مزایایی کوپن اختلاس بهرمنده ی همه امت از مواهب بیت المال ملت به قدر قدرت هست چی گفتم فردا تهران تعطیل
اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی
Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X
-
-
دادگاهی در چین وزیر سابق کشاورزی این کشور را به اتهام فساد مالی به اعدام محکوم کرد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، «دادگاه خلق چانگچوان» در شمال غرب استان «جیلین» یکشنبه در بیانیهای اعلام کرد که «تانگ رنجیان» وزیر سابق کشاورزی از سال ۲۰۰۷ تا ۲۰۲۴ بیش از ۲۶۸ میلیون یوآن (۳۸ میلیون دلار) رشوه دریافت کرده بود.
این دادگاه افزود که دریافت رشوه توسط تانگ «خسارت شدیدی به منافع دولت و ملت وارد کرده و سزاوار حکم اعدام است.»
اینجا هم جناب ساداتی نژاد وزیر اسبق کشاورزی... میلیارد دلاری اختلاس میکنند...دو سال محکومیت زندان در نظر میگیرند..همان هم به مدد برادران پاسدارش ...مالیده است!!!!
جماعت خواب .
اجتماع خواب زده .
جامعه چرتی .
عجب ملتی
👍 8👎 1نظر
-
🔺اژه ای؛ رئیس قوه قضاییه:
از بابت جنگ خیالمون راحته. چون اگه جنگی هم اتفاق بیفته جوانان کشور مثل ۸ سال دفاع مقدس تمام قد از کشور دفاع میکنن و جونشونو فدا میکنن.
😡 3😂 1نظر
-
⚠️فرق است بین فساد میلیون دلاری، و فساد میلیارد دلاری
مریم شکرانی (https://x.com/shokrani_maryam/status...5NE0-5HZw&s=19) روزنامه نگار:
🔺️وزیر سابق کشاورزی چین با ۳۸ "میلیون" دلار فساد مالی محکوم به اعدام شد.
🔺️وزیر سابق کشاورزی ایران در پرونده فساد ۳.۴ "میلیارد" دلاری چای دبش متهم شده و راست راست میچرخد.
🔺️بابک زنجانی با ۲.۷ "میلیارد" دلار فساد عنوان نخبه را یدک میکشد!
اینجا ایران است...
@mostaghelonline
😞 3نظر
-
امام باقر(ع) میفرماید: در کتاب امام علی(ع) چنین یافتیم. «...من و اهل بیتم، همان کسانى هستیم که خداوند، زمین را به ما به ارث میدهد و ماییم پرهیزگاران و زمین، تماماً از آنِ ما است. پس هر یک از مسلمانان، زمینى را احیا کند، باید همواره آبادش نگهدارد و مالیات آنرا به امامِ از اهل بیت من بپردازد و هر چه از آن زمین استفاده کند و بخورد، حقّ او است و اگر زمین را رها سازد یا خرابش کند و بعد از او مَرد دیگرى از مسلمانان آنرا بگیرد و آبادش نماید، او نسبت به آن زمین از کسى که آنرا رها کرده، سزاوارتر است و باید مالیاتش را به امامِ از خاندان من بپردازد و هر چه از آن زمین استفاده کند، حقّ او است، تا زمانى که قائمِ از خاندان من با شمشیر ظهور کند. در این زمان، او آن اراضى را تصرّف میکند و جلوى آنها را میگیرد و تصرّف کنندگانشان را از آنها اخراج میکند - همانگونه که پیامبر خدا(ص) زمینها را تصرّف و آنها را حفظ کرد- مگر زمینهایى که در دست شیعیان ما باشد که آن زمینها را با آنان قرار داد اقطاع میبندد و زمین را در دست ایشان باقى میگذارد».[1]
کلینی، محمد بن یعقوب، الکافی، محقق، غفاری، علی اکبر، آخوندی، محمد، ج 1، ص 407 – 408، تهران، دار الکتب الإسلامیة، چاپ چهارم، 1407ق
ملک ...ملک آقا امام زمان هست....اینها از اولش هم همین برنامه رو داشتند...اصلا ایدیولوژی اینها همین هست...صدر اسلام هم همین بوده...تا قبل از اینکه پیامبر بیاد مدینه اصلا چند نفر دعوتش رو قبول کردند؟ وقتی اومد مدینه و قبضه شمشیر و چسبید و پا گذاشت در رکاب اسب و گردنه گیری کردند...مسلمان زیاد شد!!!!
👍 6🤔 1🙏 1نظر
-
در اصل توسط Arian02 پست شده است View Postدر مقابل اژدها که کاری نمیتونیم بکنیم
سرسی رو فقط باید گرفت ماچش کرد تا صلح کنه
فقط باید مواظب بود با "کینه سبزی" که استادش ساخته همه جارو به آتش نکشه
لاریجانی یه روزه رفت روسیه سفید و برگشت.
رفت پدافند بخره یا مذاکره واسه خرید زمین؟
میگن زمینهای خوبی داره واسه کشاورزی و کشت و کاشت و برداشت.
👍 3نظر
-
در مورد مکانیسم ماشه که مسئولین ما یا خوابند یا خودشون را زده اند به خواب عمیق ، باید عرض کنم که بنظر میاد کاری است که با هماهنگی کامل و اتحاد قوی طرف های مقابل شروع شده و تا رسیدن به هدف دلخواه ادامه خواهد یافت و فعال شدن مکانیسم ماشه نقطه شروع رسیدن با آن هدف .... است ... !!!
👍 2نظر
-
در اصل توسط amir12 پست شده است View Postدر مورد مکانیسم ماشه که مسئولین ما یا خوابند یا خودشون را زده اند به خواب عمیق ، باید عرض کنم که بنظر میاد کاری است که با هماهنگی کامل و اتحاد قوی طرف های مقابل شروع شده و تا رسیدن به هدف دلخواه ادامه خواهد یافت و فعال شدن مکانیسم ماشه نقطه شروع رسیدن با آن هدف .... است ... !!!
درد و رنج مکانیسم ماشه فقط برای مردم هست...دلار بشه ۲۰۰..بشه ۳۰۰...چه فرقی برای لاریجانیون و قالیبافیان و شمخانیون داره!!!!؟
۴۵ ساله همین داستانه
غیر از اینکه یک حمله نظامی به ایران بشه و بساط اینها جمع بشه...اگر فعال سازی مکانیسم ماشه گامی بسمت درگیری و حذف این حضرات باشه خوبه...به قول شما نقطه شروع باشه....وگرنه مکانیسم ماشه به تنهایی دردی دوا نمیکنه و یک دردی هم به درد های این مردم اضافه میشه
👍 4نظر
نظر