اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • علیرضا۱۲۳
    عضو فعال
    • Sep 2022
    • 2718

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
    و اگه رای نیاورد چی؟

در ضمن، شما به این آدمهای فاسد اعتماد میکنی و پای صندوق رای میری؟
    چند تا اصل از همین قانون اساسی اینجا بیارم که خیلی هم خوب هست...حقوق اجتماعی مردم هم بر اساس همین اصول رعایت میشه...اما ضمانت اجرایی نداشته....اجرا نشده...یا ناقص اجرا شده.....اگر نخواستند قانون رو رعایت کنند تکلیف چیه؟نکنه یک قانون هم باید برای اجرا نشدن قانون بنویسند و به رای بگذارند!!!؟

نظر

• Bikhabar
      ستاره‌دار(22)
      • Sep 2020
      • 1189

و اگه رای نیاورد چی؟

در ضمن، شما به این آدمهای فاسد اعتماد میکنی و پای صندوق رای میری؟
      چیزی به نام رای نیاورد وجود نداره .. قاعدتا باید مطابق خواست مردم اصلاح بشه تا رای بیاره

اینکه میشه اعتماد کرد یا نه رو .. باید همون موقع سنجید .. الان با چنین شرایطی فاصله‌ی زیادی داریم و نمیشه در موردش نظر داد

نظر

• Bikhabar
        ستاره‌دار(22)
        • Sep 2020
        • 1189

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
        چند تا اصل از همین قانون اساسی اینجا بیارم که خیلی هم خوب هست...حقوق اجتماعی مردم هم بر اساس همین اصول رعایت میشه...اما ضمانت اجرایی نداشته....اجرا نشده...یا ناقص اجرا شده.....اگر نخواستند قانون رو رعایت کنند تکلیف چیه؟نکنه یک قانون هم باید برای اجرا نشدن قانون بنویسند و به رای بگذارند!!!؟
        اینکه نخواهد اجرا بشه تو هر نوع حکومتی و در هر زمانی میتونه اتفاق بیافته .. و تنها چیزی که به ذهنم میرسه [همینی هست که فکر میکنم خیلی جاها داره اجرا میشه] یعنی نهادهای مختلفی میتونه وجود داشته باشه که مانع از اجرا نشدن قانون، توسط یک بخش خاص بشه

ولی قانون اساسی فعلی به نظرم مشکلات بنیادی داره که این امکان رو برای اجرا نکردن بخش‌های دیگه‌اش هم فراهم میکنه!

نظر

• علیرضا۱۲۳
          عضو فعال
          • Sep 2022
          • 2718

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
          اینکه نخواهد اجرا بشه تو هر نوع حکومتی و در هر زمانی میتونه اتفاق بیافته .. و تنها چیزی که به ذهنم میرسه [همینی هست که فکر میکنم خیلی جاها داره اجرا میشه] یعنی نهادهای مختلفی میتونه وجود داشته باشه که مانع از اجرا نشدن قانون، توسط یک بخش خاص بشه

ولی قانون اساسی فعلی به نظرم مشکلات بنیادی داره که این امکان رو برای اجرا نکردن بخش‌های دیگه‌اش هم فراهم میکنه!
          بله...درسته...قانون اساسی ایراد داره...مهمترین ایرادش هم تمرکز قدرت در نهاد رهبری هست..و البته ایرادات بسیار زیاد دیگر...البته خیلی از اصول قانون اساسی فعلی هم خوب هست اما اجرا نشده
          اما منظورم این بود...علاوه بر قانون چیزهای دیگه هم نیاز هست...فقط با تغییر قانون اساسی نمیشه تحول ایجاد کرد

نظر

• Bikhabar
            ستاره‌دار(22)
            • Sep 2020
            • 1189

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
            بله...درسته...قانون اساسی ایراد داره...مهمترین ایرادش هم تمرکز قدرت در نهاد رهبری هست..و البته ایرادات بسیار زیاد دیگر...البته خیلی از اصول قانون اساسی فعلی هم خوب هست اما اجرا نشده
            اما منظورم این بود...علاوه بر قانون چیزهای دیگه هم نیاز هست...فقط با تغییر قانون اساسی نمیشه تحول ایجاد کرد
            نمیدونم تحول ایجاد میشه یا نه .. ولی به نظرم یک گام بزرگ و مهم و اولیه هست که میتونه زمینه‌ساز هر تغییر دیگری هم باشه

نظر

• pahlevan
              ستاره دار (1)
              • Sep 2020
              • 439

به اندازه ثروتمندترین کشورهای خاورمیانه نفت و گاز می فروشیم به اندازه بزرگترین اقتصادهای دنیا مالیات می دهیم اما به اندازه فقیرترین کشورهای آفریقایی در فلاکت به سر میبریم

و این قطعاً چیزی بیشتر از سوء مدیریت است

نظر

• saft
                عضو عادی
                • Apr 2014
                • 226

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                3- اطرافیان
                مشکل اغلب رهبران انقلاب ها یا احزاب سیاسی یا اشخاص تاثیر گذار در اپوزیسیون ها چیه ؟ مشکل با اطرافیان است که کاتولیک تر از پاپ هستند

اول از همین اقای جولانی شروع کنیم
                تغئیر در خودش را به وضوح داریم می بینیم ولی تردید ها بیشتر برمیگرده به کجا و چه موضوعی ؟ اطرافیان
                فرض را بر این بگذاریم که تغئیر در خودش واقعی است ولی اطرافیان چی ؟
                ایشون فعلا با گروه مورد اعتمادش کنترل سوریه را بدست گرفتند . سوال اینه ایا در کلیت این گروهی که ایشون تاسیس کرده ، حبهه النصره و تبدیلش به تحریر الشام

ایا کلیت این گروه تغئیر کرده . قطع و یقین خیر
                بزرگ ترین تهدید اینه که اطرافیان به مرور خلاف جهتی شنا کنند که ایشون شنا میکند

اقای پهلوی مشکل اساسیش که نمیتونه از پیله خودش به طور واقعی بیرون بیاد چیه ؟ خودش تمامیت خواهی و اقتدار گرائی سرلوجه کارش نیست و من با تمام وجود اینو قبول دارم و میپذریم . شخصیتی دمکرات است یا بسیار سعی میکنه اینطور عمل کنه . خودش لزوما پافشاری بر پادشاهی ندارد

خودش ، خودش را اعلیحضرت و شاه دوم نمیداند ولی اطرافیان چه ؟ خودش با انتخابات ازاد اعتقاد دارد ولی اطرافیان چه ؟

اطرافیانش و طرفدارنش
                که بسیار بسیار کاتولیک تر از پاپ هستند و در همین فروم هم شاهدش هستیم

خودش و با اراده شخصی رفت در جمع و نشست جرج تاون و بیانیه امضا کرد
                این اطرافیان بودند که با ضرب و زور خارجش کردند

مشکل اساسی اطرافیان است
                خمینی رهبر انقلاب 57 بود . نقدها به ایشون و سایر مسائل به کنار ... اون بحثی دیگر است . نمیخوام بگم ایشون کارش درست بود هرگز هرگز

ولی در همان روزهای اول اگر نهیبی نزده بود که خرابی و ویرانی بیش از حد مطلوب او نیست ، اطرافیان نصف ایران را به اتش کشیده بودند و 1 میلیون خون کف خیابانها ریخته شده بود

و حتی مسئولین درجه اول تا چندم همین سیستم فعلی مشکلشون اطرافیان هستند که بسی کاتولیک تر از پاپ هستند

اقا و خانم محترم کاتولیک تر از پاپ نباش

اقا و خانم محترم به تغئیر باور داشته باش و احترام بگذار
                درود
                یک نکته در مورد شاهزاده پهلوی وجود دارد انهم اینکه بهرحال کم نبوده و نیستند افراد و جریاناتی که مدام طی سالیانی دراز دنبال بافتن نمدی از موقعیت او تحت عنوان سلطنت طلب و پادشاهی خواه برای منافع شخصی و گروهی خود هستند حال انکه ایشان موضع خود را کرارا در قبال آنها با مشخص ساختن اصول, باورها و خط مشی سیاسی خود مشخص کرده و حسابشان را روشن ساخته در واقع آنهایی که کاتولیکتر از پاپ هستن سنگ خودشان را به سینه میزنند نه ایشان و جریان فکریش در آینده ایران.. در مورد جرج تاون هم ایشان دعوت شد بنا بر پایگاه اجتماعی قابل توجهش اما آنچه باعث فروپاشی ان ائتلاف شد اعضای دیگر خود ان ائتلاف چون معصومه علینژاد, اسماعیلیون , عبداله مهتدی و .. بودند وقتی به اهدافشان نرسیدند چون در مقابل پیشنهاد شاهزاده یعنی دعوت از نمایندگان سایر طیفها و اقشار فکری سیاسی برای هر چه پاربارتر و واقعیتر شدن این تشکل در راستای اعتلای ایران آینده با همیاری همه گروهها و احزاب مقاومت کردند چرا چون با توجه به اکثریت آرائشان در آن هیئت محدود با نام و تحت اعتبار شاهزاده و جایگاه اجتماعیش بدنبال پیش بردن مقاصد و اهداف سیاسی خود بودند در واقع چهار تا جوجه فوکلی میخواستند با چنین پلیتیک چیپی او را دور بزنند و مقهور مطامع سیاسی خود بکنند منتهی او درجا ضد آن فن را به انها زد. با پذیرش دعوتشان ظرفیت دموکراسی پذیری خود را نشان دادو با پیشنهاد ثانویه اش نیرنگ انها را براب و رسوایشان ساخت خیلی شیک و مجلسی .. دقت کرده باشید میبینید که علیرغم تمام پاروپاگاندایی که پشت انهاست هرگز ان جایگاه قبلی را که برایشان دست و پا کرده بودند را ندارند

نظر

• b4city
                  عضو فعال
                  • Nov 2020
                  • 4093

در اصل توسط saft پست شده است View Post
                  درود
                  یک نکته در مورد شاهزاده پهلوی وجود دارد انهم اینکه بهرحال کم نبوده و نیستند افراد و جریاناتی که مدام طی سالیانی دراز دنبال بافتن نمدی از موقعیت او تحت عنوان سلطنت طلب و پادشاهی خواه برای منافع شخصی و گروهی خود هستند حال انکه ایشان موضع خود را کرارا در قبال آنها با مشخص ساختن اصول, باورها و خط مشی سیاسی خود مشخص کرده و حسابشان را روشن ساخته در واقع آنهایی که کاتولیکتر از پاپ هستن سنگ خودشان را به سینه میزنند نه ایشان و جریان فکریش در آینده ایران.. در مورد جرج تاون هم ایشان دعوت شد بنا بر پایگاه اجتماعی قابل توجهش اما آنچه باعث فروپاشی ان ائتلاف شد اعضای دیگر خود ان ائتلاف چون معصومه علینژاد, اسماعیلیون , عبداله مهتدی و .. بودند وقتی به اهدافشان نرسیدند چون در مقابل پیشنهاد شاهزاده یعنی دعوت از نمایندگان سایر طیفها و اقشار فکری سیاسی برای هر چه پاربارتر و واقعیتر شدن این تشکل در راستای اعتلای ایران آینده با همیاری همه گروهها و احزاب مقاومت کردند چرا چون با توجه به اکثریت آرائشان در آن هیئت محدود با نام و تحت اعتبار شاهزاده و جایگاه اجتماعیش بدنبال پیش بردن مقاصد و اهداف سیاسی خود بودند در واقع چهار تا جوجه فوکلی میخواستند با چنین پلیتیک چیپی او را دور بزنند و مقهور مطامع سیاسی خود بکنند منتهی او درجا ضد آن فن را به انها زد. با پذیرش دعوتشان ظرفیت دموکراسی پذیری خود را نشان دادو با پیشنهاد ثانویه اش نیرنگ انها را براب و رسوایشان ساخت خیلی شیک و مجلسی .. دقت کرده باشید میبینید که علیرغم تمام پاروپاگاندایی که پشت انهاست هرگز ان جایگاه قبلی را که برایشان دست و پا کرده بودند را ندارند
                  درود
                  گفتید افراد و جریاناتی هستند که تحت نام سلطنت طلب دنبال منافع شخصی و گروهی هستند ، موافقم ولی اقای پهلوی هیچ وقت تکلیف این گروه را روشن و علنی و شفاف سازی نکرده
                  نمیدونم چرا ولی شاید به این دلیل باشه که حمایت این گروه را از دست ندهد چون نیک و با انصاف بنگری عمده و اصلی ترین طرفداران ایشون از همین تیپ هستند . سلطنت طلب و پادشاهی خواهان از مطلقه اش تا مشروطه . اکثریت مطلق طرفداران ایشون این جناح فکری است

حالا شمای نوعی وقتی ببینی عمده طرفداراتون این قشر هستند ایا میای روشن و شفاف خودتو از انها جدا کنی ؟ یا اعمال و رفتار و گفتار انها در دنیای حقیقی یا مجازی که بعضا بسیار تو ذوق میزنه و به اسم حمایت از ایشون است ، انگیزه ای در چه حد در شمای نوعی ایجاد میشه که واضح بگی اقا جان من طرفدار این شکلی با این رفتار و گفتار نمیخوام ؟

اون حسابی که شما میگید روشن کرده به نظر من روشن نکرده و اینطور نیست که عنوان میکنید

حالا من و شما و دیگری در ذهن ادمها که نیستیم و دقیق و قطعی نمیدونیم اقای پهلوی با این تیپ و تفکراتشون همسو هست یا نیست ولی به نظر میرسد نباشد یا کمی هم باشد !!! یا حتی خیلی بیشتر از کمی باشد . من نوعی وقتی عمده و اکثریت مطلق طرفدارانم از یک تیپ فکری هستند ، خب احتمال بیساز زیاد خودم هم متعلق به همان تفکر و خواهان همان هستم دیگه

بسیار کم اتفاق میافته و اصلا منطقی هم نیست من نوعی مثلا غیر مذهبی باشم ولی عمده طرفدارانم مذهبی باشند . تضاد امکان پذیر نیست

به هر حال ایشون فرزند شاه است و من فکر میکنم درصدی بالا را در ذهن خود برای این موضوع کنار گذاشته است . قطعا اولویت ایشون در فعالیت های خود و دور نمای ذهنی خود برای پادشاهی است
                  عرض کردم ته ذهنی را میگم که من و شما خبر ازش نداریم . هماطور که کمتر کسی فکر میکرد جولانی در سوریه اینی باشه که داریم الان می بینیم

و اما در مورد نشست جرج تاون
                  من نمونه مثال زدم وگرنه اون نشست و اون جمع حتی اگر فروپاشی هم نمیشد مگر الان قرار بود چه کند یا تا به حال چه میکرد ؟ اینو گفتم تا روشن شود من اعتقادی به اینطور جمع های چند نفره ندارم حتی اگر طیفی گسترده از جناح ها را در بربگیرد
                  از این بگذریم که کارائی اون گروه چند نفره و موقتی چقدر بود ولی در مورد نظراتی که عنوان کردید

گفتید دیگران به اهدافشان نرسیدند . این اهدافی که عنوان کردید کجا و چگونه به اثبات رسیده و سندش کجاست ؟ تئوری توطئه را رها کنید و رها کنیم . بالاترین طرح ها و تئوری های توطئه از سوی همین بخش و قشر پادشاهی خواه است . از هر نمدی یک تئوری توطئه میبافند
                  بقیه اعضا موارد دیگری را مطرح کردند دقیقا برعکس گفته شما

اقای پهلوی از نمیایندگان سایر گروه ها دعوت نکرده بود . چند نفر سلطنت طلب از جمله اقای طاهری و شاهین نجفی !!!!!!!! را معرفی کرده بود و اصلا بحث پربار تر شدن و واقعی تر شدن نبود
                  با شاهین نجفی پربار تر میشد ؟ خود شما بزرگوار اگر جائی قرار باشد بین 100 نفر یکی را با خودت همراه کنی میری سراغ کسی مثل شاهین نجفی ؟ ولو اینکه شاهین نجفی در کلام شما را بپرستد ولی شخصیت و عملکردش چی؟

بقیه جوجه فوکولی شدند و شاهین نجفی ادم حسابی ؟
                  یا اقای طاهری روزنامه نگاری است با سن بالا و بدون هیچ فعالیت خاصی . فقط یک تحلیل گر است . این بنده خدا کجاش باعث اعتلای ایران اینده است !!! من نوعی اگر قرار باشد دو نفر یا چند نفر از طرفدارانم را جائی دعوت کنم حداقل میگردم چند نفر کارا تر و خوش نام تر و به قول معروف جنتلمن انتخب میکنم نه شاهین نجفی

عرض کردم من اون مورد را مثالی برای تاثیر گذاری اطرافیان زدم وگرنه هیچ اعتقادی به این ندارم که 4-5 نفر ادم بشینند دور هم بیانیه صادر کنند
                  آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2024/12/25, 22:11.

نظر

• بهرام خان حانان
                    ستاره‌دار(4)
                    • Sep 2020
                    • 769

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                    درود
                    گفتید افراد و جریاناتی هستند که تحت نام سلطنت طلب دنبال منافع شخصی و گروهی هستند ، موافقم ولی اقای پهلوی هیچ وقت تکلیف این گروه را روشن و علنی و شفاف سازی نکرده
                    نمیدونم چرا ولی شاید به این دلیل باشه که حمایت این گروه را از دست ندهد چون نیک و با انصاف بنگری عمده و اصلی ترین طرفداران ایشون از همین تیپ هستند . سلطنت طلب و پادشاهی خواهان از مطلقه اش تا مشروطه . اکثریت مطلق طرفداران ایشون این جناح فکری است

حالا شمای نوعی وقتی ببینی عمده طرفداراتون این قشر هستند ایا میای روشن و شفاف خودتو از انها جدا کنی ؟ یا اعمال و رفتار و گفتار انها در دنیای حقیقی یا مجازی که بعضا بسیار تو ذوق میزنه و به اسم حمایت از ایشون است ، انگیزه ای در چه حد در شمای نوعی ایجاد میشه که واضح بگی اقا جان من طرفدار این شکلی با این رفتار و گفتار نمیخوام ؟

اون حسابی که شما میگید روشن کرده به نظر من روشن نکرده و اینطور نیست که عنوان میکنید

حالا من و شما و دیگری در ذهن ادمها که نیستیم و دقیق و قطعی نمیدونیم اقای پهلوی با این تیپ و تفکراتشون همسو هست یا نیست ولی به نظر میرسد نباشد یا کمی هم باشد !!! یا حتی خیلی بیشتر از کمی باشد . من نوعی وقتی عمده و اکثریت مطلق طرفدارانم از یک تیپ فکری هستند ، خب احتمال بیساز زیاد خودم هم متعلق به همان تفکر و خواهان همان هستم دیگه

بسیار کم اتفاق میافته و اصلا منطقی هم نیست من نوعی مثلا غیر مذهبی باشم ولی عمده طرفدارانم مذهبی باشند . تضاد امکان پذیر نیست

به هر حال ایشون فرزند شاه است و من فکر میکنم درصدی بالا را در ذهن خود برای این موضوع کنار گذاشته است . قطعا اولویت ایشون در فعالیت های خود و دور نمای ذهنی خود برای پادشاهی است
                    عرض کردم ته ذهنی را میگم که من و شما خبر ازش نداریم . هماطور که کمتر کسی فکر میکرد جولانی در سوریه اینی باشه که داریم الان می بینیم

و اما در مورد نشست جرج تاون
                    من نمونه مثال زدم وگرنه اون نشست و اون جمع حتی اگر فروپاشی هم نمیشد مگر الان قرار بود چه کند یا تا به حال چه میکرد ؟ اینو گفتم تا روشن شود من اعتقادی به اینطور جمع های چند نفره ندارم حتی اگر طیفی گسترده از جناح ها را در بربگیرد
                    از این بگذریم که کارائی اون گروه چند نفره و موقتی چقدر بود ولی در مورد نظراتی که عنوان کردید

گفتید دیگران به اهدافشان نرسیدند . این اهدافی که عنوان کردید کجا و چگونه به اثبات رسیده و سندش کجاست ؟ تئوری توطئه را رها کنید و رها کنیم . بالاترین طرح ها و تئوری های توطئه از سوی همین بخش و قشر پادشاهی خواه است . از هر نمدی یک تئوری توطئه میبافند
                    بقیه اعضا موارد دیگری را مطرح کردند دقیقا برعکس گفته شما

اقای پهلوی از نمیایندگان سایر گروه ها دعوت نکرده بود . چند نفر سلطنت طلب از جمله اقای طاهری و شاهین نجفی !!!!!!!! را معرفی کرده بود و اصلا بحث پربار تر شدن و واقعی تر شدن نبود
                    با شاهین نجفی پربار تر میشد ؟ خود شما بزرگوار اگر جائی قرار باشد بین 100 نفر یکی را با خودت همراه کنی میری سراغ کسی مثل شاهین نجفی ؟ ولو اینکه شاهین نجفی در کلام شما را بپرستد ولی شخصیت و عملکردش چی؟

بقیه جوجه فوکولی شدند و شاهین نجفی ادم حسابی ؟
                    یا اقای طاهری روزنامه نگاری است با سن بالا و بدون هیچ فعالیت خاصی . فقط یک تحلیل گر است . این بنده خدا کجاش باعث اعتلای ایران اینده است !!! من نوعی اگر قرار باشد دو نفر یا چند نفر از طرفدارانم را جائی دعوت کنم حداقل میگردم چند نفر کارا تر و خوش نام تر و به قول معروف جنتلمن انتخب میکنم نه شاهین نجفی

عرض کردم من اون مورد را مثالی برای تاثیر گذاری اطرافیان زدم وگرنه هیچ اعتقادی به این ندارم که 4-5 نفر ادم بشینند دور هم بیانیه صادر کنند
                    درود....

به نکات ریزی اشاره کردید

لاکن داورشاه الان ناراحت میشود...به توله های اکبرو شاه می تازد ...با تصاویر مصور...

وموجبات ناراحتی جناب عالی را فراهم میکند...

به نظرت جسد دکتر علی شریعتی تو سوریه نحس است

...نباید استخانهایش بیرن اورده بیندازند تو غزه لبنان ....

نظر

• Davar
                      عضو فعال
                      • May 2017
                      • 3069

اژدر جان داداش گلم
                      اول باید قله فتح بشه بعد بگی این قسمت ماله منه، سرزمینه منه، کسی حق ورود نداره!!!
                      هنوز قله فتح نشده هنوز توی دامنه کوه گیر کردیم برف و آلودگی نفسمون رو بریده
                      بیا دست به دست هم بدیم در راستای فتح قله
                      حالا شما دوست نداری با رضا همراه باشی نباش! ولی توی فتح قله که هستی
                      بعد از فتح باید ببینیم شما چند نفری ما چند نفریم و کی حرفش خریدار داره.
                      اگه واقعا ورزشکاری، اهل سیخ و سنجاق و اصلاحات نیستی باید همراه باشی.

کلی گفتم.

نظر

• Davar
                        عضو فعال
                        • May 2017
                        • 3069

چیزی به نام رای نیاورد وجود نداره .. قاعدتا باید مطابق خواست مردم اصلاح بشه تا رای بیاره

اینکه میشه اعتماد کرد یا نه رو .. باید همون موقع سنجید .. الان با چنین شرایطی فاصله‌ی زیادی داریم و نمیشه در موردش نظر داد
                        شما نمیدونید خواست مردم چیه؟
                        میشه از حکومت خواست، قانونی تصویب بکنه که باعث حذف موجودیت خودش بشه؟
                        این کلامی که شما گفتید "اگر قانون اساسی رو بکوبن از نو بسازن" جدای از اینکه صورت دیگری از اصلاحات و اصلاحطلبی هست، امکان پذیر نیست.به دلیل خواست مردم.
                        در ضمن زمان بیشتری به حکومت میدهد همانند سالیان گذشته و شما میدونید که مردم از اصلاحات گذر کردند.

نمیدونم تحول ایجاد میشه یا نه .. ولی به نظرم یک گام بزرگ و مهم و اولیه هست که میتونه زمینه‌ساز هر تغییر دیگری هم باشه
                        نمیدونید تحولی ایجاد میشه یا نه، ولی معتقدید که می تونه یه گام بزرگ باشه!
                        چیزی که نمیدونید اثر دارد یا ندارد چطور میتونه یه گام بزرگ باشه؟
                        بیشتر بازی کردن با کلمات میاد تا پاسخ درخور.

مثل این میمونه که بگید رضا شاه دوم آدم دمکراتیه و قبولش دارم!!!
                        ولی به اطرافیانش نهیب و تشر نمیزنه و تذکر نمی ده که من اینو دوست ندارم یا این با روش من سازگار نیست!!!
                        طرف هنوز از فهم کلمه دمکرات عاجز هست ولی بوی گند آروغ روشنفکریش تاپیک رو برداشته.

نظر

• Davar
                          عضو فعال
                          • May 2017
                          • 3069

بنیامین نتانیاهو معروف به بی بی دلها، نخست وزیر اسرائیل در مراسم روشن کردن اولین شمع عید حنوکا:

حوثی‌های یمن همان درس عبرتی را خواهند گرفت که حماس، حزب‌الله، رژیم اسد و دیگران گرفته‌اند.

حتی اگر زمان ببرد، این درس عبرت در سراسر خاورمیانه آموخته خواهد شد.

نظر

• بهرام خان حانان
                            ستاره‌دار(4)
                            • Sep 2020
                            • 769

اژدر جان داداش گلم
                            اول باید قله فتح بشه بعد بگی این قسمت ماله منه، سرزمینه منه، کسی حق ورود نداره!!!
                            هنوز قله فتح نشده هنوز توی دامنه کوه گیر کردیم برف و آلودگی نفسمون رو بریده
                            بیا دست به دست هم بدیم در راستای فتح قله
                            حالا شما دوست نداری با رضا همراه باشی نباش! ولی توی فتح قله که هستی
                            بعد از فتح باید ببینیم شما چند نفری ما چند نفریم و کی حرفش خریدار داره.
                            اگه واقعا ورزشکاری، اهل سیخ و سنجاق و اصلاحات نیستی باید همراه باشی.

کلی گفتم.
                            درود خداوند تبارک وتعالی بر داورخان شاه دوست

داداش گلم این وسط ازدرخان از کجا اوردی..

نیک میدانی که بهرام
                            تشنه خون ازدر است

لاکن بگذریم...

کدام فتح قله

رضاخان سیم 50 سال است نه خودش کاری میکند

نه اجازه به موفرفری مردنی و تپلا میده کاری بکنن

فرح خانم دم ارتحاله ایضا خود شاهزاده سیم

مرد و زن حسابی یکم دم کیسه شل کنید ماشالا وضعتون خوبه ... اینهمه پول ومال محمد رضا گذاشته واستون..

مثل ترکیه خرج کنید

جولانی 11 روز اسد خان رو با پشتیبانی دومین قدرت دنیا ... شوروی فرستاد هوا

نظر

• علیرضا۱۲۳
                              عضو فعال
                              • Sep 2022
                              • 2718

نخست وزیر بشار اسد: سوریه به ایران، 30 میلیارد دلار بدهی دارد / حقوق من 140 دلار بود / ایران سالانه یک میلیارد دلار به سوریه می داد

یک کاربری بود اینجا به نام zerr ...می‌گفت ۳۰ میلیارد دلار حقیقت ندارد!!

نظر

• Davar
                                عضو فعال
                                • May 2017
                                • 3069

در اصل توسط بهرام خان خانان پست شده است View Post
                                درود خداوند تبارک وتعالی بر داورخان شاه دوست

داداش گلم این وسط ازدرخان از کجا اوردی..

نیک میدانی که بهرام
                                تشنه خون ازدر است

لاکن بگذریم...
                                بهرام دست از این جنگولک بازی هات بردار خجالت بکش و به راه راست هدایت بشو....
                                چقدر تو عقده پهلوی داری بهرام!!!!
                                از همتی جونت چه خبر؟

من با رفیق قدیمی خودم ارتباط گرفتم مزاحم نشو.

نظر

در حال کار...
                                X