد و قرار است چند روزی را بدون دسترسی به غذا باشی ایا نباید 10 تا از این 100 تا را سبدی دیگر قرار بدی تا اگر سبد از بین رفت حداقل با اون 10 تا کمی مشکل کمتر شود ؟

هر جور فکر میکنی بازم می بینی کمتر تفاوتی بین قشر اقتدار گرا و انحصار طلب شاه دوست با خیلی های دیگه یافت میشه
    اخه چرا ؟؟؟؟
    حرف شماها اینه که فقط همین یک شخص و لاغیر و باید به ان کسی بجز او توهین کرد و اتهام زد و و و و و ....
    چطور میشه به شما اقتدار گراها اعتماد کرد ؟

نظر

• علیرضا۱۲۳
      عضو فعال
      • Sep 2022
      • 2718

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
      دروغ میگی از نظر شما اشکال دارد و قابل احترام هم نیست . نیست اقا جان نیست نیست نیست دروغ نگو

قبلا هم گفتم من چپ نیستم و چپ به اون معنی که ذهن شما را کاملا به سیطره و نفرت الوده کرده تمام شده دوره اش
      من به بخش عدالت محور از چپ و نوع لیبرالی و دمکراتیکش با تم سیوسیال گرا تمایل دارم و هیچ مشکلی هم با هیچ طرز فکر و نگرش دیگری اعم از ملی و میانه و غیره هم ندارم و اتفاقا ملی هم هستم . فقط با خودکامگی و انحصار در نگرش مشکل دارم که تا این مشکل از نگرش ما رخت برنبندد ، آش و کاسه همان است
      بگذریم ...

شخص مورد نقل شما اونی نیست و بعید است باشد که با یک نام رفیق پی به ان ببرید . اخه این چه استدلالی است ؟

اینکه به هر بهانه ای و هر شکل و شیوه ای قصد اهانت و متلک و ارتباط گ... و شقیقه به موضوع اشغال شده در نگرش شما باعث میشه تا از این بهانه استفاده یا سو استفاده کنید برای من حیرت اور است

اخه چه استدلالی پشت این داستان هست یا کجای دنیا دیدید بخاطر یک نگرش یا نوع یا سیستم سیاسی دلخواه که فقط و فقط هم متکی به یک شخص خاص است ، فقط یک شخص و یک ادمیزاد روی کره زمین و دیگر هیچ ، به کل نگرش ها و تملایلات و ده ها میلیون انسان دیگر با انواع نگرش های دیگر اینطور بتازد و تا این حد و اندازه ، حصر و دگم و اقتدار طلبی در اندیشه پرورش دهد ؟ کجای دنیا فقط بخاطر یک شخص ؟ الان این نگرش شما خیلی ترکونده یا در اوج اسمانها سیر میکنه و متعالی و مترقی است که باید به انچه غیر است بتازید و اهانت و ... ؟

قبلا هم گفتم من با نگرش شما مشکلی ندارم و با همان شخص هم کمترین مشکلی نیست . مشکل از انحصار است
      و باز قبلا هم گفتم اگر این شخص همین امروز دست بکشد و عنوان کند میخوام بقیه زندگیم را بی هیاهو سپری کنم ، یا خدای ناکرده اتفاقی براش افتاده شما میخوای چیکار کنی ؟ دنبال شاه جدید برای اینده ای نامعلوم بگردی ؟ جان هر کی دوست داری تا حالا اصلا به این موضوع فکر کردی ؟

منظور اینه که وقتی شما از 100 تخم مرغ ، کل 100 تا را میگذاری در یک سبد و قرار است چند روزی را بدون دسترسی به غذا باشی ایا نباید 10 تا از این 100 تا را سبدی دیگر قرار بدی تا اگر سبد از بین رفت حداقل با اون 10 تا کمی مشکل کمتر شود ؟

هر جور فکر میکنی بازم می بینی کمتر تفاوتی بین قشر اقتدار گرا و انحصار طلب شاه دوست با خیلی های دیگه یافت میشه
      اخه چرا ؟؟؟؟
      حرف شماها اینه که فقط همین یک شخص و لاغیر و باید به ان کسی بجز او توهین کرد و اتهام زد و و و و و ....
      درود بر شما
      بیشتر بحث بر سر نهاد سلطنت هست...نه شخص رضا پهلوی...اکثر سلطنت طلبان هم اعتقاد به حق رای هر ایرانی دارند...حالا این نهاد سلطنت اصلا می‌تونه مثل همین جایگاه در مالزی دوره ای و چرخشی باشه...یا مثلا از همه اقوام در نهاد سلطنت حضور داشته باشند و برای دوره های ۵ ساله پادشاه انتخاب بشه...بنظرم اون انحصاری که مدنظر شماست لزوما همیشه مترادف و متناظر با سلطنت طلبی نیست

نظر

• b4city
        عضو فعال
        • Nov 2020
        • 4093

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
        درود بر شما
        بیشتر بحث بر سر نهاد سلطنت هست...نه شخص رضا پهلوی...اکثر سلطنت طلبان هم اعتقاد به حق رای هر ایرانی دارند...حالا این نهاد سلطنت اصلا می‌تونه مثل همین جایگاه در مالزی دوره ای و چرخشی باشه...یا مثلا از همه اقوام در نهاد سلطنت حضور داشته باشند و برای دوره های ۵ ساله پادشاه انتخاب بشه...بنظرم اون انحصاری که مدنظر شماست لزوما همیشه مترادف و متناظر با سلطنت طلبی نیست
        درود
        مالزی بحثش متفاوت است و زمین تا اسمان فرق دارد با اوضاع نیم قرن گذشته ایران . مالزی به عنوان تک کشور با این روش خاص که قابل اجرا برای هر کشوری هم نیست را الگو کنیم و بخاطرش کلی فحش و اهانت به بقیه ؟ چرا الگو را کشورهای دیگر قرار ندیم ؟
        کدام نهاد دوست عزیز ؟
        یعنی میگید ج.ا بره و بعد نهاد سلطنت درست کنیم و شاه دوره ای ؟ /.:blinksmiley.:/ حالا اگه بگم که چی بشه و ایا اصلا عملی است که کلی بحث درست میشه . یا مثلا بگم این روش نوعی دهن کجی به کل مبارزات یک قرن اخیر است که دیگه بدتر
        حالا فرض کنیم موضوع نهاد باشد که به نظر من نیست ، چند درصد معتقدان به این موضوع تکثر را پذیرا هستند ؟ امار بگیرید در همین سایت ببینیم چند نفر سلطنت طلب دیگری را میپذیرد ؟ 99% انرژی انها صرف تخریب و اهانت و اتهام به دیگران است

تمام حرف و اول و اخر همان پهلوی است و فقط یک شخص و دیگر هیچ و در ضمن اقتدار گرائی و انحصار طلبی به میزان و دوز بسیار بسیار زیاد نزد سلطنت طلبان یافت میشه که به هیچ عنوان و هیچ شکل و شیوه ای نه اهل گفتمانند و نه تعامل و نه تکثر و نه دمکراسی و نه هیچی هیچی هیچی
        میگن فقط ما و بقیه رعیت و اشغال و مزدور و گوه و غیره . مگه جز این است ؟

نظر

• علیرضا۱۲۳
          عضو فعال
          • Sep 2022
          • 2718

درود
          مالزی بحثش متفاوت است و زمین تا اسمان فرق دارد با اوضاع نیم قرن گذشته ایران . مالزی به عنوان تک کشور با این روش خاص که قابل اجرا برای هر کشوری هم نیست را الگو کنیم و بخاطرش کلی فحش و اهانت به بقیه ؟ چرا الگو را کشورهای دیگر قرار ندیم ؟
          کدام نهاد دوست عزیز ؟
          یعنی میگید ج.ا بره و بعد نهاد سلطنت درست کنیم و شاه دوره ای ؟ /.:blinksmiley.:/ حالا اگه بگم که چی بشه و ایا اصلا عملی است که کلی بحث درست میشه . یا مثلا بگم این روش نوعی دهن کجی به کل مبارزات یک قرن اخیر است که دیگه بدتر
          حالا فرض کنیم موضوع نهاد باشد که به نظر من نیست ، چند درصد معتقدان به این موضوع تکثر را پذیرا هستند ؟ امار بگیرید در همین سایت ببینیم چند نفر سلطنت طلب دیگری را میپذیرد ؟ 99% انرژی انها صرف تخریب و اهانت و اتهام به دیگران است

تمام حرف و اول و اخر همان پهلوی است و فقط یک شخص و دیگر هیچ و در ضمن اقتدار گرائی و انحصار طلبی به میزان و دوز بسیار بسیار زیاد نزد سلطنت طلبان یافت میشه که به هیچ عنوان و هیچ شکل و شیوه ای نه اهل گفتمانند و نه تعامل و نه تکثر و نه دمکراسی و نه هیچی هیچی هیچی
          انحصار طلبی بنظرم در جمهوری خواهان هم یافت میشه...انحصار طلبی بیشتر یک رویکرد هست تا یک سیستم حکمرانی...اون مطلبی هم که در مورد مبارزات یک قرن گذشته گفتید...اساسا مشروطه خواهی بوده...مشروطه هم به نهاد سلطنت وفادار بوده...مالزی هم بعنوان مثال گفتم...اگر بخواهیم بحث اقتدارگرایی و انحصارطلبی در میان نباشه..با همین نهاد سلطنت هم راه علاج داره....سایت که هیچی..یکنفر هم اعتقاد به سلطنت طلبی داشته باشه در ایران..‌‌‌‌اون یک نفر نباید پیش داوری بشه و رای اون شمرده بشه..ایضا جمهوری خواهان

نظر

• shabah
            عضو فعال
            • Jan 2022
            • 764

درود
            کدام نهاد دوست عزیز ؟

تنها تفاوت سطلنت طلبان با آخوندطلبان این هست که یکی اشون سوار بر خر مراد هست و یکی در آرزوی خر مراد. البته از لحاظ لباس و پوشش هم تفاوت دارن. حتی ادبیات مشابهی هم دارن

مشکل فرهنگی ایران این هست مردم که براحتی مستبد پرور و ارباب ساز هست. برای همین اگر ذره ای سیستمی ایجاد بشه که قابلیت تبدیل به استبداد رو داشته باشه، مردم ایران 100% اون رو به استبدادی تبدیل میکنن

این فرهنگ ارباب و نوکری و تملق از سر تا نوک پای مردم ایران رو گرفته. لقب دادن ها حتی تو این سایت. خان و خان خانان و ... و خطاب قرار دادن.
            بارها دیدم تو یه ساختمان چند واحدی ، میبینی یکی یکم نسبت به بقیه سر تر هست (از لحاظ مالی عموما) بقیه چنان چاپلوسی میکنن که خود اون طرف هم کم کم باورش میشه متفاوت هست!!!

به این فرهنگ عمومی شما میخوای شاه بدی؟!!! اصلا وجود شاه چه مزیتی داره؟ وجود یه قدرت فرا قانونی چه مزیتی داره؟

حتی فرزندان دانشمندان بزرگ تاریخ هم مثل پدرانشون نشدن. این چه صیغه ای هست که دنبال نطفه مقدس هستیم!!!

یه ویدیویی دیدیم که شبکه منو تو پسر شاه سابق رو دعوت کرده بود و موقع ورودش به استودیو رو فیلم گرفته بودن، چنان ذوقی میکردن و چمشون پر اشک شده بود که مثل اینکه منجی بشریت اومده!!! مشخص بود ته دلشون هم صابون زده بودن که در آینده کدوم قسمت گوشت قربانی نصیب اینها میشه و چه بخور بخوری بکنن. واقعا حالم از اون ویدیو و افرادش بهم خورد.

میای اروپا میبینی مردم چنان عزت نفسی دارن که نخست وزیرشون با دوچرخه میره سر کار و مثل یه شهروند عادی زندگی میکنه. میای ایران میبینی طرف نگهبان دستشویی هست چنان ادعا و نفرتی داره که قابل تصور نیست. برای بالاتر از خودش تا کمر خم میشه و برای پایین تر از خودش ادعای خدایی میکنه.

توهم خاصی داریم واقعا.

مجموعه ای از خصوصیات بد فرهنگی که منجر شده به وضعیت فعلی

امروز دیدم عربستان هم حمله اسرائیل رو محکوم کرد. مطمئنم این کارشون سیاسی بوده و پشت صحنه حتی ممکنه کمک هم کرده باشن به اسرائیل ولی تو سیاست منطقی کار میکنن
            عربها همیشه شجاع و منطقی بودن. برخلاف ما که متوهم و تو خالی

شاه هم همین توهم کار دستش داد. چند سال نفت رو فروخت و بجایی اینکه به ضعف خودش آگاه باشه توهم ورش داشت. فکر میکرد با فروش نفت باید تخیلات گذشته رو واقغی کنه و همین هم منجر شد به نابودی همه چیز

توهم توهم توهم
            آخرین ویرایش توسط shabah؛ 2024/10/27, 00:57.

نظر

• b4city
              عضو فعال
              • Nov 2020
              • 4093

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
              انحصار طلبی بنظرم در جمهوری خواهان هم یافت میشه...انحصار طلبی بیشتر یک رویکرد هست تا یک سیستم حکمرانی...اون مطلبی هم که در مورد مبارزات یک قرن گذشته گفتید...اساسا مشروطه خواهی بوده...مشروطه هم به نهاد سلطنت وفادار بوده...مالزی هم بعنوان مثال گفتم...اگر بخواهیم بحث اقتدارگرایی و انحصارطلبی در میان نباشه..با همین نهاد سلطنت هم راه علاج داره....سایت که هیچی..یکنفر هم اعتقاد به سلطنت طلبی داشته باشه در ایران..‌‌‌‌اون یک نفر نباید پیش داوری بشه و رای اون شمرده بشه..ایضا جمهوری خواهان
              بله انحصار در همه گروه ها هست ولی دوز بالای اون نزد سلطنتی هاست . شما در مباحث خارج از کشور بنگرید چالشی ترین مباحث و عدم پذیرش ها را کاملا و عریان می بینید
              منم نگفتم نوع حکمرانی است . رویکرد یا نگرش است
              مبارزات زمان مشروطه برای مشروطه بود که هیچ وقت هم اجرا نشد

نمیشد انتظار داشت که 120 سال قبل یهو بزنند زیر میز سلطنت چون احیانا به نتیجه نمیرسید و خون بیشتر ریخته میشد . به همان بسنده شد که شاه و سلطنت بماند ولی محدود شود و سپس نقض شد . اول محمد علی سلطان نقض کرد و بعد هم به طریقی پهلوی ها
              مگر دکتر علی امینی ها یا دکتر صدیقی ها و دکتر بختیارها این همه نگفتند با شاه یا نهاد سلطنت مشکلی ندارند ، فقط بهتر است محدود شود ولی کو گوش شنوا

نگفتم رای شمرده نشه . کسی که از انحصار بیزار است مگه میتونه بگه رای کسی شمرده نشه ؟

اینده ایران حتی رای مذهبی ها و اسلامگراها هم مهم است . اینده ایران احزاب اسلامگرا هم خواهد داشت . مثل ترکیه . البته اسلامگرای سکولار که قصد مداخله در قوانین عرفی نداشته باشد و قدرت را برای همیشه تحت سیطره نخواهد

بحث من اینه که هنوز نیامده برای دیگران خط و نشان بکشی و هنوز نه به بار و نه به دار و اینده ای کاملا مجهول و نامشخص ، از همین الان وقتی میخوای با بولدوزر همگان را له کنی وای به حال بعدش

بحث اینه من نوعی 64 ساله ، امیدوارم عمرش به سلامت و دراز باد ولی مشخص نیست سیستم فعلی تا کجا و چه سالی برقرار است و من سالهای اینده را به چه شکلی از سلامت طی کنم و این همه اما و اگر ... و بازم مشخص نیست نگرش مردم در سال های اینده به چه سمتی باشد و همین الانش هم امار دقیقی نیست از هیچ گرایشی .... با همه این مجهولات ، از حالا بیام یقه گیری از دیگران کنم و بقیه را تخریب کنم و به گذشتگان بتوپم و و و ... که چی بشه اخه ؟

بخشی از جمهوری خواهان ایران گرایش چپ دارند . بخشی و نه همه
              اینده نامعلوم ایران قطع و یقین بخشی با گرایش چپ در قالب احزاب وارد عرصه خواهند شد ، انگلیس با همون سیستم سلطنتیش هم حزب چپ داره و همین الان نخست وزیرش از حزب چپ است
              بخشی از دمکراتها چپند .... فرانسه المان و و ... بارها گفته شده و همگان دانند . اخه این دشمنی و عنادی که راه به هیچ جائی نمیبره چرا باید اینقدر کش پیدا کنه ؟

نظر

• pahlevan
                ستاره دار (1)
                • Sep 2020
                • 439

در اصل توسط shoaeiii پست شده است View Post
                جانباز نبوده رفیق
                چرا شایعه درست میکنی
                لینک سوابق قاتل امام جمعه کازرون
                شبکه خبری که فلسفه وجودیش اینه خیلی سریع بموقع مردم رو از آخرین تحولات با خبر کنه!!
                حدود دو ساعت بعد حمله میگفتند که صداهای قوی در تهران شنیده شده..منشأ صدا در حال بررسی و... مثل عبارت فرود سخت برای رئیسی...
                شما واقعا به این منابع اعتقاد، اعتماد دارید!!!

نظر

• شیخ مسعودخان خانان
                  ستاره‌دار(1)
                  • Sep 2020
                  • 1969

چاکریم
                  بابا تموم شد رفت
                  دعوا نکنید
                  بر موسی وال موسی یه صلوات قرا بفرستید تمومش کنید
                  خدایی من کار به کشته و تجاوز با حنگئده به حریم خاک کشور ندارم
                  لاکن سربازان موسی پیامبر طوری زدن
                  هم خدا راضی بود هم بنده خدا
                  اخوندا رلضی که ترقه بوده
                  خاخاما هم راضی که کل زیرساخت موشکی ایران پر پر
                  امت امام هم راضی طلا خانوم کشیده پایین
                  بورسیا هم راضی ماشالا 3 تا 3تا مثبت
                  امام امتم که راحل شده با حوریاست
                  تامام وس سالام
                  حالا کی دامنا را میدن بالا
                  خدایی تو این 20 روز 30 40 درصد ضررامون بیشتر قبلی شده بود
                  دامنا بدید بالا
                  7 تا 7تا بده تا ترامپ نیومده
                  ترامپ بیاد دوباره باید بدید پایین....چاره ندارید
                  /:.yead.:/
                  [URL]https://s3.amazonaws.com/psiphon/web/yqeg-8x4w-6cha/ar/download.html#direct[/URL]

نظر

• abdollah000
                    عضو فعال
                    • Apr 2022
                    • 1475

بگذریم ...

شخص مورد نقل شما اونی نیست و بعید است باشد که با یک نام رفیق پی به ان ببرید . اخه این چه استدلالی است ؟ طرف نقل قول شما اشکار است چه گرایشی است

اخه چرا ؟؟؟؟
                    من واقعا به عقاید چپی ها احترام میزارم ولی
                    چپی که 45 سال قبل گند زده به این مملکت و شهامت اظهار ندامت نداره مشکل دارم
                    با چپی که فکر میکنه از نظر فکری از دیگرون و زمانه خودش جلوتر هست مشکل دارم
                    با چپی که پیشنهاد تسخیر سفارت امریکا و 45 سال به خاک سیاه نشستن مردم ایران مشکل دارم
                    با چپی که هنوز هم با جمهوری اسلامی همزاد پنداری میکنه مشکل دارم
                    با چپی هایی مثل فرخ نگهدار که میگه جواد ظریف بهترین وزیر خارجه تمام دوره ایران هست مشکل دارم

حالا اگر حرفام اشتباه هست عقیده منه درست یا غلط
                    چپی که بدونه گند زده به این مملکت و رغایت میکنه و اعتراف به اشتباهش میکنه بزرگ من هست

حرفهام کلی هست شخص خاصی منظورم نیست
                    آخرین ویرایش توسط abdollah000؛ 2024/10/27, 05:37.

نظر

• zess
                      عضو فعال
                      • Nov 2013
                      • 3107

واشنگتن تایمز :
                      ایران پیشنهاد آتش بس در غزه و لبنان در ازای حمله نکردن مجدد به اسرائیل را داده است.

نظر

• Davar
                        عضو فعال
                        • May 2017
                        • 3069

مقام معظم رهبری: شرارت دو شب پیش رژیم صهیونیستی نه باید بزرگنمایی شود و نه کوچک‌انگاری

رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار خانواده‌های شهدای امنیت:

شرارت دو شب پیش رژیم صهیونیستی نه باید بزرگنمایی شود و نه کوچک‌انگاری. باید خطای محاسباتی رژیم صهیونیستی به هم بخورد. باید قدرت و اراده و ابتکار ملت ایران و جوانان کشور را به آنان فهماند.

کیفیت فهماندن قدرت و اراده ملت ایران به رژیم صهیونیستی را باید مسئولان تشخیص دهند و آنچه را که صلاح این ملت و کشور است انجام گیرد.

-----------------------------------------------------------------------------

حاجی قرار بود حیفا و تل آویو با خاک یکسان کنی که! چی شد؟ مسئولین تشخیص بدهند؟!!!!!!!!!!!!
                        مگه خودت همه کاره نبودی؟ واسه عقب نشینی مسئولین تشخیص بدهند
                        یا واسه بین المللی هم اصلاح طلب ها بیان، عقب نشینی کنیم.

پدافندت زدن ترکوندنا
                        دیگه پدافندی نیست
                        آسمان ایران اتوبان دوطرفه خواهد شد.
                        آخرین ویرایش توسط Davar؛ 2024/10/27, 11:25.

نظر

• بابای یسنا
                          عضو فعال
                          • Apr 2023
                          • 679

درود. جنگ خلقان همچو جنگ کودکان

جمله بی‌معنی و بی‌مغز و مُهان

جمله با شمشیر چوبین جنگشان

جمله در لا یَنفَعی آهنگشان

جمله شان گشته سواره بر نی ای

کین بُراقِ ماست یا دُلدُل‌ پی ای

حاملند و خود ز جهل افراشته

راکب و محمول ره پنداشته

همچو طفلان جمله‌تان دامن‌سوار

گوشهٔ دامن گرفته اسب وار

از حق انَّ الظَّنَّ لا یُغنی رسید

مرکب ظن بر فلکها کی دوید؟

نظر

• shoaeiii
                            Banned
                            • Aug 2011
                            • 131

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
                            مقام معظم رهبری: شرارت دو شب پیش رژیم صهیونیستی نه باید بزرگنمایی شود و نه کوچک‌انگاری

رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار خانواده‌های شهدای امنیت:

شرارت دو شب پیش رژیم صهیونیستی نه باید بزرگنمایی شود و نه کوچک‌انگاری. باید خطای محاسباتی رژیم صهیونیستی به هم بخورد. باید قدرت و اراده و ابتکار ملت ایران و جوانان کشور را به آنان فهماند.

کیفیت فهماندن قدرت و اراده ملت ایران به رژیم صهیونیستی را باید مسئولان تشخیص دهند و آنچه را که صلاح این ملت و کشور است انجام گیرد.

-----------------------------------------------------------------------------

حاجی قرار بود حیفا و تل آویو با خاک یکسان کنی که! چی شد؟ مسئولین تشخیص بدهند؟!!!!!!!!!!!!
                            مگه خودت همه کاره نبودی؟ واسه عقب نشینی مسئولین تشخیص بدهند
                            یا واسه بین المللی هم اصلاح طلب ها بیان، عقب نشینی کنیم.

پدافندت زدن ترکوندنا
                            دیگه پدافندی نیست
                            آسمان ایران اتوبان دوطرفه خواهد شد.
                            طرف یه ساختمون تو تهرون زده (شهادت اسماعیل هنیه) ... ایران به دلیل تعرض وحوش صیهونیست به خاک ایران ، سرزمین های اشغالی و موشک باران کرده ( همه دنیا دیدن) ... خود اسراییل پیام و دریافت کرده غیر از این بود این وحوش که از بانیان اصلی فتنه زن،زندگی،آزادی بودند و تا الان بیش از چهل هزار زن و کودک و ... کشتند دلشون برا من و تو می سوخت ؟؟!!!
                            بعد رهبری با اطلاع قبلی دو روز بعد میاد مصلی تهران و خبری از اسرائیل نمیشه ؟!! چرا ؟؟!!
                            این موضوع جلو چشم شما اتفاق افتاده ... بعد میایین میگین
                            کجایی حاجی /.:biggrinsmiley.:/؟؟!! چی شد ؟؟!! ترسیدی؟؟!!
                            ادم دلش می سوزه
                            شما همون بحث ربع پهلوی و فخرآرو عقاب اپوزیسیون و ... دنبال کنید بهتره
                            حداقل پیام مدیر رادیو اسراییل (منشه امیر) و ببین ... فرستادم براتون
                            خلاصه حرفش اینه
                            ایران آرامه ... مردم خیلی عادی در رفت و آمد هستند
                            مگه نگفتید میزنید؟؟!! سخت ، دردآور ،پشیمان کننده
                            همین بود؟؟!! ما باید قبول کنیم توانمون در برابر ایران محدوده (یعنی وقتی تلاویو و حیفا و کل سرزمین های اشغالی امنیت نیست و ناآرامه چرا ایران باید آرام باشه)
                            شما حرف خودشون رو هم قبول ندارید؟؟!!

در مورد عملکرد پدافند ایران
                            شما اصلا خبر داشتی ایران پدافند داره ؟؟!!
                            عملکرد عالی پدافند ایران و اینجا ببین
                            در ضمن فرمودین آسمان ایران از الان دو طرفه شده ؟؟!!
                            اگه فرض کنیم این اتفاق افتاده باشه (البته غیر ممکنه)... شما چیکار می کنید ؟؟!! نکنه موشکهای اسراییل ، یه دستگاه صیهونیست سنج دارند ... قبل از برخورد سوال می کنند از درصد ارادت شماها به اسراییل
                            یکم ایرانی باشید .
                            آخرین ویرایش توسط shoaeiii؛ 2024/10/27, 14:20.

نظر

• ashkan zandi
                              عضو فعال
                              • Jun 2013
                              • 1126

در اصل توسط abdollah000 پست شده است View Post
                              من واقعا به عقاید چپی ها احترام میزارم ولی
                              چپی که 45 سال قبل گند زده به این مملکت و شهامت اظهار ندامت نداره مشکل دارم
                              با چپی که فکر میکنه از نظر فکری از دیگرون و زمانه خودش جلوتر هست مشکل دارم
                              با چپی که پیشنهاد تسخیر سفارت امریکا و 45 سال به خاک سیاه نشستن مردم ایران مشکل دارم
                              با چپی که هنوز هم با جمهوری اسلامی همزاد پنداری میکنه مشکل دارم
                              با چپی هایی مثل فرخ نگهدار که میگه جواد ظریف بهترین وزیر خارجه تمام دوره ایران هست مشکل دارم

حالا اگر حرفام اشتباه هست عقیده منه درست یا غلط
                              چپی که بدونه گند زده به این مملکت و رغایت میکنه و اعتراف به اشتباهش میکنه بزرگ من هست

حرفهام کلی هست شخص خاصی منظورم نیست
                              داداش هیچ چپی قابل احترام نیست چون تو تفکرشون ویرانی هست
                              دیگه کشورهایی که آمال و ارزوشون بوده مشخصه و قابل لمسه
                              فقط چنتا کتاب و ادعا همین
                              شاید ظاهراً حرفهاشون خوب باشه ولی کلا عملی نیس محاله

نظر

• کیوان
                                ستاره دار (1)
                                • Jun 2011
                                • 5094

در اصل توسط shoaeiii پست شده است View Post
                                ...
                                حداقل پیام مدیر رادیو اسراییل (منشه امیر) و ببین ... فرستادم براتون
                                خلاصه حرفش اینه
                                ایران آرامه ... مردم خیلی عادی در رفت و آمد هستند
                                مگه نگفتید میزنید؟؟!! سخت ، دردآور ،پشیمان کننده
                                همین بود؟؟!!
                                ...
                                در مورد عملکرد پدافند ایران
                                شما اصلا خبر داشتی ایران پدافند داره ؟؟!!
                                عملکرد عالی پدافند ایران و اینجا ببین
                                ...
                                اینکه نمی فهمه یا خودش رو میزنه به نفهمی ، مهم نیست

من به دیوار میگم :

100 درصد ایران آرامه ، 100 درصد مردم عادی در رفت و آمد هستن ، /:.rolleyessmileyani

چون مردم ایران خیالشون جمع بود اسرائیل با اونها جنگ نداره و هدفش فقط رژیم نامشروع و ضد ایرانی حکومت اسلامیه ،
                                سخت و درد آورش واسه جاعشیون و مزدوران رژیم هست.

ولی اینو قبول دارم که طوری نزد که از شدت درد غرر بزنن ، واقعا سطح انتظارات رو برده بود بالا ! /:.coolsmiley02:./

اما به نظر میاد داره طبق یک استراتژی عمل میکنه و جلو میره ، خود فرمانده ارتش اسرائیل بود قبل حمله یک مصاحبه ازش دیدم که انتظار نداشته باشید در یک حمله همه چیز اتفاق بیوفته و تموم بشه و گفت این شروع یک جنگ طولانیه ، مشخصه برای بعد انتخابات خوابهای دیگه ای واسه جمهوری اسلامی دیدن.

این تیتر خبری هم واسه اونایی که به جز صدا و سیمای جاعش به منابع خبری دیگه ای دسترسی ندارند!

وال‌استریت ژورنال:
                                همه سامانه‌های موشکی اس-۳۰۰ ایران در حمله اسرائیل منهدم شدند
                                ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

در حال کار...
                                X