اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • abdolhossein
    عضو فعال
    • Feb 2019
    • 1631

بینید جناب داور.
    خوشحالم که مثل علی اکبر خان داور نیستید و این قدر امید دارید. در واقع هر جای دنیا واقع بینی درصدی از امید داره اما در ایران واقع بینی عملا منجر به یاس می شه پس شما در واقع خوش بین هستید نه واقع بین.
    واقعیت اینه که جمهوری اسلامی لازم نیست کاری برای اقتصاد و معیشت مردم کنه. اوضاع مگر قراره چطور پیش بره؟ مگر توی این 47 سال تورم های کمر شکن نداشتیم؟ مگر کشتار و قتل عام نداشتیم؟ مگر سانسور و اختناق نداشتیم؟
    مملکت داره به سبک کره ی شمالی اداره می شه. دیکتاتور در سفری که به کره ی شمالی داشته از اون سبک حکومت خوشش اومده و داره همون شیوه رو پیاده می کنه.
    کافیه قطع اینترنت یک سال دیگه طول بکشه. مردم به این زندگی جدید خو می کنن. رفته رفته مثل ملت کره ی شمالی رهبر رو خدای روی زمین می دونن و بهش سجده می کنن. هر کس هم بخواد اعتراضی کنه یا کشته می شه یا به اردوگاه کار اجباری فرستاده می شه.
    برای جامعه ی جهانی هم همین فیلم تظاهرات های دیروز و بیست و دو بهمن اینده کافیه. فکر می کنن ملت همین وضعیت رو دوست دارن.
    ببخشید که این قدر واقع بینانه نوشتم. چون مسیر دقیقا همینه.

نظر

• Lotuus
      عضو عادی
      • Oct 2025
      • 60

در اصل توسط abdolhossein پست شده است View Post
      بینید جناب داور.
      مملکت داره به سبک کره ی شمالی اداره می شه. دیکتاتور در سفری که به کره ی شمالی داشته از اون سبک حکومت خوشش اومده و داره همون شیوه رو پیاده می کنه.
      کافیه قطع اینترنت یک سال دیگه طول بکشه. مردم به این زندگی جدید خو می کنن. رفته رفته مثل ملت کره ی شمالی رهبر رو خدای روی زمین می دونن و بهش سجده می کنن. هر کس هم بخواد اعتراضی کنه یا کشته می شه یا به اردوگاه کار اجباری فرستاده می شه.
      برای جامعه ی جهانی هم همین فیلم تظاهرات های دیروز و بیست و دو بهمن اینده کافیه. فکر می کنن ملت همین وضعیت رو دوست دارن.
      ببخشید که این قدر واقع بینانه نوشتم. چون مسیر دقیقا همینه.
      کشوری به بزرگی ایران نمی تونه اصلا اون جروی اداره شه
      به امید حق علیه قاطر........در پایان سال 47 اُم توسط 47 اُمین رئیس جمهوری آمریکا به 47 روش سامورایی ............

نظر

• b4city
        Banned
        • Nov 2020
        • 4256

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
        تعدادی هم از وجود این حکومت سود می برن که یه دفه ای توی این صفحه ظاهر شدند و مثلا الان نگران امنیت مردم هستند!!!!!!

جون مردم براشون اهمیت پیدا کرده!!!
        مبادا مردم کشته بشن!!!
        این جوووونا گناه دارن!!!
        اعتراض نکنید!!!
        پدر مادراشون گناه دارن!!!
        بیمارستانها رو دیدید!!!
        آخ آخ آخ کهریزک!!!
        چه کشتاری راه انداختن!!!
        نشستید توی خونه از زیر لحاف پست می زنید!!!
        این پهلوی کجاست چرا کاری نمیکنه!!!
        ترامپ ترامپ نامرد هیچ کاری نمیکنه!!!
        اینا با ترامپ پشت پرده توافق کردن این وسط مردم الکی مردن!!!

توی تمام این پست ها تزریق یاس و ناامیدی که بی فور سیتی هم بشه اشاره کرد موج میزنه!!!
        دوستان عزیز:
        الان مهمترین پروژه حکومت تزریق یاس و ناامیدی بین مردم هست

تعجبم از دوستانی هست که لایک قشنگشون رو می زنن زیر این پستا!!!!!!!
        دوست نازنین اینقدر گیر نده و تئوری طرح نکن . اخه این صفحه مگه چقدر عضو فعال داره یا چند بازدید کننده داره که این مسائل که میگی تاثیر گذار باشه که کسی بخواد یاس تولید کنه . عزیزم هر کسی نظر خودش را بر اساس عواطف احساسات سیاسی اجتماعی یا هر کوفتی که داره بیان میکنه . اینقدر پیچیده اش نکن
        حتما فکر میکنی یکیشون هم من هستم از برخی جهات که گفتی . بابا اینطور نیست که فکر میکنی . نیست والا . نیست بلا اینقدر خودتو اذیت نکن
        به من و مگنوس و احسانی و این و اون همه شک داری و اتهام میزنی . اینطور نیست . اخه برادرم از روز اول هم گفتیم اینطور نیست و شما مدام تکرار میکنی

اندازه کافی اعصابمون خورد هست تو دیگه لطفا نمک نپاش

نظر

• علیرضا۱۲۳
          عضو فعال
          • Sep 2022
          • 2950

اطلاعاتی که داریم..بعضاً دیده ها و شنیده های ما هست از دایره محدود اطرافیان....من فکر کنم اینترنت وصل بشه و فیلم ها و مستندات بیاد بیرون تازه میفهمیم چه خبر بودددده!!!
          بنظر من تعداد شهدا حداقل سه چهار برابر آبان ۹۸ هست
          و تا کی باید اینقدر ملت هزینه بدهند
          دیگه مثل قدیم نیست طرف ۷...۸ تا بچه داشته باشه...یکی دو تا هم بر اثر بیماری یا جنگ از بین بروند و تحمل کنه
          الان مردم یکی یا دو تا بچه دارند....خیلی سخته برای آن خانواده و آن پدر و مادر...تنها یک بچه از بین نرفته...یک خانواده از بین میره
          این چند روز چقدر شنیدم از بچه های ۱۵ تا ۱۸ سال کشته شدند
          امیدوارم انتقام این بچه ها هر چه زودتر از مسببان حیوان صفت و خونخوار گرفته بشه

نظر

• Davar
            Banned
            • May 2017
            • 3291

در اصل توسط b4city پست شده است View Post

دوست نازنین اینقدر گیر نده و تئوری طرح نکن . اخه این صفحه مگه چقدر عضو فعال داره یا چند بازدید کننده داره که این مسائل که میگی تاثیر گذار باشه که کسی بخواد یاس تولید کنه . عزیزم هر کسی نظر خودش را بر اساس عواطف احساسات سیاسی اجتماعی یا هر کوفتی که داره بیان میکنه . اینقدر پیچیده اش نکن
            حتما فکر میکنی یکیشون هم من هستم از برخی جهات که گفتی . بابا اینطور نیست که فکر میکنی . نیست والا . نیست بلا اینقدر خودتو اذیت نکن
            به من و مگنوس و احسانی و این و اون همه شک داری و اتهام میزنی . اینطور نیست . اخه برادرم از روز اول هم گفتیم اینطور نیست و شما مدام تکرار میکنی

سالار از کجاش بگم از کدومش بگم
            جدای از اینکه حافظه یاری نمیکنه خارج از بحث و حوصله هست و الان هم وقتش نیست
            اینقدر از این حکومت رکب خوردیم که به هیچ کسی اعتمادی نیست
            من دیشب به حرفای مسی علینژاد گوش میدادم اینقدر این زن قشنگ و استوار حرف میزد کیف می کردم
            ولی آخرش گفت: این خیزش ادامه زن زندگی آزادی هستش😃 زنان فلان کردند و فلان میکنند و ....
            نامرد کدوم یکی از اون شعارها تکرار شد؟ اصلا یه بار شعار زن زندگی آزادی شنیده شد؟
            یه بار از کسی که مردم صداش میکنن حرفی نزد و اسمی نیاورد!!!!
            بعد شما میگی به همه شک داری!!!

قرار نیست طرف بیاد مستقیم بگه که من طرفدار فلان و فلان هستم
            همین یاس و ناامیدی الان مهمترین پروژه هست و توی این صفحات کاملا مشخص و مبرهن.
            دیگه شما نمی پذیری
            نمیپذیری دیگه چیکار کنیم😐

اصلا بزار به نتیجه برسیم من میام م خ ت های همگیتون رو ماچ میکنم😎
            خوبه؟

نظر

• Lotuus
              عضو عادی
              • Oct 2025
              • 60

در اصل توسط b4city پست شده است View Post

عزیزم هر کسی نظر خودش را بر اساس عواطف احساسات سیاسی اجتماعی یا هر کوفتی که داره بیان میکنه . اینقدر پیچیده اش نکن

ایشون هم داره نظر خودش رو بیان می کنه دیگه ؟ مشکلت چیه باهاش ؟ می گی حرف نزن بهش ؟

حیوان صفت یعنی انسان هایی که خوی های حیوانی دارند .............
              اینها حیوانات انسان نما هستند.............یعنی اصل و بنیادشان انسان نیست فقط جسمشان شبیه ما انسان هاست............اینها رو با ما ها یکسان نکن لطفا.....
              آخرین ویرایش توسط Lotuus؛ 2026/01/13, 09:59.

نظر

• بیت کوین
                عضو فعال
                • Jan 2018
                • 446

این توئیت ترامپ که هر کس با ایران مبادله تجاری کنه تعرفه 25% بهش میبندم === عملا همون آب باریکه را هم میبنده

نظر

• b4city
                  Banned
                  • Nov 2020
                  • 4256

دوست عزیز دلخور نشی ولی بدجوری غرق شدی در این مسائل . چمیدونم علینژاد چی گفته و منظورش از ادامه چی بوده . اصلا من ماه هاست حرفهای اینو نشنیدم . شاید ادامه مبنی بر ازادی خواهی بوده نه شخص و سیستم خاص و شاید هم قصدی داشته وگرنه مگه کور و کر بوده که بینه این بار فرق داشت. اقا هر کی خر خودشو میرونه دیگه . ادمیزاد است و این ذات ادمی است . هر کی میخواد بگه من مهم هستم و این منم که رستم بود پهلوان . خدا دختر و همسر همون اسماعیلیون را بیامرزه که با متانت کشید کنار و دیگه ادعائی نداره بجز برخی اظهار نظرات بی غرض
                  اصلا گور بابا علینژاد
                  فقط میتونم میگم خاک هفتاد حمام کهنه بر سرمون از اپوزیسیون گرفته تا خیلی های دیگه که اینقدر به جون هم نیفتیم و هنوز نه به بار و نه به دار اینقدر زد و خورد نکنیم

نظر

• b4city
                    Banned
                    • Nov 2020
                    • 4256

تکراری

نظر

• Lotuus
                      عضو عادی
                      • Oct 2025
                      • 60

در اصل توسط بیت کوین پست شده است View Post
                      این توئیت ترامپ که هر کس با ایران مبادله تجاری کنه تعرفه 25% بهش میبندم === عملا همون آب باریکه را هم میبنده
                      بزار ببنده بهتر...........
                      چیزی که به ما نمی رسه بزار به حکومت هم نرسه

نظر

• کاوه آهنگر
                        Banned
                        • Sep 2020
                        • 462

شما همگی اهل تکنیکال عدد و مقایسه و قبل و بعد هستید
                        نا امیدی چیه؟
                        امید موج میزنه
                        شما ببینید از دو سال گذشته تا حالا چند اتفاق غافلگیر کننده افتاده
                        رییسی هنیه نصرالله پیجر اسد مادورو ..
                        حالا این دوسال به دوسال های قبل مقایسه کنید.قبلش هیچ خبری نبود
                        چرا نباید سرنوشت مردم ایران .. این ماجرا باشد؟!
                        شما نگاه کنید اگر این اتفاقات یک مولفه نیرو ببینیم هرچه جلوتر می آید قدرت مولفه بزرگتر و هیجان انگیز تر میشه!!
                        اتفاقا همه چی آماده یک اتفاق بزرگه
                        اصلا اگه اتفاق بزرگ نیافته باید تعجب کرد
                        اینقدر اینطرف بزرگ شده که متوقف کردنش غیر ممکنه

نظر

• b4city
                          Banned
                          • Nov 2020
                          • 4256

در اصل توسط Lotuus پست شده است View Post

ایشون هم داره نظر خودش رو بیان می کنه دیگه ؟ مشکلت چیه باهاش ؟ می گی حرف نزن بهش ؟

حیوان صت یعنی انسان هایی که خوی های حیوانی دارند .............
                          اینها حیوانات انسان نما هستند.............یعنی اصل و بنیادشان انسان نیست فقط جسمشان شبیه ما انسان هاست............اینها رو با ما ها یکسان نکن لطفا.....
                          خیر اصلا اینطور نیست
                          من نمیدونم شما کی هستی چون ایدی تازه تاسیس هستی .ایا تازه وارد تاین فروم شدی یا قبلا هم بودی .... بگذریم ... شاید از مباحث قبلی از چند سال قبل خبر ندارید
                          خودشون میدونند منظورم چیه
                          این سایت هم با هزار زحمت باید لاگین بشی و مدام خارج میشی . عذرم را بپذیر فعلا حوصله بحث نیست

نظر

• abdollah000
                            عضو فعال
                            • Apr 2022
                            • 1582

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
                            اطلاعاتی که داریم..بعضاً دیده ها و شنیده های ما هست از دایره محدود اطرافیان....من فکر کنم اینترنت وصل بشه و فیلم ها و مستندات بیاد بیرون تازه میفهمیم چه خبر بودددده!!!
                            بنظر من تعداد شهدا حداقل سه چهار برابر آبان ۹۸ هست
                            و تا کی باید اینقدر ملت هزینه بدهند
                            دیگه مثل قدیم نیست طرف ۷...۸ تا بچه داشته باشه...یکی دو تا هم بر اثر بیماری یا جنگ از بین بروند و تحمل کنه
                            الان مردم یکی یا دو تا بچه دارند....خیلی سخته برای آن خانواده و آن پدر و مادر...تنها یک بچه از بین نرفته...یک خانواده از بین میره
                            این چند روز چقدر شنیدم از بچه های ۱۵ تا ۱۸ سال کشته شدند
                            درود علرضا جان
                            حرفهای بسیار منطقی بیان کردی
                            دست خالی سخته باید کمکهای خارجی هم باشه
                            اگ شرایط نظامی ر مثل سال 57 بود سال 88 انقلاب پیروز شده بود چون نیروی ضد شوذشی در کار نبود
                            اما با وجود وحوشی مثل حشد شعبی و حزب الله تا بیخ مسلح برای بچه 20 ساله سخته از پسش بر بیاد
                            امیدوارم شاهزاده که فراخوان داده فکر اساسی برای این مسله دست خالی بودن مردم بکنه باز هم بقول علیرضا خانواده هایی هستن یک یا دو بچه دارن و واقعا سخته
                            آخرین ویرایش توسط abdollah000؛ 2026/01/13, 10:33.

نظر

• Lotuus
                              عضو عادی
                              • Oct 2025
                              • 60

در اصل توسط کاوه آهنگر پست شده است View Post
                              شما همگی اهل تکنیکال عدد و مقایسه و قبل و بعد هستید

شما ببینید از دو سال گذشته تا حالا چند اتفاق غافلگیر کننده افتاده
                              رییسی هنیه نصرالله پیجر اسد مادورو ..
                              ای جان........چه حالی میده

اتفاقا همه چی آماده یک اتفاق بزرگه
                              اصلا اگه اتفاق بزرگ نیافته باید تعجب کرد
                              اینقدر اینطرف بزرگ شده که متوقف کردنش غیر ممکنه
                              به امید حق علیه قاطر.........

نظر

• joniur
                                عضو عادی
                                • Jan 2020
                                • 84

در اصل توسط شروع مجدد پست شده است View Post

گفتم اطلاعاتم زیاد نیست ولی اتفاقا یادم هست که در فیلم معروف گاندی همین انگلیسی ها اجتماع مسالمت آمیزی از هندی ها را قتل عام میکنند و با این وجود هم گاندی خشونت رو تجویز نکرد . اصلا چرا گاندی مبارزه مسلحانه رو توصیه نکرد؟ همین مردمی که توسط برخی عناصر حکومت کشته میشن اگر منطق نفی خشونت وجود نداشته باشه اسلحه دستشون بیاد ممکنه کشتارهای بزرگتر راه بیندازن و خشک و تر در آتش انتقام سوزانده بشن. خشونت یک چرخه هست و پایانی نداره.
                                وقتی اطلاعاتتون کامل نیست بهتره توصیه و نسخه ای هم ارائه ندین، گاندی خودش هم در نهایت به دست یکی از فرماندهان زیردستش کشته شد، چون باور نداشتن به موثر بودن شیوه گاندی و دیدن پیروی ازش باعث شده پاکستان جدا بشه و عملا کشوشون دچار تجزیه شد، بعد اینجا تو دل همچین وضعیت اسفباری که دچارش هستیم یه عده خوش خیال میان نسخه گاندی میپیچن برامون. صلح طلبی گاندی باعث از دست رفتن پاکستان شد. اگه شمای ایرانی هم میخوای راه ور سم گاندی رو دنبال کنی اول بپذیر که با تجزیه جغرافیایی کشور مخالفتی نداری بعد چونان نسخه ای ارائه بده از سر کم اطلاعی و بی خبری تاریخی.

نظر

در حال کار...
                                X