اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابای یسنا
    عضو فعال
    • Apr 2023
    • 713

درود. نتیجه کارهای داهیانه بانک مرکزی را داریم میبینیم. دلار ۱۲۸ هزار تومن را رد کرد و سکه ۱۳۸ میلیون تومن را.
    چند سال پیش سر سکه ۴ میلیون تومنی آدم دار می‌زدند و الان روزی ۴ میلیون سکه گرون میشه.ت به شرف نداشتتون

نظر

• dornaa
      عضو فعال
      • Sep 2020
      • 1559

در اصل توسط بابای یسنا پست شده است View Post
      درود. نتیجه کارهای داهیانه بانک مرکزی را داریم میبینیم. دلار ۱۲۸ هزار تومن را رد کرد و سکه ۱۳۸ میلیون تومن را.
      چند سال پیش سر سکه ۴ میلیون تومنی آدم دار می‌زدند و الان روزی ۴ میلیون سکه گرون میشه.ت به شرف نداشتتون
      هیچی نگو وگرنه تو روهم میگیرنند دارمیزنند😂😅🤣😉😍

نظر

• abdollah000
        عضو فعال
        • Apr 2022
        • 1565

رستاخیز مردم مشهد در بی‌سابقه‌ترین قیامی که به زندگی سیاسی نرگس محمدی پایان داد!!
        مردم مشهد کاری کردن کارستان
        هو کردن نرگس توپول

نظر

• بابای یسنا
          عضو فعال
          • Apr 2023
          • 713

در اصل توسط dornaa پست شده است View Post

هیچی نگو وگرنه تو روهم میگیرنند دارمیزنند😂😅🤣😉😍
          درود. ابله متاسفم برات

نظر

• استاد متفکر بزرگ
            عضو عادی
            • Nov 2025
            • 28

سلام علیکم... خوبید قربان...، این‌ها بخش زیادی‌اش جو گذرا و جنگ روانی است؛ هم جنگ رسانه‌ای، هم سفته‌بازی و هم بازیی بازارسازها برای ترساندن مردم.
            من یادمه یک‌بار دوستی با نگرانی پرسید متفکر دیگه بیچاره شدیم، دلار فلان شد
            بهش گفتم: مگر شما دلار و سکه می‌خورید که این‌طور به هم می‌ریزید؟

چند روز گذشت و وقتی جو روانی خوابید و قیمت‌ها فروکش کرد، همان شخص آمد و گفت: متفکر حق با تو بود… بی‌جهت جوگیر شده بودم

پس راه درست این است:
            نه مرعوب موج‌سازی شویم، نه خودمان سرباز جنگ روانی دشمن شویم.

نظر

• رادین1
              عضو فعال
              • Dec 2018
              • 4731

در اصل توسط استاد متفکر بزرگ پست شده است View Post

سلام علیکم... خوبید قربان...، این‌ها بخش زیادی‌اش جو گذرا و جنگ روانی است؛ هم جنگ رسانه‌ای، هم سفته‌بازی و هم بازیی بازارسازها برای ترساندن مردم.

چند روز گذشت و وقتی جو روانی خوابید و قیمت‌ها فروکش کرد، همان شخص آمد و گفت: متفکر حق با تو بود… بی‌جهت جوگیر شده بودم

پس راه درست این است:
              درود
              بهتر است در چیزی که تخصص نداریم اظهار نظر نکنیم. خیلی وقته در دنیا اقتصاد را به عنوان علم پذیرفته اند. جو روانی!!!!!!!!!!!

تا حالا نظریه مقداری پول به گوشتان خورده؟؟؟

MV=PY خیلی ساده است حاصل ضرب حجم نقدینگی در سرعت گردش پول برابر با سطح قیمتها در تولید ناخالص ملی!
              حالا با یک دیفرانسیل ساده میشه به فرمولی براساس نرخ رشد زیر رسید.

m+v=p+y به زبان ساده نرخ رشدنقدینگی به اضافه نرخ رشد سرعت گردش پول برابر با نرخ تورم به اضافه نرخ رشد تولید ناخالص ملی است.

وقتی نرخ رشد تولید ملی نزدیک به صفر است .هر گونه افزایش در حجم نقدینگی و سرعت گردش پول صرفا بر افزایش نرخ تورم منجر خواهد شد .بدون شک جو روانی بر سرعت گردش پول تاثیر دارد اما موضوع مهمتر چاپ پول توسط بانک مرکزی جهت تامین هزینه های حاکمیت است .
              روزهای به مراتب سخت تری در راه است در ابتدای شروع ابرتورم قرار داریم به زودی می رسیم به روزهایی که روزانه بیش از 10 هزارتومان به قیمت دلار اضافه خواهد شد. بهمن و اسفند منتظر شوکهای قیمتی بیشتری باید بود.

نظر

• Davar
                عضو فعال
                • May 2017
                • 3206

*مرگ مذهب در آیندهٔ نزدیک!*

*حجت‌الاسلام محمد ذکایی*
                *استاد حوزهٔ علمیهٔ قم*

*در آینده‌ای نه چندان دور و با مرگ نسل‌های دههٔ ۴۰ به پایین، دیگر چیزی به نام مذهب ‌و اعتقاد، در بین نسل‌های جوان، دیده نخواهد شد!*

*مردم، عامل فقر، بیچارگی و گرفتاری خود را، در ایدئولوژی می‌بینند و با مرگ هر روحانی، به ویژه مرگ مسؤولان، شادی خود را بروز می‌دهند!*

*به نظر می‌رسد سیاست، آسیب فراوانی به دین و مذهب در کشورمان وارد ساخته است و ‌هر کدام از ما، متوجه فاصله گرفتن از اعتقادات مذهبی در بین آحاد مردم شده‌ایم.*

*تنها راه نجات دین و مذهب از آسیب بیشتر، خروج روحانیت از پست‌های حکومتی و ‌سیاسی و پرداختن به مسائل اعتقادی جامعه است که البته خیلی دیر شده و نسل‌های ۵۰ تا۹۰ اکثراً بدون مذهب هستند.*

*در صداوسیما، فقط مردم متدین و جامعهٔ دین‌دار نشان داده می‌شوند، ولی در زیر پوست شهر، همهٔ ما می‌دانیم که دیگر چیزی به نام دین در بین اکثریت مردم، موضوعیت و اهمیت ندارد و پنهان کردن صورت مسأله نیز، دردی از بی‌مذهبی، دوا نمی‌کند.*
                *ما نتوانستیم در ۴۵ سال، بر اعتقادات مردم بیفزاییم و یا حداقل آن را حفظ کنیم.*
                *با تمام بودجه‌های چندین هزار میلیاردی، ده‌ها نهاد دینی و ‌حوزه‌های علمیه، عملاً خروجی آنها صفر و حتی منفی بوده است!*
                *متأسّفانه، ما ظاهرسازی و تبلیغ را بر تربیت نسل ترجیح دادیم.*

*اگر در خانواده، ‌اقوام، همکاران و دوستان خود بنگریم، متوجه می‌شویم که به جز چند پیرزن و ‌پیرمرد که آنها هم تربیت شدهٔ سالیان بسیار دورند، اغلب پرورش یافتگان جمهوری اسلامی، حتی نماز نمی‌خوانند که هیج، تمام مظاهر دین را تمسخر می‌کنند!*
                *بنابراین‌ آینده نشان می‌دهد ایران تبدیل به بی‌دین‌ترین و سکولارترین کشور مسلمان خواهد شد.*
                *نشانه‌های این تغییر بنیادی، در رفتارها و دهن‌کجی‌های جوانان ‌و مردم، به آنچه مسؤولان می‌گویند مشخص است.*
                *استقبال بی‌نظیر مردم از نوروز و دیگر جشن‌های ملی غیرمذهبی، از آثار این تغییر بنیادی در عقاید مردم است.*
                *پرواضح است که اگر بودجه‌های کلان مذهبی را صرف زدودن فقر می‌کردیم، بیشتر به نتیجه می‌رسیدیم.*

*برخی طلبه‌ها به من می‌گویند که ما نمی‌توانیم‌ با لباس روحانیت، بیرون برویم، زیرا مورد ناسزای مردم قرار می‌گیریم.*
                *یک روز یکی از طلبه‌ها به من گفت: فرزند خردسالی دارم، دستش را گرفتم تا برای خرید به بازار برویم، هنگام خروج از منزل به من گفت: اگر با لباس روحانیت بیایی، من با تو بیرون نمی‌آیم!*
                *در آنجا با تمام وجودم شرمسار شدم و به یاد سخن آیت‌الله طالقانی افتادم که می‌گفت: **روحانیت اگر وارد حکومت شود، نه تنها خود، که دین را نیز از بین خواهد برد!*
                *به منزل باز گشتم و درعالم تنهایی گریستم. همسرم متوجه حال خرابم شد و پرسید چرا منقلبی؟ گفتم چرا نباشم؟ امروز بیست سال تحصیل مرا در حوزه، فرزند خردسالم به چالش کشید!*

محمد ذکایی
                استاد حوزه علمیه قم۱۴٠۴

نظر

• بابای یسنا
                  عضو فعال
                  • Apr 2023
                  • 713

در اصل توسط استاد متفکر بزرگ پست شده است View Post

پس راه درست این است:
                  درود.سلامت وتندرست باشی میدونم حرفهاتون برای رنج دادن دیگرانه اما درعین حال مودب وقابل احترام هستین بله طبیعه که طلا ودلار میخوریم میپوشیم وتمام احتیاجاتمون به اونها بستگی دار بخدا شخص خودم با اینکه حقوق ناچیزی دارم ولی همچنان درسن پیری با وجود بیماری هایی که دارم تلاشمو میکنم که دستم به دهنم برسه از دستم بر بیاد به دیگران هم کمک میکنم. میخ اهنی نرود در سنگ میدونم گفتنش فایده نداره ولی خدا را چه دیدیی شاید... مگه ما اینحا حرفهامون به کجا بر میخوره چه چیزی را میتونیم عوض کنیم دنیا ارزش نداره نمک روی زخم دیگران نپاشیم بیایید رو راست باشیم

نظر

• بابای یسنا
                    عضو فعال
                    • Apr 2023
                    • 713

درود. داورجان این عرض بنده حقیقت داره و واقعیه مرحوم بازرگان میره پیش مرحوم ایت الله طباطبایی بهش میگه چطور میشه ما عده ای میکشیم واعدام میکنیم میگیم رفتن جهنم وباعث میشیم عده ای دیگه ای هم کشته شوند میگیم شهید شدن نظرتون چیه جوابی که میشنوه اینه به بازرگان میگه یادت باشه ابن انقلاب یه شهید داشت و اونم اسلام شیعه بود

نظر

• shahin
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 2316

گند کاری صندوق های طلا و نرخ بهره فضایی پروفیسور فرزین تازه داره درمیاد.
                      اون هم در شرایط فروش میلیاردها دلار باد آورده از نفت و گاز و محصولات پتروشیمی.
                      حتی رمز ارزها و طلاهای بابک زنجانی هم که به کمکش اومده .
                      دلار های بابک زنجانی هم که ظاهرا تکافوی تخریبهای بمباران هسته ای اقتصاد ایران با نرخ بهره انگلیسی - آرژانتینی و بانکها و صندوق های کثافتکاری در اقتصاد دولتهای تروریستی احمدی نژاد ، روحاانی ، رئیسی را نمی کند.

لطفا آیت ال فرزین توضیح بدهند نرخ گوشت را در این کشور با مساحت 1.6 میلیون کیلومتر مربع چطور رسانده به کیلویی بالای یک میلیون ؟
                      فقط مساحت مازندران در ایران ، از هلند که لبنیات دنیا را تامین می کند بیشتر است .

چطور نرخ مایحتاج مردم که قبلا در همین کشور تولید می شد با وجود رکود تورمی و میلیونها بیکار و بی پول به مراتب از افزایش نرخ ارز بالاتر زده ؟
                      مصرف سرانه گوشت هم که همه اطلاع دارند ، پنج سال قبل در اوضاع گل و بلبل کمتر از 5 گرم در روز بوده است.

.............................................

البته جواب همه این کثافتکاری ها را خود مردم در عمل متوجه شده اند و به خوبی می دانند .
                      دلیلش همان صاحبان گاودارهای ورشکسته ای هستند که به جرم تولید و عدم مشارکت در دلالی طلا و صندوق بازی بانکی مجبور شده اند زندگیشان را بفروشند ، همراه با فرزندانشان بروند در گاوداری های تعطیل شده توسط تروریستهای حکومتی ، وسط بیابان با فقر زندگی بکنند.

حداقل نیمی از وزرای اقتصاد و بانک مرکزی دولتهای بعد از آریامهر و سایر بانیان نرخ های بهره تروریستی آرژانتینی - انگلیسی باید محاکمه و مجازات بشوند.

..............

( به نظر شمات پروفیسور فرزین اون شش میلیارد تومن وام چهار درصدی که در بدو ورودش به بانک مرکزی رسما خودش به خودش داد را در صندوق های طلا در داخل کشور سرمایه گذاری کرد و یا مثل خیلی های دیگر انداخت در معاملات مورد علاقه اعضای کلاب های فراماسونی ، ( از قبیل طلا و سایر چیزهایی که مردم عادی ازش بی خبرند ) در بانکهای سویس و کانادا و ... ؟ )
                      آخرین ویرایش توسط shahin؛ 2025/12/14, 13:22.

نظر

• علیرضا۱۲۳
                        عضو فعال
                        • Sep 2022
                        • 2894

درود.سلامت وتندرست باشی میدونم حرفهاتون برای رنج دادن دیگرانه اما درعین حال مودب وقابل احترام هستین
                        درود
                        اگر حرفاش باعث رنج دیگران هست پس چرا قابل احترام هست برای شما!!!!؟؟؟؟؟

یک کتابی هست بنام..هنر شفاف اندیشیدن..‌نوشته رلف دوبلی..ترجمه فردوسی پور
                        کتاب جالبی هست...مثالهای متفاوت در موقعیت های گوناگون بیان می‌کنه..که چطور دیگران از ما سواستفاده میکنند و ما اصلا متوجه مراد و منظورشون نمی‌شیم
                        فرضا یک مثالی داشت تو ذهن من هست هنوز..می‌گفت در کشور کامبوج بیرون فرودگاه یا فروشگاه ها راهبان با لبخند به شما شاخه گلی هدیه می‌دهند...بعد از ورود به فرودگاه...یک راهب دقیقا با همان وضع ظاهری از شما انتظار کمک مالی داره...شما با پشتوانه ذهنی رفتار اون راهب اول رغبت بیشتری برای کمک به راهبان پیدا کردید

این جماعت آخوند و بسیجی آموزش دیده هستند...شما بغیر از شرایط فوق اضطراری با چند نفر غیر مودب یا بداخلاق از این جماعت برخورد داشتید!!!؟ همگی...مودب ..آرام ...با وقار...اهل بحث و گفتگو در کمال آرامش

اما در عین حال این یک پوشش هست برای تخدیر ذهنی توده های جامعه ...برای استثمار ...برای جیب بری...برای اینکه اخوری که دارند تهدید نشه...منافعشان از دست نره

به فرض که برخورد مهربانانه‌ و مودبانه ای با من و شما نوعی داشته باشند..وقتی حق ما رو ضایع میکنند ...این ادب و شعور و برخورد اجتماعیشون تو سرشون بخوره

نظر

• علیرضا۱۲۳
                          عضو فعال
                          • Sep 2022
                          • 2894

سجاد افشار، معاون حقوقی بانک مرکزی می‌گوید:
                          «#ایران‌_مال نه سند دارد، نه مالک مشخص».

همین ایران‌مال تا شهریور ۱۴۰۴ میزان ۵۷.۸ هزار میلیارد تومان تسهیلات گرفته است.

تکلیف سجاد افشار با توجه به سوابقش در #ستاد_اجرایی و #سازمان_تبلیغات روشن است.

اما آقای فرزین!
                          این حجم تسهیلات را یا دیدید و آگاهانه اجازه دادید
                          یا ندیدید و نفهمیدید.

اولی خیانت به وظیفه نظارتی است،
                          دومی ناتوانی در اداره بانک مرکزی.

در هر دو حالت، ادامه حضورتان غیرقابل توجیه است و کت بانک مرکزی بر تن‌تان گشاد!

@yashar_soltani | یاشار سلطانی

نظر

• bahramkhaliran
                            عضو فعال
                            • Sep 2020
                            • 822

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
                            *مرگ مذهب در آیندهٔ نزدیک!*

*حجت‌الاسلام محمد ذکایی*
                            *استاد حوزهٔ علمیهٔ قم*

*در آینده‌ای نه چندان دور و با مرگ نسل‌های دههٔ ۴۰ به پایین، دیگر چیزی به نام مذهب ‌و اعتقاد، در بین نسل‌های جوان، دیده نخواهد شد!*

*مردم، عامل فقر، بیچارگی و گرفتاری خود را، در ایدئولوژی می‌بینند و با مرگ هر روحانی، به ویژه مرگ مسؤولان، شادی خود را بروز می‌دهند!*

*به نظر می‌رسد سیاست، آسیب فراوانی به دین و مذهب در کشورمان وارد ساخته است و ‌هر کدام از ما، متوجه فاصله گرفتن از اعتقادات مذهبی در بین آحاد مردم شده‌ایم.*

*تنها راه نجات دین و مذهب از آسیب بیشتر، خروج روحانیت از پست‌های حکومتی و ‌سیاسی و پرداختن به مسائل اعتقادی جامعه است که البته خیلی دیر شده و نسل‌های ۵۰ تا۹۰ اکثراً بدون مذهب هستند.*

*در صداوسیما، فقط مردم متدین و جامعهٔ دین‌دار نشان داده می‌شوند، ولی در زیر پوست شهر، همهٔ ما می‌دانیم که دیگر چیزی به نام دین در بین اکثریت مردم، موضوعیت و اهمیت ندارد و پنهان کردن صورت مسأله نیز، دردی از بی‌مذهبی، دوا نمی‌کند.*
                            *ما نتوانستیم در ۴۵ سال، بر اعتقادات مردم بیفزاییم و یا حداقل آن را حفظ کنیم.*
                            *با تمام بودجه‌های چندین هزار میلیاردی، ده‌ها نهاد دینی و ‌حوزه‌های علمیه، عملاً خروجی آنها صفر و حتی منفی بوده است!*
                            *متأسّفانه، ما ظاهرسازی و تبلیغ را بر تربیت نسل ترجیح دادیم.*

*اگر در خانواده، ‌اقوام، همکاران و دوستان خود بنگریم، متوجه می‌شویم که به جز چند پیرزن و ‌پیرمرد که آنها هم تربیت شدهٔ سالیان بسیار دورند، اغلب پرورش یافتگان جمهوری اسلامی، حتی نماز نمی‌خوانند که هیج، تمام مظاهر دین را تمسخر می‌کنند!*
                            *بنابراین‌ آینده نشان می‌دهد ایران تبدیل به بی‌دین‌ترین و سکولارترین کشور مسلمان خواهد شد.*
                            *نشانه‌های این تغییر بنیادی، در رفتارها و دهن‌کجی‌های جوانان ‌و مردم، به آنچه مسؤولان می‌گویند مشخص است.*
                            *استقبال بی‌نظیر مردم از نوروز و دیگر جشن‌های ملی غیرمذهبی، از آثار این تغییر بنیادی در عقاید مردم است.*
                            *پرواضح است که اگر بودجه‌های کلان مذهبی را صرف زدودن فقر می‌کردیم، بیشتر به نتیجه می‌رسیدیم.*

*برخی طلبه‌ها به من می‌گویند که ما نمی‌توانیم‌ با لباس روحانیت، بیرون برویم، زیرا مورد ناسزای مردم قرار می‌گیریم.*
                            *یک روز یکی از طلبه‌ها به من گفت: فرزند خردسالی دارم، دستش را گرفتم تا برای خرید به بازار برویم، هنگام خروج از منزل به من گفت: اگر با لباس روحانیت بیایی، من با تو بیرون نمی‌آیم!*
                            *در آنجا با تمام وجودم شرمسار شدم و به یاد سخن آیت‌الله طالقانی افتادم که می‌گفت: **روحانیت اگر وارد حکومت شود، نه تنها خود، که دین را نیز از بین خواهد برد!*
                            *به منزل باز گشتم و درعالم تنهایی گریستم. همسرم متوجه حال خرابم شد و پرسید چرا منقلبی؟ گفتم چرا نباشم؟ امروز بیست سال تحصیل مرا در حوزه، فرزند خردسالم به چالش کشید!*

محمد ذکایی
                            استاد حوزه علمیه قم۱۴٠۴
                            سلام بنده خدایی درسال1372به من گفت انگلیس دارد درراس حکومت یکی یکی مهره چینی میکند!
                            حاصل کارآنهاامروزه ثمرداده است!
                            البته همه این وضع حاصل اعمال وافکارخودماست!
                            ای انسان خداوندتورااشرف مخلوقات قراردادپس آنی کن که لایقش هستی.

نظر

• بابای یسنا
                              عضو فعال
                              • Apr 2023
                              • 713

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
                              درود
                              اگر حرفاش باعث رنج دیگران هست پس چرا قابل احترام هست برای شما!!!!؟؟؟؟؟

یک کتابی هست بنام..هنر شفاف اندیشیدن..‌نوشته رلف دوبلی..ترجمه فردوسی پور
                              کتاب جالبی هست...مثالهای متفاوت در موقعیت های گوناگون بیان می‌کنه..که چطور دیگران از ما سواستفاده میکنند و ما اصلا متوجه مراد و منظورشون نمی‌شیم
                              فرضا یک مثالی داشت تو ذهن من هست هنوز..می‌گفت در کشور کامبوج بیرون فرودگاه یا فروشگاه ها راهبان با لبخند به شما شاخه گلی هدیه می‌دهند...بعد از ورود به فرودگاه...یک راهب دقیقا با همان وضع ظاهری از شما انتظار کمک مالی داره...شما با پشتوانه ذهنی رفتار اون راهب اول رغبت بیشتری برای کمک به راهبان پیدا کردید

این جماعت آخوند و بسیجی آموزش دیده هستند...شما بغیر از شرایط فوق اضطراری با چند نفر غیر مودب یا بداخلاق از این جماعت برخورد داشتید!!!؟ همگی...مودب ..آرام ...با وقار...اهل بحث و گفتگو در کمال آرامش

اما در عین حال این یک پوشش هست برای تخدیر ذهنی توده های جامعه ...برای استثمار ...برای جیب بری...برای اینکه اخوری که دارند تهدید نشه...منافعشان از دست نره

به فرض که برخورد مهربانانه‌ و مودبانه ای با من و شما نوعی داشته باشند..وقتی حق ما رو ضایع میکنند ...این ادب و شعور و برخورد اجتماعیشون تو سرشون بخوره
                              درود. فرمایشتون کاملا درستو متینه حق با شماست جدا میگم اطرافیانی دارم گرچه هم گوشت وهم پوست و استخوانیم متاسفافه ادمای بسیار بی ادب فحاش دهنشون بوی فاضلاب میده چه تکفیرها وبی احترامی ها که ازشون ندیدم مثل استخوانی در گلو مانده با وجود اینکه من بر خلاف اونها سواد محدودی دارم اما اینو عرض کنم پیشگو نیستم واعتقادی هم به ان ندارم خدا شاهده به جرعت مگیم با تمام سادگی که دارم از خودم ممنونم تمام حرفهایی که از 48 سال پیش زدم دونه دونه اش درست از اب در اومد در موقعیتی ضعیفی که من هستم خود ستایی نباشه شگفت انگیز بوده یه قلم کوچیکشه بگم حدودا 35 سال پیش بود دو نفر از همین از همین افراد که نمیتونم شغل و موقعیت اونها بگم امیدوارم حدس زده باشی درخلوت خودشون میگفتن ما با بمب اتم یه مو فاصله داریم فکر نمی کردن من دارم میشنوم مودبانه اونها را به عقل وشعور دعوت کردم خاضعانه ازشون خواستم الت دست قرار نگیرن گفتم از این خبرا نیست حال بماند که چه برخورد زشت وتهدید امیزی داشتن گفتم من اگه خود فروخته بودم موقعیت خیلی بهتر از شما داشتم. دنبالم بودن به من موقعیت بهتر از شما بدن. اگه هزار بار هم حتی از گشنگی هم بمیرم خیانت نمیکنم پول کثیفی که بوی خون بده نمیخورم همه اشنایان من میدونن حتی اونها ذره ای فکرشو نمی کردن و سرمست قدرت بودن 15سال پیش خدا را براشون شاهد گرفتم خط ونشان کشیدم که دمتونو از همه جا ومنطقه قیچی میکنن هنوز که هنوزه با اینکه باچشم خود دیدن به من سخت بی احترامی مکنن سرتو درد اوردم امیدوارم منظورمو متوجه بشی ضرب المثلی هم هست که میگن ادب مرد به از دولت اوست

نظر

• EHSANI
                                ستاره‌دار(3)
                                • Sep 2020
                                • 2257

درود بر همگی
                                در پربازدیدترین تاپیک سیاسی فروم
                                که از شیر مرغ تا جون آدمیزاد به بحث گذاشته میشه
                                هیچ اشاره ای نشد به دلیل سکوت مردم در زمان جنگ اخیر
                                و دست رد به سینه بی‌بیِ دل
                                که درخواست قیام داده بود
                                تا اینکه بالاخره خودم مجبور شدم مطرح کنم
                                چون فکر میکنم حق نبود که مسکوت بمونه...
                                و چنین پدیده بزرگی که جای چندین مقاله و پایان‌نامه داره
                                درست نبود که زیر سیبیلی رد بشه !

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                                ... از زمان ساخت هواپیماهای جنگی در قرن گذشته و حمله های هوائی و جنگ ها ، سابقه نداشته در حملات هوائی به کشوری دیگر ،مردم وارد گود شوند و کف خیابان برای اعتراض و سرنگونی اقدامی کنند که حالا چنین انتظاری از مردم ایران بخواهیم داشته باشیم

p انگاه q
                                از گزاره های نادرست p قصد داریم برسیم به q , و بر این اساس نتیجه گیری کنیم و این درست نیست...
                                ...اینها نشانه ای از نتیجه گیری ها مطلوب نیست که از گزاره های نادرست به گزاره و نتیجه دیگری برسیم
                                درود بزرگوار
                                پست شما مشخصاً در واکنش به پست من بود
                                و لذا لازم شد بابت مشارکت در بحث ، از شما تشکر کنم.

------------------------------

شما قبلاً مکرر فرموده بودید که
                                رتبه برتر کنکور ریاضی شده بودید

دبیر ریاضی دبیرستان را به خاطر دارید ؟
                                همون که این p و q رو بهتون یاد داد
                                میشه لطفاً اسمشو به من بگی ؟
                                یک کار خصوصی باهاش دارم.

نگرش ، همه چیز است .

نظر

در حال کار...
                                X